Új privát üzeneted érkezett!

ayse

sziasztok!

Gyorsan pár sor, mert mindjárt megyünk anyumékhoz ebédre(nesze neked Norbi.......), utánna MOZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ayse
Nagyon klassz lett a zene!!!!!
Jucc
Olvasom, hogy fül-fog kérdés megoldódni látszik!
And
Nállunk ugye Apa csinálja a Panna első évéről szóló Dvd-t(mivel ugye én a számítógép ördöge :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )vagyok.De Apa meg lassú, mint a lajhár, és inkább a repcsijeivel tököl.A zene és a képek ki vannak választva, csak össze kéne rakni(ej, ráérünk arra még :? :? :? )
Szóval a zenénk(mivel ugye én nem nagyon értek, beszélek angolul, így Nektek többet fog mondani) , de viszont felismertem, hogy a Cserháti Zsuzsa ezt énekelte magyarul!!!!(nagyon ügyes vagyok ugye???)
A zene címe:Charlotte: Church-When a Child is born.
Ha gondolod, szívesen átküldjük, hogy meghallgasd(bár lehet, hogy mindenki ismeri ezt a számot, csak én vagyok lemaradva
:oops: :oops: )
Szóval mi Apával nagyon beleszerettünk.

Remélem, este jövök, addig is pussz, betegeknek jobbulást!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ancsi!

Köszi!

Választottam videóáttünéseket, valami áttünést vagy mit.

Fogalmam sincs, hogy hány pixeles a gép, nem a mienk.

ayse

Totka!

Privit küldök a mailcimemmel...átpasszolnád a zenét?
Csehátit amúgy is szeretem..

Ja én a Meseautó zenéjét szeretném megszerezni, de lövésem sincs hogy honnan tudnám.... :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Andrisé nem lett kockás!
Akkor most kitörlöm Liliét, és mégegyszer felteszem!

ayse

Figyelem, zenék:

AKINEK KELL KARIRA TUDOK ADNI:

Wham:Last Christmas
és Mariah Carey karácsonyi dalát.....

De van MSZP-s kampánydalom is :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

JA ÉS CSERÉBE MESEAUTÓT KÉREK :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M.

Kép

Kép
megann

Ayse,
Andris videója annyira szép és megható!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) És jó a zene is hozzá!!!!!!!!!!!!! :) :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

És még van:

Puff Daddy: Ill be Missing You is..

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!
Köszi!!!!
:):):)

Most újratöltöm Liliét. Úgy tűnik, most majd nem lesz kockás....

ayse

Szép napot!

Mi ez a video szerkesztés? Nagyon tetszik! Komolyan megható... Miből lesz a cserebogár :lol: ?

Zeneletöltés(meg van film, meg minden)Dc++, de inkább zene, van rajta minden magyar-külföldi, disco, techno, mulatós, mese, nagyon szeretem. És már van magyar nyelvű is egy jóideje.

Utálom ezt az időjárást legalábbis gyerekkel nem könnyű. Ha elalszik hogy bugyoláljam ki ha be megyek valmi melegebb helyre? Rögtön fel kel. Jajj.

Hétvégén eddig takarítottam, meg tegnap suliba voltam. Letettem a szőnyegeket ami tegnap kész lett a tisztítóba és mostmár állunk a földön, de még támaszkodik az ágynak Zsebi. És sokat játszunk végre a nagy terepen. :)

Apa ma itthon van, bár most is elment havernak segíteni.
Sose leszünk már kettesbe? :(

Az a rózsaszín ruci kantáros és kabát szuper tetszik. Jó vétel nagyon.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs IGEN!
Végre Lilividijót is fel tudtam tölteni élvezhető minőségben! Íme:

http://s137.photobucket.com/albums/q202 ... li5ves.flv

And!
Még egyszer köszönöm a hathatós segítséget!!!!!

Ancsi!
Neked is!

ayse

Ayse!

Húúúúúúúúúúúúúúú de nagyon szuper :P

Nagyon ügyi vagy :P :P :P

Lili mit szólt????? :P :P

Gáspár Laci cd-n van vagy Mpeg, vagy ????

Átküldenéd???

megy priviben a mailcimem....

Nszoke!

Hát megpróbáltam letölteni ezt a nyamvadt dc-t de nem ment...van valami tipped????

M.

Kép

Kép
megann

Megann!
Lili nagyon-nagyon örült!

Mél ment!

Ő egyébként Molnár Ferenc Caramel. :)
Persze Gáspár Laci se rossz, sőt.

(és nem kérek cserébe MSZP kampánydalt! :wink: )

ayse

http://bcdc.dccafe.org/BCDC/Pages/default.asp

innen a... legalábbis én a 691et használom.

Aztán segítek a beállításokban ha kell.
Meg hogy kell tölteni.

Kép
Kép
nszoke

Ayse,
Lilivideó is szuper!!! Olyan helyes! És ő is annyit nőtt egy év alatt. Néhány képen nagyon hasonlít rá Andris. :) :) :)

benianyu

Majd este jövök bővebben, most csak perceket settenkedem ide a géphez. :)

benianyu

Ayse!!!!
én is ezt a caramel dalt szerettem volna Esztinek!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon szeretem! teljesen felállt a szőr a karomon, úgy meghatott :)
tuti el fogom magam bőrni, amikor megcsinálom az Esztiét :)
légyszi valahogy küldd ezt át nekem, vagy várj, előbb megpróbálom ezt a dc++-t vagy mit.
ma hajnalban pont megtaláltam, mire elfáradtam... de annyi szöveg volt, hogy már inkább lefeküdtem.
szóval nagyon ügyi vagy :)
család mit szólt???!
a Lilivideó is nagyon tetszett, de megmondom őszintén ezt a számot nagyon nem szeretem, konkrétan ki lehet vele kergetni :) dee próbáltam elvonatkoztatni :)

Megann, é n olyat tudok szerezni, ami csengőhangként beállítaható, és a gyurcsány szöveg van bemixelve, elég vicces (bármelyik oldalon állsz :wink: ) az egyik barátunknak így csörög a telefonja (olyan, mint a hova tűnt démonhill)

KépKép
KépKép
and

caramelt egyébként nagyon szeretem, és a gáspár lacit is, bár mióta elindult a "karrierje" nem lett valami szimpatikus.

KépKép
KépKép
and

Csajok akinek kell 500,-os Fisher-Price utalvány klikkeljen ide.

http://www.babanet.hu/fisher-price/kupon.pdf

Kép
flocika

Halihó!

Ayse!
Andris videója annyira szép! :) Majdnem sírva fakadtam rajta! :)
Ügyes vagy! Én is nagyon szeretem ezt a számot, megtennéd, hogy átküldöd nekem emilben? vandi01@freemail.hu
Köszi előre is!

And!
Én is próbálkozom már egy ideje klippet csinálni, de két ponton elakadok. Segítenél esetleg?
Az egyik, hogy miután kihúztam a történetbe a képeket és megpróbálom lejátszani, a fekete képernyőn nem jelennek meg a képek. Látom, hogy megy a videó, mert a képek nevét kiírja és az idősor is halad, de a képrnyőn semmit nem látni.
Neked nem volt ilyen?
A másik pedig, hogy nem tudom elmenteni a klippet, mert azt írja ki a gép, hogy nem tudja menteni a fájlt, győzödjek meg róla, hogy továbbra is elérhetők a felhasznált forrás fájlok, hogy a mentés helye továbbra is elérhető, illetve, hogy elegendő hely van a gépen a mentéshez.
Szerintem ezek mind rendben vannak. Nem tudom, mi lehet a baj.
Ja és filmfájlt próbálok menteni.
Köszönöm előre is!

Többiek!
Bocs az offért! :oops:

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse,
itt ülök meghatódva a videókon,nagyon kedvesre sikeredtek,kész vagyok! :cry: :lol: :P

Roki,
ha neked jó,mi megyünk kedden nyuszimmal orrszívni,fél2 elött 10perccel kel ott lenni!a Lurdytól kb.fél óra az út!hm?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Andi!
1) ez a program importálja a fáljokat, nem menti el. ha nem érhető el épp az adott fájl, tehát pl cd-ről áttetted, de utána kivetted a cd-t, akkor utána már nem elérhető a fájl a program számára, ezt én is most olvastam, ez lehet talán a bibi, ha nem ez, akkor sajnos nem tudom

KépKép
KépKép
and

a másodikra is csak ez az ötletem van pillanatnyilag...

KépKép
KépKép
and

Sziasztok...Károlynapoztunk ma...Tüncsike szép szája...
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Andrea!
A gépen vannak a képek. :? Nem értem, mi lehet a gond! :roll:
De azért köszönöm! :)

Prüntyi!
De csini Tüncsike! :) Jó nagy bibi lett a száján szegénynek. :(

Buli!
Sajnos ma eldőlt hogy nem fogok tudni holnap veletek tartani. :( Nem Nati miatt, ő már egész jól van, hanem Apának lesz valami külön munkája, amit munkaidőn túl tud csak csinálni és nem tudjuk, hogy mikor végez. :( Nagyon sajnálom! :cry: Érezzétek jól magatokat és majd meséljetek! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ayse, annyira jó lett az Andris videó, kedvencem az a kép amin hárman vagytok és Lilin rózsaszínű kalap van, annyira szép. Persze a Lili videó is nagyon jó, csak elfogult vagyok a kisbabás képekkel szemben. Olyan jó így végigkísérni az első évet.

Többiek, ti is vágjatok bele, nem olyan nehéz.

Duda, nem tudom mi lehet a gubanc, nekem ilyen nem volt. Amikor le akarod játszani, az első kép van kijelölve a történetben?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Segííítttttssseeeeetteeeeekkkk!

Hogy kell a videót csinálni :?: :?: :?:

Kép
Kép
nszoke

Prüntyi, szegény Tüncsi, de ebcsont beforr, Jacknek is volt hét elején szájsérülése, csak belül, a doktornéni aphtának nézte első látásra.

Manka

manka7

Noémi :D

A program neve Windows Movie Maker, általában a START menüben a programok közt van, de az is elõfordulhat, hogy a KELLÉKEKben.

Szóval megnyitod a Windows Movie Maker-t, a FILE menüben az IMPORTÁLÁS A GYÛJTEMÉNYBE paranccsal tudod bemásolni a képeket amit használni szeretnél. aEzek rögtön meg is jelennek majd neked a GYÛJTEMÉNYEKben, ahonnan egyenként le tudod õket húzni a TÖRTÉNETbe. Ugyanígy kell a zenét is bemásolnod a gyûjeménybe.
Az ESZKÖZÖK menüpontban tudsz címet hozzáadni a történethez, és ugyanitt a videóeffektusokkal és az áttûnésekkel is el lehet játszani.

Amíg készülõben van a film, addig a FILE-ban a PROJECT MENTÉSE paranccsal kell menteni, aztán amikor már mindennel készen vagy, történettel, zenével, felirattal...stb, akkor a FILE-ban a FILMFÁJL MENTÉSE-re kell klikkelni, és ott beállítani, hogy a számítógépre, vagy CD-re akarod elmenteni.

Manka

manka7

Köszike, ha kérdésem van még zaklatlak, jó?

Kép
Kép
nszoke

Megann
férjem küldte a zenét(én tudod milyen béna vagyok! :oops: :D )Reméljük, átment!
Ayse
Ma ugye a Szabadság szerelem film megnézése után elég bőgős a hangulatom, persze, hogy az Andrisvideó is nagyon meghatott, és azon is potyogtak a könnyeim!Nagyon jó zenét választottál, nagyon-nagyon ügyi vagy!!!méghogy Te sem vagy a gép ördöge!

Apa megköszönte :shock: :shock: :shock: , hogy rábeszéltem, nézze meg velem a filmet, de nekem ezután csak mesefilmeket engedélyez, mert eléggé hatott a sírós-rívós érzelmeimre!!!Nekünk mindhárom főszereplő alakítása tetszett.a végén még Csabának is csillogott a szeme, persze jól titkolta.

Panni anyuméknál volt, mentek Tescozni, kapott cicát, szóval le volt "kenyerezve"

Tegnap meg finoman szólva férjemmel elég bénák voltunk.Az még csak hagyján, hogy nem vittünk gépet cuki-muki.óriási Nóribabát lefotózni, de mentünk volna Panninaptárt rendelni, és a CD-t is otthonhagytuk!!! :oops: :? :? A naptár tök jó áron lesz készítve, rendeltünk egy 12 lapos hajtogatós óriás falit, és 3 db.egylaposat!+az Apa által készített DVD lesz a nagyiknak, dédiknek a Jézuska által hozott ajándék.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!
le volt kenyerezve,tehát"cicázva" :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj,most látom,hogy kisnyuszi 1éves1hónapos1hetes1napos! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

most akkor holnap hova is kell menni? :oops: :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

hé csajok,most nem sormintára gyúrok ám! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Lányok!

Köszönjük szépen a dícséreteket, bezsebeltük és nagyon jól esik!!!!

And!
Örülök, ha az egyik dalt illetően egyforma az ízlésünk :). Esküszöm nem vagyok gondolatolvasó (csak boszi) :wink: .
Megtaláltad a dalt? Szívesen átküldöm, csak egy katt. :)
A másikra (azonkívül, hogy én szeretem :oops:) az, hogy Lili kedvence. De van "kedvenc durva zenéje" is, a Greendaytől.

Hajni!
Ugye jó kis mozi volt?
Szerintem próbáld meg Te is a muvi mékört. Hidd el, én műszaki Alfa Betti vagyok és még türelmem sincs hozzá, de ez a program adja magát. Legfeljebb ha nem megy, még mindig megoldhatja Apa. Próba, cseresznye, engem is kérdezgethetsz (vak vezet világtalant, vagy mi, de gondolom kábé ugyanazok a kérdéseid merülhetnek fel, mint nekem).

ayse

Manka!
Igen, kijelöltem az első képet! :(

Nyúlné!
Napok óta akarom kérdezni tőled, hogy az normális, hogy Nati egyik orrlyukából több taknyit szívok, mint a másikból? :shock:
Jóval többet. :roll:
Eszetlen mennyiség jön ki, tényleg hatásos a módszeretek!:)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ancsi!

Tényleg! Emlékszem is a képre. Ma fürdés után már úgy csináltuk, és bár ordított, nem tudta elfordítani a fejét. De tuti hogy valamit még nem csinálok "tökéletesen" mert még mindig szürtyögött egy kicsit elalváskor, tehát jó mélyen van cucc amit nem tudtam megmozdítani. Igaz, apukája ott téblábolt hogy már biztos elég volt.

Mindenki!

Köszönjük a jókívánságokat. Egyelőre én taknyolok a legjobban, szerintem a többiek is tőlem kapták el. :? De Zsuzsának amúgy jókedve van, más baja nincs csak hogy jön a nózijából állandóan ez az átlátszó vízszerű trutyi, és az orrdugulás miatt nehezen alszik...

Terhesagy:

Annyit irogattatok Caramelről, hogy most jól megkívántam... valami karamellás cukrot...

Nyúlné:

Köszi! PÜ-t írtam!

Rólunk:

Ma annyira berágtam, hogy nincs hova menni a gyerekkel hogy mozogjon!!! Mert oké hogy taknyol, de ettől neki még jókedve van meg egy csomó energiája. Megpróbáltunk kimenni, de úgy beöltöztettem, hogy alig tudott menni, meg a szél is fújt, szóval nem volt nyerő... aztán délután megpróbáltam elmenni vele valami beltéri helyre ahol "szaladgálhat" mert itthon már csak szétpakol mindent, de az egyetlen amit nyitva találtam az az Auchanban egy játszóház volt, ahol félóra játék 600 forint, ráadásul én nem szeretem Zsuzsát plázákba vinni, szerintem túl stimuláló a környezet, ezerszer inkább vinném a szabadba vagy akár egy üres tornaterembe pár labda társaságábában... Mi lesz itt a tél folyamán?!?! Ez borzasztó! Hol fogja kimozogni magát?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hű de sajnálom Andi, pedig amikor olvastam Mankát, őgy megörültem, nekem a legegyszerűbb megoldások ritkán jutnak az eszembe :wink:

Ayse, gondoltam, hogy ilyesmi van a háttérben, mármint, hogy ílili kedvence :) azért a greenday az nem is rossz :)
és megköszönöm, ha átküldöd!!
és neked honnan van meg? és még valami fincsi zenéd nincs, ha már így belejöttél? :D

Nyúlné!!!
holnap Jókai tér, vörös oroszlán teázó, remélem jól emlékszem a nevére :roll:
ha jól emlékszem kb fél 8, de én is csak utána tudok odaérni, mert azért az esti szopit nem tudom még kiváltani, illetve ha nem muszáj, inkább nem...

akkor tuti: Nyúlné, Barbi, Róki, Bodza, And
Manka! ugye jössz??
vsz: Kuha, Majola
javítsatok ki, ha rosszul emlékszem!
más valaki???? gyeretek már naaaaa!

KépKép
KépKép
and

Nyúlné!
bevállalhatnád a szombatra való lázítást!! neked olyan jó dumád van, biztos nem tudnak majd ellenállni a csajok :wink:

KépKép
KépKép
and

Róki, én a karamellás cukrot is szeretem :D

Prüntyi, biztos hamar elmúlik már ez a szépség Tüncsi szájáról! egyébként meg nagyon csini!

és nekünk is hatásosnak mondható a Nyúlné-apósdoki módszer! egyébként nem jön semmi, úgy meg jön azért valami, nekünk is az a baj, hogy mélyebben van a gond :(

Hajni, látom benned is rendesen vannak hormonok :D én is ilyen vagyok, de még mindig nem szoktam meg, mert terhesség előtt azért nem voltam ennyire meghatódós.
Nóribabás képeket sajnálom :(
sebaj, nemsokára tele leszünk kisbabás képekkel megint, mrt jön a "második forduló" :D

KépKép
KépKép
and

Duda
normális,nálunk is ez a helyzet! :? de ha így jön,akkor tényleg jól csináljátok!szegény Nati :?
And
köszi! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, most látom, hogy Eszti meg 111 (1 éves, 1 hónapos és 1 napos :) )

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Noémi, csak nyugodtan :) .

Duda, küldd át a projectfilet a manka7kukacyahoo.co.uk, hátha megtalálom a gubancot. Bár ha túl nagy akkor nem fog átjönni :? . Azért próbáld meg!

And, IGEEEN, én is megyek :) . Ma néztük apával a szenzációs csücsörítős-fintorgós Esztivideót, Jack meg "szinkronizálta" alá a szagot, sikerült éppen akkor rottyantania egy jó nagyot :lol: .

Manka

manka7

Halihó!

Ha minden igaz én is tudok és szeretnék menni holnap!
Sajnos át kell adnom a gépet Apának, de reggel visszaolvasok!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Szilvi, de jóóó! Akkor holnap találkozunk :) !

Manka

manka7

Hajni, tényleg nem nehéz! Kedvcsinálónak a hosszabb Jack videó (bár így is le kellett vágni az "It must be love" végét a photobucket miatt :evil: )

http://s52.photobucket.com/albums/g24/m ... h=imgAnch1

Manka

manka7

Sziasztok
Senki nem tud nekem tanácsot adni elszívó ügyben ???? :( :(
Ayse ,szupik a videok! :)
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken