Sziasztok!
A tegnapi éjszaka és a ma nap se volt túl fényes.
Gergő még mindig hány, éjjel 3/4 4-kor is arra ébredtünk.
Láza már "csak" 38-39 között. Három napja nem evett, bár ma már legalább ivott, és az antibigyót is elkezdtük. Bubus elkezdett f.sni, nagyon köhög, neki állandóan 38 körüli láza van. Ő se evett, de legalább szopizik. Egész nap aludtak, Bubus jobban viselte, ő kb. 2-3 órát fenn volt, Gergő nagyon bágyadt, menni és ülni se nagyon van ereje.
Kérdeztétek, nem sz.rtam-e be. Hát egy kicsit, de mivel nekem is volt kiskoromban ilyen magas lázam, tudtam ezt a hűtőfürdőt. Mondjuk ha az se vitte volna le, biztos hívtuk volna az ügyeletet.
Megann!
Remélem nem haragszol, ha leírom a véleményem. Lehet, hogy nem mindegyik doki jó, de azért, mert antibigyót adott nem biztos, hogy nincs igaza. A tüszős mandulagyuszi bakteriális fertőzés, és mint sajna a mi esetünkből láthatod, igen súlyos is lehet. Én a helyedben beadnám, de persze a Te gyereked, ez csak az én véleményem. Az pedig természetes, hogy ilyenkor Léna nem kíván enni, szerintem ne erőltesd, mert ha kihányja, az sokkal rosszabb, egyébként se jó erőltetni, így alakulnak ki a rossz evők. Persze az ivás nagyon fontos, nekünk a doki azt mondta, hogy csipketeát adjunk cukorral és csipet sóval. Persze azt se kell erőltetni, csak gyakran kínálni. Bocs, tényleg nem kötekedni akarok.
And!
Én néha Gergőnél érzek szájszagot, már én is tűnődtem, mi lehet, de fogalmam sincs.
Rókica!
Nagyon sajnálom, hogy megint bosszúság ért. Én is pont a gyógyszerekért mentem, mikor belekeverdtem egy dugóba, de szerencsére én jobban megúsztam, mint te.
Barbi!
A nagyis sztorit olvasva úgy elérzékenyültem...
Zsuzsa!
De jó! Megint kicsi a világ! Igaz, Nyúlné?
Én a 20-21 fokot szeretem, de 18 az már tényleg kevés.
Nyúlné!
Ezek a képek a kommentárokkal üde színfoltok voltak.
Bodza!
Nagyon szépek vagytok, és olyan jó, hogy Saci így szereti a kisöcsit.
Jucc!
Gergő is nagyon szerette a Charly-t. Kár, hogy már vége van, már talán nem is emlékszik rá.
Zsóf