Új privát üzeneted érkezett!

Duda.

A széket mi a CORÁBAN vettük és magyarul beszél!!! :D :wink:

Irtam privit!!!!

ancsi26

Lányok, ezt még be akartam linkelni nektek, hátha valakit érdekel.
Főleg fiús anyukákat szerintem.

Én szemeztem egy darabig vele Gergőnek, jó is lenne rá, de aztán úgy voltam vele, hogy hasonló jellegűnk már van, inkább valami olyasmit vennék neki, amiben menetelhet hóban - sárban:

http://www.teszvesz.hu/item144036212_21 ... po_uj.html

Kép
kuha

Ancsi!
Ez tök jó oldal! Találtam is egy betonleverős óriást, amire állítólag rá is lehet ülni és "csak" 6 ezer 2. Ez azért mégis jobb, mint a 9!

ayse

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, köszi a videó-dícséreteket! Nekem is az az apás-szerelmetes kép a kedvencem :)
Lehet, hogy jobb lett volna, ha végig az első zene szól... A másodikat is szeretem, sőt, eredetileg hármat terveztem, de csak ennyi kép van / ez is negyven darab!!!/

And :) Ez még nem jutott eszembe, hogy van-e olyan, akii egy gyerek nevelésére alkalmas, valaki többre. Ezt maga érzi az ember, az tuti! És ha ez az ismerősöd vágyik a másodikra, akkor alkalmas is rá. Az anyagi kérdés valóban más kérdés, nyilván a családtervezésnél mindenki kalkulál ezzel.

Ayse :) Kockáknál válaszoltam a körkérdésedre :)

Ancsi :) Én írtam cédére videót, de csak a számítógépen tudom lejátszani, ott nincs gond, de DVD-nk nincs :oops:

Fú, annyit írtatok éjjel, én már ré aludtam, Ti meg itt kukorékoltatok :) Pedig mindent ki is vasaltam :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Duda!
Tudom ám egy kicsit továbbfűzni a pumpás sztorit!
Andrinak egyik kedvence volt a strandon a pumpa. El is neveztük őt a Pumpák Királyának, a Pampák Királya mintájára (asszem az a puma, ugye?) :).

ayse

Sziasztok!

Róki!
Nagy-nagy gratula Zsuzsának, reméljük megtartja eme jó szokását! :wink:

Ayse!
Csokit mi se veszünk a fiúknak, kapnak úgyis a rokonoktól :?
A Télapótól Nolcsi olyan sisakot kért, mint amilyen a BOB-nak van (Bob the builder mesefigura, egy építőmunkás). Sárga, építkezéseken használatos.
Jó kis kérés lenne, mert itthon semmi bobos dolgot nem lehet kapni, egy-két legót kivéve. De nagyon nagy mázlim van, mert 2 hónapja a babszobán vettem egy szettet, amiben van szerszámos láda, sisak :D , szerszámok, meg egy elemes fúró, mind bobos!
Meg van tesco favasút, ahhoz kap mind a két fiú rengeteg kiegészítőt, hidat, alagutat, váltót, vasuti kocsikat, mozdonyt.
Leon meg külön egy kis szettet, mert folyamatosan marják egymást a vasút miatt, mind a kettő imád vele játszani.
Leon is tolja már a sínen a kocsikat. :D
Szerintem nyugodtan vegyél Andrisnak kocsit, csak nem modell autókat, mert azoknak valóban lejár a kerekük.
Pl. a Vader márkának van betonkeverős autója, jó nagy, meg traktorja utánfutóval, ami 2-3 ezer forintba kerül. De tényleg nagyok, nekünk is van mind a kettő! :wink:
A Bruder járgányok ilyen eszelős drágák :(
Ja és lehet kapni több bevásárlóközpontban is.

Évi!
Megértem, amit a gyerekekről írsz, ezért nem vállalom egyelőre a 3. babát.
Lehetne, meg elférne, ha kicsit összébb huznánk magunkat, de így én sem szeretném :(
Csak ha van szép szobája külön, meg meg tudunk neki adni mindent, stb.
Cipő nagyon jó, csak nekünk is van hasonló, meg Leonnak kicsi is lenne.....22-23-ast hord! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse!

Hmmmmmmmmm teljesen egyformán gondolkodunk...itt vádolom magam, hogy legalább átolvashatnám az angol tankönyvemet, mert addig is ragad rám valami a koszon kivül..vagy vehetnék egy jó könyvet....ahelyett hogy itt traccsolok...de nem megy :oops: :oops: imádok idejárni :oops: :oops: locsogni-fecsegni...és már többeket is elkápráztattam az innen származó statisztikákkal, esetekkel, storykkal, tudással, infóval :P :P

Szerintem én már tényleg orvosi eset vagyok :oops: :oops:

Kuha!

Igen, mi holnap megyünk Bécsbe :P , de sajnos mi elsődlegesen Parndorfba megyünk holnap, mert az új épületben még nem is voltunk és állitolag nagyon megéri a dolog...úgyhogy az egész napot erre szánjuk...
Úgyhogy SCS-be pl nem is nagyon terveztünk menni.
Este megyünk SZUSITZABÁLNI :P :P :P :P :P :P :P , és én vacsi után még elmennék megnézni a sétálóutcát a karácsonyi vásárt ilyesmit...de ezt majd meglátjuk..hogy Léna hogy birja....
Szombaton meg egy Bécs közeli fürdőhelyre megyünk és valami Chinese hotpotra...amiről fingom sincs hogy mi.... :oops:
Férj kinai barátja azt irta skype-n hogy ez a meglepi és hogy nekem biztos nagyon fog tetszeni...
Hááát nemtom.....kinaivá fognak keresztelni..vagy mi,????? :lol: :lol: :lol:

Gyerkőc téma:

Hát én sem érezem magam ősanya tipusnak..sőt a türelmem szerintem az átlagosnál kevesebb :( , mégis úgy érzem hogy nagyon boldog lennék ha 3 gyerkőcöm lenne... :P
Még tudod min múlik szerintem??
Hogy milyen az első gyerek?? :roll: :roll: :roll:
Léna viszonylag "jó" kislány...nem hisztis, nem nemalvós, nem nemevős...nem beteges..szóval a nagyvonalakban ideális gyerkőc...és ez szerintem sokat számit..
Én arra számitok, hogy talán a többi is ilyen lesz :P :P :P

De mondjuk szegény Hari, aki még mindig az "életbenmaradásért" küzd a Lilikével...hát lehet hogy én már eret vágtam volna....
Nagyon becsülöm az erejét meg a higgadtságát...

Anyós: :lol: :lol: :lol:
Soha nem fogok megbizni benne, de Lénával nagyon jól bánik és mindenben segit amiben kérjük...úgyhogy próbálok normális viszonyt kialakitani...de amikor kiakaszt valami hülyeséggel..na akkor nagyon kiborit... :evil: :evil: :evil:

Annamami!
Jujjj várom ám a bááááááááájglireceptet :P :P :P

Aniko!
Dubai :? :? :? :?
A dologhoz az is hozzátartozik hogy Léna nélkül egy tapottat sem megyek sehová...
Hát lehet egy ilyen babát itthonhagyni egy hétre???
Kép
SOHASOHASOHASOHASOHASOHASOHASOHASOHASOHASOHA :P

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Dehogy keresztelnek kínaivá!!!!

Annál sokkal jobb!!!

Gésává tesznek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Ja és karácsonyra lego duplot kapnak mind a ketten, meg könyvet :D

Megann!
Hát én se vagyok egy ősanya típus, nekem is a türelemmel vannak problémáim :oops:
DE! Mivel két szuper jó kisfiam van, ezért gondolom, hogy 3-al is elboldogulnék :lol:
Léna nagyon ari, ahogy alszik! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Most elképzeltelek, húzott szemmel, fehérre meszelt pofival... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó, tényleg biztos tök jó lesz, pláne, hogy nem csak egy napra mentek.
Mi csak megyünk, meg jövünk, Gergőt sem visszük.
De lehet, hogy több mindenre jutott volna időnk, ha esetleg 2 napra mennénk.
Sebaj, majd legközeleb...

Anyós... :roll: :roll: :roll:

Léna kisasszony alukálva is csudiszép!

Képzeljétek, megkaptam ma én is a tesz-vesz aktiváló kódot.
De rájöttem ám, hogy a vásárláshoz ez nem is kell, csak az eladáshoz.
Onnan tudom, hogy valamelyik nap licitáltam egy gatyára, de végül lemaradtam róla, mert elfelejtettem bekapcsolni a gépet, és addigra véget ért a licit.

Kép
kuha

Na jó, mostmár, hogy ketten is bevallottátok előttem, mostmár én is bevallom, hogy én sem vagyok az a túl türelmes típus.

És szégyenlem, de soxor nem is tudok leülni játszani Gergővel. Pedig ő aztán különösképp igényelné.
Hisz alig van gyerekek között.

Épp tegnap éjjel , nem tudtam aludni, és azon gondolkodtam, hogy mennyire ingerszegény környezetben él Gergő.
Sem gyerektársasága, sem játszótér, semmi.
Ha el is megyünk sétálni, itt a környező utcákban, akkor is mindig csak ugyanazt látja.
Egész nap velem van, többnyire a lakásban, este , ha Robi hazajön, vele jól kihazncúrozzák magukat.
Tisztára elvagyok keseredve.

Ma felhívtam a bölcsit, ahová reményeim szerint járni fog Gergő.
Tök jól elbeszélgettem a vezetőnővel, (persze azt nem mondtam, hogy nekem majd onnan lesz egy protekcióm, aki által remélem, hogy felveszik GErgőt).
Kifaggattam mindenről, és mondta, hogy mostmár ne, mert ünnepi lázban égnek, de ünnepek után menjünk el hozzájuk Gergővel, és szívesen végigvezet minket a bölcsin.
Na, ettől tök jó kedvem lett, úgyhogy januárban el is megyünk!

Kép
kuha

Megann!
Lemértem a pulcsit, 34 cm hosszú!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann :)

Valaszolsz lszi, hogy mit hallottal az oltasrol? Foljebb kerdeztem Toled, de aztan nem irtad.. Ez az MMR amirol rosszat hallottal?

Kép

Kép
ppanna

Barbi!

Értem....akkor én most kijelntem hogy NEKED LEGALÁBB 3 GYEREK VALÓ :D :D :D

Kuha
:evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De szenya vagy :lol: :lol: :lol: :lol:
Igy is sápadt vagyok mint egy kókadt hóvirág :lol: :lol: engem még meszelni sem kellene :lol: :lol:
Akkor ez most azt jelenti hogy undibbnál undibb férfiak kegyeit kell majd lesnem????na nemmmmmmmmmm azt már nemmmmmmm
hotpot ide vagy oda..nem vállalom :lol: :lol: :lol:

Teszvesz:
:evil:
Nekem kód nélkül nem hagyott licitálni a nyavalyás...ezért kellett Barbit is bevonnom....

Türelem:
Én nem is játékkal vagyok türelmetlen..hanem ha van valami amit nem kellene csinálnia..na azt nem nagyon tudom tolerálni.. :cry: :cry: Pláne mióta világos számomra, hogy teljesen tökéletesen tisztában van a Nem szabad szavak jelentésével.
Pl..délelőtt a kertben sétáltunk..és elkezdte macerálni azt a nagy törött műanyagcserepet amiben az egyik fa érkezett, szóltam neki 1x 2x 3 szor hogy nem szabad(mert el fogja vágni a kezét), láttam hogy érti, hallja, mégis macerálta..na rákoppintottam a mancsára...hát ebben vagyok én türelmetlen...

Gergő:
:( :(
Nagyon remélem hogy összejön nektek a bölcsi...
Valamennyire sajnos igazad lehet az ingerszegénységgel kapcsolatban....ezért Gergő biztos értékelné a bölcsit ...
Tényleg bizom benne hogy nektek összejön...na meg abban is hogy nekünk is :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Na látod???
Erről beszélek...
Ott áll a vasalnivaló....
Már napok óta tervezem hogy lebányászom a karácsonyi dekorációs kellékeket..de nem...
Én csak jövök és rendületlenül pofázok :evil: :evil: :evil: amikor Léna alszik...igy nem haladok semmivel...
Apa már le is cseszett, hogy nem hiszi el, hogy még az Eurokat sem tudtam kiválogatni a perselyből egész héten :oops: :oops: :oops: :oops:

Persze mondtam hogy nem, mert Léna nem hagy :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Ppanna!

Jaj bocsi...de igazából semmi mást nem hallottam róla csak azt amit leirtam tegnap Dudának.. ez a 15 hós kötelező oltás...a röviditése a kiskönyv szerint:MMR+OPV+HIBII.
Oltás után kb 1 héttel jelentkeznek a tünetek, hosszantartó láz formájában, de majd azért rákérdezek még a dokinéninél, úgyis akarok konzultálni vele, hogy akkor most mi legyen..mikor kapjuk meg.....

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Hát...az az igazság, hogy mostmár olyan cipzáros pulcsira vadászom..mert egyszerűbb a kezelése...de ez nagyon tetszik...igaz Lénának mindene, lila, rózsaszin..kevés a piros...de azért még megfontolom estig...ok????
Olyan jó melegnek néz ki különben...

M.

Kép

Kép
megann

Koszi Megann, csak azert erdekel ennyire, mert mar tokre nem tudom mit hoyg adassak Davidnak. Amugy a magyar dokink javaslatara az itteni oltasokat kapja DAvid, de a rozsahimlo itt kulon van, es mar le is csusztunk rola, 9 honaposan kellett volna. :roll:
Na mindegy agyalok tovabb..

Edes az alvos Lena!

Kuha :)
Engenóm is foglalkoztat ez, de a gyerekeknek kicsi valtozas is eleg, pl ha kiviszed az utcaraelmegy vasarolni, nekiar ez is elmeny :) Szoval ha ilyenekbol van eleg, akkor szerintem nem nagy baj most meg. A gyerektarsasag biztos jo lenne, de ha jovore bolcsis lesz, meg nem maradt le semmirol :) szerintem.

Kép

Kép
ppanna

Megann!
Akkor miért nem viszed el a másikat, az cipzáros is , lila is, kötött is:)
Nagyon szép szerintem, igazi csajos :D
Főleg azért dicsérem ennyire, mert én vettem Rékának...... :P
Na jó, ha nem tetszik, semmi probléma :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok, sűrű napok vannak most, kocsi zöldkártya, biztosítás (casco-t visszadobták, mert kell még egy plussz biztonság, így sos megyek váltózárat szereltetni..., mosógép bedöglött...(2 éves)...ez már kb 70 ezer minusz, ami nem igen volt betervezve... :cry: )

Nagyjából megvagyunk, Tüncsi gyógyulgat, és képzeljétek ma 9-ig aludt (csak 2 megszakítással) mennyei volt! :lol:
és képzeljétek olyan szép a bőre...kb 2-3 napja...pedig 1hete nem kenem semmilyen ekcéma krémmel! Lehet, hogy kezdi tényleg kinőni, és volt előtte egy nagy "kitisztulási" roham? Reméljük! kopp-kopp-kopp!

Visszaolvasni nem tudok, Tüncsi ugyanis, már csak 1 x alszi 1 órát (most is 3/4 2 kor aludt el) szóval mindent besűrítek ebbe az időbe! Ha volt KÖRKÉRDÉS tegyétek fel újra lécci...

Kép

Kép
prüntyi

Barbi
Az első pulcsi engem is érdekel, ha Megann-nak nem kell én elvinném.

Annamami
Micsoda karácsonyi meglepetés. Ez igen. És még főz is? Szuper férjet találtál magadnak.

Megann
Léna egyszerűen gyönyörű azon az alvós képen. Már a múltkor akartam írni, hogy mennyire megnőtt a haja.
Dubai? Hát az sem semmi. Én örülök, hogy egy hétvégi síelésre eljutunk az idén télen. Gondolkoztál már rajta, hogy mit csinálsz Lénával ha sielni mentek? Megy veletek a hegyre, vagy felváltva síeltek?

Bodza
Jujj, nagyon izgulok. Mikor a Brigi született én is nagyon szurkoltam, hogy csak nehogy skorpió legyen (bocsi Barbi). A Mérleg sokkal nyugodtabb jegy szerintem.

Folyt.köv., mert felébredt a kisasszony.

Kép
Kép
maresz

Andris már tudja, hogy a tükörkép, az csak kép!
Tegnap a Kisföldalattin leszállásra várakozva észrevette, ahogy ült a babakocsiban, hogy ott állok (tükröződöm), és egyből hátrafordult, megnézni, hogy jól gondolja-e, hogy igazából a háta mögött vagyok!!!!
Egy új szót is tanultunk: cicc!
És énekli: hinTA nyanyinTA!

Megann!
Léna csodaszép!

ayse

Megann,
NNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM!
En sem tudnam itthagyni a helyedben!!! :lol: :lol:

And,
Megdobbentett, amit irtal. Hisz ki a fene tudja elore, hogy milyen lesz anyanak es fokepp kinek allna jogaban valakit is kritizalni vagy beleszolni ebbe a kerdesbe!!!!!!!!! Megdobbento milyen emberek vannak!!!!!!!!!! Le akartam irni az en esetemet, de hosszu es nem akarok terhelni senkit vele, de a noverem mindig sok gyereket akart es csak egy van neki en meg sosem akartam gyereket es kettot nevelek. En sem vagyok a turelem mintakepe, fokepp mostanaban es sajnos a masodikkal, aki neha igazan probara tesz mar most is, de akkor is, szolna csak be nekem valaki, megmondanam en a velemenyem neki, hogy nyikkani sem tudna utana!

Kuha,
Ne butaskodj mar!! Ingerszegeny kornyezet nem letezik, csak akkor, ha bezarod a gyereket a negy fal koze es ra sem nezel! Oket minden erdekli, meg akkor is, ha ez nekunk unalmas, idegesito vagy eppen ingerszegeny! Most ok egyebkent is a kozeli kornyezetuket fedezik fel, tv, kulcsok, pakolas, lakas felterkepezese stb. Sok idot vesz ez igenybe! Egyebkent meg ket eves koruk elott nem igazan jatszanak meg mas gyerekekkel, igy raer a bolcsi is. Ne aggodj, csodas fiad van es biztos vagyok benne, hogy anyukaja megfelel meg neki jo ideig mint a legbiztosabb es legjobb INGER! :lol: :lol:

Jucc,
Megneztem mind a ket videot! Nagyon jok es tenyleg a kep Balazzsal, amikor az apukaja szemebe nez, hat csodalatos! De a tobbi kep is, nagyon szep fiaid vannak!

Rokica,
Elottem a kep, ahogy pocakosan odasietsz a soforhoz es beszolsz neki :lol: :lol: :lol: Vigyazz azert, mert vannak tenyleg elmebetegek!! En is inkabb csak dudalok es integetek!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Hahó!!

Lassan 4 órája fő a bablevesem és még mindig kemény!!! :shock: :evil: De csak nem marad igy!!!?

Melit viszik el anyukámék ma este és ott lesz vasárnapig!!!! :) :(
Muszály,mert meg kell csinálnom a nagytakaritást,ablakpucolást.......!!!
Meg megyünk majd Zolival megvenni a mikulási és karácsonyi ajándékokat,hogy ne maradjon utóljára az se.

Na most csak ennyi,megyek a babomhoz!! :lol:

ancsi26

Kepzeljetek,
Elfelejtettem irni, hogy nalunk minden varakozasom ellenere a kicsi feltekeny a nagyra. Legalabbis erre a kovetkeztetesre jutottam tegnap, amikor is elkezdtunk jatszani a fiukkal egy Monopolyt es amikor a kicsi felkel, csak uvoltott, ahogy jatszottunk. Allandoan fel akart maszni hozzam! Este mostam a nagy hajat-uvoltott, ahogy bejott a szobaba- :twisted: ugyanez es ma reggel abban a pillanatban ott termett mellettem, amikor elkezdtem zselezni a nagy hajat!
Pillanatnyilag a rahagyom taktikat valasztottam es nagyban magyarazok neki, de felfogja, megvaltozik?? Most olyan furcs Matthieuval, ha ketten jatszanak elvan, de ahogy megerkezek, persze es a naggyal van valami, beszelgetunk vagy csinalNANK valamit, ott terem es tepi le rolam a nagyot es jon - jonne a karomba!! Mit lehet tenni ilyenkor?? Nem igazan tudom, uj a helyzet nagyon! Nem engedhetek neki mindig, hiszen akkor igy no fel, azzal a tudattal, hogy o elonyben van a naggyal szemben es hat a nagy hamarosan felfogna ugye, hogy mire megy ki az egesz es talan neheztelne az occsere, de ha meg rahagyom akkor meg csak uvolt es hat NAGYON KITARTO!!!!!!!!! Mit lehet tenni szerintetek?

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ancsi,
Beaztattad te azt a babot fozes elott??

Jaj de jo neked, biztosan hianyozni fog de annyira jo neha egyedul is lenni neha!! En mar nem is tudom milyen az amikor az ember hazamegy, eltervez valamit, leul egy forro kakaoval az esti hirek ele, elolvas egy ujsagot stb, anelkul, hogy szazezerszer ne zavarjak meg :oops: :cry: Neha ugy szeretnem, ha valaki vigyazna egy kicsit a gyerekekre 1-2 napig :oops: :cry:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Na ugy latom, most en fogok sormintazni, de most egy kicsit csend van(munkahelyen vagyok), igy agyalok meg mindig az And irasan! Mert itt van ez a het. Ferj hetfotol Parizsban uzletel, majd csak este jon haza, ami azt jelenti, hogy en hetfotol egyedul vagyok a cegnel es intezem az ugyeket, telefonokat, adok-veszek, ertekezek, ma ket talalkozom volt fuvarcegekkel ez reggel 9-tol este 6-ig, mivel nincs itt a ferjem, muszaly itt maradnom, elotte ugye a gyerekeket utnak inditani suli+dada, kiveve tegnap nem dolgoztam, este nagyert suliba kicsiert dadahoz, leckeiras, jatek, furdetes, hiszti elrendezes, kedden kicsivel dokinal, ma este nagynak judoedzes, kicsiert a dadahoz menni, utana vissza a nagyert a judora, bevasarlas, vacsi stb-stb, es neha tenyleg eszembe jut, hogy sokkal konnyebb volt amikor csak egy gyerekem volt es tobb idom maradt magamra, akkor most en sem vagyok arra valo, hogy ket gyerekem legyem?? Ez olyan hulyeseg, hiszen mar alig varom, hogy jol megszorigassam oket (mind a kettot) ennek ellenere. Vannak jo es rossz napok, nyugodt vagy turtelheltek es bizony meg a legjobb es legnyugodtabb anyukak is meginognak szerintem! De egy biztos, talan meg emlekeztek, mennyire meg voltam ijedve egy honapja egy valoszinu harmadik terhessegtol, hatttttttttt egy biztos, en mar nem vallalkoznek harmadik gyerekre! Remelem ertitek! Valahogy most nem vagyok jo passzban, hianyzik a papam, faradt is vagyok es hat betortek a vorosok is es nagyon faj a hasam! :twisted: :twisted:

Na befejezem, nem nyavajgok itt!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

turtelheltek=tulterheltek bocs :oops:

KépKép
KépKép
aniko47

Meg egy, aztan valoban huzok, birom anyosom, rakapott, hogy jon hozzank-hozzam pentekenkent delutan, mert akkor nem dolgozok. Na nem segiteni, vagy vigyazni a kicsire, de nem am, mert akkor jon, amikor alszik es igy "dumalhatunk" egy kicsit! :twisted: :twisted: Hat most megfogadtam, hogy penteken csak a zart ajtot talalja, mert elegem van belole. Le fogok dolni a fiammal es aludni fogok( a nagy a suliban van) vagy elmegyek valahova a kicsivel, hogy kapjon eszbe mar!!!!!!! :twisted: :twisted: nem pedig a hulye dumajat hallgatni!! Na most ez csunya vagy igazsagtalan nem tudom,mert azert szokott segiteni csak eppen mindig ugy, hogy az neki feleljen meg, attol fuggetlenul, hogy nekem megfelel-e, de epp most telefonalt, hogy johetne-e holnap megnezni a kicsit!!!! Egesz heten ram se kakalt, pedig tudta, hogy egyedul vagyok, persze holnap miert is ne?? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, megyek lejogazom magam a targyaloteremben! :twisted: :twisted: Bocsanat a kitoresert, ne haragudjatok, de olyan jo volt leirni! Mar elore latom a kepet(lesni fogom :lol: ), ahogy nyitja a kaput, csengetni ugysem mer, mert ezert mar letoltam nehanyszor! :twisted: :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Látom a gyerekek száma volt a téma.
Hááát akkor én bevallom, hogy van egy kis bűntudatom, de én lehet, hogy egynél maradnék......
Nem tudom miért, de nem érzem, hogy kellene(már) második és néha úgy érzem talán nem is fogom úgy érezni, pedig Lívi egy angyalka, mint tudjátok.
2 hós kora óta átalussza az éjszakátkat, fogzást is kibírja szenvedés nélkül, ha beteg akkor sem sír(de nem is igen volt még beteg, lázsas csk 1x a 3 napos), szóval jöhetne a tesó+anyagiak sem akadály, de amit én érzek mostanában, az az, hogy én még nem dolgoztam nagyon sokat eddig és nem "értem el" még semmit(önerőből), csak segítséggel+párom által állunk ahol állunk és ez zavar kicsit.

Kicsit ellustiztam az éveket, tanulás terén......

Szóval úgy érzem szeretnék megint dolgozni, esetleg tanulni stb.

Lehet, hogy utána megint vágyni fogok egy kisbabára, de nekem annyira rossz volt az eleje, hogy csaszi lett, sokat sírt, nem jött össze a szoptatás , hogy úgy érzem nem szeretném ezt még egyszer végigcsinálni, mert olyan rossz érzés volt......

Ráadásul 3x vágnának fel megint és már az sem hiányzik......

De picit bűntudatom van, mert tudom jó lenne a tesó Lívinek
(bár nekem van bátyám, mégsem vagyunk túl jóban sajnos, bár nem miattam).

Sajnálom, hogy lehet, hogy nem lesz kistesója, meg vigyázni kell, hogy ne kapjon mindig mindent meg, és hogy ne legyen önző de talán elég szigorú mami vagyok :D így ettől nem kell félnünk.....

Szigorú alatt értem: hogy azért nem kényeztetem agyon, és következestes is vagyok vele és nem is engedek minden tmeg neki)

Szóval csak ezt akartam leírni Nektek.

Én pl. magamról úgy gondolom, nem vagyok az az igazi ŐSANYA, és lehet hogy 1-nél megállunk(páromnak sincs ellenére, bár ő azért lazábbra veszi a dolgot és bevállalna másodikat, de azt mondta ezt nekem kell éreznem, mert ha nem szeretném, kár erőltetni)

Ugye most nem gondoljátok, hogy egy hibbant agyú vagyok?????????????????????????? :? :? :? :? :? :?

Csak őszintén le akartam írni, mert ez az igazság, így érzek......

Mea
mea

Kuha! :)

Én abszolút megértelek egyébként!!!!
Nem csoda, hogy egyelőre nem szeretnétek 2. babát.
Gergőmeg hamarosan bölcsis lesz, így hát ne aggódj lesz eleghet gyerektársaságban még!!!!!

Megann! :)

Léna tündéri az alvós képen!

Mea
mea

Aniko! :)

Ezért vagyunk itt, hogy meghallagassuk egymás örömét, de bánatát is :wink:

Mea
mea

Mea :lol:
Hibbant? Ugyan-ugyan :lol: Mar irtam neked, nem olvastad szerintem, mindenki csak sajat maganak tud donteni, hogy mikor es mennyi gyereket vallal. Ha te igy erzed, profitald ki ezt az egyet es eld az eleted? Senki nem szolhat bele!! Sokkal jobb egynel maradni es szeretoen nevelni, mint vallalni kettot, mert ez az elvaras?? Nincs erre eloiras sehol!! :lol: :roll: :?:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Másik problémám:

Van egy érettségim, irodavezetői tanfolyamom, 2 db nyelvvizsgám(jó rég nem használtam az angolt, németet)

Na most ezzel hová helyezkedjek el itt vidéken gyerkőc mellett majd????

Mert ha Pestre megyek be dolgozni, akkor csak későn érnék haza, és nem tudnék még oviba sem menni érte :cry:

Meg hát nincs sok papírom, most ezzel hová lehet tényleg menni dolgozni????

A másik, hogy fogalmam sincs mit tanuljak......................

Fősulitól tartok, mert amúgy is lusti vagyok, és most még itt van Lívi is akit nem szívesen hanyagolnék......

Helyben csak boltok vannak, vagy önkormányzat, meg ilyenek.......

Nem tudom mitévő leszek...........................

Esetleg tippek?????

Mea
mea

Mea.

Dehogy vagy hibbantagyu....
Tok megertem, es nyugi, ha meggondolnad magad es 10 ev mulva akarnal masodikat, meg akkor sem keso :D

kdjfkljhbfjfakdlsfjksdmcjlksjfdbhdoikjmk :evil: :evil: :evil:

Ferj irodajaban vagyunk, hulye angol billentyuzet..na majd este folyt..... :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Köszi köszi köszi :) !!!!

10 év múlva már öreg leszek(38 éves) :cry: :cry: :cry: :D :D :D

Mea
mea

Anikó!

Neked is köszi!!!!

Olyan aranyosak vagytok!!!!
Máris jobban érzem magam!

Mea
mea

Mea!
Sztem is fontos, hogy az ember önmaga is legyen, ezért sem bánom már, hogy nem akkor jött a bébi, amikor szerettük volna, hanem sokkal később.
Mit szeretnél dolgozni? Úgy értem segítő jellegű, úgymint pedagógus, ápoló, vagy irodai munka? Karrier, vagy pénzszerzés a fontosabb?
Kis boltot nyitni, babaruci, felnőttbutik, papírbolt, vagy amire a környéketeken igény lenne?
A 38 éves öreg azért fájt....

ayse

Ayse! :)

Ne haragudj, nem akartalak megbántani!!!!!!!!! :oops: :oops:
Ezer bocsánat!
Csak arra értettem, hogy nekem második baba már késő lenne akkor.... :oops: :oops: :oops:
Tényleg bocsi, amúgy nem öreg valaki 38 évesen, csak én érezném magam akkor már annak egy 2. babához!

Hát a pénz nem nagyon számít egyelőre.....

Igen én is vállalkozásban gondolkoztam, de el kéne gyorsan végeznem előtte a boltvezetőit, ráadásul ami még most decemberben indul az még a régi 4 hós lesz.....de 2007-től változik a tanfolyam jellege.
Nem tud erről valaki valamit véletlenül???

Szóval jó lenne egy picinyke bolt, de Nagymaroson már szinte minden van, ami kell......nincs túl sok ötletem, elég telített a piac :)

Egy irodában el lennék, csak helyben nem sok van, de hátha....

Aztán persze legszívesebben tanitó lennék vagy óvónő( :D én aki 1 gyereket akar :D :D :D ) dehát ahhoz jó sokat kellene tanulnom!!!!

Viszont az tetszik benne, hogy "nyugis" állás, persze nem könnyű, nem úgy értem csak gyerekbarátabb állás mint a többi!!!
Meg ezek a szakmák olyan szépek, mert olyan "tiszták" még, nem megy az a pörgés ezerrel mint egy multinál stb, na azt nem bírnám szerintem!!!

Pedig sokan azt hiszik, hogy nekem egy pörgős, pénzes munka lenne jó, de nem igaz!

1. a pénz nem érdekel(egyelőre legalábbis nem az a lényeg)
2. szeretem az embereket
3. de nem szeretek átgázolni másokon, ezért nem is hiszem, hogy nagy ember lesz valaha belőlem :D

Na most eleget rizsáltam magamról!

várom az ötleteiteket, tanácsaitokat, véleményeket.

És kiváncsi vagyok, hogy Ti mit szeretnétek csinálni ha visszamentek megint dolgozni?

És AYSE NE HARAGUDJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Mea
mea

Mea!
Éreztem én, hogy pedagógus, vagy bolt...

Szerintem mind igaz, amit írtál a pedagógus pályára. Ha sokat is kell tanulni, lehet, hogy evés közben jönne meg az étvágyad! Magyarán egy próbát megérne a tanulás, legfeljebb nem válik be. Mondjuk nekem ami lejöttt így az éteren keresztül Rólad, az az, hogy egy tűzről pattant lányka vagy, nem hiszem, hogy ne menne.

A kis bolt az már fogós kérdés, attól is függ, hogy pl. Te mivel foglalkozol szívesen. A mi vágyaink között egy teázó-kávézó-könyvesbolt-cédbolt szerepel...meg egy vendéglő...vagy egy cukrsászda (de ezek tényleg csak vágyálmok).

ayse

És ugyanazt szeretném csinálni, amit előtte...tanítani :lol:

ayse

Ayse! :)

Áááá nem vagyok én olyan tűzről pattant, illetve nagy pofim az van, de mögötte azért nem vagyok én annyira "nagy".

Anno a német nyelvtanárira vettek fel és mindig is szerettem volna esetleg tanítani vagy valami olyat csinálni, amivel adhatok az embereknek, de aztán otthagytam 2 hét után (én nagy marha!!!!!), merthogy én mégsem akarok már tanulni.

Na utána kicsit elkallódtam az életben, nem igazán a legjobb úton jártam, közben végezetm azt a tanfolyamot, meg nyelvek, de ennyi.
Utána jött az utazási iroda, ahol 4 évig dolgoztam.

Hát ennyi a "nágy kárrierem" :D :D :D

De most, hogy gyerekem van, nagyon aggódos lettem az életemmel kapcsolatban, picit be is fordultam, hogy miket hagytam ki, mit végezhettem volna el, ha nem lettem volna olyan nem törődöm!!!

Most meg álmodozom, hogy miket lehetne, csakhát így Lívi mellett már sokkal nehezebben fog mennia tanulás az tuti.

Meg végülis nem értem, miért pont most, hogy itt van már ő nekünk, miért most jut eszembe, hogy nem elég amit "tudok".

Most kínomban a gépírást gyakorlom ezerrel minden nap, míg Lívi alszik. :D :D :D

Legalább leköt :)

Te tanítónő vagy tanár vagy Ayse?

Ha tanár, akkor mit tanítasz?

Szereted ezt a pályát?

Csak mert írtad, hogy vágyálmod egy teázó-cuki vagy ilyesmi.

Azért a vállalkozás szerintem kemény, akkor tuti nincs annyi idő a gyerekekre.....

Nem gondoltam, volna, hogy "irigylem" majd a tanári pályát egyszer és visszasírom, hogy nem végeztem el ezt a kevéske 3 éve nyelvtanárit!!!

Na abbahagyom a "rinyálást" :D

Mea
mea

Sziasztok,
huh de sokat irtatok megint :)
And a email címem: csnevargak@invitel.hu a w.baby volt, de ezt a másikat is átküldhetnéd :)

Mea, szerintem csak akkor szülj ha tényleg úgy érzed, hogy kell a második baba is.
Mi már nagyon szeretnénk a következő babát igaz nem ártana kicsit sporólnunk, de sajna az nem megy nekünk :(
Szerencsére van egy keresztanyukám akitől nagyon sok mindent kapunk. Igy ha mégegy gyereket szeretnénk az se lenne azért olyan vészes. De mindenképpen szeretnénk előtte egy cs.házat és mivel ezt a lakást mégcsak szeptemberbe vettük nem valószinű, hogy 10 évig elmegyünk innen.

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

vállalkozás= Megann és én életem, mikor férj este 7-kor beesik nagy nehezen, meg van hogy hétévégén is meló van, legalábbis nálunk :(

Mea
mea

sziasztok!

Akartam jönni, de nem engedett belépni... :evil:
Nem tudom, leírjam e az érzéseimet, mert tele van negatívummal.... :(
Én mindíg két gyerkőcöt szerettem volna, csak az előnyét látom, hogy van egy 5 évvel fiatalabb hugom.férjemmel más a helyzet, ő Panninak nem akar -remélem csak egyenlőre-tesót.Az ANYAGIAK miatt.nagyobb lakást szeretnénk(bár nem mi volnánk az egyetlenek, akik 59 nm-ren élnek négyen.Ill.ha anyuék nem segítenének, hussal, tojással, rucikkal, stb, még így sem állnánk.Az én fizetésem tudjátok mennyi, Csabának egy picivel több, de kis túlzással egyik hónapról a másikra élünk.Szeretnénk pl.3-4 napra pihenni menni ide belföldre, de sajna ezt sem engedhetjük meg magunknak.Amire költünk, és mi luxusnak nevezzük(tankolás, internet, makettrepcsik, és slussz.)Abban bízunk, hogy ha visszamegyek dolgozni, jobb lesz.......
Persze, mi is Panninak-ra gyűjtenénk(különóra, ha tehetséges lesz valamiben, lesz hobbija.)
Én nagyon sokat köszönhetek anyukáméknak, amire egy élet is kevés, hogy megháláljam.
Csabánál más a helyzet.pl a sógorom egy évvel fiatalabb férjemnél, de 11!!!!!!!!!!!!éves koruktól nem beszélnek(a srác az ELTE politológia szakán végzett kitüntetéses, vörös diplomával 4 éve, azóta otthon döglik anyósék nyakán.)no comment

De mondom, én ne szóljak egy szót sem, mert vannak nállunk sokkal rosszabb helyzetben lévők(nem mintha ez vígasztalna)
Plussz munkát meg mikor, hol vállaljunk??(én Panni születése előtt masszíroztam, de itt falun ezért sem lehet 500 pénznél többet kérni, azt is meló után vsináltam, heti 3x-hullán.

Ne haragudjatok ezért a sok negatívumért, csak mikor rámjön......! :evil:

Jucc
Nagyon klassz lett Balázs videója is!!!
Megann
Dubai:Hmmmm, de jó lesz Nektek!Alvó Léna Tündéri!!!!
Nyúlné
Billentyűzet javítása!!!!!!!!!!
Bodza
Tegnap éjjel azt álmodtam, hogy vajúdsz!!!!!!Megy a drukk Neked!
Göndörzsóf
Ne is monnd ezt a koraszülött mentést!!! :evil: :cry:
Szétbarmolja az eü miniszter a rendszert, utánna figyeljétek meg, tavasz végén lemond.....Bodza is írta, hogy az eü-ön, és az oktatáson spórolni.....Áhhh, még jobban felmérgelem magam!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép Morci Panni
Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Muszáj volt feltennem a nemrég készült Panna képeket, mert a végén elfelejtem, hogy is kell képet feltölteni!!!! :lol: :lol: 8) :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Panna képek nagyon édesek!

Amúgy teljesen megértelek és remélem nem esik rosszul, hogy én meg nem szeretnék második gyerkeket(egyelőre vagy nem tudom) pedig lehetne(anyagiak).
Viszont mivel nem érzem úgy, kényszerből meg hogy tesója leygen Lívinek nem szeretnék szülni.........

De igazságtalan sajnos az élet, mert sokan(túl sokan az országban) nem mernek vállalni többet, az anyagiak miatt :(
Na ilyenkor szégyellem magam, de sajnos akkor sem érzem, hogy szeretnék még egyet.
Lehet később majd fogok akarni még, de most nem.

Becsülöm azokat, akik kis helyen, kevés pénzből felnevelnek 2-3 gyerkőcöt és nem is akárhogyan!!!!!
És higgyétek el, hogy lehet hogy az a gyerkőc százszor boldogabb lesz mint akinek mindene megvan(tapasztalat, hogy nem minden a pénz, rohadtul nem!!!!!!)

Sokan azért hajtanak, minél több legyen, minél többet költhessenek stb stb stb.
ördögi kör, közben meg nem tudják igazán élvezni az életet.

De tény, hogy nehéz manapság kijönni kevés fizuból és az igények is azért mások már, szóval nem is tudom, hogy ha kevés pénzünk lenne, akkor hogyan gondolkoznék, hogy 1 vagy több legyen.........

Olyan szomorú ez azért, hogy ekkora különbségek vannaka társadalomban, dehát kellett nekünk "piacgazdaság" "verseny" stb. :cry: Dehát a kommunizmus sem volt jó, bár szerintem anno szüleink még sokkal többre becsültek mindent amit megszereztek stb.

BLABLABLA..........

Na abbahagyom a hülye szövegelésemet.

Puuusssszzzz Nektek!

Jó éjt!

Mea
mea

Totka, én teljesen megértelek. Azt hiszem mi kb.egyforma helyzetben lehetünk anyagilag. Ha nekünk nem lenne segítségünk anyagilag biztos eléggé szarban (bocsánat) lennénk.
Pedig szerintem nem keres rosszul férjem, de elmegy 70 000 ft havi törlesztő a lakásra stb... Na azt tudnánk másfelé is költeni. Ha az nem lenne, arany életünk lenne :)
De így inkább én is kétszer meggondolom, hogy menjünk-e valahova hétvégére vagy inkább ennyivel többért vásároljak be.
:( :(
Na mindegy. Azért imádom azt is amink van és férjemet meg fiamat is.

Mea, én még emlékszem a nagy várakozásra a megint megjöttből :) Lesz ez még mésképp is szerintem :) :)
K.

KépKép
Kép
csikken

Panni édes :)

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?