Új privát üzeneted érkezett!

Még annyit akartam írni, h. tévézésre nekem sincs időm, nem is hiányzik, kikapcsolódásként nekem is ez a fórum van, tul.képpen amióta Viola megszületett, nem nézek tévét! Már mi is gondolkodtunk, hogy minek egyáltalán, sokáig mi is a szociális csomagot fizettük, 3 adónk volt, nem is értem miért szüntették ezt meg? :evil:

Végül egy tegnapi kép:
Kép

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Még egy kép: Viola nagyjából ennyi idősen!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Később majd jövök,most buli van! :lol:
Remélem ez sikerült! :roll: Köszi sly! :wink:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/332665

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!!!

Nóri nem alszik ebéd után el, hanem csak mikor megyünk Liviért, a babakocsiban. Ebből kifolyólag délután szórakoztatni kell, délelőtt meg házimunka, nagyon nehezen jutok a géphez. Asszem megkérem a férjemet, hogy nyomtassa ki a hsz-eket, majd elolvasom apránként papírról. Délután, este 3an állunk sorba a gépért. :oops: :evil: :lol:

Remélem mindenki jól van, ha tali lesz a héten szóljatok!

Puszi!
G.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Évi! Tiszta egyformák a lurkók. Talán Violka egy picit vékonyabb volt, meg a fülcimpa! :lol: De annyira hasonlítanak! Még a hajuk is.

Pat! Nagyon arik a gyerekek! Márk ügyes a verssel. Jázmin mostanában nem tud leülni ha felállt. Szóval ő állva nyifog, amíg leültetem. Esett már annyit, hogy fél. De látom Mirának ez nem akadály.

Gabuska! Livi is sorban áll a gépért?

Kép
szly27

Sziasztok!

Évi, ez igen! Ha minden nap(másnap) ennyit jönnél, de jó is lenen! Köszi a képeket, nagyon egyformák a gyerekek!
Szly, Jázmin hamar túljut ezen a nem tudok leülni dolgon, nálunk is volt ilyen.

Pat, édi a videó, Márk szerintem azért viselkedik így, mert tudja, hogy videózod, Mira nem zavartatja magát, ő folyamatosabban mondikál :)

Gabuska, sajnálom, hogy annyira nincs időd:( Talit a hétre nem beszéltünk, sajnos megint nem lesz jó idő, a teaház már uncsi, esetleg jöhetnétek hozzánk, amilyen sokan szoktunk lenni, elférünk. Bármilyen nap jó nekem 11-13 óra között. Réka!?

Szly, Jázmin hamar túljut ezen a nem tudok leülni dolgon, nálunk is volt ilyen. A napot én is úgy agyonütöm, mint te:) Este viszont nézek tévét és olvasok, ha nem marad még akkorra is házimunka, amit nem halaszthatok.

KépKép
Kép
el..né

Joli4 Este én is nézek TV-t! Barátok közt az első, aztán meg valami film. Most h ogy beindulnak a sorozatok, egész jó lesz! Dr Houset is szeretem és már annak is új részei lesznek, meg nézem a Született feleségeket, meg a Rejtélyt.

Kép
szly27

Sziasztok!

Pat, nekem is meg van az Anya, taníts engem! De sajnos nekem sincs időm belenézni :oops: . Amire emlékszem még Toncsi idejéből, meg persze azok vannak benne, amit amúgy is csinál az ember. Pont most akartam megkérdezni a többgyerekeseket, hogy hogy csináljátok. De akkor hasonlóan mint mi :roll: . Végül is csak az a kérdés, hogy mikor házimunkáztok? Szóval, ha Bogi alszik, akkor lehetne, de akkor tudnék Toncsival is foglalkozni, amikor mindkettő ébren, akkor lehetetlen. Így leginkább arra várok, hogy apa hazaérjen.

Évi, zabálnivalóak azok a fülcimpák!

Szly, tényleg nagyon ügyes Jázmin, ahogy motorozik. Eszembe nem jutott volna, hogy felültessem rá, de most bogarat ültettél a fülembe.

Pat, édesek a gyerekek.

Joli, a péntekünk elég zűrös lesz, nem tudom, mikor végzünk a szemészeten. El szeretnék még menni egy könyvesboltba is (Bookstation) és délután 4-re haza kell érnünk, ezért nem ajánlottam egy talit aznapra. De ha minden igaz, ápr. elején megyünk föl megint Pestre előreláthatólag két napra. Remélem, sikerül akkorra egy talit összehozni.

Fektetés.

Csilla

Kép

Kép
csillala

sziasztok!

én rutintalan,hisz itt majdnem mindenki többgyerekes :lol: könnyű így nektek és érthető is.én sem szentírásnak,csak pl.nak hoztam fel a könyvet.persze,h olyanok vannak benne,amit amúgy is csinál az ember!csak az érdekelt,h csak nekem van-e olyan napom,h csak döglődöm és még egy éneket sem adok elő a kispocoknak :D :oops:

évi!
édes két tojás,tényleg csak a cimpik árulkodnak,de azok a hatalmas szemek :shock: :lol:

Dorkónak ma kibújt felül a 3.fogacska(bár neki felül egyszerre jön 4) és az a vicc,h a szemfoga jött ki :lol: tényleg vámpír :lol: :lol: de úgyis napokon belül kijön a mellette levő.annyi jele volt,h délelőtt kegyetlen hisztis,anyás volt.na a türelmem véges is lett,beraktam a járókába én meg kivittema kutyát az ajtó elé 3 percre :oops:
képzeljétek,mostanában szende szűzet játszik az utcán az emberek előtt,akikkel leállok beszélgetni.ma pl.szervízbe vittem a gyümicentrit,ő az ölemben.ránéz a fickóra sikít egyet,erre az ránéz.Dorkó elmosolyodik és kis szende,szégyenlősen befordítja a fejét a nyakamba.zabálnivalóan édes!!!!persze le kellett állítanom a földre a lábamhoz,míg aláírtam a papírt,akkor meg visított,h "ne hagyj itt anya!"a ti gyerkőcötöknek is van olyan jellegzetes "félek ettől az ismeretlentől,ne hagyj itt"-sírása?annyira igaz,h lehet hallani a sírásukból,h mit akarnak :)

Kép
berni1

Igen Berni, van olyan nap, amikor foglalkozok a gyerkőccel :oops: :lol: .

Hoppá, szülifeli 8)

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Csilla!
Házimunka: nekem annyiban egyszerűbb a helyzet, hogy délelőtt Viola oviban van, így, amikor Vince alszik (és nem netezek, mint most :oops: :) ), akkor szoktam megcsinálni. Nálunk viszont a férjemre nem számíthatok, mert hétköznap későn ér haza, hétvégén meg ott van neki az angolozás (intenzíven tanulja, talán már írtam korábban is), meg most bejött ugye a kertészkedés is, ami az ő resztortja! Gyümölcsfáink vannak főleg, meg hát majd jön a fűnyírás, egyebek...

Pat!
Én is besokallok néha (mostanában gyakrabban :oops: ), ilyenkor nagyon szégyellem magam, mert sajnos kiabálni szoktam, főleg Violával, néha túl sokat várok el tőle, sajnos kicsit el is lett kényeztetve, mint első gyerek (és mellesleg unoka is, mindkét részről), szóval ha szófogadatlan, az nem mindig az ő hibája, csak hát ugye amíg egyedül volt, nem volt olyan megterhelő pl. állandóan pakolni utána, mint most. Akkor valahogy jobban toleráltam a hisztijeit is, és most nem mindig érti, miért vagyok olyanért dühös, amiért korábban nem!
Na ebből a zagyvaságból remélem érthető, amit írni akartam. Ja, és én már 30 is elmúltam! :wink:

Egy körkérdés: van még olyan rajtam kívül, akinek még nem jött meg? Mondjuk nem hiányzik...

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

resztortja=reszortja

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Évi, pl én sem nőrülök még...
Gyümölcsfák.... nyáááámmmm.Akkor te is szoktál befőzni?
Házimunka nálunk úgy megy, ha a)rajtam lóg; b) valakinek a kezébe tudom nyomni; c) apja megcsinálja. Kicsit frusztrál, de párom ebben is partner. jó dolgom van, na. :)
Én meg ha besokallok, akkor ezzel a remek emberrel veszekszem. :oops: Mondjuk, mint a székely viccben, ott is jó helyen van :wink:
Én igyekszem a dedet tudatosan fejleszteni, de amikor a belem is lóg, én sem vagyok kreatív. De cserében kreatív az utód, így végső ötlet: gyereket berak a dühöngőbe, mellérogy és őrzi, nehogy odacsapja a buksiját. Ha nyüszis, automatikusan kezdek énekelni, bár ha nem nyüszis többnyire akkor is... 8)
Egyém az évszázad termése, megyek rendberakom a kicsit!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Hogy fér egy ilyen kicsi gyerekbe ennyi termés :shock:
Tegnap jól viselte a gyűrődést: reggel mosogatógépszerelő, utána du tanítvány, este zenekari próba... gyakorlatilag nyüszi nélkül. Állati büszke vagyok rá. És ma lesz tavaly június óta az első énekórám, remélem, azt is így viseli majd!
Gratula Vincének a hófordulóhoz! Őrület, mennyire öregszenek ezek a manók!

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Réka, már sajnálom,hogy nem beszéltünk meg talit mára, igaz fújt a szél, de szépen sütött a nap. Mi sétáltunk jó nagyot, igaz volt, amikor a derült égből elkezdett zuhogni a hó :shock: Ügyes a kis manód, mint mindig :)

Évi, boldog hófordulót Vincének! Még nekem sem jött meg, gondolom elég intenzíven szopizunk még. Az utóbbi napokban a nappali szopi is jobban megy. Talán azért, mert vasárnap egyik nappali szopi kimaradt-nem voltam itthon.

Nekem könnyű dolgom van a házimunkával, mert Csanád jól elvan az ágyában, az ülőkében, legfeljebb kiviszem magamhoz a konyhába. Na meg itt vannak a nagyok és egyelőre az apja is. Ha egész nyáron nem lesz itthon, akkor bizony rossz lesz. Igaz én eljárok dolgozni is, egyelőre napi két órát, de áprilistól már hármat kell.

A szeparációs szorongás nálunk abban nyilvánul meg, hogy ha a konyhában vagyok, akkor nem szabad becsukni az ajtót a konyha és a szoba közt(nesze neked gőz és ételszag). Ha becsukjuk rémülten elkezd sírni. Az nem gond, ha látja, hogy felöltözök és elmegyek, az sem, ha egyáltalán nem lát, mert elmegyek vécére, a fiúk szobájába, nem gond, ha becsukódik az az ajtó akkor, ha én bent vagyok a szobában, vagy ha nem vagyok otthon.

Csilla, sajnálom, hogy most nem jön össze, de várjuk a következő alkalmat!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Évi,még mindig hihetetlen a hasonlóság! :shock: Vincének boldog hófordulót!!!! :)

Gabuska!
Sajnálom,h nem tudsz gyakrabban jönni,de ha majd jön a jóidő,szerintem mindenkinek még kevesebb ideje lesz,mert végre kiszabadul! Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem ez a tél valahogy nagyon hosszú! :?

Éjjel felkelt Mirus,és mivel egy szobában alszanak mostmár Márkkal,nem tudtam vele "hadakozni",kénytelen voltam megetetni...azért remélem nem lesz belőle rendszer! Utána kb. 1 órán keresztül nem tudtam v.aludni annyira köhögtem! :evil: Reggel Márkkal is vissza kellett menni a dokihoz,így elmentem magammal is! Amiket gyógyszert kiváltottam, 3.800Ft volt, a múltkori M.-nak 700, nekem 2000,és van ami csak holnapra lesz meg!!!!! Nem éri meg betegnek lenni ilyen szempontból sem! :evil: :evil: :evil: És ha még hozzáteszem,h a köptető amit kaptam,egyszerűen nem megy le a torkomon,pedig napi 3 evőkanál! Én életemben ilyen sz@r ízzel még nem találkoztam!Bláááá :x !

Sly!
Nálatok hogy telnek most az éjjelek? Beveted a párásítós és így nincs ébredés?

KépKép
Kép
patricia83

Sajnálom,h tegnap nem tudtam jönni,de házimunkában egyszerűen nem érem utól magam! Reggel elpakolok,délután újfent,majd kiporszívózok,felmosok,(ezt azért nem minden nap)estére nyoma sincs semminek,kaotika van megint. :evil: A fürdőszobatakarítást meg már napok óta halogatom :oops: ! Na,ami meg a szennyest illeti...ti nem érzitek úgy,h még a szomszéd is hozzáok hordja??? Nálunk,annak ellenére,hogy egy héten 5-ször biztos mosok,állandóan teli van a sz.kosár!!! Nem félig,nem is az,hogy van benne valamennyi,tele van,dugig!! hogy van ez???

Joli!
Neked azért jó dolgod van a fiúkkal! És úgy látom az összessel! A naygok besgítenek Csanád körül,és a picur is levan magában! Talán a férjed a kakukktojás? És ő hogy-hogy egész nyáron távol lesz? A hajó miatt??

Réka!
A te párod is tökjó fej,és nem csak azért mert olvas minket :lol: ,hanem mert mindenben számíthatsz rá !!!

Ja,Évi nekem már sajna megjött,múlt hónapban! :evil:

Csilla!
Mi az a szülifeli???? :roll:

Tv: hát,én függő vagyok! :oops: Reggel amint felkelek bekapcsolom,belehallgatok a reggelibe,a csak csajokba,vagy mesét nézünk Márkkal(néha csak én :oops: :lol: ) Nappal nem nézzük,esetleg Márknak kapcsolok mesét.Este a híradón bekapcsolom,de van h semmit sem hallok belőle,aztán éjfélig ki sincs kapcsolva!A B.K-t ki nem hagynám,a sz. feleségeket imádom! Ez a 2 amihez ragaszkodom,na meg a Médiumot is mindig nézem,meg az ilyen gyilkosos sorozatokat,olyankor már úgyis alszik a csapat!Ha meg unatkozok,bekapcsolom a Paprika tv-t,Deko tv-t !

KépKép
Kép
patricia83

Joli!
Már napok óta akarom írni,de mindig kiment a fejemből: utólag is nagyon boldog házassági évfordulót nektek!!!!! Hányadik??? mi 3 és félnél tartunk! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

szülifeli=Született feleségek! Ejnye bejnye Pat! :lol:

Kép
szly27

Nos,Patricia nálunk is ugyanez a helyzet.Rengeteg szennyes 3-ra :shock:
De hát én egy trikót csak egyszer veszek fel.Mindennap másikat.
Meg a férjem is.Így a Fruzsi is :lol:
Nálam is a B.Közt a nyerő-a többi már annyira nem.
Nem szeretek tv-ni.Nem köt le.Én szívesebben csavargok egyet.

Kép
Kép
szintus

Évi! Nekem már rég megjött!

Pat! Párásító is befuccsolt. Minden csoda 3 (1-2) napig tart sajna. Van hogy egyszer, van hogy kétszer kel Jázmin és én rögtön megszoptatom. Így hamar szabadulok, különben csak mondjuk egy órát nyerek a cumival, vagy teával (ha elfogadja). Ha szopizik, lehet reggelig alszik, szóval nem kísérletezek és legalább szopik.

Szintus! Láttalak egy másik topicban. Mi történt veled, miért írsz oda? Ha nem akarod ne írd le, nem akarok tolakodni!

Berni! Gratula Dorkó fogához!

Évi Boldog hófordulót Vincének!

Én a DR Houset is szeretem nagyon!

Kép
szly27

Sziasztok!

Pat, én vagyok a kakukktojás :lol: Apa Angliában lesz a nyáron, a hajót akarja rendbeszedni, esetleg dolgozni is. Köszönöm a jókívánságot, az 5.! Igazad van, hogy hosszú a tél, tavalyelőtt a Mátrában ünnepeltünk, szuperjó idő volt! Gyógyulást kívánok még mindig!
Szintia, a szennyes csak terem magától, mint a kosz :) Á, minden házimunka elvégezhetetlen!
Szl, én is úgy vagyok az éjjeli etetéssel, mint te! Igaz, tervezem, hogy valamikor csak leszoktatom róla!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Ma Nóri hányt egy párszor, de más baja nincs, a kedve is jó, drukkoljatok, hogy a vacsi és az esti szopi bentmaradjon.
Várom mikor jön ki Livin is megint a kórság, ma mondta az óvónő, hogy kezdődik megint a múlt heti hányós betegség...

Livi is szgépezik, egyszervolt, minimax, és a házi videóink. Ezeket már tudja egyedül is kezelni. Mást nem néz.

Szülifeliből egyetlen másodpercet sem láttam, nem nézek soha olyan filmeket, amik a csapból is folynak. Az a baj, hogy annyira besokalltam tőle, hogy minden, de minden nőismerősöm egyfolytában szülifelizik, engem taszítanak az ilyen sorozatok. Emlékeztek a Família Kft.-re? Eddigeddigeddigvagyok - ezzel a sorozattal is. :lol:

De semmi bajom azzal, ha valaki nézi! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Szly!
Valamikor régen volt egy vetélésem.Akkor nem beszélhettem meg igazán senkivel.Most ezekkel e lányokkal igen.Az én esetem nem annyira fájdalmas,mint az ővéké.
Megszerettem azokat a lányokat abban a topicban. :)
Nagyon édesek a gyerekeid!!! :D

A menzim nekem szülés után 7 hétre rá megjött.
Lányok ki mivel foglalkozik?Tudom,hogy nagyjábol pedagógusok vagytok,de ki milyen szakon?

Kép
Kép
szintus

Szintus! Nagyon sajnálom!

Én általános iskolai tanító vagyok, alsósokat tanítok! Meg a testnevelést taníthatom 5-6. osztályban is.

Kép
szly27

Sziasztok!

Bogi pár napja reggel 6-kor kel és NEM ALSZIK VISSZA :shock: ááá. Kivagyok. Mire persze visszaaludna, ébred Toncsi is. És ma persze véletlenül sem aludtak volna egyszerre. Ma Bogi reggel 6 óta aludt másfél órát és most tudtam lenyomni fél 10-kor. Ha fel mer kelni éjszaka, nagyon haragos leszek. Toncsi meg elaludt délután 5 körül, felébredt másfél óra múlva, majd 1 órás folyamatos sírás-nyekergés után lefeküdt pizsibe (meg szoknyába 8) ) aludni. Persze 9-kor felébredt, szóval hosszú lesz ez az este is.

Ha minden igaz, meggyógyultunk (kopkop). Bogi sem köhögött ma már.

Nálunk sajnos nem használ az éjszakai cumi. Hiába próbálom beletömködni, addig nyüszizik, amíg meg nem etetem. Szóval én is inkább megetetem.

Gabuska, jobbulást a lányoknak.

Joli, boldog házassági évfordulót! Nekünk áprilisban lesz a 4.

Szintus, nekem is volt egy vetélésem még Toncsi előtt.
Én testnevelés szakos vagyok, most gazdálkodási szakra járok, és talán még ebben az életben be is fejezem.
Különben én nem tanítottam egy percet sem, adminisztrátorként dolgoztam a polgármesteri hivatalban.

Már előkotortam a statisztika holmimat, már most feláll a hátamon a szőr tőle, pedig még el sem kezdtem.
Megyek is, jó éjt.
Apa épp mesél Toncsinak Noé bárkájáról :lol:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Hello csajok!
Látom,ma még senki :?:
Bizti kihúzott benneteket a szép idő?! :wink:
Nálunk ma szuper jó idő van,a tegnapi nagyon-nagyon szeleshez viszonyitva :?
Hogy aludtatok lányok?Mi jól.A Fruzsinám még mindég alszik :D
Jó az alvokája :D
Nem is irtam még eddig a kis pöttömről,hogy mit produkál:)
Már 2 hónapja mászik,mint a rakéta,feláll,sétál a kiságyában és a járokában(nálunk azt ketrecnek hivják :) )
De ugy,hogy fogjuk a kezét,ugy nem akar sétálni,még :)
Pár szót már mond is,hogy:apa,tata,lámpa,pá-pá,baba,mama nos anya még egyenlőre kimarad a szótárból :lol:

Hogy vagytok?Mi jót főztük ma?
Én semmit!Kaptam anyumtól ebédet 2 napra :wink:
Szép napot kívánok mindenkinek!!!! :D

Kép
Kép
szintus

Szintus, ma én sem főzök! :wink: Leves van még, másodiknak meg apukám csinál puliszkát! (ha meg nem talál kukoricadarát, akkor tejbedara lesz) Szóval holnap elég lesz alkotni valamit... talán gombás lasagne-t... azt mindenki szereti és könnyű megcsinálni. Már ha kapok ma gombát :wink: Jó dolgom van, na.
Ja én is a rusnya pedagógusok sorát szaporítom: biológus vagyok, erre tettem rá a pedát, szóval gimnáziumi biosztanárként is kereshetem a kenyerem. (vajon megtalálom-e :twisted: )
Szintus, nem raksz fel vonalzót Fruzsiról? Olyan jó látni, mennyire öregek már! :twisted: Legtöbbjük már kétszer meg is születhetett volna! :lol: (Az enyémke még nem, bebeeeee :twisted: )
Csilla, nem vígasztalni akarlak: Máté öt hónapos koráig pontban hatkor ébresztett. MOst ez kitolódott, de ahogy világosodik, megint egyre korábban ébred!
Statisztika. Utáltam. Őszinte részvétem. Az az egyetlen jó benne, hogy ha túl vagy rajta, csak azt kell tudni, amit amúgy is használsz :wink:
Gabi, róka :cry: Jobbulást a lányoknak! Remélem, Livi most jobban megússza! Jövő hétre jó lenne egy talit összehozni, mondjuk csütörtökön a Margitszigetre. Ötletek?(Szerda nekem nem jó...)

KépKép KépKép
kindertojas

Mensi vonalon én az "ej, ráérünk arra még" álláspontot képviselem, nem hiányzik, valljuk be, de Máté még éjjel-nappal intenzíven szopizik, szóval nem is vártam mást... (remélem, nem lesz laptető :oops: )

Szly, szülifelire a büdös életben nem jöttem volna rá, micsoda :shock: aztán mikor kifejtetted a kódot, nagyon röhögtem... Hja, így tévé nélkül mit is várhatnék :lol: Sorozatügyileg úgy voltam mindig, mint Gabuska- nálunk anno nagyikám nézte őket, aztán miután ő meghalt, nem folytattam azt sem, amit az ő kedvéért még megnéztem. Engem sem köt le igazán.

Az éjszakai műszak mostanában elég passzív! Ejnye-bejnye! Mit olvasgassunk délelőtt! (jó, igaz, vezessünk háztartást, főzzünk stb, de akkor is) :wink:

Aztán tessék bepótolni!
Puszi: r

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Jujj, de mérges vagyok erre a kölökre! Le akarom fektetni, de játéknak veszi :twisted: Apa, nagytesó ha látják, hogy álmos, akkor lefektetik, betakarják és ott marad, elalszik. Ezt akartam én is kipróbálni, de ha én csinálom ugyanezt, akkor vigyorog szembe velem! Eljövök, és kezd kiabálni utánam, hogy menjek vissza, még egyszer csináljuk :roll:

Szintia, nekem most lett készen s tárkonyos krumplileves, a bécsi szeletet előkészítettem, majd a rizzsel együtt csak akkor készítem el, amikor hazaérek a munkából.
Én kilógok a sorból, könyvelő vagyok,egy egyesületnél dolgozom, ahol az előkönyvelés csak egy része a feladatkörömnek. Mostanig napi két órát dolgoztam, áprilistól már hármat kell. Na, de azért én is tanítottam egy évet alsósokat helyettesítőként :wink:

Gabuska, én sem szeretem a sorozatokat, mert utálom, ha valaki más osztja be az időmet, de a szülifeli első évadját megkaptam DVD-n, végignéztem, így meg vagyok fertőződve vele :)
gyógyulást Nórinak, remélhetőleg Livinek nem lesz semmi baja!

Csilla, hogy sikerült az éjszaka? Ha már a tegnapi nap nem volt főnyeremény, legalább az jól alakult? Köszi a jókívánságot! Én már nem emlékszem, hogy viszonyultam a statisztikához, azt tudom, hogy jó jegyeim voltak. A gyakorlatban szeretem .

Szly, olyan szűkszavú voltál!

Pat, te még be sem néztél

KépKép
Kép
el..né

Joli! Hát! Nem sokminden történik mostanság! Várom a tavaszt.

Kép
szly27

Voltunk limilomiban és vettünk Rolinak kemény 2000 Ftért egy kis biciklit. VAn rendes bringája, de amit most vettünk, apa átalakítja neki runbikenak. Meg teljesen véletlenül megláttam egy testvérfellépőt és ideadták 1000 ftért. Apa megreparálja, mert nem tudjuk csatlakoztatni a babakocsihoz, mert hiányzik az a csatlakozó része. De már ki is találta hogy lesz.Holnap megcsinálja!

Kép
szly27

Szly, látom teljes bedobással készültök a tavaszra :) Én is csatlakozok hozzád a várakozásban.
Szintia, délelőtt elfelejtettem gratulálni Fruzsinának a beszélgetéséhez! Az enyém is mondikál, de nem lehet igazi szavakat kivenni belőle. Leginkább értelmesen hangzik a má-má-má-má, ezt panaszosan szokta skandálni. Ha a macihoz beszél, akkor az ö-ö-ö hangot magasan, mélyen, simogatón, becézően mondja. Ha van kedve, akkor utánoz minket, hogy vau-vau.
Nagyon csend volt itt délután, remélem este jöttök!

KépKép
Kép
el..né

sziasztok!
én megjöttem,bár nem sokáig,mert migrénem van :cry:

mensi:nekem már rendszeresen van meg :cry: de én már nem szoptatok.

tavasz:Dorkó bicikliülést és bukósisakot kap a nyuszitól,na meg most már tutira süsü dvd-t!!!!!!! :lol: :lol: :lol: réka-aput a hálánk a sírig figja üldözni.mikor hazaértünk,betettem csekkolni.Dorkó visított,majd az ölembe kucorodott és rátapadt a képernyőre.persze kikapcsoltam,visított,nyögött,majd megbeszéltük,h talán a nyuszi hoz vmi hasonlót :lol: meg vettem neki a v aterán egy vár alakú sátrat,azt is a nyuszi hozza.persze csak azért a nyúl,h ne csak úgy kapja :oops: szóval mi is készülünk a kintlétre!

jövőhéten jóidőben szabadban én is csatlakoznék a talira!

Dorkónak egyszerre jön 3 foga az 1 kibújt mellé :cry: ma párszor volt hirtelen sírás,de igazából ennyi.egyszer pont belenéztem a szájába síráskor és láttam,h vérzik az ínye :cry: szegények,mennyire szenvedhetnek :shock: és nekünk még szerencsénk is van(ahogy másoktól hallom),mert nálunk szinte észrevétlenül zajlik.na,még írhatnék,de ma csak áradozni tudnék a fiamról,h mennyire édes,anyás és mennyire imádom :!: :lol: de megkíméllek titeket,tudom,ti is így vagytok vele.

bocsi mindenkitől,akire nem reagáltam,tudjátok be a migrénemnek :oops: gabi!hogy vagytok?
ja,és csak én is megerősíteném,h Máté az életben igazi nagyfiú és valóban csupaszív gyerek,ahogy gabiék is írták.várom,h Dorkó(és én is)megismerhessük a többieket is!

jó éjt!

Kép
berni1

Sziasztok!
Végre ideértem! A mai napom (is) kicsit zsúfolt volt!
Szülifeli! :lol: :lol: :lol: Csilla kreatív lényéből kiindulva szülinapi feladatra gondoltam,pl. ajándékot becsomagolni vagy készíteni Toncsinak! elég messze voltam,mi? :lol:

Gabi!
Hát ez nem hiányzott!!! :evil: De azért remélem jobban vagytok azóta,és Livin mégsem jött ki megint!!!

Sly,Csilla.Joli!
Én is úgy gondolom,h hamarabb szabadulok,ha megetetem éjjel a kiscsajt,csak az nem fér a fejembe,h egy hétig nem kelt fel,aztán megint,utána 3-4 napig nem kelt,mostmeg mióta Márk is ott alszik minden éjjel kel! Mikor lesznek már teljesen nyugodtak az éjszakáink??? :roll:

Szintus!
A fél 11-es bejegyzésednél,h még alszik Frizsina,az azt jelenti,hogy tegnap este óta??????? :shock: :shock: Átalussza az éjszakát? Vagy anappalt is? :lol: Ti melyik városban laktok? Az nagyon buta kérdés,hogy nálatok is megy a B.közt? :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Jajj!!!!!!!!!!!!!Jázminnak boldog hófordulót!!!!!!!!!!!! :wink:

Na Csilla!
Milyen volt a tegnapi este? Időben lefeküdtek a csajok? azért megnéztem volna Toncsi pizsi3 szoknya összeállítását! :lol:

Szintus!
Nálatok ma szép idő volt? Nálunk olyan hószakadás,hogy télen is megállná a helyét! :shock: Nem semmi Fruzsi,hoogy sétál a kiságyban,meg sok szót mond!! Tényleg tehetnél fel vonalzót! :D

réka!
Teljesen igazad van az éjszakai múszakkal kapcsolatban,de Csilla Bogijához hasonlóan az enyém baba is korán kel :evil: ,így szinte mindig elalszok Márkkal! Na de majd ma! :lol:

Ja,a tegnapi gyógyszerlistát kiegészítettük még egy 1.100Ft-os homeós cuccal,ami mára érkezett meg :evil: !!!!

Berni!
Mit használsz migrénre? Neked segít valami? Nekem csak az alvás, a csönd,és a sötét!!!! :evil: Nem tudom,te hogy vagy vele vagy mióta van nálad,de nekem szinte mindig társul hozzá hányinger is,sőt néha fel sem tudok kelni!Iszonyat!!!! :evil:

Joli!
Kérd meg a fiúkat,hogy mindig ők altassanak! :lol:

Sly!
Jó áron sikerült beszerezned a cuccokat! Én terhesen néztem tesófellépőt, 15e Ft volt!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Egy Márk-száj,ha ragaszkodtok hozzá!
Tegnap Mira ült az etetőszékben, a keze lógott ki oldalra. Márk odabújt hozzá:
-Hideg.Mirának nagyon hideg a keze!
Megnéztem én is,rátettem a kezem a Miráéra,err azt mondja Márk:
-Nem ott, a BELSEJE!!!!!!!!!!!!!
:lol:

KépKép
Kép
patricia83

Hello csajok :D :D :D

Patricia nálunk is volt egy pár perces hó szállingózás ugy fél egy felé.
De elötte és utánna is sütött a nap :shock: hát nem semmi ez az időjárás :roll:
Fruzsi felébred reggel 8óra felé,megissza a tápszerét és visszaalszik 10-11óráig.Este 10óra felé megy csicsilni és az egész éjszakát végigalussza.Max akkor kel fel,ha kiesik a cumi a szájábol :)
Szeret aldni a kiscsaj :)
Temerinben élünk(Ujvidék melett)
Hallotattok már Temerinről?
Kábel tv-n nézzük az adást és sok magyar csatorna is van rajta.Ezért nézem(a férjem is)a Barátok közt
:)
Berni mielöbbi gyógyulást a fejfájásból.Én nem tudom,hogy milyen az,de szegény párom igen.

Nos én lógok itt ki a legjobban a sorból kereskedői éretségimmel.
De sebaj :lol:

Kép
Kép
szintus

Szintus, ne feledd, a változatosság gyönyörködtet! :wink: Szófval itt annyian ahányfélék vagyunk, nem is lógsz ki!
Kislányod nagyon ügyes, az éjszakáitok meg nem semmik!Gratulálok!
Temerin nagyon szép hely lehet, most néztem utána gyorsan - és nagyon régi település.
Pat, kitartás! Már csak pár év és más gondok miatt fogsz nem aludni
:lol: Márk száj meg csúúúúúcs!
Berni, valami idő jöhet, mert én este a rókázós fajta migrénnel feküdtem le, most meg a szédelgős verzióval folytatom. És ami nekem hatna, az a quarelin, de az utóbbi években az sem megy, mert akkor holnapig nem alszom, de Máté sem. Szóval gyógyszer nélkül kell valahogy túléljem.
Tali akkor csütörtökön?

KépKép KépKép
kindertojas

Joli! Jaja, készülünk a tavaszra,erre éjszaka olyan hó esett, hogy reggel mikor húztam fel a redőnyt, majdnem dobtam egy hátast, minden fehér volt. Azóta olvad!

Csöngettek! Folyt köv

Kép
szly27

Apu volt, elkérte az autót! Remélem a kéziféket kiengedte, mert lefulladt amikor elindult, még sosem vezette ezt az autót!

Jut szembe! Réka! Megvan már az autótok?

Mit is akartam!

PAtr! Ja! Én is azért vettem meg a tesófellépőt, mert 1000-ért a hülyének is megéri. Még ha 5000-ért eladom, akkor is olcsón adom és én is nyertem rajta. De előtte persze használjuk, ha már megvan.

Köszönjük a hófordulós köszöntést!

Szintus! Jó alvókája van a leányzódnak! TEnnél róla képeket?

Berni! Bicikliülést nekem is venni kell majd. Igaz nekünk nincs biciklink, de majd ha én dolgozok, anyu fogja biciklivel fuvarozni a kisasszonyt.

Kép
szly27

Sly, ma egy hete elhoztuk, jobban megy mint újkorában! (június óta van meg, szóval most is új...)
Máté új babaülését is kipróbáltuk már ugyanis a régit kinőtte-nem tudom, hogy gondolták, hogy egy 13 kilós gyerek is belefér, hisz Mátét kb egy hónapja éppen hogy csak tudtuk bekötni... és ugye csak 9 kiló. Mindegy, neki a kistakarón felül ezt hozta a Jézuska :wink: szóval nem volt gond. Röviden összefoglalva: reszkessetek az utakon! (ráadásul, ha apjuk lábát megcsinálják, utána egy darabig sofőrje lesz, szóval rengeteget fogok vezetni ahhoz képest, hogy Máté kibújása óta alig :oops: bátyám és sógornőm szerint egyikünk sem tud vezetni, szóval végülis mindegy :twisted: bár rajtuk kívül jó fosőr még nem ment az utakon :wink: )

Na szóval kocsi ügyben ennyi....

Lassan szedelőzködünk és elmegyünk sétálni. A krumplifőzelék kész, bundás kenyeret meg frissen csinálok...

KépKép KépKép
kindertojas

Jázminnak meg nagyon boldogot!

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Na lányok, akkor gyúrjunk a jövő csütörtöki talira! A jó idő is biztosan akkora tartogatja magát!
Nincs időm most írogatni, ugyanis szabadnapos vagyok :lol: Szóval egy csomó mindent akarok csinálni itthon.
Sajnálom a migréneket, gyógyuljatk meg!

KépKép
Kép
el..né

Harmadjára kezdem újra :x .

Szóval sziasztok!

Csak pár szóra, mert fáradt vagyok.
Voltunk ma Pesten a szemészeten. Már nem kell tapasztani Toncsi szemét szerencsére, csak a szemüvegét kell hordania. Így legalább nem hiába kínoztam. Nyáron kell visszamennünk kontrollra.
Bogi szemét is megnézték, nem kancsal, de az egyik pupillája nagyobb mint a másik. Felírták az adatokat, majd nyáron megvizsgálják újra.

Elmentünk a könyvesboltba is, annyi jó könyv volt, egy kisebb vagyont ott hagytunk.

Holnap szülinapozunk!

Réka, nagyobb betűkkel, mert kigúvad a szemem :wink: .
Mi is ma tettük át Bogit a nagyobb gyerekülésbe. Olyan picike volt benne :) Toncsi után. Bár Bogi még csak 8 kiló (talán), de Ő meg a lábát nem tudta már kinyújtani a régi ülésben.

Boldog hófordulót Jázminnak.
Tegnap én is licitáltam egy ujjbáb tartóra, aztán meg is nyertem 11 Ft-ért :oops: , pedig 50 Ft-ot akartam írni, csak ezek szerint valamit félre nyomtam.

Jó éjt mindenkinek!

Csilla

Kép

Kép
csillala

sziasztok!
újúlt rővel,csillapodó migrénnel,de itt vagyok! :lol:
nálam mindne hónapban a piros betűs napok alkalmavával van egy 2napos migrénem,az a jó kis hányós :lol: :lol: amíg szoptattam,jó volt,mert este letettem Dorkót és volt 3 órám,h minden kijöjjön :oops: ááááááááá,nagyon gáz!most épp algoflex forte+nospa kombinációt használtam reggel 7kor,aztán 11körül advil ultra+nospa,aztán 5kor algfoflex ultra.szóval ez volt a mai nap,és most már csak szúr egy picit,de a 2. napon mindíg így van :x ja,és nem használ,csak letompítja :cry:

csilla!
szülifeli :lol: akkor én vezetek hülyeségből,mert azt hittem elütöttél vmit :lol: gratula a szemészethez és irígykedem a könyvek miatt,bárcsak egyszer megdobnának egy "vásárolj bármit és bármennyit"könyvutalvánnyal :lol: felháborítóan drágák a könyvek!

réka,joli!
a csütörtök nekem is jó,de csak jó idő esetén,mert Dorkó olyankor alszik.ha kinn tudunk lenni,akkor a babkocsiban ezt megteheti,míg mi csacsogunk :)

szintus!
én óvónéni vagyok végzettség szerint,de üzletkötőként (hivatalosan:kereskedelmi képviselőként) dolgozom.

szly!
[quote]B írta:erni! Bicikliülést nekem is venni kell majd. Igaz nekünk nincs biciklink,

na ezen röhögtem,"kár,h folytatódott :lol: :lol: :lol: már rácuppantam a vaterán és a teszveszen is,de megvárom a hóvégét.

és a tartozásom:
császármorzsa
hv:40dkg búzadara,20dkg kristálycukor,2 csom van.cukor,8 tojás,4 ek vaj,10dkg mazsola,1 l tej,1 csipet só,1 citrom reszelt héja,6ek porcukor,lekvár
a tejet 5 ek cukorral,van.cukorral,sóval felforraljuk.bele:citromhéj+lassan búzadara, és lassú tűzön sűrűre főzzük. mazsoltá beáztatni.amikor langyosra hűlt+tojások sárgája(robotgéppel gyorsabb).+kinyomkodott mazsola.a fehérjét a maradék cukorral kemény habbá-lazán bele a grízes masszába,h ne nagyon törjön.sütőt 200fokra előmelegíteni.tepsibe olvasztott vaj+rá grízes tészta.15 perc sütés után ek.-lal összedaraboljuk,h morzsákra hulljon és ezt 10 percenként ismételjük.40 perc alatt kész.melegen porcukorral vagy lekvárral!jó étvágyat!+ötlet:
-előző napi tejbegrízből is készíthetjük
-kakaós változathoz kevés langyos tejet 3 ek cukorral+2 ek kakóval elkeverünk és az elején a tejbe öntjük.

Kép
berni1

Sziasztok!

Berni, jól hangzik a recept, de az ilyenekhez inkább apának van türelme. De mostanában nincs ideje, sajnos :( Ha ő csinálja, akkor én is ott buzgólkodok körülötte, mindent kézhez adok, csak egyedül nem fogok neki. Szóval csak kuktának vagyok jó :roll: A tejbegrízt is mikróban főzöm, ott biztosan nem sül oda :D

Csilla, örülök, hogy jól irányba halad toncsi szeme. A beszerzésekhez gratula :)

Boldog hófordúlót Vincének és Jázminnak! (Jobb későn, mint soha:) )

Csanád a tegnap délután nyügis volt, az éjjel is háromtól óránként kelt. Nyálaz is rendesen, biztosan megint fog van jövőben valahol, de nem látszik, nem is enged a szájában kotorászni.

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Csüti okésnak néz ki, gyertek minél többen! :D

A hányós móka véget ért, Nóri jobban bírta, mert neki sem a kedvén, sem az étvágyán nem látszott, hogy a poci beteg. Diétáznia kellett (répáskrumpli, csipkebogyó tea), de mindig reklamált, hogy kevés a fél adag. Annyit mertem csak adni neki egyszerre. Livi meg szenvedett szegénykém, látszott, hogy forog a gyomra, gyenge volt, étvágytalan. Nade vége, úgy néz ki.

Pénteken tesófotózás volt az oviban. :)

Berni,
kaka lehet ez a migrénnel megspékelt menzi. :(

Csilla,
juhééééé Toncsi-szem! :D

Szintus, én nem vagyok pedagógus sajnos. Felvételiztem annó a Bárczi Gusztávba gyógytornász-logopédus szakra, de nem vettek fel. :(

Gimis érettségim van, gyesre egy könyvkiadótól jöttem el, ott tördelő voltam.

Kép Kép

Nem ő volt, dehogy! :twisted:
Kép

:lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Gabuska!
De jó,h elég hamar túl vagytok rajta!Tesófotózás? Bővebben?Persze,persze nem Nóresz csinálta! :lol:

Csilla!
Nem kell leírni 3-szor,csak 1-szer,asztán az elküld-re kattintani! :wink: :lol: Örülök,hogy jól haladtok Toncsi szemével,és...
!Isten éltesse a kisasszonyt szülinapján!-tegnap sajna már nem tudtam jönni :oops:

Talis csajok!
Majd csináljatok képet Berniről is! :wink:
Berni!
Nekem is az Advil ultra válik be leginkább migrénre...bár az sem tökéletes!Nekem amúgy nincs köze semmihez,egyszercsak előjön! :evil:
Én nem így csinálom a császármorzsát,nem is teszek bele búzadarát,és palacsintasütőben szoktam! :roll:

Joli!
Valami horror éjszakánk volt nekünk is,3-szor evett éjszaka!Remélem a mai jobb lesz...mondjuk olyan mint Szintus éjszakája! :lol:

Rólunk...
Tegnap a nap folyamán sajna megint csak olvasni tudtam,délután pedig elmentünk egy üdülő jogos sz@rra... Persze venni nem akartunk,csak csábítónak tűnt az a kedvezményes bón,amivel 135€-ért/ fő/ el lehet tölteni egy hetet egy horvátországi szállodában félpanzióval :oops: Végülis jó kétórás fejtágítás volt,rajtunk kívül még 1 pár volt,akik félóra után angolosan távoztak...pedig 9 emberkét hívtak előadást tartani (ha-ha)!Na mindegy, a kupont meg is kaptuk,csak a hely még tőlünk is 1000km-re van,és ez az ár előszezoni... na mindegy! A gyerekek közben az egyik szomszédunknál voltak (életükben először), de minden rendben volt! Este viszont jönni akartam,de a kedves férjem odaadta az egyik vendégnek az usb sticket! :evil: Ma meg...

KépKép
Kép
patricia83

Néhány fotó?

Ő is segít! :D

Kép

Találós kérdés! Hol van Márk? :roll:

Kép

Így alszik a nagy ágyon! :lol:

Kép

KépKép
Kép