Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kuha!
Mi is pont tegnap vettünk egy ilyen szerkentyűt! :D
Szerintem nagyon tuti, a miénk tök csendes és elég hatékony is.
(van ilyen mérő izénk, ami mutatja, hány %-os a páratartalom)
A gyerekeknek is biztos jót tesz! :)

Annamami!
De jó, hogy ilyen jól haladtok a terheléssel és, hogy nem okoz gondot Mazsinál! :)
Éljen a kozmetikus! :lol: Engem is megkínzott a héten! :?
És én is kíváncsi vagyok!! :lol:

Barbi!
Jobbulást neked! :)

Ayse!
Hú, jól hangzik ez a recept, meg is nézem majd! :)
Sajnos imádom a tésztás kajákat! :?

Totka!
Én azért drukkolok, hogy a lehető legkedvezőbben alakuljanak a dolgok a munkahelyeden! :)

Juci!
Szia! :D
Örülök, hogy tetszik az új lakás! :) Gratula hozzá! :D
Máris áruljátok? :shock: hú, ti aztán nem vacakoltok! :lol:

Elfelejtettem, mit akartam még.. :oops:

Andi&Nati

KépKép
duda

Na egy napig nem jövök, aztán nem lehet innen lerobbantani :oops: :oops: :oops: .

A szomszédasszonyommal már jó előre megbeszéltük, hogy ha szervízbe megy a kocsi, ő hozza-viszi Lilit (ovis a kislánya és ő is Lili). Reggel hívtam, hogy akkor ma tud-e érte menni. Mondta, hogy persze. Erre pár perc múlva hív a leendő szomszédasszonyom, hogy találkoztak Liliékkel, hallja, hogy nem otthon aludtunk és most hogy fogok hazamenni? Mert ő ugyis jön föl az építkezésre és akkor felhoz kocsival! Hát nem rendes??? :):):)

ayse

Tök vicces volt tegnap az árukiadónál, hogy amikor megérkezett egy-egy adag bútor, akkor kiáltották a nevét. Ilyenek pl, hogy malm ágykeret, hopen polc, björkudden étkező. Az összegyűlt tömeg pedig szájról szájra adva, együttes erővel próbálta meérteni, hogy mit hallott és az vajon az övé lehet-e? :lol: :lol: :lol:

ayse

Duda!

Köszi! Na, akkor megnyugodtam, hogy valóban hasznát fogjuk venni, és nemcsak a dobozból les majd ránk.
Ez a páratartalmo mértúő kütyüt a párásítóhoz van, vagy külön vettétek??
És hány % az ideális???
Vagy most lehet, hogy nagy hülyeséget kérdeztem??? :lol: :lol:

Kép
kuha

Kuha!
Nálunk most is megy a szerkezet! :lol:
A kütyü Apáé és már rég meg van. Mér hőfokot, páratartalmat, légnyomást. Barométer! :lol: (eszembe jutott :oops: )
Hogy hány % az ideális, nem igazán tudom!
Nálunk volt olyan, hogy 30% volt :shock: :shock: , na az nagyon gáz!
Most 60%, és a kütyü kb. egy órája megy. Mielőtt bekapcsoltam volna, kb. 55-56% volt.
Ez az 55-60% szerintem jó, de ha valaki tudja, mennyi a tuti, árulja el!!!! :D

Ayse!
Örülök, ha tetszett a tildaholm! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Még mindig egyben, és már irtó fáradtan. Szülés előtt nem pont fölpörgetettek a nők???
Köszönöm mindenkinek a pocak-dicséreteket, jól esett!

Próbáltam visszaolvasni, de nem ígérem, hogy mindenre reagálok.

Megann! Sok sikert a pulcsihoz, tényleg jó! Nekem is van azonosítóm a teszveszre, ha kell, én is tudok licitálni.
Ja, az ebayre meg nem a nemzeti ebay-eken kell regisztrálni, hanem az ebay.com-on, és akkor azonnal megkapod mailben az azonosítódat. Bár külföldről a posta miatt nem nagyon éri meg vásárolni, viszont ha mondjuk van ismerős Ausztriában, akihez el lehet postáztatni a cuccot, akkor tényleg tuti dolgokat lehet kifogni fillérekért (1-2€-ért olyan márkás, alig használt ruhákat lehet venni, hogy eszméletlen!).

Nyúlné! Megtennél nekem egy szívességet? Megkérdeznéd Apósdokiékat, hogy arra az orrszívóra, amit használnak, olyan üvegpipettát, ami a végén van, hol lehet szerezni? 1-2 db-ot szeretnék venni. Nagyon szépen köszönöm!
Jól hangzik ez a Művészetek Palotája program. Majd számolj be, milyen volt!

Annamami! Olyan szépek vagytok a szülinapi képeken, elfelejtettelek megdicsérni benneteket tegnapelőtt.

Totka! Szegény te! Sose értem, hogy miért az egészségügyön és az oktatáson akar minden kormány spórolni!

Maresz! Jobbulást! And! Neked is!

Juci! Gratula az új kéróhoz, és óriás-Marcihoz is!

Anyós-téma: nálunk jó messze van anyu is, anyósom is (mindkét család Szegeden), bár anyu szinte hetente följön egy-egy napra, míg anyósom még egyszer se volt fönn, igaz ő még dolgozik Ha mi lemegyünk Szegedre, akkor is nálunk vagyunk, de föl szokott hívni, hogy 1-2 órára szívesen elvállalja Sacit, ha szeretnénk valamit csinálni. Tulajdonképpen nincs vele gondom, modern, okos nő, aki az orvosin tanít, kutat, publikál így megértem, hogy nincs sok ideje.
Bár épp a mai nap miatt kicsit mérges vagyok rájuk. Ma este érnek haza Mexikóból, és már nincs vonat hazafelé Szegedre, ezért megkérték páromat, hogy hadd aludjanak itt. Nem tudom, miért minket szúrtak ki, párom bátyjáék is Pesten laknak, és igazán megérthetnék, hogy így szülés előtt nem vágyom társaságra a lakásban (ami 50m2, és persze mi költöznénk le a pótszivacsokra). Párom fölajánlotta, hogy akkor hazafuvarozza őket Szegedre, ami viszont azért nyugtalanító, mert kvázi 2+2 óra távolságra kerül tőlem. És mi lesz ha pont ma éjjel akar Kristóf megérkezni??? Szóval most kicsit parázok.

Ancsi! Nagyon guszta lett a süti! (Bár én a diósat szeretem.)

Senki nem reagált a jó kis könyvesbolt ajánlatomra. Pedig a múltkor sokan panaszkodtatok itt, hogy nem kaptok olcsón szép mesekönyveket.

Na, most ennyi. Ezt is 3 órán keresztül írtam.

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Ayse! Ikea :(

Annamami! Hú, de jó dolgod lesz holnap!

Kuha, Duda! Ez a párásító biztos nagyon jó, én is gondolkodom rajta, bár én egyelőre a Nyúlné féle fazekas sós párásítást csinálom.

Kép

Kép

Kép
bodza

Karácsony közeledtével egy ajándékötletet szeretnénk ajánlani. Apukáknak, nagyszülőknek, vagy saját magunknak. 3 dimenziós kéz-, illetve láblenyomat. Egyedi ajándék, örök emlék az apró tappancsokról. Látogasson el honlapunkra: www.babatapi.hu
gyongyiag

Totka:

Az e heti bölcsis menü:

Hétfő

Reggeli: tej, vajas rozskenyér, pritamin paprika
Tízórai: rostos ivólé
Ebéd: sárgarépe főzelék, túró, körte
Uzsonna: tejes kávé, vajas félbarna kenyér, téliszalámi, savanyú káposzta

Kedd

Reggeli: tejes kávé, vajas félbarna kenyér, főtt tojás, paradicsom
Tízórai: mézes gyümölcstea
Ebéd: spenót, krumpli, párolt sertéshús, banán
Uzsonna: tej, gyümölcsös müzli szelet

Szerda

Reggeli: tej, vajas félbarna kenyér, marhapárizsi, retekcsíra
Tízórai: limonádé
Ebéd: gyökérfőzelék, sajtfelfújt, alma
Uzsonna: tejes kávé, vajas zsömle, selyemsonka, reszelt sárgarépa

Csütörtök

Reggeli: citromos tea, kolbászkrémes rozskenyér, uborka
Tízórai: frissen facsart alma+narancs
Ebéd: céklafőzelék, párolt csirkemell, mandarin
Uzsonna: kakaó, vajas briós

Péntek

Reggeli: karamell, szezám-lenmagkrémes kifli, paradicsom
Tízórai: rostos ivólé
Ebéd: almaszósz, burgonya, párolt marhahús, szőlő
Uzsonna: citromos tea, gyümölcsjoghurt, győri édes keksz

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bodza:

Nem csodálom hogy nem tetszik a program... tényleg lehetnének egy kicsit figyelmesebbek...

Olyan izgi, hogy neked már nemsokára jön Kristóf! :)

Szilvi egyre aktívabb, sokat rúgdos... már készülünk a 4D-s ultrahangra, most már csak időpontot kéne kérni...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Bodza
Úgy hiszem még nem dícsértem meg a pocidat. Nagyon csinosak vagytok Kristóffal :wink:
Anyósodéktól tényleg figyelmetlenség ez. Végül mi lesz a megoldás?
Nem lehet megkérni Őket, hogy menjenek inkább a férjed testvéréékhez? Sacival mi lesz amikor mentek szülni?
Milyen könyvesboltos ajánlat hangzott el? Lemaradtam.

Ma voltak itt Benianyuék. M.Marci kicsit nyűgös volt, mert nem aludt. Pedig nagyon feldobta amikor Dani(Benianyué :lol: ) felébredt. Mert útközben elaludt.
Benianyu nagyon profi képeket készített, feltöltöm remélem ma.

Ja és Megann
Nem eszik sokat Marci. Tényleg nem. Lehet, hgoy az éjszakai tápszer tartja ilyen jól karban. Az 330 ml. Ti mennyit adtok a gyerkőcöknek vacsira?

Ayse
Vicces lehetett ez az árukiadós jelenet.Gratulálok az új konyhához.

Annamami
Tényleg, ki a Te anyósod? :?: :oops:

Nyúlné
Nagyon aranyosak vagytok Nagynyúllal ezzel meglepetésdivel :P

Rokica és akit még érdekel.
Én dolgoztam egy rövid ideig bölcsiben. Ott ellátják a gyerekeket és felügyelnek rájuk tapasztalataim szerint.
Pontosan ennyi történik ott. Nem több és nem kevesebb. Legalábbis ahol én voltam.
Zsuzsa amúgy válogatós az étkezést illetően?

Majola
Julcsi okos fejecskéjét puszilgasd meg helyettem is!

Barbi
Leon "féllábazik" még? Olyan aranyosan csinálja :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Totka
Sajnálom a munkahelyeddel kapcsolatos problémákat! Tényleg nagyon elkeserítő a magyar eü.-nek (is) a helyzete.

Fütyi
Most már akkor teljesen fel kéne tudni húzni a fütyköst???
Nekünk a tetejéről le lehet húzni aztán meg kicsi a nyílás, tovább nem tudom. Most akkor mi van?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok.

Ma sem jutottam ide! :(
Beneveztem Melit egy szépségversenyre,ha gondoljátok itt szavazhattok rá!!
http://babavaros.hu/szepsegverseny.php?reszletek=1034

Köszi.

Holnap már próbálok jönni!

ancsi26

Szóval jönnek a mai képek.
Marci öltözéke nem kifogástalan. A nadrágtartót anyósomtól kaptuk :? Itthonra használjuk azért. Néha.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci! Új Ex Libris nevű bolt a Váci úton, a régi Csodák palotája udvarában. Minden könyvre 26% kedvezmény az eredeti árából. Millió könyv van, de ha nincs meg, amit keresel, sokszor meg tudják rendelni.
Szerintem szuper, én már évek óta ott vásárolom a könyveket!

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Juci!

Marci nagyon nagy fiú már, hihetetlen helyes :wink:
Most akkor miért is áruljátok a lakást???
Vagy lemaradtam a válaszról a múltkor?

Benianyu!

Benigombi is nagyon cukorfalat :)

Ancsi!

Szavaztam :wink:

Mea
mea

Benianyu!

Bocsi, Danigombi természetesen!!!! :)

Mea
mea

Halihó!

Barbi!

Nagy lapitás van pulcsi ügyben...de szinte biztosra veszem hogy az előtted licitáló az utolsó percben fog rádlicitálni :( , ki tudja mennyivel...igy jártam tegnap előtt a sigatyával.. :evil: ,
Nem tudom hogy te fölé tudsz e licitálni, mindenesetre, azt látom hogy itt nincs "védett" azaz rejtett ajánlat..igy egyből látod a pontos összeget amit más adott, ugye?
Mert a vaterát azt ismerem..ott van ugye rejtett ajánlat ha többszörösét ajánljuk a licitlépcsőnek..

Na azért én reménykedem hogy azért csak az enyém lesz...

Magadat nem lehet itt felüllicitálni ugye???

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok! :) :) :)

Olyan jó napunk volt ma! :) :) Délelőtt voltunk Juciéknál, közben látom, hogy Juci fel is tette a képeket! Olyan szép a lakásuk! :) :) :) Én megvenném, hogy mehessenek kertes házba, csak a piszkos anyagiak meggátolnak egyelőre. :wink: :cry: :oops: Nagyon aranyosak voltak a fiúk. :) Szegény Danicica félt a nagy kavarodástól, meg zajtól, amit csináltunk.
Danigombim evett Marci helyett is, ahogy szokott falatozni a babatalikon is.
Ahogy hazaértünk, jött az Anyu, elmentünk Beniért az oviba, aztán vásárolni egy kicsit. Benivek vettünk egy nagyon király bakancsot a Humanicban, aztán bementünk az Auchanba is. Annyit hülyültünk, röhögtünk. :) :) A fiúk nassoltak, állandóan eszembe is jutott a tegnapi topiktéma. :? :wink: De ha Beni eszik, nem lehet mondani Daninak hogy nem. :wink: Aztán felültek olyan bedobálós játékra, meg kergetőztek egy kicsit. :)
Nagyon szeretek az Anyuval menni, olyan laza és türelmes. :)
Most épp a fiúkat fürdeti én meg a neten lógok. :)
Visszaolvasni még nem volt időm, majd ha lefektettem a két csibészt jövök vissza. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Juci! :)

Benianyu írásból most már értem, szóval akartok kertes házat venni és azért áruljátok a lakit :)

Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a dolog!!!

Mea
mea

Sziasztok,

Kuha, nekünk van hidegpárásítónk, és meg vagyok vele elégedve...csak azt sajnálom, hogy nem lehet illóolajat beletenni...de létezik olyan is...

Megann, Barbi
jó lehet ez a licites oldal...szerintetek érdemes a kiságyat ott meghírdetni?

Juci, Benianyu
, nagyon jók a képek! :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Juci, ez nem kertes ház?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Juci, Benianyu!

Gyerkőcök nagyon helyesek együtt! Biztos tök jól éreztétek magatokat!

Juci!
Marci hatalmasat nőtt, és nagyon - nagyon sokat változott szerintem a pofija! De egy nem változott: továbbra is irtó helyes kispasi!
Szerintem bomlani fognak utána a nők!!

Prüntyi!
Köszi tőled is az infót, és hogy meg vagy elégedve a párásítóval.
Igen, a csaj nekem is mondta, hogy nem lehet illóolajat bele tenni.
De hát annyi baj legyen!

Egyébként Nagytarcsára kellett érte menni, mert ott lakik a lány, akitől vettem.
És a legjobb, hogy délután bekrepált a tv-nk. De nagyon.
Úgyhogy kerestünk egy tv szerelőt Kistarcsán, hogy összekössük a kellemest a hasznossal.
És képzeljétek, kb. fél óra alatt kicserélte a hibás alkatrészt, úgyhogy újra van tv-nk.
Hála Istennek!
Bár Apa titkon reménykedett benne, hogy végképp meghalt a készülék, mert már a múltkor kinézett vmi hiper-szuper készüléket.
De mondtam neki, hogy mindenképp előbb a szerelő.
Aztán, ha nem tudja megcsinálni, vagy csak nagyon drágán, akkor max. beszélhetünk az új tv-ről.
Meg is beszéltük, hogy max. 40.000 Ft-ig vagyunk hajlandóak javíttatni.
És képzeljétek, összesen 5.000 Ft-ot kellett fizetnünk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megann, Barbi!

Nagyon izgulok ám a pulcsi miatt, mondjatok már valamit, hogy megvan?????

Kép
kuha

Juci!

Privi ment!

Kép
kuha

Helló!

Kuha!
Még nem járt le...de negyed óra múlva már többet tudunk :wink:

Ha Barbi egyáltalán tud jönni :oops: :oops:

Prüntyi!

Hát hogy mit érdemes és mit nem...azt nehéz megmondani...
Az ilyen licites dolgoknál benne van a veszély hogy esetleg nem annyiért adod el, amennyiért neked megérné, mert nem kinál senki érte annyit..és akkor annyiért kell odaadnod amennyi a legmagasabb..
Ha meg egyből magasabb a kikiáltási ár...akkor meg az a veszély hogy "rá sem néznek" a termékre...mert mindenki ugy minél olcsóbban szeretné megvenni és hát ha már eleve magas az ár...akkor elvész a licitben lévő "lehetőség" hogy esetleg jó vétel lehet belőle..
Szóval nagyon nehéz...

Talán a babaszobára érdemesebb felrakni ha fix árat gondoltál ki, mert ott nincs kötelező érvényű ajánlat, licit..

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Ha még olvasod :oops: lehet hogy az utolsó 4 másodpercben érdemes lenne valami 900 körüli árat bedobni...hátha 1 másodperccel később ér be mint az ellenfelünk ajánlata..mert én biztos vagyok benne, hogy ott lapul a gépe mögött és várja hogy már csak 1 perc legyen... :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Megvan a pulcsi! :D
615 Ft-ért :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Csajok!

AZT HISZEM MEGVAN :D :D :D :D :D :D
És mindössze 615 ft! :D :D :D

Mostmár csak Barbival kell megküzdenem hogy ugyan ne nyúlja már le Leoncsi számára :D :D :D

Barbi....

Ugye minden ok veletek?????? :?: :?: :?:

M.

Kép

Kép
megann

BARBI!!!!!!!

ISTENKIRÁLYNŐCSÁSZÁRNŐ VAGY!!!!!!

Hálám üldözni fog.... :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Barbi , Megann!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
kuha

Megann!

Nem tudom, a teszvesz is így működik-e, de általában az van, megadod hogy te meddig mennél el a licitálással, és a "gépezet" automatikusan mindig épphogycsak felüllicitálja az ellenséget. Tehát nem kell attól félni, hogy te saját magad fogod felvinni az árat, meg attól sem, hogy nem elég gyors a gép, mert azonnal reagál az "ellenfél" licitjére, gyorsabban mint te kézzel tudnál.

Amúgy gratula a pulcsihoz. :)

Bölcsi:

Zsuzsát úgy tűnik nem rázta meg olyan nagyon a dadája távolléte, úgy tűnik, kezdi elfogadni a másik dadát is. Hálistennek. Sírdogál még, de nem úgy mint múlt héten. Viszont az alvása totál felborult, remélem ez is rendeződni fog... lehet hogy most próbál átállni az egszeri alvásra? Mert e héten egyszer sem aludt nekik délelőtt, és ennek az lett a vége, hogy egyik nap maratoni két órát aludt délután, másik nap összvissz 10 percet. Lehet ha beáll erre hogy nem alszik délelőtt, érdemes lenne megkérni őket, rakják le Zsuzsát is aludni ebéd után a többiekkel, mert különben csak a hazafelé úton alszik amennyit alszik az autóban, és az nem a legjobb.

Amúgy meg azóta kavarog a fejemben amit mondtak róla a dadái, hogy tele van dühvel Zsuzsa és irtó mérges lesz ha nem az van, amit ő szeretne. Ezen annyira elkeseredtem, mert attól félek, örökölte az apjától az ő temperamentumát, és hát az apja nem egy egyszerű eset. Mostanra sikerült valahogy (hatalmas önfegyelemmel) valamennyire megzaboláznia a dühkitöréseit, és fiatalkorában nagyon megkeserítette ezzel a saját életét. Zsuzsára is ez vár? Vagy szerintetek túl nagy jelentőséget tulajdonítok ennek a megjegyzésnek? Remélem. De azért a dadák sok gyerekkel találkoznak, csak nem mondanának ilyet, ha ez ilyen tipikus totyogó mérgelődés lenne...

Szegény Zsuzsa baba, a kis méregzsák... Pedig szerintem amúgy egy kiegyensúlyozott gyerek, nem vad. Mondjuk akarata az van, de tény és való, hogy én nem nagyon forszírozok olyan dolgokat, amikről tudom, hogy utálja. Ez a bölcsi az első amit le kellett nyelnie neki. Aztán meg a kistesó... :roll:

Előre félek mi lesz tinikorában...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Barbi, Megann,
Nagyon bírtam ezt az üzletesdit! :) Ügyesek vagytok! :)
Gratula a pulcsihoz! :)

benianyu

Sziasztok!

Aludtam egyet a tegnapi rossz hangulatra, ma már nem vagyok olyan morci, de változatlanul aggódom, mi lesz az osztály, a kórház sorsa.
Köszi mindenkinek az együttérző szavakat.

Ayse
gratula a konyhádhoz!!!De megnézném egyszer... :wink:
Igen, tegnap kérdezted, az elfekvő lenne a jobbik rossz.Bár, nem lehet különbséget tennünk, beteg, a 3 éves, és a 90 éves is.persze, lelkileg könnyebb egy kisgyerek mandulaműtéte(nekem, mint ápolónak), mint egy hosszantartó, haldokló beteg ápolása.
Juci, Benianyu
Nagyon helyesek a srácok, Benianyu, hogy Te milyen jól nézel ki!!!
Megann, Barbi
Milyen ügyesen összedolgoztatok!Annyira szimpi ez nekem!Megmutatjátok a pulcsit??

Na, meg az is szimpi(ez most megerősítés a jól működő csapatmorálnak), hogy már többen felajánlottátok, hogy küldtök nekem, ezt azt(hozenakármit, vizilovat, stb)
Nagyon kedvesek vagytok, és nagyon szeretek írogatni, nevetni Veletek.ÁÁÁ, most ilyen kis lírikus vagyok! :D

Én nem tudom, mi van Pannimmal, de pici korában sosem volt felkapatva, most meg állandóan a popsimban van, ha nem vele foglalkozok, torka szakadtából üvölt......Ja, és állandóan a karomba
akar lenni.Elég érdekesek a napjaink!

Rokica
Igazán rendes vagy, hogy leírtad a menüt, köszi!Össze fogom hasonlítani itt a falubéli bölcsihamival!Szerinem igazán jól van összeállítva, feh., zsír, ch, és változatos is.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Roki!

Reméljük, hogy csak most ilyen Zsuzsa, de ha párod tulajdonságát is örökölte, az anyukája(némi szakmai tapasztalattak a háta mögött) majd tudj helyesen terelgetni őt :wink:

Egyébként Lívi meg iszonyatosan nyugis kislány, hát nem én az tuti!!! :) Apja fajta ebből a szempontból.

Viszont állítólag én is jó gyerek voltam, bár tény hogy nagyon mozgkékony, eleven de nem rossz.

szóval azt akartam ebből kihozni, hogy mosta kkor vajjon ennyi idősen már lehet látni egy gyereken h kb. milyen lesz????

szerintem a nevelés, környezet annyit számít!

Rokica! Ne aggódj, tuti hogy Zsuzsa baba is egy jó gyerek lesz! :wink:

Jó éjt Mindenkinek!!!!

Mea
mea

Megann! :)

Gratula a pulcsiért!!!

Csajok! :)

Bocsánat a sok hibámért ismét, de kapkodog mindig(jellemző)

Puuuusssszzzz

Mea
mea

Na itt vagyok én is.

Fiúk ma Gabi anyukájánál voltak, én meg maratonit takarítottam :?
Megint beteg mind a kettő, holnapra kihívom a dokinénit. Leon tegnap éjszaka hányt, mondjuk azóta semmi, Nolcsi meg most fürdés előtt beterítette a gyerekszobát.
Mind a ketten taknyoznak, meg elkezdett váladékozni a szemük is. Mi a franc ez már megint? :evil:
Olyan kis sápadtak, de azért a kedvük egész jó, nagyot hancúroztak este.

Juci!
Képek nagyon jók, Marci hatalmasat nőtt, olyan nagyfiús már. Mondjuk mindig idősebbnek nézett ki a koránál, de most ezeken a képeken főleg, nagyon helyes! :wink: :D

Benianyu!
Ti is nagyon szépek vagytok, Dani olyan elmélyülten játszik. :D
Irigyellek anyukáddal töltött délutánért, biztos nagyon szupi volt. :wink:

Megann!
Azért nem jöttem, mert Nolcsi hányt :(
Féltem is, hogy lekésem a licit végét, de szerencsére pont nem.

Prüntyi!
Én mindent a babaszobán adtam el, az a legtutibb szerintem!

Kuha!
Nekünk is van hidegpárásítónk, ami bedöglött, szerintem tele van vízkővel. Nagyon vízköves itt a víz, ki kell pucolni, remélem utána jó lesz!
Egyébként nagyon jó, a fiúk szobájában egész éjszaka menni szokott.
TV szerelést milyen olcsón megúsztátok! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!

megont csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni :(

ma 2x is voltam bent a kórházban a rokonnál, mgbeszéltem a dokijával a dolgokat, nem untatlak benneteket vele, de egy kicsit elszomorított, hogy milyen bent a helyzet. (ha nem a rokonom, akkor is másképp tettem volna vele kapcsolatban 1-2 dolgot - lényeg, hogy lerendeztem, úgy van, ahogy szerettem volna, de hát nem mindenkinek van az aktuális osztályon dolgozó rokona ugye :( )

képzeljétek az egy hetes kocsimnak elromlott az egyik hátsó indexe, azaz nem lehet vele közlekedni (120 km-nél!!!) ma tudtam bevinni, persze Esztivel együtt, gondoltam gyorsan megjavítják, és mehetünk. persze egy kicsit kellett könyörögni, mert nem voltunk bejelentve (direkt, nehogy egy hetet kelljen várni), de rögtön elkezdtek vele fgolalkozni, és kiderült, hogy gyári hibás a lámpa! (LED, tehát nem elég egy sima izzó csere), úgyhogy meg kellett rendelni, szerencsére már estére kész lett.
állítólag ilyen nemigen volt még. szerintetek meglepődtem ? :?

apának is jó szar napja volt :( én úgy döntöttem levezetem a feszültséget egy kis kangooval. hát még az anyatejet is kizzadtam magamból :shock:
pedig igyekeztem nem túlhajtani magam gondolván az esti szopira, de még az Eszti is kinevetett, amikor meglátott rákvörös fejjel :D azért jópofa volt, majd kb fél év múlva leszek olyan formában, hogy rendesen bírjam. talán. ja Megann, a síbakancs jelleg nem zavart, csak az az uszkve plusz 3 kg, ami a lábaimon volt! :lol:

most apa csinál nekem egy szenyót, olyan éhes vagyok, tudom, hogy torna után nem a legjobb, de nem érdekel, előbb felpörgetem az anyagcserémet, majd utána fogyózom :wink:

Rokica, nagyon örülök, hogy Zsuzsa kezd beleszokni a bölcsibe, itt volt az ideje! megértem az aggodalmaidat az akaratosság terén, bennem is van :( de szerintem nem lehet mit tenni, azért mindent nem örökölhetnek tőlünk :wink:
én már azzal is megelégszem, ha nem lesz hirtelenharagú és türelmetlen (mint az apja). egy kislány csak nem lesz olyan szélsőséges, mint egy fiú, ráadásul jó kezekben van, te meg tudod neki tanítatni kezelni ezeket a helyzeteket! ami nem lesz könnyű, de hát ez van. sztem az a fontos, hogy ne érezze kudarcnak, ha valami nem úgy sikerült, ahogyan ő szeretné. végülis a mai világban lehet, hopgy jó is, ha van egy picivel nagyobb akaratérvényesítő képessége!

Barbi, Megann gratulálok a pulcsihoz :D már mutattátok, hogy milyen??

nyamm, megjött a vacsim :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok
Megann, gratula a pulcsihoz :)
Mi már vettünk E-bay-en is. Vagyis férjem egy kvarcjátékot. Ez most a legújabb hobbija :) 4 euró volt a postaköltség. Szerintem E-bayen nagyon tuti cuccok vannak, csak pl egy nagyobb dolognál nem tudom mennyi lenne a postaköltség.
Ayse, nekünk is Ikea konyhánk van. Férjem tette össze és a bárpultot is ő csinálta meg. Annyi, hogy elvitte asztaloshoz a munkalapot levágatni.
Milyen színű lett a konyhád?
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Helló!

Barbi!
Szinte éreztem hogy van valami gubanc :( :(
Sajnálom nagyon :(
Ugye ez mindig igy van, ha beteg az egyik gyerkőc akkor tuti a másik is beteg lesz?? :( :(
Szegénykék...mielőbbi gyógyulást.

Ha majd jelentkezik az eladó vagy van valami kontaktod, akkor a csato.magdolna@ahol.com ra jöhet ok???

Látod milyen sikert arattunk a kartellünkel???? :lol: :lol: :lol:

Még a végén mindenkinek a kedvét meghozzuk...
És végre én sem érzem magam tök pancsernak :D :D
Már apának is megmutattam az új szerzeményt és tetszett neki :D bár kicsit furcsán nézett hogy használt...mert mi még ilyet nem nagyon csináltunk...
Da oszt mondtam neki, hogy jó lesz ha hozzászokik...,mert amilyen világ vár ránk, örüljünk ha még ilyet is tudunk venni... :wink: :wink: :lol: :lol: (no meg nem mellékesen, k...va jó érzés nyertesen kikerülni egy ilyen licitből..és ráadásul ennyire tuti cuccot ennyiért megszerezni :shock: :D :D )

Totka!
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=141027973
Erről a pulcsiról volt szó! Nagyitsd ki a képet...haláli édi...már el is képzeltem benne Lénát...ráadásul annyira göndörödik a haja Lénának, hogy a szomszéd tegnap elnevezte gyapjasfejűnek :P :P :P :P , igy baribundában meg kivált édes lesz.... :P :P

Jöhet a minusz derékszög :twisted: :twisted:

Benianyu!
Köszi :wink: Pedig gondolkoztam, hogy vajon nem gáz e az orrotok előtt bizniszelni...de hát úgy látom tényleg sikerünk van.

Rókica!
Dada véleménye :( :(
Hát nem is tudom mit mondjak....én alapvetően azon az állásponton vagyok hogy a géneinkben hozunk mindent...és nagyobb részben a gének felelősek a tulajdonságainkért..de a neveltetés, környezet sem elhanyagolható.
A kisebbik unokaöcsém 1 éves koráig egy angyal volt...aztán egyszercsak megváltozott és egy örökké nyávogó, hisztiző erőszakgép lett furfangos aggyal és hatalmas ravaszsággal, élelmességel vegyitve.
Szóval egyszercsak tök megváltozott.
Anyukám pedig szentül meg van győződve arról, hogy Léna kiköpött én...még a foga formája is az enyém :oops: :oops: , és pont olyan bájos, barátságos, alkalmazkodó, cserfes mint én voltam(na most jól kifényeztem magam :oops: :oops: )..szóval ez is majdnem tuti hogy igy van..mert férj egy félszeg, hallgatag, mármár barátságtalan, visszahúzódó gyerek majd felnőtt lett...aztán ebből tudatosan tört ki 16-18 éves korában.
Hát szóval én azt mondom hogy ha Zsuzsában öröklődött is ez a tulajdonság a nevelés némileg tompithatja...és én biztos vagyok benne(ahogy nézem Zsuzsát) hogy örökölte a Te intelligenciádat és hogy is mondjam, a tehetségedet..úgyhogy a többit meg "tudatosan" fogja kordában tartani..
Na most remélem érted mit akartam mondani...
Szóval ne keseredj el.....rengeteget fog még változni...

M.

Kép

Kép
megann

holnap nincs valami program? :) hátha lemaradtam valamiről :wink:

most nézem, ajjaj! fiús anyukák ezer bocs! nem akartam minden fiút leszélsőségezni, csak azt akartam mondani, hogy talán a fiúknál ez durvább lehet. nem tudom...

KépKép
KépKép
and

szuper aranyos a pulcsi, nagyon jól fog állni Lénának!!

KépKép
KépKép
and

Juci
Marci most megint ugrott egyet a fejlődésben. Tényleg olyan nagyfiús. Ha nem írod, nem tűnik fel, hogy rózsaszín a hózentróger (ugye az a bajod vele?)
Boldogult lánykoromban, amikor először lehetett nézni az MTV-t (nem a királyit), akkor éjjel-nappal azon lógtunk. Akkoriban napjában vagy tízszer leadták az I've promised myself c. számot (még ma is játszák a rádiók). Na abban a klippben a fiúnak rúzsaszín inge volt, ráadásul fodros, de nekem nem tűnt gejlnek, és azóta nem irtózom a rózsaszíntől, férfiakon sem.

Benianyu!
Danigombi szívem csücske. Látszik, hogy nagy cimiskedés zajlott!
Szeretem olvasni, amikor az Anyukádról írsz, kiérezni, hogy nagy az összhang közöttetek!

Mea!
Pszichoból azt tanultuk anno, hogy 20% genetika, 80% környezet (már ha ilyen aránypárokat egyáltalán fel lehet állítani). Meglepve olvastam, hogy Csányi Vilmos ezt 50-50%-ra teszi (etológusként ez nyílván a szakmájából fakad). Szóval eltérőek a nézetek. Szerény tapasztalataim szerint jóval több a környezet hatása, mint a genetikáé.

Persze ezt azért nehéz megmondani, mert a gyereknek mi vagyunk a környezete és a géneket is tőlünk kapják.

Hajni!
Amikor csak szeretnéd!

ayse

Csikken!
Fagerland a konyha (antikra pácolt fenyő).
Nálunk annyival bonyibb a helyzet az átlagnál, hogy mi (vagyis a férjem) a sarokba akarja tenni a tűzhelyet és ehhez valami konzolt vagy mit is kell építeni, hogy megtartsa a munkalapot körülötte, meg a szagelszívóra is ki kell találni valami spéci megoldást, mert 45 fokos szögben nem lehet ugye rákalapácsolni a falra.

Szereltünk már össze ikea bútort, nem is egyet. Ez a konyha azért tényleg jó sok részből áll. Ráadásul nálunk két bölcsész fog hozzáfogni....

And!
fiús-lányos anyukaként sejtem, miről írsz. Andris olyan kis ártatlan bárány, de pl. a kezei között romokká omlanak szét a holmik, azok is, amiket Lili évekig használt....

Nekem 3 gázpalackom lenne eladó. Szerintetek?

ayse

Kicsit visszaolvastam. :)

Köszönöm a bókokat Danikám nevében is! :) :) :)
Marci tényleg sokkal nagyobbnak néz ki a koránál, Dani mellette olyan kisbaba még, pedig összesen 5 hét a különbség köztük. :) :) :)

Erről jut eszembe, hogy ma a Sparban egy ismerős anyukával és kislányával együtt vásároltunk. A kislány 19 hónapos. Jött egy bácsi és megkérdezte, hogy mind a kettő az enyém-e :? :? :? Mondtam neki, hogy nehezen, mert csak fél év van köztük. :wink:

Megann,
Sajnálom, hogy a tegnapi vaterás sigatyáról lecsúsztál, de legalább a mai sikerült! :)
Apa először nálunk is kicsit meg volt lepődve, hogy használt cuccokat vásárolok turiban, meg a netről, de most már rájött, hogy nem törvényszerű, hogy ócska legyen.
Nagyon édes a mai szerzemény pulcsi, illik Lénához. :) :)

Totka,
Remélem, megoldódik a helyzet a munkahelyeddel, végülis még majdnem egy év van, mire újra dolgozni fogsz. Hátha!!!!
Köszi a bókot, amit nekem címeztél. Pedig még hajat mosni sem volt időm. :(

Rokica,
Egész jó a menü a bölcsiben. Ott főzik vagy hozatják?
De jó, hogy Zsuzsa ma egész könnyen vette az akadályokat. Lehetséges, hogy tényleg át fog állni a napi egy alvásra, akkor viszont érdemes lenne, ha a bölcsiben aludna, akkor pihenten és jókedvűen kapnád vissza. :)

Ayse,
Gratula a konyhabútorhoz! :) Teljes joggal idegeskedtél és mérgelődtél. Andrisnak nem volt gond, hogy cici nélkül kellett elaludnia?
A szomszédasszony nagyon kedves! :)
Köszi a kedves szavakat! Igen, nagyon jól megvagyunk Anyukámmal! :)

Kuha,
Valamit nem értek.... Én a TeszVeszen vásároltam úgy, hogy a kódot később kaptam meg postán. A Vaterán meg csak mélben kaptam kódot és már vásároltam és adtam el többször. Most minek akkor a kód?
Nagyon szerencsétek volt a tévészerelővel, milyen normális ember, hamar megcsinálta és még sok pénzzel sem vett le. :) :)

Barbi,
Sajnálom, hogy a fiúk újra betegek! Remélem, hamar meggyógyulnak és nem lesz semmi komoly baj! Drukkdrukkdrukk!
Köszi, igen nagyon szuper volt a délután! :)

And,
Jobbulást a rokonodnak! Azért számára biztos megnyugtató, hogy tudsz személyesen segíteni az osztályon. :)

benianyu

Ayse,
Nincs olyan, amit a Vaterán nem tudsz eladni. Simán megpróbálhatod a gázpalackot. :)

Csikken,
Nem te kerestél gázpalackot? :wink:

benianyu

Ayse,
Én is lógtam boldogult lánykoromban az MTV-n. Volt egy osztálytársam, aki Gazdagréten lakott, ott volt először kábeltévé. Adtam neki üres videókazettát, hogy vegyen fel klippeket, mi meg állandóan azt bámultuk az öcsémmel, meg a külföldi reklámokat. :)

benianyu

Így készül a Benianyus sorminta :wink: :) :oops: :wink: :? :) :oops: :twisted: :twisted:

benianyu

Benianyu!

Elaludt szegénykém, gondolom, a fáradtságtól kidőlt. :? De amikor hazamentem, egyből kihalásztam az ágyikóból és megszoptattam :). Egyébként elég kínzó érzés volt nem szoptatni ennyi ideig, és ráadául a kis hülye délben nem is kérte...szóval én majd szétdurrantam.
Azt figyeltem meg magamon, hogyha úgy alakul, hogy valamiért nem tudok szoptatni, amikor szoktam, vagy kéne, akkor egyre jobban ideges leszek. Szerintem valami hormonok okozhatják, hogy forduljunk a figyelmünkkel a baba felé és ha nem lehet, akkor az nagyon frusztráló. Tényleg síkideg voltam.

ayse

And!

Én mondjuk tuti elmegyek Lénával valhová 8)
Még nemtom hová...
De valami szabadtérire gondoltam...ha még olyan jó idő lenne... 8)

Ez a nyamvadt teszvesz...valamiért bedöglött nálam... :evil: :evil: :evil:

M

Kép

Kép
megann

páratartalom, állítólag 60 % körül jó, de legalább 40 kell, ha jól emlékszem. nálunk is télen elég száraz, nekünk is van párásítónk, az Eszti ágya mellé raktam, most is megy. talán használ valamit.

Ayse! hát olyan jót nevettem, amikor azt a svéd név kikiáltósdit írtad! nagyon vicces lehetett! :D az már kevésbé, ogy milye sokat kellett várni. asszem ez így jól van kitalálva (jó magyartalanul :P ), hogy egy hamar lilaködöt érző emberhez egy türelmes, nem hirtelenharagú társ kell. néha azt érzem, hogy férj fel is robbanna, ha ezzel tudná erőltetni a dolgokat :twisted: de a vásáról könyvébe én is mindig beírok, hadd legyen egy kis kellemetlenségük belőle, ha már nekem kellemetlenséget okoztak, persze idén már 3 egyenlevelet kaptunk. sajnáljuk, megvizsgáljuk, reméljük, blablabla...
hát biztos nem kis meló összerakni egy ilyen konyhát! úgyhogy drukk, hogy mielőbb kész legyen! nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre!

Bodza, hát nem kellemes, hogy pont ilyenkor jönne anyós vendégségbe :evil:

Juci! tényleg úgy megváltozott Marci arca! olyan kis kerek lett :) úgy adja magát, hogy az mber egy kicsit belecsípjen :wink:

Totka, no comment :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
én megmondom őszintén, én az elfekvőt nem bírnám. asszem.
és az egész kórházat bezárják?, most nem emlékszem mit írtál.

közben lemaradtam.. Barbi! szegény fiúk! ez nem igaz, hogy nálatok mindig van valami kórság :( :( :( küldünk nekik gyógypuszikat! illetve Eszti majd reggel, de remélem addigra már sokkal jobban lesznek!!!

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?