Új privát üzeneted érkezett!

140 rugó

ayse

Jajj, de aranyosak!!! :D:D:D

ayse

Sziasztok.

Na,megint jól levagyok maradva!!Csak nagyjából olvastam vissza!!!

Göndörzsóf,Megann!!
Jaj,szegény gyerekek!!!Remélem,hogy nagyon gyorsan meggyógyulnak,mert szörnyű,mikor egy gyerek beteg!!! :(

And.
Akkor várunk szeretettel Miskolcon a jól alvó gyerekek táborában!!! :D :wink:
Jó pihenést nektek!!!De jó egy kis kikapcsolódás!!! :D

Bodza!!!!
ANNNNNYIRA ÉDES EZ A KRISTÓF BABA!!!! :D
És Saci is tündér!!Ő már egy komoly nővér!!! :wink:
És te is jól nézel ki!!!Ez a szülés meg.....irigylésre méltó!!!Főleg az én huszonakárhány órámhoz képest!! :?

Edina.
Miért voltál letargikus????

Rólunk:
MELINEK KIJÖTT 2 FOGA,IGY MÁR 10 FOGACSKÁJA VAN!!! :D
ÉS.....NEM VOLT KÜLÖNÖSEBBEN SEMMI GOND VELE!!
Éjszaka úgyanúgy aludt(kopp-kopp-kopp),napközben volt egy picit anyásabb,de amúgy hősiesen viseli!!! :D
Ma voltunk MIKULÁS ünnepségen.Először volt egy kis bábelőadás féle,amit Meli nagyon édesen végignézett,csak a végén mikor a TÉLAPÓ osztotta a csomagokat névsor szerint,már kicsit fogyott a türelme!!Mi S betűsök vagyunk!!
Aztán mentünk Emődre Ferenc napra és mindenki megfalta!!! :lol:
Ő meg élvezte és produkálta magát!! :D

Na lassan mennem kellenne aludni.Már mindenki szunyókál,én meg üvegfestékeztem!! :D Ezt nem lehet abbahagyni!! :P
Majd megmutatom a végeredményt!! :wink:

Na jó éjt!!!!

ancsi26

JAJ,BODZA!!!!!!
EZ ANNNYIRA SZÉP!!!TELJESEN ELÉRZÉKENYÜLTEM!!!
ÉN IS AKAROK KISBABÁT!!! :D

Göndörzsóf.
Ez a szemét betegség......Úgy sajnállak titeket!! :(

És az előbb elfelejtettem:
Nyúlné.
Ezek a képek........ :D :D
Ezek a kommentátor szövegek...... :lol: :lol:

ancsi26

Bodza! :D

Már megint elérzékenyültem.... Annyira szépek vagytok. :) :) :) :) :) :)

Kép
Kép
göndörzsóf

Még mindig itt!! :oops:
Rakok pár képet a mai napról!! :D

Ilyen csinos volt ma a kishölgy:
Kép
Kép

Csurik:
Kép

Télapó 1.
Kép

Télapó 2.
Kép

Ezt már a télapó hozta :D :
Kép

ancsi26

Bodza,
Ez a kép annyira megható! :) :) :) Olyan szépek vagytok! :) :) :)
Milyen jó, hogy Saci is szopizik még! :)

Ancsi,
Meli nagyon csini volt tegnap és bátor, hogy nem ijedt meg a Télapótól! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Helló%

Léna:
Láztalan, csöndes, nyugodt éjszakánk volt. :P :P

Dokinénivel konzultáltunk...még egy fél kúp, és a többi gyogyi...de nem kell antibiotikum :P :P

Bodza!

ÚR ISTEN DE GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK! :P :P :P

ÉN IS BABÁT AKAROK, MOST, AZONNAL :P :P :shock: :shock: :shock:
És ez most halál komoly....komolyan elgondolkoztam, hogy ne jöjjön e hamarabb a kistesó. :shock: :shock: :shock:
Bár szerintem tuti ez a Kis Kristóf hatása :shock: :shock: :D :D

Köszi, nevet jegyeztem.....

Én nem akarnék semmi alternativ módszert legközelebb, csak annyit, hogy megpróbálnék gátmetszés nélkül szülni..mert mint már mondtam, szerintem Léna simán meglett volna anélkül...
Ajánlanád nekem az Ágotát???
Van valami elérhetősége, magánrendelője ilyesmi???

Ancsi!
Cukik a Télapós képek...vagány a csajod nagyon...pláne abban a szürke bundában :D :D
És hogy Te milyen jól nézel ki.... :shock: :shock: :shock:

Ayse!

Húúúúúúúúúú pont egy ilyen tanfolyamra fáj a fogam mint amit Te is irsz...
Megkérdeznéd az ismerősödet hogy hol és hogyan lehet pályázni erre???????
Nagyon nagyon szeretném....
Gondolkodtam a régi magánnyelvtanárunkon is....de szeretnék eljárni itthonról...és ez pont ideális lenne.....
Szóval én jövőre mennék amikor Léna bölcsibe indul(na) ha sikerül(ne) bejutni...

Nagyon hálás lennék, ha megtudnád a részleteket...

M.

Kép

Kép
megann

Bodza...

Hát jobban megnéztem a képet....
Annyira édes.....Saci ahogy fogja a kicsi fejecskéjét...hát mindjárt bőgök...
Szerintem ez lesz az egyik legszebb fotó a családról egész életetekben...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Rohanok, csak benéztem. És láttam A KÉPET :)
Bodza :) Ez a kép tényleg viszi a prímet, csodálatos. És a születéstörténet is irigylésre méltó! Nagyon sok boldogságot Nektek!!!!

Tegnap megvettük az új telefonomat!!! Ezt nem adom ki a kezemből, Gergő megkapja a régi telcsit, amit már úgyis tönkretett.

Zsóf :) Látom, nem javul Gergő :( Gyógyulást kívánok ismét, és nagyon sajnálom szegényt!!!

Ezt találtam, érdekes lehet:

http://www.origo.hu/noilapozo/eletmod/2 ... eszul.html

Mennem kell, sógorom kivisz minket Érdre, addig még egy sütit is össze akartam dobni...

Szép vasárnapot!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Helló!

Léna elaludt...

Jucc!

Én elolvastam a cikket.....

Hmmmmmmmmmm elég érdekes, pro és kontra szintén....

Gondolkoztam sokat azon a Fisher Price széken, amit itt többen vettek....és az auchanben megpróbáltam szemrevételezni közelebbőr(de nem volt egy darab sem)...de mostmár meg tudom fogalmazni azt az "ellenérzést" amit bennem kiváltott...
Nos a cikk elmondja szóról szóra....
Azt hiszem mi kihagyjuk ezt a széket az életünkből....

Akik vettek:

Jujjj remélem most nem bántottalak meg titeket, természetesen semmi rossz véleményem nem lesz ettől rólatok :oops: :oops: , vagy bárkiről aki vesz ilyet, csupán annyi hogy én nem tartom a legjobb nevelési, vagy tanitási módszernek...módszernek.. :oops: :oops:

Kicsit olyan ez a szék, mint a daloló, éneklő, magától ringó pihenőszék vagy mittudoménmi...

Kapott Léna azt a hűűűűűű hogy is hivják... :oops: :oops:
Sok szines golyó fémpálcákon és lehet húzogatni...
Szóval azon rajta vannak a szinek...majd azon megtanitom neki a szineket és a számokat....
Az ABC-re meg van egy tök ari nóta...még talán emlékszem is a töredékére :oops: , de majd frissitek 8) ....majd azt fogom dalolászni Lénának...és meglesz az ABC-is...
Nos lámpa....na azt meg most is kapcsolgatja :lol: :lol: :lol: ...mivel ugye nálunk 90 centin van a kapcsoló :lol: :lol: :lol: , sőt már engedelmeskedik is..ha szólok hogy kapcsolja föl vagy le a lámpát...
Ja és Köszönni is köszön....igaz csak úgy hogy Tá-tá :lol: :lol: :lol: azaz pápá..

Viszont inkább műanyag takaritószerszámokat fog venni az apja :P :P :P :P :P :P :P , nagyon örültem amikor bejelentette, mert már nyaggattam hogy Ő MIT SZÁN A LÁNYÁNAK KARÁCSONYRA...először elhessegette a kérdést, hogy majd ÉN ELINTÉZEM..MERT AZ ÉN DOLOM :? , de most hogy Léna a törölközővel portalanitott és törölte a padlót...bevillant neki hogy IGEZ, EZ AZ...ŐTŐLE JÁTÉKPORSZIVÓT ÉS SEPRŰT MEG LAPÁTOT FOG KAPNI LÉNA :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Az ismerős ismerőse regisztrált munkanélküli és a munkaügyi központon keresztül jár erre a tanfolyamra. Hogy kismamák hogyan csatlakozhatnak, azt nem tudom. Szerintem hívd fel az illetékes munkaügyi központot, gondolom megyénként van ilyen és kérdezd meg, vagy nézd meg a honlapját!
Ha ezenfelül bármit szeretnél megkérdezni ettől a lánytól, akkor szólj!

Asszem én se szeretnék több lapraszerelt bútort venni. Azok a qrvq fiókok sehogyan sem illeszkednek. A lyukkiosztás (ezen a szón egy csomót poénkodtam tegnap :lol: ) eleve rossz, de plusz lyukak fúrásával sem értünk el jó eredményt :(:(:( (egymást dörzsölik a fiókelőlapok, meg a sínek). :evil: :evil: :evil:

ayse

Ancsi!
Nagyon édes Melike, a nercbundás kabáton egyenes egy hölgy benyomását kelti! :)
A Télapó engem ugyan nem tévesztett meg, látom ám, hogy nem is öreg, sőőőőőőőőt!!!! :lol:

ayse

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak tegnap egész nap ikea meg vásárlás volt a program. Sajna a gyerekekre nem tudott vigyázni senki, így vittük őket magunkkal. Este 1/2 7-re értünk haza, de nagyon jól bírta mind a kettő. Megvettük az új fürdő cuccokat, hálóba új komódot, székeket, lámpát a konyhába, szóval egy vagyont költöttünk. De ez a mi karácsonyi ajándékunk egymásnak, a fa alá csak valami apróság kerül.

Zsóf!
Fiúknak további javulást, jaj olyan szörnyű, ha beteg a gyerek, ennél rosszabb nincs is az ember életében. Főleg, ha ilyen kis elesett, hogy még az ajándéknak se tud örülni :(
Nolcsi tavaly pont karácsony előtt ment át a fosós-hányós víuson, azt hittem szentestére rendbe se jön. Olyan rossz volt arra gondolni, hogy szegénykémnek az egész ünnepét elrontja ez a szemét betegség.
De legalább karácsonyra Ti is meggyógyultok, ez vígasztaljon, ha más nem is.

Megann!
Lénának is gyors javulást kívánok, remélem a nehezén már túl vagytok!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod amiatt, hogy ki mennyi ajándékot vesz a gyerekének. A szeretet nem ettől függ! Nálunk a karácsony az mindig egy nagyobb ünnep, akkor kapnak a gyerekek nagy ajándékot, meg max. szülinapra. Máshol más a szokás, ez olyan lényegtelen szerintem, nem ez az ünnep lényege. :D
Be is vallom, hogy mi sokszor túlzásba esünk karácsonykor, de olyan nagy öröm a gyerekeknek vásárolni. Év közben meg nem kapnak ajándékot, nagyot meg egyátalán nem. A lego meg nagyon nagy kedvenc mind a két fiúnál, azért azt fejlesztjük idén is.
A másik, hogy Leonnak én is nehezen találok ki dolgokat, de Nolcsit már olyan sok minden érdekli, hogy alig tudok választani neki. :oops:
Az FP tanulószéket mi is megvettük Leonnak, mindjárt leírom, miért :P :P

Jucc!
Szerintem nem ronda a csimpánz, lehet nem egyről beszélünk, nem? :wink:
Habár persze ízlések és pofonok..... :D
Sőt, Nolcsi csak azt kér a Jézuskától két napja, úgyhogy ma elmentem és megvettem neki. :oops:
Tegnap a Pólusban voltunk és láttam 20E-ért :shock: :shock: ugyanezt a majmot, szóval ma gyorsan kirongyoltam a Tesco-ba, mert ott "csak" 9 E :?
De ha Noel tényleg ezt várja karácsonyig és elfogy, akkor megüt a guta, így inkább bebiztosítottam magam. :lol:
Majd valamit elrakunk a szülinapjára.

Na ezért kapta meg Leon az FP széket, mert neki is szerettünk volna valamit még. Szerintem aranyos, nem is az a lényege, hogy megtanulja az ABC-t, vagy a színeket a székkel, hanem jópofa.

Bodza!
Nagyon szépek a képek Kristófról, a közös szopis meg olyan megható, hogy arra nincs is szó :oops:
Nagyon-nagyon szépek vagytok!!!!!! :D

Ancsi!
Nagyon ari Meli a Télapóval, meg nagyon csini is! :wink:

Ayse!
Nem semmi a konyhátok, mi is örültünk, hogy csak kisebb bútorokat kellett venni, féltem is, hogy valamit vissza kell majd vinni.

And!
A fiúknak is szokott büdi lenni a szájuk, de szerencsére csak akkor, ha be van gyulladva a mandulájuk. Annak idején ezért is merült fel a reflux Nolcsinál, mert sokat volt büdi a szája. Mondta a doki, hogy vagy a gyulladás miatt, vagy mert nem zár rendesen a gyomra.
De ahogy a gyulladás megszűnik, a szájszag is elmúlik, szóval nálunk a mandula gyulladás okozza. :(
Ha érzem a szájszagot és még semmi jele, hogy betegek lennének, megyünk is a gégészetre, mert tuti van valami :(
Már nem olvasod, de azért érezzétek jól magatokat Ausztriában! :D

Zsuzsa!
Hú, mekkorákat alszik Julcsi, biztos a vidéki levegő teszi!

Na most hirtelen ennyi maradt meg..

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Csimpánz :lol: Látom már nem bizzátok a véletlenre...
Kiváncsi vagyok, hogy sikerül e felhozatni vidékről azt a vonatot, amit kerestetek...

FP szék...igen én is jópofának tartom, de egyben igaznak tartom az elmondottakat is...
És valóban....egy csomó dolog jópofának tűnik...amit Jucc cikke is leir...csak én sokszor úgy érzem, hogy tényleg van "mögöttes" tartalom is...ami épp nem túl hasznos, mi több akár káros is lehet(némelyik számitógépjáték vagy ilyesmire gondolok..nem az FP székre)

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Konyhabútor :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Húúúúúúúúúúú de dühitő lehet :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Köszi az infót..szerintem én ennek utána fogok járni...ha máskor nem januárban....mert ez a december már semmire nem lesz elég... :? :? :? :? pláne ha még le is robbanunk egyszer kétszer egészségügyileg....na jó nem festem az ördögöt a falra...

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Elvileg holnap lehet menni a Nolcsi vasútjáért, Leoné már megvan, azt tegnap vettük át a Pólusban. :wink:
A számítógépes játékokat én is teljesen feleslegesnek tartom, még nagyobb gyerekeknél is, nemhogy az ilyen kicsiknél. A TV is szabályozva van nálunk, elvileg csak hétvégén lehet nézni, akkor is egy-egy mesét, nem egész délután.
Pl. ma délelőtt nézte Nolcsi egy kicsit a minimaxot, de ennyi. Napközben soha nem kapcsolom be,én se nézem, nincs is mit, olyan szar műsorok vannak. :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Göndörzsóf:

Gergőnek és Bubusnak gyógypuszikat küldünk Zsuzsástul. Mihamarabbi gyógyulást!

Megann:

Nektek is, bár ahogy hallom, Léna már gyógyulófélben van! :) Remélem hogy tényleg ilyen gyors lefolyású lesz a dolog...

Minden beteg babának és mamának mihamarabbi gyógyulást! Már tényleg észben sem tudom tartani, mennyi betegeskedőnk van. :(

Ayse

Hajrá Ikeabútor! :) Majd kapunk fényképet ha kész lesz?

Hőmérséklet:

Nálunk 21-22 fok szokott lenni a lakásban... de minden helységben más, Zsuzsa szobája a leghidegebb, ott csak 20 fok szokott lenni, igaz, csak aludni jár be, és akkor van rajta takaró, meg általában plüss pizsama.

Benianyu:

Én is így vagyok vele, inkább viszem szakorvoshoz Zsuzsát, ha el tudom dönteni, milyen szakorvos kell! Egy körzeti illetve gyerekorvosnak nagyon-nagyon a toppon kéne lennie nagyon sok szakterületen, és szerintem ez kivitelezhetetlen, bár tisztelet a kivételnek.

Bodza:

Nagyon szép család vagytok! És ámulok-bámulok, hogy ilyen aktív tudsz maradni a két baba mellett! A szopival kapcsolatban pedig sárgulok, és reménykedem, Zsuzsát újra érdekelni fogja a cici miután Szilvi megszületett. Olyan jó, hogy Saci nem adta fel a szopit a terhességed alatt!

Ancsi:

Ez a "nercbunda" tényleg komoly! :) És Meli szerintem már most versenyezhet egy komoly modellel! Ezek a pózok! :)

Megann:

Bábinszky Ágota ugyanott rendel ahol az én dokim, a Váci út 16 alatt, a Westenddel szemben. A telefonszám ahol be tudsz jelentkezni: 320-4268. Nem tudom, melyik napokon rendel, de majd megmondja a titkárnő a telefonba. Ha jól tudom, Bábinszky drnő vizitdíja kb 6000 forint. Nekem is nagyon szimpi az elmondottak alapján! Meg Koiss doktor is! Ő volt Cleo orvosa is meg most Jelena barátnőmé is aki szintén most szült az Istvánban. Tele van ez a kórház szimpatikus dokikkal! MOndjuk biztos nem véletlen hogy azok az orvosok vonzódnak a kórházhoz, akik egyetértenek az általános alapelvekkel.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Andris feltalálta az igazi teavajat: a reggeli kenyerét (na jó, lincos, mert abban nincs tej), fejjel lefelé belemasszírozza az etetőszék tálcájába, rálocsol teát és azon korcsolyáztatja a kezét! :lol:

ayse

Barbi!
Milyen lámpát vettetek a konyhába?
Mi Kalciumot (de beszereztük még a Mengyelejev-táblázat egyéb elemeit is, úgymint Cezium, Magnesium...:))

ayse

Jaj, csajok, képzeljétek megyünk jan. 12-14-ig barátnőmmel és a férjével 4-esben wellnesezni! :D :D
Gyerekek nélkül!!!!
Nagyon jó gyerekekkel is, de azért jó lesz egy kicsit lazulni :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse!

Itt egy kép róla. a neve Arden Blom :D

Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Nagyon hiányosan tudtam elolvasni a termést, de amit kiszűrtem:

1. Megann
Léna remélem már jól van, most nem tudom hol tart a betegség, de azt láttam, hogy eléggé elkapta szegényt!

1. Zsófi
Azt is láttam, hogy a fiúk is rosszul vannak, főleg Gergő! Nektek is jobbulást!

És mindenkinek akit még nem vettem észre,hogy beteg.

Thomasanne
Tomi? Meg Te hogy vagytok?

És persze Bodza
MÉg nem találtam meg a szüléstörténetet, de keresem ám és azt láttam, hogy csodaszépek vagytok és nagyon megható az a dupla szopis kép! :P

Nyúlné
Azt is láttam, hogy mulatni voltál. Meséljél erről kérlek nekünk pár szót! Olyan rég volt már benne részem!

Aztán most próbálok olvasni, amíg van időm.
De még magunkról pár szó.
Egyébként arra sem emlékszem, hogy melyik nap írtam utoljára. Hogy a pénteki dokilátogatást még írtam e.
Szóval jövő pénteken ismét kell mennünk és SEMMIT nem mondott. Kapisgálom, hogy magunkra maradtunk a problémával.

Marci beütötte ismét az állát. Szegény már harmadszorra. Szerencsére nem szakadt be, csak felhorzsolta :?

TEgnap voltak itt a barátnőmék. TEljesen örült a kis lököttem a vendégségnek. Imádja a csinos csajokat :wink: 8) :lol:
Ott olvadozott a barátnőmnek.

Na olvasok míg alszik. Meg jönnek apósomék :?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja, ilyen a lámpaernyő, csak mennyezeti lámpaként fog funkcionálni

Davallia!
Tök igazad van ajándék ügyben, szerintem Nolcsi interaktív csimpánza is a "tök felesleges" kategória, de ha a gyerek ennek örül.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse
Még mielőtt elfelejtem!
Jó olvasni, hogy a lyuk nálad is lyuk és nem luk!!!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Sajnálom, hogy nem tudnak semmi megnyugtatót mondani a kakiproblémára :cry: :cry:

Most nézzétek meg ezt a macskát :lol: :lol:
Öcsém macsekja megint átszökött és a legkülönfélébb helyeken szokott aludni.....most éppen az autós bunkerban a 100 db műanyag labda között :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Halihó!

Mi is megvagyunk, csak annyira jó kis programokat találtam ki magamnak a hétvégére, hogy nem tudtam jönni! :twisted: :twisted:
(takarítás ablakpucova, függönymosás-vasalás stb.stb.)

Most alszik a család, úgy hogy gyorsban, amire még emlékszem! :?

Megann, Zsófi!
Remélem a gyerekek hamar rendbejönnek! Nagyon félelmetes dolgokat írtatok, én biztos frászt kaptam volna! :(
Jobbulást nekik!

Bodza!
Komolyan mondom, hihetetlen vagy! :) Nagyon stramm csaj vagy! :)
A családod pedig gyönyörű, gratulálok hozzájuk!
Milyen kisfiú Kristóf? Pocija nem fájdogál?
Tényleg nagyon megható a szopis kép! :)

Barbi!
Ezek szerint sikerrel jártatok tegnap az Auchanban? :wink:
Nagyon tetszik ez a lámpa!

Juci!
Olyan szomorú, amit írsz! :( Nem tudom elhinni, hogy nincs orvos, aki segíteni tudna Marcin! :cry:

Thomasanne!
Örülök, hogy végre otthon vagytok! :) Tomi hogy van?

Ayse!
Ikea :shock: :shock: :shock:
Irigylem a türelmed! :)
Andrisféleteavaj :lol: :lol:

Zsuzsa!
De jó, hogy jelentkeztél! :)
Irigykedem Julcsika alvási szokásai miatt! :) Nati is nagyon jól aludt, amíg nyáron a Balatonon voltunk. Azóta sem alszik úgy.. :(

Rólunk
Jól vagyunk, oltási reakciónak azóta sincs nyoma!! (kopp-kopp)
Pénteken voltunk zenebölcsibe! Nekem nagyon tetszett!
Egy pasi tartja, gitározik, furulyázik. :D
Nati olyan kis maki mostanában, végig az ölemben ült és tök gyanúsan méregette a fazont. :oops: Az utolsó 10 percre felengedett kicsit és legalább 2 lépés távolságra el is ment tőlem. :lol:
Más gyereke is ilyen bújós-Anyás, félénk mostanában?
Nati nem volt ilyen, csomó helyre jövünk-megyünk vele, sosem félt az idegenektől.
Remélem ez is csak a korral jár. :? :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Beteg babáknak és mamáknak továbbra is jobbulást kívánunk!

Bodza!
Nagyon szépek vagytok! Az együttszopis kép fergeteges!!! :D

FP szék: mi is megvettük Petinek, de nem azért, hogy majd elmarad egyedül és addig se kelljen vele foglalkozni! Egyszerűen tetszik, hogy színes, meg zenél, meg világít stb... nem gondolom, hogy ettől okosabb lesz, vagy bármit is jobban fejlesztene, mint egyéb más játék, de imádja az össze olyan dolgot, ami hangot ad ki, zörög, stb., így feltehetően marhára boldog lesz, ha megkapja, és játszhat vele. Azzal is tisztában vagyok, hogy ugyanaz lesz ennek is a sorsa, mint az összes többinek: két nap és már nem is érdekes. (utána már csak alkalmanként lesz használva :( ) De én annak is örülök, ha 1-2 napig boldog lesz, hogy van egy ilyen játéka, aztán majd jön más, mint mindig!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mindenkinek köszönjük a gyógykívánságokat, használt! Gergő csütörtök óta ma evett először, ropit, pirítóst, kekszet és főtt krumplit. Inni is viszonylag iszik már. Már nem hányt, viszont most f.sik. Úgy látszik lejjebb ment aza fránya baci. Ma már mosolygott is, bár délben megint felment a láza 39,9-re. Örült a mai ajándéknak is, bár játszani még nem nagyon tudott vele(Mini Morris kisautó). Bubus is evett egy kis krumplit, változatlanul hasmenése van, az orra el van dugulva és eléggé köhög. De ma határozottan jobban vannak, mint tegnap.

Juci :D

:D Lyuk :D

Mensa-baby:
Szerintem is néha a legegyszerűbb és legolcsóbb játék ugyanúgy fejleszti a képességeket, pl. összeütsz két fedőt, mint a drága játékok. Viszont a karácsonynak szerintem az is lényeges eleme, amit Ayse írt korábban, hogy teljesítsük a gyerekek vágyait, amennyire tudjuk, hogy boldognak láthassuk őket. Biztos fogtok ti még gusztustalan, giccses, haszontalan játékot venni nekik, mert azt szeretnének. De ez szerintem belefér.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ja még annyi, hogy mi alakítjuk azért az ízlésüket, és szerintem határozottan közölni kell vele, ha nekünk az a dolog nem tetszik. Később már lehet, hogy ő is így látja.

Kép
Kép
göndörzsóf

halihó mindenkinek!
ikrek most már megkeresztelve! :P
jó hideg mulatság volt,remélem nem lesz beteg nyuszim,mert mi teljesen átfagytunk,rajta azért jóval több ruha volt :roll:
aztán családi összejövetel volt és a fél társaság éppen nemrég gyógyult ki egy hányos-fosós cuccból,na most imádkozhatunk :twisted:
Kisnyuszim orra csillogot rendesen,azért még nem nevezném folyásnak,de gyanús volt,így szegénykémnek nekiestünk,kiporszívóztuk,remélem ezzel el is csíptük a bacikat,kap mindjárt sátrat is! 8)
aztán!
tegnap esti lánybuli!
3man voltunk,és lakásban csücsültünk,de legalább kisminkelve és jóóóóóól beboroztunk,így jóóóóóól be is csíptünk,így jóóóóóó másnapos is vagyok!lehet ilyet nem kereszetlő elött kellene csinálni,de megérte,nagyon jól éreztem magam és nagyon kellett már ez a lelkemnek,hát a testemnek lehet nem annyira :? :lol: :lol: :lol:
valamikor érkeznek a képek,most libbenek nagyNyulazni és aludni,jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lányok,

bocsi, de ma egész nap szédelgek...csak gyors bekukk

MInden kis és nagy betegnek jobbulást kívánok!!!!!

Kép

Kép
prüntyi

ikrek keresztelője:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

amíg a többieket vártuk a ház elött a kocsiban melegedve,betámadtak
a macsekok!

Kép

Kép

Kép

kisnyuszink meg a telefont támadta be

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Most itt van a gépészmérnök szomszéd, akinek sk, ikea-konyhája van. Hát kiváncsi vagyok, mit okoskodik ki a fiókokból!

Peti nagyon helyes kiskrapek!
És Kisnyúl kinek telefonál (a temlomból?)???

Prüntyi!
Mi a baj?

Juci!
Lilivel mi is megjártuk anno az orvosi kálváriát a kakimizériával. Például voltunk ügyeleten, beöntésre, mert 6 (!) napja nem kakilt és szombat éjszaka elkezdett ordítani, mint a fába szorult féreg, azt hittem, bélcsavarodást kap (azóta olvastam, hogy ettől nem lehet). Lili így kiáltott fel, amikor egyszer arra autóztunk: itt a bejöntés-kórház! :lol: És akkor mindenféle jó tanáccsal elláttak (pl. müzlis joghurt, amit olyannyira nem akart megenni, hogy kihányta) meg kontrollra járattak. Körülbelül a harmadiknál rájöttem, hogy semmi értelme. Oda kell figyelni, hogy rostosat egyen, eleget igyon, mozogjon. Ha kellett, kúpot kapott, vagy laevolacot. És iszonyú türelemmel viseltetni. És nagyobb korában mindennap gondot fordítani rá, hogy legalább próbálkozzon. Mi beépítettük a reggeli rituáléba, és azért úgy másnaponta kakil, nyáron, ha nincs ovi, akkor naponta is. Már nagyon régen nem vérzett a popsija.
Szóval csak annyit akarok mondani, hogy szerintem abból a szempontból megnyugodhatsz, hogy komolyabb szervi baja nincs. Sajnos viszont ámde állandó odafigyelés, többet nem tehetsz.
A lyuk mért jó?

Zsóf!
Szegények, ez nagyon kemény menet!!!!

Barbi!
Ez a lámpa nekem is tetszik, lehet, hogy hozzánk is beköltözik majd, állólámpa formájába (tavalyelőtt egy nagyon hasonlót kaptak tőlünk a hugomék karira).

Ajándék: egyetértek Zsóffal: mi is vettünk már "szőrös rágógumit", mivel úgy gondolom, hogy ha most kiéli ezek után a dolgok után a vágyait, akkor nem szorul belé. És az is jó, ha nem kell sóvárognia valami után, persze az ésszerűség határain belül. Persze ez már inkább nagyobb gyerekekre vonatkozik. Azt nem tudom, hogy mit fogok szólni, ha Andris valami turbómenről fog álmodozni, ami szerintem igen rusnya és vadul kinéző. Szerintem majd fölülemelkedek.

ayse

Ayse
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse

Mert sajnos sokan elfeledkeznek arról, hogy az egyetlen "ly"-vel kezdődő szavunk a lyuk. És nem luk.....

Drukkolok a konyhátoknak! :lol:
És nagyon köszönöm a bíztató szavakat kaki ügyben. Csak tudod Marcinak sajnos még nincsen annyi "értelme", hogy meglehessen győzni arról, hogy próbálkozni kell, illetve nem szabad visszatartani :cry: :cry:

Barbi
Cicus irtó édi. Hogyan tud átszökni?

Zsófi
ÖRülök, hogy a gyerkőcök jobban vannak.

Nyúlné
MIért nem mentetek el bulizni valahová? :roll: :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Prüntyi!

Miért is szédelegsz??? :roll: :roll:
Lemaradtam valamiről????

Viki!
Húúúúúúúúúúúúú a kis erőszaktevő Petya :P :P :P (2.kép)
Olyan nagyfús, nem???? :P :P

Nyúlné!

Ejnye bejnye...legalább forralt bort ittatok volna..hátha kitartott volna a keresztelőn...

Egyéként édes a két fehér kis csomagocska a templomban :D
És Kisnyuszi is, ahogy kagylózik :D
Meg a lelkelődös cicmic is..

Apropó.....CICMIC

Barbi

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
K..va helyes ez a fekete dög... :P :P :P :P

Léna:

Viszonylag jól van...enni ugyan nem nagyon akart ma sem...de azért nem vészes a helyzet...
Egy kicsit még hallani a kruppot, ezért adtam neki még egy fél kúpot éjszakára és holnap lemegyünk a dokihoz..
Remélem mire jön a Télapó már teljesen jó lesz...

Anyóséktól Léna kapott Télapóra egy kutya hátizsákot :P , kis állatos könyvecskét :P meg némi csokikát.. :?
Megint kezdte amikor nem akarta meginni Léna a tápiját, hogy akkor adjunk neki túrórudit..aztán mondtam hogy egy lázas állapot után a folyadékot nem helyettesitheti a túrórudi :? :?
Aztán ment férjhez is hogy kellene adni a gyereknek valamit, de szerencsére kiállt férj mellettem :P :P :P , és mondta hogy ha tényleg éhes Léna, akkor ott van ami jár neki...a tápi..
Látom ezzel lesz sok bajunk.....
Szegény sógor kutyája(aki sokszor van anyóséknál)...hát egy pár évet tuti elvettek az életéből...mert óránként etetik...a legújabb hogy Bacon szalonnával :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szegény kutyi akkora mint egy ház... :( Sórorék lefogyasztják, eltölt egy hosszú hétvégét náluk a kutya, es visszahizza.. :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Hmmmmmm

Látom mindenki sokkal engedékenyebb játékügyben mint én... :roll: :roll: :roll: :roll:
Lehet én vagyok túl szigorú???

M

Kép

Kép
megann

Jó estét! :wink:

Na minden fel van fúrva a fürdőben, még az új függönyöket kell megvarnom, meg egy-két kiegészítőt venni.
Meg persze az új mosdót meg kell rendelni a csapokkal egyetemben és akkor teljesen kész. De már így is nagyon szép, főleg ha a régi borzalmas réz dolgokat nézzük :lol:
Az ember 7!!! órán keresztül fúrta a cuccokat, cserélte a lámpákat, mert olyan kemény a csempe, hogy alig lehet fúrni. Egyszer már mi is próbáltunk valamit felfúrni, de nem ment. Most meg se próbáltuk.....
Mondjuk ez egy nagyon rendes pasi, az egész munkáért 7 ezer forintot kért :shock:
Megcsinálta a konyhában is a lámpa cseréket, olyan szép :oops:
Mármint a lámpák.... :wink: :P
Gabi közben összerakott egy szekrényt a nappaliban, mert a DVD gyűjteménye nem fért már sehová.
Keddre meg kivesz szabit, mert a hálót is átalakítjuk, mondjuk oda csak egy komódot vettünk. Azt holnap fogjuk összerakni, jó nagy, szóval jó nagy meló is lesz :(

Viki!
Peti fiú igen nagyfiús, főleg a második képen! Nagyon helyes kispasi! :wink:

Emese!
Na ne kezdjétek a taknyolást megint!!!!
Kereszetelős képek arik, de Nyuszi a telefonnal...... :D :D :D
Tündéri :wink:
Lánybuli miért csak otthon volt? :P

Juci!
Balázs a szomszéd lakásban lakik, a cicák a folyosón szabadon jöhetnek-mehetnek, mert zárva van a folyosó ajtó, nem tudnak elszökni. De ha Balázs nem elég gyors, Niko egy perc alatt itt van az ajtónknál és ha nyitva van, persze be is jön :lol:
Alig akar hazamenni, úgy szeret itt lenni....de már jöttek érte, hazavitték.

Zsóf!
Örülök, hogy jobban vannak a fiúk :D
Igazad van ajándékügyben :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Juci!
Tudom, hát, azért is írtam, hogy nagyobb korában. Ezzel együtt tudom, hogy egy gyomorgörcs az egész (legalább is egy ideig, aztán majd jön más aggódnivaló). Csak szerintem azon nem érdemes aggódni, hogy súlyos dolog és abban nem érdemes reménykedni, hogy valaki majd megmondja a tutit.

Barbi!
Ez az meber vállalna lámpaszerelést nálunk is? (majd azt írtam, lámaszerelést :lol: ) (nem kis mennyiség, fúrnivalóval)

ayse

MÉg játékügyben annyit szerettem volna, hogy Marcinak állítólag már így is olyan sok játéka van.
De egyszerűen annyira nehezen bírok magammal. Pont a Tesómnak mondtam, amikor ezt "szóvá tette", hogy lehet tudom Marci az adott játéknak csak egy órát fog örülni, de már azért az óráért megérte :oops: :oops: :oops:
Annyira imádom látni az örömöt a kis arcán :lol: :lol:
Így, hogy stílszerű legyek csatolok pár képet ami a szerszámoskészletéről és róla szól. Az átadás utáni percekben készültek a képek. :lol: :lol: Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

És megmenekültetek mert még csatolni akartam párat, de elküldtem véletlenül :lol: :lol:

Viki
Peti iszonyat nagyfiús! Mondom ezt én :lol: De tényleg, a kis arca Neki is olyan,mintha "jóval" idősebb lenne.

Ééééééééés
Ikercsomagok zabálnivalóak! Unokanyuszijukkal együtt természetesen :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

És2

Meli és Ancsi hipercsinik vagytok!!!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Amúgy Ancsi szerintem az a bácsi nem a télapó volt :lol: :wink:
Rákérdezhetek? :lol:

Barbi
Tényleg nagyon rendes lehet ez a fúrósember!
És tök jó, hogy így szépül a lakásotok! Lehet, hogy én sajnos nem fogom megcsodálni 15-én. Árpi szeretne elutazni azon a hétvégén.
De majd még kiderül.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jaaa
And
Szájszagügy...
Hááát Marcinak szerintem kifejezetetten illatos a kis szája :oops: :oops: De lehet, hogy ez "alkati" kérdés is, már olyan szempontól, hogy mennyire nyitott a gyomorszáj. Vagy most nagyon ostobaságot írtam. Vagy zárt vagy nyitott? :oops:

És Ayse
Ez az. Kezdem érteni, hogy mivel Anya lettem az életem ezentúl aggodalom a köbön....

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok,
Bodza! a kép gyönyörű rólatok. :) Komolyan még szavakba foglalni is nehéz olyan megható.

Ajándék,
mi is megvettük a FP széket, sőt már össze is raktuk és úgy lett eltéve hogy ne ezzel kelljen foglalkozni karikor :) Egyébként, lehet hogy csak felületesen olvastam el ezt a cikket, de itt nem a FP-s játékokról volt szó.
Szerintem senki nem várja itt el a gyerekétől, hogy 1 évesen elszavalja az ábc-t vagy a számokat, de ismerkedhet vele. Egyébként ki lehet kapcsolni és akkor csak mint kis székecske funkcionál. Nekem nagyon bejön és tuti imádnám ha kicsi lennék, persze én is tudom, hogy Rolit ha szerencsém van akkor 1 hétig lázba is fogja hozni. Aztán majd később visszaté rá :)
Mondjuk nekem egyébként is nagyon tetszenek a FP játsz és tanulj játékok és meg is van mind (kivéve a kutyust, de azt is meg fogja kapni)
pl. ott van a sütifaló bödön ami mondja a formákat és a számokat + zenél. Ettől függetlenül ott kell lenni Rolival ha játszik vele mert belerakni neki kell és kell a segítség. vagy a mobil ami szintén abc-t mond és ír, számokat mond és ír, zenél. Szerintem nagyon édes telo és mégiscsak jobb hogy az van nála nem az enyém. :)
Karira kap még egy diavetítőt is Roli nagyitól, mert megpróbáljuk inkább a diavetítőzést mint a DVD-t és videót. (azért néha ezt is szoktunk) IGaz hogy 8 éves kortól ajánlják, de nem is értem miért.
A meseautó pl. 8 évesnek való????? :shock: :shock:
Keresztanyukájától egy Little Tikes autó-vonatsint, amin van egy barlang is+alagut.
+ egy kalózhajót és mesekönyvet tőlünk.
Nekem nagyon tetszik pl. még a FP Királyi bilije is, de azért mégse vehetünk bilit karácsonyra ... :)

Rolit pl az építő dolgok nem kötik le egyáltalán...

Szájszag,
én hol érzem hol nem. és fog sincs mitől függ...

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

jaaa, Annamami, nem is írtam tegnap éjszaka megcsináltam a bejglit... :)
Fini lett, de mit össze nem szenvedtem vele...
az élesztő nem akart elöször felfutni. Aztán 1 óra hidegen kelesztés után vettem észre hogy kihagytam a tojit :) :) de beletettem és nem lett semmi baja.
Szóval azért biztos lehet még jobb is, de életem első bejglije volt és megkértek otthon nagyiék, hogy én csináljam karikor. :) :)
Teszek fel róla majd képet.

KépKép
Kép
csikken

a bejgli:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Ma a Mikulás ünnepségen:
Kép

Teraszon: