Sziasztok!
Na, csak itt vagyok én is!!!
Döglődik ez a rohadt gép, Apa hiába bővítette, meg telepítette tegnap újra, csak beszökik rögtön, valami vírus, ahogy a telepítés után újraindítja.
Így aztán egész délután ezzel tökölt, most úgy tűnik, hogy müxik.
Mi nagyon jól éreztük magunkat a Művészetek Palotájában!
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire sokan vannak!!!
Azt hittem, ott lézeng néhány gyerek a szüleivel!
Gergő is élvezte, bár ő nem nagyon volt oda a csodásnál csodásabb játékoktól (meg a sok gyerektől sem ), annál inkább lesett lefelé az üvegen, a bábszínházba!!!
Az nagyon bejött neki.
Meg egyfolytában elszökni, és a szívbajt hozni az anyjára...
Hazafelé rögtön elaludt a kocsiban, sőt, mikor hazaértünk, ugyan felébredt, de vissza tettem egy kicsit a kiságyba, és ott is elaludt.
Jövő héten tuti, nem megyünk, mert anyumhoz megyünk, talán utána!
Megann!
Na tessék már mesélni, hogy azért mégis miket vásároltatok!
Meg egyáltalán, mi volt az a hotpot?????
Barbi!
Nekünk elvileg jó a 15-e, mostmár nem esek kétségbe, hogy mi lakunk tőleket a legmesszebb, hiszen múltkor is milyen frankón elbékávéztunk hozzátok!!
Marci-anyuk + Benianyu!
Marcis buli Danival kiegészülve nagyon jó lehetett, legalábbis a képekből ítélve.
Csudijó képek készültek, nagyon szépek a gyerkőcök!
Márti!
Örülök, hogy Téged is végre személyesen megismerhettelek!!!!
Totka!
De jó kis családi progjamjaitok vannak!!!
Én is úgy kipróbálnám ezeket, de gőzöm sincs, hogyan álljak neki!!!
Megaztán, szerintem érdeklődés hiánya is lenne, legalábbis Apa részéről.
Tessék képeket feltenni a művekről, jó?????????
Nyúlné (ha esetleg olvasol)!
Ne már, hogy még mindig nincs billentyűzet!!!
És különben is, mi van veletek?
És Kisnyúl fütyijét "megjavította" már ApósDoki???
Ja, azt nem is meséltem, Gergő olyat csinált éjjel, mint még soha!
Először is, pár napja megint fel-felsír álmában, szerintem egy újabb fog.
Most éjjel megint ezt csinálta, átmentem, kivettem, megnyugtattam, majd már majdnem el is aludt a vállamon, amikor egyszer csak éktelenül keserves sírásba kezdett.
Nem tudtam eldönteni, hogy mi lehet, nem hinném, hogy a sebe a pocakján, azt gondoltam, hogy a foga.
Mindez éjfélkor...
Na, erre Apa is átjött, ő sem bírta megnyugtatni, és ki is találta, hogy vigyünk át közénk az ágyba, mondván, talán hamarabb megnyugszik, és elalszik.
Nos, kb. 5 percig csendben is volt, majd megint keserves sírásba kezdett.
Nem tudom, mi lehetett a baja, de nem fogta a hasát,tehát nem a seb lehetett.
Felkapcsolom az éjjeli lámpát, abban a pillanatban óbégatás abbahagyva, mikor meglátta az apját, elkezdett vigyorogni, majd levágtatott az ágyról, egyenesen a tv-hez, amit be is kapcsolt.
Majd mikor nyugtázta, hogy még van adás a tv-ben, akkor kihorgászta a kosárból a pianino-t, és nekiállt zenélni.
Hát, apával csak röhögni tudtunk, ezen Gergő is újra felbúztdult, mert örömében elkezdett sikongatni, meg rohangálni a szobában.
Gondolhatjátok...
Úgyhogy erősen kétséges volt a mai Játszóház, de mivel Gergőt mindez az éjszakai buli nem hatotta meg, így már reggel 7 óra után szintén eljátszotta mindezt.
Úgyhogy, nekünk van egy elő távirányítónk, spórolhatunk az elemmel...