Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt! :) :) :)

Na, gyorsan egy-két sor, amíg még alszanak a fiúk! :)

Jucc,
Igen, jól emlékszel a mi gépünk elromlott. Ezt kölcsön kaptuk. A minősége nem annyira jó, de a fiúk édesek a képeken. :)
Viszont Apa már megígérte, hogy kapok egy újat, tudja, hogy imádom fényképezni ezt a két csibészt. :wink: :) Ezt nem érdemes megjavíttatni, 40 000 körül van az alkatrész. :(
Jobbulást a gyomrodnak! És drukk, hogy Gergőnek visszamenjen a kinövése és ne kelljen bántani. Elég kín neki a fogzás is. :(
Balázsszáj :)

Rokica,
Éljen az átaludt éjszaka! :) Te már nem tudsz ilyenkor aludni?

Mea, Ayse, Jucc, Csikken,
Köszi a bókot a fiúkról! :)

Bodza,
Hajrá!!! Drukkdrukkdrukk! :) :) :) Vörös Oroszlán :) Ki kell használni az utolsó napokat! :)

Göndörzsóf,
Ez a tisztítós sztori csak így jópofa, hogy rád jó a kabát! :) Szerinted a másik "oldal" sem kereste? Elég csak nevet megadni, mikor leadja valaki tisztítani egy ruhadarabját? Én nagyon kibuknék, ha nem a sajátomat kapnám vissza. Bár, talán megnézném, hogy mit veszek át. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Csak gyorsan tudok jönni, mert Apa ma bővíti a gépet, úgyhogy gép csak este lesz újra.

Annyit kérdeznék holnap, hogy akik holnap mennek a Művészetek Palotájába, azok hányra mennek?? És meddig szoktatok maradni???
És mentek egyáltalán??

Nem örülnék, ha egyedül lennénk!!!!

Ja, most olvastam Barbi, hogy Ti valszeg mentek. Még valaki???

Na most megyek, ha összeáll a gép, akkor este újra jövök!!!

Ja, Benianyu!

Üdv újra itt, képek szuperek, gyerkőcök nagyon helyesek!!!
Sikerült azért pihenned is egy kicsit??

Kép
kuha

Marci-buli kommentár nélkül, mert rossz a billentyűzetem!!! (ezt Csibi írja ugye a nevemben... :) )

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:twisted: :wink: :? :( :( :( :( :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

a billentyűzetmégnem működik :( ittbénázokegérrel :shock: :twisted: :lol: deFárasztó :!: :!: :!: :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Buli tudósítónkat látták... :)
A viszontlátásra!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

csibbi :P :P :P :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok Lányok!

Kuha, Barbi Ayse, Nyúlné, Rókica, Totka, Barbi és még akit a szűk agyammal kihagytam!

Köszönjük a dicséreteket meg a szurkolást!

Anyukám ma 12 órakor elvitte Pancsúromat, és ott is alszik náluk! Hihetetlen majd 60 éves Apukám négykézláb lovacskázik vele meg amit a szeme szája kíván.

Szóval mi az Urammal csapunk egy görbe estét! Kicsinosítjuk magunkat kiillatosítjuk magunkat és elmegyünk mulatni egyet. Ez a második alkalom, de annyira jó egy kicsit kettesben lenni. De azért senki ne dobjon rám semmit! Én is nagyon ódzkodtam eleinte tőle, de kell ez is! Szóval másnak is csak ajánlani tudom.

Nagyon sajnálom akinél ez nem megoldható mert én Barbi példáját követve kezdetem el erre gyúrni a lelkemet. Nálunk is sajnos Anyósom, Apósom már nem él (Nem voltak egyátalán idősek Apósom 31 Anyósom 49 évesen ment el) de hál isten Anyukám nagyon drága aranyos és imádja a Férjemet is! És nyugodtan rá tudjuk hagyni a Pannicseket.

Szóval Csajok mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Üdv: Titi
Ps: Jucc, Ayse a múltkor amit kerestetek film az nem a farm ahol élünk, hanem talán az ausztál expressz. Maggie volt benne ilyen előre púposított séróval.Régen ment mindig vasárnap elötte Walt Disney mese volt. Talán..................................
titii

Nyúlné!

Kisnyúl über csini trendi , vagány Kisfickó!

Benianyu!

Danika nagyon aranyos mosolygós Kisfiú!

Az én Pannim ilyen parancsnoki 80/60-as vérnyomással van megáldva nagyon nyugodt Csajszi, pont mint az apja!

Üdv: Titi

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
titii

Sziasztok!

Nyúlné :) Mi van már azzal a billentyűzettel? :evil:
Nagyon jók a képek! Mikor volt a buli? Mit keresett ott kakukktojás-Dani? :D

Titii :) Nektek is jó hétvégét, jó kikapcsolódást! Sajna mi is ebben a helyzetben vagyunk, hogy nem tudunk elszabadulni :( De remélhetőleg ez csak átmeneti helyzet!
Nem az Ausztrál expressz, azt tudom, hogy melyik, de köszi! :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

sziasztok :)

ma a húgpom bevállalta a kölköt :) legalábbis ebédtől. akartam egy csomó mindent csinálni, de reggel óta mosok és pakolok, nem is tűnt fel, hogy ennyi pakolnivaló van :shock: úgyhogy most szusszantam egy kicsit itt :)
Eszti ma hajnalban megint alakított, tudtam, hogy meg lesz a tegnapi jó hajnalunk böjtje :? hajnali 1-től kb fél5-ig nem tudtam vele mit csinálni, pedig akart aludni, de nem tudott, csak ringattuk, meg énekeltem, orrot fújtunk, aztán adtam neki panadolt, nem tudom mire, talán az segített, talán csak kifáradt addigra.

Roki, most gyorsan lekopogom az éjszakátokat :) és drukk, hogy így maradjon :)

Nyúlné!
képek nagyon aranyosak! már hiányzol ám :wink: de legalább képek jönnek :)
meg akartam köszönni ezt az orrfújásos technikát, amit tanítottál nekünk! jó letapadt cuccot is egész jól ki lehet szívni, látszik, hogy megkönnyebbül tőle.

szóval mi sajna nem tudunk holnap menni szerintem a játszóházba, mert még elég taknyos az Eszti :( :( :( pedig már tuti programként fut nálunk. ha esetleg valami csoda történik, akkor megyünk.

Viki :) nálunk elég korán bevezették a műszakot, mert ugye elvileg minden kórházban is kötelező már azóta, amióta eu tagok vagyunk, és megmondom őszintén, hogy én akkor pihentem ki magam először hosszú idő óta :lol: mondjuk családos embernek nem való, de mivel én akkor nem voltam családos, én nagyon élveztem, pláne az éjszakázást, mert akkor másnap leléptem reggel és enyém volt a nap. de gyerek mellett nem tudom elképzelni, hogy minden 2-3. napon 12 órát legyünk külön, tehát lekésem a fürdés-fektetést :(
és ahova vissza tudsz menni, ott is így kell majd dolgoznod?
amilyen élvezetes volt az elején ez az ügyelősdi, annyira megutáltam a végére. mondjuk igazi sikerélmények vannak, az tuti, de azt nem lehet megfizetni, hogy nem otthon vagyok éjszaka :( 8vagy legalábbis itt nem tudják megfizetni)

KépKép
KépKép
and

Titii, jók az ilyen jó fej nagyszülők!! én apukám is 60 elmúlt (7 évvel :oops: ) és ő a legnagyobb cimbije az Esztinek :) és olyan jó, hogy nyugodt szívvel rájuk lehet bízni a gyereket! szóval érezzétek jól magatokat, rátok fér!!

Annamami, Mazsit meg sem ismertem először a képeken, úgy kellett visszatekernem :oops: sokkal nagyfiúsabb :) :) kis Mazsi :wink: :D

KépKép
KépKép
and

Sziasztok lányok,

ma itt volt Dédi, meg apósom...aztán most apa elment osztálytalira...úgyhogy most van egy kis időm írni...

Nagyon jók a képek!!!! Mikor volt a tali? :roll:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok! :D :D :D

Tegnap volt (kissé elmaradva) Marcinap Juciéknál, Dani kis protekciós, ezért volt ott kakukktojásként.

Délután buszozni voltunk a fiúkkal, Auchan oda-vissza. :) Kicsit vásároltunk, csak amennyi a hátizsákba befér, mert kezem nem volt több szabad, babakocsit nem vittünk.
Dani fel-alá rohangált az üzletek előtti folyosón, felültek együtt Benivel (most először Dani részéről) ilyen 100 forintos mozgó játékra. :) Már a buszon pilledt, aztán itthon kicsit feléledt, de csak egy kis vacsora erejéig. :) Már letettem aludni, annyira elfáradt, kb. két másodperc alatt el is aludt. Ez már éjszakai alvás, remélem, nem 6-kor fog kelni, hanem legalább 7-ig kihúzza.

Titii,
Jó szórakozást! Élvezzétek a kikapcsolódást! Tényleg nagy szüksége van az ember lányának egy kis lazításra. :)

And,
Esztinek jobbulást! Ez a hajnali több órás nemalvás nagyon fárasztó lehet mindkettőtöknek. :(

benianyu

Benianyu! :D

Azta, de ügyi már Dani, hogy babkocsi nélkül is tudtok menni! Már én is erről álmodozom!

Ha minden igaz, a vaterán megveszem a Mazsola c. mesekönyvet! Gergő úgy szereti a filmet, örülni fog, ha a Jézuska könyvet is hoz!

Esztinek jobbulást!

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

A képkek nagyon nagyon jók, mint mindig! :D

And!

Petivel sem tudtam mit kezdeni hajnalban. Csak sírt és sírt és fogalmam sem volt róla, hogy mi lehet a baja! Nég a cici sem kellett neki, aztán olyan fél5 tájban beájult, igaz csak 7-ig, de azért aludt valamennyit! Délelőtt mondjuk bepótolta, mert voltunk a média markt-ban és apa kezében elaludt, de úgy hogy hazahoztuk kocsival, levetkőztetem, betettük az ágyába és még aludt 2 órát :shock: Szóval fáradt volt :)
A fordulószolgálatot én is szerettem, mert egy csomó szabadidőm volt, amíg mások melóztak (persze éjjel melóztunk, amíg mások aludtak :wink: ) De gyerek mellett ezt már nem lehet csinálni, így áthelyeztek egy hivatali munkaidős irodai melóra! Legalábbis most ez a helyzet, aztán, ha visszamegyek még áthelyezhetnek mielőtt melózni kezdek (bent maradt egy évi szabim), de 12-24-ezni már tuti nem tesznek vissza, de az nem is gyermekeseknek való szerintem. Jó volt, de ennyi volt :lol: Mondjuk a fizum így majd valamivel kevesebb lesz, mert nem lesz délutános, meg éjszakás pótlék, meg nem igen lesznek túlóráim sem, de ez még terveim szerint eléggé messze van! :D

Benianyu!
Helyesek a fiaid a képeken! Peti is imádja ezeket a 100-assal működő hangot adó, mozgó izéket! Pechemre ahova naponta járunk boltban pont a bejárat elé tettek egy ilyen kisautót, amibe még bele is tudom ültetni, meg lehet tekergetni a kormányt, stb... ne tudd meg néha milyen cirkusz van, amikor el akarunk jönni mellette!!!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Annamami!

Ezer puszi neked,és hálás köszönet!

Apa el is rohant patikába, persze melyik volt ügyeletes??? Hát a legmesszebbik, a dunakeszi Auchanban levő.
Mindegy, lekezeltük Gergőt, bár mire Apa hazajött, már semmi baja nem volt. Mindegy, így vagyok nyugodt! :? :? :?
Most meg már békésen alszik!

Szerinted megmarad a nyoma? Vagy valami barna folt???

Többiek!!!

Sorry, de nincs energiám reagálni most nektek, szétmegy a fejem, úgy fáj. Holnap, jó?????

Pusssz: Évi

Kép
kuha

Sziasztok!

And!

Köszi, aranyos vagy. Kitartást neked az éjszakai menethez, nagyon nehéz lehet. Te mikor pótolod be az alvást? Nálunk sose volt hogy sokáig fent volt éjjel Zsuzsa, csak olyan hogy nagyon gyakran ébredt, és mivel nappal is alig aludt, ezért mostanában nem nagyon tudtam mellette behozni az éjjeli lemaradást.

Kuha!

Mi mennénk holnap a Művészetek Palotájába, de attól függ, milyen lesz Zsuzsa holnap. Ő már kifele lábal a taknyolásból. Mi 10-re megyünk és délkor jövünk el, mert megyünk anyukámhoz ebédelni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na kicsit ismét itt, Tüncsi elaludt...köszönjük a bókokat!!!

Lányok, a palotában lehet babakaját melegíteni? Mert ha oda is mennénk esetleg, akkor mi is egésznap úton lennénk apával...és nem akarnám meleg kaját kihagyni Tüncsinek. Egyébként fizetős?

Na, Évi, mi történt Gergővel? Csak nem megégette magát?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Még mindig egyben... (hányszor fogom még így kezdeni a hozzászólásomat???)

Mi még kirándultunk egyet ma Remeteszőlősre (hallod, Ayse?). Megnéztünk egy telket, gondolkodunk, hogy oda költözünk ki Saci keresztszüleivel egy ikerházba. Bár még anyagilag össze kéne szednünk kicsit magunkat.
Ayse, ha konkretizálódik a helyzet, kérdezhetek majd tőled pár gyakorlati dolgot?

Benianyu! Nagyon jók a képek, jó, hogy tudtatok pihenni!

Göndörzsóf! Mazsolát én is nagyon szerettem, még megvan egy hajlékony ( ! ) bakelit kislemezem, amit rongyosra hallgattam gyerekkoromban.

And! Esztinek jobbulást, remélem ma már jobb éjszakátok lesz, és tudtok aludni!

Róki! Gratula Zsuzsababa éjszakai alvásához!

Kuha! Jobbulást!

A Marci-buli képek is szuperek, igazi kanbuli volt, látom. :lol:

Jó mulatást holnapra játszóházazóknak!

Léptem...

Kép

Kép

Kép
bodza

Göndörzsóf/Majola!
Ma az Apukádat/Férjedet hallottam beszélni az Új zenei újságban?

ayse

Húúúúúúúú Bodza!
De jó lenne, ha jönnétek! És persze, hogy kérdezhetsz!

ayse

Sziasztok,
Képek nagyon jók, jó kis buli lehetett :)
And, még mindig nem kaptam meg a zenét :(
csnevargak@invitel.hu
Köszi

KépKép
Kép
csikken

Itten vagyok én is.

Jucc, Viki
Briginek is elég rossz éjszakája volt. Éjfélig :cry: hallani sem akart az alvásról utána pedig már olyan fáradt volt, hogy alig tudott elaludni. Reggel 9-ig aludt, majd délben 2 órát a friss levegőn, Anyukáméknál.

Rókica
Én nem is arra gondolok, hogy miből veszek mondjuk pelenkát a második babának, hanem ahogy And is írta hogy tudom majd segíteni az életben való elindulásnál. Iskola, lakás,stb.
Pont ma beszélgettünk Apával, hogy ha nem lenne a Brigi valószínűleg lelépnénk Amerikába. Több ismerősünk is dolgozik kinnt, nagyon jól élnek az itteni viszonyokhoz képest. Szóval ma azt mondta Apa, hogy jelen állás szerint (gazdaság) nem meri bevállalni a másodikat. Rosszul esett, de igaza van.

Barbi
Holnap mi is megyünk a Művészetek Palotájába, szupi lenne ha el tudnád hozni a pulóvert. Előre is köszönöm.
Sárga bobos sisak :P

Ayse
Lili levelei a Jézuskának :P

Kuha
Mi megyünk holnap a játszóházba, gyertek ti is :wink:
Annyira a lelkemből beszéltél, amikor az Anyukáddal való kapcsolatodról írtál. Nálunk ugyanez volt a helyzet. Jó volt a kapcsolatunk mindig is, de mióta a Brigi megszületett teljesen más. Sokkal jobb. Talán azért, mert átérezzük milyen Anyának lenni.

Ancsi
Ugye csak viccelsz? Férj megpucolja az ablakot és kimossa a függönyt? Az enyém talán azt sem tudja hogy kell beindítani a mosógépet. A Brigi bezzeg már kileste.

Prüntyi
Tüncsi fürdŐs kép :P

Benianyu
Szupi lehetett ez a kikapcsolódás. Fiúk nagyon édesek a képen.

Zsóf
Tisztítós sztori :P

Jucc
Hanyas vagy? 73-as? Én is, én is. Melyik hónap?

Megann
Hogy sikerült a shoppingolás?

Thomasanne
Merre vagy? Eltűntél az éterből.

Hát lányok, ma voltunk Férjjel vásárolni. Mikulás, karácsony, stb. Ennyi embert és ennyi töménytelen sok játékot. Sok a bóvli, de sok jó is van. Persze amit szerettünk volna a Briginek (FP tanuló kutyus) az nem volt sehol. Brigi Anyuéknál, mi pedig órákon keresztül jártuk a bevásárlóközpontokat. Komolyan jobban elfáradtam, mintha egész nap takarítottam volna.
Olyan édes volt ma a Brigi mikor otthagytuk Anyuéknál. Mondtam neki, hogy most Apa és Anya elmegy Te pedig itt maradsz a Mamáéknál. Oda jött adott egy nagy CUPPANÓS :P puszit és ment vissza játszani. Kicsit rosszul esett, hogy ennyira hidegen hagyja a távozásom, de egyben rettentően örültem, hogy ennyire elvan Anyuékkal. Már oltogatom Anyut, hogy minden második szombaton legyen náluk a Brigi. Már nagyon ránk fér Férjjel a kikapcsolódás.

Bodza
Drukk-drukk-drukk és várjuk a híreket. :shock: :P :shock: :P

Ja, Marci-napos képek is nagyon jók. Főleg ahol Marcik és Anyukájuk vannak lefotózva.

Juci
Nagyon szép lett a lakásotok!

Kép
Kép
maresz

Bodza
Látom még egyben. Gondolom mennyire unod már, hogy mindenki ezzel nyaggat. Emlékszem én sem tudtam már mit mondani, mikor a kiírt időponthoz képest két hét elteltével még mindig egyben voltam.

Nyúlné
Billentyűzet :evil:
KisNyúl szokás szerint remekül pózolt a képeken.

Kuha
És tényleg. Mi történt Gergővel?

Kép
Kép
maresz

Sormintára gyúrok, úgyhogy néhány kép a mesét olvasó Brigiről.

Kép Egyszer volt, hol nem volt ...

Kép Nézzük csak közelebbről!

Kép
Kép
maresz

Hova tűnt mindenki, holnapra pihentek?

Kép
Kép
maresz

Csikken, elvileg most küldöm, remélem nem adja fel...

Évi! mi történt?? remélem most már nem történik veletek semmi rossz, ennyi elég volt egy időre....

jujj de sajnálom a holnapi művészetek palotáját! bár ma este sztem már sokkal jobban van Eszti, de azért nem lenne illdomos elmennünk. pedig nehéz megállni :D

köszönjük a jókívánságokat!

nem tudom mi volt a levegőben akkor tegnap, hogy más gyereke is így viselkedett, mikor van telihold? :) remélem ma jobb lesz a helyzet!

Roki, mikor pihenem ki? nem tudom, úgy folyamatosan. ha tudok, akkor alszom én is délután, ma pl nem akartam, mert annyi tennivalóm volt itthon, aminek még messze nem értem a végére. nekem is hiányzik a napirend :wink:

Ayse, Andris alszik éjjel? mármint felébred? :) és ti hogy álltok a tejes cuccokkal?

Karácsonyra én babát szeretnék venni az Esztinek, mert mostanában kezdett el ölelgetni és a macijával játszani, nagyon aranyos. bár lehet, hogy nem jó ötlet, mert olyan jól elvan a macival és a svéd rénszarvival, hogy minek még egy baba is...
és egy trambulint szeretnék neki, az ortopéd ötlete alapján, de asszem az keményebb dió lesz, mert olyan járókás lenne neki jó.

Ayse, az a Lili levél nekem fájt :) komolyan, ha filmben látom, tuti elsírom magam.... úgyhogy remélem ügyesen alakítod a történetet! :)

ja, Rokica, ígértem neked a páratartalom mérőt, de így nem tudom holnap elvinni :( nem tudom milyen lesz a jövő hét, de majd csak kitalálunk valamit...

KépKép
KépKép
and

Maresz, jajj de édes a Brigi, ahogy elmélyülten olvas!

atya ég, ilyen késő van :shock: futólépésben el, cső :D (ezt a húgomtól tanultam :D )

KépKép
KépKép
and

And!
Köszi kérdésed! Andris mégegy éjszaka kihagyta az éjjel 2-3-as szopit. Viszont tegnap!!!!! Brrrrrrr Az éjjeli szopi után elkezdett sírdogálni az ágyában. Átraktam hozzánk, többre egyszerúen nincs erőm. Itt is rengeteget forgolódott, de legalább aludt! Az egyik megoldáa az volt, hogy a fejecskéje az enyém mellett volt, csak a lába a másik irányba nézett (a fejtámla felé), én nem mertem moccanni, ő meg órákig így aludt. És ehhez képest a nappali alvás is igencsak rövidre sikerült, az ébrenlét meg nyafogósra. Na mindegy, remélem ma nincs ismétlés. Sztem frontérzékenyek a gyerekeim és ez nagyon nem jó hír... :(
Mért találtad szomorúnak, Lili levelét?
Én is el, mivel holnap nekiállunk bútrort szerelni!

ayse

Maresz!
Olvasó Nép reklám arca, Brigi csúcsédes!

ayse

Jóreggelt...

Mi jó korán kidőltünk tegnap este, kb 9-kor. Ennek megfelelően mindenki ötkör ébredt is, Zsuzsa hálistennek visszaaludt. Elég nehezen. Ilyenkor már ő is nagyon forgolódik, éberen alszik. Az a bevált módszer, hogy a saját takarója mellé vagy helyett rárakom az én tollpaplanomat is (amit biztos ami ziher alapon még ott tartok az ágyában, ha netán mégis mellette kell aludnom) és az valahogy visszanyugtatja őt az alvásba. Talán a súlya miatt, mert különben ölelgetni kell. :) Amit nagyon szeretek, de azért nem órákig.

Egyébként ő takaróval alszik, és van hogy kétrészes pizsiben... általában nem szokott probléma lenni a lerúgás, bár az az igazság, hogy még egy hete háromszor keltem hozzá éjjel, és bőven volt alkalmam visszatakargatni. Most hogy csak hajnalban ébred, lehet érdemes lenne bekukkantani rá éjjel, hogy mit csinált a takarójával... de valahogy úgy vagyok vele, ha nem ébred fel rá, akkor biztos nem is fázik.

And:

Ne aggódj a páratartalom mérő miatt. :) Aranyos vagy, de majd megoldjuk másképp, és különben is ez nekem valahol egy jó játékszer, nem életfontosságú. Mondjuk mostanában megy Zsuzsa szobájában a hidegpárásító, biztos nem túl száraz neki. Én meg vedelem a vizet. :)

Bodza:

Másik ismerősöm most 9 napos túlhordásban van... a dokija hagyná őt menni a 12. napig mert minden rendben van velük, de a párja már nagyon izgul, és ő szeretné ha hétfőn beindítanák neki a szülést... :? Szóval mindkettőtöknek nagyon drukkolok hogy minél előbb beinduljon! :)

Maresz:

Aha, értem mire gondolsz. Érdekes, bennem nincs meg ilyen erősen hogy lakást stb kéne teremteni a gyerekek feneke alá, bár hogy így belegondolok, ez igazságtalan mert nekem pl van lakás a fenekem alatt. Bár (és asszem ez itt a bökkenő) nekem tkp több lakás egyhatod része van a fenekem alatt, és ez egy olyan áltatlan szituáció, hogy nem is gondoltam arra, hogy ilyennel "áldjam" meg a gyerekeimet. Meg nálunk benne van a pakliban az is, hogy mi is és a gyerekek is amerikai állampolgárok (is) vagyunk, David kivételével, mert ő nem kettős állampolgár. Szóval mi is és ők is bármikor kimehetnek Amerikába.

Ez a másik fele annak amin elgondolkoztam, mert bennünk mostanában felmerült, hogy visszamennénk Amerikába annyi időre hogy én megszerezzek egy PhD-t. De én annyi buktatót látok egy kiköltözésben, hogy elment a kedvem attól, hogy belevágjak. Szerintem kisgyerekkel SOKKAL jobb Magyarországon lenni mint Amerikában. Itt van a család, a baráti társaság, egy csomó ingyenes illetve olcsó gyerekszolgáltatás (bölcsőde, egészségügy, csak hogy kettőt megnevezzek).

Ha kimennénk Amerikába, a kettőnk fizetésének jelentős része egészségbiztosításra és gyerekmegőrzésre menne el. Nem tudnánk annyi időt tölteni a gyerekekkel, mert kapnánk kb 5 nap szabit egy évben. Nem lenne segítségünk, csak fizetős.

Szóval egyelőre én úgy gondolom, jobb nekünk Magyarországon. Majd ha a pénzkeresés kerül előtérbe és nem a család, akkor visszamegyünk. Illetve majd amikor nem igénylik ennyire a gyerekek a jelenlétünket, mint most, akkor... talán...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mi is már fennt.

Ayse
Brigi is hasonló poziciókban szokott aludni. Mi Apjával az ágy két oldalán legesleg szélén (kb.10 centin) Brigi pedig középen keresztbe. Hol az én számba van a lába, hol az Apjáéba. Ez már nem állapot tudom, változtatni kellene rajta. De egyenlőre hiányzik az elhatározás és a kitartás.

Rókica
Hát igen, gyerek mellett már mi sem vállaljuk be külföldöt. Előtte kellett volna nekünk is kimenni pár évre, gyűjtögetni.

Megyünk reggelizni, aztán f10 fele indulás, 10 körül ott vagyunk.

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Itt vagyok én is! :D
Bodza miatt minden reggel gyors bekukkantottam, de látom, még Kristóf jól érzi magát az anyaméhben!

Ma anyós névnapja a déli program, utánna jön a szegedi barátnőm, nyár óta nem láttam.
Tegnap közös családi progiként üvegfestékeztünk!!!!Nagyon jó volt, Panna állandóan meg akarta simizni a kész darabokat!!! :D (most csináltunk életünkben először :oops: )
Benianyu
Jó hogy itt vagy, fürcsis képek annyira édik, és a névnapi képeken irtó jól nézel ám ki! :wink:
Nyúlné
Végre egy kis életjel!!!!!!!Jók a képek mint mindíg, örülök, hogy láthattuk Kisnyuszit(is)!!
And
jobbulást Esztinek a takonykórból, nagyon szívhez szóló volt, ahogy a szüleidről írtál!

Most gyorsba ennyi, remélem összeszedem magam, és estére tudok jönni!
Pussz Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok! :) :) :)

Micsoda gyönyörű idő van ma! :) Lent is voltunk a fiúkkal kicsit rohangálni, hintázni, csúszdázni. :)

Totka,
Köszi a bókot! Igyekszem! :) Te hogy állsz a tornával? Rászántad magad?
Üvegfestés :) Jó barátnőzést! :)

Bodza, Maresz,
Köszi a bókokat a fiúkról! :)

Zsóf,
Dani már szépen jár, de azért annyira nem egyszerű még vele. Babakocsit meg azért nem vittem, mert a házunk előtt áll meg a busz. Addig elcipelem simán, ha nem arra jönne, amerre én szeretném, ami elég gyakori. Az Auchanban beültettem a bevásárlókocsiba, ami egy ideig tetszett neki, de utána simán kimászott volna belőle, ha hagytam volna. :)
Mazsola :) de jó, Gergőnek biztosan tetszeni fog. :)

Viki,
El tudom képzelni, hogy Peti balhézik néha. Danit is nagyon nehezen tudtam elcipelni a játékoktól, pedig jó sok ideig voltunk. Mindig vissza akart menni. :)

Maresz,
Nagyon édes Brigi a mesekönyvnézegetős képeken! :) Nagy komolyan olvas! :)
Én is két héttel (13 nappal) hordtam túl Danit, kaptam a kérdéseket szép számmal. :)

benianyu

Helló!

Hát mire kell jönnöm?????
Egy buli képei az oldalon...amiről már megint lemaradtunk :( :evil: :( :evil: :( :evil:

Fogadjunk direkte kiterveltétek, hogy ne is lehessünk ott..

Na ezért még számolunk :twisted: :twisted:

Egyébként megjöttünk....ok volt minden....

Vásárolni Parndorfa ne menjetek, mert O akció van. :evil: :evil: , viszont Bécs gyönyörű, a forraltbor isteni(és még bor is van benne :wink: ), a sültgesztenye csábitó, a fényeg vakitóak....

Lénában megint nem csalódtunk, igazi Miss Survivor :lol: :lol: :lol:

Részletek később..most megyek a szomszédba Gazdálkod Okosant játszani :shock: :D :D

Bodza????

M.

Kép

Kép
megann

Bodza!

Már látom :? :roll: :roll:
Pedig azt hittem, jó hirekre jövök :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Nem lett kitervelve. :) Vagyis, elvileg csak Marcik voltak hivatalosak, mivel Marcinap volt, csak miután Dani és MediMarci százéves haverok, protekciósként mi is ott lehettünk. :)

benianyu

Sziasztok!

Benianyu!
De jó, hogy ilyen jól éreztétek magatokat, a képek nagyon jók lettek, fiúk helyesek! :wink:
A hotelt ajánlod úgy is, ha nem gyerekekkel megyünk? Mert januárban Orsi barátnőmékkel mennénk négyesben kikapcsolódni, csak még azt nem tudjuk, hova..... :oops:

Nyúlné!
Marcis buli képek is tutik, jó ki buli lehetett! :D
Már jó lenne valami nagy buli is!

Megann!
Üdv újra itthon!!!! Vettetek valamit azért? Mi volt a meglepi? :D

NA VISZONT MOSTANÁBAN NEM TERVEZ SENKI NAGY TALIT, ÚGYHOGY ÉN BEVÁLLALOM! :wink: :D
Ki mit szól a december 15-e, péntekhez?? :D

Folyt. köv. :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mi tegnap voltunk a Normafánál, sétáltunk egy nagyot, még Leon is rengeteget jött , alig ült a kocsiban.
Utána réteseztünk, délután meg nagy legózás volt.
Ma délelőtt mi is voltunk a Művészetek Palotájában, délután mind a négyen aludtunk egy nagyot, nemrég keltünk fel. :P
Most Gabi mesél a fiúknak, szerintem megyünk diavetítőzni. :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Köszi :) :) :)
Úgy is ajánlom a hotelt, ha nem viszitek a gyerekeket. Jó sok kényeztetési lehetőség van, százféle masszás, szépségszalon stb, amikről én lemaradtam, de nem bánom. :wink:

benianyu

Sziasztok!

Hát lányok, a konyha...
3 ajtó helyett 6-ot adtak, viszont két takaró lappal kevesebb van. A takarólaphoz nem adtak önmetsző facsavart :shock: (jesszus, mik vannak???). Kitöltő nem létezik, nem kapható. Ez volna az, hogy a szekrény ne pont a faltól kezdődjön, mert akkor nem lehet kinyitni az ajtaját. Állítólag a takarólapból szoktak kivágni megfelelő méretű darabot (azzal meg a helyzet lsd. fenn). Pedig ez a kitöltő szerepel az ikea letölthető berendező progijában :shock: :shock: :shock: . A férjem nagyon lelkes még, Apukám meg huszadszor mondta, hogy soha nem fog elemes bútort venni :lol: :lol: :lol: . Az eredmény: két szekrényváz, egy sarokpolc és kezdjük sejtegetni, hogy hogyan kell felszerelni a takarólapot és a díszléceket. Spotlámpa is lesz a faliszekrény aljában, addig még gondolatban sem merészkedtünk el. Tegnap a szomszéd, aki gépészmérnök és házi ezermester és ikea konyhájuk van, viccesen megjegyezte, hogy a karácsony az stimmel, csak nem az idei... :? :? :?

Barbi!
Szívesen mennénk talizni, de pont az a péntek van kiszemelve mézeskalácssütésre, amit a szomszédgyerekeknek (is) rendezünk. Ez azonban ne befolyásoljon senkit!!!!

ayse

Hurrá!!!!
Az egyik dobozba mégiscsak tettek önmetsző facsavart!!! (pedig az információs csaj azt mondta, hogy nem adnak hozzá!

Lili azt mondja:
- Akkor ha felszereljük a bútorokat, kevesebb hely lesz?
- Igen.
- Akkor minek szereljük fel???????

(már azt se értette, hogy minek költöztünk ide :lol: :lol: :lol: )

ayse

Barbi, mi akkor jövünk haza Kehidáról :( és :lol: , de tőlem mehet, miattam ne tegyétek át, ha jó mindenki másnak!

Ayse, sajna van ilyen, mi már ezért nem is veszünk lapraszerelt bútort! Vagy kijön a szaki és összerakja, vagy készet veszünk (RS-bútor)

Kép

Kép
prüntyi

Barbi!
Nekünk elvileg jó a 15! :)

Annamami!
Virágotoknak nagyon boldog névnapot kívánunk! :)
Levágtátok Marci haját? :roll:

Benianyu!
Nagyon édesek a fiúk! Dani úszógumis-vigyoris képe különösen tetszik! :D
Örülök, hogy jól pihentetek!

Bodza!
+++++++++++++++++++++++

Zsuzsa!
Hogy vagytok? Költöztök már? :roll:

Andrea!
Esztinek jobbulást kívánunk! :)

15hós oltás híradó!
Natinak eddig SEMMI BAJA! (ezer kopp-kopp!!!!)
Talán tényleg nem dől ki minden gyerek tőle! No para!

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda,
Köszi :)
De jó, hogy Natinak nem lett baja az oltástól! :)
Írtam neked privát üzenetet, megkaptad?

Ayse,
Sajnálom, hogy ilyen trehányul rakták össze nektek a bútor részeit, jó nagy méreg lehet így dolgozni a leendő szép konyhán.
Liliszáj :)

benianyu

Maresz, Róki, Benianyu! Ne idegesítsetek ezzel a 10 nap-két hét túlhordással!!! :evil:

SZÜLNI AKAROK!!!!

Azért köszi mindenkinek a drukkot, de kezd elfogyni a türelmem!!!!

A mai ctg is a 20 körüli értékekenél stagnált. :(

Azért jóslófájások vannak, de lehetne már kicsit komolyabb is!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Na, csak itt vagyok én is!!!

Döglődik ez a rohadt gép, Apa hiába bővítette, meg telepítette tegnap újra, csak beszökik rögtön, valami vírus, ahogy a telepítés után újraindítja.
Így aztán egész délután ezzel tökölt, most úgy tűnik, hogy müxik.

Mi nagyon jól éreztük magunkat a Művészetek Palotájában!
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire sokan vannak!!!
Azt hittem, ott lézeng néhány gyerek a szüleivel!

Gergő is élvezte, bár ő nem nagyon volt oda a csodásnál csodásabb játékoktól (meg a sok gyerektől sem ), annál inkább lesett lefelé az üvegen, a bábszínházba!!!
Az nagyon bejött neki.
Meg egyfolytában elszökni, és a szívbajt hozni az anyjára... :lol: :lol: :lol:
Hazafelé rögtön elaludt a kocsiban, sőt, mikor hazaértünk, ugyan felébredt, de vissza tettem egy kicsit a kiságyba, és ott is elaludt.
Jövő héten tuti, nem megyünk, mert anyumhoz megyünk, talán utána!

Megann!
Na tessék már mesélni, hogy azért mégis miket vásároltatok!
Meg egyáltalán, mi volt az a hotpot?????

Barbi!
Nekünk elvileg jó a 15-e, mostmár nem esek kétségbe, hogy mi lakunk tőleket a legmesszebb, hiszen múltkor is milyen frankón elbékávéztunk hozzátok!!
:roll: :roll: :roll: :roll:

Marci-anyuk + Benianyu!

Marcis buli Danival kiegészülve nagyon jó lehetett, legalábbis a képekből ítélve.
Csudijó képek készültek, nagyon szépek a gyerkőcök!

Márti!
Örülök, hogy Téged is végre személyesen megismerhettelek!!!! :lol: :lol:

Totka!
De jó kis családi progjamjaitok vannak!!!
Én is úgy kipróbálnám ezeket, de gőzöm sincs, hogyan álljak neki!!!
Megaztán, szerintem érdeklődés hiánya is lenne, legalábbis Apa részéről.
Tessék képeket feltenni a művekről, jó?????????

Nyúlné (ha esetleg olvasol)!
Ne már, hogy még mindig nincs billentyűzet!!!
És különben is, mi van veletek?
És Kisnyúl fütyijét "megjavította" már ApósDoki???

Ja, azt nem is meséltem, Gergő olyat csinált éjjel, mint még soha!
Először is, pár napja megint fel-felsír álmában, szerintem egy újabb fog.
Most éjjel megint ezt csinálta, átmentem, kivettem, megnyugtattam, majd már majdnem el is aludt a vállamon, amikor egyszer csak éktelenül keserves sírásba kezdett.
Nem tudtam eldönteni, hogy mi lehet, nem hinném, hogy a sebe a pocakján, azt gondoltam, hogy a foga.
Mindez éjfélkor...:? :?
Na, erre Apa is átjött, ő sem bírta megnyugtatni, és ki is találta, hogy vigyünk át közénk az ágyba, mondván, talán hamarabb megnyugszik, és elalszik.
Nos, kb. 5 percig csendben is volt, majd megint keserves sírásba kezdett.
Nem tudom, mi lehetett a baja, de nem fogta a hasát,tehát nem a seb lehetett.
Felkapcsolom az éjjeli lámpát, abban a pillanatban óbégatás abbahagyva, mikor meglátta az apját, elkezdett vigyorogni, majd levágtatott az ágyról, egyenesen a tv-hez, amit be is kapcsolt. :roll: :roll: :roll: :roll:
Majd mikor nyugtázta, hogy még van adás a tv-ben, akkor kihorgászta a kosárból a pianino-t, és nekiállt zenélni.
Hát, apával csak röhögni tudtunk, ezen Gergő is újra felbúztdult, mert örömében elkezdett sikongatni, meg rohangálni a szobában.
Gondolhatjátok... :? :? :? :?

Úgyhogy erősen kétséges volt a mai Játszóház, de mivel Gergőt mindez az éjszakai buli nem hatotta meg, így már reggel 7 óra után szintén eljátszotta mindezt.

Úgyhogy, nekünk van egy elő távirányítónk, spórolhatunk az elemmel... :D :D :D :D :D :D :D

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?