halihóóóó!
voltunk dokinéninél!Kisnyuszi8820(tehát 120at hízott egy hónap alatt) és73cm,bár eléggé ficánkoltlehet több vagy kevesebb,szerintem inkább több!de majd lemérem itthon!
amúgy nagyon megvolt dicsérve!mint mindig!
holnap viszem bőrgyogyihoz,mert nagyon nem múlik valami a hátán,én valami..ááá,nemzom,majd holnap megmondják,hogy mi az!és Fannit is visszük,mert neki egy elég látványos értágulatos foltja vana pofiján,ami cseppet sem halványodik!
aztán elugrottunk a Művészetek Palt ájába,mert most én készülök meglepninagyNyúlt!
,vettem jegyet a holnapi Royés Ádám és még ilyen-olyan hangszeres zenészek koncertjére,mert szertjük őket,pláne,ha valamiextrát is a szinpadra visznek!anyuval már lebeszéltem a dolgot,idejön fürcsi elött és vigyázz Kisnyuszira,amíg mulatunk!NagyNyúl meg kb.f8elött ér haza az olaszról(azt hiszi fürcsire
)és akkor majd jóóól meglepődik,mert kikészítek neki váltásruhát,csak bele kell ugrania éééés már indulunk is a 8as előadásra,még szerencse,hogy közel van!
drukkoljatok,hogy jól sikerüljön a dolog és el ne olvassa ő vagy valami besúgó ezt itt most
és,ha már ott jártunk abban a csodás épületben,persze be is jártuk,már úúgyis régóta oda akartam vnni nyuszimat,mert imádom azt a helyet!vasárnap tuti megyünk mi is!
szóval úgy elvolt ájulva anagy mindenségtől,hogy hazáig huhogott!majdnem megzabáltam!bementünk a könyvesboltba is,ahol vettünk csodálatos mesekönyveket,szintén nagy huhogások közepette!
kiszúrt magának egy nagyi típusu ott dolgozót,ő meg Kisnyuszit és hatalmas szerelem bontakozott ki kettőjük között!olyan édesek voltak,alig tudtam visszaédesgetni fiamat
!valamit tudott az a néni!de hogy jobbat,mit én?
,mindenesetre meggyőzött az eset arról,hogy igénybe vesszük egy ismerős barát falajánlását,miszerint ő bármikor vigyáz Kisnyuszira,ha szükséges és ha nem akkor is!jó fej,mi!látnátok hogy néz ki
,dió nagyságú luk van a fülében,édekes frizurák és marha vagány és eszméletlen bunkó,ha valakit nem szeret vagy nem ismer és nem szimpatikus,velem is így volt,utáltam is ,mint a szart(már bocsi),egszen addi,míg egy kissé ittas
állapotomban jóóól be nem olvastam neki(elmagyaráztam,hogy egy normális társadalmi életre képtelen .....na ebbe most nem megyek bele,de lényeg,hogy kbegy órán át soroltam a hibáit ,azóta jóban vagyunk
!minden jó,ha a vége jó!na és ő szeretne nagyon-nagyon vigyázni a Kisnyuszira,akinek az apjával kiskora óta jóban van!jó,mi?
a legviccesebb,hogy rá is bíznám!
szóval ez a Művészetek Palotája nagyon bejött nyuszinak ,megyünk máskor is!most alszik,biztos vele álmodik!