Haló, megjöttem az egész napos mászkálásból, és most azt se tudom, hol kezdjem, pedig én is alkalmazom a jegyzetelős trükköt
Bendegúz!
Amit Kikocs és Eszter írtak, az tényleg úgy van!
A HŐS szó, mint olyan, nálunk szinte szállóige, először a teljes intimgyanta kapcsán, használtuk, és előszeretettel húzzuk rá bárminő szitura, ha valaki ügyes. Ebből következik, hogy EDÁs Mani is pont úgy hős
Egyébként érthető, hogy ez zavart, de ez a topic pont azért jó, mert nem csatázunk elveken, az mindenkinek más és más, hanem támogatjuk, meg szeretgetjük egymást a császáros, mosóporos, tápszeres kismamikat pont úgy, mint a szopis, textilpelusos otthonszülőseket. Az meg, hogy mi van a médiában, kit izgat, nem ők gömbölyödnek, hanem mi
Na, most, hogy én is jól hozzáraktam nélülözhetetlen véleményem
, reagálgatok vígan tovább
Orbis!
Csúcs az a csöcsfixáló, jót vigyorogtam rajta!
Kikocs!
Após....
remélem hoz neki virgácsot a Jézuska!
A kalácsaitok csodajók! Az miért van, hogy én betettem a dobozba az enyémeket, de még mindig kemények?! Jajj, mégse vagyok konyhatünci?
Edwig!
Kicsit késve, gratula a jóhírekhez!
Noémihez nagyon kicsi az esélye, hogy megyek, úgyhogy inkább ne nálam informálódj, de látom már intézkedtél. Azért, ha mégis sikerül arra keverednem, csörgök valakinek!
Noémi!!!
Juppííí, Adjátok át neki rengeteg jókívánságomat, és persze Leventebabának is!!!!
Márti!
Megy a drukk neked is!
Katy!
Rákattantam a diákhitel-szóra, én azt hallottam, hogy a terhesség idejére lehet kérni, hogy szüneteljen a kamatozás. Persze nem néztem utána, mert ilyen szörny vagyok
nem tudom te mit intézel, de ha szépen kérlek, leírod nekem?! Szépen kérlek.
Eszter!
Asszem a zizegés az kb azonos a zsezsegéssel
Olyan jól elképzeltem Ahogy Apucitok hiperfelfedezést tesz
és jót derültem rajta!
Ttika!
NA szóval, pont kérdeztem tegnap adokimtól, és szabad melegvízben fürcsizni, de nem forróban, és csak módjával.
Vas, hát, én nem szedem. Dokibácsi aszonta, hogy a várandós mamiknak olyan pocsék a vérképük, hogy attól egy belgyógy menten kifeküdne, de nekünk ez normális. Továbbá, hogy megkülönböztetünk alacsonyka, meg vészesen alacsony vastot, namármost, ha az előbbi eset forog fenn, akkor a vasszedés csak újabb problémákat szül, lsd: székrekedés (ráadásul jelentőse nemis tudjul emelni a szintet), ha pedig a második, akkor állítólag időben kiderül, és majd ha az lesz akkor kell vele foglalkozni.
Én asszem kiprószálom Jóanyámék bevált receptét:
-fogsz egy almát, teleszúrod szögekkel, pár napig úgyhagyod, oszt megeszed
(Szög nélkül
Emellé még iszom a "várandósok teáját" ami segíti a vsafelszívódást is.
Zsezsegőklub: Már rég bevettelek, Katy javasolta anno, és rögtön helyeseltem ezerrel! HÁ melyik topicot olvasod te?!
Na, ha már ennyit okoskodtam, azt is megosztom veletek, hogy én se szedek semmilyen vitamint, hanem megeszem mind original hamiban. Eddig bejött.
Ésmég gyorsan elmesélem, hogy megkaptam az ösztöndíjam egyben (És meglesz a félévem is úgy néz ki, dejó) és vettem kismamfarit, meg pólót és Erika babának egy gyönyörűséges hápogós takarót!!!
Mindenkit puszilunk sokszor!!!!
Aura+Erika
Akik ajándékba írhattak ilyen sokat, mert ma 30 hetsesk!!!