Új privát üzeneted érkezett!

Én még itt sunyitok :twisted:
De már én is megyek, mert holnap nem tudok akkor menni szociológiaórára... :lol:

Jóccakát...

Maresz!

Tök fején találtad a szöget...JÓSÁSGOS AND!!!!!Tényleg olyan..

M.

Kép

Kép
megann

Nyúlné! Nem, nem póthaj, valódi!
Itt van két kép az esküvő másnap ill. harmadnapjáról:

Kép

Kép

Csak az esküvő miatt növesztettem meg újból, aztán gyorsan le is vágattam. Egyébként nagyon sokféle hajam volt életemben: 18 éves koromig derékig ért, aztán egyetemistaként volt 4 mm-es is! (Valahol erről is van képem, ha érdekel) :D

Köszi a dicséreteket!

Megann! nem, a maratoni már eszembe se jut, de sokszor mozogni se tudok, és gyorsan fáradok. :(
Most is rég aludnom kéne. Ha itthon lenne férj, már rég ágyba zavart volna. :D

And! Tényleg szép vagy ezen az állatkertes képen!

Kép

Kép

Kép
bodza

Szilvi! 2004. május 1-én volt az esküvőnk.

He-he, megkerestem a kopasz fényképeket, ha már így nosztalgiázom...

Megmutassam? De ne röhögjetek ki!!!

Úristen, de rég is volt!

Kép

Velem lesz tele ez az oldal... :oops:

Kép

Kép

Kép
bodza

Jó estét!

Jól belejöttetek! :D Nagyon jók az esküvős képek, az állatkertesek, az újszülöttke, és a kopasz is :shock: , bár nekem ez már enyhe túlzás :) De csak mert nem túl nőies.
Ambuláns szülés: szerintem vinni kell papírt arról, hogy az otthoni gyerekorvos elvégzi a szükséges vizsgálatokat, stb. Vagy visszahordod a babát a kórházba, ha így elfogadják a dolgot. Nem az anyuka miatt nehéz a hazamenetel, hanem a baba miatt...

Ma kétszer is jól felhúztam magam. Délután elmentünk a Westendbe, Apa rábeszélt, hogy vegyünk pár cuccot nekem/!/, és nézzünk telefont. A telefonig jutottunk, annyira elment az idő. A köcsög T-Mobile nem ad telefont, mert élő hűségnyilatkozatom van augusztusig! Mondom, de tönkrement a telefon, ilyenkor mi van??? Nem akarok tőlük elmenni, csak készüléket cserélni! Nem lehet. Persze olyat lehet, hogy veszek telcsit, de nem érvényes rá semmilyen kedvezmény, ami a platinakártyámhoz járna, nem számítanak be a pontjaim sem. Tehát akár bemehetek egy Nokia mintaboltba is, és megvehetem ott. Menjenek a fenébe. Ez normális dolog?

Na, aztán este még itthon is fölment a pumpa: le kellett szívni Gergő orrát, de annyira erős, hogy már szinte lehetetlen. Attól félek, egyszer nagyon bele fog bólintani az orrával a szippantyúba. Megkértem Apát, segítsen lefogni. Neki sem ment, de nem is erőlködött, ugyanis szerinte ez emberkínzás. Én is ezt szoktam gondolni, egészen addig, amíg Gergő el nem kezd szopizni, és egyben fuldokolni, mert nem kap levegőt. Utálom az orrszívást, de ez van, amíg nem tudja kifújni. Nagy nehezen a nagyját kiszívtam, de mennyivel egyszerűbb lett volna ketten.

Annyira nincs még karácsonyi hangulatom! Pedig az egész város díszben van, de akkor sincs. Főleg, hogy ilyen meleg van, én még este is rövidujjúban voltam ma! És itt nálunk a sétáló utcában készül a karácsonyi vásár, többen már ki is nyitottak, áll a színpad, lesz itt is minden. Több, mint egy hónap karácsonyig, ezt kell majd kerülgetni addig. Egyelőre csak bosszant...

Na, befejezem a morgást, alapjában véve jó napunk volt ám! :)
Például a szabad perceimben fedezem fel az új számítógép gyönyörűségeit. Megnéztem a Movie Makert is, hogy ez magyarul milyen egyszerű! :D Mennyit kinlódtam az angol verzióval! És van hangja, állandóan zenét hallgatok. / a másikra nem bírtam föltelepíteni a hangkártya szoftverét/.

További jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Bodza:

Nekem -10-es a szemem és mind a szülészem, mind a David szemét operáló professzorasszony azon a véleményen vannak, hogy az a nézet miszerint dioptria szabná meg a császárt, elavult. Ettől függetlenül még sok helyen ragaszkodnak hozzá, jobb ha a szülészével konzultál és nem a védőnővel. Akinek meg lehet mondani, hogy a Magyar Retina Társaság elnöke azt javasolja a kismama pácienseinek, szüljenek ahogy nekik jól esik.

A személyes oldala a dolognak, hogy nekem a -10-es szememmel 17 óra vajúdás után nem lett semmi bajom, még csak be sem vérzett a szemem, Davidnek meg a -5-ös szemével férfi létére több helyen levált a retinája (no nem a szülés következtében), ki tudja miért.

Ez az egyik vesszőparipám (van egy pár a szüléssel kapcsolatban) hogy milyen hülyeségek miatt képesek megcsászározni az embert, hogy a többi, "apróbb" beavatkozásokról ne is beszéljünk.

A betokosodott babának pedig nagyon kacsaszaga van... de majd megpróbálok utánanézni...

Esküvős képek:

Esküvős képek mind-mind nagyon szépek! :) Ilyenkor kicsit fáj a szívem, nekem valószínűleg nem lesznek ilyen esküvői képeim... még ha eljutunk egyszer oda hogy összeházasodjunk, én szerintem akkor se vállalnám be azt a hercehurcát amivel egy ilyen esküvő+lakzi jár, és akkor még csak nem is a készülődésről hanem magáról az ünnepségről beszélek! :oops: Annyira nem bírom az ilyen nagylétszámú bulikat, hogy nekem tuti kínszenvedés lenne egy ilyennek a középpontjában lenni - órákig!!! Csak stresszelném magam, hogy szerepelni kell, és én biztos nem tudnám élvezni. De mások képeit nézegetni szeretem. :)

Megann:

Engem széken toltak le a gyermekágyra, nem tudom miért... estefelé volt, 5kor született meg Zsuzsa, egy órát voltam kb megfigyelésen a szülőszobán amíg őt máshova vitték, és mikor leértem kb 6 órakor a szobába, már kérdezgettem, mikor kapom vissza... és mondták, hogy majd fürdetés után hozzák ami asszem 7kor volt menetrendszerű náluk... aztán asszem nem bírtam magammal és csak utána csoszogtam... de lehet hogy nem. Kicsit összemosódik hogy pontosan hogy történtek a dolgok, de azt tudom, hogy őt tényleg visszakaptam arra az első éjszakára. Arra is nagyon jól emlékszem, hogy érzelmileg még semmit nem éreztem, de volt bennem egy ilyen felelősségtudat, hogy hol a gyerekem, itt kéne lennie mellettem. És magam is rácsodálkoztam, hogy milyen érzelemmentes volt ez a gondolat... az egész időszak olyan szürreális volt, gondolom a sok hormon miatt.

Jucc:

Mi is orrszívtunk, David is morog, de mikor azért ébred hatszázszor Zsuzsa éjjel mert nem kap levegőt az orrán, akkor inkább leszívom neki. A Nyúlné által ajánlott lefogós módszer nagyon tuti, nem kell apuka hozzá! Leülsz széttárt lábakkal a földre, a gyerek fejét beveszed a lábad közé, a két karját lefogod a két comboddal, így szabad a kezed, csak fejjel lefelé kell szívni. De nekünk bejött. Zsuzsa is csak addig reklamált amíg aktuálisan szívtam az orrát, utána már mutogatta a porszívót és magyarázott.

Most is azért vagyok fent egyébként mert Zsuzsa ébredt mivel még így is szörtyög. Leszívni éjjel nem fogom, de beraktam neki a hidegpárásítót, hátha azzal könnyebben veszi a levegőt, de úgy megküzdöttem vele míg kinyitottam vizet rakni bele, hogy jól fel is ébredtem...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Brrrrrrrrrrrr :evil: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: Irtam és elszállt...

M.

Kép

Kép
megann

A lényeg...

LÉNA MÉG MINDIG ALSZIK :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Igaz tegnaptelőtt 10 kor, tegnap meg 9 kor került ágyba...lehet hogy most piheni ki a fáradalmait????? :shock: :shock: :shock:

Hát igy nem tudom hogy mégis hogy érjünk oda a játszóházba.... :? :? :?

Ti mentek???

M.

Kép

Kép
megann

And és többiek!

Tegnap voltunk a Kikában.....hát nem csak mi voltunk...szerencsére LÉna okosan átaludta a babakocsiban a vásárlást..

El is ment a kedvem már a bejáratnál amiko megláttam a pénztárnál kigyózó tömeget :? :?
De aztán gyorsan vissza is jött amikor bementem a karácsonyi diszek közé..... :oops: :oops:
Hát én jól bevásároltam........jelentem nekünk arany-bronz szinű fánk lesz...teljesen padlót fogtam tőlük :P , meg az áraktól is.. :P
Nem ismertem magamra.....úgy raktam a dobozokba a szebbnél szebb diszeket, mintha 2 fillérért adták volna.... :oops: :oops:
Pedig egyáltalán nem jellemző rám ez a viselkedés...de egyszerűen megigéztek azok a csillogó pompás gömbök.. :twisted: :twisted:
Lehet valami varázslót állitottak a bejárathoz??? :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Szerencsére nem kellett beállnunk a nagypénztárhoz....mert csak egy borospohárkészletet vettünk és megengedték hogy a karácsonyi pénztárban fizessünk..ráadásul a mafla pénztáros csak 1 db poharat ütött be a 6 helyett...ezt már csak sórorék vették észre itthon... :lol: :lol:

Na aztán továbbmentünk a Pólusba AHOL ISZONYAT NAGYOT TOMBOLTUNK LÉNÁVAL GÁSPÁR LACIRA.. :P :P :P :P
Léna a nyakamban csápolt, és verte a ritmust a fejemen :? :? nagyokat nevetettt....én meg engedelmesen táncoltam meg énekeltem :P :P :P

foly..

Kép

Kép
megann

Jó reggelt!

Nagyon szép képeket tettetek fel! :D
Bodza, nem semmi, te milyen bátor vagy frizkó ügyben! :shock: :D

Benianyu!
Jaj, nagyon örülnék, ha megadnád az ékszerész elérhetőségét! Köszönöm előre is! Jöhet priviben is! :)

Nyúlné!
Engem is elfelejtettél!? :oops: :? :(
Azt szerettem volna kérni tőled, hogy kérdezd meg légyszi Apósodat, lehet-e oltani náthából már kigyógyult, de még köhögő gyereket?!
Nati szerdán kapná a 15hós oltást és nem tudom, engedjem-e, mert még most köhögi fel a letapadt cuccot! :?

Megann!
Kórház :( :( Már biztos nem lesz gond!
Tegnap mi is voltunk a Kikába! :) És a karácsonyi vásárnál kit látok? :roll: Hát alvó Lénát a babakocsiban! :lol: Aztán kiszúrtam Apát is! :lol:
Csak Téged nem láttalak, illetve már csak akkor, amikor mi már sorban álltunk, ti pedig kifelé mentetek a nagy pakkal! :(

Bodza!
Sajnálom, hogy nem érzed jól magad! Remélem, azért a szülés után hamar visszatér az erőd! :)

Maresz!
Én még nem is láttam képet rólad! Tök helyes csaj vagy! :lol:
Na és 1 napos Brigid is tündér! :D
Ti honnan ismeritek egymást Thomasanneval? Bocs, ha írtátok már! :oops:

Andi&Nati

KépKép
duda

Megann!
Én is lehidaltam a díszektől! :lol: És én is vettem néhányat! :lol:
Ilyen szépeket még sehol sem láttam!

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

Hihhihihihhi :lol: :lol: :lol: :lol:

De kár hogy nem jöttél oda, megnéztem volna Natit... :(

Igen, Léna okosan végigaludta a kavalkádot... :D :D
Én meg megigézve gyűjtögettem a gömböket a bronz sarokban...apa meg őrködött.....nehogy valaki elvigye Lénát karácsonyra.... :lol:

Róki!

:? :? :?
úgy haragszom magamra...olyan muja mamlasz voltam...pedig tűkön ülve vártam hogy mikor hozzák vissza.....persze ők kényelmesre fogták a figurát........majd a reggeles csecsemős hozta már csak föl..nehogy mááááá az éjszakás feljöjjön 2 emeletet :evil: :evil:
Nagyon bánt a dolog...legközelebb már tudom hogy követelni fogom......

Na felébredt a főhercegkisasszony....

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Mentem volna, figyeltem is, merre lehetsz, de mikor kiszúrtalak, már nem tudtam eljönni a pénztártól, mert mi következtünk! :?
Ti meg olyan nagyon siettetek kifelé! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Aha siettünk...mert csalogató grillcsirketillat volt a bejáratnál....úgyhogy meg is vettük a vacsit.
:P

Na csak elindulunk a játsziházba...ha csak egy órára, akkor is...

M.

Kép

Kép
megann

Duda :oops: :oops: :oops:
jaj,fejem mint a százas égő :?
megkérdezem természetesen!

BODZA!!!!!kopasz fejed nagyon tetszik,ha nem lenne görbe orrom én is bevállalnám,nagyon tetszik,de íííígy!

jó mulatást mindenkinek,puszi!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak Gabi pénteken és meg tegnap mentem át az 1 napos hasmenéses/hányásos nyavalyán :(
Fiúk talán jobban vannak, pontosabban Nolcsi egész jól van már, de Leon extra nyűgös, csak hisztizik, sír egész nap, semmi se jó neki.
Tegnap délelőtt még elmentünk a játszira egy kicsit, mert már pénteken se volt Noelnek semmi láz, hogy had tomboljanak egy kicsit. Én már ott is éreztem, hogy nem vagyok valami jól, aztán délután már fel se bírtam kelni, most se vagyok még tuti jól.
Szóval remélem ebben az évben már senkinek nem lesz semmi baja a családban....... :?

Állatkerti képek szuperek lettek, babák nagyon arik, a mamák meg nagyon csinik! :wink:

Esküvői képek is jók, nekünk nincs digitális formában, így nem tudok feltenni.

Bodza!
Nem semmi, milyen bátor voltál a kopasz séróval, azért a mostani kicsit hosszabb nekem jobban tetszik! :lol:

Na ennyit bírtam írni, megyek vissza pihenni.

Pusztok!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

hahó na itten vagyok,hoppsz eddig...megjött Apa! :shock: :lol: :(
annamami

gyorsan bekukkantottam, amíg Eszti alszik, visszaolvastam, csak közben mennem kell tornára! nehogy rátok fogjam, hogy nem mentem :twisted: persze a húgom sunnyog.....már 2 órája próbálom hívni, de nem baj, én megyek!!!! :) már a csokievésen is túl vagyok, hogy ne utána tegyem :)

olyan jó, hogy megint ilyen sok kép vant fennt! úgy szeretm nézegetni! Bodza, örülök, hogy ilyen aktív voltál tegnap, szép voltál hosszú hajjal is! a kopifejű kép meg nagyon vagány! szerintem jó, hogy ki merted próbálni, biztos kényelmes volt :wink: én mindig azt mondtam, hogy ha majd lefogyok, levágatom, ezért maradt hosszú a hajam.....
Saciszemek elbűvölőek :)

Maresz, Csikken! ti is nagyon szép menyasszonyok voltatok ám!!!
és Szilvinek milyen jól áll a kisszoknya :wink: :wink: :D

hűha, megyek zsírtégetni helló!

jajj, Nyúlné! nagyon tetszett a tegnapi monológod, amikor úgy be voltál zsongva a tánctól!!! :D

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Minden fotó nagyon jó. :D

And, Megann, Léna, meg Eszti képek :D :D :D

Maresz, Bodza esküvői fotók szupik, gyönyörű menyasszonyok voltatok!

1 napos Brigi baba is tündéri édes! :D

Na és a reggeli Saciszemek! :)

Nem igazán tudom, hogy van-e köztünk Erzsébet, mert nem tudom mindenkinek a keresztnevét , de ha igen, akkor nagyon boldog névnapot kívánunk! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Egy kis Liliduma:
- Anyu! Vedd meg nekem a Hófehérke 2.-t, a Hamupipőke 2.-t és a Csipkerózsika 2.-t!!!!
(elég csalódott volt, amikor kiderült, hogy ilyen nincs)

ayse

Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok!(mostmár()
Reggeltől anyuéknál voltunk, Panna nagyon jól elvolt, aludt egyet de.-t, furán, tűzpirosan ébredt, csak úgy csillogtak a szemei.Enni sem evett szinte semmit.Én arra fogtam, hogy begyújtottak anyuék a kanndallóba, és bazi meleg volt(mikor kint sincs hideg).Gyors hazajöttünk Pannimnak 39.1 volt a posijában a hője(láza)Gyors föl egy Germicidet, aludt 2 órát, most jókedvűen ébredt, ivott egy cumisüvegnyi vizet, evett narancsot, 36,7 a hője, kutya baja.Mi lehetett? :shock:
[color=red]Megann

Naná, hogy a Te képeid is tuti jók!A díszekhez gratula!!
Jaj, olvastam, hogy megjártátok a kórház-habtapi témát, de örülök, hogy végül jól végződött minden!!!
And
Te jóságos Doktornéni!!! :wink: Jó kangoozást!!!!!!
Nyúlné

Te mint szakavatott profi, szerinted ki nyeri a Megatáncot????Én a Wandának drukkolok, persze én nagyon béna vagyok az ilyesmihez!!!
Bodza
úgy várom már, hogy megjelenjen e sorokon a Kristóf babaértesítő!!!(gondolom, Te is!!!)Nagyon klassz frizkóid voltak, éljen, éljen a rövidhajú tábor!!!(én is az eskűvőnkre növesztettem meg a hajam, mit meg kinlódtam vele....!
Saciszemek nagyon tündériek!!
Maresz

Tényleg, láthattunk már Rólad képet???Nagyon helyes csajszi vagy!!!!!

Bocsi a hibákért!
Este ha Ok.lesz minden, remélem jövök még!!
Pussz.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jó béna vagyok, a neveket szerettem volna pirossal!!! :?

Jaj, Maresz, még azt elfelejtettem, hogy mindíg elképedve, így :shock: nézem a tábliban Brigi születési adatait, főleg a súlyát!!Nagyon cuki a képen!!!!!!!!!!!!írtad már, hogy símán szültél, v. császárral?

KépKép

Hajni&Panna
totka

And és Megann,
na jó ti akartátok!nesze nektek cukiság!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja, ez Nyúlné akart lenni... :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

olyan jól esett a torna :)
hát nem kangoon voltam :oops: azt még poihentetem egy kicsit. nem tudom Hajni, te hogy bírtad! nekem mondjuk nincs, ami fájjon :oops: , és vigyáztam is, de egyébként én is nagyon szeretm az ugrálósakat, én a stepre gyúrok.

Megann, tényleg jók a képek! és köszi :)de nem ér rám irányítani a figyelmet! egyébként is zavarban vagyok (ezért nem reagáltam a andgyal és jóságos dolgokra!) :oops: de azért mindenkinek köszi, nagyon kedvesek vagytok, jól esik :)

KépKép
KépKép
and

Sziaszok lányok,

Tüncsike náthája már múlni látszott, alig folyt már az orra, erre ma este hőemelkedés...1 óra sírás, iszonyatos köhögések...öklendezések (köhügéstől)...alíg tudtam megnyugtatni...most már alszik szerencsére...holnap kihívom a dokinénit...de hát mit ne mondjak nekem is eléggé fáj a torkom, és köhincsélek, akkor hogy fájhat neki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: majd meg szakadt a szívem

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ma fergeteges Zsuzsa-nap volt... kezdtük a játszóházban, ahol hatalmasat randalírozott, bár olyan meleg volt ott és annyira kipirult, hogy már kezdtem aggódni, hogy ez nemcsak a hőmérséklet, pláne hogy jól elkezdett folyni az orra is. De nincs semmi baja, úgy tűnik, tényleg csak meleg volt odabent, azért pirult ki annyira.

Aztán mentünk át a kis unokatestvéremhez muffin-t sütni, úgy kezdődött, hogy finom házi kosztot kaptunk ebédre a nagymamájától, aztán nekiálltunk a sütésnek, közben anyukám és a húgom is befutott, úgyhogy Zsuzsa körül lett zsongva a sok családtag által. Mi meg sütöttünk áfonyás muffint, amibe napokig kerestünk írót, mert az eredeti recept szerint az kell bele, aztán végül ivókefírt raktunk helyette. Készült még csokis-diós banánkenyér, az is nagyon finom lett. Vacsorára jöttünk haza Zsuzsával, és csak az utolsó pár percben aludt el az autóban, aminek nagyon örültem, mert féltem hogy ha bealszik végig az úton (Budatétényből Újpestig) akkor gond lesz az esti lefekvéssel, de így nem volt.

Mindemellé kis tündér volt egész nap, vigyorgott, magyarázott, kacérkodott és ÁLLANDÓAN mozgásban volt, hat felnőtt alig bírta követni. Szóval jó napja volt a kisasszonynak. :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csibi! tényleg nagyon édes! :D
a harc legyen harc :D
Kép Kép

jajj nehogy megint kezdődjön a beteg szezon :( :( :( :( :( :(

jobbulást Panninak, Tüncsinek, és az anyukáknak is! remélem Barbi már estére ti is jobban vagytok!!

Viki, nektek meg egy kicsit magasabb létrét kell vennetek, hogy Peti elérje a szekrény tetejét! :lol: :lol: :lol: :lol: nem szórakozik a csávó :lol:

Ayse, a hamupipőke 2-re én is beneveznék! :lol: a hófehérke 2-től már lehet, hogy félnék :wink:

ja igen! nagyon husi az egy napos Brigi! Eszti talán 3 hónaposan volt annyi :) és akkor már milyen nehéznek éreztem :D

KépKép
KépKép
and

ezeket a képeket még hetekkel ezelőtt készítettem, és meg akartam mutatni, hogy ezt a szép kardigánt kaptuk Annamamitól!!! rénszarvasos :) :) :)

KépKép
KépKép
and

itt vagyok....
6 óra körül megint lázas lett a Drágám :( azt hiszitek, a Germicid levitte????Meg sem mozdult rá.A hűtőfürdő azt hiszitek levitte,Szintén nem.Be kellett priznicelni.Brutál volt!Kb.fél óra alatt aztán 37 alá mentek a hőmérőn a számok!
Teát lőtyöli(a víz most nem volt jó), jól vacsizott, nem köhög, pisi, kaki OK, orra nem folyik, gőzöm nincs, mi lehet...Soha nem volt még 38-nál magasabb, mostmeg ilyen 38.8, 39....
Ja, és cici se kellett most neki.....
And
Ne tessék ám szerénykedni!!!pirosban sepregetni akaró Esztid nagyon ari!!!!
Viki
Petiből hegymászó lesz????
Nyúlné
Kunkorihajú Marcidat pusszantjuk!! :wink:

jó éjszakát Mindenkinek, Barbi jobbulást Neked!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép
Köszönöm a dicséreteket :) Tesomtól örököltem meg a ruhát :)
Huh, nem semmi a létrás kép. :)
De Esztié is szupi.
Bodza, nekem bejön a kopasz haj, csak nekem meg a fülem nem nagyon engedné meg. (Ez sajna az örökségem Rolinak is )
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

csinálom a videót, de valami nem stimmel, mert már mindjárt elérek a szám végéhez, de még mindig csak tavaly karácsonynál tartok :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: nagyon élvezem!

KépKép
KépKép
and

Hajni! sztem vagy a 3 napo láz lehet, ha 39 körüli a láz, vagy Esztinek is volt olyan, hogy 2 napig 38.5 körül volt a láza, tök étvágytalan volt, csak szopi volt, és 2 nap múlva elmúlt. vsz a torka volt, és valami vírus. a dokinéni látott valami pirosat nagyon mélyen neki, vsz fájt neki az evés.

KépKép
KépKép
and

Hajni!

Jobbulást kívánok Pannának!!! Remélem lemegy a láza és éjjel már nem lesz gond!

And!

Köszi az ötletet! :lol: Az a szitu, hogy apa törölgette a szekrény tetejét (ő erről fel is érte :lol: ) .............
Eszti csuda édes a söprögetős képen, és ez a szerkó, nagyon helyes!
:D

Jó éjszakát mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vettünk a Kikában Rolinak egy autósülést. Olyan aminél már 3 pontossal kell őt bekapcsolni, és nem lehet ledönteni. Van neki egy másik 18-kgig való 5 pontos is.
De úgy látom ezt jobban szereti, pedig nagyon dilemáztam hogy megvegyük-e a másik kocsiba és akkor nem kell ki be tenni.
Annyi a különbdég a sima 15- kilótól való szégtől, hogy itt a hárompontos övvel be lehet feszíteni az ülést.
Ilyen:
Kép
+ egy kép a kockafaló rendeltetésétől eltérő felhasználásáról:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Helló!

Lányok, szabad még nekem itt behugyálni vagy nem?? :lol: :lol:

Csibb-Nyúlné!

Na neeeeeeeeeeeeeee, ez elképesztő édes....
Ilyet.......... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Fogadjunk hogy Nyúlné nem birta tovább munka nélkül és előkapta a sütővasat és jól bepödöritette Nyulacsak fürtjét..
Behugyáltam megint :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És......Viki!

Petin is behugyáltam :shock: :shock: :shock: :shock:
Mi a búbánatos mennnydörgős úristent keres ott fönnt a létra tetején....jó hogy nem ugrik egyből föl a csillárra :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Te jó ég......még ránézni is ijesztő...

Barbi!
Remélem jobban vagytok...legalábbis Leoncsi(bocsi csak valahogy annyira erre a névre asszociálok NolCSI után.. :lol: :lol: )

Nem jelentkezett még a pulcsi eladója? :roll: :roll:

Prüntyi..Totka..
:? hülye bu..i betegség.. :evil: :evil:

Mi...

Teljesen :cry: :cry: :cry: :cry: vagyok...
Lassan be kell látnom hogy férj teljesen alkalmatlan Léna bárminemű élet illetve konfortszükségletének a kielégitésére...
Mostmár tudom miért útál Léna a fürdőkádban fürdeni az apjával... :( :( :( :( :( :(
Holnaptól (ez is) én csinálom.
Gyakorlatilag már nem is nagyon merem rábizni.. :( :( , mert még felügyelni is képtelen rá.. :( :(
Irtóra el vagyok szontyolodva... :( :( :( :( :( :(

Na de mindegy....

M.

Kép

Kép
megann

Csikken!

Tutkó az ülés...de nem korai ez még????(már bocsi)..

Csak azért kérdem mert Léna az esetek 80-90 százalékában elalszik a kocsiban...és hát egy ilyen ülésben biztos nem a legkényelmesebb...vagy nem?? :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Gyorsan-gyorsan mielőtt megint elfelejtem miket akartam.

Szóval Bodza
Köszi a könyves infót, nagyon érdekel és megfogom nézni.
És nagyon szépséges menyasszony voltál Maresszal és Csikkennel együtt. És a hajad is olyan szép volt. Nagyon tetszik a színe. De mini hajjal is nagyon jó csaj vagy!

Viki
Köszönöm, aranyos vagy! A popó kívül már gyógyul, az a kisebb probléma. Most minden este együtt fürdünk Marcival kamillás vízben, mert egyedül nem hajlandó leülni a kádban :shock: :shock:

Megann
Habtapi evés vagy nem evés (ez itt a kérdés :lol: ) nem semmi!
Remélem minden ok.

And
Eszti olyan mint egy töpörödött nagyon fiatal anyóka. A szó legcukibb értelmében!

Nyúlné
Csak ismételném magamat, de azért ismétlem, megzabálom!

Majola
Habtapit láttam a Praktikerben és volt olyan aminek egész nagyok az összetevői!

Prüntyi
Autótok nagyon tuti és Tündinek meg Neked is jobbulást kívánok!

Barbi
Ti hogy vagytok?

Mi ma végül állatkertezés helyett a Vácrátóti arborétumban voltunk. Nagyon szeretem. Az állatkert előtt kígyózott a sor és előbújt belőlünk az antiszociális oldalunk. Nem kívánkoztunk oda.
Marcinak felszerelte Árpi a hinta kampót, így a kis szemünk fénye már tud itthon is illlegni-billegni.

Pár képet próbálok.

Kép Morci Marci:)

Kép Járni tanulunk

Kép MI

Kép És ilyen szép az arborétum

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann

MIért alkalmatlan a férjed LÉna ellátására? Azon kívül, hogy férfi :lol: :lol:

Viki
Ez a létrás atrakció! Nagyon kemény.Ezt Ő egyedül?Észrevétlenül?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Mai játszóházas képek: :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagyon jó buli volt. Maja nagyon elvezte, főleg a lépcsőzést. :lol: megyünk legközelebb is! :D

Puszi mindenkinek!

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Maresz
ÚjBrigibaba nagyon édes!

Bodza
Saci szemeire nem találok szavakat. Olyan mesések azt hiszem.

Nyúlné
Tényleg a táncos monológod aranyos volt. És tényleg irtó jól táncolnak. És az ellenszenves Zita be kell látnom, hogy irtó ügyes.

És Rokica még azt szerettem volna, remélem nem bántalak meg és nem baj, hogy így nyilvánosan és nem pü-ben írom, de szerintem így fórumon keresztül legalábbis úgy veszem észre,hogy nagyon sokat kedvesedtél az elmúlt időszakban. Nem tudom érthető volt e és tényleg remélem, hogy nem bántalak meg vele. :oops: :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Melyik játsziházban is voltatok?
Majola nagyon szépen gömbölyödik a pocid és Rokica Neked is már hogy látszik!
És Cleo de jó volt végre látni Titeket is! És Zsuzsa megint hatalmasat nőtt.

És mi is voltunk játszóházban tegnap. Elég érdekes véget ért. Először tetszett Marcinak az őrület, csak amikor nem adta oda az egyik kisfiú a járgányt amit Marci nagyon csíp, írdatlan hisztibe kezdett, de annyira hogy el kellett hagyni a terepet :oops: :oops:
Mentségére szolgáljon, hogy fáradt volt....

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Manka Titeket is! :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

A Művészetek palotájában voltunk. Gyertek ti is jövő vasárnap. :)

Nagyon szép család vagytok. :D És tényleg gyönyörű az arborétum. Nagyon jó program lehetett ebben a szép időben.
Maja is mostanában iszonyú hisztis lett. :( :evil: Ha nem tetszik neki valami, egyből üvölt, pontosabban sikit. Remélem azért majd leszokik róla. :roll:
Ja és gratula az új lakáshoz. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó estét!

Kár, hogy a mai játszóházas buliról lemaradtunk, de jövő héten már mi is ott leszünk!
Fiúk jól vannak, ma már az étvágyuk is visszajött, takony nincs, szóval remélem túl vagyunk a nehezén!
Én is jobban vagyok, délután már a játszira is lemerészkedtünk, had tomboljanak a srácok.
Délelőtt meg óriás legózás volt a program, este meg diavetítőztünk. :D

And!
Ügyes vagy, hogy jársz tornázni, le a kalappal! :wink:
Eszti meg irtó csini ebben a szerkóban!

Hajni!
Jobbulást Pannának, nem lehet, hogy a torka gyulladt csak? :(

Prüntyi!
Kocsi nagyon jó, szeretni fogod, nagyon szupi családi kocsi.
Tudod, nekem is ez van...... :wink:
Tüncsinak is jobbulást, gyógyuljon meg hamar!

Viki!
Ez a Peti fiú életveszélyes! :shock: :shock:
Leon is produkál hasonlóakat, le is esett már a csúszda létrájáról is, de szerencsére itt a játszin gumi van alatta, így még fel se sírt, csak én szartam össze megam :?

Csikken!
Roli nagyon ögyesen használja azt a vízilovat :wink:

Megann!
Majd jövő héten utalom a csajnak a pénzt, összesen postával együtt 950.
A Te címedre kérjem a csomagot? Mert ha igen, priviben írd meg légyszi.
Miért nem lehet férjre bízni Lénát? :(
Én nem is tudom, mit kezdtem volna Gabi nélkül tegnap, amikor fel se bírtam kelni. Ő játszott velük, etett, fürdette, öltöztette őket. Persze azért kérdezett folyamatosan, hogy ezt eheti-e Leon, vagy hol a pizsije Nolcsina, vagy mivel mossa meg a hajukat......de legalább megcsinálta.

Juci!
Marci képek szuperek, szép lehet ez az arborétum nagyon. :D Őszintén bevallva mi még nem is voltunk, legalábbis a fiúkkal még nem :oops: :oops:
Talán jövő hét végén, ha szép az idő mi is elmegyünk!
Meg télen is szép, nem?

Cleo!
Játszóházas képek is nagyon jók lettek, Maját megzabáom ezzel a csattal! Jól látom, Apa is ott volt? :D
Meg Mankáék is, sajnálom nagyon, hogy nem találkoztunk, már olyan régen láttam őket :(

Róki!
Igaza van Jucinak, ezen már én is sokat tököltem, hogy hogyan írjam le :oops:
Régebben soha nem 'beszélgettél' az emberekkel, de mostanában mindenkinek név szerint írsz, meg a stílusod is kicsit más, nekem is sokkal kedvesebbnek tűnik! És ez bók! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Cleo
Kösziköszi :lol:
Nem ígérem a jövő vasárnapot. Nekünk inkább a hétköznapok jók, mivel Árpi hétvégén HA :? nem dolgozik akkor inkább együtt csinálunk valamit. Nem mintha a Ti társaságotok nem lenne nagyon kellemes, csak hát.. :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ez még lemaradt :oops:

Emese!
Megzabálom én is Marcit ezzel a kis kunkori hajával!!!!!! :P :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
De jó, hogy jobban vagytok!
Gabi tényleg nagy segítség lehetett. Én Marci születése egyszer voltam nagyon készen, nyáron. Akkor Árpi itthon maradt a munkából. MOndjuk nem is volt más választása, mert mozdulni nem tudtam a láztól.
Az arborétum nagyon szép mindig! Mondjuk az ősz és a tavasz természetesen viszi a pálmát!

Totka
De figyelmetlenül olvastam. Panna remélem nem beteg!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Világos! :oops: :lol:

Barbi!
Gyógyuljatok meg hamar! Már rég láttalak, remélem jövő vasárnap ti is jöttök! :wink:

Nyúlné!
Aaaannyira cukiiii! :lol: És Te is az vagy a túlcsorduló sziveddel. :wink: :oops:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Megann, hát igazából annyira dönthető amennyire az ülés az, tehát ha előre teszem be akkor rendesen az. De mi próbálunk nem elmenni alvás időben, de egyébként meg nem 3* elaludt már benne. A másik ülésében is csak ülve hajlandó lenni és ha elalszik akkor döntöm hátra. Amit nem mindig veszek észre.
De ha azt veszem észre, hogy Rolit zavarja akkor csak a másik ülést használjuk majd.
Egyébként 9-35 kilóig van bevizsgálva.
K.

KépKép
Kép
csikken

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?