Új privát üzeneted érkezett!

Totka
jó kis délutáni program lehetett!
Sztem nyugodtam válszthattad volna a forró csokit vagy cappucinot,mert MEGÉRDEMELTED VOLNA! :D
Tündér Panna hogy érzi magát?
Ti is jó sok finomságot készítetek,nyami. :P
annamami

Róki!
Egyelőre azért nem próbálkozunk, még rápihenek egy pár évet... :wink:

Megann!
Küld csak el, megnézem az overált. :P
Ha itthon vagyunk, szívesen elintézem neked, nem probléma.
A 14 nem is sok egy új kabiért szerintem, főleg, hogy a garderobe-ban is hasonló árakon kínálják, ami ugye használt. :?
De ez 5E volt........... :P
Szusi még nem volt, mer vagy én fostam, vagy Gabi... ő még ma is itthon van betegszabin, szóval kicsit jegeljük a témát :D
Dubait nem hagynám ki, de gondolom Lénát is vinnétek. Na attól paráznék egy kicsit, hogy ilyen kis gyereket kivigyek.

Bodza!
Hát a skorpió nem egy könnyű típus, én már csak tudom, én is az vagyok :wink:
Kristóf bizti sokkal jobban jár a nyilassal :D

And!
A hózentróger Gabi öccséé volt, több mint 10 éves :lol:
Derekam jobb, csinálom a tornát szorgalmasan, meg kenegetem is.

Annamami!
Most olvasom, mit írtál Te is a skorpióról :lol:
Hú, ez a Kanári-szegetek szuper meglepetés és milyen jó, hogy 24-én jöttök haza. :D
Nagyon ari Apa, hogy ilyen meglepit talált ki! :D

Fiú dícséreteket köszönjük! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na jó éjt....kidumáltam magam..

Bocsi a sok locsogásért..de pótoltam a napot :lol: :lol:

Úgy jövök már ide hozzátok mint valami gyóntató paphoz...beszámolok minden tettemmről cselekedetemről :lol: :lol:

Szerintetek ez betegség??Kezeltessem?? :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Göndörzsóf,
igen ennek egy leegyszerűsített változata. Még egy nagyon nagyon régi barátom adta és valahogy megmaradt :)
De ez inkább azonosítóként van jelen nálam.

A másik meg a Maki, Makkancs, ezt gyerekkoromban kaptam a tesomtól és a mai napig családban igy szólítanak. (tesomék, apukám, és még férjem is, bár nála olyan furin hangzik, hogy nem mindig figyelek rá)

KépKép
Kép
csikken

Jó estét!

Kicsit el vagyok maradva, de nagyjából azért képben vagyok.

Bodza :) Megy a drukk, ez már tényleg nagyon izgi! És Kristóf jól választott szerintem is jegyet!!!

Zsóf :) Jobbulást a betegeknek!

Barbi :) Nagyon állat képeket csináltatok, gyönyörűek!!!!

Kuha :) A labradorokhoz: tudtommal már rég elkeltek, egy ismerősöm szeretett volna egyet, de már nem jutott neki :D

Annamami :) Én is utálok egyedül aludni! És telejsen együtt érzek Veled. Na de ez a meglepi, nem semmi!!! :)

Te jó ég, már a karácsonyi menün töritek a fejeteket? Lassan nekem is kéne... Valami gyors, és szagtalan kaja lesz :) És a fa nálunk is reggelre itt fog állni, ez tavaly nagyon bejött :)

Nem tudom, mit akartam még, de muszáj mennem vasalni.

Közben elkészült Balázs klipje is, tudom, hogy ez nem az ő topicja, de azért fölteszem, akit nem érdekel, úgysem nézi meg :) :oops:
/ négy perc körül van, vigyázat!/

http://s63.photobucket.com/albums/h135/ ... p_0002.flv

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi!

Mire gondolsz??? :roll: :roll: :roll:
Mármint hallottál valami gyerekrablásról vagy valamiről Dubaiban???? :(
Természetesen Léna nélkül egy tapottat sem megyek...férj szerint ide kellene hozni pesztrát(mert itt éjszaka megy a shoppingolás, nappal minden zárva kivéve a stand).

M.

Kép

Kép
megann

Jucc!

Természetesen azonnal megnéztem...

Balázska gyönyörű kisfiú és némelyik képek annyira de annyira hasonlit Rád :P :P :P

Na még mindig itt vagyok.....

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Dehogy, ne parázz! :D
Én még nem voltam ugyan arab országban, de nagyon sok ismerős, aki volt, különféle fertőzésekkel jön haza. Na ettől félteném a gyereket, nehogy összeszedjen valami fosós-hányós brutál dolgot, amit itthon nem ismernek, így kezelni is nehezebb.
De nem akarlak beparáztatni, csak ugye az arabok nem a tisztaságukról híresek.....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszönöm,hogy legalább Ti tartjátok bennem a lelket,míg Apa nincs! :( :lol: :lol: :lol: :lol:
Most majd minden este itt lógok a nyakatokon!!! :P :P :P

Zsóf,
a ti menütök is ínycsiklandozóan hangzik! :D :D :D

NEHOGYMÁ 'NE LEGYEN KORASZÜLÖTT MENTÉS MILYEN ORSZÁG EZ????! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
annamami

Annamami!
sztem te se lottóz, már kifogtad a főnyereményt :wink:
nem elég, hogy főz a férje, de még karácsonykor elviszi a melegebb éghajlatra... szuper!!! :) :) :) :) :)
egyébként a fekete tényleg nagyon dögös volt, akkor... most azért már nem állna jól, sztem öregítene, a szőke meg olyan fitt-üde-kedves-nőcis anyukás :wink: főleg a keresztelős képeken, amikor olyan kis bondorka is volt :)
milyen érzés újra tejet inni, meg tejeset enni? :)

Léna tényleg nagyon szép, élőben is pont ilyen :)

Barbi! tök jól áll a szemüveg!!! és még az is feltűnt, hogy Leonnak van nyaka :wink: már bocs, de pl Esztinek csak hátulról látom, amikor meg akarom törölni neki elöl, mindig megklérdezem, hogy hol a lámpa, hogy felnézzen :D
közben olvastam az övedet...
egy barátunkat meg akarnak operálni, ő is már túlesett egy műtéten, hát nagyon nem irigylem, szar egy betegség ez a gerincsérv :(

Titii!
nagyon szép lány a Panni! azért, ha van egy kis időd bombázz minket képekkel, légyszi! és nagyon örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgok! remélem ez így is marad!! ez a kontrollos pisigyűjtés nem hangzik jól :(

Csikken!
miért nem szóltál, hogy elfelejtettem a dalt átküldeni!!!!!
már azt sem tudom melyik dal volt, és mi az emilcímed :oops: :oops: ne haragudj, nagyon feledékeny vagyok!

viszont van LA wonderful world, ha valakit érdekel, az is nagyon szép a klipp alá szerintem!

KépKép
KépKép
and

ja..
Zsóf! nektek is jobbulást!!!!
micsoda?????! nem lesz koraszülött mentés???! ezek nem komplettek!!! elmebeteg banda. erre hogy lehet sajnálni a pénzt?
nem arról van szó, hogy methetetlen betegekbe ölnek sokat, hanem arról, hogy egészséges emberek váljanak azokból a picikből...... jajj de nagyon bánt. őket mindig nagyon-nagyon-nagyon-.........-nagyon csodáltam!

KépKép
KépKép
and

Barbi!

Akkor jó......

Amikor mi voltunk..akkor nem volt gond...3 csill szálloda volt..még fogat is ásványvizzel mostunk és nem volt gond a tisztasággal....

Hmmmmmm na azért majd utánakérdezek...

Annamami!

Gyere csak...látod ha az én locsogásomat eltűrik...akkor a tiéd már csak felüdülés lehet nekik.. :wink: :wink: :wink: :wink:

Na mostmár tényleg megyek...mert férj vár rám :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Jucc!
Szuper lett a Balázs videó, nagyon szép kisfiú! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

JUcc!
persze, mert ez a mi topikunk, tehát minden ide való, ami minket érdekel :wink: nagyon szép lett!!! a zene nagyon tetszik, bár a vége elég kurta lett, még úgy néztem volna! :)

KépKép
KépKép
and

And!

Hát nem sok nyaka van neki se, olyan kis koszos tud lenni a tokija alatt. :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

én is utálok apa nélkül aludni!
múltkor, amikor svédországban volt, számoltam visszafelé a napokat, mint karácsony előtt, már csak kettőt kell aludni, már csak egyet... :)

körkérdéekről lemardtam, bocsi....

viszont kíváncsi lennék a véleményekre, szerintetek anya szempontból mi a különbség egy ill. két gyerek között? mármint van olyan, hogy valakinek "nem való" 2 gyerek? ha valaki egy gyereknek szuper anyukája, akkor nem automatikus, hogy kettőnek is az lesz?
elég hülye kérdés, de nem tudom máshogy megfogalmazni, nem tudom hova tenni...

KépKép
KépKép
and

Jucc,

addig bírtam,míg az a kép nem következett,ahol Balázs fogja Apa arcát és egymás szemébe néznek!
Na ott bőgtem el magam. :oops: :(
Nekem még mindig hormonmérgezésem van...... :cry: :lol:
Gyönyörű kisfiaid vannak,gratulálok!!!! :D

Megann :D
AKKOR EGYÜTT KEZELTETJÜK MAGUNKAT??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

Barbi, akkor férfiasan kihúzta magát :wink:

KépKép
KépKép
and

Annamami, hormonmérgezés :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem is az van! :lol:
el sem tudom képzelni, hogy mi lesz, ha majd egyszer megint terhes leszek, és lesz még egy gyerek... a bőrömön fog kiválni a sok hormon? :D

KépKép
KépKép
and

And :D :D :D :D :D

tejet nem iszom,nem is kívánom,a kávéba maradt a rizs vagy szójatej.
DE tejtermékeket és tojásos cuccokat enni csaknem egy év után újra.... mmmmmm....mennyei!!! :P :P :P :P :P :P :P

Eszti hogy reagált a laktóz tablettára látsuz vmi változást???? :roll: Javulást?
Valamit?
:roll:
annamami

And!

Szerintem van ilyen, hogy valaki tök boldog 1 gyerekkel. Azt nem lehet tudni, hogy 2 gyerekenek is jó anyukája lesz-e, csak ha már megvan a második. Lehet, hogy valaki úgy érzi, hogy nem kell 2., de ha már meglenne, akkor ez az érzés husss, el is tűnik és ugyanolyan jó édesanyja mind a kettőnek.
Úgy érzed, nem szeretnél 2. babát?

Meg ez tök ugyanaz, hogy valaki boldog kettővel, van aki meg 3-at, 4-et, x-et szeretne.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

most pl.camambert ettem és milka csokit....... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

And,
ez azt jelenti,hogy jön kisbence???? :D
annamami

ma körvonalazódott, hogy dec elején megyünk síelni egy pár napra :) illetve kis körutazás lesz, mert dec 1- szombathely (apa munkaügy, de tapadósat játszunk :D), aztán barátnőzés ausztriába, aztán meg egy kis síelés. remélem Eszti fogja bírni és nem lesz breteg.
viszont a két ünnep közti síelésünknek úgy látszik annyi :( :( :( :( :( nagyon pipa vagyok, már úgy beleéltem magam, ráadásul a húgomat is belázítottam, és ő is beleélte magát, meg még kb 15-en, akikkel mentünk volna :( jobb, ha nem találkozik velem a szervezőember :evil: mert megszámolom a hajszálait :twisted:

KépKép
KépKép
and

Barbi :D :D :D :D

most látom te pont a másik végletet írtad!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kabátod csúcs jó ám! :wink: :D
annamami

And!

A dec. eleji síelés biztos tuti jó lesz, de sajnálom, hogy elmarad a másik. :(
Örülj, hogy mentek egyátalán! Nézzük a pozitív oldalát a dolgoknak! :wink:

Annamami!
Hú, de ennék én is egy kis camembert! :P
Holnap veszek is.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

nem is tudom hogy mondjam... nem rólam van szó. és remélem, ha véletlenül olvassa, nem haragszik meg érte (mert ráadásul nem nekem mondta közvetlenül, csak azóta is ezen rágódom)! adott egy szuper jó anyuka. tényleg! és apuka is persze :) anyagi körülmények nem engednek meg bármennyi babát :( :( és véleményt kapott, hogy neki egy gyerek való. olyan típus. sztem meg tuti nem. ha valaki i9lyen jó anyukája egy gyereknek, és kívánja is a másodikat, de hát a rohadt anyagiak....akkor nem tudom elképzelni, hogy kettőnek ne lenne jó anyja! sőt..
persze én nem ismerem azért annyira a lányt, mint az, aki ezt a véáleményt formálta, de akkor is. egy kicsit megrázott. ismerek egy pár lányt/asszonyt, akinek úgy sajnálom, hogy nincs (több) gyereke. van ahol a pénz, van ahol az élet hozta így. olyan igazságtalan :(

KépKép
KépKép
and

Barbi!
én úgy érzem, hogy nem bírnám ki még egy gyerek nélkül, és félek, hogy utána majd egy harmadik nélkül sem :oops: :oops: nem tudom ép ésszel hogyan lehet felnevelni ennyi gyereket, de hogy nincs ennél fantasztikusabb dolog, az is biztos. olyan jó erre rájönni! egy pár éve még a munkában elért sikerek jelentették az élet értelmét.... nagyjából :wink:
ha már rákérdeztél :D
Annamami,
sztem majd jövőre indul a kisbence projekt :) most néztem, nekem még sosem volt ilyen szabályos ciklusom! 28 napos :) úgyhogy elég könnyű megmondani hol van a közepe :)

KépKép
KépKép
and

Barbi, persze örülök! csak sajnálom, mert a tesóm már hónapok óta erre készül, meg olyan jól kifundáltuk, hogy ő lesz a bébiszitter, mi meg síelünk, meg együtt leszünk. szóval így elrontani egy sereg ember örömét, ezért vagyok nagyon pipa, mert nem tehetünk róla :( de igazad van, ennél nagyobb bajunk ne legyen :) és hátha mégis valaki lemondja, vagy ilyesmi, még ebben bízom...

KépKép
KépKép
and

Igen, értem, mondjuk szerintem ilyet nem lehet kategórikusan kijelenteni, hogy neked meg neked hány gyerek való. Ezt az embernek magának kell éreznie és még az érzései is becsaphatják. Hány olyan ismerősünk van, akiknél a 2., 3. baba nem tervezett volt, mégis ugyanolyan jó szülők, mint eddig.
Én nem is mernék még a legjobb barátnőmnek se ilyet mondani, hogy neked 1 gyerek való! Ez hülyeség, szerintem legalábbis.
Főleg milyen szar, hogy a pénz miatt nem vállal az ember több babát :( Rohadt pénz! :evil:
Mondjuk én is kicsit emiatt jegelem a témát, mert át kéne alakítani a lakást, de arra várnunk kell, amíg legalább az egyik kocsi törlesztője lejár. Meg persze nem lenne rossz, ha a fiúk kicsit nagyobbak lennének már.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!
Gabi is 4 gyereket szeretni, de mondtam neki, hogy ebbe a lakásba tuti nem, ide már a 3 is sok.
Ha elköltözünk addig, esetleg....... :oops: :oops:
Vagy ha ikrek lesznek harmadikra....van rá esély, mer apám iker, van egy ikernővére. :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami, érdekes, hogy maradtél a rizstej mellett :)
laktóz tabletta: mintha jobb lenne. sztem amióta szedinem volt olyan éjszaka, hogy puki miatt kelt volna fel többször. azért nem szeretném, ha laktóz érzékeny lenne. sztem majd a dec közepi kilégzéses teszt fogja eldönteni igazából, az azért objektívebb vizsgálat.
látnád Eszti képét, amikor megkapja a tablettát (persze anyatejbe feloldva), nagyon szörnyű lehet, de azért mindig megeszi, olyan kis rendes. valahogy ilyenkor tudja, hogy gyógyszert kap, és megeszi.
a mandarint délután úgy köpte ki, hogy csak na .... úgyhogy ma cebiont is kapott, mert nem tudok normális gyümit beletukmálni :(

KépKép
KépKép
and

hát igen, két gyerekkel sem semmi felújítani, pláne költözködni, úgyhogy ezt tényleg át kell gondolni... mi meg annyira mázlisták vagyunk... de azért mi sem 3-ra rendezkedtünk be...
majd ha aktuális lesz, akkor iker lányoknak fogok nektek drukkolni! :) :)

KépKép
KépKép
and

asszem megyek megkeresem az ágyamat, mert Eszti ma hajnalban is többször ébredt, ő is kezd taknyos lenni.
jóéjt :)

KépKép
KépKép
and

Leon se eszi a gyümit rendesen, meg semmi darabosat nem akar, csak köpdösi kifelé. Eddig 3-4 mandarint is megevett egyszerre, remélem csak a betegség miatt, aztán lassan visszaáll a rend :?

Iker lányokat azért kihagynám, de még mindig jobb, mint az iker fiúk :lol:
Jesszusom, mit csinálnék 4 fiúval????? :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

szép álmokat :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Jó sokáig fent voltatok! :)

Anyagiak. :( Babák. :( Most érzékenyen érint, mert David szemműtétje(i) miatt nagyon elcsúsztunk anyagilag ez évben, különben tök jól állnánk. De így elég szegényes Karácsony lesz, nem is megyünk sehova, örülünk ha mindent ki tudunk fizetni ami nemsokára esedékes lesz (szemműtét ha úgy adódik, ajándékok, szülés, évvégi adók, stb). Szóval mi terveztük a második babát, ugyebár, de ennek ellenére én alig várom hogy újra keresőképes lehessek, mert bár amit David keres tök jó, nem egy életbiztosítás. Meg talán meg kéne tanulni beosztani a pénzt, ami valahogy nagyon nem megy, hiába írjuk, hogy mire költünk. Tehát tudjuk hova megy el a pénz, és még így se tudjuk féken tartani. Én még mindig azon agyalok, hogy aki közalkalmazotti fizetésből él meg, hogy a francba csinálja?! David szerint nincs olyan aki kizárólag közalkalmazotti fizetésből/nyugdíjból él, szerinte mindenkinek de legalábbis a legtöbb embernek van egy kis mellékkeresete valahonnan. Szerintem ez struccpolitika, de nem tudom meggyőzni őt, mert magából indul ki.

Bocs, hogy így elkanyarodtam...

Ma reggel megyek a postprandialis vércukor vizsgálatra. Mindjárt bevágom a zsömlémet és a tejemet és remélem hogy most jobban fog sikerülni mint tavaly, mivel akkor (figyelsz, And? :) ) határeset voltam, és biztos ami biztos el kellett kezdeni a cukorbeteg diétát. Nem mintha túl szigorúan tartottam volna, de hát nem is voltam cukorbeteg.

Azt nagyon halkan elújságolom, és lekopogom hatszáz helyen, hogy Zsuzsa második napja átalussza az éjszakát!!! Hurrá!!! Ez azt jelenti, fél nyolctól hajnali ötig alszik kb, akkor iszik egy kis vizet és még kb hatig visszaalszik. Ma szerencsétlent fel kell keltenem, pedig még most is aludna, mert muszáj készülődni a bölcsibe. Apja viszi tömegközlekedéssel, mert én nem leszek itthon. Kiváncsi vagyok odatalál-e :roll: A tájékozódóképessége nem a legjobb...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kedves Fórumozók!
Sokan érdeklődtek közületek korábbi hozzászólásom eredményeként, a karácsonyra ajánlott 3 dimenziós kéz- illetve láblenyomatokkal kapcsolatban (www.babatapi.hu). Kérem, hogy minél előbb keressetek meg időpont-egyeztetés céljából, mert már vészesen fogy az idő karácsonyig és egyre nehezebb lesz időpontot kapni! Köszönettel: Babatapi
gyongyiag

Sziasztok!

Rokica, GRATULALOK, pesze csak halkan es suttogva, de tok jo lenne, ha igy is maradna az ejszakatok. Mi ettol meg messze vagyunk :)

Megann
Huh, Dubai.. Hat ha valami sokcsillagos szalloda akkor luxus luxus hatan, de tenyleg jol meg kell nezni, mi voltunk itt Algirban olyanban hogy oda gyerekkel SOHA. Meg tudod a szallodai szobabn az is fontos, hogy maszkalhasson Lena a foldon es ne akkora legyen a szoba, hogy csak az agy fer be, mert azert egy mozgekony picurral..
Az oltas amit irtal az MMR??? Januarban akartam a kethetes otthonlet alakalmaval beadni DAvidnak, de jol megijedtem most. Tenyleg ilyen durvak a tunetek utana? :( Akkor nem tudom, mert nem akarom a szabinkat elcseszni azzal, hogy DAvid vegig rosszul van
:evil: :evil:

Csikken, ettol szerintem sem lehet vakbel, ennel cifrabbakat is megesznek.. :)

Kép

Kép
ppanna

Helló!

And!
Szólok hogy kisértetiesen hasonló érzéseim vannak...ELKÉPZELHETETLEN SZÁMOMRA..hogy Léna legyen az egyetlen gyerkőcöm...sőt..lassan már puhitom és adagolom férjnek, hogy én a 3 mal is egyetértenék :oops: :oops: :oops:
Apa már nem annyira...de hát addig még sokminden megváltozhat :wink:

Csak vajon a 3-mal beérjük???? :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Képzeljétek, a 22-esek taliján Andris annyira kifáradt, hogy fél hatig aludt és még utána is bedobta a szunyát 8-ig! :shock: :shock: :shock: Mivel én fél nyolc tájban lehanyatlottam, így egyhavi alvásadagomat letudtam egyben! :lol:

Körkérdés:
Ti mit vesztek a babócáknak Mikulásra? És Karácsonyra? Andris még sose evett csokit, most se fog. És Lilit se halmozzuk el csokival, egyrészt mert egészségtelen, másrészt mert a családtól úgyis annyit kap (amit végül én sütök bele a süteményekbe, hogy elfogyjon). Andrisnak vettem egy faautót meg egy búgócsigát, Lilinek megy egy minikutya, minimacska szettet, amit most reklámoznak és naná, hogy az én gyerekemet is behülyítették. De még szeretnék valamit.
Andris tiszta autóbuzi, csak félek, hogy a normál autóknak lerágná, leszerelné valamilyen kis alkatrészét.... Nagyobb fiútestvéres anyukák, hogy oldjátok meg? Meg odavan azokért a tök nagy autókért. A játékboltban alig lehetett levakarni egy mixerkocsiról. Kicsit húzósnak találtam az árát, 9 ezer forint :shock: :shock: :shock: .
valahol lehet ilyet venni olcsóbban is?

ayse

Ja, én fél tízkor aludtam el

ayse

Sziasztok.

Köszönöm a sok karácsonyi menüt.Hű,micsoda kaják!!!

Barbi.
Leon-Nolcsi sorozat nagyon jó!!!
Olyan édesek együtt!!!Én is akarok kistesót Melinek!!!!! :D

Rókica.
Hú,te aztán jól odamondtad!!!
Kiszállni talán én sem mernék,de dudálni és mutogatni én is szoktam!! :oops:

Megann.
EJNYE-BEJNYE,IRGUM-BURGUM!!!
Na most jól lecsesztelek!!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Bodza.
3CM???HŰ-HA.
Lehet azóta már történt is egys-más???
Jaj,ez nagyon izgi!!!

Annamami.
Azt a rézfán fütyülőjét neki!!!!!
Ez aztán a karácsonyi ajándék!!!!És a tálalás......WOOOOW!!
Én párom is tud meglepit,de szerintem a te párod viszi a pálmát!!!! :D

Csikken.
Köszi a szavazatot!!!

Jucc.
Hát,én is meghatódtam a videón!!!!Ugye milyen hamar megnőnek???

ÉS AKKOR KÉRDÉS SOKADSZOR :!: :!: :!: :!:
AKI MÁR CSINÁLT MM-ET ÉS KIIRTA CD-RE LEJÁTSZA NEKTEK A DVD LEJÁTSZÓ?????

ancsi26

Annamami!
Tizenéves koromban, amikor nyugati sajtóterméket még igencsak ritkán vetett erre a jó (vagy talán inkább a roszz) dolga, nagyritkán mégiscsak megkaparintottunk egy-egy Newsweeket, Bravot, vagy Burdát. Az egyikben volt egy utazási iroda hírdetése, egy csajszi ül háttal a tengerparton, pont mint Te, és nagyon-nagyon csinos, pont mint Te. Na mi azt a képet ezerszer megnéztük, hogy hű de jó neki, hogy ilyen helyen nyaral és hű de jó neki, hogy ilyen csini!
Én is a szőkére szavazok, mégpedig azért, mert nagyon hasonlítasz az egyik legjobb barinőmre, aki szőke!
Nekünk van egy baromi jó pumpánk. Kézi, de akkor is fújja a levegőt, amikor lefelé nyomod. A strandon nagy feltűnést szoktunk vele kelteni, mert állati hatékony. Egy felfújhatós vendégágyhoz vettük asszem a Praktikerben, kínai és nem volt 2 ezer forint. De ha meglátogattok, akkor szívesen felfújjuk a gumilovatokat, szerintem belefér a csomitartóba!
És fú azt a mindenit, megpukkadok az irígységtől, Gran Canaria???? És még süllőt is süt?????

And!
Barbival értek egyet, az csak akkor derül ki, hogy ki bírja jobban a második gyereket, ki kevésbé, ha már megszületett!!! Már csak azért is, mert gyerekfüggő a dolog. Nyílván teljesen más a helyzet egy többembers baba, meg egy álomszuszék esetén. De mégha a legrosszabb konstelláció jönne is ki, valamennyire akkor is felnőne a feladathoz az illető. Lehet, hogy nem jól nevelné, de ez szerintem akkor is sokkal konstruktívabb dolog, mint nem szülni meg egy gyereket. Hiszen mindenki azt választaná, hogy inkább él, mint nem. Nem is értem, ki mondhat ilyet??? Vagy dilettáns az illető, vagy ha szakember, akkor ezt sarlatánságnak minősítem.

Rokica!
Sztem igaza van Davidnek. Aki közalkalmazotti fizetésből él, az valamilyen kiegészítésre szorul. Ennek egy igen gyakori módja, hogy nő az illető és a férje fizetése mégiscsak tisztességesebb. Ezért is van pl. annyi tanárNŐ (ami nagy hiba sztem, de ez már meszire vezet). A többieknek bitony másodállás, különmeló...

ayse

Ayse.

Mi olyan mikuláscsomagot készitünk,amibe lesz danonino,túrórudi,banán,mandarin meg jelképesen egy mikulás!
Karácsonyra mi megvettük neki a Fisher-price tanulószéket!!!
Itt nézzél szét,sokminden van:
http://www.arzuhanas.com/

És a kezed hogy van???Voltál bőrdokinál??

ancsi26

Ancsi!
December 4-re kaptam időpontot!
De nagyon tuti a doki, már 16 éve hozzá járok, mindig elhatározom, hogy nem, inkább az stk, mert elég húzós az ára, aztán fejvesztev menekülök vissza hozzá...
A mikuláscsomag tuti, csak Andris ezeket nem eheti....
Tök segítenék dvd ügyben, de ebből a témából sztem szellemi fogyatékosnak számítok...

Megann!
Sztem a babanetezés maga a KEZELÉS!!!! Néha rámtör, hogy szégyellem magam, hogy ahelyett, hogy olvasnék, vagy háztartásoznék, vagy aludnék, vagy készülnék az óráimra, itt töltöm az időm DE rájöttem, hogyha nem ezt tenném, begolyóznék, az fix! Pláne ebben az übersz@r időben! Így viszont elkerül a depi, amire amúgy is hajlamos vagyok, pláne kismamaként!!!!

A karácsonyfát titokban feldíszíteni, ez egyre bonyolultabb...Anno azt mondtuk, hogy azt is az angyalok hozzák. A Betlehemezés tök jó, csak nagyon időhöz vagyunk kötve, de már profik vagyunk, félóra-óra között sikerülni szokott (a felállítástól függ). Pedig nem is kicsi, mert plafonigérős kell (2,70). Egyszer 2 (!!!) cm-rel rövidebb volt, hiába csillogott, villogott, Lili első szava ez volt:
- Ez nem is plafonigérős!!!!!

ayse

Ancsi! Nem, nem történt semmi azóta, itthon ülök, és játszom Sacival. :lol:

És holnaptól 2 naponta ctg. Semmi értelmét nem látom, de mindegy.

Annamami! De jó, hogy mentek nyaralni (ill. telelni)! Férjed nagyon gavallér!

De jó, hogy mindenki tervezgeti a 2-3-4. gyereket! Mindenkinek hajrá! Kíváncsi vagyok én is, milyen lesz a kétgyerekes lét. Bár Kristóf nem siet kibújni.

Ayse! A Mikulás kérdés jó, még én se tudom, mit kapnak a gyerkőcök. Valószínű én is játékot veszek nekik, esetleg Saci kap egy meghámozott Túró Rudit, vagy sütni kéne valamit, de arra meg nem biztos, hogy lesz időm.

Kép

Kép

Kép
bodza

Ancsi!
Jó ez a link! :D
Ti itt vettétek a tanuló széket? Német? :roll:
Nekem lejátsza a filmet a dvd! Nem tudom, nálad mi lehet a baj!

Annamami!
Húúú, micsoda Apával vagytok ti megáldva! :shock: :lol:
Én is akarok ilyen meglepit!

Ayse!
Kíváncsi voltam, mit hozol ki ebből a pumpás sztoriból! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Szijjjasztok!

De jól belendültetek az este! :) :) :)

Barbi!

Kabát nagyon szuper, tényleg nagyon jól néz ki!! Csak az a bajom ezekkel a kabátokkal, hogy másokon annyira tetszik,
de valahogy magamon nem tudnám elképzelni. Aztán ki tudja, lehet, hogy csak egyszer el kéne kezdenem ilyet hordani... :)

Leon sorozat tuti nagyon, nekem a 3. kép tetszik a legjobban! Annyira, de annyira helyes rajta!
És szerintem egyre jobban hasonlít Nolcsira!

Pulóverek nagyon édesek, de hát Gergőn érdekesen mutatna. De ha lányom lenne, az elsőre rögtön lecsapnék, az nekem nagyon tetszik!

Ayse!
Karácsonyi borlevessel én is mindig karcérkodom, de nem tudom, hogy Robi díjazná-e, vagy sem. De lehet, hogy egyszer "meglepem" vele. :)

Róki!
Hát te aztán tényleg nagyon bátor csaj vagy!!!! Érdekes, mert ha Robi mellett ülök, és valaki buzizik, akkor én is mondom ám a magamét. Ilyenkor Robi mindig mondja, milyen nagy a szám, akkor miért nem ülök a volán mögé is be???
Egyébként a Robi is az a vehemens, kiszállok az autóból és beverek neki egyet fajta.
Volt már rá példa, hogy ki is szállt. Csak az a baj, hogy vele nyilván nem lesznek olyan elnézőek, és egyszer valaki nagyon megveri. Pláne, ha egy ilyen tagbaszakadt maffiózot fog ki.
Valaki írta, hogy azóta fél, mióta volt az a kamionos beszólós - lelövős eset.
Na, én is mindig ezzel példálozok, hogy majd egyszer csak kifog egy idiótát, és ott helyben lelövi.

Megann!
Te most hétvégén mész Bécsbe??? Majd mindenképp számolj be, hogy mi volt, mit láttál, és hová érdemes menni, mert mi meg a dec. 8-án megyünk.
(Parndorf-ot kihagyjuk, az tavaly sem jött be)
Egyébként meg nagyon gyanús vagy Te nekem!!! Még a végén puszi-pajtások lesztek anyós pajtival!! :) :) :)

Florida :(
Dubai :)

Egyébként nem tudom, én még csak a tv-ben láttam Dubai-t, dehát el nem tudom képzelni, hogy olyan állapotok uralkodjanak ott, mint JOrdániában, vagy Tunéziában, vagy Egyiptomban, vagy bármilyen más arab országban.
És csak úgy tudom elképzelni, hogy pompa, fény, csillogás.
SzóvalSZERINTEM (dehát egyáltalán nem biztos, hogy így van), szóval Dubai-ról nem csak legekben lehet beszélni???
Ott is van putri????
Mindenesetre nem ám kihagyni, ha lehetőség van rá!!!!

Egyébként, emlékszem, az az időjós csaj, volt tán 1-2 éve, az akkor még pici babájukkal. Legalábbis a tv-ben láttam.
És hát ott is csak a pompát lehetett látni.

Annamami!
Neked aztán nagyon gáláns urad van!!!!!!!!!!!!!!!!
Hűűű, tökre átéltem, hogy mit érezhettél, amíg előadta, hogy utaztok!!!
Milyen aranyos!!!

Bodza!!
Nagyon izgi hírekkel jöttél ám!!!
Juj, már nagyon izgulok!!! :) :) :)

Jucc!

Bazsi klipp nagyon szép lett, és az első része különösen megható, azzal a zenével!
Az a kép pedig nagyon tetszik, ahol Apájával egymás szemébe néznek! :):) :)

And!

Elég nehéz kérdés, amit felvetetettél. Olyan szerintem sincs, hogy valakinek csak 1 gyerek való, több már nem.
Mert ha annak az egynek tökéletes szülei, akkor valszeg a másikank is az lesznek.
Az meg mégrosszabb szerintem, ha valaki más mondja ezt az ember szemébe. MErt ha volt benne ez ügyben némi kétely, akkor ez a "beszólás" csak megerősíti benne a dolgot.
Azt teljesen el tudom képzelni, hogy valaki úgy gondolja magáról, hogy (bármilyen oknál fogva) csak egy gyerekkel képzeli el az életét.

Nekem vannak pillanatok, amikor elgondolkodom ezeken a dolgokon.
Mi 2 babát terveztünk Apával is, és a mai napig is úgy gondoljuk, hogy 2 gyerekünk lesz.
De vannak helyzetek , amik változtathatnak ezen.
Nagyjából általatok is ismert okok miatt nem mostanában tervezzük a második gyereket.
Szeretnék előbb elköltözni innen. Akkor jöhet a kistesó.
De én is elgondolkodtam már azon, hogy mi van, ha bármilyen külsős okok miatt nem merjük majd bevállalni a második gyereket? Teszem azt, mondjuk olyan anyagi helyzetbe kerülnénk.
Tudom, hogy te más véleményen vagy, de mi pl. nem vállalnánk be mégegy babát, ha nagyon szar lenne az anyagi helyzetünk.
Mert nyilván, ha az ember alábbhagy az igényeiből, akkor van hely mégegy babának.
De gyarlók és önzők vagyunk mi emberek, és akkor inkább azt mondom, hogy a lehetőségekhez képest adjunk meg mindent annak az 1 gyereknek, minthogy 2-nek kelljen esetleg nélkülözni.
Szar dolgok ezek nagyon.
És tudom, hogy nem mindenki így gondolja, remélem, nem is fogtok megvetni érte... :)

Most én is úgy érzem, hogy nem bírnám ki mégegy gyerek nélkül.
De azt azért nem érzem, hogy 3-re gyúrjúnk.:) :) :)

Egyetértek Barbival, és Ayse-val, hogy tényleg csak akkor derül ki, ha már megvan a második, meghogy azért gyerekfüggő is a dolog.
Azért hozzátenném, hogy attól is függ ám, hogy mi milyen típusúak vagyunk.
Nekem nagyon tetszik Róki mondása, hogy nem ősanya típus. Már csak azért is, mert néha én is ezt érzem magamról.
Én pl. nem tudom elképzelni, hogy 3-4 gyerekem van, akikkel egész életemben otthon vagyok.
Nekem szükségem van/lesz arra, hogy dolgozzak, hogy ne csak a gyerekneveléssel foglalkozzak.
Remélem, hogy sikerült úgy leírnom, hogy értsétek , miről beszélek, és nem fog úgy elsülni, hogy megbántam a gyerek-dolgot, stb.

Na, most megyek, megetetem Gergőt.

Kép
kuha

Ayse,

Nalunk szerencsere nincs Mikulas, de neha azert teszek edesseget az adventi naptarzacsiba. Ezen unnepnapokon nem szoktam szenvedtetni a nagyot. A kicsi meg nem szereti!!!!!!!!!!!!!! Kikopi, adni akartam mar neki, neha latja a nagynal is, de kikopi, nem tetszik neki. Annal jobb, nem is adok azota! Bar majd megnezem otthon mit szol a turorudihoz :lol: az nincs itt es a nagy el hal erte!
En a kicsinek egy beszelos-zenelos-tancolos scooby kutyat tetettem el, el hal a kutyakert es raadasum ez puha es aranyos.
Szerintem nyugodtan vegyel Andrisnak autot, Balazs imad a Matthieu autoival jatszani es meg nem volt gond belole!
A nagynak meg nincs otletem, bar valami varazslomesteres-buveszkedos csomagot jelolt ki, ha jol lattam :lol: :lol:

Mi 21-en erkezunk haza es mar alig varom, igy tenyleg teljesen csaladias lesz a Karacsony! Bar elegge faraszto is, ugye ferj aki nagyon keveset beszel magyarul kicsit unatkozik neha, ha el vagyok foglalva, de ami jo, hogy majd most mar Matthieu is tud forditani neki, ha barmi baja van :oops: :lol: es en eppen nem leszek vele.

Annamami,
Melyik szigetere mentek a Kanarinak?? Jol megkerdeztem! Nagyon jo otlet volt apatol, le a kalappal!! Raadasul gyonyoru, mi a Tenerifen voltunk egykoriban es azutan behajoztuk a tobbit is.

Megann,
Dubai, te dontod el, nagyon szep es kulonleges, de hygenia szempontjabol egyetertek az elottem szolokkal. Tobbszor jartunk Marokkoban, Tuneziaban, ferj volt Dubaiban is, tenyleg imadom a piacaikat, foztjuket, stilusukat, de Matthieu harom evvel ezelott egy majd egy honapig tarto virusos hasmenest kapott, mert kert egy jegkockat az uditojebe es en nem kapcsoltam, hogy az csapvizbol van fagyasztva! Szoval fel kell am keszulnod, hogy esetleg ilyen elofordulhat.

Folyt kov.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?