Sziasztok!
Hétfőn este megyek, remélem addigra teljesen meggyógyulunk.
Jucc! Én pont úgy vagyok a börzével/turkálókkal, hogy csak nehogy legyen valami konkrét elképzelésem, mert akkor azt tuti nem kapok...
Egyébként én elégedett vagyok a mai nappal, jól vásároltam szerintem. Nem túl korán mentünk, de sikerült olyan helyen parkolnunk, ahol még parkolójegyet se kellett venni, mert nem a Hungexpohoz tartozott.
Egy anyukától 3000 Ft-ért vettem Sacinak egy eredeti Adidas melegítőt, egy Disney pizsit, 2 KG bodyt, egy vastag bélelt Disney nadrágot és a pocaklakónak egy Fehn csörgőt. Mind gyönyörű állapotban!
Kaptunk pont ugyanolyan kiságyat Kristófnak, amilyen Sacinak van. Bár volt vele gy kis gixer, az elején kifizettük, ráírattuk a nevet-telefonszámot a dobozra azzal, hogy majd jövünk érte, aztán 2,5 óra múlva visszamentünk és addigra eladták! Így viszont elértük, hogy kaptunk rá kedvezményt, és a jövő héten házhoz szállítja a cég.
És vettem egy csomó Liberó pelust, elég jó áron volt!
Viszont 20-as kiscsizmát én se kaptam, ez volt ugye a konkrét elképzelés.
Egyébként a sorbanállás az elején tényleg rossz volt, de én szembe mentem a tömeggel azzal, hogy a végén kezdtem a sorokat, így valahogy ma nem zavart.
És tök jó volt a végén találkozni Jucc-cal!
Prüntyi! Tüncsinek jobbulást!
Róki! Remélem Zsuzsánál ez nem betegség jele, csak tényleg túlette magát!
Davallia! Panda irtó édes a retró-overállban!
And! Szandálban aludni
Jót nevettem rajta...
Megann! Olyan jó, hogy megszeretted a karácsonyt! Emlékszem tavaly mennyire rosszul voltál tőle. Én úúúgy szeretek készülődni rá, várakozni, ünnepi díszbe öltöztetni a lakást, meg a hangulat is tök jó, ami körüllengi az ünnepet. Mondjuk tényleg kezd elanyagiasodni ez is...
Na, apa jön a géphez, léptem!