szépnapot
Megann,
nem semmi, hogy Léna ilyen jól bírja!!! még a végén kiderül, hogy tényleg egy jó alvó csajom van, mit rinyálok
a habtapinak a kis részeit miért nem gyűjtöd össze???
bennem is megfagyott volna a vér
én már viszonylag rutinos vagyok félrenyelésben, de akkor is, ehhez nem lehet hozzászokni.
ráadásul az Eszti szokott csak úgy, játékból köhécselni, és még röhög is rajta a kis gonosz
azért most már remélem megnyugodtál, tuti túl vagytok rajta!
különben is ezentúl Jucc gombostűje fog nekem bevillanni
mi sem vagyunk ma levegőn
Eszti most alszik. apa tegnap foci közben meghúzta a bokáját, de ez még nem volt elég, utána squash-olt egy órát. úgyhogy most fekve olvassa az újságjait
Prüntyi!! csodaszép a kocsi! szenvedélyesvörös
valamiért én mindig a feketére szavazok, mert azt tuti, hogy nem unom meg, de azért irígykedem a merészekre
egyébként olyan a picasso kívűlről, mintha valaki mindíg símogatná
és a reklámját is nagyon szerettem
Juci!
elfelejtettem megkérdezni vagy elfelejtettem, hogy elfelejtettem-e
)
, hogy a kaki-szaki mit mondott? ez így tényleg nagyon nehéz lehet nektek
ambuláns szülészet: nem ez az, amikor meg kell beszélned a gyerekdokival, hogy várjon, hogy beadja az oltást és levegye a vért? az egyik vizsgálatot csak a 4. napon végzik (fenilketonuria/PKU).nekem, mint kezdő kismamának jó volt, hogy bármikor szólhattam, hogy segítség kell, és valaki elmondta, hogy merre van az előre.
Rokica, én megértelek, csak nem értek veled egyet, de ezt már tisztáztuk korábban
az jutott erről eszembe, hogy én a munkámban mindig igyekeztem a 100%-ra törekedni, ezért a ritka dolgokat is figyelembe véve ez nyílván növelte a munka mennyiségét, viszont nyugodt volt a lelkiismeretem
a statisztikákkal mindig az a bajom, hogy ha a saját szempontomból nézem, akkor nem tudok vele mit kezdeni. ott volt az amniocentézis. azt mondták a kromoszóma rendellenesség valószínűsége 2 % vagy 2-3 (most nem emlékszem), tehát 98 %, hogy semmi gond. de ha csak a pocakomban lévő gyereket nézem, akkor vagy igen, vagy nem.nekem mindig ott van a fejemben, hogy ok, de mi van, ha pont ő a 100./1000. eset, aki a ritka kivétel. és mivel itt nem rólam van szó, hanem a gyerekemről, azért az ő rovására nem vállalhatom a felelősséget. én így érzem.
(mindezt úgy, hogy még egy harmadik személytől is függünk)
szélsőséges vagyok ezzel kapcsolatban, mint a cigivel kapcsolatban is
a születésházra nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen feltételek vannak ott. ha jól tudom, az szülészeti osztály mellet van, ugye?