na
így első nekifutásnak!!!!
Kuha
matrica nagyoncsinosra sikeredettén azt hiszem,mint tavaly sblont vágok és sima fehér hóspray-vel díszitem az ablakokat,mert lesznek úgyis csilli-villi égők és úgy nagyon jól szokott mutatni!
BabaPatika:remélem minnél elöbb szerzek egy példányt,de mond csak neked tetszik????milyen érzés volt viszontlátni Gergőt egy újságban?????
BEJGLI
szerencsére a mi anyunk is mocsok jó bejglt süt,még túrósat is,így nekem se kell ezzel foglalkoznom,csak élvezem az ízeket,meg a kilókat
AJÁNDÉK
hát nekünk aztán élből több játékunk volt,mint amennyit aakár csak gondoltunk volna,mert ugye tesómtól örököltük azokat is,és persze gyorsan ide is hozta őket,hogy megszabaduljon tőlük!rengeteg van,több generációs,szinte nem is veszünk semmit nyuszinak,csak a polcról emelünk lée mindig új és újjabbakat,de pont néztük,hogy Kisnyuszi alig játszik bármelyikkel és a járókát arra használjuk,hogy az összes(már ami a nappaliban van)játékot oda dobáljuk,semmi értelem,a héten fogom összerámolni és dobozolni és mindig más dobozt veszek majd elő!a járóka úgy is Karifatartó lesz nálunk!arra legalább ki lehet kötni Marcibiztosra és viszonylag magasra is lehet tenni és máshova úőgyse lenne jó és az ajándékok is elférnek alatta,mellette,benne(én családomat úgysem lehet megfékezni
amúgy Kisnyuszi jelenleg amivel játszik az a szerszámoskészlet,mert az apját látta szerelni,azóta nyert értelmet neki a sok bigyó,labdákkal,porszívónkkal,felmosórudunkkal,könyvekkel,és újra elkezdett legózni,de mintha építkezni próbálna végre!ja és nekünk nagyon bejön a formajáték,imádja és bár a henger nálunk is a biztos siker,de egész kitartó a kockákkal,háromszögekkel is és néha mutatni se kell,szóval ő ezt már nagyoin profin csinálja,de tény ,hogy a koppanás utáni tapsviharra vár!ja!!!!
és kaptunk anyuméktól FP tanulókutyát,aminek a kezét,lábát,pocijét,orrát,fülét kell nyomkodni,vagy tanít vagy dalol,mondókázik és gyönyörő,érthető,magyar nyelven egy kedves női hanggal!imádja,addig nyomizza,amíg el nem kezd dalolni és táncol rá!
szóval,ha valaki estleg ilyesmire is gondolt karira,hajrá,mert nagyon jó!pedig én utálom az ilyeneket!azt hittem őt se fogja sokáig érdekelni,de igen!
mi semmi mást nem veszünk neki,mint egy hilyen szivacs fotelta,amit már szinte mindenhol lehet kapni,valahogy úgy érzem,ez Kisnyuszinak van kitalálva,mert néha lehet megpihen benne
,de az sem baj,ha ide-oda hurcigálja,hempereg rajta!
amúgy mi kérve-kérjük a családot,hogy csak egy valamit,ne sokat,ne vigyék túlzásba....egész jól haladunk,de még nem az igazi,de legalább megkérdezik,hogy mit szeretnénk!
én családom a túlzásbaeső,párom családja a másik oldal,ott pl,már csak a gyerekeket ajhándékozzuk,mert felnőtt létükre mindig sértődés volt az ajándékozásból,így berekesztettük és újratanuljuk a kicsiken!
én nagyon szeretem a szép fényképeket,apró igazi személyreszóló figyelmességeket,mindennél többet érnek!
és nekem pl,tavaly volt az egyik legszebb Karácsonyom,mert szenteste kimentünk nővéremékhez Bécsbe és nagyon hangulatosra sikeredett,pláne,hogy gyerekkorom Karácsonyai katasztrófák voltak,ha éppen voltak!de legutóbb,amíg a srácok a gyerekekkel sétáltak Bécs utcáin,addig mi csajok(anyukám és a két lánya)fát díszítettünk és csiviteltünk,hűűű,de jó volt,arról nem is beszélve,hogy kisnyuszival az első Karácsonyunk volt,messze az otthontól és nagyon jól viselte!
remélem ideén is kellemesen telnek az ünnepek,mert megérdemeljük
Csikken
Rolid nagyon édes,pláne a dobozában!
SZÁJSZAG
na ez engem is érdekeln,pedig én nem érzem,hogy nyuszimé büdi lenne,de kiváncsi vagyok,megkérdezem apósdokit,mitszóltok?!
Juci
szerszámkészlet és Marci
már írtam,hogy mindig is ott voltnyuszink szeme elött,de le se szarta,bezzeg amító látta,hogy mire jó,azóta fúr-farag,kopácsol!
Barbi
mi is pakolászunk,átrendezünk,sajátos csiga tampóba,de a hálót már átvariáltuk,a vicc,hogy az összes(tömör fa)bútort ide-oda tologattuk,mire minden maradt a helyén,csak aaz ágy nem,ami alól a lábakat kivettük,így a földön alszunk és a kerekeken guruló könyvespolc,de azért mi jól leizzasztottuk magunkat!
a ffürdőbe vettünk új szekrényt,kidobáltuk a fél lakást,a fél ruhatárat(visszük oda ahol szükség van rá),kacatokat így még mindig van egy nagy fiókom üresen
,de megvárom a karit és tele lesz
PeTI is nagy huligán,hú,de még mekkora!