Új privát üzeneted érkezett!

szia LiliÍ!

köszönjük Levi nevében is a szülinapi köszöntőt!Ugyanúgy fogjuk délután tartani a szülinapját mint eddig 2 éven át :lol: Kis barátja itt lesz+lufi ,torta.Az uncsitesói valszeg csak holnap tudnak jönni,mert vendégek vannak náluk.Ilyenkor a gyerkőcök játstani szoktak együtt,a felnőttek meg külön szobában dumcsiznak erről-arról!

A tavalyi évi szülinap emlélkezetes volt sajnos :cry: Az nap még nagyon boldogok voltunk,mert tudomásunk szerint 1 bébit hordtam a szívem alatt,de rá 2 napra kiderült,hogy elhalt az embrió és missed ab-ot csináltak.Levi 2.szülinapjához nekem ez is hozzátársul emlékként :cry: .
Na de a 3.hoz?!TOMIKÁM :D :D :D Mostmár 4-en vagyunk!

Tegnap megszületett tesóm kislánya is.56 cm és 3650gr.Rájöttem hogy nem is volt olyan nagyon régen az a 3 hét amikor Tomi született.Furcsa érzések cikáztak és törtek fel belőlem :wink:

Nálunk egy pár napja zsivány Tomi :lol: Nappal 3 óránként eszik,de éjszaka?na persze hogy 2.Elalszik este ,az első evése 11 fele van,az 3 órára történik.De utánna 1-3 fele eszik.Majd utána megint 3 órta múlva.A ki huncut :lol: Na nem az mert hála eszik és alszik is tovább csak ugye fel kel kelni.levit meg reggel viszem a bölcsibe,apja megy dolgozni,úgyhogy no pihi .Nálunk Levi nem vesz észre semiből semmit,pedig 2 óránként zúgok a mellszívóval,igaz a másik szobában.SZEGÉNY LILI,NEM LEHET KÖNNYŰ.NEM CSAK 1 GYERKŐCÖT KELL VISSZAALTATNOD HANEM 2-ŐT IS! :?

Tejcsi még mindig fogyatkozóban nálunk :( !!!

Legyetek jók!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Háááát, mindenki elfoglalt??? Már azon gondolkodtam, hogy mindenkinek küldök egy sms-t, akinek tudom a számát, hogy minden okés-e, mert régen írtatok! Holnap ha nem felejtem el meg is teszem, és akkor írok nektek is, hogy kivel mi újság!

Nálunk nyűgi van, biztos a szél miatt. Meg nekem is kevesebb most a tejcsi, ahogy Lecsónak, nem elég 1 ciciből, mindig eszik a másikból is egy kicsit, és akkor elalszik. Remélem ez csak átmeneti!!!!!! Szeretnék szoptatni, sokáig.

Na, megyek, jó éjt!

Írjatok!!!!!

jutiboszi

Lili!

Köszi a dícséretet, aranyos vagy! Ábris is nagyon, de nagyon tündéri, formás bébike! Ahogy már írtam, nekem mindegyik fórumbaba nagyon tetszik, és én is imádom nézegetni a többiek fényképeit, szóval tegyen fel mindenki, aki tud!!!

Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kivel mi újság, pl Driennke is régen írt, meg még vannak egy páran!

jutiboszi

Juti, és miből veszed észre, hogy kevesebb a tejcsi? Nekem az a tapasztalatom, hogy amikor ilyen van, akkor neki növekszik a kajaigénye, és 1 nap kell, mire a cici beáll a nagyobb mennyiségre. És az az egy nap eléggé vacak, mert gyakran van cicin, és sohasem lakik jól... Kitartás !!!

Tényleg, Driennke, meg Szasza is teljesen eltűnt, mióta megszületett a bébi!

Ha nem jönnék, BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK!
Mi most nem festünk tojást, meg ilyenek :) Megint éjszakáztunk, nagyon fáradtak vagyunk. :(

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Lili!

Nem tudom, igazából az volt, hogy megetettem, el sem akart aludni, csak ficánkolt, 1 órán keresztül nagyon nyugtalan volt. Aztán elkezdett sírni, és csak a cicin hagyta abba. Aztán kifogyott a cici, megint sírt. Másik cici, az is majdnem kifogyott, Milán még mindig sírt. Akkor adtunk neki 40 ml-t a lefagyasztottból tejciből, azután végre elaludt. Másnap reggel meg 1 óránként "kérte" a cicit, hááát, adtam is neki, de alvás így sem volt.
Szerintem is az lehet, hogy most már több kellhet, és ma úgy tűnik, hogy van is, csak még a cicinek is rá kell állnia. Azóta folyamatosan böngészem a szopis oldalakat, meg hivogatom a barátnőimet, és már megnyugodtam, mert szerintem nem a tejcsi kevés, csak be kell állnia Milánkám igényeihez. Türelem, lesz ez jobb is. De olyan keservesen tud sírni, szegény, aznap este együtt sírtunk, aztán rátettem cicire, nem bírtam hallgatni.
Na, most is nyöszörög, megyek, megnézem, ma megint nyűgös napunk van!

jutiboszi

Asszem pocakfájás van, úgy feszeng szegényke. Meg nagyon nehezen büfizik! Már annyi pózt kipróbáltunk, de egyszerűen nem akar büfizni, nagy nehezen elalszik, aztán meg arra ébred, hogy pukizni kell, az nem megy, olyankor tornáztatni kell, de néha úgy sem akar kijönni az a fránya pukkancs.
Tudtok valami jó büfis pózt?

jutiboszi

Kép

Kellemes húsvétot mindenkinek!
Vendég

Vendég

Kép
Vendég

Kép Szeretek hintázni is
Vendég

Sziasztok!

Juti:képzeld van sok-sok tejcsi!!!! :D Vagy a homeós bogyótól vagy a kecskeruta teától vagy a sok fejéstől vagy Tomi szipákolásástól vagy együttes erővel hatott,DE VAN!!!
Már tegnap este is raktam be a fagyóba+ma is 200-200 ml-t és még fogok szerintem ma.Most is 490ml van a hűtőben :D Tök happy vagyok,pedig már tegnap majdnem elmentem a dokinénihez tápszert felíratni :wink:

Laura:édi Ádám nagyon!

Csajok hol vagytok?Ennyire lekött a babázás mindenkit?

Kép

Kép
lecso

Köszi Lau!!!! Nagyon hasznos cikk, már egy felet sikerült is büfiznünk, az is több, mint a semmi!!! És úgy érzem, így neki is tetszik, mert nagyon szereti, ha simizzük a hátát! Meg előtte sírt, és ebben a pózban abbahagyta!
Nagyon édi Ádi, jó kis hintája van! Mi is nézegettük már a neten ezeket a hintákat, de majd meglátjuk, hogy lesz-e nekünk is! Egyelőre a babhordozóban sem marad meg sokáig, pedig abban is hintáztatom, meg ott is vagyok, nem érzi magát egyedül, mégse nagyon tetszik neki!

jutiboszi

Lecsó! Irigy-irigy!!!! Na jó, nem vagyok irigy, nagyon örülök, úgy látszik hatásos a módszer! Mind egyszerre! A homeós bogyót én is szedem, de csak az első napon lökte meg a tejcim mennyiségét, azóta szedem, de nem több, kecskeruta teáról már hallottam, de én a Laktoherbet iszom (ha nem felejtem el). Fejni én is szoktam, minden szopi után, de csak max. 10 ml jön. Tomi szipákolása mit jelent? Többször teszed cicire, vagy hosszabb ideig? Mert próbáltam hosszabb ideig hagyni, de ellöki. Kicsúszik a szájából kb. 15-20 perc után, és utána már nem is hajlandó bevenni. Összeszorítja a kis száját, és mint aki meg van sértődve, bevágja a szunyát. Meg kell zabálnom! Szóval? Fejés? Mennyit és mikor fejsz?

jutiboszi

Juti:állítólag a kecskeruta tea akár 50%-kal is megnöveli a tejcsi mennyiségét!Akár igaz is lehet.Sokan dícsérik,csak szörnyű íze van! :? Fejés?Amikor a 2 cickóból csak 60-80ml jött ki óránként nappal,éjszaka meg 2 óránként.Egyébként 3 óránként ahogy eszik Tomi.A mennyiség változó nagyon.270-100 között ingadozik/2 cici.Tomi szipákolása :wink: :van hogy rendesen eszik belőle,de legtöbbször nem.Ha rendesen eszik (kb 10-20perc alatt letudja)akkor is 2 ciciből eszik és kb 50ml/2 cici még ki jön a cicikből,ilyenkor nem kell pótlás üvegből és a 3 órát ki húzza.Ha viszont csak szipákol :lol: akkor folyik mindenhol a tejcsi és nagyon éhes marad még 1-2 óra(szunya+aktív evés váltakozása) cicizgetés után is.Kb 80 ml-t még megeszik olyankor.Sajnos ez szokott többször előfordulni :? ,de már sokat ügyesedett a 3 hét alatt.Talán egyszer elérjük ,hogy csak a cicikből egyen :D

Kép

Kép
lecso

Lecso!
Én soha nem tudtam ennyi mennyiséget lefagyaztani , nagyon ügyes vagy.
Most vettünk egy elektromos mellszívót, csak annyi idő kell a stimuláláshoz, igazából még nem is sikerült azzal sem nagyobb mennyiséget lefagyasztani.Lehet hogy nincs türelmem?
Úgy érzem mintha a melleimben még lenne tej....
neked hány perc kell kb miután beindul, és könnyen tudod fejni a tejet?

Kellemes húsvétot mindnekinek!

Zsuzsi
zsuzsi80

Halihó vagyunk, csdak mostmár nálunk is beindult a babalátogatás :D

Juti! Nekem apa mindig megcsinálja a teát és addig nem iszok mást, míg a napi másfél liter el nem fogy :wink:

Nálunk nem tudom mi a gond, tejcsi van rendesen, én kb 40-et tudok még kipréselni szopi után, de valahogy a kaja előtt és utáni mérés most a héten mindig kevesebb volt, mint eddig. Kb 80-at eszik, múlt héten volt, hogy 150 csúszott le. Sajna hízni sem hízott sokat, csak kb 100 :cry: Tesóm azt mondta, hogy nem kell aggódnom, mert behozta azt amit úgy érzett, hogy kellett és most az átlagosat hízza. Én azért jobban örültem, amikor cicn volt vagy fél órát, meg többet. Most 20 perc, akkor sokat mondok. Nem hajlandó tovább szopizni. Rázza a fejét és sír. Hiába adom adoa a másik cicit, nem kell neki :( Szóval nem éhes. Gondolom én :shock:
Olyat is csináltam, hogy amikor már láttam, hogy kábul befele, akkor odaadtam neki megint, hátha rákap, de két- három szívásnál nem volt több. Remélem jövőhéten már azért többet fog enni.
Majd jövök még, csak hív a kis drága!

Pusszi

Kép
bettó

Lecsó a múltkor írtad a gömbcumit. Milyen az pontosan?

Kép
bettó

Juti, na, nekünk is ilyen szokott lenni a ded, amikor úgy vélem, hogy nem evett eleget. Meg még mindig bealszik a cicin, úgy, hogy éhes marad, leteszem, vagy megmérem, arra felébred, és újból szopik. Olyan 100-at eszik 1 alkalommal. És már 4 kiló 2 hetesen, 3500-zal született. :shock:
Jó büfis módszer: felveszed a szokásos pózban, majd előre dőlsz vele, majd vissza. Ha nem jön a puki, Szonját hasrafektettem, és úgy simiztem a hátát, fentről lefelé, és jó melegben volt a pocak. Meg babamasszázs, amit már írtam, de azt nem kaja után.

Lecsó, ez nagyon jó hír! Én is így csináltam, hogy üvegből adtam neki a tej végét, de már meguntam a fejést, nincs is lefagyasztva egy gramm sem. :) Szonja jövőhéten megy bölcsibe. Levi minden gond nélkül ment?

Bettó, ha elutasítja a cicit én is azt gondolnám, hogy nem éhes! A számok mindig átlagok, nem kell velük túl sokat törődni.

Zsuzsi, elvileg szopizáskor (is) termelődik az anyatej, és én is azt tapasztaltam, hogy a baba tud kiszívni tejet, mellszívóval meg nem jön. Ha tudok fejni, akkor pár másodperc múlva, max. fél perce múlva indul el a tejcsi, de ha szipo után fejek, akkor rögtön jön.

Laura, Ádám annyira kis pasis!

Képzeljétek, Ábris olyan kis okos. Nézi a körforgót, és már ébren mosolygott is. És hason profin kitámaszt. Olyan büszke vagyok rá. :)
Viszont éjszaka a 4 órás kelésénél csak 1,5 óra múlva lehet visszaaltatni... eléggé fáradt vagyok.

Jó éjt

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Ajánlom figyelmetekbe!

próbáljátok ki a új textilpelusokat, nem csak a baba de a környezet érdekében is !
egyéb szoptatási kellékek és bio bébitakarók, kifogók stb.

www.babamosoly.hu

Marica & Levi :)
marica75

Csajszik!

Én nem mértem mostanában, csak múlt héten, akkor 65 g-ot szopizott, és ennyit szokott kb. most is. Úgy látszik jó tápláló lehet a tejcim, ha ennyi is elég, mert szépen hízik és fejlődik.
Most érzem többször, hogy termelődik a tejci a ciciben, de még mindig nem sikerül fejni szopi után. Egyik délután később értem haza a vásárlásból, és a Csabi megetette cumisüvegből. Akkor lefejtem, mert nem tudtam megetetni, csak 50 ml jött ki. Bár amit lefejek, azon is látszik, hogy jó sűrű, jó zsíros tejci. Biztos elég neki, mert most is olyan szépen alszik, ha éhes lenne, nem aludna így!

Na, megyek, lefekszem, leragad a szemem!

Jó éjt, és köszi a tanácsokat! Még mindig sokat tanulok!

jutiboszi

Sziasztok!

Bettó:lefotóztam a gömb cumit.A gyógyszertárban kis cseresznye cumi néven árulják
Kép

Zsuzsi:igen könnyen ki jön a tejcsi a cicikből,kb 20-30 perc a 2 cici.Ez persze a tej mennyiségétől függ.Eleinte lehet nehezebben jön amíg a tejleadó reflex be nem indul.Nekem már a szíváskor sugárban jön,majd a reflex beindulásakor,amit a cicik fájdalmas szúrása jelez nekem,akkor meg rendesen folyik az üvegbe.

Lili:bölcsi?Egy hétig itthon volt Tomi hazahozatala után.Hétfői nap kezdett menni bölcsibe.2 nap nehéz volt.Sírt szegény nagyon,alig bírtam ott hagyni.Az első nap a gondozó néni fenekében volt,sokat volt ölben,de Levi elmondása szerint jól érezte magát.Második nap már játszott felhőtlenül.Harmadik nap reggel Tomival együtt vittük.A dajkanénik kijöttek megnézni.Annyira büszke volt hogy az ő tesója,ő a báttyus hogy vigyorogva ment be a bölcsibe.Adott puszit Tominak+nekem.Legyetek jók,puszi és ment is be.Azóta van hogy el-el ejti hogy nem akar bölcsibe menni,de ezt mindig a bölcsiben mondja kézmosáskor.Mondom neki hogy ezt nem kellene ,ne hülyéskedjen.Szó nélkül jó kedvűen megy be utána,de azért be próbálkozik.Szóval Levi hála kellemes meglepit okozott ismét!Nagyon hamarnak és zökkenőmentesnek mondható a bölcsibe "visszaszokás".Kívánok nektek is hasonlóan jól menjen! :wink:

Nálunk Tomi elég nagy evőnek mondható akkor vagy a tejcsi minősége más.100-130 között eszik most.Igaz hízik is rendesen tőle.7 nap alatt 420gr-ot hízott :lol:

Kép

Kép
lecso

Bettó!Most jutott eszembe,hogy a Baby-Nova-nak is van ilyen gömb cumija,amit akár Tescoban is lehet venni.

Kép

Kép
lecso

Lecso! Köszi az infót. Olyan fajta van nekünk is, de játszó, mert kis rögöcskék vannak rajta. És egyből elfogadta, nem köpte ki? A nuk-osat próbáltuk, de mindig csak akkor marad a szájában, hogyha már nagyon fáradt. Így feladtam.

Manka! Köszi neked is. Akkor mostmár nem aggódom, bár kicsit szokatlan, hogy most éppen csak 100 grammot hízott a héten a 200-230 helyett. Viszont azt vettem észre, hogy mintha nőtt volna hosszúságra. :D

Pár új képecske:
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bettó

Igen Bettó egyből elfogadta a cumit,de neki sem kell mindig csak ha álmos.Szeretne olyankor cicizni is,de mérges lesz mert jön belőle a tejcsi is pedig ő csak cumizna vele :lol:Sokszor nappal cumin alszik el.Az esti etetéseknél nem kell,mert már büfiztetés közben bealszik az apja vállán :D
Nekünk volt a várandósok könyvében kupon amit a photo hallban lehetett beváltani.abban mamos cumi volt,na azt nem szerette,szinte öklendezett tőle.Melyik gyereknek milyen az igénye. :wink:
Nagyon édi a kis csajszi és milyen hosszú haja van!

Nálunk Tominak teljesen megváltozott a haja színe,nálatok?Olyan furi színe van :lol:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Bettó!

Nagyon édes a kiscsaj! Az a mosoly! :lol:
Látom van szép hintátok! Szereti a kis Drága? Hol vettétek? Meg mennyiért, ha szabad érdeklődnöm?

Ma elkezdtem a 7-5-3-1-et, remélem hatásos lesz! Eddig 80 ml jött a 2 ciciből ezzel a módszerrel. Még este 1x megcsinálom, amúgy rendes szopi lesz.

Lecsó!

Nekünk nem változott a haja színe, csak azt vettük észre, hogy mintha kevesebb lenne a homloka fölött kétoldalt. A kórházban volt olyan fura a színe, mintha melírcsíkok lettek volna benne, olyan volt.
Tetszett, hogy bevittétek Tomit is a bölcsibe! Így Levinek a büszkesége legyőzte a féltékenységét, he esetleg volt benne még valamennyi, nem?

jutiboszi

"Ma elkezdtem a 7-5-3-1-et, remélem hatásos lesz! Eddig 80 ml jött a 2 ciciből ezzel a módszerrel. Még este 1x megcsinálom, amúgy rendes szopi lesz."
Juti ez mit jelent,milyen módszer ez?Ha meggyalydulok sem tudok rájönni :lol:

Kép

Kép
lecso

Lecso! Na azt meg fogom próbálni, hátha bejönne neki. Mostmár szerintem ő is csak cumizna sokszor, azért rángatja a buksiját, amikor már nem akar enni. És sajna így nehezen alszik el, de a hinta csodákra képes :D
Ja ez egy tejszaporító fejés. Változtatni kell a fejés közötti perceket :wink:
Én megint iszom azt a förtelmes tejes dolgot. Érzem is hatását. :D
Hajszín? Nekünk világosodott, mostmár kezd olyan színe lenni, mint az enyém. Ritkult is, de a homloka felett nő kifele az új haj

Juti! Köszi! Muszály volt beruházni, mert EL LETT KAPATVA A CSAJSZI :lol: :wink: Csak ölben tudott elaludni, popsit rázva és közben hintáztatva. Nálunk Debreceneben van egy nagy bababolt ott vettük, 26000 pénz volt. Azóta napközben mindig ott köt ki és alszik is hogyha nem is 3 órát, de a 2 általában meg van. Amúgy hogyha rákeresel a neten, hogy babahinta, sok boltot kidob. A Brendonban is van. :D

Kép
bettó

Köszi Bettó!

Nézegettük mi is a hintát, majd még meggondoljuk, mert elég drága!
Nekem is ezt csinálja Milán, amit neked, hogy rángatja a cicin a fejecskéjét, de nekem gyanús, hogy azért, mert nem jön olyan erősen a tej, mert ezt mindig a vége felé csinálja. Olyankor teszem át a másik cicire, és akkor jól szopizik, majd ott is elkezdi huzogatni a bimbit, meg rángatja a fejecskéjét, meg rugdos a lábikójával. Én nem tudom, miért, lehet, hogy mérges lesz, mert nem spriccel úgy a tejcsi, és meg kell dolgozni érte. Nem tudom, tényleg! De nem lehet éhes, mert most is ugyanezt csinálta, melegítettünk neki a fagyasztóból 40ml-t, hátha éhes maradt, erre megivott kb. 15-t belőle, és elaludt, el se fogadta a többit. De legalább alszik, mert előtte jókat ásított, de nem aludt.

Lecsó!

A 7-5-3-1 nálam olyan, hogy bal ciciből 7 perc, jobb ciciből 7 perc, bal cici 5 perc, jobb cici 5 perc, bal cici 3 perc, jobb cici 3 perc, bal cici 1 perc, jobb cici 1 perc fejés. Szóval váltogatom a ciciket, és egyre csökken az idő. Ezt hívják szaporító fejésnek. Nem jön végig a 7 perc alatt a tejci, sőt, a 3 meg az 1 percesnél már egy csepp sem jön ki, de attól még csinálni kell, mert az inger a fontos. Na, remélem így már erted. Most megint nekiállok egy újabb 7-5-3-1nek, majd megírom mi lett a végeredmény.

jutiboszi

Juti,Bettó:soha nem hallodtam erről a fejés technikáról :roll:
Én a kórházban "fejtem" a cickókat csak úgy "üresen" 10-10 percig naponta többször az inger miatt.De ezek szerint volt hatása.Az előbb számoltam meg a tejcsiket a fagyasztóban amikor beraktam a következő adagot.Kb 2,5 liter van bent.Szerintem hasznát fogom még venni,de ha nem az lenne csak jó,nyugodt szívvel önteném ki :wink:
Én Juti nem is fagyasztottam le olyan kicsi adagokat :roll: .Bébiételes üvegekben vannak,200 illetve 150ml fér bele.

Sok sikert,drukk Juti a tejnöveléshez!!!Ja!A kecskeruta teát is kipróbálhatnád,állítólag "ömlik" a tej tőle :lol: Eleinte ittam,volt is rengeteg tejcsi,majd lusti voltam ,na meg ízét se szeretem.De most elővettem megint és van tejcsi is!!!!Pedig nem fejek többször már mint eddig.

Kép

Kép
lecso

Lecsó!

Kösz a tanácsot! Kedden veszek is olyan teát, addig meg iszom a Laktoherbet. Hol vegyek kecskerutát? A dm-ben van? Vagy gyógyszertárban?
Egyébként nem lett több ettől a szaporító fejéstől, most is "csak" 80 ml jött a 2 ciciből. De most meg alig akar enni! Érdekes ez a gyerkőc. Amikor nincs, akkor nagyon éhes, amikor van, akkor meg nem issza. Nem tudok kiigazodni rajta. Nem volt hozzá használati utasítás, amikor megszületett! :lol:
Annyit szenvedek én ezzel a szopiztatással. Mindent jól akarok csinálni, szerintem ettől van, hogy ha valami nem "előírásszerűen" történik, már pánikolok. Mostantól kicsit lazítani kéne!
Jövő héten lemegyek a védőnőhöz, megmérjük Milánt, akkor megtudom, hogy mennyit hízott a Drágaság! Eddig jól gyarapodott, szerintem ezután is minden okés lesz. Vettem ugyan egy tápszert, Beba HA start-ot, de nem akarom használni!

Na, jóéjt mára!

Boldog Húsvétot mindnekinek!!!

Lányoknak sok locsolót, fiúknak sok tojást! ( a meglévő 2-n kívül! :lol: )

jutiboszi

Jaj, Lecsó!!!

Akartam írni az előbb is! Nehogy kiöntsd a tejet! Vagy add el, vagy amikor már rendes kaját ehet, főzzél vele neki! Pl. sütőtök anyatejjel, főzelék anyatejjel, stb. Jobb a kis gyomrának, mint a bocitej! Vagy ha nem akarsz bíbelődni vele, küldd el nekem, én szívesen felhasználom!!! :wink:
Ma hallottam a rádióban, hogy 1800 Ft-ot fizetnek 1 liter anyatejért. Bár macerás, mert még tüdőszűrés is kell hozzá az anyától, meg mindenféle vizsgálat, és csak úgy veszik át a tejcit. De lehet, hogy oda tudod adni olyan anyukának, akinek nincs tejcije. Szerintem ha szólsz a védőnénidnek, biztos tud olyan anyukát, akinek szüks. van rá!
(Na, nem okoskodok, azt csinálsz a tejciddel, amit akarsz, már megint elragadtattam magam. :lol: )

jutiboszi

Juti nem biztos hogy nem hazsnált a módszer,csak lehet később muatja meg az eredményt.mondjuk holnap reggelre :wink: Kecskerutát a dm-ben nem lehet sajnos venni,gyógyszertárban nem tudom.Gyógynövényboltban szoktam venni és nem is drága.Tápszer az van iithon nekünk is,megnyugtató.A kórházból úgy jöttünk mi haza,hogy az nap reggel mikor jöttünk még nem is volt tejcsim,már estére 50 ml/ 2 cicc volt.Nekem Tomi a kórházban végig tápszert evett,mert tejcsi nem volt,de étvágya annál nagyobb.Már ott megette 3 óránként az 50 ml-t.3 napig tápszert evett :roll: + a cicizgetés,amiben nem sok minden lehett mert rettentően éhes volt. :wink:
Ne stesszelj a szopi miatt,annál rosszabb.Pihenj sokat,igyál napi 2-3 litert+ 1-2 plussz étkezést is be lehet iktatni.Könnyű mndani,mi?! :lol:

Én nekem egyébként olyan farkas étvágyam van,hogy csak na.Egyszrűen nem tudok jól lekni,esetleg nem érzem magam nagyon éhesnek.felfalnám a világ kajáját.Remélem a testem ezt mind tejtermelésre hazsnálja,mert ha nem akkor hatalmasra fog nőni a feneke hamarosan! :lol:

Kép

Kép
lecso

Igen Juti tudom!DE csak 6 hónapig lehet tárolni a fagyasztóban.Ha addig lesz tejcsi akkor szupi ,ha nem akkor úgy is elfogy.Egyébként a tejleadók csak friss tejet vesznek át,és tényleg elég macerás a dolog.nagyon fontos a STERILITÁS.Nem egyszerű,mert ha esetleg valamit nem precízen csinálsz már nem veszik át.Egyébként skan szerintem ez miatt ijednek meg tőle.
Ez rám is igaz volt Levinél :oops: :roll: ,pedig sok tejcsi volt.Tesómék több mint 100000-fejtek össze :lol: .

Kép

Kép
lecso

Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok,de nem volt erőm irni,meg kedvem se nagyon,mert annyira összejött minden.
Nem elég hogy petike kórházban van,múlt héten Ami hányt,ment a hasa,őt is befektették,infúzióra,lázas volt.Úgyhogy Petitől rohantam Amihoz vácra és 3 napig ott feküdtem vele.
Petike intenziven volt megint egy hétig,géppel támogatták a légzését,közbe ami vizsgálatra vártunk negativak lettek,de most van megint újabb amire várunk,de olyan sok idő amig eredmény lesz..addig az ember megőszül....KÖzben szerdán sikerült elvenni tőle a gépet,azóta oxigént se kap.Enni viszont nem akart,vagy nem tudott,nem is szivta meg a cumisüveget,aztán gondoltam beviszem azt a tápot amit itthonra vettünk biztonsági okokból,és tegnap reggel óta nem kell szondázni se,mert ügyesen eszi.Most nagyon örülök és bizakodó vagyok,de nem akarom előre beleélni magam semmibe..
Azt le se irom milyen betegségre is gondolnak...,mert az borzalmas...DE BIZOM BENNE HOGY NINCS AZ NEKI!!!!!!Szeretnék már végre hazajönni Vele,de 7 végén ugye a fű se nő,keddig nem tudok semmit hogy most mi a terv,meddig kell bent maradni.Amikát nagyon megviseli ez az egész,keveset vagyok vele sajnos,de remélem már nem sokáig tart ez az állapot.

Köszönöm mindenkinek a drukkot!!
Puszi!

KépKép

KépKép
pilchard

Plichard! Nem találok szavakat! Annyira együtt érzek veled, és nagyon kívánom, hogy rendeződjön végre Petike! Hát nagyon sok kitartást kívánok az Aminélküliséghez, meg mindenhez. Továbbra is legyél bizakodó, mert azt megérzi minden gyerkőc.
Sokat gondolunk rád, és feltétlenül írj, hogy hogy vagytok!

Juti, igen, lazítani kell! Szonjával én is így voltam, annyira akartam, megtettem érte mindent, hogy menjen. És ha nem lesz sok tejcsid, akkor sem történik az égvilágon semmi. Na, én is okoskodok...

Bettó, cuki!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Pilchard!

Sokat gondoltam Rátok! Nagyon szorítok! Minden rendben lesz!!! Csak erre gondolj! Persze könnyű ezt mondani!

Lecsó!

Ja, igazad van, nem stresszelek, pihenek, amennyit tudok, végülis utólag mindig kiderül, hogy eddig is rendben volt minden, nem is tudom, mit aggódok. Ja, egyébként könnyű mondani a napi sok ivást meg evést, egyébként nekem hál' isten csinálni is könnyű, mert én is szomjas, meg éhes is vagyok mostanában. Bár van amikor annyira koncentrálok Milánra, hogy elfelejtek enni, de azért igyekszem. Meg tele vagyok gyümölcslével, azt szoktam inni, napi min. 1,5 liter, plusz a leves, meg egyéb itóka. Szerintem nincs semmi gáz az én tejtermelésemmel, csak túlreagálom a dolgokat!
Na, most hogy ez tudatosult bennem, talán könnyebb lesz megnyugodnom! Na, megyek is, betartom a szavam, zuhany, aztán alvás!

Jóéjt!

jutiboszi

Lili!

Na, akkor érted Te is, miért parázok! De mától odafigyelek, nem stresszelek, minden okés lesz ezután is! Mindig olyan érzésem van, hogy meg kell felelnem az elvárásoknak. De milyen elvárásoknak? Tiszta dili vagyok. A kisfiam elvárja, hogy megetessem, ennyi. Ez nem túl nehéz, nem igaz??? Na tényleg jó éjt!

jutiboszi

Boldog Húsvétot Mindenkinek!

Kép ............................. Kép
Kép .................................. Kép
Kép ................. Kép ................ Kép ................................. Kép

jutiboszi

Sziasztok,

Ne haragudjatok, bocs a zavarásért…! :oops:
De talán jól jöhet valakinek: :wink:
Aki Sangenic szagzárós pelenkatartót használ, annak figyelmébe ajánlom a következő linket,
ahol Sangenic pelustartóhoz utántöltő fóliát lehet venni – sokkal olcsóbban, mint a gyári kazetták…! Szerintem megéri!!!

http://www.vatera.hu/pelenkatarto_vodor ... 39854.html

üdv

Dylkai

Kép
dylkai

Sziasztok!

Lecso! Tesódék nem semmik :wink:

Juti! Mi is nagyon drágának találtuk, de itt volt a névnapom, meg nemsoká a szülinapom, így a család besegített. Amúgy mi sem igazán tudzuk volna megvenni. Viszont nagyon örülök neki, nagy segítség. Sokszor alszik benne, de van olyan is, hogy túlpörög, miatta enni sem akar, beteszem a hintába, megnyugszik és utána eszik is.
Szerintem jön a cickóból tejcsi rendesen, főleg, hogyha utána még fejni is tudsz. Én is ettől féltem, meg hogy nincs elég. De ma is még 40 lejött szopi után. Szerintem nálunk az lesz, mint Lecsoéknál. Cicizne, de nem éhes és mérges, hogy jön belőle. Eddig 3 féle cumi van itthon egyik sem az igazi. A Nuk-os, amivel eddig próbálkoztam, nem lenne rossz, de szenvedés, mert vagy fél óra, míg elfogadja és utána alszik el nehezen. Szerintem mi kipróbáljuk azt a fajtát, amit Lecso mondott :wink:

Manka! Képeket mi is kérünk!!!!

Ja amúgy én is gondolkodtam tejcsi leadáson, majd meglátjuk. Egyenlőre próbálok pihenni, így hogy mostmár a kis drága is többet alszik :)

Pilhard! Szörnyű lehet, erre nagyon nem is lehet mit mondani. Még belegondolni is rossz, hogy nincs otthon veled a csemetéd, de ez a bizonytalanság még szörnyűbb. Jobbulást mindkét csemetének!!!!

Ja Juti! Bizony, nem kell stresszelni :!: Tejcsike is lesz, hiszen egy hónapja el tudod látni teljesen. Szerintem, hogyha úgy csinálod a dolgokat, mint eddig, lesz is még sokáig. Gondolom én, hiszen én ebben bízom :D

Kép
bettó

Elfelejtettem megkérdezni. Ti hogy csináljátok? Nálam Kincső mindig egy ciciből eszik és csak azt fejem. Ti ilyenkor mindkettőt fejitek? Vagy csak azt amiből evett?

Kép
bettó

Bettó!

Amikor kijöttünk a kórházból, akkor szépen rááltunk az egy ciciből eszünk, és utána azt fejjük módszerre. Amióta ilyen nyugtalan, és úgy érzem, hogy éhes maradt, azóta eszik 2 ciciből, és mindig azt fejem utána, amit teljesen kiürített. Tehát az elsőt, amiből evett. És azután a másodikkal kezdem a következő szopit. Ezt a védőnéni ajánlotta.
Most ettől a 7-5-3-1 módszertől megint felborult az egész, többet nem is csinálom! Az esti etetést fagyasztott tejcsiből kellett megoldani, mert éreztem, hogy kevés tejci van a cickóban, és igazam is lett, 20 ml-t fejtem ki. Szóval nem jött be a módszer, sőt, felkavarta a kis rendszeremet. Komolyan, megőrülök már, annyi mindent kipróbáltam, az egész napom csak arra megy el, hogy hogyan, mikor, melyikből szoptassak. Komolyan, sokszor már elegem van!!!!!! ÁÁÁÁáááááááá!!! Most megint ideges lettem! Ha nem akarok stresszelni, akkor is stresszelek! Ez olyan, mint a mikor születik már meg Milán???
Na, megyek, megnyugszom!!! Eszek egy kis Milkát! :wink:

Cső csajok! Ha valaki tud valami okosat, írjon legyenszíves! Tudom, sok okosat írtatok már, de még jöhet! Nekem semmi sem jó, úgy látszik!

Na, pussz!

jutiboszi

Ja, Bettó!

A kérdésedre a válasz: én csak azt fejem, amiből evett. Szerintem kell az a 6 óra, hogy megteljen. Legalábbis én úgy érzem!

jutiboszi

Ja, és mi csak a Nuk cumit szeretjük. De azt se mindig. A többit azonnal kiköpi, bent se marad a szájában, a Nukossal nem kell küzdeni, ha kell neki, akkor elsőre elfogadja, ha nem kell, akkor hiába is próbálom! Próbáld ki a gömbcumit, szerintem az jó lesz, bár, ki tudja!?

jutiboszi

sziasztok

PILCHARD RETTENETES AMIN KERESZTÜL MÉSZ!!!NAGYON SOK ERŐT KÜLDÖK FELÉD,TARTS KI VALAHOGY!!!!!

Bettó mind a cicit lefejem.Anno Levinél mindig csak azt amiből evett,de csak 2,5-3 hónapig volt tejcsi.Szinte az egyik napról a másikra elapadt.Most ezt a módszrt próbálom.ű

Egyébként Juti minnél több inger éeri a mellett annál több tejcsi lesz benne.Azaz attól hogy 6 óránként fejed nem lesz több tejcsi a cickókban,sőt.A cickó azt hiszi nincs többre szükség,elég ami most van,így nem termel többet.Több tejed úgy lesz ha minnél sűrűbben eteted Milánt vagy többször fejsz :wink: Én 3 óránként fejem mind a 2 cicit,így jut is meg marad is és nem stresszelek hogy kevés lesz.Lehet hogy az első 1-2 napban úgy tűnik hogy ennyi idő után puhák a cicik,de nekik is át kell állniuk a többlettermelésre. Csak türelemmel lehet eredményt elérni :wink: Remélem nem veszed rossz néven ami írtam,tényleg csak segíteni szeretnék.Nekem ő már a 2. baba,de a segítség el kell :roll: Mindig tanulhat újjat az ember!

Kép

Kép
lecso

JA A LEGFONTOSABBAT ELFELEJTETTEM!BÍZZ MAGADBAN JUTI!!! :D

Kép

Kép
lecso

Juti drága! Ne idegeskedj! Az senkinek sem jó. Hm... könnyű mondani. Mi? Próbálj pihizni, én ki fogom próbálni amit Lecso mondott, mindkét cickót lefejem, remélem lesz eredmény nálam is :wink: Igaz most lemaradtam, mert pont két étkezés között vagyunk, ilyenkor már nem merem fejni, csak akkor, hogyha időben elalszik.

Lecso! Mostmár akkor nem fáj mikor szopizik a pincur? Mondtad, hogy neked mindig fájt. Remélem elmúlt :wink:
Voltunk egy bababoltban és megnéztem a te cumidat, de ott is csak olyan volt, ami itthon is van, rögös a vége :roll:

Végre ma reggel jól evett a csajszi, negyed óra alatt lehúzott 120 milit. És tényleg érdekes, mostanság már nem akar vele úgy játszani. Elfordítja a fejét és nézelődik, pedig majd leragadt a szeme. Nagyon ritka, hogy cicin aludna el. Kivételesen hajnalban végig bírtam nézni, ahogy szopizik (nem aludtam be :lol: ) és most is mikor úgy érezte, hogy elég volt, elfordította picit a fejét, hogy kiessen a bimbi és már szunyált is. Most betettem a hintába, vagy fél óráig még nézelődött, csendben és el is aludt. Tök jó van egy kis időm vasalni :lol:

Kép
bettó

Sziasztok!

Én is itt vagyok,csak mire végig olvasok mindent,addigra csajos általában felébred,vagy eszembe jut valami elintéznivaló,és nincs időm írni.Pilchard,remélem mielőbb rendbe jön a kisfiad!
Nekünk is szokott lenni ilyen buksi rázás+sírás,olyankor másik cicire rakom,ha ott sem jó,akkor beteszem a kiságyba,és ott megnyugszik.Ha nem,akkor addig keressük a megfelelő helyzetet,amig valamelyik be nem jön.:)
Dóri nappal másfél,max 2 órát alszik.Délután szinte végig ébren van.Kb 4-5 körül felébred,fél 8, 8 körül fürdetjük,és 10-től korábban sosem alszik el.Ezután az első ébredés 2-kor szokott lenni(de volt már 4 is,azaz 6óra alvás) ,a következő 5 kor,és fél 7-kor,mikor apucinak van ébresztő,akkor ő is kel velünk.Általában ez a rendszer,és ugy tűnik erre állt be a drága.
A reggeli kajcsi után mostanában mindig lefejem mind a két cicit,mert én is ugy vettem észre,hogy kezd kevés lenni neki.
Mennem kell!
Sziasztok!
ildikó82

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?