Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi!
Jajj, de sajnállak!!!!
Teljesen megértelek!
(nekem nem jön be a szavazós oldal, a kiszolgáló nem található!)

Én már majdnem 35 voltam, amikor terhes lettem Andrissal, de még nem, ezért alapból nem csinálták meg az amniocentézist, meg én se akartam, így nem tudtam mi legyen, nagyon-nagyon sokat gyötrődtem. Aztán egyik este, amikor megint álmatlanul forgolódtam, akkor azt mondta a férjem, hogy ne aggódjak, felneveljül, akármi is lesz. Akkor én úgy megnyugodtam! De ha netán mégegyszer babát várnék, tuti kérni fogom ezt a vizsgálatot!
Nagyon nehéz lehet egy beteg gyerekkel!!!

Annamami!
Nem tudlak elképzelni fekete hajjal!!!!
Fotó van?
Én azt határoztam el, hogyha már nagyn őszülök és nagyon ráncos leszek, akkor sötétszőkére festetem a hajam.

ayse

Annamami!
Tényleg Annie Lenox, ezért voltál olyan ismerős!!!

Anikó!
Én is próbálom magamat szoktatni a gondolathoz, hogy több baba már nem lesz. Úgyhogy már az unokákra játszom.
Én különben lányt szerettem volna másodszorra is, de annyira örülök ennek az ajándéknak az élettől!

ayse

Ancsi! Dehogy ítélek én el bárkit is, sőt tisztellek, hogy végigcsináltad ezt! Azt a döntést se könnyű meghozni, hogy akkor elvetetem a babát, pont erről beszéltem! Én ezt a döntést nem tudnám meghozni, nem azért mert olyan hű, de önfeláldozó és bátor lennék, épp ellenkezőleg! Szerintem a tudat, amivel most neked is együtt kell élned, szintén óriási teher!
Persze a legjobb az, ha nem kerül ilyen helyzetbe az ember, hogy na, akkor dönteni kell. :(

Jucc! Maximálisan úgy gondolkodom, ahogy te!

Barbi! Gyors gyógyulást nektek!

Kép

Kép

Kép
bodza

Én most balra el, ovis tornára megyünk :):):)

(csütörtökön meg néptánc. Azt hiszitek elfárad? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁhhhhhhh)

ayse

nezegetem a regi kepeket Matthieurol es talaltam egy parat, amit nagyon szeretek, ha nem gond felteszem oket!
Kép

KépKép
KépKép
aniko47

na, nem enged tobbet, mondom ez nem az en napom :twisted:
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ancsi,
Nem lehetett konnyu, nagyon sajnalom, bar nem ismerem a tortenteket!De nem hiszem, hogy kellenne lelkiismeretfurdalasodnak lennie! Itt van a kislanyod, megajandekozott inkabb az elet, ez a dontes talan a legkegyetlenebb, amit meg kell tennunk, de csak mi tudunk donteni, senki mas es az, hogy te igy dontottel, ne fajjon, ne iteld el magad!!! Fogadd el es menj tovabb!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Irgum-burgum, írtam 8-10sort erre kampec, nincs előttem....ÁÁÁÁÁÁ!
Anikó
nagyon szeretem olvasgatni az írásaidat, szinte előttem van a jászol, a mézeskalács, a karácsony összes illata....éN IS ÉN IS AKAROK KÉPET rÓLAD/RÓLATOK!!!!(TORNÁSZOS NINCS?????????????????????????????????????????????)
Annamami
Mondom én, hogy rövid hajjal csibész, vagány nőci voltál!!!!!! :lol: Nagyon tetszenek a fehér szerkóid, jól áll Neked!!!(nagyon bírom én is a fehéret!!!)
Barbi
Tudod milyen béna néha a képzelőerőm, de totál fellelkesítettél, hátha ha kivágom a hálózsákot, tetszene Pannának!De hogy vágtad ki, az egész alját nyissz le???

Én nem tudom mi van ezzel a regisztrációval, de nekem csak nem enged belépni, pedig átírtam a szül.dátumot is...

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megint Barbi
Derekadnak jobbulást, MASSZŐR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyúlné merre van???????

KépKép

Hajni&Panna
totka

Újra itt... :) :) :)

Bodza!

Még délután beleolvastam ebbe a bizonyos blog-ba.
Hát tényleg szívszorítóan szép történet. Legfőképpen az, ahogyan viszonyulnak a dologhoz, ahogyan
elfogadják azt, hogy nekik ilyen beteg gyermekük született.És egyáltalán, érződik minden szavukból a türelem, a békesség, és az a mérhetetlen szeretet,amit éreznek,
és amit valószínüleg ettől a beteg kislánytól is megkapnak.
Minden elismerésem az övék, és azoké, akik felvállalják, hogy megszülik a gyermeket.
Én 1000 %-ig biztos vagyok benne, hogy nem tudnám csinálni.
Kérlek ne vessetek meg, de ha nagyon nehezen is, de biztos, hogy azt a döntést hoztam volna én is, mint Ancsi.
Ez is nagyon nehéz döntés, és becsülöm őt és a családját, hogy meg tudták hozni.

Persze, biztos más lenne a helyzet, ha már csak akkor derülne ki, hogy beteg, amikor megszületik.
Akkor biztos, hogy nem dobnám el magamtól, de el nem tudom képzelni, hogy mit tennék.

Barbi!

Ti szegények, jól rátok jár a rúd... :( :( :(
Jobb is, hogy anyud elvitte a fiúkat, így legalább Ti is tudtok egy kicsit pihenni.
Jobbulást kívánok neked is, Gabinak is!

A rucikról mindjárt dobok fel képeket, csak le kell kicsinyítenem még őket.

Annamami!

Én is nehezen tudlak elképzelni fekete hajjal. Sőt , csak ezzel a mostani hajszínnel tudlak elképzelni.
Tudod, azt gondolom, hogy te egy végtelenül kedves, aranyos, szerény nő vagy, nem az magamutogatós stb. fajta.
És ez a mostani hajszín tesz szerintem annyira lággyá.
Szóval, lehet, hogy nem megfelelően fogalmazok, de tényleg nem tudlak feketén elképzelni.

(Mint ahogy sokan engem sem tudtak elképzelni vörös hajjal. Pedig DE IMÁDTAM!!! Mostanában megint kacérkodom vele)

És csini vagy a képeken!!! (is:) :) :) )

Anikó!
Matthieu gyönyörű gyerek, dobhatnál sűrűbben képet a gyerkőcökről!!!!!!!!!!!

Kép
kuha

Újra itt... :) :) :)

Bodza!

Még délután beleolvastam ebbe a bizonyos blog-ba.
Hát tényleg szívszorítóan szép történet. Legfőképpen az, ahogyan viszonyulnak a dologhoz, ahogyan
elfogadják azt, hogy nekik ilyen beteg gyermekük született.És egyáltalán, érződik minden szavukból a türelem, a békesség, és az a mérhetetlen szeretet,amit éreznek,
és amit valószínüleg ettől a beteg kislánytól is megkapnak.
Minden elismerésem az övék, és azoké, akik felvállalják, hogy megszülik a gyermeket.
Én 1000 %-ig biztos vagyok benne, hogy nem tudnám csinálni.
Kérlek ne vessetek meg, de ha nagyon nehezen is, de biztos, hogy azt a döntést hoztam volna én is, mint Ancsi.
Ez is nagyon nehéz döntés, és becsülöm őt és a családját, hogy meg tudták hozni.

Persze, biztos más lenne a helyzet, ha már csak akkor derülne ki, hogy beteg, amikor megszületik.
Akkor biztos, hogy nem dobnám el magamtól, de el nem tudom képzelni, hogy mit tennék.

Barbi!

Ti szegények, jól rátok jár a rúd... :( :( :(
Jobb is, hogy anyud elvitte a fiúkat, így legalább Ti is tudtok egy kicsit pihenni.
Jobbulást kívánok neked is, Gabinak is!

A rucikról mindjárt dobok fel képeket, csak le kell kicsinyítenem még őket.

Annamami!

Én is nehezen tudlak elképzelni fekete hajjal. Sőt , csak ezzel a mostani hajszínnel tudlak elképzelni.
Tudod, azt gondolom, hogy te egy végtelenül kedves, aranyos, szerény nő vagy, nem az magamutogatós stb. fajta.
És ez a mostani hajszín tesz szerintem annyira lággyá.
Szóval, lehet, hogy nem megfelelően fogalmazok, de tényleg nem tudlak feketén elképzelni.

(Mint ahogy sokan engem sem tudtak elképzelni vörös hajjal. Pedig DE IMÁDTAM!!! Mostanában megint kacérkodom vele)

És csini vagy a képeken!!! (is:) :) :) )

Anikó!
Matthieu gyönyörű gyerek, dobhatnál sűrűbben képet a gyerkőcökről!!!!!!!!!!!

Kép
kuha

Nagyon sokszor eszembe jut Titii, és az Ő Pannija, vajon mi lehet a kislánnyal, hogy vannak?Írtam Nekik egy érdeklődő pár sort, remélem, válaszol.Szerintem nem olvas Bennünket.(de szerintetek kap emailt, hogy pű-e érkezett?)tudjátok én milyen béna vagyok az ilyenekhez!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi!

Akkor a képek!

Kép
Kép
Kép

A fekete felsőröl nagyon szar lett a kép, élőben nem ilyen "fakó", sokkal jobban néz ki! És az első, a barna is sokkal szebb élőben!

Kép
kuha

Nem is mondtam csajok, képzeljétek, ebéd előtt átmentünk Gergővel a szomszéd utcába lévő kisboltba, tejszínért meg étcsokiért.
Most először indultam el Gergővel valahová, babakocsi nélkül.
Gondoltam, kb. 200 méter, ha nagy gáz van, még kézben is haza tudom hozni.
Na, ezt a 200 métert oda-vissza kereken 1 óra alatt sikerült megtennünk.
Ugye minden kapuban kutyuli van, így meg is álltunk minden porta előtt egy jó negyed órára. Oda is, vissza is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, és nem a járdán mentünk, mert az nem jött be Gergőnek, hanem csak az úton mehettünk. Természetesen csak is a pocsolyákat érintve.

Rosszul voltam, mire hazaértünk. :? :? :?

Aztán jól kifőzőcskéztem magam, ma nagy kedvem volt hozzá, csináltam pikáns ragus csirkemellett rizzsel.
És apát is meglepem, mert ha hazajön, csinálok neki tésztában sült banánt, forró csokival.
De az csak frissen jó, úgyhogy majd ha hazajön (végre), akkor fogok nekiállni.
Hát kíváncsi leszek, szerintem csinálok egy picit almás variációban is, magamnak!

Nyam-nyam, erre én is rá vagyok indulva. Remélem, fincsa lesz , még soha nem csináltam!

Kép
kuha

Totka!

Ha be van neki állítva, akkor kap e-mailt a privi üziről!!!

Kép
kuha

Totka,
Koszi, aranyos vagy! Ah, tornaszkent nem igazan fotoztak bennunket, de hatha lelek anyueknal ha hazamentem regebbi kepeket :wink:

Kuha,
Koszi, tennek en kepeket, csak ez a franya gep nem engedi, pedig az elobb nagyon bele voltam lendulve!!!!!!!!!!! :twisted:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Kuha,
Nagyon ugyes voltal akkor ma, johetsz hozzank is sutni-fozni, ha van kedved, ma egesz nap az irodaban voltam, ferj Parizsban, igy nem lesz csak valami osszedobott vacsi a gyerekeknek!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Kuha,
Jok a cuccok, nekem az elso tetszik nagyon!
Jot nevettem a setalos torteneten, hat akkor elmondom, hogy Balazzsal maj fel oraba telik, mig elviszem a kukat a tolunk 10 meterre levo kontenerbe, ugyanis okelme elszaguldozik mindenfele szetneni, benez a szomszedokhoz, meglatogatja az osszes kornyekbeli cicust es kutyust szoval, valszeg nem vallalkoznek vele gyalog boltba menni :roll: :wink:
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Barbi:

Na igen... de most belinkelni nincs időm semmit, illetve nincs időm utánanézni bárminek... bár lehet hogy csak fontosabb lett a személyes beszélgetés mint hogy a netet bújjam információt keresve és csak egyikre jut idő.

Derekadnak jobbulást! :(

Bodza:

Nem olvastam végig a blogot, de leszűrtem itt a reakciókból, hogy egy sérült gyermekről van szó? Pont a múltkor láttam egy aranyos kislányt a játszótéren, annyi volt rajta a "kirívó" hogy kis pöttöm volt. Mikor beszélgetésbe elegyedtem apukájával (mert ő volt vele meg a bátyjával), kiderült hogy jóval idősebb mint aminek kinéz, és azért mert Down kóros. De őrajta egyáltalán nem látszott kivéve hogy kisebb volt a koránál és gondolom hátrébb volt a fejlődésben, mert kb Zsuzsa szintjén homokozott, de már majdnem két éves volt. Viszont pont arra gondoltam, hogy milyen egy bájos kislány, és ő most nem lenne, ha kiszűrték volna... nehéz ezt megítélni, mert ki tudja, hogy egy sérült gyerek valaha el tudja-e látni majd magát, és azért az szerintem a legnehezebb, hogy ha tudod, a gyereked sose lesz önellátó...

Kuuuuha!

Ne kínozd már az embert!!! :) Ide azzal a sült banán tészta recepttel! Sima palacsintatészta??

Ma én is "alkottam", töltött padlizsán lesz barna rizzsel.

És kaptam a piacon füstölt pulykát, úgyhogy csinálok székelykáposztát, csak mivel David nem eszik disznót/marhát, ezért ki kell várnom mig találok hozzá pulykát. Arra viszont kiváncsi vagyok, Zsuzsa megeszi-e... valahogy kötve hiszem. A görög citromos levesre egyenesen elkezdett sírni. :roll:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Köszönöm a rengeteg infot körkérdéseimmel kapcsolatban.

Anikó! :)

Azt hiszem Te írtad, hogy lehet más is a hasmenés mögött??
Pl.mi??? Mert Lívinek már jó pár napja ilyen a széklete de egyéb baja nincsen.

Kuha! :)

Szupik a felsők!!!!

Juci! :)

Marci nagyon édes a képeken!

Annamami! :)

Jók a képeid :wink:

Lívike már tök jól elindul jó pár lépést, úgy örülök neki :)

Na megyek is mert rosszalkodik, most már negíon beindult a huncutkodással :)

Mea
mea

Ancsi!
Szerintem nem nekem címezted az üzit.... 8)
De teljesen megértelek, én se tudnék egy beteg babát nevelni, én is a mellett döntenék, hogy elvetetem. :(
Főleg, mivel Gabi öccse, aki 15 éves, egy szellemileg sérült, mozgássérült kisfiú. Még ülni se tud egyedül, szó szerint semmit, egy-két szót beszél, élete végéig ellátásra szorul, emelgetni kell, stb. :(
Gabi anyukájáék nevelik, de látom, hogy mennyire tönkretette a családjukat. Gabiék négyen vannak testvérek, na mindegy, ez egy hosszú történet, de én nem vállalnám, az tuti.
Minden elismerésem az olyan szülőknek, akik fogyatékos gyereket nevelnek, nagyon nehéz munka, én túl kevés vagyok hozzá. :(

Anikó!
Én is kenem egy Flector nevezetű géllel, illetve ugyanennek a gyártónak van tapasza is. Azt tegnap próbáltam ki először, de már jobb is lett. :)
Nekem is, sugárzik ki a lábaimba sajnos, pihenni nagyon nehéz a két fiú mellett nekem is.
Ja, meg van egy ilyen gumis szorítós övem, mait a kórházban kaptam miután műtöttek, az nagyon jól tehermentesíti a derekam.
De jó ez a kép Matthieu-ről! :D

Hajni!
Nem, kifejtettem a varrás mentén, aztán meg beszegtem. :D
Én is nagyon szeretem a fehéret. :wink:

Évi!
Nagyon tutik a felsők, a két barna csúcsszuper! :D
Hú, de fincsit főzöl már megint.....az a banános, nyami, de megenném most. :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!!! :oops: :oops:
Júj,most olvastam vissza.
Ne haragudj!!!
Bodzának akartam!!!

Kuha!!!
Ideeeeeee a recepttel!!!!! :wink:

ancsi26

Helló!

Kuha!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Te gyilkos :twisted: :twisted: :twisted:
Ide nekem is a banános receptet de azonnal.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
2 napja igy is csak kenyeret eszem..kiflicskét, csokikát.. :shock: :shock: :shock:
Jó lesz abbahagyni mert visszahizok :evil: :evil:

Ancsi!
:( :( Ezt nem is tudtam :( :(
Én is úgy döntöttem volna mint Te.
Majdnem lett nálunk is baj az ÁL pozitiv toxoplazma teszt miatt a 19.héten :( :(
Sejtem min mehettél keresztül...én 3-4 napig(a kontrollteszt eredményéig) csak sirva könyörögtem éjt nappallá téve a Jóistenhez hogy mégse legyen igaz......és megszánt......
Halálos ellenségemnek sem kivánom ezt..
Te döntésed, és ha ma is igy döntenél jó döntés volt.Ne okold magad, örülj a Melikének..Gyönyörű kislány..

Álatalában a betegségről:
Nem is az az elgondolkodtató, hogy vállaljuk-e, hanem az, ha esetleg a szülőkkel történik valami, akkor KI vállalja pl a Downos gyerekek és felnőttek gondozását...

Ayse!

Ha én szülnék( vagy fogok szülni 35 felett) senki nem tudna lebeszélni a vizsgálatról... :roll:
Én ennél nagyobb paragép vagyok...

Na más téma...

Képzeljétek...milyen kedvesek voltak hozzánk az Ikeában..
Akartam vásárolni üveges gyümit Lénának az étterem pénztárnál...tudtam hogy van...csak azt nem hogy mást is kell vásárolnom hogy tudjak ilyet elvenni.
Szóval mondta a pasi a pénztárban, hogy á-á...tegyem vissza ha mást nem veszek.....mondtam, hogy de én kifizetem...mondta hogy ez nem igy működik..
Erre két nőci jött a pénztárhoz és hallották a beszélgetést, és az idősebbik mondta, hogy ok, akkor tegyem vissza, ők elhozzák...
A pénztárosnak igy már nem lehetett ellenvetése :D :D :D
Igy Léna jól befalta a sütőtökös-almás sárgabarackos desszertet.
Nagyon kedves két hölgy volt. :D :D :D

M,

Kép

Kép
megann

Anikó!
Hú de jó kis pasi Matthieu! Szerintem ezt akkor le is fixálhatjuk, 20 év múlva esküvő, aztán unoka, felőlem lehet lány is... :)

ayse

Kuha!
Jók a szerzemények!!!
Egyszer már én is ellejtek arra, tulképp nem is olyan bonyolult innen!

Ma mi is kb 20 m-t tettünk meg Andrissal félóra alatt. A sétának semmi célja nem volt, csak a levegőzés. ANdris az autókra van beindulva, de nagyon. Amerre ment az autó, arra mentünk mi is, aztán persze az ellenkező irányból jött, azt is követtük. Egy lépés előre, kettő hátra... Aztán délután a babakocsiból is kiáltozta, hogy o o o, az összes autóra. Aztán meg még a tévében is látott egy teherautót. És a kedvenc játéka a kocsikulcs...

ayse

Lányok, ne haragudjatok, most csak ennyire tellik, mert Gergőt fürdetjük épp. Később még jövök.

Szóval a banános receptet itt lelitek meg:

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cept=10503

Hát mi már túl vagyunk rajta, Apánál és Gergőnél is nagy sikert aratott :lol: :lol:
És a csirkemell pikáns raguval is nagyon bejött neki! :lol: :lol: :lol:

A banánra visszatérve, egy jótanács: aki nem él-hal érte, az a csoki öntetet kihagyhatja, mert amúgy is elég gej, az öntet meg csak fokozta.
Ja, és a változatosság kedvéért almát is csináltam, na , az nekem jobban ízlett!

Később jövök!

Kép
kuha

Lányok!

Ezt engedjétek meg nekem légyszíííí:::

"Van ingyen párnapos labrador kiskutya. Összesen 8 kölyök, aki gazdára vár.
Egy vakvezető kutyának a kölykei. És ha péntekig nem lesz gazdijuk akkor
elaltatják őket. Ha tudsz segíts!!....és ha nem nagy gond akkor tovább küldenéd az ismerőseidnek?
Rácz Viktória 30/913-71-18

Próbáljunk meg segíteni Vikinek, de főleg a labrador kölyköknek!
Szépen megkérek mindenkit hogy legalább annyival segitsen hogy kiteszi az üzenő falára ezt az üzenetet, hogy minél több emberhez jusson el!! Nagyon köszönöm!!"

Köszi! :wink: :wink: :wink:

Kép
kuha

Ayse,
En benne vagyok, akkor ezt letargyaltuk! Ilyen okos es szep menyecsket barmikor elfogadok a fiam melle!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Megint dögrováson vagyunk. :cry: Vírusos torokgyuszi.

Ancsi! :D

Hát nem irigyellek, az biztos. Borzasztó lehet ilyen helyzetbe kerülni. A lényeg azonban Melike, aki gyönyörű kislány, és kárpótol mindenért.

Bodza, Jucc! :D

Én is így vagyok, mint ti, hogy nem lenne erőm elvetetni egy beteg gyereket. Tudom, hogy borzasztó nehéz lenne, de úgy gondolom, én kicsi vagyok ahhoz, hogy valaki életéről döntsek.

Róki! :D

Gergő azt üzeni Zsuzsának, hogy szed egy fehér rózsát neki a kertben. :D

Kuha!:D

Szuperek a cuccok, nekem főleg az első tetszik.

Barbi! :D

Tudsz esetleg olyan turis helyet, ahol jó kabátokat lehet kapni? Arohadt molyok megették a régit, pedig tele van minden szekrény molyirtó kazettával. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó!

Csináltam én is ádventi kalendáriumot, úgy, hogy egy hungarocellre felragasztottam egy vászondarabot, arra ráfestettem egy karácsonyfát, erre akasztottam fel a filcből varrt kis csomagocskákat. A csomagokra rávasaltam számozott figurákat.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Mi van????Hozzám szóltál???
Kép

Settenkedő, lopakodó, leskelődős...
Kép

Csattal a hajban...csak anya béna és nem tud fotózni :evil:
Kép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Eddig csomagoltam Apának vacsoráztattam a családot,fürdette,körmötvágtam,meséltem.....pfúúúú kifáradtam! :lol: :lol: :lol: :lol:

BARBI,kUHA
MAJD PRÓBÁLOK FEKETE FOTÓT KERESNI,DE NEM MA!!!!

Á,rohadt Caps Lock :evil: :evil: :evil: !(bocs de nem törlöm ki már)

NYÚLNÉ ÜZENI(BEDÖGLÖTT A BILLENTYŰZETE):

DUDA - APÓSDOKI ÜZENI,HOGY CSAK LÁZZAL NEM OLTANAK,NYUGODTAN VIDD EL NATIT.

BODZANAK - AZ ORRSZIPKÁKAT ÜVEGMESTERTŐL RENDELIK,NEM TUDJAK HONNAN LEHET MASHONNAN.NYULNÉ PRÓBÁL TŐLÜK KUNYIZNI.

Bodza
sztem(én is voltam Mazsival orrszíváson)én úgy láttam,hogy ők is a sima üveg orrszívó-porszívóst(CSÖPI)használják,illetve akka a pipetta részét.
Olyat pedig a készítőtöl lehet rendelni

www.ranyakuveg.hu

ezt onnan tudom,hogy az üvegmester abban az utcában lakik ahol az apósom,pontosabban a szomszéd házban.
És láttam kitéve a tábláját és azon volt,hogy alkatrészek is utánrendelhetők.
Sztem egy próbát megér. :wink:

Léptem,holnap jövök!
annamami

mivel már "holnap" van :lol: :lol: itt van a bizonyíték,hogy fekete is voltam:

Kép
Kép
Kép
Kép

na,ennyi elég is belőlem,bocsi.... :oops: :oops: :oops:
annamami

Annamami,

Elment a ferj? Huha, Igy viszont nagyon tetszik a hajad es teljesen mas beallitottsagu lesz az arcod tole, nagyon "fiatalos". Jol nezel ki itt nagyon rajta;

Megann,

Lena, mint mindig nagyon edes, foleg a leskelodos aranyos!

Megyek ebredes van!
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Jó Reggelt!

Aniko,

Apát most vitte el a taxi..... :( :( :(

Fiatalos?hmmmmm...... :oops: :oops: :oops: ....,mert 10 évves és 3 gyerekkel kevesebb voltam akkor! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P
annamami

évves=évvel :oops:

egyébként Köszi! :oops: 8)
annamami

tegnap voltunk Mazsival a Mammutban a Deichmannban bakancskát nézni,meg a KG-ban sapit+sálat.....hát semmit nem kaptunk. :(

Egy nagyon jó bundás vízálló Siesta bakancs volt,de csak 21-től,Mazsinak meg még csak 19-es kell.Aprótalpú! :D

A sapik meg mind kicsik voltak,pedig Mazsi igazán nem "nagyfejű" gyerek. :oops: :roll:
annamami

Látom ebből már sorminta lesz......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

Megyek kávézni,tralala......... :D :D :D :D
annamami

Sziasztok!

Megann!

Léna gyönyörű!!! Más hozzáfűznivalóm nincs, ezt már nem lehet fokozni! :lol: :lol:

Annamami!

Tényleg jól állt neked a fekete haj is, de ha megengeded, nekem sokkal jobban tetszel ezzel a hajjal!!!

Ancsi!

Köszi, és részemről is ment Melire!!

Kép
kuha

Annamami!

ezzel a hajjal = a mostani hajszíneddel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Annamami!

Húúúúúúúú ez a fekete nagyon dögös volt....hmmmmmm a fürdőrucis meg olyan mintha valami reklámfotó lenne :D

Anikó!

Köszi :P

Képzeld...na megvan...mármint ha megyünk Fr.o-ba sielni..akkor már tudom hogy hova..
Isola2000... :roll: :roll: Létezik ilyen???
Állitólag tutijó..Monaco mellett van..úgyhogy lehet hogy a sielés még kibővül 1-2 nap Monacoval is..ha érdemes...semmit nem tudok Monacoról. :oops: :oops: :oops: ...de majd utánanézek..ha már egyszer ott vagyunk...
Ha egyáltalán bevállalom Lénával az autóutat...
Férj nagyon akar menni....még azt is felvetette hogy 1 nappal hamarabb indulunk és megszállunk útközben valahol... :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

LÁNYOK!

HA MÉG EGY PÁR NAPIG ILYEN IDŐRE ÉBREDÜNK.....ÉN KÖTELET RAGADOK... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ÉN EZT NEM FOGOM KIBIRNI :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

FÉRJ ELADTA FLORIDÁBAN AMIT EL AKART ADNI IGY SZERZŐDÉSKÖTÉSRE MENNI KELL MAJD HA A VEVŐ ELINTÉZTE A HITELÉT...LEHET HOGY KÖNYÖRÖGNI FOGOK HOGY HADD MENJÜNK MI IS LÉNÁVAL... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Kuha!

:oops: :oops: Köszi.

Szóval szépségjelöltek..KUHA,ANCSI
Én még mindig nem tudom hogy hogy a bánatba találjam meg a gyerkőcök fotóját...
Belépni már be tudok...de hogy találjam meg Gergőt és Melit ennyi fotó között...
Nem látok olyat hogy sorszám szerint lehetne keresni...
Valamit mondjatok mááááááááááááá lécci... :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Igen, sajna nem lehet sorszám szerint keresni, de vagy kattints arra a linkre, amit Ancsi is, én is idemásoltunk korábban, vagy nézd végig az első kb. 6 oldalt, és megtalálod őket.
Melivel hamarabb fogsz találkozni, mert neki több szavazata van.

De tudod, mit???

Megkönnyítem a dolgod!

Melike:

http://babavaros.hu/szepsegverseny.php?kat=2&oldal=2

Gergő:

http://babavaros.hu/szepsegverseny.php?kat=2&oldal=5

Pussz érte!

Kép
kuha

Sziasztok Csajék!

Ezer éve nem írtam, ;(

Drága Totka, és Mindenki!

Szóval mikor utoljára írtam még a középkorban, ugye akkor volt, hogy diagnosztizálták Panninál ezt a polycystás betegséget. Akkor nagyon magam alatt voltam, de végül arra jutottam, hogy mindent meg fogok tenni amiben egy pici reményt is látok , hogy segíthet.
Rá nem sokkal el kezdtem Őt hordani egy parafenomén hölgyhöz itt nálunk, akihez a teherbeesésem elött én is jártam. Szóval most a nov-i kontrollon negatív lett az uh, de a pisijében még mindig ott van a 45 vvt. Decemberben viszem újra. A kezelés alatt hízott majd egy kilot, meg jó kis élénk lett! Én nagyon boldog vagyok, de természetesen nagyon kell vigyáznunk a felfázásra, fertőzésekre. Úgyhogy én továbbra is kendő helyett mosom a popit, zokesz mindig van rajta. És medencébe nem megyünk.

Képzeljétek Panni nagyon cumifüggő volt, mindenhova vinni kellett és csak azzal aludt el. Nem kevésszer jártam újra a várost a cumi után kutatva, mert kihajította. Kb ezelött egy hónappal az esti tápiivás után szívta a cumit és adta ide a kezembe, nem akart aludni. Elöször nem vágtam , hogy mi van de megnéztem a cumit és annyira elvékonyodott a teteje, hogy kiszakadt a cumi és így csak a levegőt szívta. Szóval kedvenc cumi off, a többit a szájába se hajlandó venni. Még annó vettem ugyanebből a cumiból mégegyet, na azt ezerszer kifőztük, szívta a Papi meg én meg a Nagyi egy napig, (szétvertük a gumit kalapáccsal) de nem kellett cumi. Azóta se. Szóval kb 3 nap alatt leszokott saját maga a cumiról. Vettünk neki a corában valami 3000 Ft értékben különböző cumikat de egyik se kellett neki. Úgyhogy nálunk ennyi volt a cumi története!

Képzeljétek elköltözünk innen ahol most lakunk egy nagyobb lakásba. Decemberben kezdődik a felújítás. Már készülődünk rendesen. Ott lesz jó kis játszó meg közel ovi meg nagy bolt meg hentes, rengeteg gyerek, khmmm meg hogy is mondjam szóvla magyarok lesznek többségben. ………..

Szóval Titi boldog, várja a karácsonyt!

Nekem már elkezdődött a vizsgaidőszakom, úgyhogy muszáj dogákat gyártanom, meg tanulni. Nekem ez az évvége mindig ilyen húzós de totál fel is pörget az izgalom, egy-egy vizsga elött.

Remélem mindenki jól van, ja igen én a Panninak adom a 8 csepp cebion+ 5 bérescsepp +1 vigantolt , és nem akarom elkiabálni, de nem is vagyunk betegek!

Mindenkit nagyon puszil: Titi és Pannamanna
:D 8) :) :D :P

ps: wordből másoltam nem tudtam oda fejeket rakni, ahova szerettem volna.
titii

sziasztok!

Szia-szia Titi!!!!!
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok Nállatok, Panninak gyors gyógyulást!!!Ha lesz/van időd, gyere ám!!! :wink:

Annamami
Azta a fekete hajszerkezet!!!!!!!!!!!Nekem igy tetszell ezzel a feketével legjobban!!!! :wink: Pláne, hogy valamiféle görög szigeten fotóztak, nem?Elárulod melyiken, Santorini?
Megann
Lénácskád nagyon cuki, csak ismétlem önmagam:gyönyörű szemei vannak!Meglátod, 15 év múlva, nem győzi majd férjed kergetni a pasikat Lénától!!!!! :lol: :lol:
Kuha
Nagyon jó felsőket vettél!!!!
Nyúlné
Kéretik a billenytyűzetet javítattni, hiányozni tetszik ám!!! :wink:

Anyukámék(apu, anyu, tesóm) egész héten itthon vannak szabin, ma du-tán viszem Pannát hozzájuk, én meg megyek Orosházára csavizni(kolléganőmmel talizok, meg Apának veszek valamit karira)

Pussz Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép Kép
titii

Még egy sor:
And, merre vagy????Te is hiányzol!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Még egy, mert szétfő a csirkém :D
huncut, nagyon huncut Panniszemek!!!!Cuki Panni piros kapucnis szerkóban!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?