Duda,
En hetfon viszem Balazst, de nem tudom lesz-e belole valami, megy a hasa mar ket napja es tegnap be is lazasodott. Voltam vele a dokinal, de nem talalt semmit! Raadasul a dadanal levo gyerek, akivel ugye sokat erintkezett, baranyhimlos lett, tegnap jott ki rajta
es most gondolom az enyemben is ott lappanghat. Ez nem is rossz magaban, hiszen hamar atmegy rajta es jobb most, mint nagykoraban, de nemsokara megyunk haza es hat nem szeretnem, ha ez befolyasolna az utunkat.
Megann,
Ayse leirta szerencsere, en nem ismerem ennyire Monacot, egyszer tertunk csak be, Magyarorszagrol jottunk vissza kocsival, szep csak piszok sznob. Sielni nem igazan szoktunk menni az Alpokba, eleg messszire esik tolunk. De szerintem biztosan szep, csodalatos helyek vannak am errefele.
Floridat en nem hagynam ki semmi penzert!
Titi,
Jo hallani feloletek es lanyodnak nagyon jol all a piros!
Totka
Jo csavargast
Elaludt a kicsim vegre! Ma egesz nap hisztizett igy biztos vagyok benne, hogy valami lappang benne. Nem is akart aludni, pedig latszott rajta, hogy hulla faradt. Itt van a Matthieu unokatesoja es szerintem emiatt, mivel eleg nagy larmat csapnak. Cudar rossz ido van, valami esik, sotet van es hideg. Brrrrrrrrrrrrrr Utalom, raadasul ket majdnem 8 eves gyerek bezarva!!!!!!! Ugy aludnek inkabb en is egy kicsit!!!!
Szoval, ra kell jonnom, hogy azert mukodik az alvastanitas cimu konyvben leirtak. Ilyen esetekben mint a mai, hagyom nem aludni es kedve szerint barangolni a lakasban, de ma megmakacsoltam magam es nagyon szigoru hangon kioktattam, ahogy a konyvben le volt irva:
Peldaul:-En dontom el, nem te, mi a jo neked! Mama ugy dontott, hogy aludnod kell, mert faradt vagy es te aludni fogsz! Szukseged van a pihenesre, tehat ha akarsz ha nem, aludnod kell egy kicsit!
Itt vagyok, fogom a kezed ne aggodj! Nemreg kezdtem el olvasni, mert mar elegem van az allando hisztibol az alvasok korul. Hat most bejott, meglatjuk, hogy hosszutavon mukodik-e. Neha ugy erzem, kicsi o meg es hat szuksege van ram, egyik nap jobban, mint a masikon, de ennek tudataban, neha kimerulnek a tartalekaim es igenis szuksegem van arra az idore amig alszik, hogy feltoltodjek!
Ti mit csinaltok, ha nem akar sziesztazni? Van valakinek jo kis taktikaja?
Mea,
Igen egy hasmenes is takarhat mas dolgot! Hogy mit, azt a szekletvizsgalat hatarozza meg. Ne aggodj egy par napos hasmenes, ha nem haladja meg a napi 2-3 folyos szekletet meg semmi. Viszont ha napi viszonylatban ez novekszik, peldaul5-6 folyos szeklet valamint tobb mint 3 napot meghaladott, vidd orvoshoz, lehet barmilyen virusos betegseg, ami igy jon ki.
En elvittem tegnap, bar nem kakail 3-nal tobbszor de az hig nagyon es tegnap lazas is volt. Fogara gyanakszunk, mert nem talalt semmit, de azt mondta, hogyha nem mulik a hasmenes penteken mintat kell vinnem a biztonsag kedveert. Ma mar ketszer e"fosott", egyre higabb sajnos! De szerencsere nem hany es jo etvagya van mindezek ellennere!
Na megyek ledolok egy kicsit, bar igertem egy MONOPOLYT a nagyoknak
Aniko