Lányok!
Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönöm, hogy szorított Gergőért!!!! Tudat alatt éreztem, hogy velem vagytok!
Na, mostanra már teljesen lenyugodtam, olyannyira, hogy képzeljétek, tök egyedül elmerészkedtem kocsival Dunakeszire az Auchan-ba!!!
Eddig csak a Corába mentem el egyedül, de mostmár az Auchan sem lesz gond.
Háááát, mit mondja, aki tehet, most vásároljon be gyorsan, és karácsony előtt soha többet ne menjen már vásárolni.
Csajok, katasztrófa, ami ott volt. Ez már nekem is sok volt, pedig én bírom a nézelődést.
A pénztárban háromnegyed!!!!!! órát álltam.
Azt hittem, már megőszülök!
Látom, szóba jött, hogy mennyire engedtek dolgokat a gyerkőcöknek, és mennyire nem.
Nálunk is hasonló a helyzet, mint többeteknél:
Azaz, megpróblunk bizonyos rendszert, mit szabad - mit nem kialakítani.
Aztán persze, amit nálunk nem lehet, azt tuti, hogy anyuméknál lehet.
Illetve, azért ott sem lehet pakolászni mindenhonnan, de érdekes, anyukám pl. megengedi Gergőnek,
hogy rámolja a konyhaszekrényt, és hogy nyomogassa a sütő gombjait. Hát én ettől rosszul vagyok!
A másik, amitől kimondottan rosszul vagyok, az az, hogy apukám feszt eteti Gergőt. Ha kell, ha nem.
Amikor ott vagyok, akkor Gergő szinte egész nap csócsál valamit, mert mindig csurran - cseppen valami neki valakinek a tányérjából.
Én meg úgy vagyok vele, hogy mostanában úgyis olyan szarul kajál, nem kell még, hogy rátetézzünk azzal,hogy azért
nem eszik, mert előtte épp morzsázgatott.
Én szeretném, ha tudná, hogy amikor leülünk az asztalhoz, akkor van hami. És nem akkor, amikor neki olyanja van,
és épp lát vmi kaját.
Megann!
Látom, azért mégis megoldottan, hogy le tudja lépni
Róki!
Köszi neked is!!
A Heim Pál-ról meg annyit, hogy én még soha nem jártam ott. És volt a tv-ben néhány éve az a sorozat, a kórházat mutatták be.
Na, akkor azért nem ezeket az állapotokat mutatták nyilván, és olyan ijesztő volt látni most, hogy igenis, még vannak ilyen állapotok.
Azt hittem, hogy azért jobban felszerelt.
Mondom, lennt, ott az alagsorban, ahol a röntgen volt, tiszta penész volt a fal derék magasságban, és omlott lefelé a vakolat.
Prüntyi!
Mikor lesz meg az új kocsitok? És a régit már le is adtátok?
Hát igen, én mindig is mondtam, hogy Tüncsi olyan okos kislány!!!!! Nem bánnám, ha Gergő is ezt csinálná, mert most biztos ez lesz a parám
egy darabig, hogy mit fog lenyelni, és mit nem.
Ancsi!
Tudom, hogy már nem olvasod, de érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!
Fürcsizzetek sokat, lazuljatok Apával.
Bár most, hogy Meli ilyen jól elvolt anyudnál, gondolom, többször is megismétlitek majd.
Barbi, And, Prüntyi, Megann!
Akkor most megkérdezhetem, hogy mégis van-e valamilyen progi estére? És hogy mi???
Nem mondom, hogy tuti megyek, de ha van valami konkrétum, akkor azért lehet, hogy elgondolkodom rajta!
Totka!
Kacsa,tyúkkopasztás????? Az anyját!! Nagyon ügyi vagy, és becsüllek is érte!! És szerinted miért néznénk le???
Sőt, annál is inkább, mert jól telirámolhatjátok a hűtőt. Na de 38 db-ot????????
Lehetek őszinte??? Na ez az, amit én nem bírnék megcsinálni.
Míg szegény anyósom élt, nekünk is voltak tyúkok. És mindig levágta, meg megkopasztotta őket, és ment a hűtőbe.
Aztán ugye tök hirtelen meghalt, és itt maradtak a tyúkok.
Én kijelentettem, hogy feléjük sem megyek, még élve is félek tőlük.
Úgyhogy végül a szomszéd néni vágta le , és pucoválta meg őket, szépen apránként.