Sziasztok!
Megvagyunk mi is, csak tegnap egész nap ikea meg vásárlás volt a program. Sajna a gyerekekre nem tudott vigyázni senki, így vittük őket magunkkal. Este 1/2 7-re értünk haza, de nagyon jól bírta mind a kettő. Megvettük az új fürdő cuccokat, hálóba új komódot, székeket, lámpát a konyhába, szóval egy vagyont költöttünk. De ez a mi karácsonyi ajándékunk egymásnak, a fa alá csak valami apróság kerül.
Zsóf!
Fiúknak további javulást, jaj olyan szörnyű, ha beteg a gyerek, ennél rosszabb nincs is az ember életében. Főleg, ha ilyen kis elesett, hogy még az ajándéknak se tud örülni
Nolcsi tavaly pont karácsony előtt ment át a fosós-hányós víuson, azt hittem szentestére rendbe se jön. Olyan rossz volt arra gondolni, hogy szegénykémnek az egész ünnepét elrontja ez a szemét betegség.
De legalább karácsonyra Ti is meggyógyultok, ez vígasztaljon, ha más nem is.
Megann!
Lénának is gyors javulást kívánok, remélem a nehezén már túl vagytok!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy ki mennyi ajándékot vesz a gyerekének. A szeretet nem ettől függ! Nálunk a karácsony az mindig egy nagyobb ünnep, akkor kapnak a gyerekek nagy ajándékot, meg max. szülinapra. Máshol más a szokás, ez olyan lényegtelen szerintem, nem ez az ünnep lényege.
Be is vallom, hogy mi sokszor túlzásba esünk karácsonykor, de olyan nagy öröm a gyerekeknek vásárolni. Év közben meg nem kapnak ajándékot, nagyot meg egyátalán nem. A lego meg nagyon nagy kedvenc mind a két fiúnál, azért azt fejlesztjük idén is.
A másik, hogy Leonnak én is nehezen találok ki dolgokat, de Nolcsit már olyan sok minden érdekli, hogy alig tudok választani neki.
Az FP tanulószéket mi is megvettük Leonnak, mindjárt leírom, miért
Jucc!
Szerintem nem ronda a csimpánz, lehet nem egyről beszélünk, nem?
Habár persze ízlések és pofonok.....
Sőt, Nolcsi csak azt kér a Jézuskától két napja, úgyhogy ma elmentem és megvettem neki.
Tegnap a Pólusban voltunk és láttam 20E-ért
ugyanezt a majmot, szóval ma gyorsan kirongyoltam a Tesco-ba, mert ott "csak" 9 E
De ha Noel tényleg ezt várja karácsonyig és elfogy, akkor megüt a guta, így inkább bebiztosítottam magam.
Majd valamit elrakunk a szülinapjára.
Na ezért kapta meg Leon az FP széket, mert neki is szerettünk volna valamit még. Szerintem aranyos, nem is az a lényege, hogy megtanulja az ABC-t, vagy a színeket a székkel, hanem jópofa.
Bodza!
Nagyon szépek a képek Kristófról, a közös szopis meg olyan megható, hogy arra nincs is szó
Nagyon-nagyon szépek vagytok!!!!!!
Ancsi!
Nagyon ari Meli a Télapóval, meg nagyon csini is!
Ayse!
Nem semmi a konyhátok, mi is örültünk, hogy csak kisebb bútorokat kellett venni, féltem is, hogy valamit vissza kell majd vinni.
And!
A fiúknak is szokott büdi lenni a szájuk, de szerencsére csak akkor, ha be van gyulladva a mandulájuk. Annak idején ezért is merült fel a reflux Nolcsinál, mert sokat volt büdi a szája. Mondta a doki, hogy vagy a gyulladás miatt, vagy mert nem zár rendesen a gyomra.
De ahogy a gyulladás megszűnik, a szájszag is elmúlik, szóval nálunk a mandula gyulladás okozza.
Ha érzem a szájszagot és még semmi jele, hogy betegek lennének, megyünk is a gégészetre, mert tuti van valami
Már nem olvasod, de azért érezzétek jól magatokat Ausztriában!
Zsuzsa!
Hú, mekkorákat alszik Julcsi, biztos a vidéki levegő teszi!
Na most hirtelen ennyi maradt meg..