Új privát üzeneted érkezett!

na én kipurcantam, Esztit olyan nehéz mostanában altatni. megyek fürcsizni és jövök, hogy akkor most mi lesz :roll:
látjátok, ilyen az, ha én valamit meg akarok szervezni :oops: :wink: :lol: :lol: jobb, ha legközelebb valaki kezébe veszi az irányítást :D

KépKép
KépKép
and

Prüntyi, And!

Aztán tessék ám fotót csinálni a járgányokról.

Csajok!
Hát én nem megyek..ugyan anyósék már leléptek, de csatatér a konyha...és ha holnap el akarok jutni a játszóházba, akkor jó lenne még most rendet csinálni valamennyire..

Holnapra káposztástésztát gondoltam, de aztán rájöttem hogy a játszóházban nincsen tűzhely amin megfőzhetném.. :lol: :lol: :lol:

Ayse!

7 óra...az nem semmi :D Ügyes gyerek ez az Andris :D

Totka!

Te egy hős vagy :D :D
Nem semmi...elhiszem hogy kivagy....mamámnál sokat láttam hogy miből is áll egy szaladgáló csirkét főznivaló konyhakész csirkévé varázsolni...nem semmi meló az tuti.
Csatlakozom Kuhához....én nem tudnám csinálni.
Eddig egyszer vettem a parsztoktól a piacon egész csirkét egyben(már levágva), hát én úgy de úgy megkinlódtam a pucolással darabolással, hogy köszi, nekem jó lesz a jövőben darabban is.

Apa k...va jó fej..mondta hogy hát nincs is annyira kedve paintballozni menni holnap de.
Mondtam neki, teszek rá....én már lezsiroztam Lénának a társaságot, úgyhogy mi megyünk, ő meg csinál amit akar.. :evil: :evil: :evil:
Húzta is a száját..de hát nehogymá hülét csináljon belőlem :twisted: :twisted: .Ő akar vasárnap délelőtt családnélküli izére menni,....akkor menjen..

Ayse!

Konyha :D
Hát ha mégegyszer csinálhatnám én is onnan vennék nem csináltatnék..
Férj haverja csinálta de még most 1,5 év után sincs kész...
Magamon kivül vagyok ezmiatt is :evil:

Akkor holnap mi is megyünk játsziházba kb 10 től.

Ki meddig akar maradni????

Erről a jégrevüs dologról mit tudtok?
Érdemes elvinni oda nagyobbakat?

M.

Kép

Kép
megann

Csak gyorsan bekukk, hogy most jöttünk haza, még fürdetni, fektetni kell.
10 előtt tuti nem tudok elindulni :(
Megyünk még valahova, vagy ez már túl késő?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Halihó!

Barbi!

Kedd lezsirozva.
Nos képzeld, bedobtak egy szórólapot, hogy kedd reggel 9 től babaturi lesz angol amcsi cuccokból itt a műv házban.
Gondoltam itt kezdenék, de ez biztos nem sok idő, mert kimondottan csak sigatyát vagy vastag bélelt gatyát keresek Lénának csúsznimászni.
És innen mennék tovább turizni azaz turizni tanulni veled.
Egyelőre ez a terv...bár most kicsit elbizonytalanodtam....
Most beszéltem sógorékkal az ebéden, hogy voltak Parndorfban és az új épületben 10 euróért vettek bazijó felsőket, csinit is sportosat is...mindent...
Na most ráizgultam erre is...bár én mindig úgy járok, hogy ráizgulok és a végén semmit sem kapok :cry:
Na de majd holnap megtárgyaljuk a részleteket.

Kuha!
Jaj ne :evil: Már le is vert a viz ahogy olvasom hogy mit láttál az Auchanban :evil: :evil:
Hogy az Úristenbe kerüljem én ezt ki?
Lehet feldobom apának hogy hivjon valakit segitségül és vegyünk a Metróban néhány karton tejet, sört, olajat, lisztet, meg nagyobb dolgokat....mert hogy én nem megyek nagybevásárolni decemberben az tutifix.
És egyáltalán nem is megyek bevásárolni sehova, csak jégpályára, szánkózni, hógolyózni, forralt bort iszogatni meg ilyenek... :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!
úgy érzem, te is elég fáradt lehetsz egy ilyen nap után :D a fél11 az már azért nekem is késő, addig tuti elalszom :oops:
sztem akkor inkább halasszuk, holnap találkozunk, ok?
és megígérem, hogy én nem szuervezek semmilyen bulit, emlékeztessetek erre, ha elfelejteném :oops: :oops: :oops: :oops: :) :)

KépKép
KépKép
and

Barbi, én már tuti nem...

Képzeljétek lányok...most már tuti, hogy Tüncsi a habtól fél...tegnap direkt teleengedtem a kádat sok habos vízzel...magamnak...és mondtam anyunak jöjjön be Tüncsivel a fürdésem alatt és ismertessük meg vele a habot, hogy ne féljen...az Tüncsi nem is jött a kád közeléből, és onnan is csak nyekeregve kiabálta...anya-anya-anya...úgy féltett engem a haboktól...kis édes :) :( ...aztán anyuval megbeszéltük, hogy elfújjuk a habokat...és hogy nem jön többet...
Erre ma fürdetés előtt, még mutattam neki önmagáról korábbi pancsis videót és ott is kétségbeesett arccal nézte, de megbeszéltük, hogy nem jön hab, mert múltkor elfújtuk mamával mindet...és bár kicsit nyekeregve indult a mai fürdetés, de nem lett sírás...szerencsére...bár most nem isd használtunk semmi fürdetőt... háááááááát jól nézünk ki :roll: :)

és megint kopi lett a drágám, hogy hamar rendbe jöjjön a kis bőre...

Lányok, hol az a játszóház????

Kép

Kép
prüntyi

Mozgalmas napunk volt, nem nagyon volt időm olvasgatni,
DE: holnap megyünk játszóházba, 10-fél11 körül. Amúgy 10-től 3-ig tart.
Ja, és Megann: múlt héten tele volt konyhával, tűzhellyel ... babáknak.

KépKép

KépKép
majola

Prüntyi, a Művészetek Palotájában, a Nemzeti Szinház mellett.

KépKép

KépKép
majola

na én is mentem apázni, meg ilyesmi.
Prüntyi, a művészetek palotájában van állítólag, de ennél konkrétabbat én sem tudok, majd megyünk és meglátjuk.
jóéjt :)

KépKép
KépKép
and

Kuha, a kaja témán kicsit vitatkoznék...de csak egy kicsit... :wink: én nem azt szabnám meg neki, hogy akkor kell (feltétlen) egyen amikor te lerakod enni az asztalhoz...hisz te sem akkor eszel amikor leülsz , hanem amikor éhes vagy...inkább megfordítanám a dolgot...hogy ha éhes...akkor le kell ülni enni és csak ülve eszünk...(én megkérném anyudat is és apudat is, hogy a te nevelésedet kövessék, (ill. én itthon az ilyet meg is beszéltem velük))
Amiben persze te vagy mégis az irányadó, az z, hogy úgy eteted...itatod, hogy kb. ki tudod számolni mikor lesz megint éhes...

Tüncsinél szinte mindíg előfordul, hogy akárki eszik a családban, ahhoz odameg, és "kunyizik" de csak 1-2 falat erejéig...és volt olyan, hogy azzal lakott jól amit én ettem...és sz@rt a saját kajájára...tudom nagyjából irányítani, hogy lehet, hogy most lecsúszna 1,5 üveg bébikaja...de csak 1-et adok, mert úgyis kér majd az enyémből...és azzal annyira jóllakik pont, hogy kb pl. este 6-7 közt éhes lesz...mondjuk én már annyiból szerencsés vagyok, hogy ha megkérdezem, hogy éhes-e kér e hamit akkor el tudja dönteni...és van hogy kér, van hogy nem...de az is van, hogy odamegy az etetőszékéhez és szól, hogy csücccs-hammmam, és akkor eszünk...

lényeg a lényeg...tényleg ne az egész napos nasira szokjon rá...viszont, ne az "asztalhoz" ülés jelentse a kajálást...hanem akkor üljetek asztalhoz, amikor éhes...

Kép

Kép
prüntyi

még csak annyi, hogy én is úgy szerettem volna kialakítani a közös evéseket...egy ideig ment is...de aztán Tüncsi ugye nem ehet mindent...az mindíg kéne neki amit mi eszünk...aztán apa elkezdett fogyózni...már ő sem csatlakozot...így most ott tartunk, hogy a hétvégi (ill. a hétköznepi kettesben) közös reggelizéseket tudjuk tartani...de pillanatnyilag ennek is nagyon örülök...majd később kiaakul...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Igen, azt hiszem, igazad van,és én is valami ilyesmit akartam kihozni belőle. Szóval azt akartam én is mondani, hogy nem örülök annak, hogy játék közben, össze vissza rohangálva eszeget, akár egész nap is, ha arról lenne szó.
Így is olyan nehezen tudom az etetőszékben tartani, ha hami van.
És ezzel már csak az a bajom, hogy természetesen nem főtt kajáról van szó, hanem mindenféle egyéb másról.
Én azért próbálom azt tartani, hogy egy nap legalább egyszer egyen Gergő főttet. És ez mostanában olyan nehezen megy, hisz alig eszik valamit.

Szegény Tüncsi, nem is értem, mitől alakulhatott ki ez a félelem nála, pláne, ha korábban fürdött habbal.
A lényeg, hogy ma nem volt sírás.

Bár ha belegondolok, ez majdnem olyan, minthogy mostanában Gergő meg a bébiőrtől fél.

Kép
kuha

Kuha, Prüntyi.

Kajatéma.... :? :?
Délben Léna megebédelt rendesen...és persze fél 2 től- 2 től megint eszegetett, mert ugye az étteremben nem várhatom el hogy ne egyen...
Férj némi kenyérrel tömte meg..aztán kapott némi sültkrumplit( :evil: ) uborkával...no meg golyót hogy nyugiban legyen...persze a 3-as tápit már meg se próbáltam ezek után..

Aztán Léna felébredt és egyből elkezdte követelni a ropit meg a csokit az asztalról a számból...
A csokit már csomagolással együtt elkezdte enni..Kapott az enyéből egy falatot, aztán eldugtam az egészet az asztalról...na erre anyós persze egyből mondta, hogy na még egy kicsit adjak neki... :evil: :evil:
Hát erről nekem is rossz véleményem van...
Nem elég hogy 2 szer ebédelt..ráadásul sültkrumplit(amit sosem csináltam eddig), aztán még tömjem csokival meg ropival..
Anyós meg még vigyorgott is hogy nasizna egész nap...mire felvilágositottam hogy ugyanúgy nem értek egyet az ilyen szemléletmóddal mint férj életvitelével(lsd tegnap este).
(Mellesleg férj ma is elkezdte...most mindjárt indul a 2 .felvonás alvásból..az első már megvolt.. :evil: :evil: :evil: :evil: )
Mondtam hogy semmi de semmi értelme már most elcseszni a gyerek étkezési szokásait...
Kaja meg ráadásul nálunk csak és szigorúan etetőszékben van...néha kapja a szőlőt kistányérba a földre, de ott is csak kb 5 percig, mert elkezd rohangálni a tányérral a szőlő meg szalad ezer felé.... :evil:
Szóval már előre látom hogyha Léna náluk lesz minden szarral tömni fogják a gyereket mint sógor kutyáját...azt már sikerült fél lábbal a sirba tenniük :cry: Kétszer akkora a kutya mint egy egészséges példány :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Csajok!
Sajnálom, hogy nem jött össze a mai nap, de őszintén szólva bazi fáradt vagyok. :?
Legközelebb szervezzünk úgy egy szombati bulit, hogy sokan ráérjenek, oké?! :D

Holnap mi is 10 körül megyünk. :D

Megann!
Dehogy sértődtem meg, értettem a poént :lol

And!
Akkor holnap,jó apázást! :wink:

Prüntyi!
Jó, hogy legalább rájöttetek, hogy Tüncsi a habtól fél, már ez is fél siker. Így legalább lehet beszélgetni a témáról és talán ő is könnyebben megérti, hogy a fürdés az egy jó dolog!

Évi!
De ügyi vagy a vezetéssel, csak így tovább! :D
Auchan :( :(
Én is le akarom tudni a bevásárlást még időben és tuti nem hétvégén megyek, mert akkor horror, az biztos :?

Ayse!
Éljen az ikea konyha! :D

Hajni!
Miért néznék le, tiszta dinka vagy! :D :D
Én nagyon is becsüllek, hogy segítesz anyukádéknak, meg irigykedek is, mert Ti tuti jó husikat esztek, nem valami szarral etettt, génkezelt állatokat. :?
Ki tudja, amit én itt a piacon megveszek, mit kapott enni, milyen antibiotikumokkal tömték??????

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Prüntyi!

Habtéma:

Szerintem tök el fog felejteni félni Tüncsi egy idő után...hagyd most üresen a vizét..aztán majd egy idő után próbálhatod újra szerintem....

Képzeld, Léna ugye meg mindig ácsorog a kádban és rinyál hogy ki akar jönni.
Tegnap meg ma én is asszisztáltam a fürdetésnél és Lénát bele tudtam ültetni a kádba méghozzá pont úgy hogy nagy Kacsamama hátára hatalmas habkupacokat raktam és úgy úsztattam...no meg a habokba rejtettem kiskacsákat.. :D :D :D
Nagyon tetszett Lénának hogy a kiskacsák elbújtak a habba, mert jött a gonosz pohár(sima műanyag, amit öblitésre használunk), ami el akarta rabolni a kiskacsákat... :P :P :P :P :P
Kész pszihodráma...szegény Léna... :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok,
Hát ez a kórház dolog aggaszt engem is, főleg hogyha minden igaz januárban Rolit műtik altatásban a Heim Pálban kuki miatt :(
Igaz, hogy van oda partner kártyám, amivel elvileg felújított szobában lehetek Rolival, de nem tudom hogy ez akkor is így van ha a sebészeten vagyunk. (mivel a felújított rész azthiszem a blgyógyászaton van). Már előre tiszta para vagyok. Úgy félek az ilyen dolgoktól...
Totka, egyáltán nem nézlek le ilyen miatt ,sőt pont ellenkezőleg.
Én nem mondom hogy nem tudnám megcsinálni, bár még ssose próbáltam. De élő halat már pl. pucoltam :) Akkor már nem volt élő :)
Nem tudja valaki hol lehet ilyenkor kemping gázpalackot kapni? Nagybátyámnak kellene, mert kamionos de mindenhol azt mondják, hogy idénycikk és ilyenkor már nincs.
Köszi.
K. és R

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Hát csajok, nekünk ma is borzasztó éjszakánk volt. Sőt, talán még borzasztóbb, mint az előző. Gergő egyfolytában felsírt, semmi sem volt jó neki. Fél 12-ig vagy 4x kellett bemenni hozzá, akkor Apa megunta, mondta, hogy hozzuk át hozzánk.
Hát áthoztuk, ez sem volt jobb.
Gyanakszom a fogára, bár nem látok semmit. Ha meg konkrétan be akarok nézni a szájába, azt persze nem engedi.
Könnyen lehet a foga, mert ugye még csak 3 és fél van neki.

Mindenesetre kapott egy kis Panadolt, majd kb. 1 órás szenvedés után végülis is elaludt mellettünk.
Aztán fél 8-kor úgy kipattant a szeme, mintha egész éjjel mi sem történt volna.
Csak azt nem értem, hogy ha a foga is, akkor ilyenkorra reggelre, meg nappalre elmúlik a fognövése, és ilyenkor miért nem megy a műsor???
Na, mindegy.
Ja, és most beszerzünk egy párásítót is, mert elég száraz a levegő, és szerintem be is van dugulva neki a kis orra.
Köhögni még mindig köhög, szerencsére nem száraz, hanem erősen hurutos.
HOlnap, azt hiszem azért elviszem a dokihoz.

Csikken!
Már ilyen korán műteni kell Roli kukiját? Annyira le van neki tapadva???
Tudod, én különösen figyelemmel kísérem a témát, mert nekünk is le van tapadva, dokibácsi mindig jól felhúzza neki, de én nem tudom. Félek, hogy nálunk is műtét lesz...

Megann!
Gonosz pohár... :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Jó szórakozást mára nektek és a babáknak!
Szívesen mennék én is, de hát mikor lesz ebéd Apának???
Na, majd legközelebb!

Kép
kuha

Jó reggelt lányok!

Kuha, eddig nem volt habos a vize, mert a gyógyszertári krém, meg az olajfürdő nem habzik annyira/vagy sehogy...de most olaj-tusfürdőt vettem, és az habzik...és apa ezt nem tudta...(ő csinálja a vizet és a fürcsit)
kaja-ügyben beszélj a szüleiddel! Én is mondtam anyuéknak, hogy ha nagyon úgy érzi adni akar valamit neki akkor gyümölcsöt adjon neki...sőt az egész kajálásban az a jó, hogy már én sem nasizom...mert Tüncsi rödtön jönne... :lol:

Megann, fürcsi :P

Barbi, hát igen...legalább tudjuk... :?

Kép

Kép
prüntyi

Reggelt!

Ma Léna szerintem megsejtette hogy babatali lesz és ennek örömére fél 7 kor fölkelt :? és miután nem volt hajlandó visszaaludni, elkezdett kóricálni és odahozta a kabátját(ami a hálóban a vasalódeszka mellett volt a vasalnivaló között) :lol:

Reggeli megvolt, lassan összerakom Lénát és indulunk játszóházazni..

Remélem nem gondoltátok meg magatokat a ratyi idő miatt :evil:
Jó lenne ha Léna ismerős arcokat látna :D

M.

Kép

Kép
megann

Megann,

Mi is. :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lányok, én a honlapon nem találtam semmit...biztos van ott játszóház??? :roll: :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Tuti, hogy van, Majola már volt is :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Látom, mindenki a játszóházban van!
Irigyekedm is ám!!! :? :? :? :? :?

Úgy tűnik, megvan, mi a ludas Gergő éjjel tombolásaiban.
Csak sikerült bekukkantanom a szájába, és látom ám, hogy jön a jobb felső szemfoga.
Úgyhoy hamarosan 5 fogúak leszünk! Most még csak három van kinnt teljesen, és 1 félig. + Ez a legújabb, ami épp, hogy csak áttörte az ínyét, de már látható, hogy kinnt van.
Annyira hihetetlen, amikor kéthete anyuméknál voltunk, akkor jött a jobb felső metszőfoga, majd pár napra rá a bal is, és most itt van már a szemfoga is!
Hát, ha így haladunk, lesz egy pár álmatlan éjszakánk, az tuti!

Kép
kuha

Nnna, most hogy sehol senki, úgy döntöttem, hogy kénytelen vagyok nekiállni ebédet főzni. Pedig nem sok kedvem van most hozzá. :?
Rég volt már ilyen, de egyszerűen moccani sincs kedvem, legszívesebben heverésznék egész nap.
Jó, nem azt modom, nem nagy munka, mert pipileves van tegnapról, ma meg csinálok rántott karajt rizi-bizivel.
A majonézes kukoricát meg már reggeli után összerittyentettem.
Muszáj volt akkor megcsinálnom, mert már éreztem, ha későbbre hagyom, nem sok kedvem lesz hozzá!

Kép
kuha

Egész jól elbeszélgetek itt magamban :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, ha megjöttetek a játszóházból, kérek beszámolót, és lehetőség szerint képeket is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kuha

Ancsi!

Gondolom, most még az igazak álmát alszod, de ha felébredtél, kérünk ám beszámolót, hogy milyen volt az éjszakai fürdőzés!!!

Kép
kuha

Kuha,
Itt vagyok én is! :) Dani alszik, megyünk az Anyuékhoz ebédelni, így ma nem is főzök. :) Aztán megyünk Apával moziba! :)
Remélem, most már nem minden éjszakáitok lesz ilyen szörnyű! Úgy látszik Gergő be akarja hozni a lemaradását fogzás terén. :) Lehet, hogy emiatt is csökkent az étvágya!
De jó, hogy a tegnapi napot megúsztátok!!!! Úgy drukkoltam!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Én is vagyok...Tüncsi bealudt 1/2 11 kor, és így nem mentünk...már fent van...de szerintem már felesleges elindulni...

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné,
Neked meg imáimba foglalom a neved! :) Meg apósdokiét is! :) Dani is kicsit megfázott, taknyos lett, de én rögtön bevetettem a sós-szódabikarbónás sátrat és annyira jót tett. Meg porszívózunk is ezerrel! Olyan Csibi-Fanni féle ülésben. Bár Dani onnan is ki akar szabadulni, de azért megoldjuk. Mára sokkal jobban is lett a kis Gombócom! :)

Apaszáj ezzel kapcsolatban: :)
Mondom Apának, hogy nézze meg, hogy milyen jó sátrat csináltam Daninak az inhaláláshoz. Bemegy a szobába, visszajön, néz rám furcsán: "és Dani hol van?" :) :) :)

Meg egy Beniszáj is tegnapról. :) Imádja nézni a táncot és megengedtem neki, hogy az első reklámig nézheti. Nézzük, tetszik, jön az értékelés. "Anya, a zsűri az lánynév vagy fiúnév?" :) :) :)

benianyu

Prüntyi,
Tüncsi nem szeret a kocsiban aludni? Én biztos úgy intéztem volna, hogy akkor végigaludja az utat. Tőletek amúgy sincs közel. Én biztos sajnálnám a helyedben. :oops: :oops: De majd legközelebb. :)

benianyu

Benianyu, de, csak mielőtt elindultunk volna, itt épp szakadt az eső...meg akartam várni, míg kicsit alább hagy...közben Tüncsi már nagyon álmos volt, így inkább letettem aludni.

milyen sátor? :oops: :?:

Kép

Kép
prüntyi

Tudod, olyan Nyúlné féle inhaláló sátor az ágy fölé. :)

benianyu

nem tudom az milyen...

Kép

Kép
prüntyi

Pedig sokszor írt róla és már majdnem mindenki kipóbálta, mikor taknyos volt a csemetéje. Forralsz vizet egy lábosban, beleraksz két evőkanál sót és két evőkanál szódabikarbónát. Lefeded a babaágyat teljesen egy nagy lepedővel vagy törölközővel, mintha egy sátrat készítenél és alá/melléteszed a lábost, hogy a forró sós levegő megrekedjen. Kb. ennyi, de Nyúlné a profi ebben, ő sokkal jobban el tudja magyarázni. :)

benianyu

de a baba nincs bent olyankor...nem? vagy akkor csinálod, mikor a baba alszik?

Kép

Kép
prüntyi

Igen, amikor alszik. A lábos nem az ágyban van, hanem vagy alatta, vagy az ágy mellett, nehogy baleset történjen.

benianyu

Benianyu!

De jó neked, nekem tényleg nem sok kedvem ma főzőcskézni. Már sül a hús, de akkor is.
Különben is, nem is vagyok éhes... Pláne, ha húst sütök, olyankor aztán végképp nem szoktam éhes lenni, annyira teldítődök a szagoktól...
Apa tök ari volt, felajánlotta, hogy megcsinálja az ebédet. De hát tudom, hogy csak udvariasságból ajánlotta fel, úgyhogy nem ragadtam meg az alkalmat. :lol: :lol:
Ráadásul a prézlimet is ellepték vmi átkozott rovarok.
Már a hócipőm teli velük, megmásszák minden fűszeremet. És nem tudok mit csinálni, már milliószor kipucováltam mindent, dehát semmi.
Ilyen kis nagyon pici, barna valamik.
De nem zsizsik, az tuti. Olyan, mint a babszem, csak nagyon apró, barna.
Grrrrr..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ráadásul volt itthon még egy nagyon pici, másik fajta prézli, dehát úgy kellett kicentizni, hogy elég legyen a húsira.
Ááááááá...!!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

Kuha!
Úgy drukkoltam Nektek tegnap, olvastam mi volt Gergővel, és teljesen át tudtam érezni a helyzetedet. Én már kétszer vittem be a Bethesdába Bendegúzt mert leesett a pelenkázóról, meg az etetőszékből is egyszer amikor még nem voltam elég rutinos és nem csatoltam be. Borzasztó volt, másodszor láttam a zuhanást is, mert amikor beléptem a szobába fent ült a tálcában és aztán eldőlt és lezuhant. Mindkét alkalommal elbőgtem magam az aggódástól, pedig nem vagyok sírós fajta. Szerencsére gumiból van és nem ütötte be a fejét sem.
Örülök, hogy nincs semmi baj Gergővel!
És drukk hogy hamar átvészeljétek a fogzást.

Nálunk ma szokás szerint, ahogy hétvégén gyakran, apa főz, illetve pulykacombit süt, olyan finomakat csinál mindig és szerencsére tényleg szívesen. Én meg nem tiltakozom, hanem dícsérgetem! :D
Én meg reggel gyorsan sütöttem a Barbi féle citromos muffint, még nem kóstoltam, kicsit megbolondítottam ugyan, kevertem bele mazsolát is, és a felének a közepébe baracklekvárt, a másik felébe meg málnát tettem. Kíváncsi vagyok miylen lett, a fiúk lesznek a bírálók. :)

Benianyu!
Jó mozizást! Mit néztek meg? Én amióta Bendegúz megvan nem voltam moziban.. :( De már nagyon érik, hogy egyszer beszervezem a tesómat Bendegúzszitternek. Ha elkészül a mozi a Sugárnál ráadásul öt percre lesz tőlünk, hamar haza is tudok majd érni. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Kuha!
Olyan nagyon pici barna bogarak voltak már nálam is, minden kipakol, kidob, kimos, azóta nincs, legalábbis remélem, de fogalmam sincs honnan jönnek. :roll: Én is utálom őket.
Nálunk néha a lisztet is megtámadja valami, ezért is nem tartok itthon csak két zacsival maximum.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti!

Köszi neked is a tegnapit!

Gergő is esett már le a pelenkázóról. Az volt az első "nagy balesete". Hát nálam is rögtön eltört a mécses...
És ilyenkor mindig lelkiismeret furdallásom van, és tök sokáig hibáztatom magamat.

Nálunk Apa nem tud főzni, ezért sem éltem a mai ajánlatával.
Mondjuk a rántott húst nem nagy kunszt megcsinálni, azzal iztos megbírkózott volna. Na de a rizibizi.... :lol: :lol: :lol:

Irigylem is azokat a nőket, akiknek a férjük tud, és ráadásul szeret is főzni.
Nem azt mondom, hogy akkor mindennap ő főzne helyettem, na de egyszer - egyszer...
Vagy akinak aztán végképp profi az ura ebben... Igaz Nyúlné??? Hogy is van ez nálatok???

Benianyu!
Tényleg, mit néztek meg a moziban????

Kép
kuha

Sziasztok, megjöttünk a játszóházból, Julcsi evett és az utolsó falattal a szájában repült az ágyikóba, jól elfáradt.
Jól éreztük magunkat, bár nekem már kicsit nagy volt a tömeg...múlt héten feleennyien sem voltak. Kiváncsi vagyok, mi lesz télre, amikor egyre többen benti programot keresnek.

Már csak azért is érdemes elmenni, mert rengeteg játék van és ki lehet tapasztalni, hogy mivel is szeret játszani a csemeténk. Julcsi már másodszor rátapadt a konyhai eszközökre, egy pohárral és egy villával szaladgált egész délelőtt, sőt, hosszan ücsörgött is velünk, "kávézgatott" mint a nagyok.

KépKép

KépKép
majola

Helló!

Mi is megjöttünk...

Hosszabb beszámolóran nem tudom, lesz e időm, de nagyon jó volt...

Hát én nem mondhatom hogy Léna egy villával szaladgált egész délelőtt...
Szerintem nem magardt játék amit ki ne próbált volna....
Hát nem egy nyugodt gyerek az tuti..igy én beszéletni alig tudtam :? , igaz nem is azért mentünk... :? na de mégis.
Léna hol a játékbabakocsikat lopkodta ki más kezéből, hol a csúzta tetején tombolt egyedül :shock: , hol kisautókat próbálta begyűjteni a markába(nehogy másnak is jusson), hol labdát kergetett, vagy hatalmas kismotoron tolattatta magát velem, vagy épp a hintalóról parancsolta le a többi babát...
És még igy se tudom hogy még mi mindent csinált....

Szóval baromi sok játék van, nagyon szupi mindegyik, 0-X ig mindenkinek való..kényelmes...sok szőnyeg...kedves gyerekfelügyelőcsajok...néhány ülőalkalmatosság...

De a tömeg ami ott kialakult az első fél óra után....na hát az :( :(

Ki is fejtettem hogy szerintem előbb utóbb fizetős lesz, vagy létszámkorlátozott mert tuti hogy ez még nem a vége, és tuti hogy ez nem maradhat igy sokáig....mert folyton kis kúszómászó bébibe botlik az ember, illetve a gyerekek meg őrködő szülőkbe rohannak bele minden percben... :(

Kár lenne ha igy maradna..én még fizetnék is érte...mert nagyon jó hely...és hát Lénának van mit tanulnia játékosztozkodáson.. :?
Magam is megdöbbentem az előadásán, amikor tőle vettek el valamit...hát igen,..ezt ő nem szokta meg.....volt ám zokogás....

Na folyt...csak megnézem Lénát a kocsiban...
Mindjárt itt vannak a vendégek és férj még sehol.... :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Szóval folyt....

Arra azért készülni kell hogy a parkolásért fizetni kell....a szabadtéri fél nap 500 ft vagy mélygarázs 200ft/óra

Az épület maga szuperjól néz ki, örülök hogy elmentünk, igy legalább tudjuk hogy hogy is néz ki...

És hát minden hétvégén gyerekes programok tömkelege...
Most is gyerekkoncert volt, kézműves foglalkozás 2 szinten is..
Varázslás...és minden szórakoztatás...
Szóval azt hiszem még sokszor sok éven át fogunk ott megfordulni..

Benianyu!
Átvettem a szerepedet, jól megtömtem Zsuzsát meg Esztit golyóval :lol: :lol: :lol:

Egyébként mi olyan 3/4 12 felé léptünk le, és ha már ott voltunk beugrottunk anyukámhoz ebédre.., jó kis Márton napi libalevesre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon fincsi volt..és jót potyáztunk Lénával együtt...

Na ennyi...

Prüntyi!
Majd legközelebb...

Barbi!
Ti aztán úgy eltűntetek, hogy fin.om se volt, hogy hol keresselek titeket hogy el tudjunk köszönni...
Bocsi :oops: :oops:
Sokat nem tudtunk dumálni...
Áll még a keddi oktatás???? :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Hú, de elfáradtam én is, remélem a két fiú is és jóóóó sokat alszanak!
Mi olyan 3/4 1 körül jöttünk el, igaz később is érkeztünk.
Nagyon jó kis hely, ha nem lesz semmi program jövő hétre, akkor megyünk megint. :D

Megann!
Zsuzsával lementünk a büfébe gyerekeket etetni, meg mi is ettünk perecet, szendvicset. :P
Persze, hogy áll a kedd, fiúk nincsenek itthon, anyu ma viszi el őket! :wink:

Évi!
Bogarak :(
Nem semmi, hogy kikészíti szegény Gergőt ez a szemét fogzás :(
Gabin is rántott csirkemellet, petrezselymes krumplit meg ubisalit rendelt mára, de mivel délelőtt játszóház volt a progi, így majd csak holnap vacsira kap :P

Gabi se egy nagy konyhatündér, segít szívesen, ha megkérem, de magától még mikróban melegíteni se tud :?
Nemhogy ő főzzön valamit......

Márti!
De irigyellek, hogy párod főzöcskézik nektek. :)
Milyen lett a muffin?

Tegnap este kicsit összekaptunk, beszólogatott nekem, ami nem szokása, én meg jól itthagytam és elmentem a tescoba bevásárolni.
Legalább volt értelme is, mivel megvettem a fiúk ünneplős naciját.
Egyforma sötétkék kord nadrágot kaptak, ami első körben 1500-ról le volt értékelve 730 ft-ra, de mivel most pár napig minden ruha -20%, ezért a pénztárnál kiderült, hogy csak 590 Ft a naci. :shock: :shock:
Cheeroke a márkája, nagyon tutin néznek ki, úgy örülök.
Ing meg mellény már van mind a kettőnek, szóval megvan az ünneplőjük karira meg télapóra. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

LÁnyok!

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a játszóházban!!!

Megann!

Gergő dettó, mint Léna! Az utóbbi időben 2x is megtapasztaltam, hogy mit művel Gergő, ha el akarják venni tőle a játékát.
Egyszer Flocikánál kaptak össze a gyerkőcök (pedig hát az nem is Gergő játéka volt), de úgy, hogy mindkét részről lett nagy sikítás, sírás - rívás.
Most meg nálunk, mikor Lívi itt volt.
Először is, Gergőnek mindig az kellett persze, ami Lívi kezében volt.
Bezzeg, ha Lívi vette el Gergőtől, akkor Gergő éktelen hangon elkezdett vonyítani, de szó szerint, és jött oda hozzám.
Annyi bátorsága persze már nem volt, hogy visszaszerezze Lívitől.. :) :) :)

Barbi!

Nnnna, akkor a rossz mellett volt valami értelme is, hogy elmentél a Tesco-ba!
Ott nem voltak millióan??? Vagy már annyira este volt???

Kép
kuha

Évi!
1/4 11-re értem oda, már csak lézengtek :D
A pénztárnál 1 ember volt előttem, úgyhogy elhatároztam, a karácsonyi bevásárlást is éjszaka fogom letudni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nszoke!

Írtam neked egy privi üzenetet!!!

Barbi!

Hát igen, már nekem is eszemb jutott, hogy lehet, hogy éjjel kéne menni vásárolni.
De olyankor nincs nagyon lepusztulva az árukészlet??? És minden részleg nyitva van?

Kép
kuha

Nszoke!

Írtam neked egy privi üzenetet!!!

Barbi!

Hát igen, már nekem is eszemb jutott, hogy lehet, hogy éjjel kéne menni vásárolni.
De olyankor nincs nagyon lepusztulva az árukészlet??? És minden részleg nyitva van?

Kép
kuha

Minden nyitva volt, amit én néztem és ugyanolyan sok áru volt kint első látásra. Persze nem nagybevásárolni mentem, szóval nem tuti.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

De jó lehetett Nektek a játszóházasdi!!
Erre felénk ilyenek nincsennek...... :? :? :?
ma itt nagyon rossz volt az idő!Szinte egész nap esett, a du.-tánt anyuméknál töltöttük, diót pucoltunk a leendő kb.15 tekercs bejglikhez!!!......(na ez sem lesz ám Norbis!!! :D :D )
Barbi
Nagyon rugalmasan oldod meg a dolgokat!!!Én biztos ott püffögtem volna, és még akkor lehet még jobban összekapunk!Jövő hétre Tesóm beígérte, hogy bevisz turizni!!!!Remélem, sikerrel járunk.

Panna már szinte alig mászik, szinte egész nap jön-megy!!Nagyon tetszik neki, persze nekünk is!!10fogacskája van, a múlt héten jött ki a két rágó(fent is volt éjjelenként, de extra nyügi nem volt)
Hanem amit az utóbbi 5-6 napban észrevettem, nagyon anyás lett.Ezt úgy kell nála érteni, hogy nem hagy főzni, mosogatni, sír, hogy vegyem fel, húz, hogy menjünk játszani.De ha rajtam kívül van még valaki(Apa, nagyik, stb)elvan, sőt, bárhol otthagyhatom(tesóm, nagyik, nagynénik, dédik), nincs sírás utánnam!De ha ketten vagyunk........
Kuha
drukk a Gergőfogacskáknak, minnél hamarabb bújjanak ki!!(már ha a fog a ludas!)
Jucc!
Megnéztem a videót, nagyon édi, annyira se annyira tetszik a szám, pedig én lányos anyuka vagyok!!
Azt hiszem, nekünk is ez a zene lesz, pontosabban az angol változat, karácsonyiasan(ha egyszer Apánk eljut odáig... :? )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?