Új privát üzeneted érkezett!

Juti!
Örülök, hogy rendben van a bimbi :wink: Majd kérdezd már meg a védőnénit, hogy meddig lehet mélyhűtőben tárolna a tejcsit, mert mindenki mást mond és kiváncsi vagyok. Nekünk is van már egy jó adag a fagyóban :wink:
Nagyban hozzájárultál, hogy visszajöjjek :wink:

Nálunk megint front van. Jön az eső és hűvösebb is lesz, amit a picike kis leánykám meg is érez. Ilyenkor sehogy sem jó szegénynek :( Remélem nem tart sokáig. Ráadásul holnap babanézők jönnek, érdekes lesz :D

Kép
bettó

Betti jó, hogy visszajöttél :!: :!: :!: :!:

Nálunk Ancsusz 5120 g, Zazó 4200 g.

Voltunk csípőszűrésen, mindkettő babámnak kötöttnek találták a csípőjüket, ezért duplán kell pelenkázni Őket, meg betétes rugit kéne hordani. Vki tudja, hoigy az milyen, és van e értelme venni?

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Újabb közvéleménykutatás!

Cumi vagy nem cumi??? Pl. ha jóllakott, de nem alszik, mert kéne még a cici az elalváshoz...

Panka

KépKép
pankamama

A mi védőnénink szerint fél évig lehet lefagyasztva. Miben fagyasztod? Mi vettünk a műanyagos boltban 26 Ft-ért kb. 1,5 dl-es műanyag kis dobozt, kisterilizáltuk chicco-s folyadékkal, és abban fagyasztunk.

Tényleg örülök, hogy visszatértél!!!!!!

2 hét alatt 445g-ot híztunk! És úgy, hogy én közben kórházban voltam! Mondjuk enni ugyanúgy kapott a Drága, csak üvegből!

Neked mennyit szokott hetente hízni Bettó?

jutiboszi

Adrienn!

Nekünk betétes gumibugyink van, sétáláskor adjuk majd rá, meg napközben ha alszik, hogy megelőzzük a gondokat! Nekünk ezt ajánlotta a dokinénink. Gondolom a betétes rugi is jó, de szerintem a gumibugyi ugyanolyan jó, a sima rugira kívülre tesszük. Meg minden pelusozásnál tornázni kell kicsit, forgatni a lábát, hogy ne kössön be! Reméljük, nem lesz gond, kedden megyünk csípő UH-ra!

Panka! Nekünk cumi! Megnyugtatja a babát. Mi cumipártiak vagyunk, én is cumiztam babakoromban, mégis felnőttem szépen! Ha nem akarja elfogadni, vedd fel, majdnem szopis pózban, és úgy próbáld beadni a szájába! Nekem bevált. Először marha lelkiismeretfurdalásom volt, hogy becsapom, mert ebből nem jön tejci, de aztán okos baba, megtanulja szépen hogy mi a különbség! Meg jelzi ha nem kéri a cumit, mert akkor egyszerűen nem lehet begyömöszölni se a szájába!

jutiboszi

Panka: mi is cumi. Még a kórházban adtak nekik először a megkérdezésem nélkül. Nem mintha elene lettem volna, csak azért mégis. Rém ronda ordenáré chicco gumi-cumi, és csak ezt fogadják el. ínem sokszor kell, van, hogy napokig felé sem nézünk, de ha kell, akkor nincs mese. Biztonsági okokból sétálni is visszük. Nálunk fájdaloműző is.

jadika! mi az, hogy duplán pelenkázni? Két pelust kell ráadni?? :oops:

Kép
Kép
labasv

Kép

Lilicica

Kép

Jázmin baba

Kép
Kép
labasv

Bettoooooo!Ugy örülök hogy itt vagy! :D :wink: Ahogy Juti is irta,ne foglalkozz senkivel csak velünk. :wink:
Amugy meg en is eszrevettem hogy el lehet öket kapatni,szoval teljesen igazad van!!!Miota minden latogato felveszi,ordit ha lerakom.Most mar szigoruan kijelentettem,hogy ne vegye fel senki mert en iszom meg a levet.

Panka,az en csemetem mindig kiköpi a cumit,csak cici kell neki :? A vedöneni azt mondta hogy cuminak hasznalja a nagylegeny a cicit es ezt ne engedjem neki,tanulja meg hogy a cici csak ivasra van.

Adri,betetes rugirol meg nem hallottam,csak a betetes pelusrol.Unokaöcsemnek kellett,de csak par hetig kellett neki hordani.

Kép
ami6

szalagpróba, mert valamiért ábrisra 6 hónapot mutat

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sikerült. :)

Köszi a hiányolást! Egyelőre Szonjával több a dolog, Ábris egy angyal, 3 óránként kell, ha megkapta a 100 gramm tejcsijét, nézelődik, olyan nyugodt... Teljesen odavagyunk tőle. Remélem nem fog változni ebben a tekintetben.

Bettó, én csak belecsöppentem az egészbe, azaz kimaradtam belőle, de mint a fórum egyik szíve-lelke, nagyon hiányoztál volna. És csak ránk hallgass, hiszen tőlünk kértél tanácsot.
Egyébként itt is vagyunk szerntem különböző véleményen bizonyos dolgokban, és ez nem feltétlenül baj. Mindenkinek más jön be, és a gyereknek is másra van szüksége.

Puszi, felébredt szopizni

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Vivi! Igen, 2 db pelust adok rájuk :cry: , és tornásztatni szoktam.

Betétes gumibugyink van,csak azzal fentartásaim vannak. Mikor én pici baba voltam kellett viselnem és mindig elcsúszott, ezért kengyelbe kerültem, de ez 31 éve volt.

Mi is használunk játszócumit, Annát néha felidegesíti, Ő ritkábban kapja meg. Zalánt viszont megnyugtatja, nálunk is fájdalom csillapító is, ha fáj nagyon a poci akkor beadom neki és összegömbölyítem ahogy tudom és ringázom.

Pussz!

Adrienn

KépKép
KépKép
jadika

Nagyon aranyosak a kicsi lányok Vivi.

Jó újra olvasni Lili!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Lili! Igazad van, mi egymástól kérünk tanácsot, miért is bosszantanánk magunkat mással!

Szerintem ezt a témát zárjuk is le, mintha nem is lett volna!!!

Örülök, hogy Ábris ilyen jó baba! Egyébként Milán is nagyon nyugis, ha nem tud kaksizni, és nyomja a pociját, akkor nyugtalan kicsit, de nem igazán sír. Akkor sír nagyon, ha nagyon éhes, de ez eddig kb. 1szer fordult elő, fürdésnél már nagyon éhes volt, eltörött a mécses, sírt nagyon, úgyhogy fogtuk magunkat, és megetettük meztelenül, takaróba csomagolva. Aztán meg is hálálta a drága, mert belekakilt és pisilt a gyönyörű pihepuha világoskék takarójába! :lol:

Most is olyan édesen alszik! Nemsokára megyünk dokinénihez tanácsadásra!

Jók legyetek!

Pusza!

jutiboszi

Sziasztok!

Lili,jo ujra olvasni teged,mar hianyoltalak.
Akkor nagyon jo babokad van neked..! :wink: Az enyem allandoan enne,es alig birja ki a 2 orat.Ha nem kap akkor meg ordit. :? Ha meg kap,sokszor belealszik,es barmit csinalok nem igazan tudom felebreszteni. :?

Juti,van friss kep Milanrol???? :D

Csajok,tegnap ota kijöttek Mark arcocskajan kis piros pöttyök/inkabb a homlokan/.Lehet a tejtöl????Eddig olyan szep tiszta volt a kis arca.

Kép
ami6

Ami, igazából nekem is csak akkor alszik 3 órát, ha eleget kapott. És még nagyon fiatalka babák, és Ábris is belealszik a szopiba, mert elfárad, így én azt szoktam csinálni, hogy fejek tejet, és ha szopott, akkor még a férjem odaadja neki üvegből, amit a ciciből nem tudott kiszívni. De egyre kevesebbet kell így, mert erősödik, és egyre többet tud kiszívni. Ja, és nekem Szonja se lett cumizavaros, nem hiszem, hogy ő az lesz.
Szerintem a piros pöttyök a tejtől vannak, bár azoknak a közepe fehér szokott lenni.

Amúgy annyira tündéri, olyan keveset sír, viszont annyira éber, hogy délelőtt 2 órát volt fent, ott feküdt a pihenőszékében, ahol mi is voltunk, és nézelődött.

Mi Szonjának adtunk cumit anno, most nem szeretnénk, bár igazából akkor szúrtuk el, amikor kb. 2 évesen nem vettük el tőle, mert mióta a tesót vártuk, azóta nagyon nagy cumista lett, és ez most már zavar. Ha időben veszitek el, amikor még nem annyira függő, akkor szerintem csak jó. Tesónak azért sem szeretnénk cumit, mert ha Szonja leszokik, akkor az csak nehezítené neki. Remélem valóban nem lesz szükségünk rá, mert azért figyel itthon egy kis cumi vészhelyzet esetére. :)

Puszi,

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Hazaérkezés:
Kép

Kép

Szonjakisbaba fürdik
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Lili,tünderiek ezek a gyerekek!!! :D Nagyon edesek együtt! :D

Kép
ami6

Lili! Nagyon édesek és meghatók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Volt ma a dokinénink, mutattam neki a csípőszűrés eredményét (voltunk UH-n ami negatív lett) és szerinte nem kell se a betétes rugi, se a dupla pelus csak a tornáztatás és én hiszek neki mert elég alapos.

Ami! Nekünk is voltak pöttyeink főleg Annának a tejtől, kaptunk rá kenőcsöt szinte fél nap alatt eltüntek miután bekentük.

Ilyen pöttyek vannak Markon?

Kép

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Juti! Az én kir Tündérem 200 felett szokott hízni, a héten 280-at. A mi mérlegünk alapján most 4210gramm a kicsi csaj!

Panka! Én is cumi párti vagyok! Nálunk sem jön be mindig, de most két napja sikerült úgy elaludnia egy párszor. Próbálomén is rákapatni, mert mint Aminál, nálam is cuminak használja a cickót és volt úgy, hogy több mint egy órát szopikázta :shock: Ugyanúgy anyyi idő az altatás cumival is, de legalább nem áztatja a bimbit és nem eszi túl magát. Tegnap elégeltem meg, amikor délután csak így nyugodott meg. Mi filmeztünk ő meg szopizta a cickót. A köv szopinál be is vetetettem, sikeresen :D

Manka! Édik a csöppök! Köszike a fogadtatást.

Vivien! Neked is tündéri gyerkőceid vannak!

Mennem kell nálunk is szopi :D

Kép
bettó

Adri! Örülök, hogy nincs nagy gond a bébikkel :wink:

Ja pöttyök: Nálunk is volt a homlokon, mondta a védőnéni, hogy gondolkozzak, hogy mit ettem, előző két nap, mert ott lehet a bibi
majd bővebben leírom, mennem kell

Kép
bettó

Akinek császársebe van: meddig volt érzékeny és mikor szedték ki a varratokat? És a vérzés kinek meddig tart/ott?

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Adri,igen,hasonlo pöttyök vannak rajta..Remelem el fognak tünni. :? A vedönö csak csütörtökön jön,meg sem tudom töle most kerdezni,felhivni meg nem akarom minden kis dologert.

Betto,ok,majd ird le legyszi ha lesz idöd..
Most akkor hogy csinaltad a cumival?Szopi utan odaadtad neki??

Kép
ami6

Eszrevettem,ha izzad a kis feje,akkor meg erösebben latszanak a pöttyök es csunyabb :? Ha meg nem,akkor halvanyabb.

Kép
ami6

Ami!
Nekünk múlt héten vasárnap kezdődött, még hétfőn jött ki rajta és utána szépen múlt elfele.
Nekem egyből kérdezte a védőnő, hogy mit ettem előtte való nap, amit eddig még nem, mert lehet az lesz a bűnös. Nos én akkor kolbit meg hurkát ettem. Azóta nem ettem ilyesmit és nem is jött ki rajta. Nem ettél olyasmit, amit eddig még nem? Én akkor leültem és szépen végig gondoltam a napi hamit :wink:
Hm... cumi. Nos ez a délutáni szopi utáni nyafi megmaradt, valamiért ezt a napszakot nem szeretjük :roll: Kicsit kellett nyugtatnom cickóval, de utána cseles voltam és cumit adtam neki. Kicsit ki akarta tolni, de végül rácuppant és most alszik is mint a tej :D Azt hiszem meg fogom úgy próbálni, hogy a védőnő azt mondta egy átlagos szopi 30-40 perc, persze babától függ. Az első 15 perc alatt eszik meg a 80%-ot, utána kis játszadozás közben a többit. Szóval, hogyha érzem, hogy ez már totál játék, akkor egy ásítás után szépen beleteszem a szájába a cumit. Aztán mejd meglátjuk, hogy milyen eredmény lesz. Ma délelőtt, mikor vásárolni voltunk, akkor is cumizott, az ebéd után is, meg most is. Hátha sikerül megszerettetni vele. Olyan kis édes, a fél arcát eltakarja :D

Manka! Nekem, hogyha jól tudom, felszívodó varrat folt és össze volt kapcsolva. Még a kórházban a távozás napján kiszedték a kapcsokat. Igazából fájni még mikor hazajöttünk pár napig fájdogált, mostmár csak úgy érzem, főleg, amikor kevesebbet pihenek, vagy sokat cipelem Kincső popsiját. Hozzá kell még szoknom a súlyhoz :lol: Én már csak éppen pecsételek, szombaton voltunk 5 hetesek :wink: Ma mondjuk már pecsét nélkül cserltem tisztaságit, remélem itt a vége egy jó darabig :D

Kép
bettó

Adri! Milyen Anna mikor felidegesíti a cumi?

Kép
bettó

Ami! Félig meddig működik a cumi :lol: Amíg Kincső el nem lazul/alszik totál, addig a szájánál tartom a kezem, hogy ki ne köpje a cumit. Utána viszont hogyha elaludt engedem kiköpni neki és vagy tovább alszik, vagy kicsit felébred. Ezt egy párszor így megcsináltam és csak utána alukált el normálisan :wink:

Kép
bettó

Manka!

Nekem 8 napután szedték ki a varratot. 2 gombbal voltam megvarrva, a varrat két végén. Egyiket levágta, és kíhúzta a zsinórt. Kicsit könnyebb volt, miután a varratot kiszedték. :) De még mindig húzódik a seb, meg viszket, ahogy gyógyul.

Vérzés - most 2 hét után múlik el nekem.

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Betti!
Mikor Ancsuszt felidegesíti a cumi forgatja a fejét gyorsan meg szuszog elég erőteljesen. Nagyon aranyos.

Lili! Nekem az első műtét után 5 napra volt varat szedés, 2 műtét után 6 most 10, de most kivágta a doki az első 2 vágást.

Ami!Úgy tudom, hogyha melege van a babának akkor is jöhetnek kiütések rá.

03.07.-ei kép:

Kép

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Manka:nekem is kapcsok voltak,össz 14db,és szerdán volt a császár,hétfőn mikor engedtek haza akkor szedték ki.Igazából nekem nem is volt annyira érzékeny,most meg már nem is érzem.
Vérzés:még én is pecsételek,de változó,mert egyik nap semmi,utána meg megint van egy kicsi.
Csajok,ti betartottátok a hat hét szexmentességet?? :oops:
Mert mi az az igazság,hogy már két hetesen nem bírtuk ki.....nem volt semmi baj belőle,és már akkor is tökre be volt gyógyulva a pocimon a seb, ugyhogy az sem fájt már egy cseppet sem. :lol:
ildikó82

Sziasztok!

Nálunk nincs cumi.Próbálkozunk anélkül.
De mostanában mintha azt vettem volna észre , hogy a cicit használja cuminak.

Bettó!
Ezt a védőnő mondta, hogy , ha 30 percig szopizik rendesen akkor a tejcsi 80 %-át kiszívja??
Vagy te figyelted meg ?

Ildikó!
Mi betartjuk, egyrészt a fáradtság miatt is :)

Zsuzsi
zsuzsi80

Zsuzsi! Nekem a védőnő mondta, hogy 15 perc alatt a 80%-a, utána a többi :wink:

Ildikó! Merészek voltatok
:wink: :oops: Mi megvárjuk, míg a doki áment mond rá :D

Kép
bettó

Sziasztok csajok!

Betto,en is probaltam a cumival ahogy te,de ugy beidegeskedik töle a kis gombocom hogy csak. :lol:
Pöttyök: tojast ettem,lehet talan attol jött ki... :?

Adri,ez igy igaz,az izzadastol is jöhetnek ki pöttyök.Meg a legelejen a kis nyakan es a hasijan volt par es akkor mondta a vedönö hogy ne öltöztessem olyan melegen,mert izzad es attol lett.Azok mar szepen eltüntek..

Kép
ami6

Adri,juj, tök edik a csöppsegeid! :D :D

Kép
ami6

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! Megyünk csípő UH-ra, csak még várom apukám. Tök aranyos kis Milán, alszik. Mostanában nehezebben alszik el, forgolódik sokat, meg nyögdécsel, valami bántja a pociját. Sokat pukizik, valószínű az nyomja a hasát. Na, megyek, mert jelez a Drága!

Puszi!

jutiboszi

Nagyon édesek a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol:

Csasziseb
Nekem mire hazajöttünk, kiszedték a kapcsokat... már szinte nem is érzem... és már tisztasági betétre sincs szükségem... :lol:

A 6 hetet mi se vártuk ki :oops:

Ádám 3 napja alszik 11-5-ig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Valyon mi lehet Pilchard Petijével?
Vendég

valyon= vajon :oops:
Bocs....
Vendég

Sokat gondolok én is Pilhardékra!

Kis türelmetlen anyukák :lol:
Laura édi a kis Ádám. De jó nektek. Mi még kétszer kelünk este.

Juti! Hogy-hogy most mentek? Nekünk oda is jövőhéten kell menni, 6 hetesen. :roll:

Kép
bettó

Laura!

Nagyon édi Ádám baba!

Tényleg mi lehet Pilchardékkal, szorítok!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Nálunk most kaptam időpontot csípő UH-ra! Legközelebb 3 hónap múlva kell menni. És mindent rendben találtak, nem kell gumibugyit se hordanunk, elég a pelenkázásnál a torna.
Nem tudom, miért most, mindenki most jött. 1 hónaposan, meg 4 hónaposan kell menni.

jutiboszi

Juti! Egyszerüen csodaszép ez a kis srác. A szeme nem is tudok mit mondani rá. GYÖNYÖRŰ!
Örülök, hogy minden rendben van. Mi kedden megyünk csípőre, csütörtökön 6 hetesre meg engem is megnéz a dokibácsi.

Ami! Sajnálom, hogy nálatok nem vált a cumi. Kincső most megint úgy aludt el, sőt egész séta közben a szájában volt, ilyen még nem sűrűn fordult elő.

Kép
bettó

Bettó! Köszi!!! Úgy látszik a szerelemgyerekek már csak ilyen szépek tudnak lenni! Egyébként nekem is, és a Csabinak is nagyon hosszúak a szempilláink, volt kitől örökölnie! Itt a fórumon az összes baba nagyon gyönyörű, lehet, hogy elfogult vagyok, de nekem mind nagyon cuki!!!

Csajszik!!! Helyzetjelentést kérünk a ritkán jövőktől is! Csak annyit legalább, hogy minden okés, csak nincs időtök, vagy ilyesmi! :wink: Nagyon kíváncsi vagyok mindenkire! Na, megyek alukálni, jók legyetek!

Pusszantás!

jutiboszi

Juti,igaza van Bettonak,ez a kis Milan egyszerüen gyönyörü.Engem is rögtön a nagy szeme es szempillaja fogott meg.Annyira cuki. :D

Laura,nagyon edi a te kis manod is. :D Zabalnivaloak :oops: :D

Juti,igy igaz minden babo gyönyörü itt a forumon! :wink:

Betto,jo neked hogy Kincsö elfogadta a cumit...en probalkozok tovabb. :wink: Nekünk is 6 hetesen kell a 3-ik vizsgalatra menni.

Kép
ami6

Remelem Pilchardekkal minden rendben.

Kép
ami6

sziasztok

jól vagyunk,meg vagyunk :D csak elég fáradtka vagyok.Kevés nekem a kb 6 óra alvás 3 részletben :wink:

Ami:nálunk Levi anno csak a gömbcumit fogadta el.Kb az volt az 5. amit kipróbáltunk.Cumi hegyek voltak itthon :lol: amire az anyukám mondta hogy miért nem próbáljuk azt meg.Most Tominál egyből ilyet vettünk.Szereti :wink:

Tényleg nagyon szépek a babák! :D

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Nagyon aranyosak a babák!

Hogy aludtak nálatok a babák este?
Eddig Zalánka beállt a 23-05-ig alvásra, de ma hajnalba csak fél 2- kor tudtam letenni , úgy hogy egész délután szinte nem is aludt. Lehet, hogy front volt/ van?

Zsuzsi
zsuzsi80

sziasztok

Jaj Zsuzsi ne is kérdezd!A tegnapi nap megint nyüszi nap volt :( SZELES IDŐ FÚÚÚÚJJJJJ :evil: Nem alszik olyankor,de egy idő után elfárad(kb 2-3 óra leskelődés után) és jön a nyüszi,mert nem tud elaludni.A tegnap esti fürdést ki is hagytuk.16:30-tól fent volt 19:45-ig és örültünk hogy végre bealudt.Ma már 18:00-kor tutira megfürdetem.
Tegnap voltunk a védőnéninél.3540 gr a feneke és 2800gr-al született :D ,hízik :lol: Meg volt lepődve :wink:
2 napja kevesebb a tejcs,a végén még tápszerezünk már.Jó lenne 3-4 hónapos koráig kihúzni,de ha nem jön össze akkor sem leszek depis tőle :wink:

Juti:csúcs ez a kis srác!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok

raktam 1-2 új képet fel a www alá

Kép

Kép
lecso

Húúú, jó nagy a pangás itt!
Én is csak lopva írok, mert időm semmi, de 1 napja nem írt senki semmit, így írok :)

Juti, ez a gyermek tényleg gyönyörű! Jók a képek, és ne kímélj minket képügyileg! Csabi ezek szerint már visszajött?

Lecsó, megnéztem a képeiteket, azok is nagyon szépek. És boldog szülinapot Levinek! Hogy ünnepeltétek?

Ábris majdnem 4 kiló. Mióta hazajöttünk, fél kilót hízott :shock: :lol: És már csomó ruhája nem megy rá, nagyon nagy és olyan pasis. Továbbra is nagyon "jó" gyerek, csak a hajnali 3-4 órás kelésénél nem akar visszaaludni, és 1,5 keresztül fent van, szörnyű. Ezen kívül csak 1x kel éjszaka. Már csomó mindent próbáltunk, hogy elaltassuk, de nem ment. És olyankor Szonja is felkel, mert ugye nincs külön szoba.

A kis Petinek én is drukkolok nagyon! Remélem Pilchard jön, és írja, hogy éppen most mi a helyzet!

Köszi a csaszis hozzászólásokat! Most már nekem is jó, csak kicsit viszket, ritkán érzékeny. És a vérzés is kevesebb, örülnék, ha elmúlna!

Puszi, azért írjatok meg fotózzatok!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?