Jó estét!
Kár, hogy a mai játszóházas buliról lemaradtunk, de jövő héten már mi is ott leszünk!
Fiúk jól vannak, ma már az étvágyuk is visszajött, takony nincs, szóval remélem túl vagyunk a nehezén!
Én is jobban vagyok, délután már a játszira is lemerészkedtünk, had tomboljanak a srácok.
Délelőtt meg óriás legózás volt a program, este meg diavetítőztünk.
And!
Ügyes vagy, hogy jársz tornázni, le a kalappal!
Eszti meg irtó csini ebben a szerkóban!
Hajni!
Jobbulást Pannának, nem lehet, hogy a torka gyulladt csak?
Prüntyi!
Kocsi nagyon jó, szeretni fogod, nagyon szupi családi kocsi.
Tudod, nekem is ez van......
Tüncsinak is jobbulást, gyógyuljon meg hamar!
Viki!
Ez a Peti fiú életveszélyes!
Leon is produkál hasonlóakat, le is esett már a csúszda létrájáról is, de szerencsére itt a játszin gumi van alatta, így még fel se sírt, csak én szartam össze megam
Csikken!
Roli nagyon ögyesen használja azt a vízilovat
Megann!
Majd jövő héten utalom a csajnak a pénzt, összesen postával együtt 950.
A Te címedre kérjem a csomagot? Mert ha igen, priviben írd meg légyszi.
Miért nem lehet férjre bízni Lénát?
Én nem is tudom, mit kezdtem volna Gabi nélkül tegnap, amikor fel se bírtam kelni. Ő játszott velük, etett, fürdette, öltöztette őket. Persze azért kérdezett folyamatosan, hogy ezt eheti-e Leon, vagy hol a pizsije Nolcsina, vagy mivel mossa meg a hajukat......de legalább megcsinálta.
Juci!
Marci képek szuperek, szép lehet ez az arborétum nagyon.
Őszintén bevallva mi még nem is voltunk, legalábbis a fiúkkal még nem
Talán jövő hét végén, ha szép az idő mi is elmegyünk!
Meg télen is szép, nem?
Cleo!
Játszóházas képek is nagyon jók lettek, Maját megzabáom ezzel a csattal! Jól látom, Apa is ott volt?
Meg Mankáék is, sajnálom nagyon, hogy nem találkoztunk, már olyan régen láttam őket
Róki!
Igaza van Jucinak, ezen már én is sokat tököltem, hogy hogyan írjam le
Régebben soha nem 'beszélgettél' az emberekkel, de mostanában mindenkinek név szerint írsz, meg a stílusod is kicsit más, nekem is sokkal kedvesebbnek tűnik! És ez bók!