Szijjjasztok!
De jól belendültetek az este!
Barbi!
Kabát nagyon szuper, tényleg nagyon jól néz ki!! Csak az a bajom ezekkel a kabátokkal, hogy másokon annyira tetszik,
de valahogy magamon nem tudnám elképzelni. Aztán ki tudja, lehet, hogy csak egyszer el kéne kezdenem ilyet hordani...
Leon sorozat tuti nagyon, nekem a 3. kép tetszik a legjobban! Annyira, de annyira helyes rajta!
És szerintem egyre jobban hasonlít Nolcsira!
Pulóverek nagyon édesek, de hát Gergőn érdekesen mutatna. De ha lányom lenne, az elsőre rögtön lecsapnék, az nekem nagyon tetszik!
Ayse!
Karácsonyi borlevessel én is mindig karcérkodom, de nem tudom, hogy Robi díjazná-e, vagy sem. De lehet, hogy egyszer "meglepem" vele.
Róki!
Hát te aztán tényleg nagyon bátor csaj vagy!!!! Érdekes, mert ha Robi mellett ülök, és valaki buzizik, akkor én is mondom ám a magamét. Ilyenkor Robi mindig mondja, milyen nagy a szám, akkor miért nem ülök a volán mögé is be???
Egyébként a Robi is az a vehemens, kiszállok az autóból és beverek neki egyet fajta.
Volt már rá példa, hogy ki is szállt. Csak az a baj, hogy vele nyilván nem lesznek olyan elnézőek, és egyszer valaki nagyon megveri. Pláne, ha egy ilyen tagbaszakadt maffiózot fog ki.
Valaki írta, hogy azóta fél, mióta volt az a kamionos beszólós - lelövős eset.
Na, én is mindig ezzel példálozok, hogy majd egyszer csak kifog egy idiótát, és ott helyben lelövi.
Megann!
Te most hétvégén mész Bécsbe??? Majd mindenképp számolj be, hogy mi volt, mit láttál, és hová érdemes menni, mert mi meg a dec. 8-án megyünk.
(Parndorf-ot kihagyjuk, az tavaly sem jött be)
Egyébként meg nagyon gyanús vagy Te nekem!!! Még a végén puszi-pajtások lesztek anyós pajtival!!
Florida
Dubai
Egyébként nem tudom, én még csak a tv-ben láttam Dubai-t, dehát el nem tudom képzelni, hogy olyan állapotok uralkodjanak ott, mint JOrdániában, vagy Tunéziában, vagy Egyiptomban, vagy bármilyen más arab országban.
És csak úgy tudom elképzelni, hogy pompa, fény, csillogás.
SzóvalSZERINTEM (dehát egyáltalán nem biztos, hogy így van), szóval Dubai-ról nem csak legekben lehet beszélni???
Ott is van putri????
Mindenesetre nem ám kihagyni, ha lehetőség van rá!!!!
Egyébként, emlékszem, az az időjós csaj, volt tán 1-2 éve, az akkor még pici babájukkal. Legalábbis a tv-ben láttam.
És hát ott is csak a pompát lehetett látni.
Annamami!
Neked aztán nagyon gáláns urad van!!!!!!!!!!!!!!!!
Hűűű, tökre átéltem, hogy mit érezhettél, amíg előadta, hogy utaztok!!!
Milyen aranyos!!!
Bodza!!
Nagyon izgi hírekkel jöttél ám!!!
Juj, már nagyon izgulok!!!
Jucc!
Bazsi klipp nagyon szép lett, és az első része különösen megható, azzal a zenével!
Az a kép pedig nagyon tetszik, ahol Apájával egymás szemébe néznek!
:)
And!
Elég nehéz kérdés, amit felvetetettél. Olyan szerintem sincs, hogy valakinek csak 1 gyerek való, több már nem.
Mert ha annak az egynek tökéletes szülei, akkor valszeg a másikank is az lesznek.
Az meg mégrosszabb szerintem, ha valaki más mondja ezt az ember szemébe. MErt ha volt benne ez ügyben némi kétely, akkor ez a "beszólás" csak megerősíti benne a dolgot.
Azt teljesen el tudom képzelni, hogy valaki úgy gondolja magáról, hogy (bármilyen oknál fogva) csak egy gyerekkel képzeli el az életét.
Nekem vannak pillanatok, amikor elgondolkodom ezeken a dolgokon.
Mi 2 babát terveztünk Apával is, és a mai napig is úgy gondoljuk, hogy 2 gyerekünk lesz.
De vannak helyzetek , amik változtathatnak ezen.
Nagyjából általatok is ismert okok miatt nem mostanában tervezzük a második gyereket.
Szeretnék előbb elköltözni innen. Akkor jöhet a kistesó.
De én is elgondolkodtam már azon, hogy mi van, ha bármilyen külsős okok miatt nem merjük majd bevállalni a második gyereket? Teszem azt, mondjuk olyan anyagi helyzetbe kerülnénk.
Tudom, hogy te más véleményen vagy, de mi pl. nem vállalnánk be mégegy babát, ha nagyon szar lenne az anyagi helyzetünk.
Mert nyilván, ha az ember alábbhagy az igényeiből, akkor van hely mégegy babának.
De gyarlók és önzők vagyunk mi emberek, és akkor inkább azt mondom, hogy a lehetőségekhez képest adjunk meg mindent annak az 1 gyereknek, minthogy 2-nek kelljen esetleg nélkülözni.
Szar dolgok ezek nagyon.
És tudom, hogy nem mindenki így gondolja, remélem, nem is fogtok megvetni érte...
Most én is úgy érzem, hogy nem bírnám ki mégegy gyerek nélkül.
De azt azért nem érzem, hogy 3-re gyúrjúnk.
Egyetértek Barbival, és Ayse-val, hogy tényleg csak akkor derül ki, ha már megvan a második, meghogy azért gyerekfüggő is a dolog.
Azért hozzátenném, hogy attól is függ ám, hogy mi milyen típusúak vagyunk.
Nekem nagyon tetszik Róki mondása, hogy nem ősanya típus. Már csak azért is, mert néha én is ezt érzem magamról.
Én pl. nem tudom elképzelni, hogy 3-4 gyerekem van, akikkel egész életemben otthon vagyok.
Nekem szükségem van/lesz arra, hogy dolgozzak, hogy ne csak a gyerekneveléssel foglalkozzak.
Remélem, hogy sikerült úgy leírnom, hogy értsétek , miről beszélek, és nem fog úgy elsülni, hogy megbántam a gyerek-dolgot, stb.
Na, most megyek, megetetem Gergőt.