Halihóóóóóó!
csodás hétvégém volt!reggel deportáltuk Kisnyuszit Anyumékhoz,majd megrohantuk a Westendet!szerintem egy éve lehettem ott utoljára,kb.akkora tervezem a következő látogatást,sosem lesz a kedvencem és még a nagy tömeg elött eliszkoltunk!haza!ahol is nagyNyúl közölte,hogy akkor most pakoljak össze egy éjszakára való túlélőcsomagot
,nagy izgalomba jöttem,majda kocsiból sasoltam,hogy hova rabol el a drágám!meg se álltunk a Visegrádi Silvánus Hotelig!
,olyan jó volt!szaunáztunk,gőzőltünk,maszíroztak,pihentünk,sétáltunk,ettünk-ittunk és hát tulajdonképpen,ahogy azt a nyulak szokták
,elvoltunk!
nagyon jó volt,másnap is még kiélveztük a gőzt(nekem az jobban bejön,mint a szauna,mert ott pl.rosszul leszek,biztos az alacsony vérnyomás miatt,a gőzben meg kamillás illat volt,de volt aromaterápiás kabin is és sókabin is!szuper volt)majd Szentendre felé kanyarodtunk és ott kávéztunk a Nosztalgia kávézóban és vttünk Kisnyuszinak egy pólót "IGEN ANYU!"a hátán meg"IGEN APU!"felirattal
és egy rúddal tologatós fakutyát,nagyon tetszett neki!ebédre értünk anyumékhoz,Kisnyuszi 3órás alvása közepére,így kellemesen megebédeltünk,majd volt nagy öröm,amikor felébredt!és képzeljétek!2nap alatt rengeteget nőtt,több lett a haja,szebb és okosabb lett!
és nagyon hiányzott,de jó volt kikapcsolódni kettesben,jót tett a lelkünknek és kettőnknek is!
hááááát lányok,soha rossazbb meglepit!
egy bibi volt csak az egészben(KÉPZELD BARBI!!!!!!!)beállt a derekamba valami!
már úgy mentem oda és mire hazaértünk egyre roszabb lett,ma reggel meg katasztrófa a helyzet,de annyira nem borít most ki,viszont!jól megkaptamKisnyuszitól,mert többszörös kelés volt éjszaka,akkora szél volt,hogy nem bírtunk aludni,majd most reggel ki akartam vele menni a boltba,de mikor már felölöztünk óriásit esett a porszívó csövében és nekivágódott fejjel a szekrény szélének!brutál púpja van,nem is éretm hogy nem tört be a feje!akkora lett mint egy dió,csak szekrény sarok formájú és lilla!
,szegénykém nagyon óbégatott,talán így még soha!
rátettem egy AloaFirsttel befújt kendőt,nagyon ellenkezett,de hatásos szokott lenni,elötte mirelitt spenótos zacsival próbáltam visszanyomni a púpot,de reménytelen próbálkozás volt!megértem!most alszik,de elötte azért bevágott egy túrórudit!
remélem kicsit visszamegy a púpja,mert így ijesztő látvány a gyerek!
ja és persze anyuméknaál egy kicsit sem hisztizett,nyafizott,még az orrsprayt is mosolyogva tűrte,szóval minta gyerek volt......hm.....
ez azért annyira nem hihető,de mindegy,látszólag tényleg jól érezte magát!
na megpróbálok visszanézni!