Új privát üzeneted érkezett!

Ja! Holnapi talival mi lesz? Lesz?
Nagyon szeles időt mondanak holnapra is sajnos.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Kép
gabuska
Budapest

De jó lesz nektek,ha holnap taliztok!
Gondoljatok rám is!!!!
Pusszancs!!!!!
Majd még estére jövök!!!!!

Kép
Kép
szintus

Halihó lányok!

Megjöttünk! Voltunk már ének órán (=anya üvölt, Pergolesi forog a sírjában) aztán hordozókendő tanfolyamon (kötözködjünk ügyesen), szóval már csípő és háti batyut is tudok csinálni a gyerkőcből. Hátit mondjuk csak ha segít valaki...
Tegnap este egy zenekari próbát ült végig hősiesen (=anya és alt hölgy üvölt, zenekar nyúzza, Pergolesi forog a sírjában) nyügi csak a legvégén volt, de 9-fél10 közt már nem is csoda főleg úgy, hogy egész nap összesen ha háromnegyed órát aludt.

Törpém rémesen fogzik, amúgy egy tündér. Az éjszaka nyüszisen telt, reggel óta még nem aludt, szóval kíváncsi vagyok mi jön még ma.

Gabi, tündériek a lányaid! És egyet értek, a 80 után születettek lapítsanak! :wink: Csitrik :wink: (babákra ez nem vonatkozik! :lol: )

Gabi, Berni, Joli és aki még jönne, de lemaradt: akkor tali:
11-kor a Margit sziget Margit hídi bejárójánál jó lenne? Akkor a kocsis babák kocsiban, kendősök meg abban tudnának szunyálni.
Remélem nem felejtek el fényképezőgépet vinni, hozzatok ti is!

Berni, kell jó bőrgyógynéni?

Szintus, iwiw alapján igenis rakjál fel fotókat! Fruzsi baba gyönyörű és tiszta anyja!
A módja: melléklet feltöltése feliratra klikkelsz, aztán kikeresed a képet, végül a feltöltés gombra klikkelve feltöltöd. Kicsinyíteni én irfan view-val szoktam ez egy ingyenes szoftver és van magyarul is!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Rájöttem, hogy megy ez a színváltás!!!! Juhhééééé!

KépKép KépKép
kindertojas

...csak egy szóra jöttem,mert lapítanom kell ifjú koromra tekintettel! :lol: Vigasztaljon titeket a tudat,hogy még nem(nagyon) találkoztam olyan emberrel,aki nem 30-35-nek nézett volna. :evil:

Gabi!
Nagyon culik a képek,Livi annyira komoly!!!!!!!!!!!!!!De nagyon szépek mindketten! :D

Réka!
Neked nagyon türelmes fiad van,hallod-e?! És ha elviekben ilyen ügyesen töltesz fel képet az iwiw-re,gyakorlatban is megtehetnéd a fiadról! :lol:

A talisoknak holnapra szélcsendes napos időt,jó szórakozást!!!

Mi voltunk ma baba-mama klubban,bár mira elaludt 3/4 10-kor és kereken 12-kor ébredt,amikor indultunk haza! :roll:

Berni!
Az a baj,hogy én is egyből tüdőgyuszira gondoltam,(remélem nem),így holnap a dokinál kezdek...pedig csúszdázást terveztünk! :evil:

Ma megvettem Mircsi első szandiját! :oops: Egy ismerős most került egy céghez,Asso cipőket forgalmaznak,és nagyker áron árulja!

KépKép
Kép
patricia83

...csak közben szólt az uram! :lol:
Szóval 3.600Ft volt,és nagyon kis csini,már 2009-es modell....1 baj azért van,19-es a legkisebb,és pont 2-szer akkora mint a lába! :roll: 2 hét múlva hoz megint,akkor lesznek már fiúsak is nyáriak.Teszek nektek egy képet róla. :D

Kép

Joli, merre csavarogsz? sok a munka?

KépKép
Kép
patricia83

Képzeljétek Mirus fél 5-től alszik! :D Márk is alszik jelenleg,az apjuk meg elment a barátjához,így egyedül vagyok a migrénemmel. Igen,Berni ezek szerint virtuálisan is fertőzzük egymást!Múltkor te kaptad el az orrdugulást,most visszaadtad,fejfájás formájában! :lol: Köszi! :wink:
Asszem ma már nem jövök,már vettem be gyógyszert,de ahogy szokott lenni még csak most jön a fekete leves! :evil:

Éjjel termeljetek! :wink:
Pihentető éjszakát mindenkinek!!!

KépKép
Kép
patricia83

És aki pont 80-ban született???? :lol:

Máté nagyon kis türelmes, ügyi!

Gabuska! Nekem valami hülyeség jelenik meg, ha le akarom tölteni amit feltettél. A lányok nagyon édik a képeken és tetszik a háttér!

Holnapra jó talit, talán ah amég egy nappal későbbre tettétek volna, sokkal jobb időtök lenne, de remélem holnap sem lesz se szél se eső.

Pat! Ez a szandi nagyon cuki, simán megér annyit. A talpa elég hajlékony?

Kép
szly27

Sziasztok!

A tegnap túl zsúfolt volt a napom, nem tudtam jönni. Ma sem volt laza amúgy :) Barni még ma sem volt iskolában, egyre folyik az orra, már egyéb baja nincs, talán holnap már megy. Sajnos Csanádnak is dugult be az éjjel folyton, nem tudott tőle aludni. Három felé adtam neki Nurofent. Szerintetek nem kellene adni, csak akkor ha lázas? Ezen agyalok, félek a ma éjjeltől is, bár nappal nem volt gond vele. Szóval a taliról nem tudok ma még semmit mondani :(

Berni, jót nevettem a szennyesdobáláson :lol: Én is megfigyeltem Csanádon, hogy szereti dobálni a dolgokat, de egyszerre csak egy kerül a keze ügyébe, az után megy és dobja újra. Tényleg nagy szerencse, hogy Dorkó ilyen jó alvó! Engem is irigyeltek az első négy hónapban, de már nem kell. :(

Pat, egyáltalán nem jó jel, ha szúr a hátad köhögéskor! Tessék dokihoz menni! A Márk-párbeszéd szerintem tipikus egy időszakban a gyerekeknél. Én nem gondoltam semmi ajándékot húsvétra!:oops: Cuki a cipellőcske! Igen, van ikerhúgom és egypetéjűek vagyunk.

Gabuska, az ikremmel amíg együtt éltünk úgy tűnt, hogy nagyon egyformák vagyunk, mostanra kiderült, hogy egyáltalán nem. A húgom nagyon helyhez kötött, nem szeret sehová elmenni, nekem meg az életem a tekergés:D De azért van, hogy valamit mondok és a férjem szól, hogy úgy hangzott, mintha Kató mondta volna:) De jók a húsvéti tesós képek! Szerintem is szemétség, hogy csak én vagyok itt ilyen öreg! Úgy 20 éve a 35 feletti nőket időseknek hittem. Most ugyanazok a nők fiatalosnak tűnnek nekem. :lol:

Szintus, a képekről : az Adrián már nem emlékszem a helységnévre, valahol azon a kis részen hajóztak be, ami Szlovákiához tartozik, de többfelé vitorláztak. Amikor ketten voltunk vitorlázni, akkor Mali Losinj-on volt a bázis és a Kornati szigetek közt hajóztunk. Csanád is ennek az útnak köszönhető:) Azelőtt annyira vérszegény voltam, hogy nem lehettem terhes. Ti melyik tengerpartnak köszönhetitek Fruzsit?? Részvétem apának, és persze nektek is, mert biztosan mindenkinek rossz lesz, ha éjjel dolgozik. Húsvétkor nálunkfelé a keresztgyerekeknek illik ajándékot venni, nekem kettő van, jó, hogy eszembe juttattad!

Jaj, Évi, milyen korán kel Vince! Egymást ébresztik fel Violával, vagy mindkettő ilyen koránkelő? Nálunk azért alszik sokáig Csanád, mert mi is alszunk, sötét van és csend. Érdekes egyébként, éjjel és hajnalban sírással ébred, reggel viszont, amikor mégis szűrődik be kintről fény, akkor nem sír, hanem kezd játszani. Van, hogy 8-9 környékén ébred, de szopival még visszaalszik.

Csilla, sok puszi Bogi púpjára. Nem számít, ha a ti kajátokat szereti, előbb-utóbb úgy is az lesz az alap :) Nálatok sincs elég óvodai hely? De a fő, hogy Toncsinak van! A játszóházban hogy telt neki? Az ujjbáb tartóért én annyit küldenék, amennyit nekem megér.

Szly, azt is tippelte a háziorvos, mitől vannak a piros foltok? Remélem a bőrgyógyász tudja a megoldást! Anno én is heteket kínlódtam Csongival, a háziorvos addig írta neki a kenőcsöket, amíg kisebesedett a lába :( Csak bokán alul volt foltos, máig sem tudom, miért. Nagyon jól néz ki a runbike. (Miben különbözik a biciklitől? Bocs a tudatlanságért)

KépKép
Kép
el..né

sziasztok!

először is tali:nekem az árpád híd felöli bejárat lenne jó,mert ott van a parkoló.de én csak akkor indulok neki,ha nem fúj a szél,mert Dorkó aludni fog és sz@r időben nem tologatnám sem ő,sem magam miatt sem :cry: bocsi,én ilyen miss pi...a vok :oops: reggel még feljövök majd,h mit egyeztettek még és max.üzenek rékának 11előtt.

Boginak mi van a púpjával?és Liviével? :lol:

húsvét:nálunk is csak hasznos ajándékokat hoz(legalábbis szerintem ezek azok),a játék csak ötlet volt,de még nem vettem semmit :lol:

joli!
akkor ti igazi hétalvók vagytok :lol: (leszámítva az éjszakai kelést)
képzeljétek,tegnap reggel elmentünk a tescoba kelés után és negyed 11re haza is értünk.ÉS akkor pont arra gondoltam,h nem is olyan régen még ilyenkor ébredeztem :lol: :lol: :lol: hogy átalakult az életem ettől a prücsöktől :lol:

ma este kiborította apáját míg tornán voltam,picit össze is kaptunk mikor hazaértem :oops: sajnos déluán a megszokott fél5-6ig alvás helyett háromnegyed5-17.35ig aludt,úgyh ezek után miután leléptem negyed 7kor,végig örjöngött,sírt,hisztizett,míg haza nem értem ill.alvásig,bár az rögtön akkor van.semmi nem volt jó neki,apa meg fáradt volt,mert napok óta sok a melója,úgyh teljesen kikészült mire megérkeztem és be is szólt,h kár volt előbb hazajönnie,mert így aztán egy percet sem tudott pihenni :shock: én meg visszaszóltam,h látom azért vacsorázni volt szabadideje. :twisted: na,mind1.aztán megbeszéltük,csak magamban röhögtem,h bezzeg nekünk bírni kell,ha nyűgös,ha jókedvű,ha migrénünk van....ez van :!:

amúgy új fejlemény,h Dorkó labdázik :lol: leül velem szemben és megfogja a labdát és addíg ügyeskedik,míg el nem gurítja,dobja :lol: éééééédes!ja,és valamelyik nap kellett volna látnontok(na azért ahhoz vebkamera kéne :lol: )megtalálta a karácsonyi mesekönyvét,ami olyan 3d-s.minden oldalon felállnak a képek,tehát van előtér,háttér(ez érthető?)elkezdte tépkedni,kivettem a kezéből és mutogattam neki,h mi hol van,meg mozgatni is lehet a figurákat.erre ő lelült tőlem egy karnyújtásnyira és mint a bábszínházban úgy nézte a produkcióm.amikor megunta,odajött és lapozott egyet,majd visszaült és várta,h folytassam :lol: :lol: :lol: :lol: n,nekem eddíg ez vitte a pálmát!

Kép
berni1

elkűldtem,nehogy elszálljon.

tali:csak miattam ne szervezzétek át,ha megyünk,mi úgyis előbb érkezünk és ott altatom Dorkót,majd elindulok vele felétek.csak,mintha Gabi is azt írta volna egyszer,h a másik neki is jobb a kocsi miatt.

Kép
berni1

Jó estét!

Hát, ne hari lányok, de a holnapi időjárás-jelentést látva én lemondom a talit. :(
Úgy utálom már ezt a lwjhgskhbkdjbsbvmxnb időjárást! :evil:

Gyerekek tök nehezen aludtak el, tiszta k.o. vagyok. :x

Jó éjt!

Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Gondoltam kicsit beköszönök, ha még lehet! Bocsi, hogy így eltűntem, de ahogy Szilvi írta nincs sok időm, még a zárt topikra sem...

Jól vagyunk, Levi változatlanul "eszik és alszik". Már van 2 foga, most jött ki márc. 15-én és 23-án.
Ül, áll, ezerrel mászik és néha megáll pár másodpercre egyedül. Kapaszkodva megy is.
Kép Kép
Kép

Olivér Január óta ovis és nagyon szereti.

Az én gyerekeim szeretik egymást de nem bírnak együtt játszani. Olivér mindent kivesz Levi kezéből. Viszont reggel, meg amikor megyünk Olivérérrt az oviba Olivér egyből keresi Levit és jól megszeretgeti. Levi is örül Olivérnek. Levi iszonyú féltékeny Olivérre. Ha Olivét megölelem, megpuszilom egyből jön és nyíg, meg löki el. Mi lesz, ha megszületik a kistesó...

Kép
Kép
Kép
Kép
Így szeretik egymást!

Olivér 101 kiskutya egyike volt az ovi farsangon.

Édibébim jól van, nagyon sokat ficánkol! Voltam cukorterhelésen és 7,9 lett a cukrom, de nem lepődtem meg, mert a fiúkkal is hasonló volt. Itt nagyon komolyan veszik, így minden hétfőn járnom kell a dietetikushoz és diétáznom, ami nagyon nehezen kivitelezhető, de ami tőlem telik megteszem. Eddig 6 kilót híztam.

Most ennyire tellett, bocsika!!!
Még egy kép, de a fejemet ne nézzétek!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, de jó hogy jöttél! Szép nagy pocid van! És mondd, mi bajod a fejeddel? Gyerkőcök édesek, Levi nagyon ügyes!

Talisok, akkor most mi legyen? Esetleg valahol fedettpálya?
No mindegy.

Most csak ennyi tellett...

KépKép KépKép
kindertojas

Hát csak akkora mint egy lufi...

Mikor taliztok?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Titi, de jó, hogy itt vagy! Ma taliznánk, csak épp nehezen jön össze! Várom még, hogy Berni mt ír, sajna nincs meg a telefonja, de Rékátóé megtudjuk. Csanád jól aludt az éjjel, tehát remélem valahol valakivel csak összefutunk.
Titi, te is eljönnél esetleg???

KépKép
Kép
el..né

Titi, írtam privit!

KépKép
Kép
el..né

Titi, írtam privit!

KépKép
Kép
el..né

Joli: még nem tudom, attól függ, hol és mikor van a tali. Levi most alszik és ha rendesen ebédelt akkor talán megyünk. Igazából olyan hely lenne jó ahol le lehet tenni a gyerkőcöket. Mondjuk az ikea.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Válaszoltam! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

No, így a tali tervezett időpontjához képest másfél órával később süt a nap :twisted: Olyan jó lenne, ha végre összejönne valami!
Kicsi fiam másfél órája alszik ráadásul letéve a szivacsára! :shock: Le tudtam tusolni, ruhák összehajtva, következő mosás is mindjárt lejár, ebéd megfőzve 8) Arany életem van a mai nap :D Persze leszámítva, hogy a tervek nem erről szóltak...
Titi, szerintem lufifejjel is teljesen korrekt kismama vagy :wink: A férjed szemében ugye csak gyönyörű lehetsz, a kicsiknek még sokáig te leszel a legszebb.. mi kell még? Szerintem így félidőn túl egy szavad sem lehet! (Én első babával is kelttészta jelleget öltöttem :wink: )
Puszi, megyek tevékenykedni, amíg tudok!

KépKép KépKép
kindertojas

Arról inkább ne beszéljünk, hogy teteszem e a férjemnek.... :cry:
A gyerekek meg úgyis elfogultak. De lesz ez még jobb is... :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, egyezzünk meg abban, hogy nekünk jó vagy így, ahogy vagy:)
Az Ikeába is elmegyünk, csakhogy megismerhessünk személyesen azzal a hegyesállú aranyos Levivel együtt :) Olivér is csúcs!

Berni, meglátod, a végén még Dunakeszire is kimegyünk, ha te nem jösz be! :twisted: Olyan részletesen le tudod írni Dorkó viselt dolgait! Majd olyan jó lesz neked is később visszaolvasni:)

Réka, tudtuk, hogy Máté egy angyal, de látom arkangyalságra pályázik :wink:

Többiek hol vagytok egész nap?? Én kihasználtam az időt mint Réka, hogy nem volt tali és takarítottam a délelőtt, aztán séta, munka, ebéd, gyógytorna...még a szendvicsek holnapra hátravannak! Megyek is :)

KépKép
Kép
el..né

sziasztok!

mi ma délelőtt itthon henyéltünk,délután biciklis boltokban voltunk tapasztalatokat gyűjteni.
lányok!
itt van vkinek biciklis gyerekülése?milyen?csomitartós vagy vázra szerelhetős?tapasztalatok?

bocsi,ma csak ennyire vagyok képes,még mosogatnom,pakolnom kell és álmi vagyok :cry:

Kép
berni1

Sziasztok!
Lányok! Hova tűnt az éjszakai műszak?????
Nálunk semmi extra... tegnap ugye törpém hagyott érvényesülni - még porszívózni is tudtam, aztán estig tanítottam, közben hazajött apája, utána már csak a szokásos esti fürdés-szopi-alvás háromszög.
Annyi volt ami tán említésre méltó, hogy éjjel most megfigyelhettem, hogy csekkol az utód:először is odabújik hozzám, aztán négykézlábra emelkedik, körülnéz. hogy apja megvan-e majd eldől :) Reggel, mikkor már köztünk volt, rátekeredett apjára és simogatta álmában :D Olyan jó látni, ahogy imádják egymást!
Ma is "izgalmas"napunk lesz: meg kell csináljak egy rakás gombát folytatni a takarítást, du jön a tegnapi kisfiam (baráti kissrácnál doli előtti gyorssegítség) és jó lenne tekeregni is egyet Manóval... Meglátjuk mi lesz.
Addig meg termeljetek szorgosan!

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Titi,
szerintem nagyon aranyos az arcod, mint egy kislány! Én sem értem mi a gondod vele. :wink:

Ikea nekünk tutiszupi lenne, utazásilag is, meg mindenhogy.

Livinek ma reggel hányingere volt, itthon maradt. Mondjuk mostmár sztem semmi baja.

Gépet tegnap Zoli bevitte a munkahelyére, esténként meg folyton elalszom Livi ágya mellett, így az éjszakai műszak ugrik. :oops:

Barátok közt :lol:
Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!

Nekem most semmire sincs időm, bezzeg máskor :wink: .
Szóval folyamatosan takarítok, hétvégén nálunk alszanak egy páran(külföldiek), meg enni is ide jönnek egész hétvégén, én meg főzzek, mikor a két gyerek folyamatosan "segít" :wink: .

Titi, végre hogy hallunk Rólatok. Mindannyian szépek vagytok! Ezek szerint otthon még nem javult a helyzet apával :? , most nálunk sem túl felhőtlen a helyzet :roll: .

Akkor ápr. elején mi is megyünk Pestre és szeretnénk talizni Veletek. Akár az Ikeában is, Oda megyünk pont mellé. De még pontosítunk.

Loholok tovább.
Pussz

Csilla

Kép

Kép
csillala

Réka te mit adsz elő?Énekorákat is tartasz?Nagyon édi a kis Máté,ahogy simogassaaz apáját.Nálunk is Fruzsi folyton azt csinálja.
IMÁDJA az apukáját.Első szava is az volt,hogy:apa :D

Gabi nagyon aranyosak a gyerkőceid.Ezt a részt,pedig én is láttam :D

Tita szerintem is szuperul nézel ki,főleg,hogy azért aránylag gyorsan jött a harmadik gyerkőc.Tervezett baba?

Patricia a cipő naghyon jóóóóó.Ha nem lennénk ilyen messze,akkor megkérnélek,hogy vegyél nekünk is :wink: Fruzsinak nagy lába van.Már születésekor sem volt pici lába.Ismerősömmel,aki jött fürdetni a babyt,jót nevettünk,hogy mekkora lába van és még csak pár napos :lol:

Joli Fruzsi Montenegrói tengerpartnak köszönhető-ott voltunk 2007-ben,UTJEHA-a helység neve(magyarul-remény)és nekünk meghozta a gyümölcsét.Ezt az édes kicsi lányt :D :D :D
Pont akkor keveredett be oda abba az öbölbe a cápa.Pont azon a napon,amikor utoljára fürödtönk
:shock: :shock: :shock: csak még nem vették észre :shock:
Amikor hazaértünk a tengerről olvassuk az ujságokban,h Utjehánál volt egy fehér cápa.Azután még napokig ezen nevettünk,h mi ha megesz....mert mi elusztunk a férjemmel egész messzire a parttol 8)

Szóval mi 1983-ok csituljunk??????? :lol: :lol: :lol:

Nálunk a helyzet apa pék ugye,nagyon nehezen szokja az éjjeli melót,tegnap fájt a feje,hányt(migrén)és még mai is fáj neki,alszik.Ápolgatom.A Fruzsi jól van,most épp a cd-ket szereli szét :wink:
Puszi lányok!!!!Mikor taliztok????

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Ma voltunk bőrgyógyászaton, atópiás a bőre. Kaptunk krémet meg olajat, amit a fürdővízbe kell tenni. Az Arielt le kell váltanom folyékony Persilre! Remélem rendbe hozza, mert elég kis csúnya a hasa meg a a háta.

CSilla! Mi baj van apával?

Szintus! Biztos idővel meg fogja szokni az éjszakázást. CSak hát eleinte tuti nagyon nehéz!

Kép
szly27

sziasztok!

az ikea nekünk is jó,bár bazi messze van,de van parkoló(és ingyenes :oops: )

titi!
nektek a margitsziget amúgy miért nem jó jóidőben?és meg szabad tudni,h mi zajlik nálatok apaügyben?nem olvastam vissza,h mit írtál anno :oops: amúgy szerintem mindenhol vannak zűrök,ez a gyerekkel jár 8) hol kicsi,hol nagy :D

réka!
mit tanítasz?és még mindíg kérdezem,h apa lába? :lol: ma én is gombát csinálok:sajtkrémmel töltöttet,meg rántott hagymakarikát.

szintus!
igazi love story ez a remény-szigetes :lol:

csilla!
elkezdtem visszaolvasni régi bejegyzéseimet(esténként írom a Dorkó-naplót)és thök jó képeket találtam a picúrjaidról. :lol: meg rólad! :lol: amúgy ne törődj a vendégekkel,láthatják,h gyerkőcök vannak,extra elvárása senkinek sem lehet :!:

megjártuk a ringatót,csináltam 1-2 képet,mert aztán kiszúrt a nagyfiú és odajött hozzám.meg voltunk vásárolni és most már mindenkire olyan édesen vigyorog,h az öregek csak olvadoznak :lol: :lol: :lol: én meg élvezem!!!most alszik,úgyh megyek előkészítem az ebédet,este igyexem jönni.

szép napot!

Kép
berni1

Na, lányok, erről a termelésről beszéltem! :wink: :lol: :lol: :lol:

Megpróbálok most sok mindenre reagálni, úgysem jön össze... :oops:

Titi, ha apa a tündéri feleségével és a fantasztikus csemetéivel nem repked a felhők között a boldogságtól, akkor csak annyit üzenünk neki, hogy morrr. Szuperek vagytok, szépen rendeződik majd minden!

Szintus, nagyon jót vigyorogtunk a cápán! :lol: Klassz lehetett az egész út, és gyönyörű a végeredménye! :) Hangképzést meg bioszt szoktam tanítani, meg kicsiket korrepetálok. A hangképzést tanfolyamon, a többi meg itthon. Máté tavaly olyan rendes fiú volt, hogy megvárta a tanfolyami zárókoncertet, ugyanis rá 2 nappal volt kiírva :wink: de végül még megvárta a napfogyatkozást is :lol: :lol: :lol: Idén nem tudom, hogy fogja viselni, de ha abból indulok ki, milyen klasszul visel mindent, akkor nem aggódom. Apának meg kitartást, rémes ez a migrén.

Csilla, írj, mikor jöttök és megpróbáljuk megoldani a talit! Az ikea nekem is tetszik de ha nagyon szép az idő szóba jöhet valami program a szabadban?

Ja és MELYIK Ikeára gondoltatok?

Gabi, a lányaid még mindig gyönyörűek! És milyen egyformák :wink:

Berni, apaája lába köszöni, megvan, a dokival kell egyeztetni, aztán műtik. A kérdés korábban is csak annyi volt, mikor. Gyuri meg úgy gondolja, hogy jobb minél hamarabb, mert nem tudja nyugodtan megfogni a törpét úgy, hogy nem áll stabil lábakon... Szóval időpont még nincs.
A gomba viszont kész!!!!! (Úúúúúúúúúútáááááááálok gombát pucolni, most egy kilónyiból sikerült a kaját elkövetni - gombás spagetti bár eredetileg lasagne lett volna de elcsúsztam időben)
Ja és hol vannak azok a fotók, Berni??? :wink:

KépKép KépKép
kindertojas

sziasztok!
gyorsan végigolvastam,de sajna nincs már időm írni! :evil: Remeg a kezem az éhségtől,de valaki mindig lóg rajtam :lol: !
Titi!
De szupi hogy benéztél!!!!Szerintem nagyon szép kismama vagy, a pocid is formás!
Majd még írok,csak legyen má' nyugi! :roll:

KépKép
Kép
patricia83

Ma Fruzsi 10hónapos :D :D :D :D :D

Pusszancs

Kép
Kép
szintus

Nagyon boldog hófordulót kívánunk a nagylánynak!

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!
Szintus!
Fruzsinak boldog hófordulót! Hamarosan szülinap! :shock:
Tényleg csinálhatnál vonalzót,akkor mi is tudnánk követni! Asszem nem mondok hülyeséget,ha azt állítom Fruzsi a rangidős!Vagy Inerke Sárája? :oops:

Sly!
Mi az az atópia???? És azt így közölték,hogy ezentúl folyékony Persil,oszt kész??? :shock: De ezt kinövi vagyis ebből kigyógyul gyorsan,nem?

Titi!
Remélem írsz máskor is!!! :D Mi lesz a kis pocaklakónak a neve? És végül megnézed a nemét,ha mutatja? Én tuti nem bírnám ki! :oops: A fiúk gyönyörűek,és nagyon hasonlítanak egymásra! :wink: Márk nálunk is nagyon irigy,ő is mindent elvesz Mirától! Csak ő bántja is! :evil:

Csilla!
Milyen vendégek jönnek? Rokonok? És mit főzöl? Mi a helyzet a pároddal? Minden kapcsolatban vannak viták....

Képzeljétek Márk szerdán elaludt fél 6-kor a bunkerben (Mira kiságya lepedővel letakarva :lol: ) és csak másnap reggel 8-kor kelt! :shock: Az volt a szerencs,hogy hajnali 1-kor elkezdett "anyázni" akkor kicseréltük a 2 gyereket,mert addig Mirus aludt köztünk! :lol: Mirussal manapság nagyon nehéz,már nappal is egyre többet nyávog,rjtam akar lógni egész nap (by Csilla) az éjszakák meg egyszerűen szörnyűek. Tegna este 11-től éjfélig üvöltött! :evil: Aztán nem tudom mikor,mert meg sem néztem az órát,még cumit kellett adni,meg picit kézbe venni,aztán negyed 4-kor szopi,fél 7-kor meg már átvittem a mi ágyunkba!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!!!! :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Szintus!
Tényleg romantikus a story,még szerencse,hogy nem találkoztatok a cápával.... a következő Spielberg-film szólhatott volna rólatok! :shock: :shock: :shock: Cipőt szívesen vennék,csak nem tudom megérné-e még postaköltséggel! :roll: Amúgy Mira lábára is azt mondták a szülőszobán,hogy lesz vagy 42-es,ehhez képest nem tuom belenő-e valaha ebbe a szandiba,vagy cseréltessem ki??? Pedi tegnap vettem neki hozzá egy szép kis kánikularuhát! :oops: :oops:

Réka!
Neked nagyon nyugis Mátéd van! Megérdemled? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja,elmentem dokihoz,10n voltak előttünk,végül mikor már kivártam 7etegy nő felajánlotta,hogy menjek be,mert Mira velem volt! Kaptam beutalót röntgenre,hétfőn vagy kedden megyek!

Végül fürdeni is mentünk,nagyon szupi volt,csúszdáztunk pezsegtünk! :lol: A gyerkőcök is nagyon élvezték,haza sem akartak jönni! 8)

KépKép
Kép
patricia83

Ezek szerint senki nem jön már ma??? :(
Én itt ülök má' egy órája,lenne időm írni,de ilyenkor sosincs senki! :cry: :cry: :cry:
Akkor megyek én is,de ne feledjétek:
I'll be back!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Jó reggelt! Mi az újság ezen a munkanap típusú szombaton? Itt nálunk olyan semmire sem ösztönző idő van... Manó egyre korábban ébred, ma pl 8kor. Holnap ugyanez 7-nek számít.ÁÁáááááááááááááááá...

Pat, atopia:Veleszületett allergiás túlérzékenység, mely kórosan intenzív immunreakciókra serkenti a szervezetet. Bőrre lefordítva: érzékeny, száraz bőr. Nem mindegy, milyen mosószert használsz, öblítőt, a baba fürdetésekor marad-e rajta valamennyi fürdetőszer (az a jó, ha nem) stb. Az sem mindegy, mivel krémezed. Szóval kellemetlen, de nem nagy baj, persze az extrém esetektől eltekintve. Mo kb 30%-a atopiás valahogy (allergia, asztma is idetartozik) Nálunk pl családi hagyomány az allergia és a bőrös verzió némi asztmával fűszerezve. Ergo pl én csak uszodázhatok, h előtte vastagon bekenem zsíros krémmel magam, különben úgy kiszáradok, hogy reped a bőröm. Mátét úszás előtt automatikusan kenem popsikrémmel (koleszterines gyógyszertári)

Máté nyugis csak aktív. Szóval akkor van nyugton, ha felkötöm a kendőt és abban csücsül, ergo így főzök ha egyedül vagyunk. kicsit muris, mert a folyamatokat cserélgetni kell, hogy el ne unja, így felváltva vágtam a gombát meg a hagymát (meg az ujjamat), de legalább kész van. Megyek is besamelt csinálni, ma megcsinálom a maradékból azt a lasagne-t...
Ja, és nem hiszem, hogy ennyire klassz gyereket érdemelnék, de hát vannak mázlisták ugye :wink:

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!
Réka!
Deeeeeeeee,biztos megérdemled!Azt mondják mindenki olyan gyereket kqp,amilyen ő volt! :wink: Köszi a kimerítő választ az atópiáról,nem hangzik túl jól,de azért annyira nem is vészes!

Én ma reggel tudtam meg,h munkanal van,amikor a férjem mondta,h megy köszörültetni vmit.

Amúgy fél 10-ig aludtunk,bár Mira éjjel kelt fél 2-kor,meg szopizott még negyed 7-kor is.

Szombathelyen lesz ma egy emlékverseny/torna, talán 2 éve,hogy meghalt egy sz.helyi kötélugró lény,aki Angliában dolgozott,és az ő emlékére lesz,meg azt hiszem Európa-bajnoki válogató is egyben.Na a lényeg,hogy egyik oszt.társam,akivel lassan 6 éve nem találkoztam,ő is kötelezik (sőt nagyon profi :D ) ő is ott,lesz,így ma megejtünk egy találkát!

Szép napot mindekinek!Itt tegnap délutánra olyan gyönyörű idő volt,h Mirát "száműztem" az erkélyre. Ma is szépen süt a nap,de ez a szél!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Pat, úgy nézem, mi tartjuk a frontot ketten :wink:
Mi már csak a nagyit várjuk, oszt megyünk úszni. Apjuk ma nem tud jönni, na majd holnap :twisted: (pótlás vasárnap van) így anyósom jön. (nem egy átlagos anyós, jó fej és igazi nagyi... ez majdnem igaz az én anyámra is, csak ő mellékállásban nagyi, főállásban dolgozó nő...pedig anyósom is dolgozik... grrrr no ez kigyütt. Mindegy, meglátjuk mi lesz, ha majd nyugdíjba megy)
Délután 5-re jön egy barátnőm (számítógépes kínja van, nem mi vagyunk érdekesek :twisted:) lehet kéne sütni valamit... vagy nem érdemli meg, ha nem Máté meg miattunk jelentkezett :roll: Fura látni, mennyire csak olyankor bírnak előkerülni emberek, ha kell nekik valami :( Nálunk csak a keresztszülők (nem véletlen lettek azok) meg talán még ketten tudnak egy hogyvagy miatt megkeresni. No, ennyit a nyekergésről.
Tegnap megszületett egy barátnőm kicsi lánya, este meg is látogattuk. Máté tányérszemekkel leste a kicsi nőt :lol: aki lazán átaludta a vizitet :lol: Olyan pici! Pedig alig kisebb annál, mint az enyémke volt fél naposan :wink: Szóval bővült a locsolnivaló lánykák sora :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
kindertojas

Hűűűűűűűű, a héten meg kellett volna köszörültetnem a késeimet! Megigértem a sógoromnak (kb 2 éve noszogat-jogosan) hogy most már ráveszem magam (kb 3 sarokra van egy köszörűs) erre megint elfelejtettem! Talán holnapután... (kicsit hajaz az öregasszony és a halál meséjére :wink: )
Jó talit nektek Pat!

Szintus! Hogy van apa feje? Biztos hamar meg fogja szokni az éjszakás melót... A pékszakma meg olyan szép: kenyeret készíteni nekem valahol mindig szent dolog volt... (aztán kaptam gépet, teherbe estem, azóta nem bírom az élesztő szagát :oops: és emiatt amióta Máté megvan, nem sütöttem :cry: ) Most viszont kedvet kaptam, lehet előszedem, és sütök egyet kukoricalisztből, azt Máté is eheti :wink:

Nem is írtam, hogy a pépek nem igazán ízlenek, de a szilárd cuccok, meg a levesek igen :wink: és csak ha úgy fűszerezek, mintha apjuknak csinálnám? Kicsi haspókom nagyon tud élni :lol: tegnap kikunyerálta a sajtos stanglim végét-így két végéről rágtuk :lol: :lol: :lol: Fotó nincs :wink:

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Na, a tegnap elment apa :( Azért nem jöttem, mert megvártuk, amíg felszállt a repülő, este pedig hullafáradt voltam. ma is hosszú napom lesz, de holnap nyugi van. Vagyis holnapra még keresem a programot, nehogy nagyon nyugi legyen :)

Na, ismerős az ilyen, hogy csak akkor keresnek az emberek, ha szükségük van rád. Amíg nem volt meg Csanád, addig mindenkihez mentem, alkalmazkodtam az időbeosztásokhoz, szóval ápoltam a kapcsolatokat. Azután ugye nem tudok menni és alig nyitja valaki rám az ajtót. Főleg egy barátnőm esete tipikus. Mielőtt szültem ígérgette, hogy majd hoz rántott levest az első időkben, mert az kell a tejelválasztáshoz és tudja, hogy milyen jólesik a kismamának, ha egyszer is nem kell főzzön. Persze, ez elmaradt, egyáltalán meg sem látogatott, még arra sem volt ideje, hogy valahol máshol összefussunk, megnézze a gyereket. Na de közben ő is terhes lett, hát megértettem. Amikor szült és hazaengedték a kórházból, pár óra múlva hívott, hogy tudnék-e kölcsönadni mellszívót, esetleg mérleget. Én akkor munkában voltam, de amint hazaértem és megszoptattam Csanádot, pakoltam össze és vittem el hozzá, amit kért. És rántott levest is vittem:) Csakazértis :)

Folytatom...

KépKép
Kép
el..né

Fruzsi, boldog hófordulót kívánok!

Szintia, apának jobbulást kívánok!

Réka, a kukoricakenyér receptje engem is érdekelne! Amíg nem volt meg Csanád és többször sütöttem kenyeret, azóta nincs elég energiám:)

Berni, neked van ilyen ételekre is? A sajtkémet te készíted? és a gombafejbe belerakod, vagy hogy töltöd? Mi is nagyon szeretjük a gombát is, a sajtot is, hátha valamikor mégis megcsinálom...Lasagne-t én is szoktam csinálni néhanapján, de nagyon macerásnak tartom, így csak jutalomként kapják a fiúk. Apa nem igazán szereti.
Látom senki se válaszolt a biciklis kérdésedre, biztosan másnak sincs tapasztalata, mint nekem.

Igen, mindenütt vannak gondok, emlékszem, hogy néha én is voltam lelombozódva, de már nem igazán tudom, mi is volt az oka :) Az apró mérgelődések, súrlódások mindennapiak:)

Gabuska, szépek a lányok :) Ha ennyire bejön az Ikea, akkor mikor tudjuk legközelebb összehozni? Én az Örs vezér téri Ikeára gondoltam, ti is arra? Ugye Livinek nincs semmi baja?

Csilla, szerdán már április eleje van, talizhatunk? :lol: Kitartást a vendégekhez!

Szly, sajnálom a bőrérzékenységet! De legalább tudopd mi a gond és orvosolható!

Pat, elég változatosak az éjszakáid! Nekem is :( De legalább nem egytől egyik sz@ar! A szandit én nem vinném vissza, majd belenő. Egyelőre még úgysem kell.

KépKép
Kép
el..né

Hello lányok!

Ma gyönyörű idő van nálunk.Ezt kihasználván virágoskerteztem :D

Köszönöm Fruzsi nevében a köszöntéseket.Igen,nemsokára egy éves a kiscsaj.Elrepült ez az egy év.Lassan készülünk a szülinapra és a keresztelőre,ugyanis együtt lesz.
Vagyis a kis barátoknak(akiknél mi is voltunk)máj 31 a szülinap.
A családnak pedig jun.6 a szülinap és a keresztelő.
Remélem akkora már jó idő lesz és feltudjuk állitani a medencét.
Mert én medencés bulit szeretnék. :D :D :D
Nos,amikor Fruzsi született már nagyon meleg volt.
Mivel császároztak,1 napig a sokk szobában voltam,aholt volt légkondi(a plafonra felszerelve,nagggyon kellemes volt tőle)nos amikor átvittek egy másik szobába,hát ott elromlott a klíma és nagyon meleg volt.Tudom,hogy kérdeztem a nővért,hogy:-Jézusom itt fűtenek?Mert annyira meleg volt.
De jó egy órára rá már fáztam.Felszökött a lázam :?

Köszönöm,apája feje már jobban van.Sokat szenved vele.
Azt monja a férjem,hogy mint meló nem nehéz,jó a társaság.
Csak az éjjel nehéz.

Réka akkor te sokmindennel foglalkozol.Kisebbeket miből korrepetálod?Amiből kell?Tesókám lánya jár hegedűre,jól megy neki.Jó hallása van.Apukája és nagybáttya amatőr szinten zenész!

Patricia hogy vannak a gyerkőcök?Ma nincs valami aranyköpése Márknak?Szeretem olvasni
:D :D :D

Kép
Kép
szintus

Joli hány napra ment el apa?
Hova repült?

Kép
Kép
szintus

Kész a vonalzó :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!
Szintus,nagyon tuti a vonalzód,de nekem a csilli-villi Fruzsi kép is tetszik! :D
Ma reggel Márk jön felém,földig lóg az orra,lebiggyedt a szája,kérdem:
-Mi a baj?
-Fiú szomorú.
-Miért vagy szomorú?
-Nem tudom megfogni a csavart.
A csípőfogóval akarta összefogni,de nem ment,így én összefogtam neki,és odaadtam. Vigyorog ezerrel,
-kösz anya,bódog vagyok!
Má' megérte! :lol: :lol:
Tegnap pedig újfent hideg volt Mira keze,de most szerinte nem a BELSEJE hanem a TETEJE! :lol:

Nemrég pedig jött a férjem barátja (abban igaza van Márknak,h együtt lógnak elég sokat,de itt Bükön egyiküknek sincs senkije,szóval abszolút nem bánom, mi feleségek meg szintén kó barátnők vagyunk :D ) szóval jön a srác,Márk közli vele:
-Janó,te mindig idejössz!
:oops: :lol:

Joli!
Ne légy szomorú a férjed miatt,majd felvidítanak a fiúk! :wink: Te mindig mindenkinek reagálsz,olyan jófej vagy! :D

foylt köv...

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok megint!

Pat, reagálok, ha sok az időm:) Ha meg kevés, akkor elrohanok:)
Márk-szájak jók :lol: Kérés nélkül is jöhetnek mindig!

Szintia, szuper a vonalzód! Apa sok-sok hétre ment el Angliába a hajót rendbehozni. Így búcsúzott Csanádtól: "Édesapa most sok ideig nem jön. Ne felejts el, jó?" Igyekeztünk nem sírni.

KépKép
Kép
el..né

Évi sem jött a napokban, Orsi mindig csak ritkán néz be, de hol van Adri? Berni, te nem tudsz róla valamit?

Lányok ne nézzétek azt, hogy nem tudok reagálni a dolgokra, aki csak ritkán tud írni, az magáról írjon, na és a gyerekekről!

Szly, jut eszembe, mi lett azzal a bálázó üggyel?

KépKép
Kép
el..né

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?