Jó reggelt!!!!
Megann!
Írtam neked privit, légyszív olvasd el, még mielőtt bármit is csinálsz ma!!
Ayse!
Csatlakozom Benianyuhoz, szerintem is simánt el lehet adni bármit a Vaterán, simán dobd fel a gázpalackot.
Én a Vaterával amúgy is elfogult vagyok, mert én nem vásárolni kezdtem ott, hanem eladni.
És azóta már eladtam 2 db, osztrák arany 100 koronást is!!! Nagyon jó áron. Legalábbis nekem az volt, azt nem tudom, hogy mit kóstált volna igaziból, ezt a hozzáértők tudják.
Az érdekessége az , hogy bár mindkét pénzérmbe tök egyforma volt (33,847 gr-os arany érme), mégis egymástól tök függetlenül, kb. másfél hónap különbséggel adtam el, és ugyanannyiért ment el mindkettő.
Benianyu!
ÉN nem tudom, hogy van ez, a Vateránál tuti, hogy meg kellett várnom azt a bizonyos kódot, amit postán küldtek el. (az E-bay-nél is postán küldték).
A TeszVesz-en még nem vettem semmit, de az tuti, hogy be tudok lépni a saját felh.nevemmel és jelszavammal.
Sőt, tudok mindenféle dolgokat csinálni.
Akkor lehet, hogy tudnék már licitálni is?????
Barbi!
Sajnálom, hogy a fiúk lebetegedtek, remélem, gyorsan túl lesztek rajta, és jobbulást nekik!!!!
Párásítóra azt mondta a csajszi, hogy amikor vízkötlenítem, akkor az az úszó, vagy mi a szösz, az megszívhatja magát, amitől elnehezül, és nem mozog. Olyankor tegyem rá a fűtőtestre pár napig, akkor kiszárad, és újra jó lesz.
Na, remélem, sejted, hogy mit akartam mondani!
Holnap megyek a barinőmmel a LUNA-ba, már nagyon várom, és remélem, hogy nekem is lesz vmi sikerélményem!
Na, most tűűűnök, ma megyünk anyumékhoz!!!
Végre, 3 hétig nem voltunk, és már nagyon be vagyok sózva!!!
Úgyhogy majd csak vasárnap este jövünk.
Igaz, csak 11 felé indulunk, úgyhogy addig persze még benézek!