Prüntyi!
Hihi, mi is innen csináltattunk Léna bútorát...egy nagy kétajtós szekrényt, egy kiságyat(szintén emelhetős, majd kisággyá alakitható), meg a pelenkázókomód plusz a komód fölé 2 polc..és igy volt valami nyolvanegynéhányezer.
Brendonba duplája, pedig teljesen ugyanaz amit a berndonkatalógusban mutattam nekik, és ez alapján csinálták meg.
És nagyon nagyon kedves a nőci és gyerekimádó is.
Egyik legkellemesebb élményem volt a babavárás során náluk vásárolni.
Buli!
11.Hát ha törik ha szakad, megpróbálok elmenni én is a bulira.
Igaz du. anyósom szülinapját üljük étteremben..azaz szerintem ők ülik, én meg rohangálok Lénával..vasárnap meg vendégek jönnek hozzánk de megpróbáljuk
Totka!
Lóvé....
Hidd el, teljesen megértelek..
Pedig mi nem élünk rosszul, igazából nem kell számolgatnom hogy mire mennyit adok ki
, de azért én szegény családból jöttem és tudom a pénz értékét és néha én is teljesen elkezdek rágódni, tépelődni, hogy jó most ez igy van ahogy van..de mi van ha baj van..akkor hogy lesz, mint lesz..., hogy élnék meg pl ha csak a gyesem lenne, vagy esetleg egy keresetem meg a családi pótlék...
Na meg az árak is csak mennek mennek az égbe fel...néha lehidalok az Auchanban, hogy a semmiért mennyit fizetek ki, és ugyanakkor el sem tudom képzelni hogy hogy csinálják ezt azok akiknek nagyon kevés pénzük van
Nem vesznek csokit? vagymi???
Bevallom hogy már én is megszoritó csomagot alkalmazok apróságokon:
Pl:a 280 meg 330 ft os biotej helyett inkább mindig megveszem én is a 180-200 ft-os friss tejet, mert régebben kartonnal vettük a tejet, de az már magában horror ár, és még sehol a többi.
Vagy ha elmegyünk itthonról, magamnak is viszek pl fél liter teát hogy ne kelljen 300 ért üdcsit vagy 200ért ásványvizet venni valamelyik kávézóban, kúton vagy valahol.
Apróság de hihetetlen összegek tudnak kikerekedni az ilyenekből.
Szóval szar világ jön, még szarabb mint volt, úgyhogy mindenki készitheti a saját kis megszoritócsomagját.
Nyúlné!
Jééééé én is épp ma ájuldoztam hogy mennyit fejlődött Léna mostanában.
1.Először is teljesen megismeri a telefonban a kihangositott ember, és puszilgatja a telefont és integet neki.
2.Apa ma indult focizni, kabátban még visszajött, erre Léna fogta magát és behozta apa cipőjét és integetett és mondta hogy:Tá-tá, azaz pápá.
3.Ma már nekem is adott többször is puszit ha kértem.
4.Már egy két dolgot a helyére tesz, cipőt az ajtóhoz, hűtőmágneses nyuszit a hűtőre stb.
5.SZALVÉTÁBA TÖRLI A SZÁJÁT
ÉS A TÖRÖLKÖZŐBEN IS MEGTÖRLI A SZÁJÁT ÉS A KONYHARUHÁBA IS, MEG A TEXTILPELUSBA IS...
(Látszik tisztaságmániáscsalád vagyunk)
6.A portörlőrongyal törölget.
7.Úgy veszi fel a kabátját mint egy igazi hölgy, én tartom neki mint egy férfi a nőnek, ő meg jön és dugja a karját.
8.Már magától leül mesekönyvet nézegetni.
És még sorolhatnám...
Ezek apróságnak tünnek, de ha belegondolunk akkora de akkora mérföldkövek
Benianyu!
Ne keseregj
Nagyon szép idő ez a több mint egy év....én csak álmodhatok ilyenről..
Nagyon ügyi vagy.
M.