sziasztok!
megont csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni
ma 2x is voltam bent a kórházban a rokonnál, mgbeszéltem a dokijával a dolgokat, nem untatlak benneteket vele, de egy kicsit elszomorított, hogy milyen bent a helyzet. (ha nem a rokonom, akkor is másképp tettem volna vele kapcsolatban 1-2 dolgot - lényeg, hogy lerendeztem, úgy van, ahogy szerettem volna, de hát nem mindenkinek van az aktuális osztályon dolgozó rokona ugye
)
képzeljétek az egy hetes kocsimnak elromlott az egyik hátsó indexe, azaz nem lehet vele közlekedni (120 km-nél!!!) ma tudtam bevinni, persze Esztivel együtt, gondoltam gyorsan megjavítják, és mehetünk. persze egy kicsit kellett könyörögni, mert nem voltunk bejelentve (direkt, nehogy egy hetet kelljen várni), de rögtön elkezdtek vele fgolalkozni, és kiderült, hogy gyári hibás a lámpa! (LED, tehát nem elég egy sima izzó csere), úgyhogy meg kellett rendelni, szerencsére már estére kész lett.
állítólag ilyen nemigen volt még. szerintetek meglepődtem ?
apának is jó szar napja volt
én úgy döntöttem levezetem a feszültséget egy kis kangooval. hát még az anyatejet is kizzadtam magamból
pedig igyekeztem nem túlhajtani magam gondolván az esti szopira, de még az Eszti is kinevetett, amikor meglátott rákvörös fejjel
azért jópofa volt, majd kb fél év múlva leszek olyan formában, hogy rendesen bírjam. talán. ja Megann, a síbakancs jelleg nem zavart, csak az az uszkve plusz 3 kg, ami a lábaimon volt!
most apa csinál nekem egy szenyót, olyan éhes vagyok, tudom, hogy torna után nem a legjobb, de nem érdekel, előbb felpörgetem az anyagcserémet, majd utána fogyózom
Rokica, nagyon örülök, hogy Zsuzsa kezd beleszokni a bölcsibe, itt volt az ideje! megértem az aggodalmaidat az akaratosság terén, bennem is van
de szerintem nem lehet mit tenni, azért mindent nem örökölhetnek tőlünk
én már azzal is megelégszem, ha nem lesz hirtelenharagú és türelmetlen (mint az apja). egy kislány csak nem lesz olyan szélsőséges, mint egy fiú, ráadásul jó kezekben van, te meg tudod neki tanítatni kezelni ezeket a helyzeteket! ami nem lesz könnyű, de hát ez van. sztem az a fontos, hogy ne érezze kudarcnak, ha valami nem úgy sikerült, ahogyan ő szeretné. végülis a mai világban lehet, hopgy jó is, ha van egy picivel nagyobb akaratérvényesítő képessége!
Barbi, Megann gratulálok a pulcsihoz
már mutattátok, hogy milyen??
nyamm, megjött a vacsim