sziasztok!
újúlt rővel,csillapodó migrénnel,de itt vagyok!
nálam mindne hónapban a piros betűs napok alkalmavával van egy 2napos migrénem,az a jó kis hányós
amíg szoptattam,jó volt,mert este letettem Dorkót és volt 3 órám,h minden kijöjjön
ááááááááá,nagyon gáz!most épp algoflex forte+nospa kombinációt használtam reggel 7kor,aztán 11körül advil ultra+nospa,aztán 5kor algfoflex ultra.szóval ez volt a mai nap,és most már csak szúr egy picit,de a 2. napon mindíg így van
ja,és nem használ,csak letompítja
csilla!
szülifeli
akkor én vezetek hülyeségből,mert azt hittem elütöttél vmit
gratula a szemészethez és irígykedem a könyvek miatt,bárcsak egyszer megdobnának egy "vásárolj bármit és bármennyit"könyvutalvánnyal
felháborítóan drágák a könyvek!
réka,joli!
a csütörtök nekem is jó,de csak jó idő esetén,mert Dorkó olyankor alszik.ha kinn tudunk lenni,akkor a babkocsiban ezt megteheti,míg mi csacsogunk
szintus!
én óvónéni vagyok végzettség szerint,de üzletkötőként (hivatalosan:kereskedelmi képviselőként) dolgozom.
szly!
[quote]B írta:erni! Bicikliülést nekem is venni kell majd. Igaz nekünk nincs biciklink,
na ezen röhögtem,"kár,h folytatódott
már rácuppantam a vaterán és a teszveszen is,de megvárom a hóvégét.
és a tartozásom:
császármorzsa
hv:40dkg búzadara,20dkg kristálycukor,2 csom van.cukor,8 tojás,4 ek vaj,10dkg mazsola,1 l tej,1 csipet só,1 citrom reszelt héja,6ek porcukor,lekvár
a tejet 5 ek cukorral,van.cukorral,sóval felforraljuk.bele:citromhéj+lassan búzadara, és lassú tűzön sűrűre főzzük. mazsoltá beáztatni.amikor langyosra hűlt+tojások sárgája(robotgéppel gyorsabb).+kinyomkodott mazsola.a fehérjét a maradék cukorral kemény habbá-lazán bele a grízes masszába,h ne nagyon törjön.sütőt 200fokra előmelegíteni.tepsibe olvasztott vaj+rá grízes tészta.15 perc sütés után ek.-lal összedaraboljuk,h morzsákra hulljon és ezt 10 percenként ismételjük.40 perc alatt kész.melegen porcukorral vagy lekvárral!jó étvágyat!+ötlet:
-előző napi tejbegrízből is készíthetjük
-kakaós változathoz kevés langyos tejet 3 ek cukorral+2 ek kakóval elkeverünk és az elején a tejbe öntjük.