halihó
hajrá okos szófogadó Kristóf
és persze az erő legyen veled Bodza
alvás téren nálunk a kögvetkező a helyzet:
az Eszti ringatással alszik el
amikor kicsi volt elaludt cicin, most már nem. mindig a saját ágyában alszik. ha jó napunk van, akkor 3-5 körül ébred egyszer, amikor megszoptatom, és akkor visszaalszik 7-8-ig. ilyen azért ritkán van.
általában még egy párszor felsír, vagy felébred, ilyenkor egy kicsit várok, ha nem alszik vissza, bemegyek, és el kell egy kicsit ringatni. rossz esetben sokáig kell ringatni. legrosszabb esetben buli van. ilyen azért már régen volt, mint most hogy egymás utáni éjjeleken nem alszik.
én mindig valamire ráfogom. most náthás, jön a foga, fáj a hasa...
nyárom még 4x szopizott éjjelente, amikor apa mondta, hogy na ebből elég, igaza volt, elkezdtük felébredéskor visszaringatni, és egy idő után volt, hogy fel sem ébredt. (mármint az eredeti szopi időben)
alvástanítást 6 hónapos kora körül csináltuk (könyvek azt írták, hogy akkor kell). Eszti nem tartozott a könnyebb esetek közé, kb másfél hét alatt jutottunk el oda, hogy pár perc sírás volt csak, utána pár napig elaludt szopi közben (próbáltam felkelteni, de nem ment), és ezután kezdődött elölről az egész, megint nagyon sokáig sírt. már nem kezdtünk újra bele, na ez volt a hiba, feladtuk.
a nem könnyű esetet illusztrálandó, mondanám, hogy első este kb másfél óra volt az elalvás, másoik este 45 perc, a többire nem emlékszem, de arra igen, hogy én elég nehezen bírtam.
ja, és persze amint helyet tudott változtatni, ezt a kiságyban is megtette az ordítás közben.
szóval ez így nagyon nincs jól, mert azért már baromi nehéz. ha épp jó periódusunk van, akkor nem nagy teher, mert napközben simán elalszik, mire beteszem az ágyába, olyan fáradt, vagy kocsiban alszik, estére is elfárad anyira, hogy szopi után egy kicsit ringatom, és már teszem is be az ágyába.
ja, és onnan ered az egész, hogy amikor kicsi volt minden hajnalban 3 óra ordítás kézben, és csak úgy bóbiskolt egy kicsit a ringatásra. at nem bánom, hogy akkor nem tettem le és hagytam sírni, mert meg vagyok róla győződve, hogy fájdalma volt, ami el is múlt 3 hónaposan.
kicsit hosszú lett bocsánat.
Csikken, már aggódtam, hogy megérkezett-e. a w. baby-vel tudtál valamit kezdeni?
Tominak nagyon sok gyógypuszit küldünk!!! jajj de sajnálom szegénykét...
Benianyu! mindig elfelejtem, hogy gratuláljak a kocsihoz
szóval gratula a kocsitokhoz!
nekem is tetszik az alfa, de mindig nézem az elejét, hogy olyan fura, hogy a rendszámtáblának nincs igazából elöl helye...
na, Eszti felébredt, remélem apa sikeres lesz....