Új privát üzeneted érkezett!

Ayse, Manka
Ha tudnátok, mennyire imádlak Benneteket, hogy ki tudtok belőlem nézni olyat, HOGY ÉN EGYEDÜL CSINÁLJAK VIDEÓT!!!!!!!!!!??????Na, de mi van akkor, ha apának összebarmolok itt a gépen valamit???(lsd első képfeltöltésem, ami ugye másnak két perc, nekem cirka 2.5 hónapba került...........!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!

Nem hiszem, hogy olyasvalami történhet, ami kárt okoz!

Csikken!
Köszi!
Hú milyen elszívó?
(hirtelen az agyelszívó szó ugrott be, de biztos nem az :lol: )

ayse

Tehát inkább beszari módon megvárom, míg Apa méltóztatik megcsinálni!!! :? :? :? :? :? halvány lila gőzöm nincs, hogy milyen programmal csinálja, de mondtam neki, hogy a Csajok ezzel a Movie akármivel, erre azt mondta, hogy az régi.Hát erről ennyit.

Más:mindíg meg akarok kérdezni Tőletek valamit, de eddig nem tudtam, hogy is fogjak hozzá.de hátha tudtok segíteni, főleg aki (és ugye Ti vagytok többen)Budapesten lakik.
Szóval 2003-ban Krétán összeismerkedtünk egy nagyon kedves fiatal párral, voltak is itt nállunk, emaileztünk, telcsiztünk, de aztán valahogy elmaradt.A címet, tel.számot meg sehol nem találom, a nevüket tudom, ill.hogy a IX.. kerületben laknak(v.laktak még 2003-2004 elején)iwiw kilőve, nincsennek rajta.bp.i telefonkönyv meg itt a "tanyán"nincs, csak bent a városban, Orosházán.
Nem tudom, lehet nem túl etikus a nevüket ide lfelrakni, vagy igen???(mondjuk ennyiből tuti senki nem ismeri Őket)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Hajni!

Online telefonkönyv?

Rajtam már segített.
Ha nem műxik írd meg priviben a nevüket, itt van mellettem a telcsikönyv, kinézem.

ayse

Ayse, az a gondom, hogy ami be lett kötve elszívó azon jön be a hideg. Közvetlenül ki van vezetve. Ezzel mit lehet kezdeni? :( Azért nem szeretném az utcát fűteni...

KépKép
Kép
csikken

Manka!
Megnéztem ezt hosszabb vidijót is!
Nagyon kékszemű nagyon szép fiú Jack!

ayse

Csikken!
Fú ez nagyon vacak lehet.
Nálunk nincs szagelszívó, úh. nem tudom a választ.
De vigyázni kell akkor, hogy a hidegen kívül a szénmonoxidot se hozza be.
Ez már régóta így van?

ayse

Na én meg szép észrevétlenül átcsusszantam a kétezresek táborába :)

ayse

Lányok!

Húúúúúúúú köszi köszi, megjöttek a dalok... :D :D :D

És Ayse!

Igen igen természetesen Karamelllllllllllll, és nem Gáspár L.

And!

MSZPs kapmánydal....
Hihi, nálunk is apa kapta telefonra.. :P :P :P
Poénkodtunk hogy beállitja csengőhangnak....de inkább nem vállalta be... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
M.

Kép

Kép
megann

És alakul a sormintám...

ayse

Helló Lányok!

Hát, vissza nem nagyon tudtam olvasni, csak a szebbnél szebb, és meghatóbbnál meghatóbb videók megnézésére volt ma energiám.

Rosssz hírem van!!!

ANdrea!
Engem légyszííí tegyél be a "valószínű, hogy nem megy" kategóriába.
Ma ugyanis egész nap a klotyón ültem, és a vödör is előttem volt.
Szóval alul felül jött belőlem minden.
Bocsánat, de ezt nem tudom szebben.

Nagyon-nagyon remélem, hogy csak egy szimpla gyomorrontás, és nem valami virnya.

Meglátom, hogy holnap mi lesz ebből, de most aztán már végképp nem ígérek semmit.

Viszont nagyon remélem, hogy szombaton lesz buli, mert nagyon-nagyon szeretnék elmenni!!!!

Ja, és Apa felbuzdúlván a sok videon, volt olyan ari, és az általam kiválogatott képekből és zenéből csinált Gergőről is.
Íme:

http://s69.photobucket.com/albums/i59/K ... edeti2.flv

Most megyek is, mert nem nagyon vagyok erőm teljében... :? :? :? :?

Jó éjt, holnap jelentkezem!

Kép
kuha

Manka, Szilvi!!!
szuper! már úgy várom :)
most megyek, én is átadom apának a gépet :)

Hajni, egyébként sztem is meg tudnád csinálni, de ha apa ennyire ügyes, meg ért hozzá, azt nehéz überelni... enyém ember műszaki analfabéta, bár fejlődőképes típus :D
ja, és tudakozó, 198 :) vagy különleges tudakozó 197. én gyakran beszélek velük :)

Megann, ide menekült dart weder :evil: :evil: nagyon erős szél fúj!
szólok apának, hogy készítse a fénykardját :)

ja, Manka, szag-szinkron :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
én pont ma gondoltam arra, hogy ha most első trimeszteres terhes lennék, bizony apa lenne a fő pelenkázó. mivel eszti naponta kb 4-5x kakil, és annyira büdiket, hogy csak na :D

na pá :)

KépKép
KépKép
and

Ayse, annyira jók a videók!!!!

Én is elkezdtem...de nem tudom átállitani az egy képre jutó időt, mindig marad az 5 másodperc. Szakik, hogy kell?????????

KépKép

KépKép
majola

Csikken!

Fúú képzeld, ugyanez a bajunk...igazából nem is a szagelszivóval, hanem a fürdőszobába tett levegőztető ventilátorral...
Valószinű itt jön be a hideg és a szél, ami miatt Dart Weder a tetőn kardozik és rázza az álmennyezet szerkezetét. :evil: :evil: :evil:
Férj azt mondta hogy van olyan amelyik elektromos és csak kifelé fúj, befelé nem, mert van valami legnőajtó vagy lamella rajta... :shock: :shock: :shock: :shock: ..Rámondta hogy 30 e ft per db.. :shock: :shock:
Szóval majd még rákérdezek, mert nekünk is aktuális...
Remélem tényleg csak rámondta, és nem tutira tudja hogy ennyi.. :? :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Majola!
(én mint szaki, hihi)
A képeket egyesével is lehet rövidebbre szabni.
Rákatt abban a zenét és képsort egyszerre mutató lécpárosban és addig húzod a kép szélét, amíg hosszabb vagy rövidebb nem lesz.

ayse

lebuktam :)

Zsuzsa!!
a beállítás átállítása után feltett képekre vonatkozik csak az új beállítás!!!
ztehát ha már megcsináltad, kezdheted előlről feltenni a képeket a történetbe! legalábbis én ezt csináltam

KépKép
KépKép
and

na ez jó :)
én 5 másodpercnél rövidebbre akartam, és azt nem engedte, hosszabbra lehet. ha kisebb időt akarsz, akkor újra kell beállítani az átállításoknál, és akkor az ez után a történetbe rakott képek lehetnek rövidebb időtartamúak is

Évi! sztem már azok a vírusok is kijöttek belőled, amik még csak most gondolkoztak, hogy megtámadjanak, úgyhogy reméljük holnapra elmúlik!!! az ajánlatom még áll :)

tényleg pá :) :)

KépKép
KépKép
and

Csajok...

Miért van bőghetnékem minden babás videó láttán???? :cry: :cry:
Ez olyan hülye dolog, örülni kellene, nem??? :cry: :cry:
M.

Kép

Kép
megann

Andrea!

Köszönöm szépen az ajánlatodat, egyébként épp tegnap este gondoltam, hogy meg is írom neked, hogy el is fogadnám.
Merthogy megoldottuk volna, hogy Apa (esetleg Gergővel egyetemben) bevisz, és akkor veled hazajöttem volna.
De aztán már nem akartam visszaülni a géphez, úgyhogy mondom,majd ma délelőtt írok.
Erre már hajnalban a klotyeszt támadtam... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ha holnap jobb lesz, akkor mindenképp jelentkezem (meg amúgy is), hogy akkor mi a pontos időpont, és helyszín.

Barbival tudtál beszélni (sms-ezni) a szombat miatt?

Na, mostmár tényleg tűnök én is!

Kép
kuha

Ayse, nem jön tuti vissza szénonoxid mert csak akkor jön a hideg befelé ha nem megy. Egyébként hideget fúj.
Megann. Hát én is szerintem megyek a héten valami Praktiker félébe venni ilyet. Nekünk a WCben és a Fürdőben ami van az egy közös kéménybe megy. Így oda csak a sivítos hangok jönnek be. :)
Légyszi nekem is küldjétel át a zenéket :) Caramelt mindenképpen. csnevargak@invitel.hu
Köszike

KépKép
Kép
csikken

Kuha!
Nagyon jó lett a klipp!
Őrület, hogy mennyit változnak a gyerekek egy év alatt! Illetve nőnek, meg fejéődnek! A zene is tetszett!!!!

Nálunk akkora szél van, hogy így nem tom hogy megyünk el akár csak az autóig holnap??????

ayse

Majola!
A már tök készen levő klipp képeit is lehet rövidíteni, hosszítani függetlenül a beállítástól, ha a "történet megjelenítése" nézetet választod.

And!
Valld be, hogy Te egy angyal vagy!

ayse

Igen...és a nicked helyesen: ANGY :)!

ayse

Megann!

Tudod miért??? MErt ilyen jó kis bőgős zenéket teszünk a képek mellé.
És mert annyira meghatóak ezek a képek...
Mind-mind!!!

És szerintem ez a normális...

És most elárulok egy titkot, hogy pár napja mitől volt majdnem bőghetnékem.

Mi minden este, szinte szertartásszerűen benézünk Gergőhöz, mikor már alszik, mielőtt kilincsre becsukjuk az ajtaját.
HOl külön-külön Apával, hol együtt megyünk be.
És van, hogy hosszú percekig csak nézzük Gergőt, és gyönyörködük benne.
(Én még külön megsimizem a kis fejét, és minden este ezt mondom neki: "Szép álmokat picinyem, szeretlek!")

És vmelyik este, jövök ki a fürdiből, látom, hogy Apa papucsa Gergő szobája előtt.
És áll a kiságynál, támaszkodik a szélében, és nézi Gergőt.
És ezt mondta: "Bubba (így szólítjuk egymást), nekünk olyan gyönyörű gyerekünk van".
Na, hát ekkor volt még bőghetnékem.... :cry: :cry: :cry: :D :D :D :D :D

A gombóc megint a torkomban...

Kép
kuha

Ayse!

Köszi! :lol: :lol:
Egyébként nekünk ez a zene volt a polgári esküvőnkön.
Akkor, amikor már összeadtak minket, és jöttek a gratulációk.
A bevonuló zenénk pedig nekünk is TNT volt (mind Lili videójában), csak mi a "Híd a folyót" c. számra vonultunk be, amit Szekeres Adriennel énekel.

Na, attól a számtól is bőghetnékem van a mai napig.
Pedig nagyon imádom!!!

Kép
kuha

Csikken!

Ment a mail...karammelllel együtt...

Biztos ne küldjek egy kis MSZP indulót... :lol: :lol: :lol: :lol: szólj nyugodtan...megy... :lol: :lol: :lol:

Egyébként nem tudom mi bajotok vele????? :?: :?: :?: :roll: :roll:
Szerintem tök jó zene....jól megcsinálták...
Most hallgattam meg és olyan fülbemászó.... :P :P :P

Már válogatom a képeket a videóhoz, de szerintem nekem több is lesz...

Mondjuk
1.Léna megszületett0-3 hó
2 Léna első éve 3-hó-tól

Kuha, zenédet átnyomnád nekem???
Még mindig gyűjtögetek.....

Akkor Meseautója nincs senkinek???? :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Köszi Megann. Sajna nekem nincs, de ha megkapod azt is küld át :)
MSZP-s dal valahogy nem hoz lázba.
Egyébként voltam ma moziba és megnéztem a Szabadság,Szerelem c filmet. Hááááát, mit mondjak nekem nem az jött le belőle szerintem aminek kellett volna :)
Na léptem alukálni. K.
Kép

KépKép
Kép
csikken

Nna, nagyjából kész a vidióm! :lol:

Manka, Andrea!
Köszönöm szépen a segítséget! Kezdtem az egészet elölről, az összes képet bemásoltam egy mappába és így működött is a dolog.
Egy valami nem megy még, ha szöveget teszek a klipp elé (nem képre, csak magában) akkor nem menti el a végén.
Nem értem, miért! :shock:
Van ötletetek? :roll:

Manka!
Elkérhetném a Jack videója alatt futó első számot? :oops: Köszönöm!
vandi01@freemail.hu

Megyek, mert hulla vagyok....

Andi&Nati

KépKép
duda

Íme Zsuzsa tegnap délután séta előtt:

Kép

Úgy beöltöztettem, hogy alig tudott totyogni szegény, egyszer orra is bukott, és bár mindenhol ki volt párnázva, pont a feje koppant. :?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt lányok!

Nagyon szépek a videók!

Évi, jobbulást neked!

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt!

Korán reggel igy elérzékenyiteni az embert nem ér!!!!
Nagyon tündéri minden videó!!
Én a végtelenségig tudnám őket csinálni,annyi lehetőség van!! :P
Manka.
Köszönjük,hogy megmutattad nekünk ezt a videósdit!!!

Kuha.
Jobban vagy??Remélem igen!!

Duda.
Cimek és stáblisták készitése.
Cim hozzáadása a film elejéhez.
Aztán megirod és kiválasztod az animációt,betűtipust,szint.
Aztán rákatt,hogy Kész,cim hozzáadása a filmhez.

Nekem a képek közé menti el és ugyanúgy lehúzom mint a képeket!!
Remélem sikerül!

Zsuzsababa nagyon édes!!
Mi is úgy vagyunk az öltözködéssel,hogy szegénykém alig tud benne menni! :?

ancsi26

Ancsi!
Köszi, én is így csináltam! Valamiért mégsem megy még, de nem adom fel! :lol:

Kuha!
Jobbulást neked!

Andi&Nati

KépKép
duda

Jóóó reggelt!

Prüntyi, Ancsi!

Köszönöm az érdeklődést, de egyáltalán nem vagyok jobban.
Hányingerem már nincs,viszont a hasam továbbra is megy.
Éjjel 4x voltam a klotyón.
De jó kis fogyókúra, mert nem is kívánom a kaját, egyfolytában csak innék, kajára nézni sem tudok.

Hát ennyi, szerintem a mai bulinak lőttek :twisted: :twisted: :cry: :cry:

Ancsi!
Amit Dudának írtál, az a Movie Maker-re érvényes?
Mert én aztán nem találok olyat, hogy stáblista, meg animációk stb. :roll: :roll: :roll:
Tudnál nekem is segíteni???

Ja, és mégegy nagyon fontos dolog, ami mostmár nagyon kezd idegesíteni:
Gergő NEM HAJLANDÓ FŐTT KAJÁT ENNI!!! :? :? :? :? :? :? :?
Kínszenvedés az evés, max 4-5 kanállal tudok letuszkolni a torkán.
És már menne is az etetőszékből.
Aztán, ha úgy gondolja, akkor játék közben odajön még egy-két falatért, de kész.
Mit csináljak???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

És tegnap óta mutogat az Apjára, és mondja , hogy Apa!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Kép
kuha

Jó reggelt! :)

De jó ez a videóőrület. Én is meg fogom csinálni mindkét fiúról. De csak ha alszanak, mert ez nyugalmat igénylő szórakozás. :) Most majd szépen elraktározom az agyamba az összes okosságot, zenehossz, képhossz stb. és megcsinálom. :)
Kuha, Manka, :) :) :) Nagyon jók! :) Édesek a fiúk! :)

Nekem is el kell mennem hócsizma beszerző körútra Daninak, Beniét 20-as kiscsizmáját sehol nem találom, az Anyuék szerint tönkre ment. :( Elég sokat motorozott benne, arra én is emlékszem. :)
Beni belebújt a tavalyiba, azt mondja, hogy még jó. Max. veszünk neki is, ha mégis szorosnak találja majd.

Ppanna,
Kérdezted a hétvégén, csak eddig nem volt időm válaszolni, hogy Benit mikor szoktattam le az éjszakai kajálásról. Nem fogod elhinni, de őt korábban, mint Danit, 4 hónapos korában. 3 éjjel hagytam sírni, de nem órákig, hanem 5-10 percet és a 4. éjjel már nem ébredt fel csak hajnalban.

Maresz,
Nekünk nagyon jól bejött ez a 4 év korkülönbség a fiúk között. Bár, most így egy év elteltével visszanézve, voltak kisebb nehézségek, Beni természetesen féltékeny volt. De nem volt vészes. Viszont ő már teljesen önálló nagy fiú, értelmes, nagyon jól lehet kommunikálni vele és ezzel megkönnyítette a dolgomat. Az én véleményem a korkülönbségről az, hogy vagy nagyon kicsi legyen 12-18 hó, vagy inkább 3 évnél több, ha sikerül. A 2-3 éves kor dackorszaka inkább megnehezíti a dolgot.

Kuha,
Jobbulást! :) Remélem, hamar átmegy rajtad ez a ronda kórság.
Viszont tényleg jó fogyókúra!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kuha,
Gergő kajálásával kapcsolatban csak annyi, hogy szerintem próbálj szigorú maradni......
Persze, tudom, hogy kell ennie valamit, nem lehet 4-5 kanál kaján élni egész nap. De eddig ő olyan jó evő volt, lehet, hogy ez csak egy rossz periódus. Azt hiszem nem lenne jó rászoktatni, hogy játék közben kajáljon. Szerintem. :oops: :oops: :oops:
Meg azt is mondják az okosok, hogy a gyerekek tudják, hogy mennyi kajára van szükségük. :? :?

benianyu

Rokica,
Nagyon édes Zsuzsa ebben a sok göncben. :) De így tényleg nehéz mozogni. :wink: Dani is utál Michelin-baba szerkóban lenni.
Jobban vagy?

Barbi,
Megjöttetek? Milyen volt? Képek? :)

benianyu

Benianyu!

Teljesen egyet értek veled, hogy nem élhet 4-5 kanál meleg kaján.
Nyilván próbálok neki mást is adni (gyümölcs- banán nagyon csúszik!!!, túró,amit esetleg joghurttal nyakonöntök, egy kis sajt. Időnként csúszik a kölesgolyó, vagy a kuki).
És én is emellett a "szigorúság" mellett vagyok, de most már nem tudok mit csinálni, egyszerűen ha bekeményítek, hogy márpedig a székben marad, akkor ordít, feszíti magát, jobbra-balra dől, csak ne kelljen bekapni a kanalat.
Na, ilyenkor kap el a harctéri ideg, és mondom neki, hogy akkor befejeztük a kaját.
És ahogy kiveszem a székből, megnyukszik.

És én is hallottam, hogy ők tudják, hogy mennyit kell enni, de szerintem ez már olyan kevés, hogy gyanítom, Gergő mégsem tudja.
Jó, nem azt mondom, a napi 1-2 kaka azért továbbra is megvan, tehát túl nagy gond nem lehet, csak mégis aggaszt.

Kép
kuha

Benianyu :)
Hat ez az, hogy masodik babaval en is hat honapos korul kezdenem az ejjeli kajarol leszoktatast, mert akkor meg nem all fol az agyban.. Minden elismeresem, hogy elsore is jol csinaltad :) :) De tenyleg :)
Az a baj, hogy mostmar hogy uhvos kezd lenni (meg itt Afrikaban is :) Nem jo szivvel hagyom sirni Davidot, mert folall az agyban, es akkor ugy a takar alol kibujv sir, jol kimelegszik es felek hogy megfazik, multkor is olyna hangja volt reggel mint Louis Amstrongnak :D

Manka :) Jol megfertoztel mindenkit a video keszitessel, dehat annyira jo otlet, a hosszu videotok is tok jo, megallapitottam, hogy egy csomo egyforma targyunk van :D
A vegerre Jack mar olyan nagyfiu, nagyon edes es szep!

Szepek a videok mindenkinel :) Gondolkoztatok mar hogy a csaladnak milyen babas karacsonyi ajandekot lehetne adni? Tavaly nalunk naptar volt, elsopro sikerrel, de idenre valami uj kellene..

Ppanna es DAvid
ppanna

Kuha,

Tudom, en is igy reagalnak hasonlo helyzetre, de tenyleg mindenhol mindenki azt irja, hogy erzik mire van szukseguk, es neha olyan mintha levegon elnenek. Volt pl egy ismeros, aki sokaig kisbabkent CSAK tejbegrizt es teliszalamit volt hajlando megenni. Hat nekem ez eleg fura, de negyven eves es semmi baja :)

Szoval lehet hogyha kevesebbet eszik Gergo par napig az a kisebbik rossz, mintha kialakul valami rossz reflex a kajalassal az eroltetes miatt. Amugy tenyleg nagyon szep gyereketek van, apukaja jol latja :D :D

ppanna es DAvid
ppanna

amig az elozot irtam David ellopta a Sudocremet es evett egy kicsit belole :shock: :shock:
ppanna

Sziasztok!

Te jó ég, mennyit írtatok tegnap óta!

A videók nagyon jók, főleg Ayse Andrisáé!

Este remélem sikerül menni, bár még mindig kicsit meg vagyok fázva. Azt hiszem nem fertőzök, úgyhogy ha nem gond, kicsit orrfújósan, de mennék! Ha valakinek ez gondot okoz, akkor szóljon, akkor inkább ülök itthon a popsimon!

Ma végre elkezdem bepakolni a kórházi táskámat. Épp időben... :D

Egy csomó dolgom lenne még ezen kívül is, de úúúgy húz az ágy. Pl. összeírni, hogy Sacival mikor mit szoktunk csinálni, hogy aki majd vigyáz rá szülés alatt, az tudja.

Ne haragudjatok, hogy most nem reagálok, de tényleg fáradt vagyok egy kicsit. :( Pedig Saci 8-kor kelt, úgyhogy őrá nem lehet panasz.

Ja, éjjel már voltak jóslófájásaim. Közeleg az idő...

Kép

Kép

Kép
bodza

Kuha,
Megértem, ha elkap az ideg, mikor Gergő pár kanál után nem akar többet enni és ki akar mászni a székből. Én főleg akkor voltam így, mikor még külön főztem Daninak valami finomat és nem akarta megenni. :( Ő, (remélem nem csak egyelőre), nagy jó evő. Inkább azt mondanám, hogy zabagép. :) Főleg, ha kedvére való a kaja. De úgy néz ki, hogy szereti a főztömet. :) Sőt, Beni is egyre inkább hajlandó megkóstolni számára eddig ismeretlen kajákat, ha Dani kétpofára falja. :) :)

Ppanna,
Igen, most már nem egyszerű. :( Fizikailag is sokkal fejlettebbek és okosabbak is egyéves kor körül. Nem is tudom, hogy mit tennék a helyedben. :oops:

benianyu

Ppanna!

Köszönjük a dícséretet, bezsebeltük!

És a megnyugtatást is. Egyébként erre a rossz reflex-re én is gondoltam, hogy nem szeretném, hogy ha mondjuk beleteszem az etetőbe, akkor rossz érzés alakulna ki benne, hogy akkor márpedig most enni kell.
Mert szerintem mégrosszabb lesz a helyzet akkor.

:lol: :lol: :lol: Sudocremet már mi is megkóstoltuk!!! Nagyon könnyen lejön a kupakja sajnos...

Bodza!

Hűűű, a mindenit, a hideg futkos a hátamon, a jóslófájásaid miatt!!!
Már nagyon közel van az idő tényleg, hogy Kristófot is megismerhessük!!!

Kép
kuha

Bodza,
Húúúúúúú!!!!!!! Ez már kezd izgalmas lenni!!!!! Kicsit több, mint két hét! :) Jó, hogy összeraktad a táskát, legalább az legyen meg.

Kuha,
Tudom, hogy sokszor hajlamosak vagyunk a fogzásra fogni dolgokat, de nem lehet, hogy Gergőnek jönnek a fogai és emiatt nem kér enni. Mondjuk zavarja a kanál, vagy ilyesmi? Nem tudom, csak találgatok. Neki hány foga van most? Tudom, hogy későn jöttek ki, de csak kettőig emlékszem. :oops: :oops:

benianyu

Sziasztok!

Bocs, csak gyors kérdés:
TALI akkor 8:30 Vörös Oroszlán? Én is mennék.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Kuha.

Pü.ment!!!

Bodza.
Anyám!!!!!Hű de izgi!!
Én,mint első gyerekes anya,az első jóslófájásra bementem a kórházba és még jó másfél napot feküdtem a vajúdóba!! :?
Na majd legközelebb okosabbak leszünk!! :wink:

Meli szerintem visszaaludt.Nagy a csend!!8-kor odaadtam a tápit,utánna dumált egy csomót,most meg nagy csend.

ancsi26

Benianyu!

:lol: :lol: :lol: :lol: Hogy őszinte legyek, a magam megnyugtatása végett én is a fogzásra fogom.
Alul kettő már régesrégen kijött, felül az egyik félig van kint, kb. másfél hete jött ki, a másik pedig kb. tegnap-tegnapelőtt törte át az ínyét.

Ez nem csak akkor szokott gond lenni, ha a rágófogak jönnek??

Ancsi!

Privi ment!

Kép
kuha

Bodza!
Azt a mindenitt!!! De izgi!!!!
Én Andrissal elég nehezen tudtam eldönteni, hogy szülés jön-e már vagy nem. Lilivel könnyebb dolgom volt, elfolyt a magzatvíz és kész.

Kuha!
ANdris ugyanezt csinálja, mint Gergő. Ha viszont ugyxanazt a kaját darabokban rakom elé, és ő bekaphatja, semmi gond. Tegnap pl. ezt csinálta a borsólevessel. Turmixioltam nek kruplit is kapott és pulykahusit a borsó és répa mellé, attól sikítófrászt kapott. Elé raktam répát és borsót, egyenesen a levesből, azt meg befalta, nem tudtam elég gyorsan adagolni. Csak az a bökkenő, hogy a krumplit meg a husit darabos formában nem jalandó megenni. Na én ezzel vagyok gondban.

ayse

Úgy tűnik, én is jövök este. Keresztlány köszöntését elnapoltunk, mert monoron ma fest a festő. Igaz, ha netán elhúzódik, akkor sem tudok menni este, de remélem, nem igy lesz.
Hú, Bodza, még a végén mi kisérünk a szülőszobára?????? Azért még tarts ki egy kicsit.

Köszönöm az infókat klip-ügyben. Azt hiszem, újra kezdem. Tegnap kidőltem és apának sem volt kedve előkeresni a zenét. Ayse, nem találom azt a menüpontot, amit irtán és amivel utólag is lehet röviditeni :oops:

KépKép

KépKép
majola

Ayse,

úgy látszik, fiainak próbára tesznek minket.
Gerőnél az a lényeg, hogy ne a székben kelljen ülni.
Akkor aztán , játék közben, (órák alatt :twisted: :twisted: :twisted: ) szépen magába adagolja a darabos hamit.
Ami ugye pépes... hát azt csak én adom (adnám), de nem kell.

Ancsi!

Privi ment! (Még mindig bénázom :roll: :roll: :roll: )

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?