Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is köszönöm a Zsuzsás hozzászólásokat... én is arra jutottam, kicsit túldimenzionálom a dada megjegyzését. Lehet, szakmai ártalom, de szerintem inkább fordítva: azért mentem ebbe a szakmába mert szeretek mindent (túl)analizálni.

Otthonszülés:

Csikken: tudom hogy van lehetőség hazamenni saját felelősségre, de tkp engem nem a gyermekágyas rész zavart a kórházban, hanem az hogy ott kellett szülni és lebeg az ember feje felett, hogy valami beavatkozást alkalmaznak hogy gyorsítsák a szülést. Én a kórházi légkört szeretném most elkerülni a szülésnél. Utána szívesen befekszem 4 napra. :)

Megann:

Remélem nem lesz semmi baja Lénának. Hálistennek ha le is nyelte, ez a habtapi nem sérti fel a beleit, hanem szépen kikakilja. Szerintem ne okold magatokat, nem lehet minden pillanatban figyelni a gyereket, és nem fogsz tudni minden veszélyforrást kivédeni.

Amúgy pedig vérszemet kaptam és mi is elmentünk ma az állatkertbe egy ismerősömmel (akinek tegnap kellett volna szülnie :lol: de sehol semmi). Zsuzsa irtóra élvezte, szinte végigtotyogta az egészet, magyarázott, kiabált, vihogott végig, pedig ilyen célirányosan még sose sétált, max a lakásban vagy játszótéren fel és alá. De láthatólag nagyon tetszett neki, mikor leültünk valahova akkor ment kacérkodni a körülöttünk levőkkel, ha meg sétáltunk, akkor elkapta egyikünk ujját és húzta maga után irdatlan tempóban. Nagyon tetszett neki a jegesmedve, a zsiráf meg a majmok, de a nagy kedvenc az a kecskék voltak, amiket meg lehetett simogatni. Képzelhetitek milyen hülyén néztem ki nagy pocakkal, karom alatt Zsuzsa ahogy átmászom a kerítésen (mert nem kapu van hanem létrán fel és le kell átmászni a kerítést :evil:). Sokszor leültünk itt-ott, gyümölcsöt, főt kukoricát eszegettünk, pihentünk. Gyönyörű idő volt, nagyon örülök hogy kihasználtam. Hazafelé úton Zsuzsa elaludt, nem volt szívem megkockáztatni hogy felébred, úgyhogy kint maradtam vele az autóban, ahol aztán engem is elnyomott az álom, és így aludtunk együtt több mint egy órát! David ki is jött jót röhögni rajtunk. :)

Barbi!

Jobban vannak már a fiúk?

Megann!

Miért vették el tőled Lénát 6-7 órára az Istvánban?!?! Bocs, erre nem is emlékszem hogy írtad volna. Hiszen azt mondtad, nagyon jó szülésed volt...

Otthonszülés előadássorozat:

Ez tkp egy egész tanfolyam. Ami dec 1-én lesz, az egy információs est, ingyen. A rákövetkező hétfőn kezdődnek egész napos előadások/foglalkozások, ez már fizetős. A témaköröket meg lehet nézni itt: http://www.szules.hu/new/napvilag/szule ... abadon.htm

Juci:

Sajnálom hogy így megszenvedtek a kakival! Szed Marci vasat plusszban?? Ez jutott eszembe, mert tudom, ez nagyon meg tudja fogni még a felnőtt hasát is.

Jucc:

Az érdi bezárt, így én még ott tartottam, nincs is születésház, csak otthonszülés, de aztán az Otthon szültem topikban mondták, hogy csak átköltözött az Alma utcába a XII. kerületbe. Ami még közelebb is van.

And:

Igazából semmit nem tudok róla hogy hol van és milyen ez a születésház, annyit hogy a buszmegálló neve az Érsebészeti Klinika, tehát az legalábbis ott van. De majd rákérdezek, bár biztos vagyok benne, hogy ez az egyik leggyakoribb kérdés: mi van ha gáz van? Hol a legközelebbi szülészet?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szia Róki! Érdekes, nekem pont fordítva volt: a szülést nagyon bírtam az istvánban, szép környezet, békén hagyták az embert (jó, én is kaptam oxotocint), de aztán a gyermekágyas rész nekem is hosszúnak és feleslegesnek tűnt, pedig össz. 3 napot töltöttünk benn.
Azt kihagynám most szívem szerint, úgyhogy ha tud valaki valamit erről az ambuláns szülésről, várom az infót!!! SOS

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza:

Én úgy tudom, az ambuláns szülés abból áll, hogy aláírsz egy nyilatkozatot, hogy orvosi tanács ellenére, saját felelősségre hazamész. Aztán vissza kell járni, illetve megbeszélni a gyerekorvossal, hogy otthon végezze el és jegyezze be a kötelező vizsgálatokat a gyerek kiskönyvébe. Szerintem kérdezd meg erről Ágotát, ő biztos jobban tudja a részleteket.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ez a ku..va babanet. Tegnap egy regényt írtam, de elszállt. Már nem is emlékszem mit írtam.

Prüntyi
Csudiszép ez az autó. Használjátok egészséggel.

Barbi
Jobbulást a fiúknak. Ez a mandulagyulladás nem egyszerű. Nekem 31 évesen vették ki, hát inkább 5 szülés, mint egy mandulaműtét.

Ayse
Szupi az új konyha. Mi is alkatrészekben vettük meg (nem IKEA-s) és Apa állította itthon össze. Mi a házzal együtt a konyha tervezését is elkezdtük. A lakótelepi konyhám után már előre tudtam, hogy hova milyen szekrényt vagy gépet akarok tenni.

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, a Briginek hatott, Ő már sokkal jobban van. Sőt, már szinte semmi baja. Az orrát egész nap egyszer törtöltem meg és nagyjából 3-4szer köhintett egyet. Én viszont még mindig ugatok. Éjjel már tudtam aludni, de még mindig nagyon rossz.
Így a holnapi játszóházról sajnos le kell mondanunk.

And, Megann
Szupi lehetett ez az állatkertezés, a csajok iszonyú aranyosak a képeken. Megann, te tényleg jól lefogytál.

Thomasanne
Rágyorsítok a gyógyulásra, hogy legalább veletek találkozzunk hétfőn vagy kedden. Majd beszélünk.

Most megyek, mert ma csak délelőtt aludt a Brigi 1 órát és kezd nyűgösködni.

Ja, azt is írtam tegnap, hogy minden Gergőnek NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK !

Kép
Kép
maresz

Én is az Istvánban szültem és nekem jó élményeim vannak. Igaz fogadott orvos és fogadott szülésznő. Mindenről előre kikérték a véleményemet, javaslatokat tettek. Sikerült kipróbálnom a kádban vajúdást is, mindenkinek csak ajánlani tudom, szerintem tágulás szempontjából órákat nyertem vele. A szülés alatt sem volt rossz érzésem, sőt inkább örültem, hogy jó kezekben vagyok. Nálam a lepény nem akart magától leválni (talán a Brigi tapasztotta fel a maga 4670 g-val) és a dokim a végsőkig kivárt, hogy ne kelljen műteni. Kérdezte, hogy átmenjünk-e a műtőbe és elaltasson, vagy próbáljuk meg érzéstelenítő nélkül. :? Hát gondoltam, ha a szülést kibírtam minden fájdalomcsillapítás nélkül, ez is menni fog. Pokolian fájt, de közben a Férjem mellettem volt karján a Brigivel, így már a fájdalmas részére annyira nem is emlékszem, persze a következő szülésemnél ezt a részt ki hagynám.
A szobával is meg voltam elégedve, a csecsemősök nagyon rendesen voltak, segítettek a tejci beindításánál is, főzték nekem a szopis teát, masszírozoztak. Szóval, nekem csak jó élményeim vannak az Istvánról.
Bocsi, ha kicsit hosszú lett, de ha a szülésről van szó, egyszerűen nem bírok magammal.

Kép
Kép
maresz

Na mi van, mindenki családi életet él? Akkor megyek én is, úgyis bejött már Apa is a kinti vakerászásból.

Kép
Kép
maresz

Igen...

Köszönjük szépen, remélem baleset mentes évek állnak előttünk...

Megann, igen nagyon sokat tud, el leszek egy darabig mire kitanulom... :)

Kép

Kép
prüntyi

Bodza,jaj,de ciki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
simán kimentél a fejemből,ne haragudj!szóval lényeg a lényeg,hogy holnap talizunk apósékkal és megkérdezem,de egy valamit nem értek!akkor nektek most olyan gépetek van,mint a rendelőben,mert akkor tyűűűűű!vagy nem? :roll:

Prüntsi,
de jó,nagyon szép az új kocsid!remélem egyértelmű,hogy Tüncsikével kötelező napszemcsiben,lehúzott ablakkal a piros lámpánál vagizni!uye,ez eónem kérdés! 8)
pá!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné! Semmi gond, csak gondoltam, szólok, de nem akartam tolakodó lenni. :oops:
Igen, van ilyen gépünk, örököltük, az anyu ideadta Saci születése után. A halmozottan sérült húgomé volt, aki már meghalt. Neki muszáj volt rendszeresen leszívni a légutait, mindig lerakódott neki mindenféle. Mondjuk gyárilag csak egy vékony szondát adtak hozzá, amit viszont én sose mertem Saci orrába bedugni. A TB azt hiszem támogatta is ezt a ketyerét anno.

Róki! Köszi az infót!

Kép

Kép

Kép
bodza

Mi ez a pangás? Mindenki családdal van, csak én vagyok ma este szalma?

Kép

Kép

Kép
bodza

Akkor én is sormintát gyártok. :D

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!
Akkor én reagálok a könyvesházas témára!
Nagyon jól hangzik és ha véletlenül arrafelé járnék, be is fogok ugrani! Ami sajnos nem valószínű :(.Viszont itt régen is egy baromi nagy könyvraktár volt, főleg orosznyelvű könyveket tartottak benne. Ezt onnan tudom, hogy a mi giminkben az volt a szokás, hogy a nulladikos táborért a nulladikosoknak nem kellett fizetni, a pénzt az elsősök teremtették elő munkával. Valamelyik osztálytársam ezt a munkát szerezte, köirdatlanul poros könyveket kellett pakolásznunk és gurulós kocsikon szállítanunk, már nem tudom, mi célból.
Lehet, hogy nem is volt különösebb célja, lévén ez még a szocializmus építésének időszakára esett. Mi mindenesetre nagyon jól szórakoztunk és még suliba se kellett menni....

ayse

Maresz!
Azta!!!! Ekkora volt Brigi???? Hát ez nem semmi!!!!

Megann!
Úgy látszik, az ügyeletet mindenki megjárja előbb-utóbb. Hála Istennek, hogy nem történt baj!

Rokica!
A környéket véletlenül nagyon jól ismerem. A legközelebbi szülészet a János, de elhanyagolható a különbség, amennyivel a Kútvölgyi messzebbre esik. Az Alma utca nagyon szép helyen van, a Születésházat még nem vettem észre benne, majd legközelebb úgy kanyarodunk, mert kiváncsi lettem :oops: .

Barbi!
Mi van Veletek?????

ayse

Bodza!
5 nap???????? Atyaég!!!!!

ayse

Ayse! He-he, jól hangzik ez a könyvpakolás. :)

Én meg közben nosztalgiáztam kicsit, megnéztem az esküvői fotóalbumunkat. Csak tudnám, hogy párom hova rakodta el a cd-t, amin digitális formában is rajta van. Akkor tudnék nektek is mutatni fotókat. Megpróbálom felkutatni...

Kép

Kép

Kép
bodza

Ugye? Szerintem is atyaég, bár nekem már azért, mert a testem nagyon kivan a terhességtől. Sacit valahogy jobban viseltem fizikailag. Mentálisan viszont még azt hiszem, bírom, nem vagyok egyáltalán türelmetlen. :D

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!
Sajnálom, de egyáltalán nem látszik!!! És tudod mit mondanak? Repülő még nem maradt fenn, gyerek még nem maradt benn :).

ayse

Nem azt sajnálom, hogy egyáltalán nem látszik, hanem hogy rossz Neked! :oops: viszont egyáltalán nem látszik!

ayse

Ancsi!
Tudom, hogy a kérdésem óta még nem jártál erre, de azért felteszem mégegyszer, hátha így jobban szemet szúr. Sztem nekem ugyanaz a baj a kezemmel, mint Neked! Te mit kapsz? Ha nem akarod ide, akkor légyszi írd meg priviben!

ayse

Szerintem a többiek ennyire szeretik a táncot! Enyém férj egyáltalán nem, úgyhogy addig ügyeskedett, míg végre kedvenc szenvedélyének hódolhat: kapcsolgat. Na ez az, amit én meg egyáltalán nem bírok!

ayse

Heuréka! Amikor ti itt lelkesen pakoltátok föl az esküvőtökről a képet, én lemaradtam. Ha nem haragszotok, most pótolom.

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Annamami!
Látom, itt settenkedsz! :)
Figyi! Megrendeltem a gumilovat (bocsi, de erről nekem mindig a guminő jut eszembe :) ). Szerintem már meghozták. Megkérdezzem?

Bodza!
Ugye lesz még?

ayse

Ayse! Erre a "gyerek nem maradt még benn"-re hallottam egy nagyon durva sztorit, ami cáfolja a dolgot. Nem tudom mennyire kacsa a hír, de ha a fenti mondat elhangzik, mindig ez a sztori jut eszembe.

Gyengébb idegzetűek ne olvassák el!
Valahol Ázsiában talán, egy hatvanakárhányéves nőnek a testében találtak egy daganatot, legalábbis azt hitték, hogy daganat. Aztán kiderült, hogy egy több, mint harminc évvel korábban fogant kb. 6 hetes elhalt magzat tokosodott be a szervezetébe. Addig semmi különösebb panaszt nem okozott.
Engem mindig elborzaszt ez a hír.

Persze az megnyugtató, hogy egy 39 hetes magzat már biztos nem fog benn maradni. :D

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok,
Megann, Bodza, nekem az osztálytársam szült Istvánban ambulánsan és ugy hogy alá kellett írnia egy papírt- de ha gondolod megkérdezem tőle mit hogyan kellett csinálni.
Sacinak gyönyörű a szeme és az esküvőis kép is szupi.
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Bodza

Én is itt! Szintén szalma! Tomi ma nagyon kidőlt, barátnőm kislányának a 2. születésnapját ünnepeltük, 5 gyerek, 11 felnőtt 53 m2. Én is elfáradtam.

Várom a fotókat!

Ayse
Bizony! Maresz gondolkodott is, hogy volt-e mongol a családban, mert nagyon pufipofi volt!
Maresz utólagos engedelmeddel, a bizonyíték:
Kép Brigi 1 naposan

Kép
Kép
thomasanne

Mármint kép? Persze, ha szeretnéd, keresek még. Bár szerintem béna volt a fotósunk. :(

Ilyen édes koszorúslányaim voltak:

Kép

Jaj, de szép is volt...

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Én is itt, csak iwiw-eztem kicsit.

Bodza
Nagyon szépek vagytok az esküvői képen. És úristen, már csak 5 nap? Lehet, hogy írtad már csak nem figyeltem, de kivel lesz Saci amíg te (TI :P ) kórházban leszel?

Ayse
Bizony már akkor nagy lány volt, úgyhogy én lemaradtam az igazi csecsemő korszakról.

Kép
Kép
maresz

jaj, de édes ez a mongol-Brigi-lány!!!!

Kép

Kép

Kép
bodza

Maresz! A keresztszüleivel, akik itt laknak a szomszéd kerületben, majdnem Rókiék mellett... :)

Tényleg, Róki! Már kérdezni akartam tőled, ha jól emlékszem, ugye te is erős szemüveget hordasz? Mintha neked is figyelned kellett volna erre. Mert Saci keresztanyukája is babát vár most, és a hülye védőnője ráijesztett, hogy tuti császározni kell majd, mert 3.75-ös szemüveget hord.
Mondtam neki, hogy szerintem ez hülyeség, de megígértem, hogy megkérdezem a tapasztaltabbakat.... Tud erről valaki valamit? Milyen erősségű szemüvegtől ajánlják a császárt?

Kép

Kép

Kép
bodza

Én is rakok egy esküvői képet:
a két tesommal:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Thomasanne
Imádom a Brigiről ezt a képet, olyan kis husi rajta. De szegény, milyen meggyötört a pofija.
Nem csodálom, hogy Tomi kidőlt ekkora forgatagban. De legalább annyira nem érzitek Apa hiányát.

Bodza
Jesszus, ez nem semmi. Biztos nem sűrűn járt nőgyógyihoz. Bár az akkori technikával nem sokra mentek.

Kép
Kép
maresz

Bodza, hát amit írtál lehet igaz, mert a nagymamám tesának is sokáig (felnőtt koráig) fájt a háta és akkor megvizsgálták és benne volt a magzatkorukban (pár hetesen ) elhalt ikertestvére.
Szóval ilyen is van.
Nekem 4-es a szemem és simán szültem.
K

KépKép
Kép
csikken

Hűűű Bodza!!!

Gyönyörű menyasszony voltál! Persze férj is nagyon jóképű!
Van még?

Én is nosztalgiázom és megnéztem a Tomi születésénél készült képeket! (Szintén István kh.) Annyira fantasztikus élmény volt, bár legközelebb kicsit több időt is eltöltenék a szülőszobában. (Persze azért nem túl sokat) Még rá se hangolódtam a szülésre, már ott volt a kezemben. :D

A sztorit én is láttam a Spektrumon, vagy a NatGeon, már nem is tudom.

Kép
Kép
thomasanne

Tomasann, az nem inkább felnőtt buli volt ? :)
Szerintem cuki a babád?
Roli szerintem fogyizik. Kb 1 dekát SE hízott az elmúlt két hónapban. Állandóan húst eszik, húst hússal. Most vacsira is megevett egy egész tálca párizsit, de semmi kenyeret hozzá. Ő már most tudja mi az az Atkins diéta :)
K.

KépKép
Kép
csikken

Hű de csini menyasszonyok!

Csikken!
Mi is hárman vagyunk lányok!

Bodza!
Ha jól emlékszem Roki valami olyasmit írt, hogy a Retinatársaság prominense szerint az erős gyengénlátás sem indokolja a császárt. de ez a 3.75 meg egyenesen nevetségesnek tűnik. Nekem 4.25 van, nem lett baj. Igaz, ellinkeskedtem a dolgot, direkt nem mentem szemészhez, nehogy valakinek is eszébe jusson...
A barinőm meg közel tizes szemekkel szült, igaz az ő szülései valami extra könnyűek voltak (de ezt nem lehetett előre tudni).

ayse

Restabncia!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Ayse, :)
Bár nekem van egy fiú féltesom is.
K.
Megann, tutik a képek.

KépKép
Kép
csikken

Hát ha már ennyire nosztalgiázunk íme rólunk is néhány esküvői kép. Halkan megjegyzem hétfőn lesz a házassági évfordulónk.

Kép

A kisszoknyás :!: kosztümös csajszi ismerős valakinek?

Kép

Na, még egyet
Kép

Kép
Kép
maresz

Bodza

Nekem is 4-es a szemem, semmi problémát nem okoz. Úgy tudom kontaklencsével nem engednek szülni, én is szemüvegben mentem.
Már biztos írtad, de mikor is volt az eskövőtök?

Maresz
Most nem irigyelem Apát, hajnali 2-kor kelnek és mennek a kiállításra. Kedden remélem kipihenten érkezik majd.

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Helló!

Na most hogy engem agyba főbe dicsértetek :oops: hogy milyen jól nézek ki, és hogy hogy lefogytam(éljen éljen hurrá), most lehet Andot is dicsérni, hogym ilyen nagyon helyes az első képen :P :P

És nagyon kedves is..és türelmes..szerintem ő simán elboldoulna egy ikrekkel is :D :D :D

Róki!
Én ugye este 9:50 kor szültem és után kb éjjel 1 ig volt velem Léna...(persze amint végeztek a doki meg a szülésző, ők eltávoztak)..szóval 1 kor meg jöttek hogy akkor most elviszik Lénát "megnézegetni" orvosilag...én addig aludjak...
Köszi :? :? A szülőágyon :? :? mert hely nem volt...
Egy szemhunyásnyit sem aludtam...
Reggel 7 kor hozták vissza Lénát..azt mondta a csecsemős nővérke, hogy tündér volt..ha nem is aludt ,csak nézelődött és nem sirt...
Hát elég gáz igy utólag...simán lemehettem volna a csecsemősökhöz...de hát igy is a nyomomban volt az éjszakai nővérke???hogy el ne ájuljak..amig zuhanyzok...
Nem hiszem hogy leengedett volna egyedül..
Szóval utólag már bánom hogy nem követeltem vissza azonnal a kibabámat.. :? :? :? :? :? :?

Szülni egyébként nekem is jó és megnyugtató volt a kórházban..(az a 2 óra amit ott töltöttem), úgyhogy azt ott szeretném továbbiakban is..de utána annak a 2 napnak nem sok értelme volt...csak folyton zaklatott hol a kaját hozták, hol a takaritás, hol a saját dokim, hol a csecsemősök, hol a felszerelést hozták..aztán a látogatók..szóval én azt kihagytam volna...

M.

Kép

Kép
megann

Megann
Látom a lányok az állatkertben a faleveleket favorizálták a legjobban. Nagyon aranyosak.

Csikken
Te jó isten, én ilyen sztorikat még nem is hallottam.
Nagyon szép menyasszony voltál és gyönyörű az a ruha.

Kép
Kép
maresz

Csajok!

Esküvős képek tutijók.... :D Nagyon szépek vagytok rajta... :D

Bodza!
Jujjjjjjjjj de izgi... :D :D Ne is akarj te már kismaratonra menni...ok??
Saciszemek :P :P
Nagyon izgulunk....gyere ám jelenteni, ha esetleg kezdődne valami.. ha még lesz időd... :P :P

HARIHIRADÓ!!!!

Hűűűűűűű még nem is mondtam hogy még csütörtök délben felhivott Hari..
Hogy jól vannak, most épp 4 fogával küzd a Lili, ezért nuku alvás..nappal is csak ha ringatva van a popója...és nagyon foglalkoztatja Harit..ezért nem tud jönni, de üdvözöl mindenkit...és kicsit el is volt keskenyedve..hogy talán már nem is hiányzik senkinek...
De én megerősitettem hogy Nekem pl nagyon...és hogy ha lesz tali akkor szólunk neki is :P :P
Egyébként rendben vannak :P

Barbi!
Fogadjunk hogy Ti meg lehúztatok a telekre...ott a jó levegőn a gyerkőcök is gyorsabban javulnak :P :P :P :P
Vagy tévedek????

M.

Kép

Kép
megann

Bodza,nem butáskodj,én nekem ciki!
és olyan,e olyan szép vagy az esküvői fotókon,béna fotós ide vagy oda,hűűűűű!és milyen hosszú a hajad!(ezt mindenképpen írhatom,mert most olyan rövid,hogy annál tuti sokkal hossazbb,hacsak nem póthaj :roll: ),de eszméletlen szép menyasszony voltál!holnap igyekszem a válasszal,pláne,hogy nincs sok időd!Tesód története nagyon szomorúan érintett!
Brigi egy hónapos képe meg cuki és nem ér ilyet feltenni,mert már így is összepisiltem magam a gyönyörűségtől,mert természetesen én a Megatáncot néztem és nem semmi,mit nem semmi,fantasztikusan táncolnak....mindenki!Zita még mindeig a kedvencem és én a Csanád és a :? nem jut eszembe hogy hívják,de ugyanolyan jó táncosank tartom-nak drukkolok!most meg nagyon a Tamaát választottam volna és olyan szépeket mondott a végén,viszont bár a Máté tényleg nagyon jó,de a Dávid csúcstáncokat szólozik!
na jó,et most meg kellett osztanom valakival,mert nem volt kivel(itthon megy az össznépi horkimorki :shock: :? :lol: )
szanaszét bőgtem a fejem,kész roncs leszek a végére,hüp-hüp,megyek aludni.....próbálok aludni,egyenlőre pattog a fencsim és összeszorul a gyomrom és a világon a legszebb dolog táncolni......meg Kisnyuszi :P ,pláne ,ha táncol!jaj,még nem is csináltam róla videjóóóót,basszus,na majd pótolom és FIGYELEM!!!!!!Kismyuszi Mamamamama és Vauvauvau és Óóóóó (a huhogásról nem is beszélve)kristálytisztán érthető ismételgetése utáni következő szava a dededededededeeeee!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és a nyemnyemnyemnyem :lol: :lol: :lol: !!!!!!
na pápuszipá,azthiszem túlcsordúlt a szivem!( :shock: :cry: :cry: :cry: ezeket az elejéről hagytam ki,belehet osztani)
jó éjszakát mindenkinek!
húúúúúúú,de készen vagyok! :roll: :mrgreen:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And
Nem azért mert Megann felhívta rá a figyelmet, de tényleg nagyon jól nézel ki a képen. Olyan jóságosan Andreás az arcod. És annak a két lánynak milyen huncut szemei vannak.

Megann
Engem is követett szülés után a nővérke, de jól is tette, mert amíg a lifthez értünk én 2x is elájultam. Állítólag túl sok vért vesztettem. Fel is írtak utána vas tablettát, amiből egy szemet sem kaptam meg. Rajtam spórolt a kórház :? .

Kép
Kép
maresz

Megann

Nagyon jó képek! Persze hozott anyagból dolgoztál!

Kriszta
Mi nem igazán buliztunk, ill. buliztunk, de csak olyan kismamásan (Tomi ne nyeld le a kislabdát, Nati ne kapcsold be a Tv-t, Bogi ne üsd Balut stb. ! :D A pasik lebeszélték, hogy a csajok vezetnek és szarvasoztak. Nekem nem volt választásom, Tomi még nem éri el a pedálokat! :D
Kicsi fiam egyébként pont akkora mint Nati aki ma 2 éves. Súlyra, centire egyeznek.

Maresz
Vajon ki lehet?

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Megann,Lénáshabtapilehetlenyelő sztorit is olvastam,nem semmi para lehetett,ténylegmint Kuhánál! :shock:
Mareszlagzis képek is gyönyörűek,pláne ennyi ismerőssel!mintha mi is ott lettünk volna! :wink:
azt meg már mondtam ,hogy tessék befejezni nagyoncsajosancuki képeket!és And tényleg szép a képen,már figyeltem,hogy nagyon fotogén és természetetsen tud mosolyogni kamerába nézve is!mint Kuha!(ma velük példálózok)
na tényleg mentem! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Thomasanne!
én mondtam hogy Kisnyúl töpszli! :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Thomasanne
A Tomi ma 1 éves és 2 hónapos, a Brigi meg 1 éves és 4 hetes. Nem semmi, hogy Tomi akkora mint Nati. Lassan kezdem adagolni Briginek, hogy ne ellenkezzen a Tomival, mert már nincsenek egy súlycsoportban. De szemre szerintem nem is látszik ekkora különbség közöttük. Nem? Mondjuk Tomi fiúsan vaskosabb.
Hát ritka pillanatok egyike, hogy szoknyában voltál az biztos.

Kép
Kép
maresz

Na mi van, mindenki elment aludni?

Kép
Kép
maresz

Akkor én is bevetem magam a párnák és a családom közé.
Jó éccakát mindenkinek!

Kép
Kép
maresz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?