Új privát üzeneted érkezett!

Hát lányok, nincsenek túl jó híreim.
Szilviék tegnap éjjel bevitték a Tomit a László kórházba, mert kruppos rohamot kapott. Napközben köhögött párat, de éjszaka már durvább volt. Kihívták az ügyeletet, de be kellett menniük a kórházba. A Szilvi az éjszakát egy kemping széken töltötte :evil: . Láza nincs, de holnapig bennt tartják Tomit. Még a szobából sem mehetnek ki, gondolhatjátok.

And
Hát ez az, én is magamra haragszom, amiért pár hónapos korában nem hagytam egyedül elaludni. De első gyerek és már az első nyikkantásnál egyből felvettem. Egyébként nagyon érdekes, mert vannak éjszakák, amikor hajnali 5-kor kel először, cicizik és 8-9-ig alszik tovább. De most megint napok óta úgy érzem, hogy egész éjjel a cicin lóg. Valamit tenni kell, keresem a megoldást.

Annamami
Igen, szopizik még, ezért nehezebb ez az alvás probléma. Átlagban 3-4-szer kel éjszaka és csak cicin alszik vissza. Próbáltam, hogy sétálva visszaaltatom, de annyira behergeli magát, hogy utána nehezen nyugszik meg és sokkal tovább tart az altatás, mintha cicire tenném. Nekem sem ártana már egy háborítatlan éjszaka.

Kép
Kép
maresz

:twisted: nem működikbillentyűzetem!!!Holnap leszMár :roll: Hi ányoztok :!: :!: :!: :( :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ThomasanneTomi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :( Drukk

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!!

De akkor hogyan tudsz írni????

Maresz!

Tominak jobbulást kívánunk, Szilvinek meg sok erőt, hogy kibírja!!!!
Reméljük, hamarosan jobban lesznek!

Kép
kuha

:twisted: :twisted: :twisted: egérrel :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Húúúúúúúúúúúúúú, sziasztok lányok...

ma egész nap kocsi ügyben, illetve kocsi miatt intézkedtem...de...van váltózár, és így már casco-is! Jó sok pénzért... :roll:

NAGYON JÓK A KÉPEK!!!

látom ALVÁS téma előjött...igazából én sem tudom mi tévő legyek...Tüncsinél külön fura a helyzet...mert mindíg volt mire fogni...3 hónapos korától folyamatosan növeszti a fogakat, ekcémája miatt a bőrviszketés is felkelti éjszaka...most mikor beteg volt, nem kapott rendesen levegőt, jobban ki is száradt a torka =>szomjas volt...nem tudom...volt pár nap mikor átaludta az éjszakát, de 1-2 x általában kelünk...és az is változó, hogy tea/rízstej után visszaalszik-e vagy vissza kell menni elaltatni...szóval nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom, nem tudom :oops: :( :( :( :( :( :(
nem tudom, hogy rontok e az alvás "tanítással" a helyzetén (pedig abszolut hiszek a dologban)...és sérül-e a kötődése...(amúgy sem nagyon bújós, csak ha nagyon nyűgi) :(

Kép

Kép
prüntyi

tényleg, Évi, hogy haladsz a könyvvel?

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné!!

Azt gondoltam, de pl. hogy írsz betűket az egérrel?????

Prüntyi!

Hát, még akkor elkezdtem, jóó sokáig olvastam is, mert érdekelt.
Aztán valahogy kikerült a könyv a látómezőmből, és azóta hozzá sem nyúltam.
De lassan már visszaszolgáltatom nektek!!!
Párod azóta fogyott még????

Kép
kuha

Sziasztok!

Kuha!
Gergő pocónak jobbulást!
Én is örülök hogy találkoztunk vasárnap! :)

Meg persze a többiekkel is. :D

Azt röstellem, hogy Brigit csak utólag ismertem fel a kisképe alapján. Hiába nem vagyok rendszeres topiclátogató. :roll:

Rókica!
Tőled meg el se tudtam köszönni, mert egyszer csak nagy hirtelen fáradás miatt kivadásztuk Bendegúzt a csúzda alól, és nagy tiltakozás és hiszti közepette elhúztunk haza aludni. Zsuzsa tényleg nagyot nőtt, és nagyon szép kislány lett.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Évi, IGEN (110kg- ról indult, és most 91/92)

Nincs kedved majd összefutni valamikor? Játszóházazni itt veresen...

Kép

Kép
prüntyi

Bodza,
5 cm-re nyitva vagy?!?! Az nem kevés! :wink: Hajrá!!!!!!!!!!!! Drukkdrukkdrukk! :wink: :) Főleg, hogy a doki elmegy szabira! :)

Maresz,
Thomasanne Tomijának jobbulást és Szilvinek kitartást, ha beszéltek! :wink:

Nyúlné,
Éljen a holnapi klaviatúra! Be kell majd hoznod a lemaradásod az írásban! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Prüntyi,
Ma én is a kocsit intéztem, az átíratást. 1/4 10-kor kaptam a sorszámot és 1-kor jutottam be! :o :twisted: Még jó, hogy nem gyerekkel/gyerekekkel mentem. Közben volt fél óra ebédszünet, amikor teljesen bezártak. :( Mondjuk elmentem én is vásárolni, valamit kajálni, nem vártam ott végig. De legalább megvan, máshol 10-20 napra adnak csak időpontot. :(

benianyu

Hahó, mi ez a pangás? Máskor alig győzök visszaolvasni...

Kuha :) Nálunk is ilyen egy ébredés, fölébred Gergő, szopizik pár percet, és alszik tovább. Eddig egyszer fordult elő, hogy bulizott ébredés után hosszabb ideig.

Thomasanne :) Gyors gyógyulást Tominak! Remélem, hamar hazajöhettek!!!

Bodza :) Boszi sajna nem vagyok, de drukkolok! Talán az lenne a legjobb, ha már ma... Végülis az sem baj, ha a doki még utána is szemmel tart :) De a lényeg, hogy max. szerda legyen! Tegyetek meg mindent :wink: Az öt centi már igazán jó jel.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Csajok! Azt hiszem elkezdődött valami...

Kép

Kép

Kép
bodza

Legalábbis eléggé fááááj...

Kép

Kép

Kép
bodza

Annamami,
(azt hiszem te kérdezted, bocs, ha nem, csak most nem akarok visszalapozni :oops: :oops: :oops: )
Dani úgy szokott ke a ciciről, hogy egyszercsak már nem kérte. Először csak este nem kellett, de hajnalban vagy reggel még igen. Aztán már reggel sem, csak hajnalban, félálomban. Utána már az sem. Viszont kicsit tovább alszik reggelente és már az esti elalvással sincs gond, bekapja a macis takaróját és már alszik is, főleg, ha nagyon fáradt. Néha persze van kisebb műsor is, nem sír, csak balhézik és kidobál mindent az ágyból, de sokáig ez sem tart, hamar beletörődik, hogy most már aludni kell.
Van, hogy éjjel, inkább hajnalban felébred egyszer, odaadom neki a takaróját, vagy egy kis vizet és alszik tovább.

Kuha,
Ez kb. olyan mint nálatok, én ezt nem nevezném igazi ébredésnek.

Nagyon fárasztó, idegörlő dolog végigcsinálni úgy az éjszakákat, hogy még mindig 2-3-4-szer kell a gyerkőc éjjel. Nem irigyellek titeket! :( :?
Szerencsére Daninál, igaz 6 hónapos korában, de bejött az alvástanítás. Most már biztos sokkal nehezebb, a gyerekek is okosabbak, felállnak, erősebb az akaratuk.

Most már mennem kell, eddig Beni lefoglalta Danit, gyorsan el is kaptam a klaviatúrát. Úgy is mindjárt megyünk fürdeni, ma keveset aludt Dani, oda és vissza a kocsiban. 1/2 8-kor le is teszem.

benianyu

Bodza!
Nagyon izgulok értetek!!!! És nagyon drukkolok!!!! :) :) :) :)

benianyu

Bodza
Igen, igen, megy a drukk tőlem is, éjjel már bizti itt lesz Kristóf!!!!!!!

Hűha, de izgi!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Bodza!
Hajrá!!!!!!!!! Ügyesek lesztek!!!! Nagyon drukkolok!!!!

Andi&Nati

KépKép
duda

Bodza, megy a drukk!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok, csak bekukkoltam.
And, köszi a zenét!
éééééés BODZA, HAJRÁÁÁÁÁ!
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

BODZA!!!!!

Jujj,de izgi!!!!
Otthon vagy még?????
Jajjj,megy a drukk ezerrel!!!!!
Ha tudsz még irj,hogy mizujs!!!

ancsi26

Maresz
Tominak jobbulást, ugye átadod?Szilvinek meg kitartást!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Húha, Bodza, DRUKK!!!! :D

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza
Drukk,drukk,drukk :lol: :lol: :lol:

Szilvi nevében is köszönjük a jókívánságokat.

Márti
Jesszus, de szégyenlem magam én sem ismertelek meg benneteket. Rólad azt hiszem még nem láttam képet, élőben még nem találkoztunk és annyi gyerek volt ott, hogy Bendegúzt sem ismertem meg. Bocsi,bocsi,bocsi :oops: :oops: :?

Nyúlné
Hát tényleg van mit bepótolnod írás terén. Holnap várunk :P

Kép
Kép
maresz

BODZAAAAAAAAAAAA!!!

Juj!!! Nagyon-nagyon szorítunk nektek!!!!! Drukk-drukk-drukk!!!!
Ügyesek lesztek!!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

Bodza!

Megy a drukk ezerrel! :wink: :D

Maresz!

Thomasanne (Szilvi) Tomijának jobbulást kívánunk!

Alvás:Peti is még tööbbször ébred éjjel, de cicin visszaalszik!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bodza! :) :) :)

Én is nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Mea
mea

halihó :)

hajrá okos szófogadó Kristóf :D és persze az erő legyen veled Bodza :)

alvás téren nálunk a kögvetkező a helyzet:
az Eszti ringatással alszik el :( amikor kicsi volt elaludt cicin, most már nem. mindig a saját ágyában alszik. ha jó napunk van, akkor 3-5 körül ébred egyszer, amikor megszoptatom, és akkor visszaalszik 7-8-ig. ilyen azért ritkán van.
általában még egy párszor felsír, vagy felébred, ilyenkor egy kicsit várok, ha nem alszik vissza, bemegyek, és el kell egy kicsit ringatni. rossz esetben sokáig kell ringatni. legrosszabb esetben buli van. ilyen azért már régen volt, mint most hogy egymás utáni éjjeleken nem alszik.
én mindig valamire ráfogom. most náthás, jön a foga, fáj a hasa...
nyárom még 4x szopizott éjjelente, amikor apa mondta, hogy na ebből elég, igaza volt, elkezdtük felébredéskor visszaringatni, és egy idő után volt, hogy fel sem ébredt. (mármint az eredeti szopi időben)

alvástanítást 6 hónapos kora körül csináltuk (könyvek azt írták, hogy akkor kell). Eszti nem tartozott a könnyebb esetek közé, kb másfél hét alatt jutottunk el oda, hogy pár perc sírás volt csak, utána pár napig elaludt szopi közben (próbáltam felkelteni, de nem ment), és ezután kezdődött elölről az egész, megint nagyon sokáig sírt. már nem kezdtünk újra bele, na ez volt a hiba, feladtuk.
a nem könnyű esetet illusztrálandó, mondanám, hogy első este kb másfél óra volt az elalvás, másoik este 45 perc, a többire nem emlékszem, de arra igen, hogy én elég nehezen bírtam.
ja, és persze amint helyet tudott változtatni, ezt a kiságyban is megtette az ordítás közben.
szóval ez így nagyon nincs jól, mert azért már baromi nehéz. ha épp jó periódusunk van, akkor nem nagy teher, mert napközben simán elalszik, mire beteszem az ágyába, olyan fáradt, vagy kocsiban alszik, estére is elfárad anyira, hogy szopi után egy kicsit ringatom, és már teszem is be az ágyába.
ja, és onnan ered az egész, hogy amikor kicsi volt minden hajnalban 3 óra ordítás kézben, és csak úgy bóbiskolt egy kicsit a ringatásra. at nem bánom, hogy akkor nem tettem le és hagytam sírni, mert meg vagyok róla győződve, hogy fájdalma volt, ami el is múlt 3 hónaposan.
kicsit hosszú lett bocsánat.

Csikken, már aggódtam, hogy megérkezett-e. a w. baby-vel tudtál valamit kezdeni? :)

Tominak nagyon sok gyógypuszit küldünk!!! jajj de sajnálom szegénykét...

Benianyu! mindig elfelejtem, hogy gratuláljak a kocsihoz :oops:
szóval gratula a kocsitokhoz! :D nekem is tetszik az alfa, de mindig nézem az elejét, hogy olyan fura, hogy a rendszámtáblának nincs igazából elöl helye...

na, Eszti felébredt, remélem apa sikeres lesz....

KépKép
KépKép
and

megvanmegvanmegvan!!!!!!!!!!
az új billentyűűűűűűűűzet!!!!! :P :P :P

BODZA DRÁGA!!!!!!nagyon drukkolok!!!!!!!a nyulak is és CsibiFanni is!!!!
nagyon izgi!!!!!!! :P :P :P :P

Kuha,bemásoltam a betűket,szavakat egérrel 8) de elég hosszú meló volt
lényeg,hogy újra itt,de csak holnaptól zúdítom rátok magamat!
pusszantás mindenkinek és jóóóócccccakát!
Bodzáért még ide-ide lesek!
Jucc,köszi
megkaptam,tényleg jók!
na de majd holnap!

de csak annyit még... :oops: :twisted: nem bírok az ujjaimmal!.....hogy Kisnyuszitól ,ha megkérdezzük,hogy HOL VAN MARCI?akkorütögeti a mellét,nagyon édes,most már azt hiszem mondhatjuk ,hogy movócskosul tisztában van önmagával! :lol: :P :P :P :P

na pá! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jááááájányám!!! :oops:
nem Jucc,hanem Juci!hehe :oops: :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csáo Nyúlné!!!!!
Éljen, éljen a billentyűzet!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

And
Uhh, az azért nem semmi, hogy Eszti 3 órán át sírt picinek!!!!!! :(

Alvás Panninál:4 hónapos korától a kiságyában, a külön szobácskájában alszik a rózsaszín bocis nyunyával!
Kb.7-8 hónapos koráig felkelt 2-3 óra körül, szopizott, utánna aludt vissza.Most meg fél nyolc körül fürdés, szopi, játszás kb kilencig, kislámpa -bébiőr bekapcsol, fülébe súgom hogy jó éjt szeretlek, cumika a szájába, betakarom, és ennyi....Ált reggel 7-8 között ébred....Azt hiszem, szerencsések vagyunk alvásügyben....

KépKép

Hajni&Panna
totka

And
Uhh, az azért nem semmi, hogy Eszti 3 órán át sírt picinek!!!!!! :(

Alvás Panninál:4 hónapos korától a kiságyában, a külön szobácskájában alszik a rózsaszín bocis nyunyával!
Kb.7-8 hónapos koráig felkelt 2-3 óra körül, szopizott, utánna aludt vissza.Most meg fél nyolc körül fürdés, szopi, játszás kb kilencig, kislámpa -bébiőr bekapcsol, fülébe súgom hogy jó éjt szeretlek, cumika a szájába, betakarom, és ennyi....Ált reggel 7-8 között ébred....Azt hiszem, szerencsések vagyunk alvásügyben....

KépKép

Hajni&Panna
totka

most beleolvastam egy topikba, ahol az alvás a téma, hát nem valami szívderítő, van ahol a 2 éves gyerek sem alszik még rendesen éjjel.
én titkon abban reménykedem, amit Meli csinált, hogy ahogy elmarad a szopi, úgy elmarad a felébredés. és ha elmarad a hasfájás. szóval nayon reménykedem, hogy ebből az egészből azért jól jövünk ki a végére.

Hajni, hát igen, borzalmas fárasztó volt. és aggasztó is, mert láttam, hogy fáj valamije, és ordít, és bármit csináltam vele, semmi nem használt. apával felváltva sétáltunk vele, mindjárt mutatok egy képet, hogy aludt hajnalonta :) biztos az is számít, hogy első gyerek, de sztem ha a második is így fog ordítani, akkor is ugyanezt fogom tenni.

KépKép
KépKép
and

hurrá nyúlnébillentyű :D
egérrel bemásolni a szavakat :shock: :shock: te tényle megszállott vagy, nekem nem jutott volna az eszembe :)

KépKép
KépKép
and

Bodza,
Még otthon vagytok? Annyira izgulok!!! :wink: :) :!:

Épp vasalok, de már nem bírtam és idejöttem. Amúgy is annyi van, általában Apa cuccai szoktak lenni, de most a múlt héten én is csini voltam egy párszor, mikor vacsorázni mentünk a szálloda éttermébe.

Nyúlné!
Éljen éljen éljen! :) Mármint, hogy újra tudsz írni. KisnyusziMarci nagyon okos! :)

And,
Köszi! :) Tényleg szép az autó. GYM a rendszáma, ez nem lehet utalás arra, hogy tornáznom kéne? :) :) :)

benianyu

6 hetesen:
Kép

KépKép
KépKép
and

Bodza! :D :D :D

Hajrá, hajrá, hajrá! Boszorkányok és rendes gyerekek márpedig vannak!
Drukkol az egész család!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Az ígért képek!
Kép Panni nadrágtartóban!!! Kép erkélyajtóra cuppanva Kép Üvegfestésünk eredménye I. Kép II.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu, szerintem arra utal, hogy apának kellene tornáznia :wink: :D

KépKép
KépKép
and

And
Eszti cuki muki a biztonságot adó Apakézben!Na, hát ha Neki így voltak szép álmai!!!(gondolom, Nektek jobb lett volna, ha a kiságyban alszik, sírás nélkül!)

Hát mondom én, hogy nem vagyok a számítógép ördöge!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :oops:
Jó bénán feliratoztam, az előzőt meg 2x küldtem....Áhhhhhh! :evil:

KépKép

Hajni&Panna
totka

And,
Megmondom neki. :) Egyébként ő szokott futni is és súlyzózni is.

benianyu

Sziasztok!

Na erre már én is billentyűzetet ragadtam!
Bodza
Hajrá!!!! Megy a drukk!!!

And
Nem tudom mit izélsz. Hát aludt az a gyerek már 6 hetesen is :lol: :lol:

Marha vicces vagyok mi? Kínomban. MI is az alvásproblémákkal küzdők csapatába tartozunk keményen.
Most ott tartunk, hogy ha mellette vagyok akkor csöndben fekszik amíg elalszik. Ezt sikerült eddig elérnem alvástanítás címszó alatt :oops: :oops: Persze ez csak az esti elalvás. A kiskölyök kezdett megenni vacsorára, muszáj volt elkezdeni bekeményíteni.
(Csak zárójelben, hogy első este amikor 1,5 óra ordítás után ott állt a rácsnál, bementem átölelt a vállamra hajtotta a fejét és szorított csöndben, na akkor én is ott zokogtam vele :cry: ) Ez volt 3 napja. Árpinak mondtam azon az estén, hogy ne szóljon hozzám. Jót nem mondhat ma.

Nagyon restellem, de megint lemaradtam mint a borravaló :oops:
Pedig annyi sok dologra akartam reagálni.

Ja Thomasanne! Gyógyuljatok meg! REmélem már otthon vagytok.

És Rokica
Zsuzsa nagyon szép!

Most megyek főzni. De klassz.
Árpi vágta föl a húst meg a hagymát. Azt mondta, hogy ezt is írjam meg.

Puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Szerintem Bodzáék már elmentek a kórházba. Húúú, drukkdrukkdrukk! :)

Totka,
Nem baj, így is nagyon jó! Panni nagyon öntudatosan néz a kis csajos nadrágtartójában. :) És szépek, amiket festettetek! :)

And,
Eszti is olyan édes kis picurka a képen! :)

benianyu

Bodza!
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Juci!
ÉLJEN ÁRPI! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
azért jót röhögtem azon, hogy már 6 hetesen is aludt :D
nagyon szívszorító lehetett az a másfél óra utáni átölelés! engem azért érxdekel részletesebben is! folyamatosan hagytad sírni és egyáltalán nem mentél be? aztán hogyan lett ebből egymás mellé fekvés? Eszti is most tanult meg ölelni, és azóta gyakorolja is, és marha jó érzés!!!!!!

Hajni!
nagyon jók lettek a matricák! jajj de jó lehetett, én is úgy szeretm az ilyeneket. majd pár év múlva, ha már a csajok is értékelik csapunk kézműves szakkört nálunk :wink: na jó, fiúk is jöhetnek :)
hózentróger nagyon csini, cuppanós Panni meg szuper jó fej!

KépKép
KépKép
and

én már nem is mondom, hogy gondolok Bodzára, mert a végén még szemrehányást tesz nekünk, hogy egész este csuklott :lol:

KépKép
KépKép
and

Lányok!

Még mindig nem olvastam vissza :oops: :oops: :oops:
SZÉT VAGYOK CSAPVA IDEGILEG :evil: :evil: :evil:
Léna kicsinált.. :evil: :evil: :evil:
Komolyan nap végére már teljesen nem úgy bántam vele, mint kellett volna :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Annyira szörnyű volt a mai nap.....de az én azaz a mi hibánk...
Ugye péntek-től vasárnapig csak csavarogtunk, erre ma Léna már 3/4 9 kor hozta a sapkáját..és a fél lábára felvette a bakancsot :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Aztán egész nap 3x/15 perc sűrűséggel jelent meg hol a kabátjával a kezében, vagy a nadrágjával, vagy az én bakancsommal :shock: :shock: :shock:
A végén már olyan ideges voltam hogy az egész cipőarzenált bevágtam a garázsba :cry: :cry: :cry:
Bezzeg amikor meg elmentünk az Ázsia centerbe karácsonyi égőért..akkor meg elaludt és 2 órát aludt egyvégtében :shock: :shock: :shock: :shock:

És mindemellé ma nem akart sem ebédelni, sem vacsorázni sem semmit enni...

Teljesen kész vagyok :evil: :( :shock: :evil: :( :shock:

Inkább visszaolvasok :D

M.

Kép

Kép
megann

Alvástéma...

Jaj, lányok, annyira átérzem a dolgot, pedig mi jóalvók vagyunk...
De van ismerősünk ahol a 2 éves szintén nem hajlandó aludni éjszaka...szinte semmit :shock: :shock: :shock:
Csakis anyuka simogathatja órákon át a hátát, zokog ha apa megy be, jár kel éjszaka, mindent kitalál...
Szegény szülők már teljesen kész vannak, ráadásul van egy 2-3 hós picibaba és épitkeznek is...
Az anyuka már sir a fáradtásgtól :( :( :(

Sajnos tippet adni nem tudok, de kivánom hogy mihamarabb eredményt érjetek el az alvástanitással..

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?