Új privát üzeneted érkezett!

hű de hiányoztatok... most biztos mindenki családozik...
akkor megkeresem a Panda videjót :)

KépKép
KépKép
and

Én itt

Sikerült beletuszmákolni Lénába egy deci tápis tejet, egy danoninot, meg egy fél túrórudit...
Ha igy zabál...még a végén mehetek ma is bevásárolni :( :( :?

De azért már több mint a semmi....

Nyúlné!
Köszi köszi....hát el is cseszetem egy adagot...persze jól kiforraltam a fizet sóval és szódabikarbónával..megjegyzem nem is maradt Léna a sátorrá alakitott járókában :(
Talán tényleg este amikor alszik...akkor fogom bevetni a csodafegyvert...és

And !
De van párásitónk, abba is akkor ilyen vizet teszek..de az a salvus viz..vagy mi...az ugyanaz amit Nyúlné ir?????

Nyúlné!
Szétirigylem igy is a fejem a talitok miatt....még ecseteld is lécci milyen jó volt. :twisted: :twisted:
Az utóbbi talikról lemaradtunk...ez meg minitali volt kiváltságosoknak :( :evil: :lol:

Egyébként ez a Fannilány mekkorát nőtt.. :shock: :shock:

Ja és Kisnyusziból rocker lesz????Szép hosszú a haja....
Legközelebb már rasztás képpel fogsz jönni :lol: :lol:

Gonosz nagyi :evil: :evil: :lol: :lol:

And!
Osztárk nagyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jajjjj olyan jó fej vagy...legalább felvidulok egy kicsit.. :lol: :lol:

Mea!
Inkább ne próbáljátok ki a nagyobb betegséget...
Csak jön megy Léna és kárál mint egy tyúkocska... :cry: :cry: :cry: odajön egy ölelésért elmegy a falig..aztán megint jön..és kárál tovább.....ez szörnyű....már teljesen kivagyok......

És szegénykém.......milyen rosszul tűri a bezártságot...
Férj vette a melegitőjét hogy megy ki a kerbe..erre Léna odament hozzá, visszanézett rám...mondta és intette hogy pá-pá, és az apját a nadrágjánál fogva húzta az ajtó felé....és mutogatott kifelé.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Antibiotikum kérdés:

Nem tudom eldönteni adjam-e ne adjam-e.....
Férj beszélt a szomszéddal a kerten keresztül, látták hogy itt a doki kocsija..kérdezték mi van???adott egy kis antibiotikumot???
Szóval értitek, olyan sokatmondóan irónikusan kérdezték....
Szóval több helyről hallottam már hogy nem nagy tudású a helyi dokinéni...nemtom..én ezt nem tudom eldönteni...nem vagyok orvos...
A szomszédba asszem 16-kerből jár doki a kölkökhöz..és kedveli a homeogyógyászatot...bár nem műveli..
Szóval nem tudom...
Várjak vele holnapig?
Hátha javul magától, meg a csodasátortól??

persze anyukám.....rendje módja szerint..adjam csak..mert a mi gyerekkorunkban is adták bátran...és nem szenvedtünk napokig a betegségekkel....

Hmmmmmmmm :? hiába mondom neki, hogy kicsit megváltoztak az antibiotikummal kapcsolatos tapasztalatok, mitóa eltelt 15-20 év... :? :?

M.

Kép

Kép
megann

szia Megann!
én magam sem tudnám eldönteni, hogy kell-e antibigyó :( ez olyan nehéz. én eldöntöttem, hogy minidg azt fogom tenni, amit a dokinénink mond, mert őt választottuk, ő valamennyi kell, hogvy értsen hozzá, legfeljebb más orvosokhoz is elviszem, ha kell.
mondjuk, most hogy mondod, egyszer mondta, ogy adjak nasivinnel kevert antibiotikumos szemcseppet az Eszti orrába, mert nagyon nem akart elmúlni a nátha, de aztán mégsem adtam, és másnapra megjavult varázsütésre.
de egy ilyen lázas-csúnyán hurutos valamiben olyan nehéz. ha tényleg baci okozza, és nem adod neki, akkor jön (jöhet) a szövődmény. én nem tudom mit tennék a helyedben :(

KépKép
KépKép
and

talán azt tenném, hogy csinálnám, amint mond, és legfeljebb legközelebbre keresnék egy másik dokit, ha így nem bízol meg benne.

KépKép
KépKép
and

Eszti fél 3 óta alszik!! ha ma este is ekkorát alszik, én itt maradok egy hétre :lol: :lol:
pedig itt van egy szép kis tó, még ki akartam vele menni... majd holnap délelőtt :)
ilyenkor esz a fene, hogy miért nem aludtam én is, de hát már egy hete nem babaneteztem egy rendeset :D :D :D

nem találom a Panda videót :( :(
közben olvastam ám vissza, csak nem emlékszem kinek miket akartam mondani, de passzívan azért meg van :wink:

KépKép
KépKép
and

And :)

Kép
kész férfi????

Kép
na persze

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And!

Hát ez az...férj kérdezte is hogy
a.), mi az a krupp??
b.) mitől van? megfázás vagy elkapta?

A pontra elmondta, hogy a gégénél lévő nyálkahártya megduzzad és elzárja a légutat, aminek következtében a levegő nem tud úgy áramlani, ezért van ez a hang..

B.pontra meg azt mondta hogy lehet ez is az is..virusfertőzés vagy megfázás...

Na hát ennyi...most lesem hogy mit csináljak...meg rágnám a körmöm, ha nem lennem műkörmöm.. :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné!

:lol:

Ezt jól bemutattad :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné :)
na jó, sapkában nem annyira, de ahogy feszít a nadrágtartóval, az már nagyon vagány! :D

erről jut eszembe, nekünk van olyan nyakkendőtartónk, nekem is nagyon tetszett, de apát nem bírtam ezzel sem rávenni, hogy rendet tartson a nyakkendői között :evil: pedig az a tartó nagyon tuti!

Eszti most épp Pigniczki Krisztina kézilabdás csaj kislányának integetett a tv-ben :wink: nagyon aranyos, mármint a kislány, cipőfűzőt rágcsált :)

na, én is felteszek egy körkérdést, de nem ér kiröhögni!
apa szerint esztinek büdös a szája, tényleg van valamilyen kis szájszaga, de nem tudom megítélni, én még a kakiját is simán viselem :) fogat minden nap mosunk, minden este és ált. reggel is, de akkor fogkrém nélkül. mondjuk van, amikor apával fürdé közben nem figyelek oda, és elfelejtődik a fognmosás :( apa szerint a gyomrából jön a szag. na erre varrjatok nekem lécccci gombot :wink:

KépKép
KépKép
and

a körkérdésről meg eszembe jutott, amit Hajni kérdezett (mondom, hogy passzívan emlékszem :wink: )
Eszti sem tudja melyik forma micsoda, de szereti belerakosgatni, ha megmutatom, hogy hova tegye. a kör alakút tudja, a többit csak nehezebben, a hülye csillagot ált. nem. de amikor sikerült, mindig tapsol magának, hogy milyen ügyes :) de pl az építőkockák abszolút nem kötik le. sztem ebben is vannak különbségek, van aki ezzel szeret játszani, van, aki azzal :)

KépKép
KépKép
and

And!

Hmmmmmmmm...nem tudom :(
Férj honnan gondolja hogy a gyomrából??? :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Megann, ez a mániája, mert neki is rossz a gyomra.

KépKép
KépKép
and

közben megtaláltam a Panda videót! (muszáj volt Davallia hozzászólásai között keresgélnem :)
megzabálom a csajt!!!! haláli, ahogy magyaráz! de főleg az, hogy nézi magát a tükörben, és úgy mondja!
apának is megmutattam, megnéztük kétszer :) Eszti is pont így szokta mondani a magáét, daj-daj-daj :lol:

KépKép
KépKép
and

és azóta van, mármint a szájszag, mióta van foga és egész nap rendes kajkat eszünk.
majd, ha legközelebb otthon leszünk és lesz tali, vagy ilyesmi, majd jól végigszagoltatom a lányom szájéát veletek :D

most megyek családozni, már apa morog, hogy már 3 órája itt ülök, mondtam, hogy, ha ezt egy hétre lebontjuk nem is sok :wink: , különben is nekem köszönheti, hogy a szobából tud internetezni, mert tenap este ő nem járt sikerrel :)

KépKép
KépKép
and

Léna feltámadt :D :D :D :D

Apjával igy nézünk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Egész nap a kókadozott, most meg föl alá cirkál...dumál...ugrál a kanapén( :evil: ) fel akar mászni a dohányzósztalra és le akarja tépni az égősort az ablakból :shock: :shock: :shock: :shock:
Pedig ugye pont estére kellene "lerobbannia" jobban, nem?????

Nem értjük.....
1 kúp csodát tett???? Rectodelt 30mg...ismeri valaki????Esetleg And!

JA ÉS SZEREZZÉTEK BA A DECEMBRI BABAPATIKÁT ÉS ÜSSÉTEK FEL A 16. OLDALON :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

And
gondoltam hogy meginogsz,én meg sem ingok,ez egy huligán takonypócnyuszi :twisted: :lol: :lol: :lol:
Megann
rasztanyúl :lol: :lol: :lol: :lol:
most nem tudok maradni
meret megyek csajbulizni
8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,
De jó, hogy jöttél délután és rögtön mondtad Megann-nak, hogy hogyan kell helyesen sátrat készíteni.
Mi lementünk a fiúkkal kicsit levegőzni, utána meg itthon játszottunk. :)
Kisnyuszi zabálnivaló egy csibész!!!! :) :) :)
A gyerekszoba a háló mellett van, így fél szemmel meg tudtam nézni a tegnapi táncot, amit felvettem videóra. Annyira tetszik nekem is és Beni is imádja. Ő nézte igazából, én meg Danival játszottam. :)

Megann,
Megcsináltad? Léna jobban van? Most olvasom! nagyon örülök. Én ismerem a Rectodelt kúpot, sajnos Daninak is kellett már! Vigyázz, turbósít! :wink:

And,
Éljen a hosszú alvás meg a szállodai netezés! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Helló!

Képzeljétek, dokinéni érdeklődött telefonon hogy hogy van Léna :shock: :shock:
Olyan izé vagyok...most azon tépelődöm hogy ez a figyelmesség annak a "papiralapanyagú kis izének" köszönhető amit kifelémenet a kezébe nyomtam :? , vagy ilyen komoly a dolog?, vagy csak simán igy szokta...
Szerintem az első kettő vegyesen :( , mert mégegyszer jól elmondtatta velem hogy mit csinál Léna, aludt-e, evett-e, hallom e még azt a kruppos hangot, mégegyszer jól elmagyarázta, hogy akkor estére mit adjak(fél Ratoizé, fél lázcsillapitó, cebion, kalcium), hogy a fűtést kapcsoljuk ki, hogy figyeljek, és hogy holnap reggel beszéljünk :shock: , hogy mi újság..
Aztán ha hajnalban lesz kruppos éberedés, akkor megint kell adnom abból a szteroidos izéből...

Benianyu!
Akkor már értem, hogy Léna miért volt olyan jól a kúp után 2-órával :roll: :roll:
Kell adnom lefekvéshez egy felet...ez azt jelenti hogy akkor még Lénával eltáncolunk egy buggyt a Megatáncba, mielőtt aludni mennénk???? :? :shock: :x

Sátortábor....

A hidegpárásitóba már tettem egy porhár sós-szódabikarbónás vizet..., férj nézte is mit művelek...
Aztán ha Léna elalszik, jön a merénylet...már előkészitettem a lepedőt(ala Benianyu)....és majd lesz rohanás a forró vizzel a konyhából a szobába (ala Nyúlné) módra..

Na megyek, mert férj meghozta a mi Kisnyulunkat a fürdőből..

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Nem értek hozzá igazán, de valahogy elbizonytalanodtam, hogy kruppos köhögésre is jó-e a meleg pára.
Jujjj, ne haragudj rám, hogy még jobban elbizonytalanítalak téged is!!! :oops: :wink: :oops:
(And, nem vagy még itt véletlen?)
Talán itt a neten tudnál kicsit utánaolvasni.
A doktor néni cselekedete nagyon nagyon értékelendő, még, ha a pénz is közrejátszik, akkor is.
Az antibiotikummal is vacilálnék én is és ha lehet még húznám is. Az a bajom vele főleg, hogy a gyerek (most Benire gondolok főleg) egy, max két nap alatt jobban van, az antibigyót meg 5-6 napig kell tovább szedni.

benianyu

Megann!

Kruppra a hidegpárás levegő jó, a meleg sós az a Nyúlnéféle takonyfeloldó kezelés.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Bodza!
Szívből gratulálok gyönyörűszép nagycsaládodhoz!!! :D:D:D
Olyan aranyos Saci, látszik, hogy tényleg örül a babának!

Megann/Benianyu!
Nagyon de nagyon nem értek hozzá, mégis az az érzésem, hogy a meleg pára nem annyira jó a kruppra. Arra mintha direkt a hideg száraz lenne a jó, de lehet, hogy most nagy hülyeségeket beszélek. Csak azt tudom, hogy kruppos roham esetén télen az ablakba, nyáron a hűtő elé kell állni a gyerekkel.
Megkérdezzem a szomszédasszonyomat? Ő kruppos volt és doktornő (igaz, fog). Talán még nem késő telefonálni!

ayse

Ikea rádió:
Odáig jutottunk, hogy fennt vannak a felsőszekrényvázak a falon és az egyik oldalon majdnem össze vannak szerelve az alsószekrények. Közben újabb fölösleges darabokra akadtunk. Pl. 2 darab fiókelőlap helyett kaptunk 15-öt :shock: :shock: :shock: .
Azonkívül a férjem ragaszkodik hozzá, hogy a sarokba tegyük a tűzhelyet, amitől iszonyatosan bonyolult az egész, és nem is biztos, hogy menni fog. Anno két tervet készítettem, a másikon nem a sarokban van a tűzhely. Ha ez valósulna meg, akkor egy szekrényt ki kellene cserélni egy másikra, de ez nem akkora gáz, így is, úgy is mennünk kell még ikejázni. Azt mondta alszik még rá egyet. Hajhajj nem könnyű dolgok ezek.....

És képzeljétek, mostanában mindig énekelek Andrisnak, mielőtt beteszem este az ágyikójába. Ma ő kezdett el dalolni, ahogy haladtunk az ágya felé :):):). Nehogy már elfelejtsem! AZtán, amikor kijöttem, hallottuk, hogy még énekelget magának. :D
És mondja azt, hogy cici!

ayse

Húúúúúúúúúúú csajok....akkor bontom a sátrat :( :( :( pedig ha látnátok milyen fankó lett Benianyu lepedős módszerével...

Most hogy mondjátok, nekem is van nagy ellentmondás...hogy miért kell lekapcsolni Léna szobájában a fűtést....szó szerint ez az orvosi javaslat....

Akkor ezért....

köszi hogy ennyire figyltek, meg segiteni próbáltok...

Egyébként Léna szépen elaludt, mint máskor....jól betakartam és kiszellőztettem a szobáját...

Na megyek bontani.....

Majd még jövök...

M.

Kép

Kép
megann

Ayse, Rokica,
De jó, hogy megerősítettetek! Köszi.

benianyu

Sziasztok!

A tegnapi éjszaka és a ma nap se volt túl fényes. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Gergő még mindig hány, éjjel 3/4 4-kor is arra ébredtünk. :( Láza már "csak" 38-39 között. Három napja nem evett, bár ma már legalább ivott, és az antibigyót is elkezdtük. Bubus elkezdett f.sni, nagyon köhög, neki állandóan 38 körüli láza van. Ő se evett, de legalább szopizik. Egész nap aludtak, Bubus jobban viselte, ő kb. 2-3 órát fenn volt, Gergő nagyon bágyadt, menni és ülni se nagyon van ereje. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kérdeztétek, nem sz.rtam-e be. Hát egy kicsit, de mivel nekem is volt kiskoromban ilyen magas lázam, tudtam ezt a hűtőfürdőt. Mondjuk ha az se vitte volna le, biztos hívtuk volna az ügyeletet.

Megann! :D

Remélem nem haragszol, ha leírom a véleményem. Lehet, hogy nem mindegyik doki jó, de azért, mert antibigyót adott nem biztos, hogy nincs igaza. A tüszős mandulagyuszi bakteriális fertőzés, és mint sajna a mi esetünkből láthatod, igen súlyos is lehet. Én a helyedben beadnám, de persze a Te gyereked, ez csak az én véleményem. Az pedig természetes, hogy ilyenkor Léna nem kíván enni, szerintem ne erőltesd, mert ha kihányja, az sokkal rosszabb, egyébként se jó erőltetni, így alakulnak ki a rossz evők. Persze az ivás nagyon fontos, nekünk a doki azt mondta, hogy csipketeát adjunk cukorral és csipet sóval. Persze azt se kell erőltetni, csak gyakran kínálni. Bocs, tényleg nem kötekedni akarok.

And! :D

Én néha Gergőnél érzek szájszagot, már én is tűnődtem, mi lehet, de fogalmam sincs.

Rókica! :D

Nagyon sajnálom, hogy megint bosszúság ért. Én is pont a gyógyszerekért mentem, mikor belekeverdtem egy dugóba, de szerencsére én jobban megúsztam, mint te.

Barbi! :D

A nagyis sztorit olvasva úgy elérzékenyültem...

Zsuzsa! :D

De jó! Megint kicsi a világ! Igaz, Nyúlné? :lol: :wink: Én a 20-21 fokot szeretem, de 18 az már tényleg kevés.

Nyúlné! :D

Ezek a képek a kommentárokkal üde színfoltok voltak.

Bodza! :D

Nagyon szépek vagytok, és olyan jó, hogy Saci így szereti a kisöcsit.

Jucc! :D

Gergő is nagyon szerette a Charly-t. Kár, hogy már vége van, már talán nem is emlékszik rá.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Nyúlné! :D

Azt még elfelejtettem, hogy én is kivagyok ettől a dádá dologtól. Nálunk szerencsére senki nem szokta, eddig csak idegentől láttam. Egyszer hallottam is a Vendég a háználban, hogy az ilyen dolgok tehetik agresszívvá a gyereket. :(

Kép
Kép
göndörzsóf

Megann, kruppra a hideg jó, meg a hidegpára. A hidegpárásitók nagy részébe viszont nem szabad semmit tenni a vizen kivül (sót, ilyesmit sem)...persze ha valami szuper fajta van, az más.
Csak azt nem értem, miért mond a doktornéni kruppot. Az nem fulladásos köhögési rohammal jár?
Gyógyuljon szépséges Léna mihamarabb!

Bodza, gyönyörűek vagytok, nem találok szavakat!
Hú, és mennyire irigykedem...túlvagy rajta, viszonylag könnyen ment, Saci örül, Kristóf egészséges és gyönyörű...hát kell ennél több!!!!

Nyúlné-képek nagyon aranyosak, kár, hogy nem lehettem ott!

Ayse, de jó lehet egy jó kis lakásba konyhát tervezni, beépiteni!

And, képzeld, Julcsi is sokkal többet alszik, amióta levegőváltozáson ment át. Ma 3 órát aludt délután, éjjel meg 12-t.

Barbi, hallod ezt! Versenybe szállunk Leonnal lassan.

Köszi az együttérzést a hideggel kapcsolatban. A megfázás szar, de lassan múlik. A hideget inkább szeretem, én a 25 fokban fulladoztam inkább, ez most jobb. Julcsi is jól birja, két réteget adok rá, meg polár nacit.

KépKép

KépKép
majola

Ayse,
Akkor most haladtok a konyhával? :) :) :)
Andris nagyon édes, ahogy énekel és dumál. :)
Daninak még nincs egy hónapja, hogy abbahagyta a cicizést, de szerintem már fogalma sincs róla, hogy mi az. :(

Zsóf,
Sajnálom, hogy ennyire betegek a fiúk! Remélem, jobb éjszakátok lesz, nem kevésbé a holnapi napotok. Az, hogy sokat alszanak, jó! Az alvás gyógyít! Gyógyulást kívánok nekik! :)

benianyu

Zsófi!

Nem haragszom...
Azért nem adtam be az antibogyót, mert a dokinéni is adott Lénának egy napot...hogy meglátjuk mi lesz a kúptól..ha azt mondta volna hogy igen ez most szükséges és elengedhetetlen..akkor természetesen nem szálltam volna vitába vele..
Hogy tüsszös-e a mandulája azt nem tudom, nem mondta....csak azt hogy piros a torka is és a mandulája is...
Remélem ez még nem jelenti azt hogy tüsszös is.. :(
Kaja:
Temészetesen nem "erőszakkal"etettem meg Lénát..viszont igen beleerőszakoltam valamit..férj segitségével..a gyógyszert... :( Amboxol szirupot. meg kálciumot..
A kaját, piát meg 10 percenként kinálgattam..inkább a folyadékokat..
A legjavát úgy hogy eltereltem a figyelmét és akkor nyitotta a száját..a túrórudit ő kérte..csak a felénél feladta..a tápnak is otthagyta a felét, de a felét végül megitta...

És vacsira meg szintén figyelemelterelős módszerrel megevett egy szép adag tejbegrizt...
Szerencsére nem hányt kis semmit..

Egyébként együttérzek veled...el sem tudom képzelni hogy hogy boldogulsz 2 beteg gyerkőccel....én már ma is kiborultam....szinte egész nap lógott rajtam Léna..a nap 2/4 részét a földön töltöttem hogy Léna bármikor rámmászhasson egy kis ölelésért simiért..vagy ha nem rajtam, akkor az apján csüngött..

Kivánom hogy mihamarabb jobban legyetek Ti is..

Benianyu, Ayse, többiek..

Sátor lebontva, még szellőztettem egy kicsit..

Majola..

:? :?
Hát mostmár mindegy...szerencsére csak egy viszonylag olcsó párásitónk van..valami 10-e volt...hát ezt a vizet már nem öntöm ki...remélem nem romlik el tőle....aztán majd holnap kipucolom.

Totka!
Milyen kár hogy pont most nem tudsz jönni, Te is szaki vagy....biztos te is tudnád hogy mi a legjobb....
Na de talán holnap jössz, hacsak nem megkegyelmeztetek a röfinek és adtatok még egy napot neki...

M.

Kép

Kép
megann

Ja Zsófi!

Dokinéni szerint vagy virus, vagy mefázás ezt iram is feljebb...baciról szó sem volt..úgyhogy szerintem tüsszös mandulagyuszi kizárva.. :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Majola!

Hmmmmmmmmm :(
Most gyorsan én is beütöttem a googleban a krupp szót...hát adott egyből egy cikket.. :(
Nem valami szivderitő :(
Már értem miért ilyen "aktiv" a dokinénink..

Viszont én azt szűrtem le, hogy nem csak roham létezik, nem van enyébb és erőssebb lefolyás is....
Nálunk kizárt hogy rohamról lehetne beszélni..hiszen ezt a hangot is akkor hallottunk ha sirt orrszivózás közben, vagy ha éjszaka felsirt...

De az első kúptól már érezhető volt a javulás..és még most mióta elaludt nem volt ez a hang...

Remélem ennyivel megússzúk...

M.

Kép

Kép
megann

Viszont megyek még szellőztetni.....
Úgy olvasom, ez segit..
Meg a hidegpárásitó...

M.

Kép

Kép
megann

lemaradtam, bocsi... de nálam okosabbak vagytok szerencsére :wink:
azt persze nem tudom, hogy pl nekünk hidegpárásító van, hogy az akkor jó-e ilyen helyzetben. a krupptól én nagyon félek egyébként, mert olyan drámai lehet az egész, én tuti bepánikolnék. ráadásul én is kruppos voltam kicsiként, többször rohant velem állítólag a mentő.
a salvus víz egyébként olyasmi, mint amit Nyúlné mondott, csak talán töményebb. először megijedtem, hogy bajt csinálok vele, de a gyerekgyógyász ismerős szerint mehet egész éjjel. mondjuk a parketta nem örült neki...

azt a kúpot nem ismerem, nem vagyok valami tapasztalt a gyerekgyógyászatban, remélem nem is leszek egyhamar.
doktor néni sztem is nagyon rendes, hogy odaszólt érdeklődni, sztem is a lóvé sokat számít, de biztos volt benne egy kis félsz is.
azért baromi nehéz lehet háziorvosnak lenni, nem mindig olyan egyértelmű, hogy merre van az előre, és nincs ott senki, akitől lehetne kérdezni...

Zsóf!
egy halom gyógypuszi a fiúknak!!! nektek meg sok erőt. el sem tudom képzelni milyen rossz lehet, ha egyszerre ilyen beteg két gyerek..

KépKép
KépKép
and

Megann,
Remélem, Léna jobban lesz holnapra! Próbálj egy kicsit te is pihenni, megnyugodni. Gyógypuszik mennek! :)
Még azt akartam írni, hogy én nagyon ki tudok akadni, amikor a doktor néni ilyen diagnózisokat ad, hogy esetleg ez, vagy az... Ez elbizonytalanítja az anyukákat. Persze, tudom, hogy nem minden esetben lehet rögtön elsőre megállapítani pontosan.... Sajnos a mi doktor nénink is hajlamos erre. Emiatt is mentem Benivel most a fülfájásakor rögtön a fül-orr-gégészhez, máskor is így fogok tenni. Néha túlságosan úgy érzem, hogy a körzeti orvos általános orvos, nem tud szakember lenni minden téren, lehet, hogy nem is kell elvárni.... Na vége a monológnak! :wink:

benianyu

látjátok, ezért nem mondtam el mi a foglalkozásom, tapasztalt anyukák mindenről sokal többet tudnak, mint én. én is tőlük fogom majd megkérdezni, ha nem tudok valamit :)

egész jól evett Léna, ahhoz képest, hogy hogy fájhat a torka, ügyesek vagytok :)

Zsuzsa, éljen a levegőváltozás! nekünk még 2x lesz a héten ilyen.. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

Benianyu, ez így van :)

KépKép
KépKép
and

And,
De örülök, hogy egyetértünk! :) Komolyan mondom! :) Mert kicsit félve írtam le a véleményem. :oops:

benianyu

Köszi lányok!

Szellőztettem még egy kicsit, meg kakaóra csavartam a párásitót..és amennnyire lehetett odatoltam Léna ágyához..

Most hogy elolvastam a kruppról a dolokat, még jobban aggódom...bár mondom....szó sincs rohamról..még köhögni is csak egyszer köhög / 2 óra....és akkor sem fulldoklik...szerencsére..

Minden esete...most jól betojtam ...pláne And mentővel rohanásától... :( :( :(

Hmmmmmmmm még lehet hogy kutatok itthon egy hosszabbitot, hogy még közelebb tolhassam a párásitót...az olvasottak alapján ez segit leginkább...

Jó éjt, megpróbálok én is pihenni.....

M.

Kép

Kép
megann

Megann, nyugodj meg, a kúp megteszi a hatását, a ma este már biztos könnyebb lesz!! bocs, nem akartalek megijeszteni!!!

KépKép
KépKép
and

Benianyu, én csak egy anyuka vagyok, akinek szintén van véleménye :wink:

KépKép
KépKép
and

csajok, nagyon fájó szívvel, de elköszönök egy hétre!!!!! tőletek :( illetve :) mert azért nem lesz olyan rossz dolgunk :) de nagyon fogtok hiányozni!
vasárnap nem tudunk menni játszóházba, de remélem lesz Barbinál tali, és legkésőbb akkor találkozunk is :)
addig mindenki gyógyuljon meg, és senki ne essen betegségbe!!!!!!

és legyetek jók, sziasztok :)

KépKép
KépKép
and

And,
Ti meg érezzétek nagyon jól magatokat! Pihenjetek sokat! Te is, ha Eszti hagy! :) :) :) Jó sielést! Használjátok sokat a fényképezőt! :)

benianyu

A szekrénynek négy lába van, mégis megbotlik...Az első csomagban, amit kibontottunk, három szekrényláb volt...

ayse

Ayse! :D

Épp most hallottam, hogy kismamák megpályázhatják a munkanélkülieknek járó ingyenes intenzív nyelvtanfolyamokat. Ez engem is érdekelne, csak a gyerekekre nincs ki vigyázzon.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Megann! :D

Bocs, akkor félreértettem, azt hittem tüszős mandulagyuszi. Ha vírus, akkor tényleg nem kell az antibigyó.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ja Megann, a gyógyszert természetesen erőszakkal is be kell adni. :D Olyan jó, hogy Gergő már elfogadja, hogy erre szükség van, így csak Bubussal kell küzdeni.

Kép
Kép
göndörzsóf

Szegény Gergő ma annyira rosszul volt, hogy még a mai adventi csomagját se tudta kibontani. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
göndörzsóf

Zsóf!
Az egyik tanítványom barátnője munkanélküli (na ez is egy kész röhej, a XXI. század tudományágából, biológiából szerzett idén diplomát) és jár egy ilyen intenzív tanfolyamra. Nagyon dícséri.

Én egy olyan sulit néztem ki, ami részint hobbi lenne a részemről, részint 14 rugó/félév. Ha most nem járok oda, amikor támogatják, akkor...

ayse

Jajj szegényke! :(:(:(

ayse

Megann! Elfelejtetem neked válaszolni. Bábinszki Ágotánál szültem, szerintem nagyon jó doki, nekem nagyon bejött, bár hallottam olyanról, akinek amiatt nem jött be, mert túl csöndes, és nagyon szerény ember. Én viszont csak ódákat tudok róla zengeni. :)

És itt egy kép, a mai kedvencem:

Így szopiztak ma este (most először próbáltam őket egyszerre szopiztatni)

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?