Új privát üzeneted érkezett!

Jucc, igen emlékeztem, hogy Balázzsal voltatok ilyenen is :(
igazából a legnehezebb annak a löttynek a megivása volt, mert amikor már nem akart inni, akkor nem tudtam vele mit kezdeni, próbáltuk kanállal beletukmálni, hátradönteni, stb, de a fele kifolyt, a másik feléből egy részt lenyelt, a többit rám köpte. szmben ült egy anyuka, aki a kicsit idősebb tök aranyos lányával szépen meseolvasás közben elintézte csendben a dolgot, hát nagyon irigyeltem.

na még van dolgom.. majd holnap jövök, jóéjt :)

KépKép
KépKép
and

Köszi And, ráér persze :)
Roli és mamája köszöni a dicséretet.
Hát én nem tudom, de nekünk egy fergetegesen rossz gyerek jutott! Azért imádom őt :)
Megann, én úgy tudom, hogy augusztus 31 utániaknál van évvesztesség, Tehár Roli 1 nap miatt lesz az. És gondolom senkit nem fog érdekelni, hogy én 31-én már a korházban vajúdtam.
Egyébként miattad megváltoztattam a vonalzónat. Remélem sikerült is.
Na tényleg jó éjt !!!
K.

KépKép
Kép
csikken

Barbi, te hogy tudsz szeptember 23-án reagálni? :D
na igen, hátha addigra visszajön a divatba, hogy a szülők mondják meg kihez kell hozzámenni :lol: :lol: :wink:

KépKép
KépKép
and

az előbb esküszöm szeptember 23-a volt idaírva!!!
na most tényleg lépek, pá :)

KépKép
KépKép
and

Halihó!!

KÉPZELJÉTEK MELI ANYUKÁMÉKNÁL ALSZIK!!!!Most először!Mármint úgy hogy mi nem vagyunk ott!!
Hivtam anyukámat,hogy hogy aludt el és azt mondta ugyanúgy mint itthon!Vagyis egy nyikk nélkül!Betette a helyére és ő már fogta is a párniját és elcsucsukált szépen!!Remélem ott is végigaludja az éjszakát!!Majd reggel jelentek!!
Ja és holnap is ott alszik,mert este megyünk Tiszaújvárosba a termálfürdőbe ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉSRE!! :P :P
Görög est lesz,élő zenével,meg görög kajával!! :D
Most este meg kihasználtuk apával a szabadságunkat és elmentünk a scontóba ami most nyilt,vettünk karácsonyi kütyüket.Aztán elmentünk a kedvenc kis olasz éttermünkbe!! :P Majd még bementünk az egyik barátainkhoz és nemrég értünk haza!!
Szóval jó kis este volt,de ahogy jöttünk hazafele apa megszólal,hogy neki úgy hiányzik Meli és az esti hancúrozásuk!! :(
Hát elérzékenyültem én is!! :oops:
És csak vasárnap megyünk érte!! :cry:
De valahogy csak kibirjuk!! :wink:

Mea.
Nem vagyok skypon,de iwiwen vagyok:Kiss Anita néven!!
De irhatsz ide is privit,vagy e-mailt!!

And.
Remélem valami jó fog kiderülni a vizsgálat végére!!
Megy a drukk!!! :)

Rókica.
Hát szerintem a legtöbb nagyszülő többmindent megenged az unokájának,mint a szülők!
Nálunk is igy van,de azért próbálják nem elkényeztetni és ha valami nagyon rossz dolgot akar csinálni persze ők is rászólnak!!
És mondtam is nekik,hogy bizony szóljanak rá vagy picit üssenek a kezére ha nem birni vele!!

Nyúlné.
Éljen Kisnyúl gyógyulása!Ideje volt szegénykémnek!! :P

Na ez jó hosszúra sikeredett! :?
Sorry!

Kép

ancsi26

Ancsi!

Bizti jó volt a gyerekmentes estétek, a holnapi éjszakai fürdőzésért meg irigy vagyok nagyon, hú de jó lesz!! :D
Meli biztos jól érzi magát, ha ilyen szépen elaludt. A fiúkért hétfőn jön anyu és csak szerdán kapon vissza őket. Én is várom már kicsit, hogy tudjak apával lenni kettesben, remélem nem fog dolgozni :?
És tök jó, hogy ilyen hosszú üzit írtál, ezt sokkal jobb olvasgatni, mint a tőszavasokat :wink: :D
Legközelebb is minimum ennyit kérünk! :P

Gabi elkezdett nézni valami hülye horrort, hagyon őt, én meg elmegyek olvasgatni.

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nagyon belejöttem a videózásba, úgyhogy megmutatom Nektek, hogy gyakorolja a fölállást Gergő:

http://s63.photobucket.com/albums/h135/ ... CN2862.flv

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

KEDVES SZÍVTIPRÓ MÁRTONOK!(Annamami, Nyúlné, és Juci Marcik)

Névnapotok alkalmából KIscsajszimmal együtt szeretettel köszöntünk Benneteket!!

Benianyu
Ugye átadod Jucinak???Pussz.

Legyen szép napotok!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jó reggelt! :) :)

Gyorsan írok, még mind a három pasim húzza a lóbőrt. Ki tudja meddig? :) :) Tegnap este még szépen termeltetek! :)

Annamami, Nyúlné és Juci (ha véletlen olvasod)
BOLDOG NÉVNAPOT A MARCIKNAK!!!

Csikken,
Roli nagyon aranyos az új kiságyában. :) Tényleg rosszcsontnak néz ki! :)

Én úgy tudom, hogy az évvesztesség június 1-től van. Tehát, ahogy Megann is írta, itt minden baba évvesztes. Szerintem nem rossz, hogy még egy évig lehetnek oviban, játszhatnak kötetlenül és nem kell napig 3-4-5-ször 45 percet a fenekükön ülni és figyelni. Beni már 5 éves, de még csak két év múlva megy iskolába. Igaz, hogy már az összes betűt ismeri és tud is írni (olvasni még nem), de nehezen tudna egyhelyben maradni órákig és koncentrálni. Az írás meg úgy megy, hogy kitalálja, hogy mit szeretne leírni én meg diktálom neki a betűket. :) Nem véletlen szabták meg a korhatárt. Biztosan van kivétel is....

Barbi,
Tényleg szerencsés vagy a fiúkkal (bár én sem panaszkodom), de a tiédek angyalok és Apa is. :lol: Lehet, hogy a harmadik egy ördögfióka kiscsajszi lesz tényleg! :)

And,
Elképzeltelek, ahogy kiosztottad a nagyokat elsőben. :) :) :)
Én is drukkolok, hogy mindent rendben találjanak Esztinél. :!:

Ancsi,
De jó hétvége! Jó szórakozást, élvezzétek Apával kettesben nagyon jól magatokat! :)

Megann,
Köszi a nembanyaságot! :) :) Férj elalvásai a padlón... :( :?

folyt. köv, ébredeznek a fiúk. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Totka,
Persze :!: :) :D :wink:

benianyu

Halihó!!

Minden kedves Márton kispasinak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Csajok, látom nem unatkoztatok este!
Ahhoz képest, hogy tegnap délután milyen pangás volt, este jól bepótoltátok!
Nekünk szörnyű éjszakánk volt, soha Gergő életében még nem volt ilyen.
Fél óránként kellett bemenni hozzá! :? :? :?

Nem tudom, mi van vele, olyan érdekes volt, mert mindig felnyögött, majd elkezdett nyüszögni.
Aztán mindig nyüszögött, és ha nem mentem be hozzá, akkor éktelen sírásba kezdett.
És az a legjobb, hogy szerintem mindezt álmában, mert úgy vettem észre, mintha nem lenne magánál.
Csinált már ilyet, na de nem egész éjjel.
Szinte semmit nem aludtunk, Apa sem, ráadásul ő ma dolgozni is ment.
Nem tudom mi van vele, de elég gáz volt.
Ja, és a legjobb, hogy eszméletlenül köhög. De csak reggel, és este. Napközben csak egyet-egyet köhint.
Csütörtökön,mikor Meáék itt voltak, akkor kezdte, tegnapra már nagyon belejött, és tegnap este, meg ma reggel már majd megfulladt.
De nem száraz köhögés, hanem ilyen nagyon-nagyon hurutos.
Mit adjak neki szerintetek?

Egyébként is akartam már kérdezni, hogy mézet lehet már adni nekik?

Kép
kuha

Megann!

Elképzeltem az uradat magam előtt, ahogy a lakás különböző pontjain bealszik.

Hát lehet, hogy én sík ideg lennék...

Kép
kuha

Szép jó reggelt!

Csak futólag olvastam...de valami bulit olvastam...világosítsatok fel kérlek!

Kép

Kép
prüntyi

LÁnyok szorítsatok!

Tiszta ideg vagyok, bőgök, mint egy hülye, remegek.

Képzeljétek, kb. 5 perce jövök be a szobába, hát Gergő szétrámolta a szuperbiztosan elbarikádozott szekrény.
Tűzőgépkapcsok, számlák a földön szanaszét.
Nagyon elvertem a kis kezeit, el is kezdett szegény sírni, de csak olyan hüppögősen.
Majd olyan furcsa volt, mintha lett volna vmi a szájában, de nem akarta kinyitni az istennek sem.
Ahogy próbáltam kinyitni, mégjobban bőgött. Nagy nehezen kinyitom a szájáát, hát látom ám, hogy van benne egy kisebb mennyiségű tűzőgépkapocs.
Hát rögtön levert a víz, több nem volt a szájában, de nem tudom mit nyelt le belőle.
Apát hívtam, most épp száguld hazafelé.
Közben a harmadik kórháztól hajtottak el telefonon, végül a Heim Pál fogad minket.
Remélem , hogy kiderül, hogy nem nyelt le semmit. Mert ez simán felsértheti belül a kis szerveit.
Bár most semmi baja, tök úgy viselkedik, mint akinek semmi baja.

Nem tudom, hogy mi van, majd jelentkezem, ha hazaértünk, de szorítsatok légyszí, hogy ne legyen semmi, jó??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kuha

Kuha,
Ez szörnyű! Drukkdrukkdrukk, hogy ne legyen semmi baj! Rögtön írd majd meg, hogy mi volt a vizsgálaton! Szoirítunk :!: :!:

benianyu

Jó reggelt!

Most beszéltem anyukámmal és nem volt semmi gond éjszaka!!Az én drágám este8-tól reggel fél8-ig aludt!!
ANNIYRA IMÁDOM!!!!ÉS ANNYIRA HIÁNYZIK!!!

Edina.
Én adok szivesen az alvókámból,mert én meg annyit,de annyit tudnék aludni!!

Barbi.
Irnék én többet is,de néha örülök,hogyha olvasni van időm titeket!! :?
Meg valahogy én nem tudok olyan szépen,meg néha humorosan válaszolgatni,mint ti!! :oops:

Kuha.
Sajnálom,hogy ilyen rossz volt az éjszakátok!!Reméljük nem valami betegség jele!!!Esetleg fogacskák???

Tényleg a babáitoknak hány foga van már??
Mert Melinek megállt már egy jó ideje 8-nál!!

Na megyek kicsit hasznossá teszem magam!!

Jaj,majdel felejtettem!!

MINDEN MÁRTONBABÁNAK NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!!

Kép

ancsi26

JAJ,KUHA!!!!

Még a gyomrom is összerándult ahogy olvastam!!
Megy a drukk ezerrel,hogy ne legyen semmi gond!!
Nagyon várjuk,hogy jelentkezz!!!!
DRUKK-DRUKK-DRUKK :!: :!: :!: :!: :!:

ancsi26

Kuha!

Basszus :( :(
Mi is szoritunk :(

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Ezek szerint tuti lesz 3.? :P
És mikorra tervezitek?

Prüntyi!
Melyik bulira gondolsz a babásra, vagy a babátlanra?
Babás vasárnap de Művészetek Palotája játszóházasdi, babátlan pedig szombat este eddig Barbi és And fognak a pohár fenekére nézni..

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Igen, pont az lenne az értelme, hogy mikor Szilvi megszületik, legalább a bölcsi maradjon meg mint biztos pont Zsuzsa életében. És David fogja vinni, vagy anyukám, vagy közösen megosztják.

A beszokás minden gyereknél másképp megy. Van akinek állítólag egy hangja se volt, van olyan aki hetekig egyfolytában sírt. Azt is mondja a dada, most egyfolytában szoktatnak, minden héten jön új gyerek, és hát hergelik egymást... Remélem mikor vége ennek a beszoktatós periódusnak, akkor lenyugszanak a kedélyek.

Megann:

Egy picit tapadósabb lett, de ahogy hallom, ez most mindenki babájával fennáll... és nyűgösebb, de szerintem ez amiatt van hogy most egy ideje délután már nem hajlandó aludni. Valamennyit alszik a bölcsiben és itthon már nem. Nem tudom mennyit alszik ott, mindig elfelejtem megkérdezni, de szerintem nem elég. Persze ha felébred, nem nagyon tudnak vele mit kezdeni.

Megann:

Ezeket én sem engedem. A szemetes tiltott terület, a szemét, kajahulladék felszedése a földről szintén (mindig talál valamit :evil:). Kidobálni se szabad az etetőszékből semmit, azt viszont fogcsikorgatva hagyom hogy mikor már kezdi megunni a kajálást, akkor hajlamos "gyurmázni" a kajájával. Engem rohadtul idegesít, de állítólag ő így fedezi fel az ételek állagát. :evil: Az elektromos zsinórok, konnektorok, az én telefonom (az apja hagyja a sajátját), a könyvespolcon a felnőtt könyvek, a DVDk, ilyesmi, tiltottak. De pl én hagyom a TV gombját nyomogatni, mert nem tudja bekapcsolni... meg inkább elrakom az olyan dolgokat amiket nem szabad, mint hogy lépten-nyomon tiltsak. És vannak olyan dolgok, amik kifejezetten csalinak vannak ott neki, pl a WC-ben a tamponosdoboz, amit imád és leköti magát vele amíg én a WC-n ülök. Ennek köszönhetően tele a lakás szétszórt tamponnal. :oops: De hát valamit valamiért. :P A konyhában a mikrót nem szabad nyitogatni, meg azt a szekrényt amiben a vegyszerek vannak, de az edényesszekrényben garázdálkodhat.

Még nem értem a végére mindennek amit írtatok...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Hát, már ezer éve nem írtam!!! Néha azért olvasni tudtam jönni, de ez sem mindig volt így! :oops:

Hajni!
Köszi, férjem valamiféle beavatkozáson már túl van, felnyitották a lábát, beletettek egy csövet, majd másnap azt kivették, és bekötötték, most naponta kötéscserélünk, és hétfőn fogják teljesen felvágni, és összevarrni, addig hadd tisztuljon, mondták!!! :( Szóval olyan fele-fele van most, fáj is neki, de még nem lélegezhet fel, mert hétfőn még vár rá egy kis szenvedés! :(

Mindjárt visszajövök, csak cserélek egy Petipelust! :lol:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Minden Marcinak boldog névnapot! :)

Minden bulizósnak meg jó bulizást!

Mi megyünk Holnap a Művészetek Palotájába, kb 10-re ott is leszünk, és délben indulunk anyukámhoz. Hol van a játszóház? És a parkolás hogy működik? Az gondolom nem ingyenes...

And:

Hát elég nehéz. :( Nekem se természetes, hogy ne vigasztaljam a hüppögő, menekülő gyerekemet, de nem akarom még én is megerősíteni benne, hogy a bölcsit utálni kell, illetve vigasz jár azért hogy őneki oda kell mennie. Mondom, múlt héten nekem úgy tűnt, már jobb volt, és akkor ez a hét totál visszaesés. Csak az a baj, a dadák hetente váltogatják egymást...

A napirendünk nekünk is borult. Eddig kétszer aludt egy nap, délelőtt és délután, most a délutániakat kihagyja. De ezzel együtt még nem tolta el a délelőttit délre... illetve ma talán igen, mert 10 óra óta próbáljuk őt letenni aludni és kb délre sikerült. De általában úgy hozom el a bölcsiből, hogy mondják, hogy aludt, és itthon már nem alszik, de még az autóban sem alszik be mint régen.

Barbi,

Neked olyan mintagyerekeid vannak, hogy csak irigykedni tudok. Alszanak embertelen mennyiségeket, jól esznek, nem pakolásszák a veszélyes/értékes cuccokat a lakásban, napokig elvannak a nagyiéknál... ilyet kérek én is. :) Na jó, nem. Zsuzsát nem cserélném le senkire, de sztem még Szilvit se, bár még nem ismerem.

Davallia:

Én se tudok aludni!!! Egész terhességem alatt ezzel szenvedek. Nem elég, hogy Zsuzsa is, David is ébresztenek, erre még rájön olyan is, hogy saját magam nem tudok aludni. Borzasztó! Ilyen régen soha nem volt, bárhol bármikor olyan jókat tudtam aludni, hogy csuda... Tegnap este is nem elég, hogy Zsuzsa ébresztett vagy háromszor, azonnal felébredtem ahogy David ötkor úgy döntött, hogy felkel... aztán Zsuzsa meg hatkor... szóval itt nincs alvás...

Kuha:

Nálunk is szörnyű éjszaka volt, Zsuzsa azonnal felébredt ha felkeltem mellőle, ezért az egész éjszakát ott nyomorogtam mellette, most már nagy pocakkal nem túl kényelmes az egyszemélyes ágyon vele...

Most olvasom mit csinált Gergő!!! Nagyon remélem minden rendben lesz vele!!! Csak nem nyelt le semmit!!!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Minden Mártonnak Boldog névnapot kívánok így utólag is!!!

Rókica!
Boldog névnapot kívánok Neked is kicsit megkésve!

Nálunk: Peti már 10,5 kg, és 79,5 cm, kedden voltunk tanácsadáson! Még mindig csak 8 foga van, már egy jó ideje!
Szeret ő is az etetőszékből kidobálni kaját, de ezt én sem engedem meg neki, állandóan kukázni akar, de azt sem szabad! A Wc-be nem tud bemenni, mert külön van a fürdőtől, de a fürdőben kipakolja a mosószereket, öblítőket, stb... A TV-t is ki-be kapcsolgatta, de leragasztottuk a gombot :lol: a videót, meg a dvd játszót feltettük a tv fölé polcra! A konyhában hagyom rámolni, az alsó két fiókban szinte csak műanyag edényeket tettem, azt pakolászhatja! Szerencsére konnektorba nyúlklni nem akar, de azért biztos ami biztos le van vakdugózva az összes!

A Ti gyerkőceitek is köpködik a kaját??? Peti mostanában kezdte el, hogy amikor úgy gondolja, benyúl a szájába, kiveszi a falatot, ami benne van, kicsit meggyúrja :shock: újra bekapja, majd kiköpi! Frászt kapok ettől, nagyon útálom, amikor csinálja, de mit tegyek vele????

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kuha!

Remélem minden rendben lesz Gergővel, és mégsem nyelt le semmit, csak megijesztett Téged!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok,

Kuha nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj!!!!!!!!!!!!!!

Bölcsi:

Hát túl vagyunk az első heten, már csütörtökön és pénteken is ott aludt, de csak 1 órácskát bírt aludni, így én rohantam vissza érte, próbáltam itthon még letenni de nem ment.Így csak 4 óra körül aludt el a babakocsiban, máshogy nem volt hajlandó.
Ennek szerintem aza az oka, hogy nem türelmesek vele ebédnél és nem eszi degeszre magát, így hamar felkel.Itthon még bevág egy nagy adag főzit, plussz vagy gyümit vagy valami kis túrórudit stb.
Hétfőn lesz szülői, majd átbeszéljük ezeket a dolgokat.
Egyébként az elválás már jól megy,olyan fél tizenegykor van egy kis nyügi, de aztán átlendül rajta, és ebédig kihúzza.
Illetve annyit mondott a gondozónő, aki egyben a bölcsi vezetője, hogy lehet, hogy kétszer kéne altatni.Egyszer délelőtt mikor az a fél tizenegyes holtpont van, majd fél kettő körül.Mi a véleményetek???
Én már annyira örültem, hogy sikerült az egyszeri alvást megvalósítani.Itthon 12-15-ig fél négyig alszik.

Rókica Boldog Névnapot!

Annamami Mazsinak Boldog Szülinapot!

Üdv: Kati
királykat

Kuha!

Még nem jöttél...remélem tényleg nincs baj...
Nekem most el kell mennem anyóst ünnepelni, tiszta ideg leszek, hogy nem tudom nézni hogy mi van Gergővel :cry: :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Királykat!

Hogy mennyit??????3-3,5 órát alszik??????????
Léna egész nap nem alszik ennyit.... :? :?
Monjuk 2szer 40 perc max 50...

m.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Boldog névnapot Marciknak!
Kép
Kuha, uh, nekem is görcsbe rándult a gyomrom. Remélem nem lesz semmi baj!!!
K.

KépKép
Kép
csikken

Hát itt vagyunk!

Hála a Jóságos Istennek, semmi.
Úgy látszik, sikerült elővakarnom a szájából az egyetlen darabot.
De ugye az sem egyetlen volt, hisz mindannyian láttatok már tűzőgép kapcsot. Ugye több van egybe préselve. Hát megszámoltam, kb. 6-7 db volt.
Akár le is válhatott volna róla egy darabka, ami simán le is csusszanhatott volna.
Én szinte végigbőgtem az utat, Robi vígasztalt, hogy tuti nem lesz semmi baj.
Hát nem volt egy egyszerű az egész.
A magyar egészségügyről inkább nem mondok semmit, mert jót nem tudok.
És nem a hozzáállással volt baj, sőt, kimondottan meg voltam elégedve azzal, ahogy mindenki hozzáállt a dologhoz.
Dehát az állapotok... :twisted: :twisted: :twisted: Na, az valami katasztrófa.
Kb, mintha Koszovóban jártunk volna. És ez most nagyon komoly.
Pedig csak itt voltunk a Heim Pálban..

(Én mellesleg mindig nekik adom az 1 %-ot, de ezután főképp)

Szóval, a Fül-orr-gégészet, idegentest osztályán kezdtünk.
Röpke másfél óra várakozás után (egyetlen doktornó látta el az egész osztályt, és az ügyeletete is, plusz előttünk volt már 3 idegentest műtétje :twisted: :twisted: :twisted: ), szóval bekerültünk. Gergő egyébként egy hős volt, végig ült az apja ölében, és várta velünk együtt, hogy sorra kerüljünk.
Onnan irány a sebészeti röntgen. Na, az volt a nagy pusztulat! Vmi alagsorban, mintha légópincébe mennénk. Borsódzott a hátam, komolyan.
A doki tök rendi volt, röntgen előlről, Gergő szegény végig ordította.
Majd felöltözés, fénykép kész, doki megnézi, nem lát semmit, de azért csináljunk egyet olaldról is.
Gergőt levetkőztet, macera előlről.
Szegény Gergő, olyan kis elesett volt, épp Apa is mondta, hogy a szíve majd megszakadt.

De végül tényleg nem láttak semmit, úgyhogy megnyugodtunk.
Fül-orr-gégész néni mondta, hogy ügyesek voltunk, hogy ki tudtuk szedni. Én meg mondtam, hogy lehet, hogy mégsem voltunk olyan ügyesek, ha be tudta kapni. :roll: :roll:

Hát ennyi, most már megnyugodtam, de nagy-nagy lelkiismeret furdallásom van.
Pedig hát elvileg nem is férhetett volna hozzá Gergő, mert ott a barikád... De úgy látszik, az már nem akadály...

Köszönöm, hogy mindannyian szorítottatok, nagyon jólesett.

Most megyek, mert főzést, mosást, mindent úgy itt hagytam, hogy csak na!
Úgyhogy ma csak estebéd lesz!

Kép
kuha

Kuha,
De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy nem nyelt le Gergő egyet sem! Sajnos nekem is volt tapasztalatom a Heim Pálban is, de a Madarászban vagy a Szabolcs utcaiban is hasonló állapotok vannak. :(
A lényeg, hogy Gergő jól van! :) :wink: :) :wink: :!: :!:

benianyu

Sziasztok! :D

Ma délelőtt piacoztunka srácokkal, meg a skála gyerekosztályán töltöttünk el egy órácskát. :D
Persze elvileg csak azt mentünk megnézni, hogy mit hozzon a Jézuska, gyakorlatilag mind a két fiú kinézett magának valamit......amit persze meg is vettünk.
Jól bevásároltunk gyümiből, meg zöldségből, alig bírta a babakocsi, azt hittem szétesik, mire hazaérünk. :roll:

Most alszanak a fiúk, ha felkeltek, megyünk barinőmékhez, mert a szerelmespár már majd egy hete nélkülözi egymás társaságát.... :lol:
Nolcsikámnak olyan jól megy a szobatisztaság, már a piacra is alsógatyeszban jött, pisiltünk a burger kingben, szóval nagyon büszke vagyok rá! :oops: Már csak a délutáni alváshoz, meg éjszakára adom rá a pelust.

Ancsi!
Ne hülyülj, nem az a lényeg, milyen stílusban írsz, hanem hogy írjál!
Én fogalmazásban irtó szar vagyok, ált. iskolában a házikat nagyim írta meg, mert én rendre kettest kaptam :oops:
Nem vagyok egy humán beállítottságú egyén......
Gratula Melinek, hogy ilyen jól bírja a nagyizást! :D

Megann!
Igen, szeretnénk harmadikat is, Gabi már azt szeretné, ha két hónapja terhes lennék..... :wink:
Én még szeretnék vele várni egy pár évet, addig mindenképpen, amíg mind a két fiú óvodás nem lesz, meg a lakást fel nem újítjuk, hogy a dolgozó átkerüljön az előszobába, a dolgzó meg gyerekszoba nem lesz.

Róki!
Nehogy már irigykedj, én meg egy olyan szép kislányra irigykedem, mint Zsuszsa. :D
Mivel én nagyon kislányt szerettem volna, lehet azt a kárpótolást kaptam, hogy ha már fiúk, legalább jók! :P

Kuha!
Jesszusom, lemaradtam reggel az eseményekről, de legalábba már a jó hírt is olvasom, hogy Gergővel minden oké!
Nem semmi ijedelem lehetett, de minden jó, ha a vége jó!

Benianyu!
Nahát a Te fiaid is olyan szépek, aranyosak, jók, neked se lehet okod panaszra!
Max. a reggeli korai kelés, de ez még belefér :wink: :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nem gyerekosztály, hanem játékosztály :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Amit kihagytam.... :oops:

MINDEN MÁRTONNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Viki!
Férjednek jobbulást!
Leon is köpköd, ha már nem kéri, úgy csinál, mintha kérné, nyitja a száját, bekapja a falatot, majd jól kiköpi :evil:
Meg ő is játszani szeretne az étellel, kis daradokat tépked pl. a kenyérből és elhajigálja.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hali!

Na én is otthagytam az ünneplő tömeget a zabáldában, mert Léna már nagyon nem birt az álommanókkal.

Majd desszert után jön haza a család, addig is nyugi van legalább :D

Kuha!

Mégegyszer köszi az értesitést..még indulás előtti percekben is a babanetet frissitettem, hátha befuttok mielőtt elmegyünk.
Na akkor most törheted az agyad, hogy hogy zárd el a szekrényt..
Após ilyenkor mit szól???
Tudott egyáltalán a dologról?

Barbi!

Micsoda férj :shock: :shock: :shock:
Őt is valami turiban találtad??? :lol: :lol: Irtó jó biznisz volt, ugye tudod?
Mondjuk ilyen jó srácokkal nem is csodálom....
És ő is szeretné ha 3. kispuncis lenne????

Férj mindenkinek azt mondja neki 2 épp elég....(szerintem még Léna is sok neki néha:? ), de azért én sem vetem el a 3 gyerkőc gondolatát, mert mindig is tetszett a 3 gyerekes családmodell.
De persz csak akkor ha 100 as leszek még addigra :lol: :lol: ...és nem borit ki teljesen az első kettő.. :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Húúúúúúú Barbi!

Remélem nem bántottalak meg ezzel a turis poénnal...csak te tényleg olyan tuti jól kifogod a dolgokat.. :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Azt hiszem, a nemalvásban mi vezetünk. Zsuzsa ma FÉL ÓRÁT aludt délben, és most már nem is fog többet estig. Gyanítom, hogy a bölcsiben is ennyit szokott. :?

Na... ki tudja a napi félóra alvást überelni? :roll:

Kuha!

Annyura örülök hogy minden rendben van... a Heim Pál Gyermekkórházról hallottam sztorikat. Egy ismerősöm ott (volt) radiológus, sajna sokat mesélt. :(

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok...bocsi, de közben kocsit intéztünk...aztán meg 1 órán át altattam Tüncsit...most hogy taknyos nagyon nehezen alszik el... :(

Évi, szegénykém! Örülök, hogy nincs semmi komoly baj! Hála istennek Tüncsi 3-4 hónapja hogy ilyen bekapdosós volt...és ő már kinyitja a száját, ha szólok neki...sőt, most már van, hogy odahozza elém, ha valami kicsi mütyűrt talál...és az orrom előtt emeli a szájához, és közben bólogat, hogy nem-nem...olyan édes olyankor!

Megann, igen, ezekre voltam kiváncsi...

holnap játszóház...kb hánytól?

And, Barbi, ma mentek akkor valahová?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!!

Csak gyors bekukk,mert mindjárt indulunk az esti FÜRDŐZÉSRE!!! :D :D

Kuha!!!
Miattatok kukkoltam még be!!Jaj,de jó hogy minden rendben!!
És ne legyen lekiismeretfurdalásod(persze nekem is lenne),mert ezek a gyerkőcök néha olyanokra képesek,hogy csak na!!! :shock:
Szóval mostmár tessék megnyugodni!!!! :)

További szép hétvégét nektek,mert szerintem holnap nem tudok jönni!

ancsi26

sziasztok!
csak ezt az oldalt futottam végig

Kuha!
hű, de jó, hogy túl vagytom rajta!! én is bőgtem volna folyamatosan azt hiszem :cry: én néha nem is tudom honnan szedi össze Eszti a dolgait, de az tuti, hogy mindig a legveszélyesebbeket találja meg.

Barbi, Prüntyi, (Megann?) akkor este? Barbi lehetnél ötletgazda a helyszínt illetően :wink:
holnap akkor mi is 10 körül megyünk a művészetek palotájába.

jelentem végre nekünk is van "rendes" autósülésünk, Eszti is jobban értékeli :) és voltunk a kikában, apát meggyőztem, hogy nekem ma oda kellllll mennem :) úgyhogy beszerváltunk egy pár nélkülözhetetlen dolgot. pl Esztinek vettem karácsonyi ajándék gyanánt fakockákat, amit mire kettőt fordultam apa már oda is adott neki itthon, mert az Eszti úgy kérte.
úgyhogy mindenki jól járt :D

KépKép
KépKép
and

Boldog névnapot a Mártonoknak!

Kuha, gondolom, akkor te most inkább Gergővel töltöd az estét...

Ancsi, ti is érezzétek jól magatokat!!

KépKép
KépKép
and

Prüntyi, elvileg megyünk, valamikor esti fektetés után, de konkrétum semmi nincs. de Barbi mondd nyugodtan, ha már nincs kedved! :wink:

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Végre ideestem én is!
Ma megint kora reggeltől írtó jó napom volt!!!Anyuméknál volt a csapat, most a változatosság kedvéért kacsákat, tyúkokat kopasztottunk, szám szerint 38-at!!!!!!Szóval eléggé ki vagyok dögölve, szétszakad a derekam, vállam!Muszáj nekik segíteni, mert égne a pofám,s amúgy sem bírnám elviselni, a lelkem nem engedné, hogy én itthon döglök, ők meg melóznak(pl.Dédike is, aki elmúlt már 70)ja, és az sem mellékes, hogy Anyuék telipakolják hússal
a h,ű3t
+6332(Ezt Panni gépelte!!!
:oops: )
a hűtőnket!Mi húst mióta házasok vagyunk, nem vettünk.
Remélem, nem néztek le, amiért ilyen munkákat is csinálok :oops: :oops:

Kuha
Húúú, nem semmi, min mentetek ma keresztül!!!!!!Örülök, hogy nem lett semmi komoly Gergőnek!!Tényleg ügyes vagy, hogy ki tudtad szedni a kapcsokat a pofijából!!!!!
Magyar eü. :( :( :? Nekem már nincsennek illúzióim, ez lesz szerintem még ennél is rosszabb!!
Hű, ha én egyszer And-dal találkozok!!!!(töviről-hegyére meg fogjuk a világot, az egészségügyet váltani!!!!!!!)7bárcsak így lenne!
Kérdezted, hogy megvan már a csaj, aki vigyázni, bölcsibe fogja vinni Pannit.Úgy néz ki, a szembe szomszédunk nagyon jóban vagyunk velük, ő lesz Panniszitter!!40éves, 18 éves fia van, és állandóan sütnek nekünk finomabbnál finomabb pizzákat!!!Panna nagyon jól elvan vele, tehát úgy gondoljuk, megfelelő lesz.

Viki
hát akkor még megy a drukk Apának a műtéthez!Hogy viseli, nyűgi nagyon?

Most gyorsba ennyi, ha Panni elalszik, én meg nem, akkor jövök még!
Benianyu
Ari vagy, hogy átadod Juciéknak a jókívánságokat!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Lányok!

Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönöm, hogy szorított Gergőért!!!! Tudat alatt éreztem, hogy velem vagytok! :) :) :)

Na, mostanra már teljesen lenyugodtam, olyannyira, hogy képzeljétek, tök egyedül elmerészkedtem kocsival Dunakeszire az Auchan-ba!!!
Eddig csak a Corába mentem el egyedül, de mostmár az Auchan sem lesz gond.

Háááát, mit mondja, aki tehet, most vásároljon be gyorsan, és karácsony előtt soha többet ne menjen már vásárolni.
Csajok, katasztrófa, ami ott volt. Ez már nekem is sok volt, pedig én bírom a nézelődést.
A pénztárban háromnegyed!!!!!! órát álltam.
Azt hittem, már megőszülök!

Látom, szóba jött, hogy mennyire engedtek dolgokat a gyerkőcöknek, és mennyire nem.
Nálunk is hasonló a helyzet, mint többeteknél:
Azaz, megpróblunk bizonyos rendszert, mit szabad - mit nem kialakítani.
Aztán persze, amit nálunk nem lehet, azt tuti, hogy anyuméknál lehet.
Illetve, azért ott sem lehet pakolászni mindenhonnan, de érdekes, anyukám pl. megengedi Gergőnek,
hogy rámolja a konyhaszekrényt, és hogy nyomogassa a sütő gombjait. Hát én ettől rosszul vagyok!

A másik, amitől kimondottan rosszul vagyok, az az, hogy apukám feszt eteti Gergőt. Ha kell, ha nem.
Amikor ott vagyok, akkor Gergő szinte egész nap csócsál valamit, mert mindig csurran - cseppen valami neki valakinek a tányérjából.
Én meg úgy vagyok vele, hogy mostanában úgyis olyan szarul kajál, nem kell még, hogy rátetézzünk azzal,hogy azért
nem eszik, mert előtte épp morzsázgatott.
Én szeretném, ha tudná, hogy amikor leülünk az asztalhoz, akkor van hami. És nem akkor, amikor neki olyanja van,
és épp lát vmi kaját.

Megann!
Látom, azért mégis megoldottan, hogy le tudja lépni :) :) :)

Róki!
Köszi neked is!!
A Heim Pál-ról meg annyit, hogy én még soha nem jártam ott. És volt a tv-ben néhány éve az a sorozat, a kórházat mutatták be.
Na, akkor azért nem ezeket az állapotokat mutatták nyilván, és olyan ijesztő volt látni most, hogy igenis, még vannak ilyen állapotok.
Azt hittem, hogy azért jobban felszerelt.
Mondom, lennt, ott az alagsorban, ahol a röntgen volt, tiszta penész volt a fal derék magasságban, és omlott lefelé a vakolat.
:( :( :( :(

Prüntyi!
Mikor lesz meg az új kocsitok? És a régit már le is adtátok?

Hát igen, én mindig is mondtam, hogy Tüncsi olyan okos kislány!!!!! Nem bánnám, ha Gergő is ezt csinálná, mert most biztos ez lesz a parám
egy darabig, hogy mit fog lenyelni, és mit nem.

Ancsi!
Tudom, hogy már nem olvasod, de érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!!!
Fürcsizzetek sokat, lazuljatok Apával.
Bár most, hogy Meli ilyen jól elvolt anyudnál, gondolom, többször is megismétlitek majd.

Barbi, And, Prüntyi, Megann!

Akkor most megkérdezhetem, hogy mégis van-e valamilyen progi estére? És hogy mi???
Nem mondom, hogy tuti megyek, de ha van valami konkrétum, akkor azért lehet, hogy elgondolkodom rajta!

Totka!
Kacsa,tyúkkopasztás????? Az anyját!! Nagyon ügyi vagy, és becsüllek is érte!! És szerinted miért néznénk le???
Sőt, annál is inkább, mert jól telirámolhatjátok a hűtőt. Na de 38 db-ot????????
Lehetek őszinte??? Na ez az, amit én nem bírnék megcsinálni.
Míg szegény anyósom élt, nekünk is voltak tyúkok. És mindig levágta, meg megkopasztotta őket, és ment a hűtőbe.
Aztán ugye tök hirtelen meghalt, és itt maradtak a tyúkok.
Én kijelentettem, hogy feléjük sem megyek, még élve is félek tőlük.:) :) :)
Úgyhogy végül a szomszéd néni vágta le , és pucoválta meg őket, szépen apránként.

Kép
kuha

hát már nem hiszem, hogy ma el tudok menni... :oops: :(

Kuha, úgy tűnik jövő hét vége...de már láttuk a kis csodát...és rendszámot is választottunk :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Prünyti!

Hűű, de izgi!!!
Jól emlékszem, hogy Picasso???
És az újfajta, az a bizonyos C4????
Mert ha igen, az überbrutál jól néz ki!!!

Kép
kuha

MÁRTONOKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Marcikirályfi, kis ünnephalmozó :):):)

Jucc!
Nagyon szép és megható lett a videoklipp Gergőről!!!
Az elején még annyira nagyon-nagyon volt Balázs hozzáképest, mostanára egy kicsit mintha csökkent volna a különbség.
Nagyon aranyosan hancúroznak!!!

Képzeljétek, úgy néz ki, mégis lesz ikea-konyhánk. Elmentünk ma és kiderült, hogy mésgis lehet a sarokba tenni a tűzhelyet, ahogy mi szerettük volna és ezzel egy csomó helyet nyertünk. Szeretnénk egy kis reggeliző pultot is és találtunk olyan fából készült bárszékeket is, mint a konyha (antik pác). És a munkalappal is egész megvagyok békélve.

Kuha!
Hű, elhiszem, hogy megrémültél!!! De jó, hogy az Őrangyalotok jól kézben tartja az ügyeit!

Ancsi!
De jó kis programok!!! :):):)
Szerintem ez az én utóbbi három évem kilengései sűrítve!

Jó kis bulit a bulisoknak!!!!

ayse

Ancsi!
ANdris is megállt 8 fognál. Sőt a jobb felső egyes csak feleakkora a másikhoz képest, de nem nagyon akarja utolérni. Azt mondták, legyünk türelmesek, egyébként sem lehet vele tenni semmit. Így viszont van egy kópéság a nevetésében! Annyira imádom!

Ma voltam legtöbbet távol tőle, 7 órát. Már elengedni se akart, fogta a lábamat. Amúgy jól elvolt, de amikor megérkeztünk, onnan kezdve, mint a ragasztócsík, úgy tapadt rám. Anyósom hiába hívta, csak a kis fejecskéjét rázta, hogy nem megy.

ayse

Kuha, nem sajnos nem.... :cry: de mondtam apának, hogy a picassót már nem akarom lecserélni...de ha mégis akkor csak a -C4-picassó jöhet szóba... :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Minden kis Marcikának nagyon boldog névnapot kívánok!
De hol vannak a Marcianyukák?????????

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?