Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét!

NNNNNNa, mostanra sikerült az elmúlt napok termését végigolvasnom :) Nem egész napi program volt ez, de azért kiesnek már a szemeim :)

Látom, mennyi beteg baba és mama van :( Nagyon sajnálom, és nagyon gyors gyógyulást kívánok, különösen a visszaeső Kisnyuszinak, és Mazsinak! És a kismamik is vigyázzanak magukra!
Az én babócáim se tökéletesek még, csúnyán köhögnek, de már sokkal jobb. Lassan Apa lesz beteg, már tiszta nátha szegény, és folyton vacog.

A téli cuccok beszerzése hirtelen mindenkinek milyen sürgős lett :lol: Nem semmi, milyen hirtelen jött a hideg, bár így november táján azért számítani lehet rá :) De kedden, amikor anyukámnál a lehullott leveleket gereblyéztem, és előbukkant a fűből egy sipolóvirág, közöltem mindenkivel, hogy itt a tavasz, vége a télnek. Mindenki elégedett lett volna :)
Drága hugocskám a költözésük alkalmával jól elkeverte a téli cuccokat, pedig nyáron kiválogattuk őket, és meg is beszéltük, hogy bőven jut az ő Zsófijának és az én Gergőmnek is overáll. Na, most mehetek a börzére holnap, de amúgyis kimentem volna.

Juci :) Milyen gyorsan eljött a költözésetek ideje! Jó dobozolást, türelem, máris itt a vasárnap :) Én is várom már a tavaszt, remélem, nekünk is meghozza a házkeresést!
Mea :) A kertetek meg is felelne az ízlésemnek :) Nagyon el tudnám képzelni. Kár, hogy nem tudom, merre van :oops:

And :) Végre meg tudtam nézni a talis képeket, nagyon jó kis összeállítás, és Eszti videója tényleg tünemény!

Davallia :) Én is igazi rövid hajra számítottam, de persze így is tökjó a hajad :)

Most ennyit tudtam előbányászni az emlékezetemből.

Délután kimerészkedtünk a játszóra. Pont akkor ért oda egy ismerős anyuka is csemetéivel, együtt szoktuk utálni a tömeget a játszón. Na, most egy lélek sem volt, se a sétálóban, se a játszón. Én nem vittem túlzásba az öltözést, úgyhogy vacogtam, de a srácok jól érezték magukat. Mivel még nem gyógyultak meg, ebben a szélben fél órát engedélyeztem nekik, pláne, hogy Gergő még mindig csak mászik. / ebből fakadóan ragaszkodtam a kesztyűhöz, de nem is tiltakozott, Balázs meg kifejezetten kérte :) /

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Prüntyi!

Hihi, mi is innen csináltattunk Léna bútorát...egy nagy kétajtós szekrényt, egy kiságyat(szintén emelhetős, majd kisággyá alakitható), meg a pelenkázókomód plusz a komód fölé 2 polc..és igy volt valami nyolvanegynéhányezer.
Brendonba duplája, pedig teljesen ugyanaz amit a berndonkatalógusban mutattam nekik, és ez alapján csinálták meg.
És nagyon nagyon kedves a nőci és gyerekimádó is.
Egyik legkellemesebb élményem volt a babavárás során náluk vásárolni.

Buli!

11.Hát ha törik ha szakad, megpróbálok elmenni én is a bulira.
Igaz du. anyósom szülinapját üljük étteremben..azaz szerintem ők ülik, én meg rohangálok Lénával..vasárnap meg vendégek jönnek hozzánk de megpróbáljuk :P :P :P

Totka!
Lóvé....
Hidd el, teljesen megértelek..
Pedig mi nem élünk rosszul, igazából nem kell számolgatnom hogy mire mennyit adok ki :oops: , de azért én szegény családból jöttem és tudom a pénz értékét és néha én is teljesen elkezdek rágódni, tépelődni, hogy jó most ez igy van ahogy van..de mi van ha baj van..akkor hogy lesz, mint lesz..., hogy élnék meg pl ha csak a gyesem lenne, vagy esetleg egy keresetem meg a családi pótlék...
Na meg az árak is csak mennek mennek az égbe fel...néha lehidalok az Auchanban, hogy a semmiért mennyit fizetek ki, és ugyanakkor el sem tudom képzelni hogy hogy csinálják ezt azok akiknek nagyon kevés pénzük van :( :( :( :( :(
Nem vesznek csokit? vagymi??? :cry: :cry: :cry:
Bevallom hogy már én is megszoritó csomagot alkalmazok apróságokon:
Pl:a 280 meg 330 ft os biotej helyett inkább mindig megveszem én is a 180-200 ft-os friss tejet, mert régebben kartonnal vettük a tejet, de az már magában horror ár, és még sehol a többi.
Vagy ha elmegyünk itthonról, magamnak is viszek pl fél liter teát hogy ne kelljen 300 ért üdcsit vagy 200ért ásványvizet venni valamelyik kávézóban, kúton vagy valahol.
Apróság de hihetetlen összegek tudnak kikerekedni az ilyenekből.

Szóval szar világ jön, még szarabb mint volt, úgyhogy mindenki készitheti a saját kis megszoritócsomagját. :( :evil: :roll:

Nyúlné!

Jééééé én is épp ma ájuldoztam hogy mennyit fejlődött Léna mostanában.
1.Először is teljesen megismeri a telefonban a kihangositott ember, és puszilgatja a telefont és integet neki.
2.Apa ma indult focizni, kabátban még visszajött, erre Léna fogta magát és behozta apa cipőjét és integetett és mondta hogy:Tá-tá, azaz pápá.
3.Ma már nekem is adott többször is puszit ha kértem.
4.Már egy két dolgot a helyére tesz, cipőt az ajtóhoz, hűtőmágneses nyuszit a hűtőre stb.
5.SZALVÉTÁBA TÖRLI A SZÁJÁT :shock: :shock: :shock: ÉS A TÖRÖLKÖZŐBEN IS MEGTÖRLI A SZÁJÁT ÉS A KONYHARUHÁBA IS, MEG A TEXTILPELUSBA IS... :P :P (Látszik tisztaságmániáscsalád vagyunk)
6.A portörlőrongyal törölget.
7.Úgy veszi fel a kabátját mint egy igazi hölgy, én tartom neki mint egy férfi a nőnek, ő meg jön és dugja a karját.
8.Már magától leül mesekönyvet nézegetni.

És még sorolhatnám...

Ezek apróságnak tünnek, de ha belegondolunk akkora de akkora mérföldkövek :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Benianyu!
Ne keseregj :) Nagyon szép idő ez a több mint egy év....én csak álmodhatok ilyenről..
Nagyon ügyi vagy.

M.

Kép

Kép
megann

Tudtam, hogy kimarad valami, ha nem jegyzetelek:

Benianyu :) Nekem is nagyon fura lenne, ha Gergő egyszercsak nem kérné a cicit, de nemrég épp arra gondoltam, hogy ha netán így alakulna, én ugyan nem erőszakoskodnék, mert tudom, milyen volt leszoktatni Balázst anno. Nekem nem a szoptatással voltak a nagyobb gondjaim, hanem a leszoktatással :) Ennyi szopival is megadtál minden jót Daninak, és végülis ő tudja :)

És elfelejtettem üdvözölni az újakat, szóval üdv közöttünk!
Királykat :) Akkor holnap lehet, hogy Tőled fogok vásárolni a börzén :) / tudom én, hogy őrült tömeg lesz.../

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Benianyu!

Légy erős!
Dani át is fog esni a karfán.
Szerencsére a szivacsnak köszönhetően Léna megúszta..és érdekes módon 2 hétig nagy újság volt föl le mászkálni a kanapén meg a karfán táncolni és most hogy mondod...napok óta alig látom fönt...szerintem most olyan időszakában van, amikor nagy távolságokat akar bejárni...addig jó nekem :P :P

Irigyellek is hogy csak hozzávásárolgatnod kell.
És mi lesz a kinőtt rucikkal?
Eladod?

Én is azért spájzolok mindent, mert hátha a ketteske is csajszimajszi lesz és akkor milyen tuti lesz, csak előkapom a szekrényből ami épp kell.. :P :P
Monjuk szerintem a cipők nem ez a kategória.Léna eléggé leamortizálta a nyári szandit is(ezt még ráadásul ki is mostam mosógépben..hát szörnyen néz ki..., és még el is akarom tenni Lénának az ereklyéi közé), és az őszinek is jól le van kopva az orra.

Most megint eszembe jutott hogy hogy baltáztam el a mai business-t a babaszobán...olyan mérges vagyok magamra... :evil: :evil: :evil:
Sehol de sehol nem láttam ilyen kicsi csizmácskát... :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Jucc, Megann,
Aranyosak vagytok! :) Nem vagyok annyira kiakadva, csak egy kicsit. :cry:
Apa úgyis alig várja, hogy néha az Anyuéknál aludjanak a fiúk és ne kelljen hazatépni cicizni elalvás előtt. :) Azért az még kicsit odébb van, de itthon már le tudja az Anyu is tenni Danit is nélkülem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jucc!

Milyen kesztyát adtál Gergőre?
Lénának még nincs kesztyűje, és nem is tudom hol tudnék venni???

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
A ruhákat nem adom el. Talán jó lesz valamelyik unokatesómnak, esetleg az öcsémnek (bár neki csak az igazán jó cuccokat lesz érdemes kivinni Amszterdamba), vagy a férjem unokahugainak, ha majd lesz valahol baba. Addig az Anyuéknál elférnek. Én nagyon örültem volna egy ilyen csomagnak, de én vagyok eddig az első a családban, akinek gyereke született. :) És nem is egy! :) :)

benianyu

Megann,
Daninak kétujjas (hüvelykujj és az összes többi :)) kesztyűje van, de nem volt esélyem ráadni. Vagyis egy fél percig rajta volt. Megpróbálta levenni, ez sikerült is és kidobni a babakocsiból. Na, ez már nem ment, mert zsinóron lógott, be van fűzve a dzsekijébe. :) Hű, milyen mérges volt, hogy nem tudta elhajítani jó messzire! :)

benianyu

Ez a két mai kép, közvetlen a reggeli ébredés után készült, még pizsamában. Így felmászik Beni ágyának a szélére, feláll a peremre is csak azt nem tudtam lekapni és veszi le a játékokat a polcról. Hát nem csibész? :) :) :)
Kép Kép

benianyu

Benianyu!

Bocsi de el sem tudom képzelni Danót mérgeskedni :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon nagyon akrobatikus..pláne a másodikon...

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Pedig tud mérgeskedni. :) Ha nem sikerül úgy valami, ahogy elképzeli, akkor balhézik. De nem vészes egyáltalán. :)

benianyu

Benianyu :) Mintha Gergőt látnám :) Annyira kis ügyesek. Anyukám csak lesett, miket csinált most, hogy ott voltunk nála. Zsófi, aki 20 hónapos, sokkal ügyetlenebb./ húgomé/. Valahogy mindennek nekimegy, mindenben elesik, mindenhonnan leesik. Kék-zöld állandóan, és már két körme is leesett :( És nem is csinál olyan hajmeresztő dolgokat, mint Gergő. Ő megy mindenhova Balázs után. De én nem is aggódom miatta, tesóm meg folyton jujjgat. Gyanítom, hogy ez jócskán hatással van a gyerekre.

Megann :) Kesztyű: Nagyon sok kesztyűjük van a srácoknak, Balázs az ötujjasakat szereti, Gergőre meg olyat adtam most, aminek egyáltalán nincs különálló ujja. Nem volt vele baja, kormányozni jól tudott vele, meg mászni, de apró dolgokkal molyolni nehézkes lett volna. Ez is olyan, mint Danié, zsinóros. Amikor még kocsiban ült Gergő, lehúztam az egyiket róla, hogy tudja fogni a kekszet, amit kapott, na, akkor ő is fel volt háborodva, hogy nem tudja kihajítani a kocsiból :)

Lassan aludni kéne.

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Csak gyorsan pár sort, mert már hulla vagyok...

Köszönjük mindenkinek az érdeklődést, sajnos nem vagyunk jobban! Natinak hangszálgyulladása van.
Egyelőre csak köptetőt kapott rá és calcimuscot+ cebion+orrszívás.
Szegény kicsimnek olyan rekedt hangja van és köhög is!
Igy a hétfői bulira még mindig nem tudok mit ígérni!

Andrea!
Eszti annyira édes ezen a videón! Meg kell zabálni! :)
De jó, a szerda mindjárt itt van! :D

Totka!
Nagyon bírlak ám! :D
Szóval az úgy volt, hogy azért nincs még Natiról csattos kép, mert nem tűri meg a hajában! Én beteszem, ő kitépi! Rosszul vagyok attól, ahogy húzza a haját, így inkább bele sem teszem neki egyelőre!
Képzeld, a nadrágtartóval játszott Nati, Ayse bulijáról hazafelé tartva Sildi autójában és ott hagytuk! Azóta nem találkoztunk, mert lerobbantak a gyerkőcök. Igy arról sincs kép.
De nem felejtettem ám el! :lol:

Prüntyi!
Gratula a kocsihoz és az ágyhoz! :D

Köszönöm a válaszokat felállás ügyben! Nem türelmetlenkedem ám, csak kíváncsi voltam! :)

Megyek aludni! :) Apa dolgozik! :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi :) Gyógyuljon meg a gyönyörűséged gyorsan!!!
Enyém Apa is dolgozik :(

Jó éjt!
J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

jajj de jó fej Dani, a zsákmányszerző :)

na, akkor nov.11. szombat igazi BULI,
Nyúlné, Megann, Kuha, Prüntyi, And eddig. TÖBBIEK??!
holnap írok Barbinak sms-t, hogy legyen szabad :) jó lenne, ha összejönne az IS :)

KépKép
KépKép
and

Andi!
Natinak gyors gyógyulást kívánunk! nagyon rossz lehet hallgatni, ahogy rekedt, meg köhög :(

a dícséreteket pedig köszönjük :)

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt!

Benianyu!

Akrobatikus Dani csúcs!!!! Ilyenkor szokott a szivritmusom kihagyni, mikor ilyen pózokat látok!
A második kép különösen félelmetes! :lol: :lol:

Duda!

Szegény Nati, Nektek is jutott rendesen a "jóból".
Gyors gyógyuást kívánok szépséges Natinak!
Hajcsatt.. :lol: :lol: :lol:

Andrea!
Büdikakiracsücsörítő Eszti annyira, de annyira éééédes!! És ahogy nevet rajta!!!
Zabálnivaló!

Királykat!

Én is üdvözöllek köztünk!

Kép
kuha

Jó reggelt lányok!

Megann, még akartam is tegnap írni én is, hogy Tüncsi bútorait én is tőlük vettem, és lehet, hogy a kiságyat is visszaveszi...írtam neki e-mailt, de még nem válaszolt.

Kép

Kép
prüntyi

Benianyu, Danika szenzációs! :D

Duda, szegény Natika! :cry:

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt! :) :)

Duda,
Gyors gyógyulást Natinak! :)

And, Kuha, Prüntyi,
Köszi a bókot! :) A kis akrobata ma 6-kor kelt és visszaalvásról hallani sem akart. :wink:
Most épp valamit rombol a gyerekszobában, Beni meg fényképezi, majd délután jövök a képekkel. :)

benianyu

Jó reggelt!
az én nyulam ma úgy döntött éjjel 2kor,hogyha nem kap enni,akkor csak és kizárólag velem alszik(apja bulizott),én meg nem bántam! :wink:
aztán hajnali5kor meg úgy döntött,hogy kezdődhet is a nap,most tettem vissza aludni,nem vette zokon :lol:

And!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Eszti csücsörítése kábé,mint Kisnyúl huhogása!haláli! :lol:
Benianyu,
Danid is már Tarzannak érzi magát!még az a szerencse,hogy nincs függönyünk,mert tuti azon limbálózna azt órdítva,hogy:ÁÁáááiáááááiááááá!!!!!! 8) :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Most elképzeltem Tarzan-Kisnyulat a földig érő függönyön, amint mászik a karnis felé, majd egykézzel lóg a karnison és ugrik át a lámbára.. Majd vissza a karnisra, és a függönyt használja indának :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
kuha

:? :? :? :? lámbára = lámpára :? :? :?

Kép
kuha

Nyúlné,
Akkor Kisnyuszi-kakas egy órával előbb kukorékolt. :( :? :wink: :)
Képzeld van függöny is, az erkélyajtón, meg egy lépcső, ahova felmegy és kapaszkodik a függönyben. :) Az sem semmi. :)

benianyu

Kuha,
Gondolom Gergő is kipróbálná a mutatványt, nem? :) És nézne rád ártatlan szemekkel, hogy mi a baj, mit ijedezel? :) :) :)

benianyu

Sziasztok!

Duda
Natinak jobbulást!rekedtség :( :( :(
Kuha
Majdnem egy cipőben járunk bölcsi ügyben!!Na, de hátha nyerjük az ötöst a lottón!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Ma megyünk Nóricsajszit látogatni Hódmezővásárhelyre.5 hetes, de még csak most jutunk el hozzájuk.(tudjátok, Ő volt az óriásbébi akiről raktam fel képeket!)Most is lefotózzuk, aztán remélem megmutathatom Nektek!!!
Ja, holnap meg remélem nem lesz rossz idő, akkor megyünk Csabával kettesben Bcsabára megnézni a Szabadság szerelmet!!!!!!!!(tiszta hős a férjem, annak ellenére, hogy néha morgok rá, hogy megnézi velem!!!!!!!)
Viki
Nagyon hiányoltalak, mint mindíg, ha hosszabb ideig nem írsz!
jobbulást Nektek!!!!!!

Szép napot Mindenkinek!

Pussz.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha, Nyúlné, Benianyu!

Hihihihhihihi hát látszik... :P :P férfiaké az erő, nőké az ész :P :P
Emlékeztek, Léna létrán közelitett a karnis felé :lol: :shock: :wink:

Prüntyi!
Még azta akartam kérdezni, hogy honnan is szerezted azt a jópofa ágyrács védő szivacsot?
Mert Léna már teljesen leamortizálta az övét, ráadásul az nem is szivacs és már 0 tartása van, igy nem véd semmit.
Még egy évig szeretném legalább Lénát kiságyban altatni, mert úgy forog éjszaka mint a ringlispil. :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Na fasza szél lehet kint... :?
Darw Weder megint a tetőn kardozik.. :? :? :evil: :evil:

Egyébként tiszta gáz...férj beszélt a gipszkartonossal, lehe hogy le kell bontani az emeleten a hálóban a mennyezetet, mert valahol bejön az a roh..dt szél hogy rázza az állmennyezet szerkezetét :evil: :evil: :evil: :evil:

Az k...va jó lesz, először bútorokat ki, aztán lebontják a plafont a festéssel együtt, aztán vissza plafon, újrafestés, takaritás, bútor vissza....
Fasza... :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Az jó nagy meló lenne. :( :( :( Én is megzavarodnék! :(
Én is még egy évig szeretném Danit rácsosban altatni, aztán veszünk emeletes ágyat, de Beni lesz felül. :)

benianyu

Megann!!!

Ezért legközelebb nemcsak a kertet szedetjük szét Nyúlnéval a kölkökkel, hanem felmászatjuk őket a karnisra. (Persze a függönyön keresztül) :lol: :lol: :lol: :lol:
Legfeljebb Léna meg majd leszedi őket a létrával... :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

Üsse kő,bevesszük a csapatba Danit is, mert látom, hogy lelkesen gyakorol ő is!! :D :D

Nyúlné, Benianyu, mit szóltok?

Kép
kuha

szépnapot :)

TarzanKisnyuszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
totál vizuális vagyok :D

Nyúlné, azt el is felejtettem, hogy Sebaj Tóbiás! tényeg!!!!! :D :D :D :D

Megann, hajrá Luke :wink: ! mármint a skywalker :)

Hajni, jó mozizást!!! meg Nórikázást :) várjuk a képet :)

lehet, hogy mi is el tudunk ma menni moziba, tegnap ember megától mondta!
ma reggel, úgymond hagyott aludni (tök morci voltam és jobbnak létta, ha hagy békén :wink: ) é mire felkeltem az Eszti már megint aludt :shock: persze kaja nélkül. és még mindig alszik. apa azt mondta tök álmos volt, hát nem tudom, én ilyenkor szoktam adni neki enni, aztán dél körül alszik. most vagy én vagyok már megint béna, vagy a betegség húzza az ágyba szegényt.
na mindegy, le van tojva a napirend.

KépKép
KépKép
and

Évi :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
and

Kuha!

:shock: :shock: :shock:

Mondtam már hogy én most éppen költözök Új Zélandra azaz a cimem megváltozik, igy NEM TALÁLTOK ITTHON :lol: :lol: :lol:, HA ESETLEG JÖNNÉTEK LÁTOGATÓBA.

M

Kép

Kép
megann

Sziasztok.

Nem birtam magammal és csak vettem Melinek egy igazi csajos overállt!! :D
Kép

Megann.
Prüntyi engedélyével én is vettem olyan anyagot és megvarrattam anyósommal!!
Az anyagot a JYSK-be lehet kapni és 1cm-es szivacs van bele varrva.
Kép

Na most gyorsba csak ennyi.Anyukám elvitte Melit,nekem meg takaritani kell!! :?

Ha tudok még jövök.

Kép

ancsi26

Megann!

Neeeeeeem baj!!!!!! Ha nem leszel otthon, akkor majd csak úgy simán elfoglaljuk a kérót... :D :D :D
Sőőőt, mire visszajössz, függyöny se lesz!
(Hogy ne kelljen mosnod, persze!)) :lol: :lol: :lol:

Ancsi!
Te aztán tényleg nem bírsz magaddal!!! :lol: :lol:

És nagyon tuti lett a kiságyba a védő!!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

Andi!
Úgy sajnálom szegény kicsi Natit! Gyógypusszancs neki!
Bendegúz is taknyos még mindig, de szerencsére nem rekedt. Még. :roll:
Nem fáj a fejed ma? Nekem baromira fájt, de két Algopyrin, egy Advil ultra és két kávé után már egész jól vagyok.

Ayse!
Milyen a hóhelyzet felétek? Biztos nagyon szép Nagykovácsi télen is fehérben.

Benianyu!
Micsoda kis akrobatád van! :)
Én sem tudom mérgesnek elképzelni Danit, a múltkor is mindig csak mosolyogva láttam. Amúgy Bendegúz is tud mérgeskedni, de nagyon, olyankor kis pukkancs, üti a saját fejét mérgében, sőt bele is veri a parkettába ha nem úgy mennek a dolgok ahogy azt elképzeli. Remélem ez még a normális kategóriába tartozik, s nem igazi dühroham. :roll: :lol:

Ancsi!
Ez aztán tényleg csajos overál, de nekem a múltkori kék macis is nagyon tetszik. :)

Megann!
Nem irigyellek ha tényleg plafont kell bontani, én is síkideg lennék. Amúgy az a kis piros csizma tényleg nagyon tuti darab, de biztos találsz valami hasonlót Lénának!

Na, megyek hagymát vágni, ma Laci főz tejfölös paprikás csirkét, úgyhogy húshoz nem kell nyúlnom szerencsére, de én vagyok a kukta, felvágom a zöldségeket neki. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ancsi, NAGYON TUTI LETT!!! :wink:

Megann, anyós csinálta...többi lásd Ancsinál :lol:

Most jöttünk haza a piacból, és persze Tüncsi is alakított megint...már épp alvás előtt fárasztotta magát a téren, mikor is pofára esett...jól felszakadt a felső ajka...remélem a fogát nem verte be...a vértől akkor nem sokat láttamm...szegénykom...most aludt el itthon...most kb úgy néz ki mint akinek szilikonozták a száját... :cry: :oops:

Kép

Kép
prüntyi

Kuha,
Oké, megmondom Daninak, hogy gyakoroljon tovább! :)

And,
Remélem, Eszti nem azért alszik evés nélkül, mert nincs jól! Ma még nem is evett semmit? :?

Megann,
Új Zélandon is ki tudod nyitni a babanetet! :)

Totka,
Jó mozizást! :)

benianyu

Prüntyi,
Szegény Tündike! :? :cry: Ezek a fáradtság miatti dülöngéséses- eleséses balesetek olyan szörnyűek! Drukk, hogy ne a foga legyen!

Daninak is van most az arcán egy lila-kék-zöld pötty. Biztos eltévesztette az indát! :) :) :) Én már csak a sírásra értem oda. :(

Márti,
Jobbulást a fejednek! Apa egy főnyeremény! :)
Szerintem ez még nem dühroham. Inkább az okosodás jele, ha mérgelődik azon, hogy nem sikerül valami. Nem? :) :) Egyébként Bendegúz sem néz ki méregzsáknak! :)

Kuha,
Mehetünk Megannékhoz, ha otthon van, ha nem. Én is jól éreztem magam nálunk! :) :) :) Majd jól meglepődik, ha hazaér ÚjZélandról! :)

benianyu

Benianyu! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megann!

Azt hiszem, a kérónak annyi!!!!

(Na lányok, most jól elintéztem a dolgot, Megann tuti nem csinál több talit! :wink: :wink: :wink: Vagy csak minket nem hív majd meg! :roll: :roll: :roll: :roll: )

Prüntyi!

Szegény Tüncsi!
Remélem, nincs komoly baj!
Gyógypuszik mennek!

Kép
kuha

Kuha, Benianyu!

Mi ütött belétek? Belétek bújt a kis ördi?? :twisted :twisted: :twisted:
Úgy látom végérvényesen kiszemeltetek magatoknak :twisted: :twisted: :lol: :lol: meg a kécónkat dühöngőnek :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Na nem baj, majd mellesleg felvetem apának, hogy épitsen egy másikat :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,

Ancsi!
Na ezt most nem értem, akkor most szivacsostól együtt van az anyag?Vagy még ezt kell mintegy huzatként megvarrni a kiságy méreteinek megfelelően?
Vagy ezt a szivacsot igy adják direkte kiságyakba?

Hűűűűűűűűűűűű azannya, honnan szermányoltad ezt az overált??????????????????????????????????????????????
Irigybirigy vagyok...

Bevallom most megint lesben állok és kutatok keresek mindenhol, hogy hol tudnék még váltóba Lénának ilyen pufi kantáros nacit venni...
Kabátja van 2...azt nem igen akarok venni, de ha jó áron van....max elpasszolom később....

Prüntyi!

Húúúúúúúú szegény Tüncsi! :(
Remélem a foga megúszta.

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Most olvasom.... :evil: :evil: :evil: még jó hogy igy ragaszkodsz a személyemhez :evil: :evil: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Márti!

Ne is mondd ezt a piros csizmit...a guta megüt teljesen :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
Mégsem utaztál el? De jó!!!!!!!! :) :) :) :D :D :D

benianyu

Benianyu!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

mi is megyünk szívesen segíteni Megannéknál rendet tenni :D
függönyt letépni még talán nem tudunk, de ha már lent van, megyünk és portörlünk vele a lakásban :wink:

Prüntyi! jajj, kis Tüncsike,én úgy félek ezektől az esésektől. annyira tudom sajnálni, pedig tudom, hogy én is estem, aikor kicsi voltam, és túléltem. de biztos az anyunak is majd megszakadt a szíve, amikor sírtam :( remélem, mire felébred már nem fog neki nagyon fájni.

Márti, de jó neked, hogy apa főz!
én már tö9bbször felajánlottam apának, hogy megtanulhatna főzni, én hajlandó vagyok megenni a főztjét, de nem, neki nincs kedve, mondtam, hogy nekem sincs, ennyiben maradtunk :evil:

Benianyu, Eszti majdnem 2 órát aludt, edébidőre kelt fell, elvileg ugye utána szokott aludni. evett egy nagyot, most meg itt sertepertél körülöttem, kiszívtam az orrát 2x, de szinte semmi nem jön belőle, pedig hallom, hogy van trutyi, de biztos lentebb van :(
sajnálom, hogy Dani nem kért a jóból megint :( úgy látszik ő korán érő típus, és úgy döntött, hogy ő már nagyfiú...
neked nem jó a hétfő és/vagy a szombat?

KépKép
KépKép
and

ja, azt nem is írtam, hogy tudtommal nem evett a reggeli szopin kívűl semmit nem evett (az nem sok), és amikor felébredt, akkor láttam, hogy rajta van a szandi :evil: majd, ha hazajön apa megkérdezem, hogy ő is cipőben alszik-e, biztos marha kényelmes...

KépKép
KépKép
and

Pfúúú,végeztem a takaritással.
Letörölgette,,kisúroltam a fürdőt,wc-t,felpórszivóztam,feltöröltem,úgyhogy mostmár megérdemlem,hogy ide csücsüljek a gép elé!! :lol: :wink:

Párom,ha minden igaz megy maszekolni,Meliért csak este megyünk,úgyhogy most élvezem a szabadságot!!
Néha olyan jó egyedül lenni!!Ti is vagytok igy??

Na visszaolvasok!

ancsi26

Egyedül????
Az meg mi??? Eszik vagy isszák??? :?

Benianyu!

:wink:

Egyébként apának felvetettem az ötletet, hogy Ti üzenitek neki hogy ki van nevezve a ház örökös talihellyé...

Apa üzeni nektek:

Hogy inkább épit egy kajibát a kert mögé, hogy ott talizhassunk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Hihi!Milyen jó fej nem????? :D :D :D

Mindjárt indulok Corába...és benézek a Jysk be is, bár még mindig nem tudom elképzelni mit is kezdenék az anyaggal..

M.

Kép

Kép
megann

And,
Eszti szandiban aludt? :) :? :wink:
Reggel Dani is szopizott, csak úgy megszokásból. Én ezt nem értem... Mindegy, majd rá hagyatkozom. Pár korty még biztos van/lesz benne egy ideig. :)
Én eddig még nem nyilatkoztam csajos buli ügyben, de azt hiszem, hogy Apa nem igazán díjazná, ha neki kéne letenni a fiúkat. Fél 9-9 körül meg nem nagyon indulnék már el.
Meg ha már buli, akkor inkább kettesben elvet kultiválja Apa. :wink: :? :)

Ancsi,
Én is szeretek néha egyedül lenni. Jó az a kis csönd, nyugalom! :)

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?