Ppanna, Anikó!
Köszönöm, aranyosak vagytok, és egy kicsit megnyugodtam ezzel a rohadt "ingerszegénységgel" kapcsolatban.
Csak tényleg olyan rossz, hogy nincs neki más társasága, csak én, meg este az apja.
És tényleg, nekem meg nem mindig van türelmem odaülni mellé, és játszani vele.
Persze, Gergő nagyon jól eljátszik magában is, akár órákig, de azt sem szeretném, ha emiatt olyan kis magába forduló lenne.
Nem tudom, nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, ezt talán Róki tudná megmondani.
Prüntyi!
Szép kis kiadásaitok vannak most kari előtt, mondhatom!
Tüncsi bőre
Reméljük, mostmár csak jobb lesz, és nem esik vissza!
Mea, Ancsi!
Nekem sincs diplomám, és már korábban leírtam, hogy ég is az arcom, amikor írjátok, hogy kinek milyen, és főleg hány diplomája van.
De felnézek mindenkire, főleg azokra, akiknek több is van. Mert sejtem, hogy mi munka lehet mögötte.
Na, azokra meg triplán felnézek, akik mindezt gyerkőc mellett csinálják végig.
Nekem szerencsém van, mert már beszéltem a főnökömmel, és mehetek szeptembertől vissza dolgozni.
De viszont nem így terveztem, nekem eszem ágában sem volt visszamenni ehhez a céghez, mert nagyon rossz szájízzel jöttem el onnan.
De most áldom mindenki eszét, aki akkor azt mondta, hogy talán mégse borogassak asztalt, mielőtt eljövök, mert soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő.
És tényleg... Nekik lett igazuk.
Pedig nagyon be akartam olvasni a főnökömnek.
Dehát jobb, hogy nem tettem. Akkor még nem gondoltam, hogy 2 év után vissza akarok menni (vissza kell mennem).
Ez több dologból is összetevődik, egyrészt ugye az itteni állapotoktól megőrülök, másrészt tényleg azok a rohadt anyagiak.
Sajnos, ha a gyes-ből kéne megélnünk (+ persze Apa fizuja), nem tudom, mi lenne.
Nekünk ugyan lakáshitelünk nincs, de ott a kocsi lízingünk.
És arról nem is beszélve, hogy ugye el szeretnénk költözni. Szóval mindenképpen kelleni fog az én fizum is ahhoz, hogy besétálhassunk a bankba,
egy "kis" lóvéért.
Úgyhogy nekünk az igazi hepaj majd csak ezután kezdődik.
Írtam már azt is korábban, hogy belevágtunk ebbe az Ilfero-s dologba.
Ugyan mi már meglévő autót matricáztattunk, azért így könnyebb. Mert e nélkül is kéne fizetni a részletet, így viszont,
azt a havi összeget, amit kapuk félre tudjuk tenni.
Bevallom, ennyi pénz nem tudnánk félre tenni havonta.
És nem feltétlenül azért, mert olyan baromi rosszul megy, hanem egész egyszerűen mi sem tudunk bánni a pénzzel.
Szóval, ha nekem is most új munkahelyet kellene keresnem , igencsak be lennék szarva.
Egy érettségivel, egy középfokú nyelvvizsgával, és egy felsőfokú menedzserasszisztensi képzettséggel (ami egyszerűen titkárnő:)
: ) )
Mert nem attól félek, hogy nem kapnék állást, mert az van dögivel, hanem inkább attól, hogy mennyi pénzért...
Mert azért mindettől függetlenül nekem elég jó kis pénzem volt...
Totka!
Én is csak becsülni tudlak azért Téged is és a párodat is, hogy mindazok mellett, amit leírtál, ilyen szuperül helytállsz.
Nekem nagyon tetszik a dolgokhoz való hozzáállásod, és egyébként is...
Lányok!
Most vasárnap készültök a Művészetek Palotájába???
Fűzöm Apát, hogy vigyen be minket is. Úgy látszik, menne a dolog.
Igaz, kétségbe volt esve, hogy akkor mikor lesz ebéd, meghogy ha hazaértünk, akkor soha nem lesz kész a kaja, stb.
Na, ezen kiakadtam, és felcsattantam, hogy hogy lehet az, hogy ott vagytok ti, nem is kevesen, akik , meg akiknek a férjeik tudnak rugalmasak lenni,
és leszarják, hogy mikor lesz kész a vasárnapi ebéd. Mondtam neki, hogy ez többeknél miért tud működni, nálunk miért nem???????
Na, ezen először besértődött, majd rögtön mondta, hogy jó, akkor elvisz minket.
Erre tegnap is kérdezte, hogy mikor megyünk?
Bár szerintem titkon reménykedik, hogy nem megyünk.
Meg tudom érteni, mert az a baja, hogy be kell vinnie, addig ő mit csinál. Meg hogy én nem tudok beülni a kocsiba, és menni.
Kicsit meg is értem, hétfőtől szombatig dolgozik, mint a hülye, vasárnap pihenhetne, erre kocsiba kell vágnia magát, és irány Bp.
Szóval ezt a részét megértem, de hát ő is megérthetne engem.
Különben is, elég rosszul esett, mikor valamelyik nap előadtam neki ezt az "ingerszegényes-környezet " teóriámat, és csak széttárta a kezét, hogy akkor ő most mit tudna csinálni????
Nem ezt a reakciót vártam. Persze, utána belegondoltam, hogy tényleg nem tudna mit csinálni, mindent megtesz azért, hogy mindenünk meglegyen, meg hogy jövőre költözhessünk.
Csak azért mégis rosszul esett.
Na, vinnyogást befejezem, pláne, hogy ma végre korán jön haza.
Ja, és mégegy:
Barbin felbúzdulva feldobnék én is egy kabátot, hátha érdekel valakit.
A Babaszobán vettem Gergőnek, de hát nagyon nagy rá, idén tuti, hogy nem fog bele nőni.
És már kapott másik kabit is.
Szóval, én 1.400 Ft-ért vettem (plusz postktg.), ennyit is szeretnék érte kapni.
Ha esetleg valaki érdekel, vagy tudtok valakit, akit érdekelhet.
A méretek:
Hossz: 42 cm
Szélesség: 42 cm
Ujj hossz válltól: 28 cm
Ujj hossz nyaktól: 38 cm
Nagyon finom anyagú, pufi kabát, ebben tuti nem fázik a gyerkőc, mert nagyon vastag.
És a képek:
Balra Gergő lába látható:)
Itt meg az agyonrágott kispárnikó
Ha nem érdekel senkit, akkor feldobom a Vaterára, vagy a TeszVesz - re:)