Sziasztok!
Sokat írtatok, hálistennek, sikerült visszaolvasnom.
Az osztrék tanulmányút kész kimerítő túra volt az ígéretek ellenére, igaz, 2000-2500 m-eshegyek között jártuk, egész nap etettek minket (igazi osztrák friss gyümölcsleveket ittam), de a vendégházakban még nem volt fűtés, így jól megfáztam. Csütörtökön (már pénteken) hajnali 1-re értünk haza...
Ennek okaként pénteken háziorvos, aki jól megijesztett, hogy ha már éreztem a babát mocorogni, és most 3 napja nem, akkor irány az uh. Megnéztük Poccancsot, minden oké vele (fel is rakom a képet, Nicika, lécci tedd be a táblába, köszi), de nem kívánom senkinek azt a néhány percet, amíg a szonográfus csak nézte némán a képernyőt. Aztán jött a kérdés: Ki mondta, hogy két baba van?
Nyelni sem tudtam, de kiderült, a dokinőt félretájékoztatták, ő két babáról tudott.
Sajnos, a szívemmel baj van, 2 ekg-t is csináltak pénteken, ahol szép kis parasystolékat mutatott a görbe. Az egyik helyen azt mondták, ez rossz, a másik helyen megnyugtattak, hogy nincs nagy baj, de azért mennem kell szívultrahangra. Szorítsatok, hogy ne legyen nagy baj, és Poccancsnak se legyen semmi baja!
Pénteken a Szt. Imrébe be is utalt a házidoki, de onnan még hazaküldtek, miután kisebb konzíliumot tartottak. Baromi alacsony lett a kálium és a Na-szintem, pedig minden nap eszem a friss gyümit, banánt.
Gyezsu, Scullyx, eredetileg én is német nyelvoktató-tanítónő vagyok, szóval üdv a német tanároknak. Kit kell korrepetálni?
Gyezsu, egyébként most utazási irodában dolgozom, majd a szívuh után kiderül, meddig.
Mindenkinek nagy gratula a sikeres eredményekhez, uh-hoz, babamocorgáshoz!!!
Képzeljétek, tegnapelőtt este rúgott Apának két aranyosat. Szerintünk Poccancs lehetett, mert egészen a szeméremcsont fölött kb. 2 ujjnyival éreztük a mozgást, én persze jóval erősebben, mint Apa. Édes, csikis érzés volt, és határozott, karakteres mozdulat. Ha ez az volt, akkor a megmozdulás időpontja szept. 25.
Csemának, Annácskának sok puszi, nagy drukk!!!!!!
Tunka, hogy van édesanyád?
Ja, az uh-on nem tudták a bébit rendesen megmérni, olyan kis kuporgós helyzetben volt, hanyatt, a pici lábai felhúzva, kicsit kalimpált velük, de egyébként nyugis baba, szóval megint aludt...
Így most nem tudom, mennyi idős, mert az így mért nagysága kisebb, mint a 12. uh-hoz képest lennie kellene.
Lyly
16-17?