Edwig, végre jóhirek, nem? nemsokára babázol ez tök jó, és még a császárt is megúszod, meg esetleg már nem kell mindig bemenned?
Orbis, nekem majdnem mindig szokott pár napig érzékeny lenni a tömött fogam. Aztán elmúlik, mintha mise történt volna...
Receptügyben pedig általában az apróságok számitanak, hogy mit milyen sorrendben teszel bele, meg ilyenek. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom... Tegnap egyébént csináltunk még egy rakat mézeskalit, és bevetettem a tőled tanult kókuszreszelékes trükköt, és ilyen szép kalácsokat csináltunk. MÉg a Gergő is segitett:
Egyébként köszöni a kérdést, és már jobban van, de azért valszeg nem megy dolgozni. Most elment találkozni valakivel a munkahelye mellé, nem tudom, örülnék-e, ha bemenne, még nincs aláirva az új szerződés, kicsit bizonytalan vagyok. A hátam meg rettenetes. Én nem tudom mi van, de valahogy nem akar elmúlni ez a fránya fájás, most már akkor sem az igazi, ha állok, ezért nem irtam tegnap sem, mert du már 5 percet sem tudtam ülni. Meg ma is fenn vagyok már négy óta. De próbáltam aludni, azt nem sikerült, aztán 6-kor feladtam. Ez van. Holnap terv szerint megyek védőnénizni, meglátjuk, hátha mond valami okosat, hogy legyen valami haszna is...
Most eljutottam addig, hogy igyekszem nem foglalkozni vele, ha hagyja, mármint a hátammal, nem a védőnénivel
Noémival kapcsolatban nem tudok újat, majd ma beszélek vele szerintem, neki jó a bármikor, és akkor mondjatok egy időpontot, meg legyen a kórház bejáratánál, és jöjjön mindenki, aki akar. Egy kórházi tali, ez vicces. Hulcsi is benn lesz már, ma fekszik be, ha minden igaz... Jól meglátogatjuk mindkettejüket
Babus, jó, hogy elmúlt a pocakfájásod! És ha már betegeknél tartunk, Vica, remélem, Mesi is már jól van, és a tegnapi szülinap is jól sikerült. Tameszra is gondolok sokat, de már nemsokára itt is lesz. Kár, hogy őt nem tudjuk meglátogani, biztos örülne, de későn jutott eszembe, és nincs is telefonszámunk
Bagz, száritóügyben én sem tudok még mindig semmit, szerintem próbáld meg esetleg az apróneten meghirdetni, hátha sikerül... És köszi a bókot a pocakomnak, érdekes, hogy ez olyan jól esik, mint mikor nem vár babát az ember, és mondják neki, hogy fogytál, ugye?
Aura, én nem is beszélgetek a dokival nagyon sose. Csak mikor olyan volt, hogy mikor fájdalmasan görcsöltem, és ti se tudtátok, mi lehet.
Szerintem igy legalább nem aggódik majd, hogy problémás kismama vagyok
Még talán le birom irni, hogy nem elég, hogy nem tudtam aludni, megint felhúztak a kedves lakótársak. Bagzernak már meséltem, hogy mennyire furcsák tudnak lenni.
A mai sztori az az, hogy csináltak a szomszéd téren egy szelektiv hulladékgyűjtő szigetet. Mi minden nap arra visszük a kutyát. Kitaláltuk Gergővel, hogy a pillepalackokat meg az üvegeket szivesen elvisszük minden nap, ha a lakók egy nejlonszatyorban a kuka mellé teszik. Ingyen és bérmentve. Egyrészt környezetvédünk vele, másrészt meg tudni kell, hogy 3 kuka van, ami nem elég a háznak, és mielőtt elviszik, az egész kapualj tele van szeméttel, de nem akarnak fizetni még egy szemetesért, szóval inkább ezt nézik. Na, szóval irtam egy kedves levelet a fenti tartalommal, és kitettem a faliújságra tegnap délután. És ma reggel viszem le a kutyát, és valaki rajzszegestül, mindenestül levette. (direkt vittem le még rajzszeget, mert mindig elhordják, vagy 4 most is ott van használatlanul a faliújságon!)Nem tudom, mit fáj neki, hogy esetleg jobb lesz a helyzet, és semmit nem kell érte tennie. MOst azon gondolkodom, hogy leirom megint, de most 5 példányban, és kiteszem, hogy ha valaki nem képes ennyi infót megjegyezni, akkor tudjon vinni belőle...
No, most ennyi jutott éppen, elég is a siránkozásból, meg az ülésből is
Talán estére lesz megint a másik gép, és akkor végre tudok fekve is irni!!
Puszi mindenkinek, és megy a drukk az összes mindenneapos és szülnivágyó kismamának!
Kikocs
32 (ez nekem kicsit ijesztő már!!!)