Új privát üzeneted érkezett!

And!

Hát már Te is kezded?? :evil:
Nagyot csalódtam benned :evil: , azaz nem. :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann.

Akkor gyorsba válaszolok,remélem még olvasod!!
Szóval nekünk 70*120-as a kiságy és az anyagból vettem 3,5métert.A szivacsot külön kell venni.Ezeket általában táblában árulják,én két táblát vettem,de sajnos azt már nem tudom hogy milyen méretű volt.Valami 100*80-as??!És akkor lemértem pontosan a kiságy oldalait-anyósom szivacsból kiszabta-és rávarrta a huzatot,de cipzárosra,hogy lelehessen venni róla.

ancsi26

Királykat.

Balázsnak Kép

And.
Eszti videó haláli!! :lol:
Szandiban alvás!! :shock: :? :lol:
Ezek a férfiak tudnak néha olyanokat produkálni....!! :roll: :P

Duda.
Jaj,szegény Nati!! :(
Egy nagy gyógypuszi neki is és a többi betegnek is!!
Kép

Totka.
Mozi!!!Hurrá!! :D

Prüntyi.
Magadat dicsérd!! :wink:
Magamtól nem találtam volna ki!! :oops:

Nyúlné.
Várjuk a táncod videót!! :P
Kép

ancsi26

Sziasztok!

Nem tudom mit érzett a pocakom, de azóta fájdogál mióta berobbant ez a taknyolás... és még ha reggel jó is, a napközbeni hajolgatás eredményeképpen jönnek a mensiszerű görcsök... :? Elkezdtem szedni újra a terhesvitamint meg a magneB6-ot, abban reménykedve, hogy valami vitamin- vagy ásványi anyag hiány... de lehet a hétvégén azért beszaladok a szülészetre, hogy nézzenek már meg belülről...

Zsuzsa tegnap megint kihányta a vacsoráját, sőt, az uzsonnáját is, este tápiivás után, több körben, minden tiszta trutyi lett, én is, ő is, az ágya is. :( Nem tudom mi van vele, de most már aggódom. David szerint csak túlette magát megint, mondjuk én örültem hogy milyen jól eszik, mivel a bölcsiben nem volt hajlandó ebédelni (viszont reggelizett, hurrá). Mikor hazajött, evett egy kis paradicsomszószos tésztát, szőlőt, aztán uzsonnára virslit és sajtot (na ezt viszontláttuk), utána délután folyamán egy banánt, egy fél Danoninót, a közértben egy fél kiflit, egy kis rizstejet, aztán pedig vacsorázott velünk egy kis pizzát és friss paradicsomot, bár ott leginkább már azzal szórakozott, hogy amit be is vett a szájába, kiköpte. Aztán lefekvéskor 200 ml tápi, de mind-mind kijött... a virslitől kezdve. Remélem nem esünk vissza abba a kórságba amivel hazaküldték a bölcsiből, mert a hőemelkedés előtti nap detto ugyanígy kihányta a vacsoráját. Amúg meg utána tök jókedve volt, ujrafürdettem, és azonnal elaludt. De én aggódom szegény kis makiért, remélem nem lesz semmi komolyabb baja.

Ma voltunk a Kismama börzén, eszméletlen mennyi ismerőssel összefutottam!!! Viszont semmit nem vettem, egész egyszerűen a bőség zavara... pedig a kiscsizmákat nagyon lestem, de valahogy nem láttam egy 20-as méretűt sem. Lehet megyek én is Vaterára, babaszobára üzletelni, azt lenyúlom Megann elől a csizmiket. :lol:

Zsuzsa ma délután olyat csinált, mint még sose... nem kellett őt egyáltalán altatni a délutáni alvásához, hanem befeküdtem vele az ágyba, odabújt mellém, és két percen belül aludt is. Az esti altatások is nagyon leegyszerűsödtek, megissza a tápit, esetleg egy kis vizet, hozzámbújik és elalszik. Már nem kell neki énekelgetni, ott tartani, ciciztetni míg elájul... lehet a tápit és érdemes lenne fogmosás elé időzíteni lassacskán, hátha nincs is rá szüksége...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Mi megjártuk a bababörzét, költöttünk sok pénzt, és talán most van minden. Szerettem volna még bébiőrzőt, mert a mostani bekrepált, de nem volt elég olcsó egyik sem, amit találtam. Én zárásig kint lettem volna,de Apa az elejétől kezdve türelmetlen volt. Tök jó játékok voltak, ha Balázs nincs velünk, a karácsony is meg lett volna oldva. Találkoztam ismerősökkel is, kifelé menet pl Bodzával :) Nem sok esélyt adtam ennek, iszonyat tömeg volt.
Apa már el is ment dolgozni, ennyi volt vele a szombat :( Holnap viszont itthon lesz :)
Nem tudom, mi van Gergővel, fél óra alvás után fölébredt most, és csak nyűglődik, megyek is.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Davalilla, ez mennyire jo hogy a Te overallodat hordaj Panda! :)

Beniaanyu, szerintem tok jo alvonak szamit DAni meg a korai kelessel egyutt is! Masodik babat mar en is hat honapos kora korul szoktatnek le az ejjeli evesrol. Te elsore is ilyen okos voltal? :wink:

Manka :) Hat en aztan tenyleg tok mas vilagbol irok! :) De ez nem feltetlenul jo.. Viszont az ido az itt nagyon jo, ket napja is poloban setaltunk a tengerparton meg ma is 22 fok korul van.

Jajj, ezek az akrobata mutatvanyok es potyogasok korszaka.. hmm es innen meg tiz evig az. legalabb..

Megann, mi tutira kimeljuk a hazatokat egy darabig.. :?

PPanna es DAvid
ppanna

Én is börzéztem, igaz, Róki?
Jól el is fáradtam, de nagyon élveztem, sajnos játékokat nézni nem volt már idő, pedig tényleg jók voltak.
Róki, 20-as csizmát én sem láttam, csak 19-est és 21-est, pedig sokat megnéztem. Végül annyira nagy szerencsém volt, 1200 forintért vettem olyat (GoreTex), ami mindenütt 4500-5000 volt ... mondjuk szerintem ez kicsit túlzás használt cipőért, de megvettem volna, ha találok méretet. Olyan szépecskét találtam végül, piros, tépőzáras. Azóta nézegetem, nincs-e valami baja, amiért ilyen olcsó volt. De úgy tűnik, nincs.

Ancsi, EGYEDÜL OTTHON????????? Az meg mi? Szerintem velem ilyen már nem fog történni az életben, pedig szeretem.
Na jó, Julcsira nem cserélném le :)

Andi, gyors gyúgyulást Natinak. Milyen köptetőt kaptatok? Julcsi már két hete köhög, nem múlik semmitől ... pedig már az újabb nátha is múlóban van.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jobbulást kívánásokat! :) Igyekszünk! :)
De jó, hogy ilyen sokan börzéztetek és, hogy nem mentetek hiába! :D

Zsuzsa!
Nati Elixirium thymi compositum nevezetű köptetőt kap. Nekünk a dr. néni írta fel, de az van ráírva, hogy nem receptköteles.
Szerintem ez valami régi darab, mert nekem úgy rémlik, ilyen illatú, ízű lötyit én is ittam gyerekkoromban.
Natinak napi 2x30ml-t kell meginnia. (nurofenes mérővel adagolom neki)

Ancsi!
Megint ügyin vásároltál! :lol:
Egyedül én is szeretek lenni néha! :)

Davallia!
Tényleg megható, hogy Panda a te ovarállodat viseli! :)

Ébredés van....

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok, köszönjük a bíztatást...most már szebb...most már csak olyan, mint egy csőrike

Kép

Kép
prüntyi

Na megjártam a Corát...

Hát gyerekek, ami ott van.....rettenetes tömeg, tele a parkoló a pólusban a corában mindenütt :evil: :evil:
Szerintetek ez normális?
Tolonganak az emberek a karácsonyi francok között :shock: :shock: :shock:

Áhh tiszta ideg lettem, szinte menekültem kifelé.

Viszont voltam a Jysk-ben és ugyan az anyagot végül nem vettem meg, de vettem asztalteritőnek való anyagot és lepedőt. :P :P :P

Viszont még igy is többet költöttem mint amennyi pénzt férj adott :? :(

Nem ugorhatnánk monjuk jan 4-re???

Na ez is a bajom még a Karival....egy vagon lóvé :cry: :? :?

Ancsi!

Köszi, rájöttem az anyag láttán hogy hogy működik a dolog...
Mondjuk én nem akarok csak egy mondjuk 20-25 centis szivacsot körbe a fejrészhez...
Na majd még megfontolom, mert Léna szobája olyan sárgás narancssárgás..már a ciklámen egeres szőnyeg is kiri belőle...

No de sebaj, apa szerint ha 2 év múlva "beáll" a ház(azaz kimozogja magát), akkor lehet ujrafesteni mindenhol :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:

Király, mi????

Börzések!
Hát most a tömeghez nem lett volna kedvem, de azért én is kimentem volna...
Mondjuk Ti sem találtatok csizmit...

Róki!
NE BOSSSZANTS MÉG TE IS EZZEL A CSIZMIVEL, OK??? :twisted: :lol: :twisted: :lol: , Épp eléggé vádolom magam....úgy érezem hogy soha vissza nem térő ajánlat volt :cry: :cry:
És úgy látom a börze is engem igazol :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi :) Csőrike :) Ez is el fog múlni hamar :)

Rokica :) Én is jártam már úgy, hogy kimentem a börzére, és pár textilpeluson kívül semmit nem vettem. Viszont akkor úgy mentem ki, hogy ha látok valami jót, megveszem, most pedig konkrét dolgokat kerestem, így könnyebb. Mi Balázsnak kerestünk hótaposót, és jódarabig csak kicsiket találtunk, már majdnem föladtam. Egyébként is úgy vettem észre, hogy kicsiknek azért jóval több cucc van.
Le a kalappal minden kismami előtt, aki képes volt elviselni ezt a tömeget, meg lökdösődést! Nem beszélve a hatalmas sorbanállásokról a pénztárnál, vécénél, büfében. Én nem ettem, és nem pisiltem. De kismamaként ezt az utóbbit bizti nem bírtam volna ki.

Délután írtam, hogy Gergő nyűgösen ébredt. Ez a nyűgösség átcsapott komoly sírásba, és nem akart elmúlni. Végül fél órára megint elszunyókált rajtam, de ismét üvöltve ébredt. Valahonnan az van bennem, hogy a vígasztalhatatlan sírás leggyakrabban fülfájástól lehet, így próbáltam nyomkodni a fülét, mégjobban üvöltött :( Láza nem volt, de adtam neki Panadolt, hogy bármi fáj is, múljon el, majd kapott egy melegítősapit, és ezektől hamarosan teljesen jól lett. Hogy rtényleg a füle volt-e, az úgyis kiderül, most kicsit föllélegeztem a kétórányi zokogás után. Pillanatnyilag csibészkedik, épp az íróasztalon próbálgatja a fölállást :)
Mit gondoltok, ha kiderül, hogy a füle, mindenképp el kell vinni dokihoz? Szerencsére füles ügyben nincs gyakorlatom :)

Rokica :) Én biztos frászban lennék enyni hányás után, de nekem még olvasni is sok volt, mi mindent megevett Zsuzsa, talán tényleg csak túlette magát. Legalábbis az én gyerekeimhez mérve ez soknak tűnik.

Zsuzsa :) Julcsi hogy köhög? Nem is szakadozik föl a trutyi? Mert én mindig elkezdem a srácoknak adni a lándzsás útifű szirupot, ahogy elkezdenek köhögni, és szépen föl is szakadozik, majd lassan elmúlik. Nálunk is tart már vagy egy hete maga a köhögés, túl gyorsan azért ettől sem múlik el.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, Julcsi hurutosan köhög. Először én lándzsás útifű szirupot adtam, aztán Mucoprontot, végül most Stodal szirupot. Napközben pedig kakukkfű teát iszik, kis hős, simán megissza izesités nélkül is. Lehet, az a baj, hogy kapkodok és gyors eredményt várok? De mivel nem köhög túl gyakran, ezért úgy érzem, ha egy szer hatásos, 5 nap alatt el kellene múlnia a bajnak.
Na, most megfogadtam, hogy türelmesebb leszek. Csak még azt kellene kitalálni, melyik szerrel legyek türelmes. Megkérdezem a patikában, mi az, amit Andi irt.

Szerintem fülfájással el kell vinni dokihoz. Állitólag az egyértelműen kiderül, ha nyomkodod a főle mellett, elöl.

Megann, én szuper csizmit vettem a börzén ... de te már úgyis vettél újat, nem? Biztosan lesz még a babaszobán használt, ami jó lesz váltásnak.

Davallia, neked még megvannak a saját babakori ruháid????? És a férjed vásárol overált???? Az enyém hosszú idő után tanult meg kenyeret és tejet vásárolni.

KépKép

KépKép
majola

Majola!

De igen ,vettem, kényszerűségből :?
Mert én igazából csizmit akartam :roll: , de még újonnan se kaptam sehol sem...nemhogy használtam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

De azért nem adom föl..

Ugye képet nem tudsz dobni a csizmiről...tudod mit..ne is dobj,..mert csak mégjobban felhuzom magam.. :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Zsuzsa!
Nati lötyijében is van kakukkfű!
Azt írják a papírján, hogy :"a felső légúti rendszer gyulladásos folyamatainak kezelésére szolgáló köptető"

Megann!
Én ma az Auchanban voltam és ott is olyan volt, mintha karácsony előtt lennénk két héttel. Tömegnyomor! :twisted:
Nem tudom mi lesz itt még! :shock:

Prüntyi!
Szegény Tüncsike! :( Remélem reggelre lelohad a bibije! :)

Jucc!
Fülfájással én is orvoshoz mennék! :( Nekem műtötték középfülgyuszival mindkét fülemet 3 évesen. :( Majdnem megsüketültem! :?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Hétfőn este megyek, remélem addigra teljesen meggyógyulunk.

Jucc! Én pont úgy vagyok a börzével/turkálókkal, hogy csak nehogy legyen valami konkrét elképzelésem, mert akkor azt tuti nem kapok...

Egyébként én elégedett vagyok a mai nappal, jól vásároltam szerintem. Nem túl korán mentünk, de sikerült olyan helyen parkolnunk, ahol még parkolójegyet se kellett venni, mert nem a Hungexpohoz tartozott.
Egy anyukától 3000 Ft-ért vettem Sacinak egy eredeti Adidas melegítőt, egy Disney pizsit, 2 KG bodyt, egy vastag bélelt Disney nadrágot és a pocaklakónak egy Fehn csörgőt. Mind gyönyörű állapotban! :D
Kaptunk pont ugyanolyan kiságyat Kristófnak, amilyen Sacinak van. Bár volt vele gy kis gixer, az elején kifizettük, ráírattuk a nevet-telefonszámot a dobozra azzal, hogy majd jövünk érte, aztán 2,5 óra múlva visszamentünk és addigra eladták! Így viszont elértük, hogy kaptunk rá kedvezményt, és a jövő héten házhoz szállítja a cég. :D
És vettem egy csomó Liberó pelust, elég jó áron volt!
Viszont 20-as kiscsizmát én se kaptam, ez volt ugye a konkrét elképzelés. :(

Egyébként a sorbanállás az elején tényleg rossz volt, de én szembe mentem a tömeggel azzal, hogy a végén kezdtem a sorokat, így valahogy ma nem zavart.

És tök jó volt a végén találkozni Jucc-cal!

Prüntyi! Tüncsinek jobbulást!

Róki! Remélem Zsuzsánál ez nem betegség jele, csak tényleg túlette magát!

Davallia! Panda irtó édes a retró-overállban!

And! Szandálban aludni :D :shock: Jót nevettem rajta...

Megann! Olyan jó, hogy megszeretted a karácsonyt! Emlékszem tavaly mennyire rosszul voltál tőle. Én úúúgy szeretek készülődni rá, várakozni, ünnepi díszbe öltöztetni a lakást, meg a hangulat is tök jó, ami körüllengi az ünnepet. Mondjuk tényleg kezd elanyagiasodni ez is...

Na, apa jön a géphez, léptem!

Kép

Kép

Kép
bodza

megjöttem.

a napirendborulásnak az lett a vége, hogy most aludt csak el a lány :shock:
és ilyenkor bírjam ki, hogy ne toljam le apát :evil:
egyébként voltunk a westendben moziban, ott is hihetetlen tömeg :( úgyhogy novemberben hétköznap kell ajándékot venni, mert ez tényleg iszonyú, pedig én nem viszolygok nagyon, de én sem tudom mi lesz itt pár hét múlva.
viszont Megann!!! láttam egy tök szép rózsaszín csizmát, igaz 15 vagy 16 ezerért :shock: :shock: :shock: :shock: de ténylg szép, pedig én sem vagyok rózsaszín párti :) ilyen hasított bőr vagy miből volt, spanyol. asszem talán még 20-as is volt :) és tuti jó bakikat is láttam, a legolcsóbb volt kb 10ezer :roll: de legalább volt választék.

hazafelé már esett a hó!
és nekünk még mindig ninc téli cuccunk, apa meg , áhhh hagyjuk....

Benianyu, megértem, hogy jó az édeskettes, ha már van szabadidő. bár nekem kell a különprogram, marhára hiányzik.
per pill. úgy érzem egy egész nap kikapcsolódás kellene egyedül :)

KépKép
KépKép
and

Zsuzsa :) tetszik, ahogy emberről írsz, tej-kenyér vásárlás :D vannak, akik sosem tanulnak meg ezen a földön élni :wink:

Jucc, én is vinném dokihoz! halvány emlékeim szerint, ha megnyomod a fül előtti részt (az ún tragusnál - ez az akis porc, ami a fül közepén elöl van), szóval, ha ott nyomásérzékeny, akkor tényleg gyulladás lehet a baj. de majd a Hajni megmondja a tutit!
nektek van melegítősapitok? lehet, hogy kellene itthonra egy, biztos, ami tuti?

Prüntyi, csőrike :D lényeg, hogy a nehezén túl van :)

Barbinak nem szóltam... most meg már nem akarom zavarni, majd holnap írok neki
:oops:

úgy látszik többen nevettetek ezen a szandálos sztorin, hááát, apát kérdőre vonva az volt a reakciója, hogy miért, szandálban nem lehet aludni??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
na ennyit mára emberről.

Ppanna, tengerpart, 22 fok??!! miért nem mutatod meg? hadd olvadozzunk egy kicsit! jól esne ebben az undorító időben! legalább valakinek jó itt :)

Rokica,
hát én is csak lestem, hogy mennyi mindent evett Zsuzsa, pedig Eszti is jól eszik szerintem. holnapig csak kiderül, mi az ábra, reméljük nem az a frányaság megint.

KépKép
KépKép
and

Mi van lányok mindenki Móka Miki tablettát vett be? Néha halálra röhögtem magam a hozzászólásokon, ahogy visszaolvastam. Mert ugye én jöttem volna tegnap is, de ez a h... babanet nem engedett valamiért.

Megann
Az nem lesz semmi, ha tényleg le kell bontani a tetőtérben a mennyezetet. De Dart Wedert (jól írtam?) ki kell iktatni, én mindig is féltem tőle a filmekben.

Benianyu
Dani akrobata mutatványa :roll:
Már többször akartam kérdezni, hogy nálatok hogy jött be ez a 4 év korküldönbség a fiúk között? Most olvastam valahol, hogy a pszichológusok a 3-4 év korkülönbséget ellenzik a leginkább. Csak azért kérdezem, mert mi is 3-4 év különbséget tervezünk a két gyerek között.

Márti
Apa főz? :o
Nálunk Apa még egy zacskós rizst sem tud megfőzni. De komolyan. Néha az őrületbe kerget, mikor megkérem, hogy ha forr a víz tegye bele a rizst, vagy a tésztát. Erre megkérdezi, hogy az hogy néz ki ha forr a víz. :evil:

Totka
Hát igen a vásárlás. Ma voltunk a Corában. Apa mondta, hogy nálunk is megszorító intézkedések lépnek életbe (Több mindenre kell most spórolni pl.: NEKEM EGY AUTÓRA) és próbáljam a vásárlást 15 e forint alá szorítani. Szerintetek? Kellett pelenka, overall, kabát, jövő hétre főzni való, gyümölcs, stb. Hol él az én férjem, a holdon? Hisz csak elugrok a közelben lévő kisboltba vacsorának valóért és ott hagyok 3 e Ft-ot.
Halkan megjegyzem, hogy 25 e Ft lett a vége a vásárlásnak
De, vettünk Briginek szép kabátot 1.700,-Ft-ért és overallt 2.500,-Ft-ért.

Mea
Gyönyörű nagy udvarotok van. :shock: Nekünk az egész telek nincs 500 m2-es és ezen van egy 100 m2 alapterületű ház.

Andrea
Eszti írtó édes a videón. Hang nélkül néztem egyenlőre, mert a Brigi itt alszik a SZOMSZÉD SZOBÁBAN (nem a mi ágyunkban) és nem akarom, hogy felébredjen.
A csajos buliban én is nagyon benne lennék, lehet, hogy megpróbáltatom Apával elaltani a Brigit holnap este. Cumisüvegben kap tejcit, hátha elalszik. Csak attól félek, hogy bejön neki a cumisüveg és leáll a szopiról. :roll: :?

Egyenlőre ennyi, majd még jövök.

Kép
Kép
maresz

HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is készítek egy kis videoklippet Andris első évéről (műszaki Himalájaként ezzel foglalkozom egész nap :oops: ). Azt hogy kell csinálni, hogy pont addig tartson a zene, mint a kép?

ayse

Ja, beteg babáknak és mamáknak mielőbbi gyógyulást!

Egyébként mióta esik a hó, nekem is nagyon karácsonyi hangulatom van. Szegény Brigi, egész nap havas, télapós és karácsonyos dalokat "énekeltem" neki.

Délután itt voltak egy barátnőmék Brigi kis barátjával. Csak úgy cuppantak a puszik, úgyhogy azt hiszem szerelem van kialakulóban.

Holnap még egy kis temetőzés vár ránk, délután bababuli Tesóméknál. Azért este megpróbálok jönni.

Csak hogy hangolódjunk az ünnepekre.
Kép

Jó éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
maresz

Maresz!
hát a te embered sem semmi (hogy néz ki, ha forr a víz) :lol: :lol: :lol:
én nem tudom miből gyúrták őket :roll:
altatás után nem jó? az már késő? mennyi idő alatt érsz be?

én meg töltöm a mai képeket, videókat, amit apa csinált.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Zsuzsa :) Ha hurutos, akkor szerintem csak türelem kérdése. Én a lándzsás útifűhöz vagyok hűséges, és kenegetem a srácokat a Baby Loof balzsammal esténként. Van, hogy hamarabb szabadulunk a köhögéstől, van, hogy nem. Most Gergőnél a nátha is, köhögés is kitartó :(

Viszont asszem, nem a füle :) Amikor vidám volt, akkor is nyomkodtam, és semmi, vigyorgott tovább. Nem is kapodott mondjuk a füléhez, lehet, hogy akkor csak minden idegesítette, a fülnyomkodás is, és ezért zendített rá mégjobban. Az esti fogmosásnál kicsit megerőszakoltam, hogy mostmáraztán benézek a szájába, és lássatok csudát, egy rágófogacska kibukkant :) Remélhetőleg ez volt a ludas!
Eddig egyik fogával sem volt ilyen, de most is azzal kezdtem, hogy bekentem az ínyét, de nem jött be. Na, ébredés van, megyek.

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ayse!
windows movie makerrel csinálod?!
akor lent az idősorban látod a zene és a videó sorban, hogy melyik meddig tart. én addig pakoltam képpel, amíg tartott a zene csíkja.
érthető?

KépKép
KépKép
and

Maresz, én már hangolódom is :) :)

Ayse, még annyi, hogy tudod állítani, hogy egy kép hány másodpercig legyen látható, és ezzel tudod változtatni, hogy hány kép fér bele az egészbe. nekem az telt időbe, míg rájöttem, hogy ha megváltoztaod a beállítást, az már csak azokra a képekre vonatkozik, amiket az átállítá után pakolsz bele a történetbe

KépKép
KépKép
and

Köszi And!

Sokat segítettél!!!!!

ayse

Bocsánat, hogy ennyit bírtam ma jelen lenni, már órák óta ezzel foglalkozom....

ayse

mutasd meg majd ha készen van!!
én meg most állandóan olyan oldalakat keresek, ahol lehet zenét letölteni, de nem találtam még jót :(

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Látom nagy formában vagytok, alig birok visszaolvasni. :shock: Én is jól mulattam egy-két hsz-on. :lol:

Sajnálom, hogy ennyi a beteg baba. :( Mi jól vagyunk, Maja most kivételesen eszik is, alszik is és megy ezerrel. Szóval nincs okom panaszra. Arra gondoltam, ha sikerül hétfőn kicsit korábban elaltatni (mondjuk 9-kor), akkor csatlakoznék hozzátok. Nem igérem 100%-ra, de olyan 9:45-re oda tudnék érni.

And!
Eszméletlenül édes a csücsüritős Eszti, nagyon nagy forma a kiscsaj. :lol: Apa! :lol:
Ja, és a listával kapcsolatban megjegyzem, hogy úgy tudom Manka is jön. :D

Én szeretem a telet és a havat is. :D De karácsonyi hangulatom még egyáltalán nincsen. Talán el kéne mennem a teszkóba. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kép

Na eddig engem se engedett be, most meg már megyek aludni.
:)
Királykat, Üdv köztünk!
Róki, remélem nem lesz semmi komoly baja Zsuzsának és neked se. Ha úgy látod inkább menjetek be Istvánba.
Megann, állmennyezet... :evil: :( hát nem túl jó dolog a szép kis házatoknál... Nálunk is megjelent az első repedés. (Aug 31-én vettük át a lakást) de ez állítólag normális dolog. Na de ami tuti nem az, hogy a szagelszívonk ki van vezetve a szabadra és jön vissza a hideg. És nem is kicsit. Azon a felén ahol a kivezetés van egy hatalmas nagy puszaság van ahonnan ezerrel jön a szél. Bent meg szépen hűti a lakást. : :evil: Nem tudom mit csináljak, kivel kéne beszélnem ezügyben. Valószínű az építettőt már nem nagyon lehet elérni, még így is jön képt ajtóval nekünk...
Nincs valaki akinek ilyennel foglalkozik a férje, hogy lehetne ezt szigetelni, de úgy hogy kifelé mejen befelé meg ne.
Engem is érdekelne hol lehet találni jó kis zenéket videóhoz.
Jó éjt: Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Tényleg nem is írtam hogy And, nagyon édes Eszti a videon. :)
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Na kész is vagyok!

Regisztráltam a photobucketten, de nem tudom, valamiért nem bírom feltölteni a vidijót!

Szánjatok meg!!!!!!

ayse

Cleo, szuper, gyertek!
na, már nem is emlékszem a listára, de akkor ezek szerint leszünk egy páran!! tök jó!! :)

KépKép
KépKép
and

Ayse!
el ne tűnj, írom :)

KépKép
KépKép
and

szóval: először is jól kell elmenteni a windows media player-rel (magamból indulok ki :oops: ), mentés számítógépre sorra kattints rá, azon keresztül mentsd el (én először a projektet mentettem el, és az a formátum nem jó)
aztán a photobucket oldalon, amikor ki kell választani, hogy mit töltesz fel, válaszd a videot!! (ne az image-t)

KépKép
KépKép
and

most már megvárom, míg felteszed a linket, úgyhogy ha nem akarod, hogy reggelig itt üljek.... :)

KépKép
KépKép
and

Csikken, Cleo: köszi :) :)

KépKép
KépKép
and

AYse, mi a helyzet, sikerült? vagy már alszol??

KépKép
KépKép
and

jól itt ragadtam...
még befejezek egy letöltést, aztán irány az ágy
holnap remélem már itt lesz az a videó! mármint ma!! :D

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Most már Zsuzsa is taknyol. :( Sőt, már David is kezd, de ő ki tudja fújni az orrát. Megejtettük az első porszívós tortúrát, az előzőhöz képest egész jól tűrte. Végül is csak addig sírt, míg csináltam, de azért piszkosul ellenállt, még törölközőbe csavarva is. Rángatja a fejét. :( Ti hogy csináljátok, hogy ne kapja el a fejét???

Nyúlné!!!

Szeretnénk mi is bejelentkezni apósdokiékhoz egy "csapolásra". Hogyan tudunk időpontot kérni??? Köszi!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok lányok

Kicsit kész vagyok, szörnyű éjszakánk volt...8-kor Tüncsi elaludt...10 kor iszonyatos sírással ébredt...majd 11kor sikerült elaltatnom...aztán 1/2 4 kor ugyan ez...csak már nem is aludt vissza....csak forgolódott az ágyunkban és nyöszörgött...nem tudom, hogy a foga vagy a szája fáj ennyire...bár az ujját tudta szopizni...

Kép

Kép
prüntyi

And
Mennék én szívesen, de nálunk még az is gondot okoz, hogy éjszaka is cicizik. Napok óta Apa is felkel hozzá éjszaka, hogy vissza altassa több-kevesebb sikerrel. Hétfőn még biztos nem tudok csatlakozni, de szombaton .... :roll:

Rókica
Zsuzsának és Apának is mielőbbi gyógyulást kívánunk.

Prüntyi
Reméljük "csak" egy rossz éjszakáról volt szó és nincs komolyabb baj a háttérben. Meg van még duzzadva a szája Tüncsinek?

Hát a külön szobáról annyit, hogy az éjféli felkelés után már a mi ágyunkban kötött ki. Egyszerűen nem tudtam visszaaltatni, úgy gondoltam éhes (nagyon keveset evett tegnap). Cicizett. Elaludt. Én is (mármint elaludtam)

Már csak este jövök, mert megyünk temetőbe és vásárolni is kell még a Briginek. Csizmi, sapka,stb.
Kaptam a Pannontól kedvezményt telefonra, valószínűleg az is levásárolom. Hurrá-hurrá :lol: :lol: :lol:

Betegekről helyzetjelentést kérünk és sok-sok gyógypuszit küldünk.

Kép
Kép
maresz

And!
Hú de szégyellem magam! :oops: :oops: :oops: Én leájultam a szék mellől pár sikertelen kísérlet után. De látom, hogy ugyanazt a hibát követtem el, amit írtál, úgyhogy most megpróbálom korrigálni!

Köszi!!!!!!!!!!!!!
Remélem a letöltésed megérte, hogy eddig fenntmaradtál!

ayse

Halihó!

Rókica.
Családodnak jobbulást!!
Nemrég Nyúlné tett fel képet,ahogy Fannikának szivják az orrát és onnan lestem el a fogási technikát!! :roll:
A lényeg,hogy leülök kinyújtott lábbal,Melit az ölembe fektetem,a két karját a combom alá fogom,a fejecskéjét pedig szintén a combommal tartom.Igy kevésbé tud mozogni!!

Prüntyi.
Reméljük nincs semmi komolyabb Tüncsivel!!!

Ayse.
Várjuk a videót!!! :D

Nálam már mindjárt kész a fincsi húsleveske!!! :P

ancsi26

NNNNNNNa!

Lilijét fel bírtam tölteni, legalább is aszondta a rendszer.

Íme:

http://s137.photobucket.com/albums/q202 ... li5ves.flv

(ezt az url-t kell ide belinkelni, vagy valami mást????)

ayse

Látom ezt kellett.

De még valami nem stimmel

Olyan kockás a kép. Gondolom, a felbontással van valami bökkenő.

Pedig az itthoni gépen olyan szépen látszik.

Brühühühü, nem fog ez már összejönni?????? :(:(:(:(

ayse

Ayse.

Nagyon jó a klipp.És a zene nagyon találó!!
Nem tudom miért ilyen a kép!!?A fényképezőtök hány pixeles??
A videóáttünéseket nem nézted??Itt lehet választani hogy a képek ne csak úgy egyszerűen jöjjennek egymás után,hanem pl.én most úgy csináltam,hogy a képek szivecskéből jönnek elő!!De nagyon sok lehetőség van!!

Na ez elég zagyva lett,de ha rákattintól látni fogod!

ancsi26

Na szóval ezt úgy tudod megnézni,hogy baloldalt rákatt-videóáttünések megjelenitése.Akkor előjön egy csomó ilyen és akkor valamelyikre katt és jobb oldalt az ablakban rákatt a play gombra!!
Hű,érthető??? :roll:

ancsi26

Mindjárt feltöltöm a photobucketre és megmutatom miről is beszélek!!

ancsi26

:evil: :evil: Valamiért nem akarja feltölteni,úgyhogy remélem kiveszed az irásomból.hogy mit is akartam!! :) :wink:

Megyünk a piacra!!

ancsi26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?