Új privát üzeneted érkezett!

Andrásoknak boldog névnapot!!!

Ines
ini

HajniKép
Én se vágyom sehova Domcsi nélkül. Dorkánál már megszoktam, hogy elviszik a nagyszülők egy kicsit nyáron, de Domcsit nagyon nem szeretem még itthon hagyni. Persze egy-két órára muszáj: pl. fodrászat miatt.

MangaKép
Tegnap én is mondtam Domcsinak: gyere ide. És hallgatott rá, odajött. Nagyon édesek, ahogy kezd az értelmük kinyílniKép

BoróKép
Gratula Zoltánkának a járáshozKép
Én is nagyon várom már, hogy pici lányom megtegye első önálló lépéseit. Könnyebb lenne a játszón lekötni őtKép

Megyek főzni, majd még jövök.

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok követhetetlen PöttömökKép

már 2x visszaolvastam, úgy döntöttem, nem írok senkinekKépKép

Szóval, MSNt annak érdemes használni, akinek van korlátlan nete,és így jó sok gyerekdalt is tud fogadniKépKép
Amúgy on-line kapcsolat a partnerek között, ha az ember bejelentkezik. Sztem az xpn alapból is megvan.
Ha valaki szeretne zenét, elérhetőségem: hajdumoni@msn.com KépKépKép

még visszajövök, de most sürgős vasalnivalóm vanKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Kicsit megnyugodtam,azért leszünk a buliban,már nagyon várom Kép!

Andrisok! Boldog névnapot!!!!!!!

Képzeljétek!

Kispapi tegnap este 10-kor ért haza munkából,úgyhogy kettesben töltöttük Vencellel az estét. Olyan furcsa,régen úgy haragudtam,ha nem jött haza időben,de Vencellel olyan kis meghitt volt az esti készülődés. Együtt fürödtünk,amin nagyon csodálkozott,de tetszett neki. Kicsit lelkifurdalásom volt,hogy nem hiányzott kispapi. Mármint jó lett volna akkor is ,ha itt van,de így is kerek volt a világ.

Köszi a tippeket pelus ügyben,egyenlőre tanácstalan vagyok. Tegnap a pelusra még húztam egy upandgo-t,így nem folyt ki éjszaka,csak reggel 8-kor Kép. Ha vki esetleg Babylove-ot,vagy Huggies fiúpelenkát használ,az hozzon lécci egyet csütörtökön kipróbálásra,köszi Kép

Boró!

Cuba Libre: rum,cola,lime. Úgyhogy mértéktelen bűnbeesés volt,mert colát sem ittam két éve Kép. Ami vencel ivási szokásait illeti,nem tud ennél kevesebbet inni,mivel csak szopizik,azt meg nem korlátozhatomKép Inkább egyszerűen csak Ő egy sokatpisilős csávó Kép

Tünde!

Akkor csütörtökön bulihegyek, Kittike mélyvízben KépSzerintem kezdjétek el jobban felöltöztetni,mert még kb. két hétig óvhatod meg a hideg kőtől, akkor meg inkább harisnya+naci

Na majd még folytatom,csak Huncipanci jelzett,hoyg ébren van Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Lenne egy kérdésem:
Akinek még van homályos emléke arról, hogy mikor a fogamzásgátló bogyót abbahagyta , mikor jött meg utána a menzi, légyszi írja meg ezt.
Én 4 hónapja elkezdtem szedni. Szedtem 3 hónapot. Most abbahagytam bizonyos okok miatt (nem baba), és nem akar megjönni. Már a 36. napon vagyok. Kicsit idegesít.

Köszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Buksi: Látom gond van a pelusokkal! Nekünk is volt olyan, hogy kiment, aztán kezdtem figyelni a kukira, hogy kicsit megigazította a pelusban, egyenesre és nincs is gond azóta. Huggiest használunk és nagyon bevált.
Csillagszemű Vencelnek: Sajnos a szülinapi bulira nem tudunk majd menni Kép Kép Kép, de nem is merném most közösségbe vinni, ha esetleg bárányhimlősek lennénk sose bocsátanám meg magamnak!

Bandiknak, Andrisoknak, Andrásoknak BOLDOG NÉVNAPOT!

Vic: örülökKép Kép Kép, hogy itt is olvashatlak! Levélke megjött és nem fogok olyan sokáig nem írni ezentúl igérem!

Orsi: Bencének jobbulást, remélem a december meghozza a gyógyulást is! Szóval jó volt a "nyaralásotok"! Hol is jártatok? Gondoltam ám rátok sokat és irigykedtem Kép

Tünde: Kittinek gratula a fogakhoz, a mieink is megszaporodtak 14 hós korunkra(tegnap volt) van 6 db.

Szilviék vajon kintragadtak Tunéziában??? Bizti elcserélték magukat tevékre! Kép

Manga: én úgy tudom(és mi már kaptunk is vizijátékot és bödönt), a pampers álló képeket kell beküldeni a total care pelusokról csak!!! És a határidőt is meghosszabították júniusig.

Bocsi, akinek nem írtam, olvasok ám folyamatosan, de most ennyire futotta, megyek megnézem a lasagnet.

Zita
zitus

Sziasztok!

Nem vesztem el Kép Csak sok a dolog.
Meg a kedvem sem túl rózsás.
Apuci megint ki van akadva. De ezzel már nem fárasztok senkit, tudjátok mi az ábra. (A szokásos Kép )

Lili jól van, most éppen itt szunyál a kezembe ahogy érzem, tele pelenkával. Még szerencse, hogy olyan a bőre, hogy nem csípi ki a popóját.

Tettem fel új képeket a honlapunkra.

http://jaksy.different.hu/

Képzeljétek, a 2005 nyári topicban vannak páran, akiket azonnal kirúgtak, amint megtudták, hogy terhesek. Ez olyan genyóság. Ráadásul az egyik feketén dolgozott, be sem jelentették, és így veszélybe került a Gyese is.

Nelli
Ez előfordulhat. Menj el dokihoz, megvizsgál, és ír fel valamit, amitől megjön 3 napon belül.
Tesztet csináltál azért a biztonság kedvéért?

Buksi!
Ezzel nem vagy egyedül Kép Mármint kispapi dologgal.
Kép

Bár én most kicsit zűrben vagyok, mert kispapi úgy döntött, hogy úgy menti meg a házasságunkat, hogy később jár haza. Van egy határidős munkája, és bennmarad amíg lehet. És úgy gondolja, hogy így jobban megbecsüljük az együtt töltött időt.
Szerintem nem így lesz, de csak rájön.

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

BogiKép
Nerm csináltam még tesztet, annyira még nem kirívó a dolog, mivel régen is 35 napos ciklusaim voltak, csak hát mégis... Nyugodtabb lennék, ha megjönne. Várok türelemmel. Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva azért csinálok egy tesztet.

Nelli
hnelli

Szia!
Én is így gondoltam. Nekem anno x évvel ezelőtt a gyógyszer után jó fél évig nem jött rendbe a mensim. Igaz én 1 évig szedtem.

Ne izgulj Kép

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Akkor folytatom:

Noresz!

Nekem nagyon tetszik a műved! Én pl. rosszul vagyok bármilyen koszorúnaka látványától .Ez modern,ötletes megoldás Kép!

Ildi!

Hát szerintem a védőnénid egy idiótaKép. Ez gyakorlatilag minden említett témára fennáll,de mivel már mind kifejtettem régebben,nem kezdem elölről. ami meg az elalvás utáni ébredéseket illeti,nálunk is szükség van rám hozzá,és el sem tudom képzelni,hogy ne menjek egyből. Egyenlőre éjszakai mulatozás várat magára Kép

Orsko!

Jobbulást Dininek! Amúgy a szombati kézműves szakkör?

Ed!

valóban nem egyértelmű,hogy a babák vagy mi várjuk a bulit,de magamról tudom,hogy nagggyon várom Kép Az a baj,hogy amíg mi szervezzük a bulijukat,nem annyira érdekli Őket,amikor meg majd már buliznának,ránk semmi szükség nem lesz Kép

Hajni!

Szerintem semmi csodálkoznivaló nincs abban,hogy sehova nem akarsz menni Alexa nélkül,sőt Kép! nekem mondjuk így másfél év után jólesett egy kis külön kirucc,meg pont így vagyok a fodrásszal és hasonlókkal.

Andi vagy akit érdekel!

Én is társulni egy közös cipővásárláshoz,nekem is elég lenne egy pár! majd igyekszem amúgy benézni ebbe a csepeli boltba.Ami Petit illeti,sztem egy kéthete tartó orrfolyás nem számít,de erről nyilatkozzon más isKép!

Manga!

Matyi fésülködik Kép Amúgy csütörtökön jön a dokinéni,akit mondtam,majd kikérheted a tanácsát,ha gondolod.

Nelli!

Nekem közel 10 éves gyógyszerszedés után egy hónap után minden a helyén volt,de szerintem az annyira egyénenként változó,ne ebből indulj ki! ...Mit szólnál amúgy egy pozitív teszthez?

Bogi!

Hát nem tudom. Ez a később hazajárás terápiás célból nekem nem tecc,de ha Nála beválik...A honlap nagyon profi,aképek meg tündériek. Komp akart lenni,de nem komplett KépKépKép

Zitus!

Sajnálom,hogy nem találkozunk,most már útra kell kelnem DvárosbaKép Én is a Huggies-t hallottam,tényleg van külön fiúknak?

Puszi:

Buksi
kisbuksi

BuksiKép
Hát szőrnyen kavarognának bennem a gondolatok, mert egyrészt valószínű nem lesz több gyerekünk, ez a kettő sem egyszerű, de ha mégis lenne, nem ilyen kis korkülönbséggel, másrészt anyagilag is nagy érvágás lenne, mert ugye még kevesebb gyedet kapnék. Hát nem szeretnélk most terhes lenni, de sztem nem vagyok az.

Nelli
hnelli

Sziasztok,

vannak még csodák Kép ma Dini teljesen jól volt, se láz, se semmi Kép Kérdezném tőletek, hogy mehetünk-e Vencelbuliba, ha holnap is teljesen jól lesz? Nem tudom, nem szeretném ha esetleg megfertőzné valamelyik pöttömöt mégiscsak.

Ini,
voltunk gigásznál, aszonta menjünk haza, nincs ennek a gyereknek semmi extra baja, csak kicsit taknyos. Tudtam én, hogy kb ez lesz, de a saját lelkem megnyugtatása fontos volt. Aztán ott meg nagyon hülyének éreztem magam...

Hicu kérdésére a vizes falról (és ehhez kapcsolódó témákról) lenne egy kis mondanivalóm, de most nem kezdek bele, mert jön a fürcsi-fekvés. Ha minden jól megy, utána megírom. Hosszú lesz Kép majd szólok, hogy most jön, és akit nem akar litániákat olvasni, ugyorgyon Kép

tsók
orsko
orsko

Sziasztok!

Boró, gratula Kincsednek az önálló lépésekhez! Kép

Noresz, jó lett az adventi koszorúd, igazán egyedi. És nálatok már járt a Mikulás? Kép

Ildi, hát nem semmi a védőnőtök. Kép Én elhiszem, hogy nem tudnád ott hagyni éjszakára. Egyenlőre én sem tudnám elképzelni, hogy nem vagyok itthon éjjel, pedig Kitti nem szokott felébredni. Mégis biztos azon járna az agyam, hogy mi van, ha épp most ébred.

Orsi, örülök, hogy jól telt a pihenés! Bencének jobbulást!

Ines, remélem már jobban vagytok!

Hicu, nagyon jók a képek, nekem főleg a szülinapi szeretgetés tetszett! Kép

Ed, szerintem nálunk is inkább én várom jobban a bulit! Kép

Manga, nagyon ügyi Matyi! Fésülködés, vauzás, odafutás Kép A Pampersről az álló baba-mamás oldal kell. A legújabb határidő június 30. Itt a neten olvastam egyszer egy telefonszámot, ha azt felhívod, küldenek tájékoztató füzetet. Majd megpróbálom megkeresni.

Zitus, magolás Kép Drukk, hogy legalább kicsit enyhüljön az a szigorlati elnök.

Buksi, mi most éppen Babylove-t használunk, 7-14 kg. Nem tudom jó-e TTT Vencelre, de azért majd viszek egyet.
Kitti fel van öltöztetve, nálunk nincs az a nagy meleg, szóval itthon is harisnya és nadrág van rajta.

Andrisoknak boldog névnapot! Kép

Suli, bocsi, már nem tudom, ki kérdezte. Nekem ez az utolsó évem. Jó suliba járni, főleg, hogy ingyen van, érdemes kihasználni. Ugyanakkor sok idegeskedéssel is jár. Én már előre félek a vizsgaidőszaktól, mert tudom, hogy néha kibírhatatlan vagyok, szinte hozzám se lehet szólni. Pedig én is csak annyit tanulok, hogy meglegyen.

Ma voltunk az Ikeában. Vettünk Kittinek karácsonyra olyan színes golyós izét (nem tudom mi a neve), ami a játszóházban is van. Most nagyon élvezte a vásárlást, az apja kézben vitte és, így amit elért megnézett, kipróbált. Hagytuk hadd válasszon magának, így kapott még két plüsst is. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Boldog, boldog, boldog névnapot az Andrisoknak!!!!KépKép

Megvolt az oltásunk mind a kettő. Mire megjött a doki már tiszta nyűg volt, álmos volt, szeretett volna kimenni stb. A dokitól úgy megijedt pedig nem igazás félős, hogy csak az ölemből nézte hüppögve. KÉrdezte miket tud már, persze semmi tudományát nem volt hajlandó bemutatni,
de nagyon gyorsan pápázott neki amikor el kellett köszönnieKépKép
A kedélyállpotom továbbra is nulla, tegnap egész éjjel lázas voltam, a gyomrom émelygett. Biztos valami vírus lehet. És még kispapi sem volt itthon.Kép

A doki azt mondta semmi értelme nincs annak, hogy éjjelente 15-20 szor szoptassam, mert egyrészt nem jó a fogának, és az ő korában az a gyerek aki még mindig többet szopik mint mást eszik, egy idő után biztosan vérszegény lesz. Lemarad a fejlődésben stb. PEdig nem szokott beleszólni a szoptatásba, mert szerinte az kevésbé orvosi kérdés, csak tanácsot adott. Elég lenne egy ilyen korú gyereknek este, meg reggel szopni. Szóval már nem tudom mit is tegyek, az biztos, ha felkel éjszaka és nincs cici, akkor világvége, sírás-rívás, ébredés stb.
Kép
De azt se szeretném ha nem fejlődne rendesen.
Való igaz, hogy mostanában egyre inkább tolódik el a hangsúly a szopi felé, a főzelékek meg sehol, mert már a kanál látványától is sírni kezd. Kép Tényleg nem tudom hogy lenne jó mindkettőnknek.

Azt se értem miért ébred ilyen gyakran éjjel.

Ne haragudjatok nincs erőm most mindenkinek írni, beteg babuknak sok-sok gyógypuszikákat küldök.

Manóka
Én szeretnék nagyon babazenét, mert ami a főoldalon hallgatható az nagyon tetszik Zsófinak. De apa meg is rendelte a Babazene2.t itt online. Szívesen vennék egy párat, mert korlátlan a hozzáférésünkKépMit kell tennem hozzá?
bpildi

Sziasztok!

Ildi!

Én is kb. ennyit szoptattam Petit éjszaka, és persze csak most jövök rá, hogy tényleg nem volt sok értelme, amikor már végre átalussza az éjszakát! Nem akarom (nagyon) reklámozni magamat, és arra is emlékszem, hogy az első gyerekemmel én sem bírtam végigcsinálni, de az a két nap, amig sírt éjszaka már olyan régen volt, (2 hete) és most ANNYIRA jó hogy már alszik és hagy aludni! Szóval az Alvás topikban ha gondolod leírom hogyan csináltam, bár már szinte minden le van írva.

Na, nem áradozok tovább, csak nekem is szinte csoda, hogy 2 gyerekem van, és jobban alszom, mint akkor, amikor még csak 1 volt!

Manóka,nekem van MSN-em, küldenél nekem zenét?
Mondjuk még soha nem kaptam zenét senkitől, nem tudom müxik-e nekem. mandroka68@hotmail.com ra.

Köszi előre is!

Buksi, ha Manga nem, akkor összejöhetünk cipő ügyben, de nekem csak a jövő hét, mert nagyon várjuk a fizut! Kép

A taknyosodás egyre enyhül, talán el is fog múlni csüt-re.

Jóccakát!
Andi
andi68

Bence,

Boldog ELSŐ Szülinapot kívánunk!

Kép
vic

Sziasztok! Kép

Móki, S Emese, nagyon boldog névnapot kívánunk a kis Andris-Andrásoknak!!!

Kép

Orsi Bencéjének pedig Boldog 1 Születésnapot!!!

Kép

Boró és ZoltánKincse
femõke

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot az Andrisoknak így utólag is!Kép

Orsi titeket meg az Isten éltessen sokáig!
Kép

Puszi
Hajni

Tegnap megint levágtam Alexa haját, most nemcsak oldalt, hanem elől is... hát... még jó, hogy nem fodrász vagyok...
tigribigri

Atyaég! Csak a jegyzetelés fél óra volt Kép (Tegnap kimaradtam, mert Anyukám volt Nálunk)
Na, most gyorsan nekikezdek, amíg Máté alszik...

Köszönöm a dícséreteket adventi ügyben (Ildi, Ksibuksi, Tünde) Kép Most az ablak dekoráció is gyorsan ment, elővettem a tavalyi díszeket. Ugyanis minden karácsonyi ajándékot én gyártok, így másra alig van időm.

Andrisoknak BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Bencének BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Ildi
Jobban vagy már? Gyors gyógyulást kívánok!
Hát, elég érdekes dolgokat mondott a védőnő... Kép
Az alvásért nem irígyellek, a barátnőm is ilyen cipőben jár. És korábban több főzeléket evett Zsófi? Mitől változott meg az evőkéje?

Judit
Rég olvastalak. Hogy alakult a férjed munkája?

Orsi
Jobbulást a szülinapos Bencének.
Klassz lehetett a pihenés. Lenne is kérdésem. Mi azt tervezzük, hogy februárban megyünk 2-3 napra Szlovákiába síelni (én csak szánkózok Mátéval). A baba kb. nyolc hónapos lesz. Hogyan lehet megoldani a fürdetést és altatást egy átlagos szállodában? Mert ha velünk alszik egy ágyban, esetleg hozzászokik, és itthon felborul a rend.

Hicu
Megnéztem az albumot, tündéri a kis fürtös Dudu!! Az meg csúcs, hogy mindjárt születik a tesó! Úgy repül az idő....

Ini
Én azért folyamatosan szurkolok, hogy tudjatok jönni....ugye nem reménytelen???

Ed
És mit játszott Kincső a sörösüveggel? Kép Kép Kép
A tanulási módszered meg roppantul tetszik Kép

Tünde
Gratula Kitti fogához.
Hát, egy kóbor Mikulás járt felénk Kép
Voltunk a herendi nagyinál, aki előre ideadta. A csoki a szülőké, Máté játékot kapott. Most még ugyse tudja, miről van szó Kép

Manga
Nagyon édes lehetett Matyi a fésűvel Kép
A "fuss oda Apához" esete is jó. Én azt hiszem, tényleg értik. Bár lehet, hogy naiv vagyok, mikor Mátét pelenkázom, és felhajtom a body-t, mondom: Fogd meg. És megfogja..... hmmm.... érti vagy nem érti?

Zita
És mikor lesz a szigorlat a "katonatisztnél"?

Bogi
Kispapi nem jó hír. És a megoldása sem tűnik célravezetőnek. Remélem, mégis hatásos lesz.

Nelli
Pocakosság Kép vagy Kép
Néha bennem is felmerül, nem vagyok-e az. Nekem még meg se jött, és egy hete olyan ügyefogyott vagyok (de tényleg!), mint mikor Máté a hasamba kölzözött. Mindent leejtek, magam ezer módon megsebzem, kissé tönkretettem a kanapét, az almareszelőt, stb.... azért mégse veszek tesztet, más jel nincs. Csak ha pár hét múlva nő a pocakom Kép
Amúgy hogy vagy?

Orsko
Már nagyon várom a vizes fal - történetet!!

Kisbuksi
Dejódejó, holnap buli Kép

Azért megkérdezem még egyszer: Nem tudja valaki, mikor jönnek haza Szilviék?

Na, kifújtam.
Puszi MINDENKINEK
Noresz
noresz

Hát lányok, ahogy elmondtam nektek a menzi-megnem-jövetel problémámat, meg is jött. Ma éjjel elárasztott a dolog...
Lehet, hogy ennek tudható be, de napok óta nagyon magányosnak érzem magam. Igen, igen két gyerek mellett férj mellett. Közrejátszott az is, hogy itt a házban van egy lány, akinek a nagyfia Dorkával jár egy csoportba, a kislány pedig 2 hónappal idősebb, mint Domcsi. Nyáron sokat összejártunk, jó volt együtt programokat szervezni. Aztán ősszel kezdett egyre jobban lenni a szomszédjával, ahol szintén van egy hasonló korú kisfiú, és azóta köztünk hűlt a kapcsolat. Észrevette, hogy emiatt én szomorú vagyok, így ma letámadott az oviban. Persze én nem akartam az oviban a problémát megbeszélni, így mikor hazaértem, felmentem hozzá. Elmondtam az érzéseimet, de ő azt mondta, hogy ez nem igaz. Pedig ezzel a másik lánnyal olyanokat is megcsinál, amire nekem azt mondta, nem szereti, nem akarja, stb. Szóval szarul esett. Azóta is magamba vagyok roskanva, hogy velem van a baj? Meg egyáltalán, minden barátnő előbb utóbb ezt csinálja velem? Igazi barátnőm 2 van, de ebből csak 1, akinek mindent el tudok mondani.
Bocs, hogy ezt megosztottam Veletek, de nem tudom most másnap elmondani.

NoreszKép
A fenti litániámmal elmondtam, hogy vagyok. De legalább nem vagyok terhes.

Puszi:
Nelliakimaegykicsitdepisdefogjukráapirosbetűsünnepekre
hnelli

Szasztok!

Manga, cipő: teréz krt 27., oktogon, nyugati között apu oldalán egy kapuban.

Noresz, mindig inni próbál belőle. Tiszta ApjaKép
Hát, így is lehet suliba járni, csak kérdés, hogy lesz-e belőle diploma. Mázli, hogy idáig rendesek voltak velem a gyerek miatt. Most őszre is van alibim.Kép

Boró, tegnap 2,5 órára Anyunál hagytam Kincsőt, én leléptem tanítani. Mikor visszaértem, Kincső csak szopizni jött hozzám, utána mászott vissza Anyuhoz. Látni kellett volna Anyám arcát, milyen boldog volt. köszi, jó volt a kikapcsolódás.

Pocakosság: néha én is úgy érzem, mintha lenne, mert állandóan úgy ég a gyomrom, mint terhesség alatt. De Apa nagyon óvatos, vigyáz arra, hogy ne legyen idő előtt baba. Akkor meg miért ég a gyomrom?

Buksi, Apa már most mondta, hogy 15 év múlva a lányával akar menni a szigetre. Kiváncsi leszek, lesz-e belőle valami.

Most pedig alszik a drága, pedig mennénk egy barátnőmhöz és a ma 2 éves kislányához. Még valami ajándékot is kellene neki vinni. Jó lenne lassan indulni, mert nagyon messze laknak, 3* kell átszállni.(Zugló, ha jól tudom)
Elkészülök, hogy mikor felébred, tudjunk indulni.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Nelli

Persze, hogy nem Veled van a baj!!! Kép
Csak egyrészt van a barátságban két alaptípus: aki fenntartja a kapcsolatot, és aki jobb esetben ezt elfogadja. Sajna a Noresz-tétel alapjait saját tapasztalat útján fektettem le. Nekem több igazi barátom van (10 alatt), de egy kivételével az összeset nekem kell bizonyos időközönként hívogatni, programot csinálni, hogy el ne veszítsük egymást. Ez a távolabbi ismerőseimre is igaz. Kb. 4-5-6 havonta besokallok, elkeseredek, bedepizek, azt mondom, ne tovább, majd pár hét után folytatom a misszióm. Nekik fel se tűnik, ugyanúgy szeretnek, csak így a természetes számukra. Na, mindegy, a lényeg, hogy úgy fogom fel, nekem ez az egyik feladatom az életben. Mert nagyon fontosnak tartom az emberi kapcsolatokat.
Másrészt az is előfordult, hogy egy év kellemes barátságban eltöltött kollégiumi szobatárs-lét után azt mondta a barátnőm, jövőre mással lakik. Miért? Válasz nem volt. Én is magamban kerestem a hibát, de ha nem fogalmazza meg, mi baja, változtatni nem tudok!! Így lassan megnyugodtam.

Hát, nem tudom, segítettem-e, most ennyi bölcsesség jutott eszembe.

Nem tudom, mi van a levegőben, de Máté lassan két és fél órája alszik. Na, nem panaszkodom, csak csodálkozok. Úgyhogy spuri, még minél több teendőt kipipálni Kép Kép

Pussz
Noresz
noresz

Ed
Jó barátnőzést!!!
Kép
noresz

NoreszKép
Én is valahogy ilyen vagyok, csak egy idő után, ha mindig én megyek a barátnő után, kezdem úgy érezni, felesleges vagyok. De ennek ellenére egy utolsó utáni lehetőséget adok minden kapcsolatnak, csak hát sok abbamarad. Tudom, hogy nem lehet mindenkivel ápolni a kapcsolatot, de voltak olyan fontos barátnőim, akik aztán elmaradtak. És nem értettem, miért?
Na mindegy. Most is folyton ezen jár az agyam, így nem jó a kedvem, de tenni ellene nem lehet. Ha vki nem akar olyan szoros kapcsolatot, mint én, azt engedni kell. Csak jó volt itt nagy magányomban időnként pletyizni egyet, amig a gyerekek is jól elvoltak egymással.

Megyek, mert nekem kelt Domcsi.

Remélem a hangulatom javulni fog.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Most csak a szopi témához szólnék hozzá, kifejezetten Ildinek Kép. A varázsmondatokat,hogy csak ránk vonatkozik,csakis szerintem,bla-bla már ismered. A múltkor amúgy bemásoltam ide Rózsa Ibolya cikkét éjszakai szopi témában,szerintem nagyon jó,keress vissza,ha érdekel egy szakember véleménye. Amit pedig én gondolok. Az éjszakai szopi mennyisége nem jelentős ,nem is lehet az,hiszen pár percig tart és 15-ször ismétlődik. Ugye nem is gondoljuk,hogy míg napközben 4-5-ször esznek,éjjel ennyiszer törne rájuk a farkaséhség. Ilyen szempontból nagy valószínűségggel az éjjeli szopi nem befolyásolhatja drasztikusan az egyéb étkezések mennyiségét, és ha nem befolyásolja,akkor ugye az is kérdőjeles,hogy miért fejlődne jobban az a gyerek,aki nem kap éjszakai vagy egyéb szopit Kép. Hiszen az anyatejben még ebben a korban is csupa hasznos dolog van és a WHO szerint /ha jó az infóm/,akkor is fedezné a gyerek szükségleteit ha kétéves /!!!/ koráig nem kapna egyebet. Az egyetlen gond,hogy ehhez napi több liter kellene arányosan,valamint ha akkor kezdenénk a fokozatos hozzátápit,akkora nem biztos ,hogy lenne tej. De elméletileg működhetne. A gyakorlatban a mai állás szerint ugye félévesen optimális elkezdeni a hozzátápit,de ez egyre inkább tolódik az egyéves kor felé. Én pl. a köv. babánál szeretném megpróbálni,de ez az én dolgom. Ez esetben mondjuk Zsófi kb. egy másfél hete kapta volna az első falatot,és egyáltalán nem aggódnál emiatt Kép. Szóval nekem meggyőződésem,hogy a gyerek tudja,mennyire van igénye szopira és egyéb táplálékra. Igen,kell próbálkozni minden alkalommal,lehetőséget kell adni egy alkalommal több íz közül választani, esetleg találhat egy kedvencet,amiből sokat eszik,de a szopi ettől függetlenül működhet! ha vmit nem kér,úgysem eszi meg,vagy csak nagy utálkozás árán és csak rossz élménye lesz. Ha szopizik,tudod,hogy jóllakik Kép. Nálunk A,B,C menü működik. Első körben adok neki vmi "hasznosat". Főzelék,hús. Utána jön a friss gyümi, és a végén a HIpp őszibarack-alma v. sütőtök-alma. Mindegyikből annyit eszik,amennyit akar,meglepő módon az utóbbi mindig jól csúszik Kép. Próbáld ki,hátha tetszik Zsófinak is. Szóval szerintem ha Zsófi nem fogy /stagnálni már szabad ebben a korban/,jó a közérzete,kedélyállapota,akkor nincs lemaradva még a nagy zabálásról Kép. Ilyet meg még nem hallottam,és az orvosunk sem /felhívtam,hogy mit gondol Kép/,hogy vki azért nem fejlődne,mert sokat szopizna. Az új kajákat meg majd eszi akkor,ha tényleg érdekli,nem pedig akkor,ha már szopi hiányában koplal. A példa egyébként csak azt bizonyítja,hogy ebben is sok-sok vélemény van, alapvetően "szopisok" és "nem minden áron szopisok" a szakemberek is,anyukák is ,és ki-ki a maga véleményét tudja alátámasztani számtalan érvvel. Én így látom,és így csinálom,hogy legyen egy ilyen példa is az étlapon. Pl. betegen csak szopizik még mindig 2-3 napig is. Visszatérve konkrétan az éjjeli szopira. Hát persze ,hogy szinte csak lelki oka van,néha esetleg egy kis szomjúság. Hogy is mondják? Életkori sajátosság KépKépKép Képzeld bele magad a helyébe! Egész nap levakarhatatlanul lógnak rajtunk,anya létkérdés. És éjszaka van,felébred,sötét van,és anya sincs. Ehhez nem társul annak tudata,hogy hm... fél három,na jó,akkor még 5 óra és kivilágosodik,és akkor majd jön anya. És ugye már nam alszanak olyan mélyen,már fel tudnak ébredni,anyahiány is van és ennyi. ne értsetek félre, elfogadom,ha valaki már nem bírja tovább,zombiüzemmódban él,és azt mondja,végetvet ennek,nyílván szól ez arról is ,hogy nekünk mi fér bele. Én már azt sem bírom,ha csak úgy kiabál nekem össze-vissza,de egy hosszabb "aja-aja gyeje"-től megszakadna szívem. Valamint annak is oka van,hogy vmikor végigalussza az éjjelt,vmikor tényleg 15-ször kel fel. És mit tudhatjuk ,mi játszódik le bennük,mi zavarja a nyugodt álmukat?! valószínűleg nem így fognak megnősülni,férjhez menni,úgyhogy én folytatom,amíg magától nem kéri.Két dolog történhet: nem lesz tejem /de lesz!/,vagy pedig ő úgy dönt,hogy nincs tovább. Ezt most nem azért írtam le,hogy vitatkozzunk rajta,mint ahogy általában nem azért írok le valamit, hanem hogy legyen egy vélemény erről az oldalról is. Mérlegelj,és dönt súgy,hogy az a gyereknek és persze neked is jó és elfogadható legyen.

Andi!

Elolvatam az írásod az alvás topikban,és a fentiek mellett is nagyon ügyesnek tartalak és Petit is,és egyetértek azzal,hogy ha Te nem bírod tovább a zombilétet,azt a gyerek sínyli meg,tehát változtatni kell rajtaKép Cipőt megdumálhatjuk holnap.

Szilvi!

Mi van veletek napsütötte csokibarna afrikai
emberkék?

Orsi!

Isten éltesse sokáig a nagyzsiványt!

Nelli!

Én meg most már hetek óta nagyon vidámban nyomulok Kép Küldök belőle ,jó?????? Nem tudom,hoyg hogy döntöttetek a holnapi buli ügyében,de nem lenne jobb mindneféle komyol dolgok helyett tortát falni ezzel a csipetcsapattal?

Noresz!

Szerintem is dejódejó Kép!

Ed!

Sziget 15 év múlva: tuti,hogy így lesz,de alapvetően biztonságosabb kispapival ,mint 15 egyéb punkkal,akik mindenféle...hm,terveket fognak szövögetni Kincsővel Kép

Tünde!

pelust köszi előre isKép,bár ma éjjel bevált a Libero maxi plus+ Upandgo páros...

Orsko,

Tényleg vannak csodák,szombathoz hogy állsz?

Puszi mindenkinek!

Buksi

Akiket hiányolok a teljesség igénye nélkül: Noémi,Móki,Judit,Ini,Ági,Rebi és még sokan mások.

Ja!

Ma is bébiszittereztünk, egy kicsit próbáltam háttérben maradni. Vencel néha odahozott megmutatni vmit,de amúgy nagyon jól elvolt. Pénteken nálunk talizunk és majd megpórbálom itthagyni őket egy félórácskára Kép.
kisbuksi

ViccesekKép

> > Dédanyám olyan öreg volt, hogy mikor rászóltam, viselkedjen korához
> > illően, meghalt.
> >
> >
> >
> > Hogy mit gondolok a nyugati civilizációról? Azt hiszem, jó ötlet lenne.
> > Mahatma Ghandi
> >
> >
> >
> > Anya csak egy van. Anyós is, csak többnek tunik.
> >
> >
> >
> > A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elo.
> >
> >
> >
> > Az ur nincsen olyan messze tolünk. Autóval csak egy óra út... ha az
> > autód tud függolegesen is menni. Sir Fred Hoyle
> >
> >
> >
> > Az optimista azt hirdeti, hogy a lehetséges világok legjobbikában
> > élünk; a pesszimista tart attól, hogy ez tényleg így van. James Branch
> > Cabell
> >
> >
> >
> > Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetoen mindent nullák
> > és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekbol hogy
> > lesznek meztelen nok a képernyon, de az Isten áldjon meg érte
> > benneteket emberek. Kevin James
> >
> >
> >
> > Nem úgy néz ki, hogy kontrollálni tudnánk a bunözést. Miért nem
> > legalizáljuk, aztán agyonadóztatással elintézhetnénk örökre. Will
> > Rogers
> >
> >
> >
> > Van egy teória, miszerint ha egymillió majomnak adsz egy-egy
> > írógépet, amit elkezdenek össze-vissza véletlenszeruen püfölni, akkor
> > elobb- utóbb megírják Shakespeare összes muvét. Az Internetnek
> > hála, ma már tudjuk, hogy ez nem igaz. Ian Hart
> >
> >
> >
> > Gyakran elképzelem, mi lett volna a Tízparancsolatból, ha Mózesnek az
> > USA Képviseloházán kellett volna keresztülvinnie. Ronald Reagan
> >
> >
> >
> > Egy friss Gallup felmérés szerint az amerikaiak egynegyede két nyelven
> > beszél, a maradék háromnegyed egyáltalán nem tud angolul. Jay Leno
> >
> >
> >
> > Egy csomó olyan segédeszköz létezik, amivel a nok szexuális kedve
> > növelheto. Itt van például a Mercedes-Benz 380SL. Lynn Lavner
> >
> >
> >
> > A demokratákra szavaztam, mert nem tetszett, ahogy a republikánusok
> > irányítják az országot. Úgy néz ki, ez olyan volt, mintha fejbe lonéd
> > magad, hogy elmúljon a fejfájásod. Jack Mayberry
> >
> >
> >
> > Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidrol. Woody Allen
> >
> >
> >
> > Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne
> > mondd ki. Sam Levenson
> >
> >
> >
> > Negyvenhárom éve vagyok nos, és ez nem könnyu. Csak
> > összehasonlításképpen: 43 év több, mint amit a legtöbb gyilkos tölt a
> > börtönben. Irv Gilman
> >
> >
> >
> > A karácsony nálunk mindig hatszor-hétszer nagyobb örömet jelent,
> > mint máshol. Korán elkezdünk inni, és amíg más csak egyetlen Télapót
> > lát, addig mi hatot vagy hetet. W.C. Fields
> >
> >
> >
> > A szex kedvéért megnosülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az
> > ingyen mogyoró miatt. Jeff Foxworthy
> >
> >
> >
> > Ne örülj nagyon az adócsökkentésnek. Ez olyan, mintha egy rabló
> > pénzt adna vissza neked taxira. Arnold Glasow
> >
> >
> >
> > Ahogy azt már hallhatták, az USA segít az iraki alkotmány
> > megalkotásában. Miért nem adjuk nekik a miénket? Gondolják csak el:
> > nagyon okos emberek írták, az USA-t több, mint 200 éven át szolgálta,
> > és mi már úgysem használjuk. Jay Leno
> >
> >
> >
> > Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat,
> > amelyek gyulölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv
> > címe: Világatlasz. Jay Leno
> >
> >
> >
> > Idegenvezetés:
> > ..és ha hölgyek egy pillanatra abbahagynák a csevegést, hallani
> > lehetne a Niagara vízesés fülsiketíto robaját.(See attached file:
> BitDefender.txt)--
kisbuksi

...és még mindig alszik, tehát nem menekültök Kép

NAGYON FONTOS: a Spektrumon megy a "Miből lesz a cserebogár?" című sorozat. Annnnnnnnnnnnyira jó! Pénteken,kedden és vasárnap van egy-egy rész,most a "hatalmi harcok" című aktualitás következik. Pszichológiai kísérletek sok-sok családban. tegnap az emlékezetről /csecsemőkori/ volt szó,döbbenetes volt,a szó pozitív értelmében. Az emlékeinket tényleg magunkban hordozzuk,mégha tudatosan nem is megy a felszínre hozása. Ha valaki felvette esteleg az első négy részt,az szóljon,mert lemaradtam! Akkro viszont írok nekik, mert látni akarom!!!!!

Puszi:

Mégmindigbuksifárasztjaacsapatot
kisbuksi

FIATALÚR BENCÉNEK!

NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED,MATYI ÉS SZÜLEI, HHHKK(EZT ÉN ÍRTAM)!!!Kép
zitus

Sziasztok!

BENCE!
Boldog szülinapot.

Csajok!
Apuci tegnap korán hazajött, és egész este velünk foglalkozott! Meg is kapta a jutalmát, és láss csodát, minden helyrezökkent benne!
Kép

Bocsi, de nem tudok írni többet, mert Lili itt áll mellettem, és Dedededede Jajajajajaj kiáltásokkal követeli, hogy altassam el.

Na puszi, majd jövök!

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

HAZAJÖTTÜNK!!!!! Hoztunk egy kis napsütést egy bébikajás üvegben, de nem mondták, hogy gyorsan romlik! Kép Majd mesélek bővebben, most csak annyit, hogy minden OK volt Dorkával, hálás vagyok a dokinéninek, és NAGYON-NAGYON szép idő volt! Esténként egy könnyű kabátkát adtam Dorkára, napközben póló vagy vékony kardigán. Mi napoztunk ezerrel, de pont olyan erősségű nap volt, amit még ő is elbírt, tehát nem kellett a fél napot árnyékban tölteni. 1 nap alatt megszokott mindent, élvezte, hogy franciaágyban alhatott anyával, (apa inkább a földet választotta), és úgy foroghatott, ahogy jólesett neki. Kedvence volt a tenger, tök sokáig el tudta nézni, meg elaludt séta közben a babakocsiban, mi meg romantikázhattunk. Kép Este mikor elaludt, bébiőrzővel otthagytuk, és nem sokkal odébb volt az emeleten egy zárt terasz, oda mentünk apával kártyázni, borozgatni, meg néztük a Sousse-i forgatagot. Ha felébredt, rögtön ott tudtam lenni mellette, sőt néha még az esti műsorba bekukkantani is lemerészkedtünk, onnan is.
Mennem kell, a többit majd szóban, sajnos felébredt, mire ment végre a babanet!
Ja, Noresz, gondolom, a Vencel-buli miatt kerestél, szerintem mi BKV-val megyünk, mert elég kétesélyes a parkolás arrafelé. De még alszom rá egyet. Ha BKV akkor Pöttyös unál szállojk fel.
m mmmmb vvvvvvvvvbv vvvvvasssssssssssss s ZMJ , ,.,
P cccbbbbbbb bb bbbbbb n

pUSZI

Dorka Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Orsi
BENCÉNEK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Buksi
Vagyok, de a holnapi napról nem merek leírni semmit, hátha Murphy is olvassa Kép .. amúgy meg szórakoztatom a 2 kis angyalkámat... ami nem egyszerü Kép (még mindig nincs meg a hoszú ö,ü)

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

sziasztok!

Bencének boldog születésnnapot!!!!!

Buksi!
Sajna nem tudunk menni. Nagyon reménykedtem, de csoda nem történt, csúnyán köhögnek, folyik az orrukKép
Kb.meddig vagytok ott? Mert lehet, hogy be kell mennünk holnap a férjemért a munkahelyre(Kossuth tér) és akkor ha csörögnék és ki tudnál jönni Vencel ajándékáért... De ez is még kérdéses.

Szilvi!
De örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. sms-t megkaptad?

Megyek, mert ébredeznek....

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Hát nem könnyű ide írogatni, merz mire elolvasom a hsz-ke, a ded ébredezikKép

Köszönjük szépen a névnapi jókívánságokatKép

Bence! Boldog szülinapot!!!!!

Nelli, remélem egy kicsit jobb már a hangulatod! Én is sokat gondolkodtam a barátnő témán, de én úgy döntöttem, hogy ez csak 2 irányból működik. Próbálkozom, hívogatok, stb., de ha a másik fél csak örül, de nem hív sose, lekapcsolódok. Nagyon megszenvedem ezeket, de egy idő után rá kell jönnöm, jól tettem.

Szilvi! Szuper, hogy klassz volt a pihi!!!

Na tessék, már ébred is AndrisKép Ennyire futottaKép

Pusza,

Móki
móki

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.12.01
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek Pocaklakók
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 6 hónap 5 nap 21.szept 19.júl
Mariann Nádja 2004.04.20 3950g/57cm 7 hónap 11 nap 01.aug 31.máj
Móki András 2004.03.15 2800g/51 cm 8 hónap 16 nap 30.nov 06.dec
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 9 hónap 3 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 9 hónap 7 nap 30.ápr 15.nov
Orsolya Dénes Buda 2004.02.20 3000g/56cm 9 hónap 11 nap 09.okt 31.máj
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 9 hónap 14 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 9 hónap 15 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 9 hónap 15 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 9 hónap 18 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 9 hónap 21 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 9 hónap 28 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 10 hónap 3 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 10 hónap 7 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 10 hónap 10 nap 26.nov
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 10 hónap 15 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 10 hónap 19 nap 29.ápr 07.okt Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 10 hónap 23 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 10 hónap 24 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 10 hónap 25 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 10 hónap 28 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 11 hónap 1 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 11 hónap 4 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 11 hónap 6 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 11 hónap 12 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 11 hónap 13 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 11 hónap 22 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 11 hónap 23 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Nelli Dominika 2003.12.07 3490g/57cm 11 hónap 24 nap 04.aug 12.aug Dorottya 1999.02.18
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 11 hónap 28 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 1 év 0 hónap 0 nap 23.aug 17.márc
Ildi Zsófia 2003.11.20 3600g/53cm 1 év 0 hónap 11 nap 17.szept 09.aug
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 1 év 0 hónap 18 nap 06.jan
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 1 év 0 hónap 23 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 1 év 1 hónap 29 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 1 év 1 hónap 1 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 1 év 1 hónap 10 nap 21.júl 12.máj
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 1 hónap 21 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 2 hónap 0 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 2 hónap 2 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Már rég raktam róluk fel képeket.
Hanna már készül a farsangra. Kép
ini

Hú mennyi szüli-és névnapos lesz a jövő hétenKép

Köszi lányok az együttérző szavakat. Most már sikerült aránylag rendbe tenni a dolgot magamban, és jobb a kedvem. Haza is hoztam Dorkát ebéd után az oviból, hogy ő is feledtesse velem a kellemetlen perceimet.

OrsiKép
Bencének nagyon nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk! Kis fülét húzdd meg helyettünk isKép

Holnapra jó mulatást NektekKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Szilvi!

Jaj de jó hallani Rólatok! és ez a vázlatos kis beszámoló teljesen felcsigázott!Dorka miatt én nem izgultam,tudtam,hoyg mindne rendben lesz,de azért sokat jártatok az eszemben Kép!

Ez MINDENKINEK szól: ugye tudjátok,hogy ez nem egy ajándékbeszerző kampány ?!?!?! Nehogy bárki azon agyaljon,hogy vajon illő-e meglepi nélkül érkezni!!!!! Mert TÉNYLEG nem szól erről,csak hogy jól érezzük magunkat ! Semmiféle félreértést,kellemetlenséget ebből nem szeretnék,mert sajnos már láttam ilyet Kép!

Ini!

A fenti soraimat Te se értsd félre, már a szándéktól,hogy arrafelé jöttök, meghatódtam,szóval értsd jól és ha arra jöttök, nagyon fogok örülni, és "kidobok" Nektek pár szelet tortát!Abban az esetben,ha Hanna rajzolt Vencelnek vmi cukit,vagy mondjuk a gyerekek ápolása mellett Neked maradt rengeteg szabadidőd,hogy valami handmade dolgot kreálj,akkor már most izgatottan váromKép!

Bogi!

Lám-lám,lehet,hogy kispapi csak egy kicsit több jutalomra vágyik Kép?

Buksi
kisbuksi

SziasztokKép

NAgyon sok boldog szülinapot Orsi BencéjénekKép
Istenke éltesse sokáig, füle érjen bokáigKépKépKép

KépKép

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szilvi

Nemcsakámazért kerestelek!!!!!
Amúgy is!!!
De pont én is arra a következtetésre jutottam, BKV-zni kellene, mert ki tudja, Máté hogy viselkedik, és mikor kell lelécelnünk. Viszont ha együtt metróznánk, az csudajó lenne. Mindjárt meglesem, van-e mail címed, és küldök egy telefonszámot, vagy küldj Te egyet, hogy egyeztessünk.

Puszi
Noresz

U.I.: szuper volt a nyaralásotok! Kép
noresz

Bence-baba!!!

Istenke éltessen nagyon-nagyon sokáig!!KépKépKép

Boldog Születésnapot kívánok Neked!!KépKép

Kép

Jövök még este!!

ildi
bpildi

Noresz!
Szuper a "koszorú”&#61514;

Orsko!
Jobbulást a pindúrnak!!!

Ildi!
Remélem hétfő óta jobban van a gyomrod!!! Nekem is szokott vacakolni, ezért iszom a kávét jó sok tejjel és cukorral, akkor bírja&#61514;
A fegyveres rablással kapcsolatban: attól is függ tudod, hogy hol van az iroda, mennyi utas van bent stb… A miénkbe nem jött sok utas, mert egy kicsit kiesik a központból, ezért itt főleg a repjegyeket tartottuk, meg ez volt a főiroda, itt inkább az adminisztratív dolgokat intéztük. A belvárosi irodánk jó helyen volt és oda soha nem próbáltak meg bejönni.

Védőnéninek gratula&#61514;&#61514;&#61514; Híg a tejcsi, meg alacsony heverő… hát eléggé el van tévedve szegény!

Orsi!
Örülök, hogy a pihi jól sikerült!Kép

Ini!
Igen, egy barátnőm segítségével vadiúj tesóbabakocsit szereztünk, olcsóbban mint a bolti ára. Szuper járgány!Kép Nagyon könnyen megy, már kipróbálgattuk, csak a méretei nagyobbak mint amekkora belefér a liftbeKép De majdcsak megoldódik ez is&#61514;

Ed!
Gondoltam, hogy Kincső is göndörödni fog, ha jól emlékszem a képekből apuja göndör és neked is szép dós hajad van! Édes lehetett Kincső a sörösüveggel&#61514;&#61514;

Boró!
Húú köszi a tippeket!!! Sajna a lakásban csak egy helyen van fűtés, és az is egy villanyfűtésűre átszerelt cserépkályha. Ez egyébként egy baromi régi bérház... inkább laknék már panelban, pedig szeretem ezt a környéket..Kép

Tigri!
Megnéztük&#61514; Anyu sétáltatja a csajszit kézenfogva&#61514;

Manga!
És ha ilyenkor kiveszed a kocsiból? Vagy az nem segített volna?
Néha Dudu is nagyon nyűgös utazás közben, olyankor kiveszem és gyakran el is alszik a vállamon&#61514; Vagy csak nézi a tájat&#61514;
Matyi nagyon ügyes&#61514; Aranyosak a történetek, olyan jó amikor látjuk, hogy milyen iramban fejlődnek&#61514;

Vic! Jók a receptek! Köszi&#61514;

Ne haragudjatok, most csak eddig jutottam&#61516;
Még tanulnom kell holnapra… meg összekészíteni a cuccokat&#61514;

Buksi!

Orsko!
Mikor írsz a vizes falról???

PUSZI!!!!!!!!!!!!!!!

hicudzsi

Bocs a sok hibáért, csak wordből másoltam be és bizonyos fdolgokat nem tud kezelni a BabanetKép

BENCE!!!!!!!!!!
NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

hicudzsi

Hicu!

A nekem írt rész a legtartalmasabbKép!

Buksi
kisbuksi

Kép

Na csak, hogy giffel ne maradjak elKép

hicudzsi

Buksi!
Jó, hogy szóltál az teljesen eltűnt...Kép
Megpróbálom újraírni!Kép

hicudzsi

Szóval Buksi!Kép
Pelus: holnap viszek neked Pampers 9-20 kilósig pelust, azt próbáljátok ki:9 Huggiesből van külön fiúpelus, de csak az UPO and Go fajtából ha jól tudom...
Jópofák a viccekKép

A dc++-on megnézem neked, hogy fent van-e ez a sorozat és letöltjük ha megvan valakinélKép

PUSZI!

hicudzsi

Helló Mindenkinek!

Annyira jönnék már, csak még Zsófia nem alszikKép
Annyi mindenkinek szeretnék már írni, mert már úgy tűnik jobban vagyok. Egy töltött káposztával már beedzettem a gyomromKépKép

Na ha lyányom is úgy akarja sietekKép!!

ildi
bpildi

Sziasztok,

jelentem gyermek teljesen rendben volt ma is, se hőemelkedés, se egy köhintés, se semmi. ööö...izé.... mennénk holnap, de csak ha senki sem bánja. hm??? kérek nyilatkozni az ügyben.

Buksi,
szombat mindenképpen (hamindenjólmegy). Gondolom gyerkőcöket jobb lepasszolni ezidőre.

Andrások, Bencebaba, soksok boldogságokat Kép

vizesfal ügyében: úgy harangoztam be, mintha valami jókis sztori lenne. Bocs, nem az, inkább csak egy kicsi, az exszakmámban tanult adalék lenne ahhoz, hogy mennyire fontos a szellőztetés. Pl a fal vizesedését is meg lehet akadályozni. De most megyünk fürcsizni, és nemtom mi lesz, tegnap 11-ig tartott az altatásműsor, és utána kidőltem.

tsók
orsko
orsko

Orsko!
De hát mi minden nap minimum 2 alkalommal szellőztetünk télen is, mert én úgy tudom, hogy a friss levegő gyorsabban felmelegszik.. meg egyébként is utálom ha nincs szellőztetve.
Ez minden esetben kereszthuzatot jelent.
Tavasztól, a hideg beálltáig a konyhaablak és a fürdőszobaablak nyitva van! Akár esik, akár fúj...
Szerintem inkább azzal lehet a baj, hogy nincs megfelelő fűtés, nem?

hicudzsi

Sziasztok,

bocsi, ha nem írok, de hétfő óta fáj a fejem, és kicsit kedvetlen vagyokKép

Ildi,
emilcímet írj, és mindent megírokKép

manóka

manóka
manóka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?