Új privát üzeneted érkezett!

Barbi!

Örülök hogy jól vagytok..
Olyan rendi vagy..nem is gondoltam hogy még le is bonyolitod nekem....tök ari vagy...gondoltam majd megadog, hogy kit és milyen számon hivjak és ennyi...
Aranyos vagy... :) :)
Lehet hogy egyszerűbb az én nevemre kérni a csomagot...hogy ne kelljen még ezért is ugrálnod ha esetleg nem vagy otthon..
És természetesen a lóvét is azonnal odaadom, de akár utalhatjuk mi is, ha küldöd priviben a bankszámlaszámot..

Férj:
Hát úgy mossa szegénynek a fejét, mintha valami rongybaba lenne, nem beszél hozzá, nem csititgatja, semmi...csak tartja a zuhanyt a fejére ezerrel..
Léna meg sir, közben nyeldekli a vizet, majd fulladozik...mig végül ma belehányt a vizbe... :cry: :cry: :cry:
Én már csak megint az utolsó másodpercekre értem föl, hogy mi folyik már megint... :cry: :cry: :cry:
Mintha nem látta volna ezerszer hogy hogy kell mosni Léna fejét.. :evil: :evil: :evil:

Tegnap meg...áh.....tiszta keserű vagyok...takaritottam az autót..Lénára férj "vigyázott", jönnek előre a kocsihoz a kertből Léna elől, férj mögötte...látom a gyerek szopogat valamit...Odahivom, kiveszem...
Egy 6-8 centis rozsdás szög volt.. :cry: :cry: :cry:
Azt hittem dühömben belevágom :cry: :cry: :cry: :cry:

M.

Tisztára kész vagyok..

M.

Kép

Kép
megann

De most nehogy azt higyjétek hogy férj egy szörnyeteg...mert imádja a Lénát..és rajong érte...csak egész egyszerűen képtelen felnőtt módjára felelősséggel viseltetni iránta...úgy kezeli mintha már 5 éves lenne....és tudna magára vigyázni...

Csak hát igy mostmár igazából csak a játékra alkalmas..
És hát azt is igy :? :?
Mert nem hiszem hogy pl dobálózni kellene neki a macikkal...mert nyilván Lénának ez lesz a példakép ergó ő is dobálni fogja a játékait...
És pl ha Léna poénból elkezdi harapdálni,akkor nem kellene mosolyogva irgum-burgomot mondani neki...mert az irgum-burgomot akkor használjuk amikor azt akarjuk hogy kacagva meneküljön előlünk amikor kergetjük...

Szóval nagyon nehéz..nekem máris 2 gyerekem van..egy 32 éves meg egy 1 éves.... :cry: :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Csikken!

Értem :D
Akkor ok. :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Cleo!

Képek tutik..bár látom megint ledér voltam..kint van a bugyeszom :twisted: :? :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Hát Megann, :(
nem is tudom mit írjak. talán, hogy KITARTÁS !!! :)
Nálunk mindig Zsolti fürdik gyerekkel, ma megpróbáltam én, hát elvolt velem is, de ha férjjel van nem lehet kiszedni, így meg jött apa érte és ő ment... Szóval szomi voltam.
K.

KépKép
Kép
csikken

Megann!

Nem semmi férj, de beszélj vele, mert az se állapot, ha egyszerűen nem hagyod rá Lénát és ő nem tanulja meg, hogy kell a saját lányával foglalkozni :(
Próbálj meg nem elkeseredni, hanem beszélj vele nyugodtan, hogy így nem lehet egy gyereket fürdetni,hogy üvölt, miért nem csinál ilyenkor valamit, szerinte hogy kell az ilyen helyzeteket megoldani. De csak NYUGI, tudom,hogy nem könnyű, én is üvöltenék a helyedben :evil:
Viszont hosszú távon se neked, se férjnek, sem pedig Lénának nem jó, hogyha ő nem vigyáz rá.
Ezt abból is tudom, hogy pl. Nolcsi iszonyat anyás lett mostanában, ha anyumnál, ah Gabi anyukájánál van, csak engem emleget. Pl. legutóbb Gabiéknál ilyet kérdzett, hogy anya kész van a takarítással, anya megfőzött már? Mert ha igen, megyek hozzá haza... :oops:
DE ha Gabi itthon van ő az isten, mindent csak vele hajlandó csinálni, én csak lefektethetem :lol:
Most is apával fürdök, apa etet, apával pisilek, apa mossa a hajam, apa épít legoból, stb.... Ha meg apja nem jön, visít. Szóval nagyon kell egy gyereknek az apja társasága is, ezt akartam kihozni a dologból, csak kicsit hosszúra sikeredett....

Remélem nem baj, hogy kicsit belekotty volt :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hű, de veritek már megint a billentyűket.

Duda
Thomasannéval unokatesók vagyunk.

And
Ugye milyen jól áll Szilvinek a szoknya? Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor láttam benne.
Kismanós rénszarvasos Eszti képek :P

Ayse
Mindig olyan jókat derülök Lili dumáján.

Totka
Mielőbbi jobbulást Pannának, remélem semmi komoly és holnapra már nem lesz lázas.
Egyébként simán szültem, 5 óra alatt, vágás nélkül. Jó kis géneket örököltem mi? :wink:

Nyúlné
Pöndörödős fürtü KisNyuszi :P

Viki
Peti a létrán szó szerint szédítő. :roll:

Prüntyi
Ne már, gyógyuljatok meg most már ti is hamar.

Rókica
Hihetetlen, hogy mennyire fel tudunk mi is töltődni, ha a gyereknek jó napja van.

Davallia
Csokor :roll: Sajnos nem tudom milyen virágból volt a csokrom, rá biztuk a virágosra. Csak a színekben volt elképzelésem és a formát illetően. A többit a szakemberre bíztam.

Megann
Mivel húzott fel Férj ennyire? Te még csodálkozol a férfiak nevelési stílusán ? :? Én már nem is próbálom megérteni.

Juci
Nagyon szép helyen voltatok, szupik a képek.

Cleo
Csak fájdítod a szívem ezekkel a szupi képekkel, hogy mi nem lehettünk ott. Ahogy elnézem a képeket babatalit tartottatok. Egyébként szerintem nem elvetendő ötlet helyszín választáshoz. Senki lakását nem turjuk fel, nem rendezzük át a lakást,stb. Viszünk kaját, iszit és mehet a buli. Remélem vasárnapra mi is meggyógyulunk. Maja és Zsuzsa hajában a hajcsattól kész vagyok. Hogy viselik el a lányok a hajukban? Brigi percek kérdése és kiszedi.

Sajnos én még mindig köhögök, Brigi úgy tűnik jobban van. Ma elég sokat hisztizett, aludni sem akart, csak babakocsiban. Délután elsétáltunk a cukiba és találkoztunk ott egy két gyerekes családdal. A Brigi mind a két gyereket egyből ölelgette és puszilgatta. Szerintetek mit csináljak, hogy ne nyaljon-faljon minden vadidegen gyereket?

Na, bejezem a novellámat, megyek aludni. Már, ha van helyem az ágyamban és a férjem meg a lányom nem túrtak ki onnan.

Kép
Kép
maresz

Barbi!

Teljesen igazad van hogy kell hogy együtt legyenek..sőt még az is hogy nélkülem...
De férj normális, okos, művelt ember...én már nem tudom neki máshogy elmondani hogy ez már nem játék hanem élesbe megy...
Egész egyszerűen már nem tudok nyugodt maradni..amikor ilyenek történnek...csak kiakadok és vonyitok mint egy farkas.. :( :( :(

Na jó éjt megyek még leláttamozom Lénát :D és megyek aludni....

Jó éjt...

M.

Kép

Kép
megann

Maresz

Olvasd 2-3 hszval följebb

M.

Kép

Kép
megann

Megann
Ok, mire megírtam (és visszaaltattam Brigit :? ) már a választ is megkaptam.

Jó éjszakát mindenkinek?

Kép
Kép
maresz

Jó éjszakát mindenkinek :!: (így akartam)

Kép
Kép
maresz

Jó Reggelt Mindenkinek,

csak gyorsba jövök megint,mert Mazsi mindjárt követeli a reggelijét,aztán indulunk,mert nekem ma megint kozmi van(ezen a héten2 x :mrgreen: )

Már pár napja csak read only tudok lenni....... :(

DE:

- BODZAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hát erre mondják asszem,hogy aki szép,az mindenhogyan szép! :D
Annyira eszméletlenül jó az a négy mm-es frizkó,tisztára Annie Lennox ugrott be első ránézésre,akit imádok!!!!! :D
És nekem is volt ilyen hajam,csak nekem pont az esküvőmön!!!!! :shock: :lol: :shock: :lol: :oops: :oops: :oops:
Persze a kontyos menyasszonyos is gyönyörű!!!!!!!

- Kisnyuszi és Eszti meg Léna képektól kifeküdtem!!! :lol: :lol: :lol:

- Apa szerdán 10 napra NY-ba utazik,úgyhogy sokat jövök majd,addig viszont ha csak lehet Apázunk!!! :lol: :oops:

- varárnapi játszóházra sztem mi is benevezünk,ha kiderítem,hogy is tudok odajutni autóval! :oops:

- AND!!!!!!!

kismackó Esztin kifeküdtem!!!!Aaaaaaaaaanyira édes!!!!!! :D :D :D

-Barbi

örülök,hogy jobban vagytok,tényleg szörnyű lehetett! :(

nem tudok többet írni,mert Mazsi rángat,megyek reggelit adni.....

Ayse
GUMILÓ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Felhívlak,OK? :wink:
annamami

na itt vagyok,Mazs 5 perc alatt bevágott 130 tejpépet! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
előtte szopizott 8-kor....

sztem most pótolja azt amit nem evett meg,míg beteg volt! :D

rólunk csak gyorsba annyit,hogy:

Marci 3-4 napja meg van táltosodva kaja ügyben,hihetetlen mennyiségeket termel be,főziből,gyümiből!
ÉÉÉÉÉÉS már nem turmixolok,hanem eszi a darabosabbat is! :D :D

Csomó újdonságot kipróbáltunk és egyok jobban ízlett neki,mint a másik!pl::
husileves rápával,krumplival,cérnametélttel,túrórudi :oops: ,paradicsom(saját maga harapva! 8) ) ,margarinos zsemlebél,biojoghurt,grillcsirke krumplival :P ...ilyesmi.......FAL A GYEREKEM!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tejterhelés folyik,és sztem(remélem)már nem lesz nagy gond,mivel a sem a rakottkrumpli,sem a sajtos-tejfölös tészta nem hozott reakciót!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

mennünk kell készülődni....bocs,az elütésekért,de Apa új bollentyűzetet vett és semmi nem ott van,ahol régen,megőrülök!!! :evil: :evil: :evil:
annamami

Megann!

Írtam privit! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Olvasgatok ám, csak írni nincs időm pillanatnyilag.
Csak annyit muszáj:

Rokica :) Örök hálám azért, hogy leírtad ezt a lefogási technikát!!! Biztos százszor leírtátok már, de nekem eddig bejött a régi, amit használtam, most viszont nem bírtam már Gergővel, és ez annyira jó! Semmi erőlködés, két kezem szabad, csúcs :) Persze Gergő nem szerette meg az orrszívást, ezt nem is vártam tőle :) Szóval köszönöm!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

halihó :)

annyira béna anya vagyok, már megint bealudt a gyerekem kaja előtt :( :( :( nagy lelkiismeretfurdalásom van :( anyuval vásároltunk innen egy köpésre, és Eszti nem bírta ki azt a 3-4 percet (nem többet!) és ébreszthetetlenül bealudt. ráadásul az apja reggeliztette, és elintézte egy banánnal :evil: :evil:
és még a vörösök is tombolnak. itt ülök egy kamillateával a kupi közepén :P közben azon agyalok, hogy hogyan háláljam meg a rokon nevébena dolgokat a kórházban. hogy én mennyire utálom ezt a hálálkodásos részt! (mindkét oldalon!)

Annamami! úgy örülök, hogy ilyen jól álltok a tejterheléssel!!!! de jó!!! én is adtam volna már túró rudit is! olyan jó, hogy már azt is ehet :D
apa dolgozik NY-ban? egyedül leszel a három csemetével? (plusz anyóssal gondolom) azért az sem könnyű...
játszóházba mindenképp gyertek! és nagyobb gyerekeknek is van program, bár nem tudom, hogy az milyen színvonalú, hogy a lányokat érdekli-e. (gondolom mindenki kíváncsi már rájuk :wink: )

Megann, vasszög :( :( :(
valahogy a férfihormonok nem állítják át az agyat erre a típusú figyelemre :( én ilyenkor mégemben próbálok arra koncentrálni, hogy azért van olyan, amiben meg én vagyok figyelmetlen. persze a gyerekeink egészségénél azért nincs fontosabb. az a baj, hogy én is alig bírom ki, hogy ne szóljak rá emberre, hogy ezt-azt nem úgy kellene, de olyan érzékeny, hogy állandóan megsértődik :)
próbálom úgy fogalmazni, mintha nem lennék mérges, de rögtön kiszúrja, hogy piszkálja a csőröm valami, most már állandóan gyanakszik, hogy nekem semmi sem jó :)
azért én sem vagyok teljesen nyugodt, pedig azért vasszöget nem ad a kezébe, de tény, hoögy nem figyel rá úgy oda, mint én. elismerem, hogy én meg a másik véglet vagyok, mert nekem a fél szemem mindig az Esztin van.
szerintem nincs mit tenni, türelmesen figyelmeztetni kell, azért csak átgondolja egy kicsit, hogy tényleg, ezt azért nem kellett volna! csak nehogy úgy járj, hogy ember aztán azt mondja, hogy ha nem jó, ahogy ő csinálja, akkor csináld te! ez nem megoldás.

még azt akartam írni, hogy sztem Rokica mindig ilyen kedves volt :) és ez most nem nyalizás, csak a másik oldal véleménye :) engem sosem bántott még a hangneme sem, a mondanivalója kifejezetten érdekelt, de tény, hogy volt, amikor ingerültebb volt. én is szoktam olyan lenni.

KépKép
KépKép
and

jajj de édik a Panda tincsek!! :) én is úgy várom már, hogy bondorodjon egy Eszti-tincs :)
te hány éves voltál az esküvőn?? max 16-nak látszol! :) nagyon csini vagy, és a tesód is nagyon helyes! :) érdekes, hogy milyen barnás tónusú, te meg világos vagy, nálunk is ilyen a helyzet :)

KépKép
KépKép
and

még a dioptriára akartam reagálni:
a nagykönyveb az van írva, mármint a szülészetiben, hogy mínusz 6 alatt jön szóba a császár, de direkt rákérdeztem a dokimnál (aki ugye az I. nőin dolgozik, ahol az a könyv az etalon), hogy mínusz 10 körül jön csak szóba, de ez egyáltalán nem abszolút indikáció, tehát nem igazán foglalkoznak vele. (nekem az egyik szemem -7-es).

KépKép
KépKép
and

még egy, aztán befejezem a sormintázást :)
ma reggel apa foglalkoztatta Esztit 7-8-ig, és amikor el akart menni dolgozni, Eszti belecsimpaszkodott a két lábába, bedugta a fejét a két lába közé, és nem engedte elmenni :shock: :shock: ilyet még nem csinált vele! nem tudtam levakarni az apjáról!! :shock: azért örültem is, láttátok volna az apját :D, mondta, hogy mennem kell, stb, de közben olyan boldog volt :D :D :D

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!
Megjöttem az usziba kísérésből. Huhhh öltöztetés le-fel, hajszárítás, pisiltetés, terelgetés ide-oda, vígasztalás, mert megijedt a feladattól, mindezt 20 ovissal és iszonyatosan gőzös helyen utcai ruhában! Úgy döntötem, megérdemlek egy marcipános sütit.... :)

A Darnyi Tamás úszóiskolába viszik a gyerekeket, tévés különbusszal. Tök rendes mindenki, de én mégiscsak azt látom, hogy nem akarom, hogy a közös kolhozba adjam be a gyerekemet, ahol azért mégsem figyelnek rá úgy mint én. Meg annyira kis sükebókák még...rettegnék, ha nem lennék ott...úgyhogy beszervezem a családot Andrisfelügyeletre, én meg minden hétfőn megyek.

És Megann! itt is egy példa, hogy a saját akaratunkat, elképzeléseinket jobb, ha sutba dobjuk...
A mai mese a buszban az Ororszlánkirály volt. Nálunk ez tiltólistán van, mert egy kis füzetkét tanulmányozva (zanzásított változat), arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem való óvodás gyereknek. Hatalmi harcokról szól, halál is van benne...ez mese???? Kétségtelen, profi a rajz, szuper a zene, de a lényeg.... Ne tudd meg, hányszor fűzte már Lili a fejem, hogy nézzük meg...de ellenálltam! Ma meg, tessék! Mi mást tehettem volna, mondtam Lilinek: látod, milyen szerencséd van? :? :? :?

Davallia!
Nem is mondtad, hogy 14 évesen mentél férjhez! :lol:

Ezek a kis göndör fürtök (hiába, elfodódott vagyok)!

ayse

Ma beszéltem a logopédussal, aki felméri a gyerekeket, olyan szempontból is, hogy van-e hajlamuk a diszlexiára, tudnak-e elvontan gondolkodni, azaz iskolaérettek-e. Megmutatta a feladatlapokat, amiket Lili csinált. Szinte hibátlan volt, még az a feladat is, amit pedig csak nagycsoport végén kéne tudni. Ráadásul az én kis tündérkém április végi, alig múlik hat, mire suliba megy. Mondta a logopédusnő, hogy meg van elégedve. Hát én is!!! :):):)

ayse

Sziasztok!!

Itt vagyok,ragyogok!! :D

Ayse.
Pü ment!! :wink:

Na megpróbálok visszaolvasni egy kicsit!!

ancsi26

Ancsi!

Köszi!
Félig-meddig megnyugodtam. Akkor ezek szerint életben maradok :).

ayse

Na itten.

Nagyjából visszaolvastam,de előre is bocsi ha nem mindenre reagálok!! :oops:

Benianyu,Prüntyi.
Gratula az új autótokhoz és balesetmentes vezetést kivánok!!! :)

Prüntyi.
Tüncsike hogy van??

Megann.
Még most olvastam a habtapis sztorit!! :( De jó,hogy nem lett belőle semmi!!
Férj :evil:

Bodza.
Hűűű,nem semmi az a rövid haj!!4 :D
Saci szem gyönyörű!!

Maresz.
1napos Brigi :D :D

Totka.
Hogy van Panna??Remélem már nincs semmi gond!!

Annamami.
De jó,hogy lassan eheti Mazsi a tejes dolgokat!!

Minden menyasszony,vőlegény,,koszorúslány és termézetesen az összes baba nagyon helyes!!!
Annyi kép van fent,hogy nem akarok senkit kihagyni!!

Ayse.
Túléled!! :D :wink:

ancsi26

Jaj és Ayse.
Gratulálok ehhez a csudaokos kislányodhoz!!
Igazán büszke lehetsz rá!!! :D

ancsi26

Lányok!!
Most megint kérni szeretnék,de akit nagyon nem érdekel ez az lépjen tovább!!!
Szóval a múltkor ahova beneveztem Melit szépségversenyre valami gubancok voltak a szavazatokkal ezért a mai nap lenullázták mindenkinek!!!
Szóval ha szavaznátok Melire megint azt megköszönném!!

A linket majd később teszem fel,mert most meg az a gond,hogy kétszer szerepel a fényképe és nem tudom melyikre kell szavazni!! :evil:
Irtam nekik mailt,úgyhogy várom a válaszukat!!

ancsi26

Ayse!
OkosLili :D :D :D gratulálunk hozzá :) ezt azért eddig is tudtuk, mert csak egy okos lánynak van ilyen dumája! :) :)
nem semmi az uszi. én is ilyen izgulós aggódos maradok sztem, inkább megoldom, de nem merném egyedül hagyni a lányom.

Ancsi!
annyiszor kérdezted a dvd írásos dolgot! :oops: azért a megoldást nem tudom, és én még nem is próbáltam, igazából még a remekmű sincs kész, de állítólag a nero program jó arra, hogy a filmet dvd-be be tudd égetni.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!
Köszönjük az érdeklődést, Panni ma idáig nem volt lázas, sőt éjszaka sem.Ott aludtam a szobácskájában, kb. óránként néztem a homlokát.Annyira sajnáltam szegénykémet, csak feküdt a kezemben, a vizes borogatásnál felszisszent, de ennyi.Remélem, estére sem szökik fel a hömérő.....
Nagyon szereti a narancsot, kiszívja a levét, utánna elnyammog a gyümölcshúson!

Megann
Férj :( Érdekes, nállunk férjem olyan, mint egy anyatigris(márha férfire lehet ilyet mondani), anyósom sem gondolta volna!

Tényleg, megkértük anyósékat hogy hozzanak Pannusnak ho.....(nadrágtartót).Erre, telefonál, hogy 1-2 évesre való nem volt, így vett 3-4 évesnek valót, de mintha kicsit nagy lenne! :evil: Azt hittem, felrobbanok, férjem is kb így nézett :?
Davallia
Hűha, milyen csini vagy!!Pandád kunkori fürtjei is cukik!Nagyon szép a csokrod!
Juci
Én azt hittem, Marcinak rendeződni látszik a kakiügye!!!! :( Szegénykém!mondanak rá konkrétumot, vagy csak apróbetűset?
Kérdezted a tornámmal hogy állok?Mióta eltűntél a költözés miatt, (Te voltál az edzőm!!!)nem csinálom, lusta vagyok, nagyon el kéne kezdeni, de kéne az a bizonyos löket.......Ágyő eddid elért narancskagyilkolás... :cry:
Mindez persze az én trehányságom miatt!Pedig nagyon jól elképzeltem magam a karácsonyi szerkóban!
Ayse
Oroszlánkirály 8) hát igen, ember(szülő) tervez....!Olyan jó Nektek, hogy van lehetőség uszizni a gyerkőcöknek!!!!!!!!!Nagyon rendes vagy, hogy kíséred Őket!
Előttünk(kb10m) egy híres gyógyfürdő áll, persze fel kéne újjítani(több milliárd), áll. a vize be lett vizsgáltatva, és a Hévizivel vetekszik a minősége.Most megpályáztatta kicsinyke önkormányzatunk, de szétbarmolták, s az államilag felvett pénzzel megléptek :(

KépKép

Hajni&Panna
totka

persze, mindíg elfelejtem, mit akartam még....
Klasszak a játszóházas képek, Cleo jó látni Benneteket!!!!!(is)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Szijjjasztok!

Nnnna, itten vagyok én is!!!!
De hát mindig kicsesztek velem, ennyi oldalt képtelenség ám visszaolvsni!!!!!!!

5 oldalt írtatok 3 és fél nap alatt!!!!
Esélyt sem látok rá. Igaz, a képeket egytől egyig megnéztem, mert nagyon sok volt most fennt!
És jobbnál jobbak, szebbnél szebbek, meglepőbbnél meglepőbbek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem is nagyon emelnék ki senkit, ha nem haragszotok!! :oops: :oops:
Babak gyönyörűek, menyasszonyok-vőlegények (tanuk szintúgy :lol: :lol: :lol: )

Látom, Totka, Barbi, meg már nem is emlékszem, hogy ki írta :oops: :oops: :oops: :oops: , hogy babák betegek (voltak???)

Remélem, már minden rendben velük!

Mi szokás szerint baromi jól éreztük magunkat anyumnál.
Szombaton meg jó nagyot csavarogtunk a barátnőmmel, jártunk turkálókban, Westendben, meg mindenhol. Dumáltunk egy jó nagyot 8) 8) 8)
Ja, és jó sokat zabbantottunk!!! :lol: :lol: :lol:
Barbi telefonos segítségével végül sikerült a LUNA nevű hiper-mega-szuper turiba is eljutnunk!!!!
Nnnna, hát nekem oda egész nap kellene.
Sajnos nagyon sokan voltak, de azért így is tudtunk a fogason matatni. :lol: :lol: :lol:
Gergőnek ugyan nem vettem semmit, magamnak azonban vettem 3 felsőt, mindezt 5200 Ft-ért.
Viszont a kislány ruhákért, főleg a kabátokért egyenesen odavoltam.
Egyfolytában ott matattam, pedig hát nekem nincs rá szükségem... :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem, hamarosan újra ellátogatok oda!!!

Juci!
Privi ment!

Na, majd még jövök, csak végre Apa hazajött, ő marad Gergővel, én meg megyek vásárolni!

Kép
kuha

Ancsi, köszi :) , megvagyunk...estére kezd el nagyon köhögni...

nagyon édesek a kunkori hajacskák ...Tüncsinek, még várni kell rá...

esküvői képek is nagyon jók...én is nosztalgiázom... :wink:

Kép

Kép
prüntyi

LÁNYOK!!!

AKKOR FELTESZEM A LINKET!!!
ANNYI VAN HOGY HA SZAVAZNI AKARTOK AKKOR REGISZTRÁLNI KELL AZ OLDALON!!
HA VALAKI EZT MEGTESZI AKKOR AZT NAGYON KÖSZÖNÖM!!
MÉG MINDIG KÉT EGYFORMA KÉP VAN MELIRŐL,DE AKKOR A 1033-as SORSZÁMÚRA LEHET SZAVAZNI!!!
ÉS MINDEN NAP LEHET EGYSZER SZAVAZNI :!: :!: :!:

SZÓVAL HA VALAKI SZAVAZ NAGYON-NAGYON KÖSZI!!!!!

http://www.babavaros.hu/szepsegverseny. ... letek=1033

ancsi26

Annamami...korábban bizonyított volt a tejallergia Marcinál? Akkor tényleg kinőtte?

Kép

Kép
prüntyi

And.

Hát igen!!Egy párszor kérdeztem,de semmi!! :(
Ezt a Nerós dolgot már próbáljuk,de még nem sikerült!!!
Azért köszi!!!

Totka.
Örülök hogy Panna jobban van!!!
Anyós-huzentróger :evil:

Kuha.
Sziiiiiiiia!!!!!
Örülök,hogy jól telt a hétvége!!! :D
Igy hétvége után én is alig győzök visszaolvasni!!! :wink:

ancsi26

Sziasztok!

Benianyu! :)

Miért, akkoriban úgy éreztétek nem kell tesó Beninek???
Amúgy bevallom őszintén Nektek, egyelőre mi sem tervezzük még a tesót..........én most egyáltalán nem érzem úgy, hogy jöhetne még egy baba :oops: Van valaki még rajtam kívűl aki nem tervezi még????Úgy szégyellem magam emiatt, de most építkezés jön, rohangálás, túl sok lenne nekem........meg nem érzem még úgy, hogy jöhetne................. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kuha!

Örülök, hogy jól sikerült a hétvégéd! :)
Mikor mehetünk látogatóba megint??? :)

Juci! :)

Kb. Lívi is úgy megy egyelőre mint Marci :wink: a csámpizását leszámítva .....

Viszont a múltkor azt mondta dokinő nem baj, ha csámpi egy kicsit, de én még mindig aggódom bár már halad a járásban és egyre ügyibb de a bal lába még mindig nagyon befelé áll menés közben, szerintetek hová vigyem el Lívit????? :? :? :? :?
Kicsit aggaszta dolog, bár sokan mondták, hogy még nem jár biztosan, addig nem gond, dehát én nem nagyon látok gyerekeket csámpizni......... :? :? :?

Mea
mea

Még valami:

Lívi kb. 2-3 x kakil mostanában és eléggé krémes-néha picit folyékonyabbakat, viszont fogzik ezerrel.
Akkor nem kell aggódnom ugye?
Amúgy semmi baja!

Meg még egy pár körkérdés: :D :D :D

- Nektek önállóan esznek a babák?
Mármint kanalazva is?
- Minden baba iszik reggel este tápit, tejecskét még?
- fogmosással hogy álltok, működik a dolog???
- hajváságst ti oldjátok meg???(Lívinek olyan hosszú megint de én már nem merem neki levágni.....)
- már mindent megehetnek a gyerekeink kivéve: mogyoró méz stb, vagy már azokat is????
- Lívi nem sokat eszik mostanába, nálatok is kevesebbet esznek???
- ja és nagyságos asszony mostanában reggeltől egészen 3-ig nem akar aludni, helyette ilyenkor alszik és ez nagyon nem jó, mert este nem tud elaludni 8-kor, ahoyg szokott.
Már csak 1 x alszik de túl későn, mit tegyek szerintetek???

Mea
mea

Ancsi23, én regisztráltam de nem találom meg Pannát mert nagyon sok baba van fent. És hiába kattintok a linkre amit adtál ott ott van de aztán be kell lépni és akkor meg már meg kell keresni :(
MEa,
Roli fogja a kanalat és a villát is és van amikor betalál a szájába.
Nekem nem iszik se tejet se tápszert. Utálja...
Rolinak mosunk fogat, de nem minden nap. Este fürcsi közben.
Hajunk nem sok van :) :)
Teába mi teszünk mézet is mert a Patika Magaznban azt olvastam hogy lehet, csak arra kell ügyelni hogy egy fajtából legyen. Pl. akácméz.
Roli is kevesebbet eszik, de szerintem azért mert 1001 más dolgot szeretne inkább csinálni.
Alvás szintén igy. Már csak délután 2-3 között alszik el és akkor kb 2 órát. Éjszaka meg 10 környékén.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Helló!

Barbi!

privi válasz ment.. :D

Davallia!

:shock: :shock: :shock: :shock:
Azta de fiatalka voltál....bár most sem látszik semmi...

Totka!

Hülye bu i outlokom...
Ha most nem nézem meg az iwiwen a függő kapcsolataimat...hát nem láttam volna hogy már majd egy hónapja bejelöltél...
Én nem tudom...nekem miért nem küld mindnkiről mailt... :evil: :evil: :evil:

Na majd esete jövök ha nyugi lesz..

M.

Kép

Kép
megann

Jucc,

az jutott eszembe a telefonnal kapcsolatban miért nem csináljátok azt, hogy vesztek mégegy előfizetést és akkor azt olyannal kéred amit le tudsz beszélni, pl relax-al. A saját kártyádat teszed a telóba a másikat meg pl. ebbe a haldoklóba és akkor arról is tudsz beszélni meg erről is. Mi is platinások vagyunk és én is igy kaptam új telót, bár mi le tudtuk passzolni a kártyát tesomnak így ő fizeti azt.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Csikken.

Jaj de ari vagy.
Van különböző kategória!!
Meli a törpiben van most éppen az 5.oldalon,de ez változhat!!!

ancsi26

Davailla
Nagyon édes menyasszony voltál!

Mea
Úgy tűnik Marci és Livike tartják a lépést egymással :lol:
Amúgy szerintem egyáltalán nem szégyen, hogy még nem érzed itt az idejét az újabb babának. Nem mindenki egyforma.
Pl még én is vacilálok pár dolog miatt.

Hígabb kaki szerintem tuti a fogzástól van.
Marci étvágya is visszaesett.
Tápit már csak este evett, de éppen most szoktatom le róla, hátha az fogja meg.
Egyedül még nem tud kanalazni, csak maszatol.
Én már mindent adok Neki.
Hajvágással én is bajban vagyok.
Csak este mosunk fogat, fogkrémmel. De beszeretném vezetni a reggeli fogmosást is hamarosan.
Marci is egyre késöbb alszik el napközben és szintén nem örülök neki, mert este így nagyon elhúzódik az elalvása.Szóval tanácstalan vagyok én is.

Ha megengeditek egy szerintem bájos sorozatot felteszek. Ma reggeli ébredés után :P
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Ránézésre kb 4 éves itt, nem?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Hajni!

Örülök, hogy Panna jobban van, remélem már nem lesz baj! :D

Mea!
- Lívi kb. 2-3 x kakil mostanában és eléggé krémes-néha picit folyékonyabbakat, viszont fogzik ezerrel.
Akkor nem kell aggódnom ugye?
Amúgy semmi baja! ---- Peti ugyanígy van ezzel, én nem aggódom

Meg még egy pár körkérdés: - Nektek önállóan esznek a babák? --------- kanállal nem, csak a szilárd falatokat teszi ő a szájába. Sajna nekünk a kanalazgatás még nem megy, de nem is érdekli igazán!
Mármint kanalazva is?
- Minden baba iszik reggel este tápit, tejecskét még?--------- Peti szopizik még
- fogmosással hogy álltok, működik a dolog???---- mosni mossa, de a hatékonyság kérdéses (mint Róki is írta nemrég :) )
- hajváságst ti oldjátok meg???(Lívinek olyan hosszú megint de én már nem merem neki levágni.....)---------- mostanában nem tervezeünk hajvágást, utoljára szülinap után vágtuk Petiét, de jól tűrte, mondjuk fiúnál egyszerűbb, mert géppel vágtuk 0,3-ra!!!
- már mindent megehetnek a gyerekeink kivéve: mogyoró méz stb, vagy már azokat is???? -------- jó kérdés, ezeket még nem adtam neki én sem!
- Lívi nem sokat eszik mostanába, nálatok is kevesebbet esznek??? ---------- Peti is alig eszik mostanában, viszont egész nap pörög
- ja és nagyságos asszony mostanában reggeltől egészen 3-ig nem akar aludni, helyette ilyenkor alszik és ez nagyon nem jó, mert este nem tud elaludni 8-kor, ahoyg szokott.
Már csak 1 x alszik de túl későn, mit tegyek szerintetek???----- Peti még 2x alszik, egyszer olyan 10-11-ig, majd 2-3-fél4-ig (de nem mindig jön ki ilyen jól)

Bocs, hogy ilyen hülyén válaszolgattam, de különben elfelejtettem volna a fele kérdésedet!!! :oops:

Juci!
Jók a képek Marcifiúról! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Juci, direkt nem tesztek Marcinak ágyneműt, vagy csak a fotó kedvéért szedted ki...?
Én még nem szoktatom le Tüncsit a tápiról, mert ha vannak ilyen beteges visszaesések, akkor legalább az is táplál valamit...

Kép

Kép
prüntyi

Sajnos nem nagyon van időm irni, de muszáj megjegyeznem, hogy Marci eszméletlenül szép kisfiú lett!!!!!

Megyek, pakolok tovább, már bedobozoltam a negyed lakást ... hát van még mit tenni.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Juci, Barbi!

:oops: Köszönöm szépen, dícséretnek veszem. Igazából leszűrtem a nagy balhéból a következtetéseket, meg már nem először kaptam visszajelzésként, hogy a stílusomon csiszolni kéne, úgyhogy próbálok odafigyelni...

Barbi!

Sajnálom hogy átment rajtatok a vírus, én rettegek egy ilyentől, ami mindhármunkat leteper. David elég hisztis beteg tud lenni, el nem tudom képzelni milyen lesz ha felváltva járunk hányni. :roll:

And:

Neked meg azt akartam írni, hogy olyan szimpatikus ahogy kezelted ezt a kórház/nem kórház témát. "Megértelek, de nem értek egyet." Olyan egyszerű mondat, lezárja a témát és mégis tiszteletben tartja a másik véleményét. Néha így rácsodálkozom egy-egy ilyen frázisra, ami olyan szép és egyszerű csak nekem sose jutna eszembe, inkább magyarázkodom fél oldalon keresztül...

Megann:

Férj: :( Azért azt ő is láthatja, ha a gyerek már hány az ordítástól, akkor valamit változtatni kéne a stratégián??? Azzal amúgy egyetértek, hogy nem jó ha nem adod oda neki, mert akkor tényleg sose tanulja meg és az egész gyerekgondozás a te nyakadban marad, és magaddal szúrsz ki hosszútávon. Úgy látszik, Apukának némi rávezetésre van szüksége. :roll: Egyébként van nálunk is hogy nyelem a véleményem olyan dolgok miatt amit szerintem David rosszul csinál, mert iszonyúan be tud sértődni, ha úgy gondolja, kritika éri. Az egyik jelenlegi dolog ami piszkálja a csőrömet, hogy Zsuzsa popsija elég gyakran kipirosodik, és igazából nem tudunk vele mit kezdeni, mert úgy tűnik, független attól, milyen krémet használunk meg ilyesmi. Viszont az egyetlen bejövős módszer hogy gyakran kell tisztába rakni, kakiból AZONNAL kiszedni, és jól letörölgetni a popsiját. Na ez az utóbbi nem nagyon megy Davidnek, valahogy nem "meri" elég mélyen kitörölni, és ha csak pisis, akkor épphogycsak letapizza a törlőkendővel, de nem törli a fenekét... de volt már olyan is hogy épp ott voltam, és rászóltam, hogy hé, még kakis a gyerek feneke... :roll: De ennél nem merem neki nyomatékosabban elmagyarázni hogy hogy csinálja, mert háklis arra, hogy szerinte én úgy gondolom, mindent jobban tudok, és ő mindent rosszul csinál. :roll:

Cleo:

Jajjjjjj... azért egy pár képet kihagyhattál volna rólam... pl azt amelyiken Zsuzsa a hajamba kapaszkodva próbál felállni... szörnyen nézek ki...

Megann:

Még azt akartam hozzáfűzni a 32 éves gyerek témához (az enyém 38 éves gyerek), hogy ő meg folyton piszkálja Zsuzsát evés közben amitől én idegbajt kapok, hagyja már békén a gyerek orrát mikor eszik. Vagy aki megtanította Zsuzsának hogy püfölje az arcát és akkor ő mókás zajokat hallat, aztán most meg van sértődve, mikor Zsuzsa akkor is az arcára üt, ha nem játékból teszi... szóval egy kicsit következetesebben kéne...

Jucc:

Örülök hogy bevált! :) Én ma este is alkalmaztam... Zsuzsa orra már nemcsak folyik, hanem kifejezetten taknyol... ömlik az orrából a cucc állandó törölgetések mellett, úgyhogy most reggel-este szívom neki... hálistennek más baja nincs.

And:

Mikor írták azt a szülészeti nagykönyvet? ;) És vajon szemész látta-e hogy mit írnak bele? :lol:

Totka!

Jobbulást nektek! :(

Mea:

Hurrá, körkérdés! :)

Önálló evés: igen, Zsuzsa mindig is önállóan evett, onnantól kezdve hogy David 4-5 hónaposan megtanította neki fogni a saját üvegét, aztán meg szilárd ételből igazi mennyiséget csak azután kezdett enni, hogy saját maga rakta a szájába... a legújabb tudománya, hogy egyedül eszik kanállal és egyedül iszik (rendes) pohárból. Biztos hogy a bölcsiből nyert az ihletet, mert eddig nem érdekelte ennyire a kanalazás, sem a kanalazható ételek. De mióta a kanállal megbarátkozott, eszi a főzelékeket amit azelőtt soha (igaz, csak itthon, a bölcsiben következetesen nem).

Tápi/tej: Tápszert lefekvéshez kap Zsuzsa 200 ml-t. Napközben néha kap tejet inni.

Fogmosás: Napi egyszer-kétszer, ahogy sikerül, megrágicsálja a fogkeféjét, aztán ha éppen hagyja, akkor én is megsikálom neki.

Hajvágás: Még nem vágtuk azóta mióta a géppel én levágtam, azóta lelkemre kötötte a család, hogy ne én vágjam, fodrászhoz meg még nem szántam el magam hogy elvigyem.

Alvás: Mi is bajban vagyunk vele, teljesen felbolydult most a beosztása, úgyhogy ebben ötletem sincs...

Kaja: Zsuzsa már szinte mindenen túl van... sört azért még nem kóstoltattunk vele... de pl a múltkor azon kaptam, hogy evett erdei gyümölcsös muffint, amiben pedig kismagvas van, amit pedig 18 hós koráig nem kéne... meg mogyorót nem kapott még. Csokit sem (már szelet formájában) csak kakaót meg csokis pudingot meg csokis tejberizst... szóval azért ismeri a csokisat... Fekete teát is kóstolt már, meg az oviban pl mézesteát adnak nekik, tehát a mézen is túl vagyunk...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Totka
Reméljük már nem fog Panna visszaesni.

Barbi
A ti gyógyulásotoknak is örülök.

Mea
Brigi még nem eszik egyedül, de már próbálkozunk. A kanállal már eltalál a szájáig csak még nem tud semmit a kanálra teni.
Reggel-este még szopizik.
Fogmosást is gyakoroljuk, bár a nem szőrösebb felét jobban szereti (persze rágcsálni).
Én egyszer vágtam a Brigi haját, de csak elől és az is elég hosszú ideig tartott, állandóan forgatta a fejét. Ezen felbuzdulva most növesszük a haját.
Enni Ő is nagyon keveset eszik.
Aludni most megint egyszer alszik egy nap 12 és 1 óra között alszik el és 1,5-2 órát alszik.

Ancsi
Szavaznék, de a regisztrált nevemmel egyszerűen nem enged belépni az az izé. :evil:

Kép
Kép
maresz

Helló!

Hát nem vagyunk férjjel túl beszélőben...de azért amikor felhoztam Lénát fürdeni egy idő után följött ő is...gondolom kiváncsi volt, hogy Léna miért KACAG velem a fürdőben és miért nem sir..
(Persze kacagásról megint a fürdőhabot szállitmányozó kacsamama tehet, aki Lénának felszolgált egy pohárnyi habot, amit Léna persze meg is akart inni, de csak úgy csinánált mintha meg akartná...aztán mondtam neki majdem sikitva hogy irgumburgum...és ez neki nagyon tetszett).
Ekközben persze meg is fürdettem...
Aztán mondtam férjnek hogy tessék igy is lehet ezt csinálni...
Erre mondta, hogy persze...fél órán keresztül...persze az egész fürdés 10-15 perc volt...
Ezek szerint ő elfelejtette, hogy amikor ő kisgyerek volt...nem lehetett még egy óra után sem kirobbantani a fürdőkádból :lol: :lol:
Tesómmal minek már szanaszét áztatott a viz..mire hajlandóak voltunk kimenni..

Na mindegy....most egy ideig én fürdetem Lénát..max szólok az apjának hogy jöjjön és nézze hogy hogy csinálom....

Egyébként ma anyumnál voltunk...és annyira édes volt Léna...

Mindkét unokabátyjához ment hogy meölelgesse és megpuszilja őket :P :P :P :P :P :P

Mea!
Részünkről méz, mogyi, nyalóka, cukorka, lehetőleg csoki van a tiltólistán...ja meg a gomba..
Léna egész jól eszik, tápit már csak egy nap egyszer...abból is inkább csak 1 decit délután..
Alvás nálunk rendben van...napközbenivel nem nagyon foglalkoztam eddig sem...alszik ha álmos és kész...
Viszont ha gondot okozna az esti elalvás akkor biztos kitalálnék valamit...
Volt múltkorában olyan hogy 3 szor is aludt kevéskét...az utolsót 5 kor kezdte..mégsem volt baj este.
Fogmosás:Még nem kezdtük el mi sem...bár múltkor anyóstól kért fogkefét...és tudta hogy mire való :shock: :D

Jucc!

A fiad annyira de annyira férfias abban a pisziben :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Húúúúúúú nagyon jó pasi lesz belőle...vegyél jó nagy seprűt és majd azzal üldözheted a bigéket... :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Bölcsi:

Megann meg a többi kiváncsi! Zsuzsa ma végre nem sírt mikor beadtam a bölcsibe! Hüppögött, de nyújtotta a karját a dada felé, és átment hozzá szépen. Azért mikor befordulunk az utcába, akkor még sír... De gondolom előbb-utóbb erről is leszokik. Mondta a dadája, hogy már el is vonul játszani, nem csüng rajta állandóan. Szóval alakul a dolog. Enni viszont továbbra is leginkább az ebéd utáni gyümölcsöt eszi, magát a főzeléket nem. Pedig ma kukoricafőzelék volt, és elvileg a kukoricát (morzsolt vagy csöves formában) imádja. De reggelizni szokott, ha nem is sokat, és a tízórai gyümölcslevet is szépen megissza.

Ma volt szülői értekezlet, amiből egy ilyen marketing előadás feelingű dolog sikeredett, mert a bölcsivezető, akit különben nagyon tisztelek, mert látszik rajta, hogy nagyon próbálkozik mindenféle egészséges dolgot bevezetni a bölcsibe (pl az ő érdeme a menü amit bemásoltam, meg hogy pl vett gyümölcsprést hogy a gyerekek friss gyümölcslevet ihassanak, meg minden szobában van légszűrő, meg ilyenek) most arra vetette rá magát, hogy vízszűrő berendezés kéne a bölcsinek, csak nincs rá keret és az önkormányzat nem ad rá pénzt. Úgyhogy a szülőkhöz fordult, hogy hajlandóak lennénk-e beleadni és akkor lenne tiszta víz a bölcsiben és nem csapvízzel főznének. Sajna meghívott egy házaspárt akiknek ez a foglalkozása, hogy ilyen készülékeket árusítanak. Róluk is süt, hogy megszállottak meg jóakaratúak meg minden, de én nem azért hagytam ott vacsoraidőben a kislányomat, hogy ilyen sales szöveget hallgassak egy órán keresztül valami berendezésről, hanem a gyerekek aktuális problémáiról/élményeiről szerettem volna felvilágosítást nyerni.

Egyébként ez is tök szimpi volt a vezetőnőben, hogy mondta, hogy fognak csinálni videókat a gyerekekről napközben, hogy lássák a szülők, hogy telnek a bölcsis napok. Én bevallom, nekem fúrja az oldalamat a kiváncsiság, de amíg Zsuzsa ordít mikor meglát mert velem akar jönni, be se merek kukkantani a szobába, nehogy meglásson.

Volt fényképészkedés, kiváncsi vagyok milyen képet sikerült készíteniük Zsuzsáról. Lesz Mikulásünnepség, meg bábszínház meg karácsonyi ünnepség is. :) Tök jó.

Apropó.

Tudja valaki, hol találok virgácsot meg krampuszt? Annyira nem vagyok toppon az ilyen ünnepekkel, sose szoktam disziteni meg ilyesmit, de most elhatároztam, hogy azért ha törik, ha szakad, Mikulás lesz. Néztem a Mikuláscsomagokat, és elhűltem, hogy mindegyikben egy tonna csoki, és sehol egy krampusz vagy virgács, ami szerintem a legaranyosabb az egész csomagban. Úgyhogy arra gondoltam, csinálok egyet saját magam, és rakok bele gyümölcsöt meg más (nemcsoki) finomságot. Azt sejtem hogy zacskót papírboltban kapok hozzá, de virgács? Krampusz? Ez már maradi, ilyen már nincs??

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! :) :) :)

Beestem én is, de csak amíg Apa fürdik. Holnap elutazunk és még nem pakoltam mindent össze. De nem bírtam ki, hogy ne nézzek be. Délelőtt fodrásznál voltam, aztán Daniért az Anyuékhoz, onnan Beniért az oviba és el is ment a nap. Egy percet sem netezntem még ma. :wink: :cry: :? :)

Visszaolvastam két és fél napot, megnéztem az össze fotót. Nagyon szépek az esküvői képek. :) A babatali nagyon jó lehetett. őszintén szólva vaciláltam, hogy elmenjünk-e. Két dolog tartott vissza, az egyik, hogy gyönyörű idő volt és inkább a levegőn voltunk a fiúkkal, a másik, hogy Beninek is lenne-e megfelelő játék. Talán jövő vasárnap elmegyünk mi is. :)

Mea,
Bírom a körkérdéseket. :)
Dani iszik reggel és este babatejet (én így hívom), de én elég hígra csinálom, egy púpos kanál 3-as tápszer + egy púpos kanál tejpép felhigítva 2 dl vízzel. Mi mosunk fogat, este mindig a kádban, bár főleg rágja a fogkefét, de igyekszem egy kicsit megsikálni, amit nem kifejezetten díjaz Danika, reggel néha elmarad. Dani még nem döntötte el, hogy hányszor alszik, korábban már csak egyet aludt, de az utóbbi hetekben sokszor korán kidől 1/2 11 felé és akkor délután még ráhúz egy fél órát. Kanállal még nem eszik önállóan, de próbálgatja. Egyedül iszik csőrös pohárból.
Hajat még nem vágunk, bár már nem rövid, de bongyori. :wink:

Juci,
Tényleg nagyon édes ez a reggeli fotósorozat! :) :P :D
Ha nem is 4, de legalább 2 és fél! :)

Totka, Barbi, Prüntyi
Jobbulást a gyerekeknek!!!! :)

Megann,
Férj :( :twisted: :(

Ennyi mára, a szita agyam ennyit tudott megjegyezni. :) :) :) Megyek tovább pakolni, meg készülődni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!

Haza ne merjetek jönni fenomenális, pasis, pancsolós és mindenes képek nélkül :P :P :P
Jó pihit :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?