Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap nem voltunk itthon, este már erőm sem volt írni, csak olvastam.

Kuha :) Én is szurkoltam Gergőért, örülök, hogy megúsztátok! Én másfél éves lehettem, amikor lenyeltem egy gombostűt. Szerencsére csak a pelusban látta viszont anyukám, meg is hűlt benne a vér. Nem lett bajom, de ha belegondolok, hogy mi volt nálunk / gondolok itt a nem túl biztonságos, gyerekbarát környezetre/, kész csoda, hogy élek...

Ezek a Gergő fogak :evil: Én Gergőm 11 hónaposan kezdett fogakat növeszteni, akkor egy hónap elatt hat kijött. Két hónap szünet után most megint jönnek, két hét alatt már a harmadik jön, és ebből kettő rágó. Jól megszenvedi ő is :(

Örülök, hogy jó volt a játszóház! Ahogy tegnap készülődtetek, épp az jutott eszembe, hogy biztos jó sokan lesznek, már Ti is kisebb tömeget alkottatok :) Az állatkerti játszó sem volt mindig ilyen drága, és ott is van létszámstopp, asszem, ez előbb-utóbb elkerülhetetlen mindenhol. Itt csak hétvégén van?

Vásárlás: az ajándékokkal én is gondban vagyok, hogy mikor, hogyan oldjam meg, és hogy kerüljem el a tömeget. De a nagybevásárlásokat mért nem oldjátok meg házhozszállítással? A Food Expressznek, GRobynak, Corának tuti, hogy van ilyenje, a Food-nak ingyenes. Majdnem mindent meg lehet venni, én a nehéz cuccokat mindig tőlük rendelem / víz, tej, gyümilé, olaj.../. Neten keresztül is működnek.

Megyek, nézünk új számítógépet, hátha...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

úristen!!! :oops: :oops:
Jucc, az annyira se annyira=annyira, De annyira akart lenni!!!!!!!!!!Ne haragudj, mindíg megnézem előnézetben, de most siettem!
Szóval nagyon jó az édes kisfiam a videó alatt!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

And
Most olvasom(időben :oops: ), hogy voltatok pénteken Esztivel a laktóz int.teszten!Holnap Veres doki megmondja, hogy akkor laktózérzékeny, vagy sem?Gondolok majd Rátok !

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok, Tüncsi 1/2 5 kor ismét kidőlt...:)

Jucc, Corá-nak van házhozszállítása? Tuti?

Lányok nem készült fotó????

Kép

Kép
prüntyi

Lányok, sokfogúak...ti hogy álltok a fogmosással? Mármint baba szempontból... :wink: :lol:

én már sokszor gondoltam rá, hogy elkezdem...de még nem tudom hogyan....

nézzétek mit találtam...

"Beszélj velem úgy, mintha felnőtt lennék!
Játssz velem úgy, mintha gyerek lennél!
Bízz bennem! Adj nekem feladatot!
Majd meglátod, milyen ügyes vagyok!
Dícsérj meg, ha megérdemeltem!
Igazságtalanul ne büntess engem!
Ha úgy érzem, teher vagyok Neked,
boldogtalan leszek!Rossz gyerek!
Ha a bolt minden játékát elém rakod,
mit ér, ha önmagad helyett adod!
Játssz velem, mintha gyerek lennél!
Beszélj velem, mintha felnőtt lennék!
Ami nekem fontos, vedd komolyan!
Csak akkor szólj rám, ha komoly oka van!
Ne tiltsd meg, amit meg kell tennem!
A világot kell felfedeznem!"

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Kuha ment válasz!

És örülök hogy minden rendben mert bár nem írogatok mindig nektek (nem akarok bezavarni) de drukk volt innen is :)

Én a mikulás cuccot megvásároltam, ja meg karidíszeket is. De ajándékot nem. Nálunk minden évben megbeszéljük, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot a nagyok nem, de mindig meglep mindenki mindenkit végül. Nem tudom miért nem lehet betartani..

Hogy is van ez a játszóház a csodák palotájában? Mikor, mennyiért, ez érdekel!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

sziasztok! :P :P :P
itt vagyok,de még nem legálisan,azt majd holnap! :wink:
remek kis hétvégém volt,majd mesélek!
Kisanyuszi köszöni a sok jókivánságoT!
puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

sziasztok!

mi is nagyon jól éreztük magunkat!! asszem nekünk is állandó programunk lesz, ha épp nincs valami fontosabb.
kicsit elszámoltam magam, mert az Eszti egy perccel hazaérkezés előtt jól bealudt, persze kaja nélkül :( :( :( , de utána bepótolta legalább a keját, sőt du már gyümit is evett, amit az utóbbi időben nem akart.
én meg voltam du tornázni!! másfél órát! fél óra erősítés (mert elnéztem az órarendet, és egy óra danc aerobik, gondoltam kipróbálom. az utolsó 10 percben már egész jól ment :wink:
annyira jól éreztem magam, hogy tesómat is beizzítottam, holnap kipróbáljuk a kangoojumpingot, vagy mit. és bérletet is vettem, hogy tuti menjek :) szuper ez a hely, úgy örülök, remélem nem hagyom abba.
hű lányok, én nem is emlékszem hány éve tornáztam utoljára.

Noémi, a művészetek palotájában van, és ingyenes, a parkolás kerül pár száz ft-ba.
fotó nem készült...

Hajni, nekem majd kiesett a szemem, hogy 38 tyúkot kopasztotok meg! én csak fejet hajtani tudok ez előtt, én még egyet se tudnék!
most fürcsi

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a Művészetek Palotájában, először voltam ott és tényleg tele van mindenféle gyerekprogrammal! Mi tuti megyünk minden vasárnap!

Prüntyi:

Zsuzsával fogat mosatok, már amennyire lehet, minden este a kádban. Már egy kis fogkrémet is kap (Elmex babafogkrém). Buzdításként én is fogat mosok vele, de ezzel csak azt értem el, hogy most már követeli az én fogkefémet is, és kétkézre mos fogat. Leginkább rágicsálja meg szopogatja róla a fogkrémet, de most már próbálja utánozni a sikálást is, ami néha úgy néz ki, mintha tánci-tánci lenne a fogmosás. :) Oltári aranyos. Amúgy élvezi, csak a hatékonyságáról nem vagyok meggyőződve, én is próbálom neki sikálni, de nem mindig engedi. Próbáltam már azt is, hogy egy kis pelenkadarabot az ujjamra csavartam és azzal dörzsöltem a fogát, nekem úgy tűnik, lepedékes, azért is "erőltetem" a fogmosást. De nehéz megállapítani, mert mutatni nem mutatja ám!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Noémi!

Privi ment!

Jucc!

Így utólag, de Neked is nagyon köszi a szorítást Gergőért!!
Azért te sem lehettél semmi kisgyerek!!!!
És ha jól belegondolok, az a gombostű sem lehetett semmi. Sőőőőőt!!!!!!:shock: :shock: :shock: :shock:

Prüntyi!
Én még nem próbáltam a fogmosást, bár a Nenedent-Baby tanulószettet megvettem Gergőnek.
És igaziból az 3 elmúlt 3 hétben kezdtek el nőni a fogai (3 is), előtte arra a 2 fogra nem erőltettem.
De gőzöm sincs, hogy hogy fogjak neki... :? :? :?

Nagyon tetszik a vers, amit beraktál, le is mentettem!!! (És milyen igaz!!!!)

Andrea!
Aerobic óra :D :D :D :D
Kangoojumping: én olyat még csak tv-ben láttam , de nekem nagyon tetszik, és szívesen kipróbálnám én is. Majd számolj be, hogy tényleg olyan könnyű-e csinálni, mint amilyennek látszik!!!

Róki!
Tánci-tánci fogmosás!! :D :D :D

Kép
kuha

Sziasztok!

Nem jöttek pár napig, győztem is visszaolvasni! :shock:

Azt hiszem, meggyógyultunk! :) KOPP-KOPP!
Nati ma este már tartotta az orrát a sterimaros flakonhoz és egyedül szívta ki az orrát. Persze nem túl hatákonyan, ezért rásegítettem én is kicsit. De már szinte semmi trutyi nem jön! :)

Édesen mondja, hogy bújcs, ha kis ölelgetésre vágyik, miközben jön és hozzánk bújik! Megzabálom!:)
És olyan kis édes, ha Apa megölel, rögtön jön ő is, nehogy kimaradjon a jóból. :D

Szombaton megint a Nagyinál depózott, mi meg Apával cincogtunk! :lol:
Én délelőtt vásároltam kicsit, vettem magamnak egy gatyót és egy felsőt, Apa meg masszíroztatni volt. Hazafelé hozott ebédet, így főznöm sem kellett. :)
Délután ablakot pucoltam volna, meg függönyt kellett volna mosnom, de ez elmaradt.... :lol:

Róki!
Utólag is boldog névnapot kívánunk neked! :)

Kicsi Marciknak is boldog névnapot kívánunk! :)

Kuha!
Húú, olyan rossz volt olvasnom, min mentetek át! :( Örülök, hogy minden rendben Gergővel! :)
Nem viccel a fogzással! :? A szemfog később szokott csak kibújni, nem? :shock: Bár, ahány gyerek, annyiféle a fogzás is.

Totka!
Miért nézne le bárki is? :roll: Szerintem tök jó, hogy van erre lehetőségetek! :) Bár én valószínűleg nem lennék képes kopasztani. :oops:

Ancsi!
Éljen a szabad hétvége! :)

Barbi!
Natinak is van ilyen típúsú tescos rugija, pizsinek használjuk. Valami 300 pénzért vettem és még mindig tök jó állapotban van. :D
Remélem azóta szent a béke Apával! :)

Jucc!
Nagyon jól sikerült a vidió, ügyes vagy! :D

Biztos jó lehetett egy a játszóházas délelőtt, egyszer mennénk mi is! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

And!
Ez a kangooizé nekem is nagyon tetszik! :lol: Mesélj majd! :D
Bár félek, hogy én 5 perc után légszomjban kinyúlnék! :?

Ayse!
De jó, örülök, hogy összejön a konyha! :)
A fagerland nekem is nagyon tetszik, de miután nekem nem amerikai konyhám lesz és sajna nem is lesz túl nagy, én valami világosabbat nézek. pl.: tildaholm (így írják? :roll: )

Andi&Nati

KépKép
duda

Halihó!

Na elmentek a vendégeink..
Volt még Lénán kivül egy 7 hónapos baba, meg egy 2 év 2 hós kisfiú is.
Annyira helyesek voltak együtt.
Léna roppant kedves volt a kislánnyal...megsimogatta vagy 1000sze és puszilgatta ölelgette...
No persze ő még nem vette el a játékait.. :lol: :lol: :lol:
Viszont a kisfiú már nagy ellenfél volt :lol: mindent kikapdosott a kezéből, úgyhogy vele már résen volt, de azért nem volt nagy baj...pici civakodás sirással, de nem volt vészes..
Bezzeg amikor kézenfogva jöttek koldulni golyót a spájzból..na akkor nem volt civakodás, csak nagy egyetértés :? :lol:
Viszont én jól bezabáltam palacsintából :oops: :oops: :oops:

Kuha!

Hát én őszintén szólva eléggé kétségbeestem amikor Léna ma elorditotta magát...mivel ezzel én még nem találkoztam.
Fogalmam sincs hogy fogom lekezelni az ilyen dolgokat.

Képzeld volt ott egy 3-4 éves forma kisfiú aki úgy motorozott a tömbegben a sok kicsike között, mint egy vadállat, és persze jól fel is boritotta Lénát, Léna meg szó szerint mint egy béka kiterült jó nagyot plattyanva..úgy visitott szegény :( :( :(
Hát nem épp a legjobb gondolatok jutottak eszembe :oops: :oops: pedig tudom hogy nem direkt volt, hogy ő is csak egy gyerek és hogy a kisfiú is nagyon megijedt a történtektől...de sajnos nagyon csúnyán néztem szegény kisfiúra :oops: :oops: És ezért nagyon szégyellem magam :oops:
És nagyon nem tudom hogy hogy fogom én ezeket a dolgokat lekezelni :oops: :oops:

Fogmosás téma:

Lénának 5 foga van...szerintetek érdemes már elkezdeni neki fogat mosni??? :roll: :roll:

Majola

Julcsi tiszta apa :P

M.

Kép

Kép
megann

Megann: a szomszéd lány csak kis Karcsinak hivja :shock:
Nálunk is vendég kislány volt, 2 és fél éves, elképesztő, milyen jól eljátszottak, szinte rájuk sem kellett nézni. Fogócskáztak, bújócskáztak, olvasgattak...hihetetlen.

Fogmosás: mi is mosunk esténként (igaz, 3 napja nem, mert nem találjuk a fogkefét :oops: , jellemző), először én sikamikálom, aztán Julcsi. Fogkrémet még nem akarok használni egy darabig (vannak, akik szerint felnőtteknek is felesleges).

Jövő héten még mi is megyünk játszóházba, utána már kicsit messze kerül tőlünk :(

KépKép

KépKép
majola

Na, Tüncsi elaludt, és most só-sátrazok...de a szódabika minek bele...?

Róki, köszi az infót...én egy-egy együtt alvás alkalmával vettem észre, hogy a lehelete már másmilyen mint eddíg, ezért gondoltam, hogy már el kéne kezdeni valamit...bár nálunk a fogmosás után még egy tápi bizti lecsúszna...de mégis jobb mint a semmi...

Kép

Kép
prüntyi

fogmosás: most olvastam valami újságban, hogy elvileg már egészen korán, amikor még nincs fog, akkor el kellene kezdeni dörzsölgetni az ínyt (pelenkával), aztán ahogy a fogak jönnek, jöhet a fogmosás is.
a fogkrémről két tök ellentéteset olvastam, az egyik szerint még korai, a másik szerint nagyon vékonyan kenjük be a fogkefét, épp, hogy csak megmutassuk. én ezt teszem, mert a dokinénink ezt mondta (mármint a fogorvos). mi is az elmexet használjukpontosítok, a dokinénink azt mondta, hogy már 4 fognál érdemes fogkrémezni (ennyi foga van pillanatnyilag Esztinek), de eddig mi is csak fogkeféztünk.

Zsuzsa: Kiskarcsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nekem ez nagyon tetszik, olyan aranyos :)

Jucc, a gombostű az nagyon rosszul hangzik!!!

KépKép
KépKép
and

Majola!

:lol: :lol:
Tök jó...akkor Julcsi meglesz a kistesóval :D :D
Nem félsz a költözéstől az új helytől, a vidéki viszonylatoktól? a távolságtól? :roll: :roll:
Mert én is vidéken vagyok..de negyed óra és az Őrsön vagyok :roll: :roll:

Apropó...

Bodza!
Tényleg jó eltűnt.. :roll: :roll:
Mi már morfondiroztunk a lányokkal a játszóházban...lehet hogy..................... :roll: :roll:

And!

Abban az új wellnessbigyóban voltál amit irtál?
Ott van Kőbányán???
Én voltam már olyan Kangoo izén....az Ádee-val, aki bevezette ezt a fajta tornát kishazánkban...
Hát....én nekem nem nagy durranás... :? :? , magasabbra tudsz ugrani vele.. :? :? , de kényelmetlen, pont mint egy sicipő :? és az én érzéseim szerint semmivel nem izzasztóbb, hatékonyabb, fárasztóbb mint bármelyik másik.
Régen a Hidvégi Andihoz jártam tornázni, ő elég jó a szakmában...na azóta sem volt olyan órám mint nála..
Na ott a végére már tényleg majd összehugyáltuk magunkat, szakadt rólunk a viz patakokban, remegett minden izmunk...DE ANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VOLT.. :P :P :P
Ma már másmilyen tipusu tornát tart...sajnos..pedig hozzá visszamennék..

M.

Kép

Kép
megann

innen hallom, hogy már megint barca meccs van.....
ÚTÁLOM A FOCIT!!!!!

apa beújított a héten valami kütyüt, amit állítólag most olcsóbban adnak, mint a rendes hbo előfizetés. úgy jött haza, hogy mondta, hogy hoz haza meglepit. azt mondta meglepi nekem is, meg neki is, de nem merte elárulni, hogy mi az. na aztán rájöttem, hogy miért nem merte :evil: :evil: néha legszívesebben kivágnám a tv-t a szemétbe, de csak azért nem teszem, mert még vesz helyette 3-at és nagyobbat. ezek után szerintetek engem mennyire érdekel az új kütyü, amivel még nemtudomhány csatornát lehet fogni? :evil: :evil: :evil: :evil: mondtam, hogy legközelebb egy szál virágot hozzon....

na azért nem vagyok ilyen morcos, még fel vagyok dobva a tornától, és a kocsit is kezdem élvezni :D
most megyek a dolgomra, jóéjt :)

KépKép
KépKép
and

Prüntyi
úgy gondolom fertőtlenítésre,de nem biztos,csak azért gondolom,mert gargalizálni is szoktak szódabikarbónával,ha torokgyuszi?vagy mandulagyuszi?vagy valami ilyesmi van! :roll: de legközelebb megkérdezem neked!
lényeg,hogy jóóóól fedd le lepedővel(vagy többel)az ágyikóját és a lavort vagy lábast és min.fél órát gőzölögjön,utána meg lehet ismételni,de az is jó(nem tudom mekkora a gyerek szoba)ha az ágya mellé teszel egy lavornyit és akkor elmehetsz aludni is,de elötte egyszer-kétszer sátrazz!
és másnap napközben is,amikor Tünycsi alszik,érdemes többször is megcsinálni,sokkal gyorsabban gyógyul!
jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,

Kuha, nekünk nem a letapadás miatt kell műteni Rolit, hanem mert egyik golyója fent maradt :(
Két éves korig kell mindenképp lehozni, mert megfő-

Prüntyi,
vers nagyon aranyos :) :)
Fogmosás, Rolinak mossuk fogát, és mióta megtanulta kiköpni a vizet, azóta Elmex fogkrémmel.

Tényleg Bodza... :) Olyan izgi már, nem tud valaki valamit róla.

Róki, te beszéltél már Siklóssal ezzel a kórház dologról? Hogy hogy lesz? Ha nem ő lesz ügyeletben? Meg a kórház???

Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Hajni!
ÁÁÁÁÁ, Apa nem az a nyafogós típus, :) viseli a sorsát, kötéscserézünk esténként, eddig nagyon jól bírja! Le a kalappal előtte! Holnap még visszavan a neheze asszem..... :(
Le a kalappal előtted a csirkevás miatt! Ügyes csaj vagy ám! :D Én régen, mikor mamámnál voltam, ő szokott csirkéket vágni, de én mindig úgy sajnáltam őket (pedig megenni meg jó) :)

Kuha!
Jó, hogy Gergő rendben van! :)

Fogmosás: kb. ua., mint Rókinál, csak fogkrém nélkül, és én vacsi után, még az alvós szopi előtt mosatok Petivel fogat! Ő sem mindig engedi nekem sikálni, de ha odaadom a fogkefét, azt nagyon élvezi, rágcsálja, huzigáljaés néh táncol is vele :lol: ! Lehet, hogy nem hatékony, de legalább valamit csinál vele :lol: majd megtanulja használni később!

Prüntyi!
Nagyon tetszik a versike, nem baj, ha felteszem a pécsibe is, olyan aranyos!!!!!!! :D és olyan igaz is.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

And :) Torna :) Kocsi :) Tévé :( Szerencsére nekem lassan sikerül leszoktatnom Apát a tévéről, legalábbis a töménytelen, értelmetlen tévézésről. De a Híradó az szent :(
Hát tényleg elég durván hangzik ez a gombostű, asszem az én őrangyalaim is jól végezték a dolgukat :)

Fogmosás: Én is úgy csináltam az elején, hogy éppenhogycsak kibújtak az elsők, textilpelussal letörölgettem a lepedéket róluk esténként. Most, hogy már több fog van, szoktatom a fogmosáshoz, ezért fogkefével megmosom Gergőnek, majd a kezébe kapja a kefét, és elrágcsálja még egy darabig. Fogkrémet nem használunk, valahol azt hallottam, hogy a lenyelés miatt nem ajánlott, valami méreganyag van benne :roll: Jut eszembe: A napokban a kezembe került egy teszt-magazin, ahol a gyerekfogkrémek közül az Aquafresh jött ki a legjobbnak, kiváló minősítést kapott, az Elmex "csak" jót.

Prüntyi :) Ugye Te kérdezted a Cora-házhozszálíltást? Az biztos, hogy volt, mert elég régen jártam Corában, de a fótiban láttam a bejáratnál kirakva egy táblát, azon hirdették. Hogy most is van-e, nem tudom. De mintha tavaly, még várandósan is szóbakerült volna ez a téma, talán Penna írt róla...

Délután lementünk sétálni, közben beugrottunk egy helyi számtech üzletbe, és Apa le is előlegezett egy gépet, ami szerdára lesz összerakva. Szóval ha minden jól megy, szerdától végre lesz jó gépem
Utána mentünk játszóra. Minden csupa víz volt, de Gergő nem maradt a kocsiban, így nagy dagonyázás lett a dologból. Nem jártak arra sokan, de aki igen, az mind szóvátette a dolgot... Nem is azon akadtak fönn, hogy megfázik négykézláb a gyerek, hanem hogy milyen mocskos lesz.

Hazafelé elmentünk egy szolárium mellett, és Apa rámparancsolt, hogy feküdjek be 10 percre, ők addig mennek még egy kört. Így is lett, és nagyon jól esett!
Hazaérve nekiestünk mi is a srácok hajának, mindkettő levágva, már nagyon aktuális volt.

Van pár új kép a családról:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kopaszok hajvágás után:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 411.86.jpg[/img]

Itt látható, hogy két cicánk van :)
Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

kopaszok mégegyszer:

Kép

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Milyen rendes Apa, hogy így rád "erőszakolta" ezt a szolizást :lol:

Nekem is ez bajom a sétálással, hogy Leon is egy idő után ki szeretne szállni a babakocsiból, de ugye járni még ő se igazán szokott, max. egy pár lépést. :?
De édesek a kis kopaszok, én fiaimat is lassan nyírni kéne. :D
A cicák ilyen joban vannak???? :shock:
Nagyon arin alszanak együtt!
Ha itt van öcsém cicája, soha nem alszanak együtt, a miénk kicsit féltékeny és nem engedi maga mellé.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szép jó reggelt!

Thomasanne
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Rokica
A pocakodban lakó Szilvibabának is!!!! :wink: :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jó reggelt lányok!!!

Köszi a válaszokat...akkor megnyugodtam...én is még csak fogkrém nélkül, gumisörtés fogkefével dörzsölgetem neki...

Nyúlné, köszi :)

Viki, dehogy baj...én is az Istvánosoknál olvastam...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt.. :(

Reggel pakolom ki a mosogatógépet, a kávécscsészéket(amikből ti is ittatok) rakom ki, egyszer csak az egyik fém karima elengedi a benne lévő üveget és zutty le a gránit munkalapra, millió morzsaszerű darabra tört, beteritette az egész konyhát étkezőt nappali elejét...Léna meg ott feküdt mögöttem a játszószőnyegén és szürcsölte a reggeli kakaóját :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Akkorát visitottam hogy Léna teljesen megrökönyödött...
Egyből felkaptam mert láttam hogy felé is röpültek a darabok...de szerencsére megúszta...nem ment a szemébe egy sem..., de nagyon meg volt szeppenve...csak nézett hogy most mi van..
Teljes idegroncs lettem...kb úgy remeghetett a lábam mint Kuháé hétvégén :( :( :( :(
Az a rohadt redvás édjfkéajgvahndjfkamsljgvyhnj ldkaléyj j kávécsésze, hát hogy az úristenbe lehet valamit igy legyártani????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Jucc!

Egyiket nekem adod??? :P Mármint a cicákbból egyet :lol: :lol: :lol:
A fiúkat nem kérem, úgysem adnád, meg olyan helyesek igy együtt, kár lenne szétszedni őket :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Láttátok, hét vége felé 15 fok lesz :P :P :P :P

Éljen éljen hurrá... :P :P :P :P
Elszámolta magát férj...nem ezen a hétvégén megyünk Bécsbe, hanem jövő hét végén :? :? remélem addig nem fosztják le teljesen Parndorfot :? :?
Viszont akkor lehet hogy elmegyünk valami kirándulóhelyre hétvégén :P :P , hacsak férj nem akar megint paintballozni :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Ja és szombaton megyünk hogy vasárnap tudjam vinni Lénát edzésre a Művészetek Palotájába szociológiaórára :? :? :? :? :? :? :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Lőjetek már le.. :lol:

Kép

Kép
megann

Bár ha jól belegondolok, akár vasárnap is lehet...

Délelőtt szociológiaóra
Délben ebéd a büfében
És onnan kirándulás a szikrázó napsütésben(ha lesz) :P

Na most lehet hogy elszaladunk Lénával a Bricostoreba némi karifadiszért...bár apa egy fillért nem adott :evil: mindig elfelejti az ilyesmit :evil: , node sebaj, vagy hitelkártya :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Kinek milyen szinű lesz a Karifája?
Egyszinű, vagy szines????? :roll: :roll: :roll:

Én még nemtom... :roll: :roll:

Mindenesetre olyan természetes diszeket szeretnék...fából, anyagból...üveggömböket nem annyira...

M.

Kép

Kép
megann

Megann!!!

Jézusom!!! Mi van mostanában???? Elhiszem, hogy megijedtél!!!
Szerencse, hogy Léna nem kapott a pohárból... :)
Tök gáz, a hétvégéből annyi maradt meg bennem, hogy nem merem Gergőt egyedül hagyni a szobában.
Eddig simán itt hagytam, mert nem volt semmi gond.
De most bennem van a félsz...

Kép
kuha

Halihóóóóóó! :P :P :P :P :P :P :P
csodás hétvégém volt!reggel deportáltuk Kisnyuszit Anyumékhoz,majd megrohantuk a Westendet!szerintem egy éve lehettem ott utoljára,kb.akkora tervezem a következő látogatást,sosem lesz a kedvencem és még a nagy tömeg elött eliszkoltunk!haza!ahol is nagyNyúl közölte,hogy akkor most pakoljak össze egy éjszakára való túlélőcsomagot :shock: ,nagy izgalomba jöttem,majda kocsiból sasoltam,hogy hova rabol el a drágám!meg se álltunk a Visegrádi Silvánus Hotelig! :P ,olyan jó volt!szaunáztunk,gőzőltünk,maszíroztak,pihentünk,sétáltunk,ettünk-ittunk és hát tulajdonképpen,ahogy azt a nyulak szokták :oops: ,elvoltunk! :wink: nagyon jó volt,másnap is még kiélveztük a gőzt(nekem az jobban bejön,mint a szauna,mert ott pl.rosszul leszek,biztos az alacsony vérnyomás miatt,a gőzben meg kamillás illat volt,de volt aromaterápiás kabin is és sókabin is!szuper volt)majd Szentendre felé kanyarodtunk és ott kávéztunk a Nosztalgia kávézóban és vttünk Kisnyuszinak egy pólót "IGEN ANYU!"a hátán meg"IGEN APU!"felirattal :lol: és egy rúddal tologatós fakutyát,nagyon tetszett neki!ebédre értünk anyumékhoz,Kisnyuszi 3órás alvása közepére,így kellemesen megebédeltünk,majd volt nagy öröm,amikor felébredt!és képzeljétek!2nap alatt rengeteget nőtt,több lett a haja,szebb és okosabb lett! 8) :lol: és nagyon hiányzott,de jó volt kikapcsolódni kettesben,jót tett a lelkünknek és kettőnknek is! :P
hááááát lányok,soha rossazbb meglepit! :P
egy bibi volt csak az egészben(KÉPZELD BARBI!!!!!!!)beállt a derekamba valami! :? már úgy mentem oda és mire hazaértünk egyre roszabb lett,ma reggel meg katasztrófa a helyzet,de annyira nem borít most ki,viszont!jól megkaptamKisnyuszitól,mert többszörös kelés volt éjszaka,akkora szél volt,hogy nem bírtunk aludni,majd most reggel ki akartam vele menni a boltba,de mikor már felölöztünk óriásit esett a porszívó csövében és nekivágódott fejjel a szekrény szélének!brutál púpja van,nem is éretm hogy nem tört be a feje!akkora lett mint egy dió,csak szekrény sarok formájú és lilla! :shock: :shock: :shock: :? ,szegénykém nagyon óbégatott,talán így még soha! :? rátettem egy AloaFirsttel befújt kendőt,nagyon ellenkezett,de hatásos szokott lenni,elötte mirelitt spenótos zacsival próbáltam visszanyomni a púpot,de reménytelen próbálkozás volt!megértem!most alszik,de elötte azért bevágott egy túrórudit!
remélem kicsit visszamegy a púpja,mert így ijesztő látvány a gyerek!

ja és persze anyuméknaál egy kicsit sem hisztizett,nyafizott,még az orrsprayt is mosolyogva tűrte,szóval minta gyerek volt......hm..... :roll:
ez azért annyira nem hihető,de mindegy,látszólag tényleg jól érezte magát!

na megpróbálok visszanézni! :shock:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

látom,vannak balesetek rendesen,de azért ettől még én nem érzem jobban magam!csak veletek érzek együtt,sorstársaim! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó Reggelt!

Itt vagyunk,kiünnepeltük magunkat :lol: :lol: :lol: ...bár még egy menet a Mamámnál hátra van pénteken! :D :D :D

Köszönjük a névnapos jókívánságokat is! :D

Tegnap nagyon jól sikerült Mazsi és Apa Szülinapja+ a Mártonnap!libacombi helyett sült májacskával és gesztenyetortával :P :P Mazsinak meg Nyúlné féle daratorta rizstejjel és banánnal meg párolt fahéjjas almaszeletkékkel! :P :P :P

Sok szép és hasznos ajándékpt kaptunk:
bodykat,egy kétrészes overallt(ami nagy és ronda színű - libafos
zöld :lol: :? - de szerencsére vissza tudom cserélni! 8) ),pénzecskét bundás kisbakancsra,állatkákat,egy számítógépbillentyűzetet(Apáé régi) :lol: :lol: :lol: -ennek volt a legnagyobb sikere! :lol: :lol: :lol: ,kis kötött kapucnis pulcsit Perui -állat jól néz ki lámák vannak belekötve,kézi munka!!!!
és sok piros szivecskés lufit!!!!! :D

Na pár képet dobok,aztán porszívózás és megyünk overallt cserálni meg sétálni!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
annamami

Nyúlné

hát ez szuper lehetett!!!! :D
Milyen romantikus ez a NagyNyúl! 8) :D

Szegény kicsi púposhomlokú nyuszkó!!!! :( pusszpussz a druszánknak! :wink:

Kuha

RETTENETESEN izgultam Gergőért,még Apának is felolvastam hangosan,hogy mi történt veletek! :(

Fúúúú bazira próbára teszik ám az ember ezek a csibészek!

Mazsival még nem volt ilyen de már "várom".... :?

Jucc

fiúk nagyon helyesek,csibészek!!!! :wink:
Kedvencem az első kép rólad és Gergőről! :D
Apátok meg eszméletlenül hasonliít a mi Apánk kollegájára,a szeme legalábbis!!!! :wink: :D
annamami

Sziasztok!

Képek szupi jók, mint mindig! :lol:

Megann!

Én a babakajás üveggel jártam hasonlóan, pár héttel ezelőtt! Csak én a csöpögtetőtálcáról vertem le!!! :( Szerencse, hogy Lénának sem lett semmi baja!

Minden Szilviának boldog névnapot kívánunk!!! (a pocilakóknak is :wink: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Nyúlné!
NagyNyúl tényleg nagyon romantikus!!! :D :D :D
Szép és kellemes hétvégétek lehetett!!!

És most hazabeszélek: örülök, hogy kicsiny városomat is meglátogattátok :D :D :D :D
És tudom ám, hogy milyen pólót kapott Kisnyúl!!! Naggyon vagány, és a hely is, ahol (elképzelésem szerint) vettétek.
Baromi jó pólok vannak ott, én a "Ma még nem vettem semmit" feliratúval szemeztem múltkor. Csak nem volt a méretemben :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: , így a barinőm, aki nem tudott dönteni, hogy milyet vegyen, az én tukmálásomra olyat vett magának!

Most olvasom, szegény Kisnyúl is lezúzta magát!!!
Hát tényleg nem semmik ezek a kölkök!!

Annamami!
Jaj, mindig úgy szeretem nézni a családi képeiteket! Olyan szép kis-nagy család vagytok!!!!!!
A lányok gyönyörűek, Mazsiról meg nyilván ne is beszéljünk!
És ti is nagyon összeilletek a pároddal!!!

Balesetek: kívánom, hogy még jóóóóó sokáig ne legyen ilyen aggódásban részed!!!!
És köszönjük nektek is az aggódást! Szerencsére tényleg csak ránk ijesztett az úrfi.
Érdekes, mert bár nem tudtam, hogy nyelt-e valamit, vagy nem, mégis az volt rögtön az első reakcióm, hogy akár igen, akár nem, irány a kórház.
És csak utólag gondolkodtam el azon, hogy mi lett volna, ha mégis???
Atyaisten, hogy mivel járt volna, ha mégis lenyeli azt a szart???

Komolyan, azt nem éltem volna túl!!!!!!!!

Na, de beszéljünk mostmár vidám dolgokról.

Például arról, hogy:

Jucc!
Jól vettem ki a szavaidből, a párod ment veletek a játszótérre????????
Én mikor fogom mindenzt megélni????
És még a szoliba is bezavart... 8) 8) 8)

Kép
kuha

Itt vagyok újra! :D
Panni a szokásos délelőtti alvását tölti, a borsófőzim kész, ill.sütök még mellé a Ságának a zöldséges nuggetsét-Panna nagyon-nagyon szereti!
Jucc
Nagyon aranyos fiacskáid vannak!ahol hintáztok, az csúcs! :D
Megann
Én már kétszer jártam a töréssel kapcsolatban.Egyszer egy palacsintákkal teli tányért löktem le, Panna meg mellettem játszott, és a hangos csattanástól kb.10percig torkaszakadtából ordított.Másodjára Ő rántott le az asztalról egy kristálypoharat, attól megijedtem, mert én úgy láttam, hogy rá is ment, de megúsztuk!
Karácsonyfa:nállunk mindíg férjem dolga, és Ő imádja, ha színes(persze, nekem az egyszínű-arany tetszik), mindíg vesz egy-két újdonságot rá, imádja.Én meg azt imádom, mikor gyertyát gyújtunk, és minden, és mindenki ünnepi díszbe öltözik.
Viki
Férjed egy hős, hogy minden nyikk nélkül viseli a procedúrát!Bezzeg az enyém, ha fáj a torka, már halálán van! :D
Nyúlné
Ezt nevezem ám párkapcsolat építő tréningnek!!!!!! :D :D
Lovagias NagyNyulad van a javából!!
Marcidnak mi is puszantókat küldünk a reméljük már nem növekvő bubjára!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha
Mikor jelenik meg a Baba Patika Modell Gergőddel?Neked nincs repi példány??

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Hát, hogy őszinte legyek, foggalmam sincs! Azt mondták, hogy decemberben, de lehet, hogy felhívom őket, hogy mégis mikor.
Repi pld.-m nincs, de majd jól bespájzolok belőle... :D :D :D :D :D

Kép
kuha

Sziasztok!

MINDEN SZILVINEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Nincsenek a fiúk, így 1 órája keltem fel :oops: :P
Arra sem ébredtem fel, hogy Gabi felöltözött, szöszölt itthon, levitte a kutyákat és elment dolgozni......
Tegnap este még elmentünk a camponában lévő h&m-be, hááát, szerintem se egy nagy szám, nem jobb, mint ami az árkádban van :?
Azért vettem a fiúknak bodyt, meg alsó pólót, meg magamnak csatot.

Nyúlné!
De jó lehetett a visegrádi hétvége! :D
Ilyen meglepetést én is szeretnék, az biztos.
Derekad :(
Nagyon szar, elhiszem, nekem se az igazi még, pl. most reggel is annyira fáj, hogy csak na :(
Kisnyuszi szegénykém, biztos jó csúnya a púpja, dehát ezeket az eséseket nagyon nehéz kivédeni, Nolcsi is sokat esik még, pedig ő már nagyobb! :?

Annamami!
Libafos zöld overál :lol: :lol:
A képek viszont nagyon jók, helyesek vagytok! :D
Mazsi daratortája nagyon jól sikerült! :wink:

Megann!
A holnapi nappal kapcsolatban annyi van, hogy 11-re nőgyógyászhoz kell mennem, ez most derült ki, hogy nem tud fogadni, csak holnap :(
Összeszedtem valami szar, így muszáj holnap elmennem, mert már az is késő, a hétvégén véresre vakartam magam :oops: :twisted: :evil: Bocsánat...
De ott hamar végzek remélem, utána még jó neked???? Mert én ráérek, direkt nem szerveztem semmit.

Csajok, nem tudom, ez miért van, de nekem soha nem voltak ilyen nőgyógyászati fertőzéseim, de mióta terhes lettem Nolcsival, már tök sokszor volt :cry: :cry:
Eddig 1-2 nap alatt elmúlt, ha canestennel kentem, de most nem akar :cry:
Na majd holnap remélem okosabb leszek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Pohár törés nem semmi, de a lényeg, hogy Léna jól van!
Nálunk szerintem idén is arany lesz a fa, már évek óta ilyen, de idén tuti nem veszek egy fányi (ami jóóó nagy, 2-2,5 méteres) díszt. :?
Minden évben ezt mondjuk, hogy több tízezerért nem veszünk díszeket, inkább a fiúknak ajándékot....na majd jövőre :lol:

Hajni!
De ügyes vagy, hogy már kész az ebéd. Én hálóingben ülök az ágyban és rohan a lakás, annyit kéne pakolni. :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Pohár törés nem semmi, de a lényeg, hogy Léna jól van!
Nálunk szerintem idén is arany lesz a fa, már évek óta ilyen, de idén tuti nem veszek egy fányi (ami jóóó nagy, 2-2,5 méteres) díszt. :?
Minden évben ezt mondjuk, hogy több tízezerért nem veszünk díszeket, inkább a fiúknak ajándékot....na majd jövőre :lol:

Hajni!
De ügyes vagy, hogy már kész az ebéd. Én hálóingben ülök az ágyban és rohan a lakás, annyit kéne pakolni. :roll:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Én dettó ugyan úgy vagyok, mint Te ezekkel a nőgyógy sz..rságokkal.Terhességem előtt semmi, mostmeg.....ÁÁÁÁÁ!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi!

Remélem, semmi komoly! Majd nyugtass meg minket!

Nekem is mennem kell sajnos, mert képzeljétek, én mostmár kb. 7 hónapja, hogy visszatértem a rendes gyógyszeremre.
És kb. 2-3 hónapja, nagyjából fél időben, tehát pont akkor , amikor teherbe tudnék esni, 2-3 napig vérzek. Ill. az első napon vérzek, a 2-3 napon meg ilyen nagyon barnás folyásom van. Utána, mintha elvágták volna, és a várt napra mindig megjön rendesen.
Ez mi a franctól lehet???

De fasza, mert a Kútvölgyibe ugye bejárási tilalom van, oda nem tudok menni, a magánrendelőjébe csak csütörtökönként rendel, de e hét szerdától jövő hét végéig szabin van.
Úgyhogy jegelem a témát, még vagy 2 hétig. Ja, aztán pont meglesz, azért nem tudok menni. Úgyhogy kivárok...
Remélem, semmi komoly, és húzhatom még egy kicsit...

Kép
kuha

Barbi!
Remélem én is, hogy semmi komoly baj nincs, és ami van, az is hamar elmúlik!

Kuha!
Nekem még terhességem előtt volt ugyanilyen bajom a gyógyszerrel, kicsi méhszájsebem volt, leecsetelte, és a doki azt mondta, hogy gyógyszert kell cserélni, de én már akkor ugye nem akartam másik gyógyszert :wink: Mindenesetre jó lenne megnézetni!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!

Szuper volt nekünk is a hétvégénk!!(Nyúlné!!Mi is tréningeztünk!! :lol: )
A pénteki napot már leirtam.A szombati esti fürdőzés is csúcs volt!!Ettünk jó sok görög kaját!! :oops: Közben szólt a görög zene és táncoltak is.A medencékben egy csomó lufi volt és habos volt a viz!!
Szóval jól kiáztattuk magunkat!!
Aztán a termál mellett van egy discó és bementünk rityőzni egyet!!Hát mi a párommal akkorát,de akkorát tánciztunk!!!
1-re értünk haza és vasárnap 11-ig aludtam!!! :D
Aztán összekaptuk magunkat és rohantunk a mi kis drágánkhoz!!!
Annyira édes volt mikor meglátott minket!!Csak mosolygott egyfolytában és ölelte a nyakunkat!!!
Majdnem elsirtam magam!!! :oops:
Aztán megebédeltünk,miközben Meli már az ajtóban kiabált,hogy apaaa,anyaaa és fogta a cipőnket,hogy mostmár tényleg ideje lenne,hogy hazavigyetek!!!
Szóval nagyon jól telt a hétvégénk!! :D

Barbi.
Ez elé hosszú lett?? :lol: :wink:

Prüntyi.
Irtam neked egy pü-t!!

Mea.
Merre vagy??
Azóta is várom a leveledet!!!

Most mennem kell,mert felkelt a kisasszony!!Reggel 8-kor megitta a tápit és visszaaludt!!Én is!! :oops: Egy órája keltem!!! :oops: :D

ancsi26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?