Sziasztok!
A tegnap túl zsúfolt volt a napom, nem tudtam jönni. Ma sem volt laza amúgy
Barni még ma sem volt iskolában, egyre folyik az orra, már egyéb baja nincs, talán holnap már megy. Sajnos Csanádnak is dugult be az éjjel folyton, nem tudott tőle aludni. Három felé adtam neki Nurofent. Szerintetek nem kellene adni, csak akkor ha lázas? Ezen agyalok, félek a ma éjjeltől is, bár nappal nem volt gond vele. Szóval a taliról nem tudok ma még semmit mondani
Berni, jót nevettem a szennyesdobáláson
Én is megfigyeltem Csanádon, hogy szereti dobálni a dolgokat, de egyszerre csak egy kerül a keze ügyébe, az után megy és dobja újra. Tényleg nagy szerencse, hogy Dorkó ilyen jó alvó! Engem is irigyeltek az első négy hónapban, de már nem kell.
Pat, egyáltalán nem jó jel, ha szúr a hátad köhögéskor! Tessék dokihoz menni! A Márk-párbeszéd szerintem tipikus egy időszakban a gyerekeknél. Én nem gondoltam semmi ajándékot húsvétra!:oops: Cuki a cipellőcske! Igen, van ikerhúgom és egypetéjűek vagyunk.
Gabuska, az ikremmel amíg együtt éltünk úgy tűnt, hogy nagyon egyformák vagyunk, mostanra kiderült, hogy egyáltalán nem. A húgom nagyon helyhez kötött, nem szeret sehová elmenni, nekem meg az életem a tekergés:D De azért van, hogy valamit mondok és a férjem szól, hogy úgy hangzott, mintha Kató mondta volna:) De jók a húsvéti tesós képek! Szerintem is szemétség, hogy csak én vagyok itt ilyen öreg! Úgy 20 éve a 35 feletti nőket időseknek hittem. Most ugyanazok a nők fiatalosnak tűnnek nekem.
Szintus, a képekről : az Adrián már nem emlékszem a helységnévre, valahol azon a kis részen hajóztak be, ami Szlovákiához tartozik, de többfelé vitorláztak. Amikor ketten voltunk vitorlázni, akkor Mali Losinj-on volt a bázis és a Kornati szigetek közt hajóztunk. Csanád is ennek az útnak köszönhető:) Azelőtt annyira vérszegény voltam, hogy nem lehettem terhes. Ti melyik tengerpartnak köszönhetitek Fruzsit?? Részvétem apának, és persze nektek is, mert biztosan mindenkinek rossz lesz, ha éjjel dolgozik. Húsvétkor nálunkfelé a keresztgyerekeknek illik ajándékot venni, nekem kettő van, jó, hogy eszembe juttattad!
Jaj, Évi, milyen korán kel Vince! Egymást ébresztik fel Violával, vagy mindkettő ilyen koránkelő? Nálunk azért alszik sokáig Csanád, mert mi is alszunk, sötét van és csend. Érdekes egyébként, éjjel és hajnalban sírással ébred, reggel viszont, amikor mégis szűrődik be kintről fény, akkor nem sír, hanem kezd játszani. Van, hogy 8-9 környékén ébred, de szopival még visszaalszik.
Csilla, sok puszi Bogi púpjára. Nem számít, ha a ti kajátokat szereti, előbb-utóbb úgy is az lesz az alap
Nálatok sincs elég óvodai hely? De a fő, hogy Toncsinak van! A játszóházban hogy telt neki? Az ujjbáb tartóért én annyit küldenék, amennyit nekem megér.
Szly, azt is tippelte a háziorvos, mitől vannak a piros foltok? Remélem a bőrgyógyász tudja a megoldást! Anno én is heteket kínlódtam Csongival, a háziorvos addig írta neki a kenőcsöket, amíg kisebesedett a lába
Csak bokán alul volt foltos, máig sem tudom, miért. Nagyon jól néz ki a runbike. (Miben különbözik a biciklitől? Bocs a tudatlanságért)