Új privát üzeneted érkezett!

Esztyx!!!!
üdvözöllek újra körünkben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratula mégegyszer a kiscsajhoz!! nagyon édes! hát a kezdeti nehézségek biztos mindenkinél vannak/lesznek, lehet hogy más és más okokból!!
szóval örülünk nektek!!
majd ha nem lesz nagyobb gondod, tegyél fel még kéépeeet!!! kösziii
bagzer
33+3

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Még itthon vagyok. A reggel óta nem jó a vérnyomásom, de óránként beszélünk a dokival. Végeredményt 3 körül tudok, addig van határ, hogy mi legyen. Úgy izgulok. De megmondom őszintén, hogy már nem is bánnám, ha kikapnák, mert így sokkal rosszabb,hogy nem tudom,hogy mi van vele. Jól van-e?

Ilona, Eszter2004, Ttika!
Köszönöm szépen nektek a biztatást! Rámfér!

Katy!
Nagyon édes vagy, hogy hiányoltatok! Már lehet, hogy babával együtt fogunk csak találkozni veletek? Hívom is mindjárt a Rékát, hogy mi van vele. Mert ide sem írt tegnap óta. Igazából nekem sem írt vissza a sms-re és így nem tudtam hogy megkaptátok-e az üzenetemet, hogy nem tudok menni. De ahogy olvasom, jól sikerült.

Nem tudom a képeket megnézni. Hogy kell? Hiába írom be a login+jelszót, nem megy!!! Segítsetek!!!!!

Még jövök, hogy maradok-e itthon vagy nem.
Puszi: Márti
hajdum

Sziasztok!
Az én kisBencém is elaludt, gondoltam hozzá szólnék a szoptatás témához. Az én tejem az istennek sem akart beindulni, meggyözôdésem volt. hogy nem fogok tudni szoptatni. A kórházban még jele sem volt annak, hogy itt lesz tej, ráadásul a csecsemôsôk mind mást mondtak sôt megvádoltak azzal, hogy nem szoptatom. Volt ott egy roppant szígorú, de emberséges orvosnô, azt hiszem részben neki köszönhetem, hogy mégis lett tejem. Valószínu˝, hogy nem mondok újjat azzal, hogy a masszírozással, a su˝ru˝ mellretevéssel (kapott az elsô napokban tápszert is) és a fejéssel (béreltünk gépi mellszívót, nekem nagyon bejött) sikerült egyre jobban beinditani a tejtermelést és már jó ideje nem kell tápszer. Megmondom öszintén a végén már csak azért csináltam mert elvárták tôlem és nem volt bennem más csak beletörôdés, én lepôdtem meg a legjobban mikor egyik reggel tejes lett a polóm és spriccelve fejtem a tejet. Azt hiszem, hogy a mell sebesedését nem lehet megúszni én nem ajánlanám a bimbóvédôt, hanem Garmastan vagy Bepanthen kenôcsôt elég ha langyos vizzel lemosod ôket mielôtt szoptatsz, ja és kb. 2 napig fedetlen keblekkel járkáltam és 2 nap alatt meggyógyult a cicim. Nem akarok okoskodni az elsô napokban engem is kérve-kéretlenül elláttak tanácsokkal és sokszor az egyik ütötte a másikat ,majd megörültem mikor csörgött a telefon, de azért érdemes meghallgatni, szu˝rni, esetenként elfelejteni.

Kép
Kép
bendegúz30

Kalácsosok!!
tök jók a fotók, biztos jó buli volt, sajnálom hogy nem mehettem!!!!

aranyosak vagytok hogy hiányoltatok!!
no, dolgozom tovább....
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok! Már megint csak röviden, mert átcsaptam betegápolóba, szegény Gergő elkapta tőlem úgytűnik a megfázást, tegnap du már hazajött munkából, mig én mézeskalit sütve züllöttem veletek, és éjjel nagyon rosszul aludt, és totálkár lett mostra, úgyhogy még számitógépezni sem akar!!! Ez tényleg komoly. Persze tervei szeint holnap már megy dolgozni... Meglátjuk..

Babus, igy másnap is boldog szülinapot, vagyis ilyesmit kivánok, igy legalább mára is jut valami. Kép

Márti, neked mondanám, hogy én is inkább befeküdnék a kórházba. Az, hogy fehérje van a pisiben, és magas a vérnyomás mellette, az arra utal, hogy nem tudja a mérgeket kiválasztani jól a szervezeted. És igy bejuthat a baba szervezetébe, aki ugye nincs erre felkészülve még jó ideig. Addig rendben van, hogy nem akar az ember kórházban lenni, de ha bármi van, azonnal tudnak csinálni valamit. Meg biztos másokat is kapsz enni, meg egyébként is. Nem akarlak megbántani, mert ez az én véleményem csak, és én igy csinálnék, de ez már nem rólad szól elvileg, a te kényelmedről, hanem a gyerekről. Egyébként én is nagyon sajnálom, hogy nem jöttél. Vagy ezt már irtam? És azt irta valaki, hogy mindenki, aki beigérte a gyúródeszkát meg sodrófát, az mindenki otthon maradt, Katyéknak meg nem volt, és el kellett menni venni? Kép

Esztyx, tarts ki, ezek a napok már csak ilyenek. Szerintem a védőnénidet ha felhivod, nagyoon sokat fog segiteni. Legalábbis az enyém az akár naponta is megy az első időkben, ha kell. Számithatsz rá szoptatásnál is, meg mindenben, tényleg. Remélem hamar jobban leszel, és nyugodtabb, és jól tudtok egymással támaszkodni a párodra.

Ttika, én is sajnálom nagyon hogy nem jöttél te se. Én is óvári vagyok egyébként, de már nem megyünk haza jó darabig, majd ha mobilak leszünk babával, de akkor majd tényleg szervezhetünk egy győri talit hármasban, vagyis hatosban minimum Aurával meg veled Kép És sajnálom, hogy nem jött be a topikuralmi törekvésed sem. Elbukott a résztvevőkön Kép

Katinka, a sztorid tényleg felháboritó, és jól tetted. Kép Neked meg megy a drukk Hulcsival együtt. Kép még mindig. Remélhetőleg már nem sokáig Kép És szülés után nemám csak folyton frisskismamáknak irogatni, hanem ide is!!!

Katy, csak nem a tálcákat hagytam ott? Még a buszon eszembe jutott. Meg az is, hogy úgyis inkább otthagytam volna őket, merthogy rajta voltak a sütik. Pénteken, mikor megyünk Noémihoz, elhozod? TÉnyleg, ki jönne még? Megkérdeztem, nagyon sok szeretettel vár minket, és üzeni, hogy nagyon kedves tőlünk. Ja, aki nem volt talin, most már nincs fenn a szülőszobán ugye, és vasárnap már szülhet Kép Pénteken már Hulcsi is benn lesz, úgyhogy egy kisebbfajta talit is összedobhatunk Kép

No, ennyire futotta most hirtelen, eddig birtam. Majd talán később. Bár szerintem sütök egy kis mézeskalácsot most... Kép

Kikocska
31+6

kikocska

Sziasztok!

Na, megjöttem én is. Tegnap tényleg majdnem ottaludtunk Katynál, legalábbis Svaitri, meg én KépSzerencsére apu 10-kor félénken felhívott, hogy mikorra vagyok várható, és akkor döbbentünk rá, mennyi is az idő.
Olllyan de olyan jó volt talizni megint, hogy csak na! Katy, még egyszer köszi a lehetőséget, biztos az környezet is közrejátszik a remek hangulatban!
Á, és külön köszönet-dícséret a hős férjednek, nélküle nemhiszem, hogy lett volna kalácsunk!

Kikocs!
Pihizzél, remélem elmúlik már ez a derékfájásod, te is hiperhős vagy kalácsügyileg! puszi érte!!! Kép

Ttika!
Szerintem mind jól rajta vagyunk a képeken, de ha arra az ilyesztően világítófejű, narancssárga pólós minipocakra gondoltál, az én vagyok Kép
Igen, írtam, hogy járok Móvárra, merthogy original, ottani jeány vónék Kép Megyek most is karikor, az én nagymamámhoz, meg remélhetőleg Erikáéhoz is, merthogy ő is ottani, de még nem ismerjük. Viszont, nyáron tervezem, hogy megyek sokat a bébivel és akkor tényleg összefuthatunk majd! Nem viccelek!!!

Eszter!
Nekem továbbra is tetszik a közös kép Kép még a világítófejemmel is Kép
Ja és a Azent Imrében van egyágyas szoba, de nem fizetős, hanem "stipi-stopi, én jöttem
előbb-ös Kép"

Edwig!
A keményedések, nálad kifejezetten jót jelentenek, gyakorol a méhed, a szülésre!
Kár, hogy nme tudtál jönni, de gondoltunk rád is!
Áll még az ajánlatom, hogy bekukkantok hozzád a kórházba, de nem tudlak soha utólérni telefonon, pedig néha arra járok ám Kép

Esztyx!
Hős vagy, hogy nem feledkezel meg rólunk, és köszi, hogy írod mire figyeljünk, ez nagyon hasznos szerintem!!! Ismered a Picik és kicsik című könyvet? Abban szerintem szuper szopis tanácsok vannak! Remélem mindenjavul hamar, főleg a fránya gátseb. Puszi Lilónak!

Megyek, este a dokival randizom, előtte meg bandázunk kicsit a barátnémmal!
Jövök este, ha lesz energiám kirobbantani a hugit a gép elől!
Csóközön, Aura (aki újra vidoran zsezseg, hála a tegnapi taliterápiának)
29+6(mindjárt 30, dejódejó)
aura

Esztyx
KitartásKép Bele fogtok jönniKép Csak idő kérdése!

Márti
Tényleg próbálj meg ne izgulni, az a vérnyomásodnak abszolút nem használ!
Nagy baj már nem lehet, ahogy te is írtad, max. gyorsan kikapják a babátKép Ő már szép nagy, érett, semmi gond nem lesz vele!!!Kép

Elég pocsék estém meg éjszakám volt. A hőm ugrándozott, hol egy kicsit hőemelkedés fölé, hol egy kicsit alá, rettegtem nehogy lázam legyen. De ami a legrosszabb volt, nagyon fájt a pocim. Rég fájt már ennyire. Remélem csak attól volt, hogy eszméletlen sokat ittam, 5 pohár mézes hagymateát meg levest meg mindenfélét, csakhogy megússzam a lázat. Ami eddig sikerült is, csak szerintem a helyhiány miatt már amúgy is beszűkült gyomromnak ez már megterhelő volt. Nem volt jó sehol, se ágyban, se WC-n, rázott a hideg. Folyton azt hittem a láz miatt van, óránként mértem a lázam, de semmi. Aztán már megijedtem, hogy mi van, ha Kristóffal függ össze ez a pocifájás. Ekkor még jobban megijedtem. Nagy nehezen elaludtam, de óránként felébredtem. Reggelre már úgy-ahogy elmúlt a pocifájás így már sikerült elaludnom is.
De még mindig nem tökéletes a pocakom. Reggeliztem és újrakezdődött. Fáj az egész és fázom, holott most még hőemelkedésem sincs. Mitől lehet ez??! Ez most csak a megfázás része? Valami vírusos nyavaja??

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Eszter2004, elküldenéd a talis album elérhetőségét?(akár mailben, a profilomban van), sajna csak félig voltam ott ezek szerint, mikor mondtad, mert nem akaródzik sikerülni a belépésKép

A TALI nagyon jó volt, Andris is szuperul érezte magát, és hogy nehogy egy spec. effekt nélkül múljon el a buli, hazainduláskor záróakkordkét magamra borítottam egy 'kisebb adag' tojásfehérjével frissen díszített mézeskalácsot, mikor egy zörgős bigyóért másztam az asztal aláKép Hátamat, ill. hajamat díszítette aztán(azért itt megjegyzem, hogy Lili addig bőszen rejtegetett fotoapparátja hirtelen előkerültKép), így gyors hajmosást kellett bevetni, mielőtt hazaindultunkKép Azért remélem mindenkinek elég süti maradt a fáraKép

A szopival kapcsolatban pedig nem ragoznék, csak annyit, hogy 'nem normális, ha fáj', de hozzáedződik a cici és a baba a szopihoz, mindkettőtöknek új!!! Akinek fáj, azért ne aggódjon, nem sok embertől hallottam, hogy teljesen fájdalommenetes, különösen az elején, főleg első babánál. A csupasz cicivel otthon műsor a legjobb, szellőztetni kell!!!!! (és apa is jól érzi magátKép) ((Én vagyok a rossz példa, nem a mellbimbóm, de a mellem még mindig - Andris 9 hónapos - fáj, vagyis görcsöl szopinál, ahogy termelődik, ill. nyomja ki a tejet. Nem nagyon, és már nem mindig, de előfordul. Szerintem ez is normális, és a szopizatatás élménye, mire igazán belejössz, élvezed, NAGYON SZUPER!!!!!!!!!!!
A lényeg, hogy ne adjátok fel, DE akinek mégsem megy, annak csak annyit, hogy a tápszeres babák is UGYANOLYAN boldogok, és a jó anyaságot nem ezzel mérik!!! Tejcsináló trükköket azért érdemes bevetniKép

Pihizzetek sokat!!!

Kriszta
móki

Szép jó napot Kép

Hát a Pocaktali ismét nagyszerű volt. Teljes mértékben feledtette a fogorvosnál átélt remek élményeket, meg az összes rokont Kép
(viszont a fogam még mindig érzékeny...ez normális???)

Lenne egy-két kérdésem:
Azokat a szuper díszeket (kis piros szív, ezöstgyöngy) hol vettétek??? Nekem még színes tortadarát sem sikerült szereznem, pedig több boltban is megnéztem Kép
Kikocs: leírnád a receptet? megkóstoltam ma reggel, és isteni finom!!! Félek, nem is marad belőle a fára Kép Bár van még tészta bőven, de beírnám a mindenttudó receptesfüzetembe, hogy Kikocs féle isteni mézeskali, és nem kéne több receptet végigpróbálnom Kép
A férjednek jobbulást!! (szerintem a számítógép akkor most fellélegzik Kép ő beteg, te meg ápolsz Kép)

Esztyx:
Köszönjük a jótanácsokat!! Remélem mielőbb helyreállnak a dolgok nálatok. Vigyázz magadra meg a gyönyörű lányodra, és ne feledd, még egy szüléssztorival tartozol!!

Eszter:
A képek tök jók ám!! Én az elsőn halálra röhögtem magam, olyan, mintha félnék tőletek Kép
És melyik képet szeretnéd, hogy feliratozzam???

A topic elnyomottjainak meg köszönjük, hogy nem hagyták, hogy archiválás nélkül teljen a nap!!

Babus, neked boldog szülinapot, így utólag!!

Kriszta!
Andris továbbra is elképesztően ennivaló kiskrapek, remélem sokat látjuk még.A babás talikon ő lesz majd a "nagyfiú" a mi picúrjaink között Kép Ja, és köszi, hogy nem hagytad leülni a hangulatot! Igazán jól mutattak rajtad a mézeskalácsok, én a helyedben hétköznapokon is viselnék egyet-kettőt Kép

Bagz
Tényleg hiányoltunk! Legközelebb nem kimaradni ám!! Legalább tetszett a lakás??? Érdemes volt maradni?

Na most megyek, mert ma még semmit nem csináltam!!
Amúgy az új matracunk állati kényelmes ám, bár a csípőm ezen is fáj, úgyhogy az nem ezen múlott Kép De remélem max másfél hónap múlva elmúlik!
Orbis (33+1)
orbis

mézeskalács recept:

1 kg liszt
2,5-3 dl. egyszerű, sima virágméz
2 kávéskanál szódabikarbóna
2 kávéskanál őrölt szegfűszeg
2 kávéskanál őrölt fahéj
3 tojás (nem nagyok, inkább kisebb, ha nagyok, inkább legyen 2, és több méz)
10 dkg margarin
30 dkg porcukor
csipet só
+cukormázhoz 1 tojás fehérje + 6 evőkanál porcukor + 1 csipet só

Aura kedvéért részletesen, ahogy kérte Kép
A lisztet a szegfűszeggel, fahéjjal, csipet sóval, szódabikarbónával, porcukorral egyenletesen elkeverjük a gyúródeszkán. Utána a margarint összemorzsoljuk a fűszeres liszttel, úgy, hogy szétnyomjuk a margarint, majd két markunkba lisztet veszünk, egy-egy darab margarint közé veszünk, és egymáshoz dörzsöljük. Egészen addig, mig nincsenek vajdarabok a lisztben, és a liszt is mindenhol margarinos picit. Remélem ez érthető azért. 2-3 marék ilyen lisztet félreteszünk.
Ezután fészket csinálunk a liszt közepébe, beleütjük a tojásokat. Kicsit összekutyuljuk, majd beleöntjük a mézet. (nem kell egyszerre mindet) Nem szabad melegiteni a mézet, mert akkor lágy lesz a tészta, szobahőmérsékleten jó. És összegyúrjuk. Mikor nagyjából összeáll, fokozatosan adjuk hozzá a félretett lisztet,ahogy felveszi a tészta. Ha nagyon ragad, akkor még lehet hozzá lisztet adni pluszban. Viszonylag kemény, de még gyúrható legyen, ha lágy, sütés közben szétfolynak majd a formák. (ezek olyan dolgok, amiket nem lehet leirni nagyon, inkább kitapasztalni) 1-2 nap pihenés után át kell gyúrni, 2-3 mm vastagra nyújtani, szaggatni és sütni. kb 150-160 fokon, és viszonylag hamar megsül, úgyhogy figyelni kell rá nagyon. Még melegen kell kiszedni a tepsiből, mert utána törik. Ja, a tepsit vajjal ki kell kenni, utána lisztezni, felesleges lisztet leönteni róla. Nem kell mindig újra vajazni, csak ha már odaragadnak a sütik.
Mi most diszitettük sütés előtt mindenféle cukorgyöngyökkel, franciadrazséval, csokidarával. Nem olvadtak meg. Sütés után meg tojáshabbal lehet. Fel kell verni a tojás fehérjét, mikor kemény, egy csipet sót adni hozzá, majd folyamatos habverés mellet egymás után hozzáadni a 6 ek. porcukrot. Zacsiba tölteni, sarkát picire kivágni, és lehet rajzolni. Meleg helyen 1 nap alatt megszárad.
A már megszáradt mézeskalácsokat dobozban érdemes tárolni. Nagyon fini lesz, ha a doboz aljába narancshéjat, majd papirt, arra kalácsokat, megint papirt és megint narancshéjat raktok, átveszi a zamatát!
Na, asszem nagyon részletes voltam. Kép Elég is volt belőlem megint Kép

kikocska

Ttika, az ágy oldalán az egy pelenkatartó. Kép

Esztyx, nagyon aranyos vagy hogy már irtál is nekünk. Észt osztani nem tudok, mert én sem értek hozzá, de köszönjük hogy felhivtad a figyelmüket erre. Szépek vagytok, és gratula még egyszer. Azért majd még jelentkezz ha tudsz.Kép

Orbis, a fogorvos mit csinált? nekem a gyökérkezelt fogam volt egy picit érzékeny egy pár napig, a tömöttek talán annyira nem. Pár napot még várj, ha nem mulik sajna vissza kell menni. Azt a képet feliratozd amelyiket szeretnéd. Rád bizom!! Kép Más végül nem csinált fotokat?

Aura, nem panaszkodhatsz, most már majdnem 100%-osan sikerült a fotokkal bemutatnom valódi szépségedet. Kép

Márti, Kriszta, máris küldöm a mail-t.

Pusza,
Eszter
eszter2004

Hát nem vagytok ma valami bőbeszédűek..

Aura!

Narancssárga pocakoddal azt láttam, hogy semmi baj sincs. Így utólag mégegyszer megnyugtatlak. Aztán tényleg jöhettek majd Móváron keresztül találkozni, nembánom, ha csak babával együtt, egyefene..

Kép

édi, nem?

Esztyx!

Brrrrr...jó kis beszámoló..meg azért is, mert a lelkes leendő anyukák most egy kicsit magukba szállnak és görcsösen ingatják a fejüket.. (esetleg, de az is lehet, hogy dacosan felvágják, és csakazértis felkiáltással továbbolvasnak..)
EGyébként több friss anyukától hallottam, hogy a szoptatás eleje (meddig tart az vajon??) bizony nagyon megterhelő tud lenni. Hatalmas adag kitartást kívánok!! (vagy tanítsd meg a csemetének ezt:

Kép

Megyek haza, ma sokat pakolásztam, dobozoltam, hogy haza lehessen vinni a sok kacatot, amit magamnak felhalmoztam itt.

Kép

De furcsa lesz nem bejárni!!

sziasztok, Ttika
ttika

embereeeekkk!!!!!!!!!!!!!

segítséget kérek, ma végleg megdöglött a mosógépünk, viszont van egy remekjó, alig használt szárítónk, amit el kéne adni, saztán vehetnénk egy másik mosót....

adtam fel egy csomó hirdetést, csak azt kérném, hogy esetleg ha tudtok olyat, akinek kellhetne, szóljatoook!!!!

nagyon köszi, és bocsi hogy ezzel belezavarok a pocak-ügyekbe....

bagzer

KépKép

KépKép
bagzerka

Hahócsek!

én is itt vagyok ÁmKép, és olyan rossz, már most hiányoznak a talik!, ne felejtsetek ám el!!
és majd közös babatalik is legyenek!!Kép
és biztos majd egyre többet fogok én is írni nektek, csak még most a legelején nem annyira tudok...millió pusz,
esztyx
esztyx

Sziasztok KismamikKép

Életem egyik legjobb napja volt a mai..... Voltunk megint kórházba reggel, csináltak ctg-t, meg nst-t mind a kettő tökéletes....éééééssssssssss múlt héten csinált uh-n volt a BPD 84mm, most mérték meg megint és képzeljétek BPD 96mm...nem akartam elhinni, és akkor mondta az orvos, hogy ez azért lehetett, mert a baba farfekvéses volt és ilyenkor még keskenyebb az a rész amit mérnekKép szóval 96mm.... 3020g kicsi tömzsi baba,és egyáltalán nem kisebb a koránál, azt mondta a doki bácsiKép én olyan boldog lettem hirtelenKép és még a jó hír, hogy nem kell befeküdnöm a kórházba, mert valóban érett a méhlepényem, de a baba feje annyira lent van , hogy szerintük ezen a héten megától is kibújik a kis manóKép
Szóval ennyi röviden, de gondoltam megosztom veletekKép

EsztyxKép
köszi a beszámolót,legalább tudjuk mire készüljünkKépMi volt a baj a szopival?? A pároddal gondolom ezek megoldódnak idővel. végülis a férfiak csak ilyenkor érzik magukat teljesen apukánakKép Bár én ezt nem tudhatom ugyebár, de gondolom így vanKép
Kicsit szokatlan, hogy, nekem ilyen problémám nem leszKép (bár ez nem biztos, hogy jóó)

AuraKép
Igen látom, hogy kerestél, de annyira szétszórt lettem, hogy van mikor a mobilomat is itthon hagyom... Nagyon szép formás pocid van a képeken... tényleg nagyon klasszak a képekKép

KikocsKép
köszi a receptet, mentettem ám én isKép
Tudsz valamit Noémiről??

puszi mindenkinek
edwig (akivel most madarat lehetne fogatniKép )
38+3
Vendég

Edwig!
Ez tényleg nagyon jó hír, és izgulunk akkor érted! Mindenképpen értesíts valakit, ha megszületik a babó!! És az a valaki feltétlenül írja majd meg nekünk!!

Eszter:
A fogorvos csak tömött, ezért nem értem, mi a gond. De azóta is fáj, ha édessel ráharapok. Lehet, hogy visszabaktatok Kép

Ezt ma találtam, szerintem olvassátok el, megnyugtató!
aszpartam

És meghívott ma apa kínai étterembe, és szupi volt! Kép És még karácsonyi vásárban is voltunk, és vettünk füstölőt!

Ja, Kikocs:
Köszi a receptet. Végülis nagyon hasonlít az enyémre, csak akkor én biztos bénább vagyok Kép Annyi a fő különbség, hogy én gyömbért is szoktam tenni bele.
Férjed hogy van?? ÉS A TE HÁTAD???
És én is jövök Noémihez!!! Törtem a fejemet, hogy mi dolgom aznap, de azóta sem jutott eszembe, úgyhogy nem lehet olyan fontos!
Kép Remélem!! Kép
Szóval nekem is írjátok meg, hogy mikor hova menjek!!

Na pusza:
Orbis (33+1)

Ja, küldtem levelet a pocaktalis címre!! Szerintem aranyos. Akinek tetszik, az szerintem küldje el magának, mert majd le kéne törölni, mert nagyon nagy, és be fog telni!!
orbis

Sziasztok!

Az előbb a fele hozzászólásom elszállt. Kép

Szóval, ma megvolt a doki és az NST, a kislányunkkal minden rendben, 3500 g körülinek becsülték, a méhszájam 2110. Vagyis még nincs helyzet. Viszont kiderült, hogy jövő héttől szabin van a doki, és ugyan igyekszik bent lenni a szülésnél, de én semmiben nem bízom. Kép Lécci-lécci, küldjetek frenetikus POCAK-EGYSÉGDRUKKOT (bár tudom, hogy most is szurkoltok), hogy hétvégén mindenképpen kibújjon Lilikénk! (Azért majd bevetjük az eszkimó-módszert is Kép)

Viszont legalább sikerült ma megvenni Petim ajándékát Kép, be is csomagolom ma este.

Márti! Szurkolok Neked, hogy minden rendben legyen, de így a 36.hét után már nem kell aggódnod a Babuciért, kibújhat nyugodtan. És egyetértek Kikoccsal, szerintem is kórházban vagytok a legjobb kezekben, mégha nem is a legkellemesebb bent feküdni.

Esztyx! Kitartás az első napokhoz és köszi a tájékoztatást, én egyébként a szoptatástól és a gátsebtől tartok a legjobban. Kép És dehogy felejtünk el!!!!!!!

Babus! Jobbulást, remélem, hamar kikeveredsz belőle!

Edwig! Örülök a jó híreidnek Kép, jó lenne, ha egyidőben szülnénk!

Most ennyi, még biztos akartam valamit, de a hormonagy... Kép

Jó éjszakát,
Katinka
38+6
katinka

én is szeretnék Noémihez menni, mikorra tervezitek?????????

Edwig meg Katinka, tök jó ,hogy minden rendben veletek meg babóval! drukkolunk! csak ígz tovább!!

én 28-án megyek az első nst-re, már várom, bár úgy hallottam hogy nincs sok értelme, hiszen csakis az akkori, perpillanatnyi helyzetet mutatja. szóval, ha elötte volt valami furi, vagy ha utána egy órával késöbb lesz, arról nem mutat semmit.....
de azért izgatottan várom!! meg azt is hogy már a szülésznő fogja csinálni, akoivel egyszer találkoztunk marcival együtt, és szimpatikus volt, most majd hivatalosan is felkérhetem, meg azt a csomócsomó kérdésemet végre feltehetem neki, amiket összeírtam.

bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Noémihez pénetekre beszéltük meg, meg azt, hogy valószínűleg emberi délelőtt és kora délután között valamikor megyünk!Még nincs semmi pontos!Amúgy a Szabolcs utcai kórházban vannak!Kikocs tartja vele a kapcsolatot telcsin!Elvileg vasárnap szülnek!

Márti!Minden rendben lesz Nálatok érzem, és időben lesz meg az babóca!
Megtudtál egyébként valamit Rékacsról?

Ja Orbis!Savitri vette azokat a gyöngyöket és Ő most egy darabig nem fog tudni jönni, mert lekapcsolták az internetüketKép

Katinka!Edwig!HAJRÁ!Meg Csillának is!Kép(Remélem nem hagytam ki senkitKép)

JA ÉS NEM TUDOM MEGNÉZNI AZ ÚJ FOTÓKAT? MÉRT VAGYOK ENNYIRE BÉNA????Meg van a cím, mégsem megy!Gáz vagyok mi?A szuper informatikus!

És Esztyx!Persze, hogy lesznek talik, sőt!!!És örülök, hogy végre friss mamaként írsz és, hogy ezzel segítesz Bennünket felkészíteni a mamaságra és ugyanígy örülök Bendegúzéknak is!!!

Na puszi, megyek csicsizni!
Kép

Katy
Holnaptól 33.hét!Juhíjj!Kép
Katy

Edwig
Örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgokKép

Katinka
Mennek a drukkok a hétvégi szüléshezKép
Most már úgy néz ki jobban vagyokKép (kopp-koppKép)
A pocifájás múlóban, most a nátharész tetőzikKép Orrfolyás, orrdugulás, köhécselés, de inkább ez, mint a pocakfájás meg az állandó rettegés a láztólKép

Az előbb talpi-csikizőset játszottunk KristóffalKépLegalábbis valószínűleg a talpikója voltKép Odatettem a kezem a pocimra, odanyomta jó erősen a talpiját, én elkezdtem simizni, meg csikizni neki, erre ő jókorát belémrúgottKép Nagyon tündéri voltKép Ezzel szórakoztunk percekigKép

Babus(31+4)

Kép
babus2005

SIKERÜLT!!!HURRÁ!Mármint megnézni a képeket!

Babus!Gyógyulj meg!Kapsz gyógyító puszit!Kép, meg tegnap nem írtam Neked!Kép

És Vicáéknak vagyis Mesinek is jobbulást!Iminek pedig boldog szülinapot!

Katy
Katy

ja, akartam is mondani, hogy Kikocs!! jól megnőtt a pocakod!!!!KépKép grat
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!
Most értem haza a dokitól, nem semmi. Viszont mindent rendben talált, és mivel veletek már az összes bajomat kitárgyaltam és jól meg is gyógyítottatok, hát nem sok kérdésem maradt. Azért illendősségből feltettem neki egyet-kettőt, hogy ne érezze már kirekesztve magát a terhesgondozásomból Kép, végül töredelmesen bevallottam neki, hogy már konzultáltam a pocakbrigáddal... Ezen jót mulattunk, és örvendezik, hogy sokszorosan is jó kezekben vagyok Kép

Eszter, Ttika!
Köszönöm szépen szerény kinézetemet érintő pozitív hozzászólásaitokat!!! Majd ha már nagyon csúnyának érzem magam egyszer, jövök nyafizni Kép
Erről jut eszembe:
Apu (az enyém) mindig megölelget, ha elszontyolodom, vagy csak bújós vagyok, aztán közli, hogy megy és a "többihez" írja, kitalálta, hogy ölelésórabért szed majd Apától (Erikáétól) /ha már így rá hárult a terhességgel járó többletbújási hajlamom csillapításának feladata/ Kép Kép Kép

Megyek, jó éjszakát! Hozzon nektek álommanó aranyszínű álommorzsát a szemetekbe!
Puszpusz, Aura(a nem is hiú, csak úgy tűnik Kép )
Erika dörömböl, hogy helló, Anya, engem se felejts ki, naaa! Szóval ő is puszil titeket!
És már nagyon nagy, fél óra múlva 30 hetes!!!
aura

Katy
KösziKép MindkettőtKép

Tettem fel én is képet Kristóf szobájáról a babasarkos fotóalbumbaKép

Babus

Kép
babus2005

most találtam, asszem ez ránk vonatkozik:
újszülöttel télen.......ininglis

http://www.parentstages.com/index.asp?header=par&content=article.asp?id=4608&sou rceloc=MyYahoo

KépKép

KépKép
bagzerka

nézzétek, mit találtam! Melltartó a tejcsárdáinkraKép
Kép
orbis

Ttika annyira birom a mail-jeidet meg a cuki képeket hozzá! Kép

Aura drága, hogy gondolhatod magadról hogy nem vagy gyönyürű?? Pedig az vagy! És megesz minket a penész, mert ráadásul még kismamának is roppant karcsu vagy! Kép

Bagzer, én nem tudok senkit szárito ügyben. Az jutott eszembe, hogy ahol a mosogépet vennéd, ott nem veszik be valamennyiért?

Esztyx, annyira aranyos vagy hogy irsz, pedig gondljuk mennyire elfoglalt vagy. Ird meg hogy hogy megy a szoptatás. Hány oránként, és egyáltalán. Kép

Edwig, GRATULA, huh, ez rád fért. Hál istennek minden rendben. Kép Akkor hamarosan tőled is számithatunk egy ujabb topic babára.

Olyan jó lesz, ha már mindenkinek meglesz a babuci, akkor először is drasztikusan csökkenni fog a mail-ek szám (Kép), és majd nyáron jó kis babatalikat tartunk, és jókat röhögünk majd magunkon, ha visszagondolunk a paráinkra. Kép

Örülök hogy tetszenek a fotók. Bagzer, szerinted is egy tehetséges fotoriporter veszett el bennem? Kép

Rékacs??

Eszter2004
33+2
eszter2004

Bagzer és a vatera.hu-n nem próbálod eladni?
eszter2004

Edwig, végre jóhirek, nem? nemsokára babázol ez tök jó, és még a császárt is megúszod, meg esetleg már nem kell mindig bemenned?

Orbis, nekem majdnem mindig szokott pár napig érzékeny lenni a tömött fogam. Aztán elmúlik, mintha mise történt volna...
Receptügyben pedig általában az apróságok számitanak, hogy mit milyen sorrendben teszel bele, meg ilyenek. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom... Tegnap egyébént csináltunk még egy rakat mézeskalit, és bevetettem a tőled tanult kókuszreszelékes trükköt, és ilyen szép kalácsokat csináltunk. MÉg a Gergő is segitett:
Kép
Egyébként köszöni a kérdést, és már jobban van, de azért valszeg nem megy dolgozni. Most elment találkozni valakivel a munkahelye mellé, nem tudom, örülnék-e, ha bemenne, még nincs aláirva az új szerződés, kicsit bizonytalan vagyok. A hátam meg rettenetes. Én nem tudom mi van, de valahogy nem akar elmúlni ez a fránya fájás, most már akkor sem az igazi, ha állok, ezért nem irtam tegnap sem, mert du már 5 percet sem tudtam ülni. Meg ma is fenn vagyok már négy óta. De próbáltam aludni, azt nem sikerült, aztán 6-kor feladtam. Ez van. Holnap terv szerint megyek védőnénizni, meglátjuk, hátha mond valami okosat, hogy legyen valami haszna is... Kép Most eljutottam addig, hogy igyekszem nem foglalkozni vele, ha hagyja, mármint a hátammal, nem a védőnénivel Kép

Noémival kapcsolatban nem tudok újat, majd ma beszélek vele szerintem, neki jó a bármikor, és akkor mondjatok egy időpontot, meg legyen a kórház bejáratánál, és jöjjön mindenki, aki akar. Egy kórházi tali, ez vicces. Hulcsi is benn lesz már, ma fekszik be, ha minden igaz... Jól meglátogatjuk mindkettejüket Kép

Babus, jó, hogy elmúlt a pocakfájásod! És ha már betegeknél tartunk, Vica, remélem, Mesi is már jól van, és a tegnapi szülinap is jól sikerült. Tameszra is gondolok sokat, de már nemsokára itt is lesz. Kár, hogy őt nem tudjuk meglátogani, biztos örülne, de későn jutott eszembe, és nincs is telefonszámunk Kép

Bagz, száritóügyben én sem tudok még mindig semmit, szerintem próbáld meg esetleg az apróneten meghirdetni, hátha sikerül... És köszi a bókot a pocakomnak, érdekes, hogy ez olyan jól esik, mint mikor nem vár babát az ember, és mondják neki, hogy fogytál, ugye? Kép

Aura, én nem is beszélgetek a dokival nagyon sose. Csak mikor olyan volt, hogy mikor fájdalmasan görcsöltem, és ti se tudtátok, mi lehet. Kép Szerintem igy legalább nem aggódik majd, hogy problémás kismama vagyok Kép

Még talán le birom irni, hogy nem elég, hogy nem tudtam aludni, megint felhúztak a kedves lakótársak. Bagzernak már meséltem, hogy mennyire furcsák tudnak lenni.
A mai sztori az az, hogy csináltak a szomszéd téren egy szelektiv hulladékgyűjtő szigetet. Mi minden nap arra visszük a kutyát. Kitaláltuk Gergővel, hogy a pillepalackokat meg az üvegeket szivesen elvisszük minden nap, ha a lakók egy nejlonszatyorban a kuka mellé teszik. Ingyen és bérmentve. Egyrészt környezetvédünk vele, másrészt meg tudni kell, hogy 3 kuka van, ami nem elég a háznak, és mielőtt elviszik, az egész kapualj tele van szeméttel, de nem akarnak fizetni még egy szemetesért, szóval inkább ezt nézik. Na, szóval irtam egy kedves levelet a fenti tartalommal, és kitettem a faliújságra tegnap délután. És ma reggel viszem le a kutyát, és valaki rajzszegestül, mindenestül levette. (direkt vittem le még rajzszeget, mert mindig elhordják, vagy 4 most is ott van használatlanul a faliújságon!)Nem tudom, mit fáj neki, hogy esetleg jobb lesz a helyzet, és semmit nem kell érte tennie. MOst azon gondolkodom, hogy leirom megint, de most 5 példányban, és kiteszem, hogy ha valaki nem képes ennyi infót megjegyezni, akkor tudjon vinni belőle...

No, most ennyi jutott éppen, elég is a siránkozásból, meg az ülésből is Kép
Talán estére lesz megint a másik gép, és akkor végre tudok fekve is irni!!
Puszi mindenkinek, és megy a drukk az összes mindenneapos és szülnivágyó kismamának! Kép

Kikocs
32 (ez nekem kicsit ijesztő már!!!)

kikocska

Sziasztok!

Edwignek és mindenki másnak is, akivel madarat lehet fogatni ilyen-olyan örömében!!

Kép

Eszter2004!

Szédületes, mennyi energia van benned!! Itt sorozatban nyafizik mindenki,meg parázik, meg érdeklődik, meg stb. aztán te meg mindenkit vígasztalsz, meg semmi bajod, meg képben vagy sokmindenben, közben lelkesen dolgozol és ez tök természetes.. Kép szóval, le a kalappal!!

Kép

Aura drága!

Igen, jó ötlet, Apukád igenis írja össze, hogy majd mit kell bezsebelni Apától, nehogy aztatat higgye, hogy megúszta és "beül" a készbe!! (a kész családba..)

Kép

Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e melegvizes fürdőzni ilyenkor? Vagy meddig? És mi is az eredmény, ha az ember lánya vashiányos marad?? Úgy rémlik, hogy régebben már írtatok ezekről, de már nem emlékszem.. légyszi...

puszi, Ttika, aki Aura előtt lohol a maga 30+5-ével
ttika

Kikocska!

Gyönyörűek a kalácsok!! Nagggggggggggyon ügyik vagytok!!!!!!!

A szelektíves sztori meg kiakasztó.. Jó kis házlakók vannak nálatok. Nem irigykedem. Az ilyen viselkedést szerintem képtelenség megérteni, normális ember (meg a lánya) fel nem fogja.. pedig te csak jót akartál tenni.. Kikocska az angyal

Kép

Ahol az anyu lakik, meg én is felnőttem, ott nem lehetett virágot kitenni a lépcsőházba, mert előbb-utóbb lába kélt. Vagy levagdosta valaki a szárakat a futón.. NÁlunk lehet, meg is marad, de szoktam kint hagyni vizes flakont, hogy gyorsabb és egyszerűbb legyen az öntözése. Nos, ez a flakon időnként szőrén-szálán eltűnik, de olyan is van, hogy belekerül egy-egy cigarettacsikk, és ott úszkál...brrrrrrrr...de ez semmi a tied sztorihoz képest...én bizti, hogy jól megsértődnék!! Viszont jó ötlet, hogy megpróbálod mégegyszer. Végülis elég, ha elolvassák egyszer, ha utána eltűnik is a papír, megmarad a fejekben, aztán talán szokássá válik és akkor rendben lesz minden.

puszi, Ttika
ttika

jaj, de jó, ezt a kutyasétáltatós angyalt úúúúúgy szerettem volna már elsütni!!!!
Kép
ttika

Lehet,hogy én is zsezsegek?? Vagy az csak Aura kiváltsága? Kép
Hiába, no szeretnék Eszter2004 igényeinek (és dícséretének) megfelelni. Kép

Kép

ja, Kikocska!

Nem tudnál elmenni egy masszőrhöz? Saját tapasztalatom szerint jót tett, fél óra hát és nyakmasszázs már segített, aztán a köv. héten újra és az teljesen tünetmentessé tett kb. két hétre. Ha tudod, próbáld ki, egy kis öncélú kényeztetésnek sem rossz...

Ttika
ttika

Sziasztok!

Kikocs!Nagyon szépek lettek a kalácsok, ügyik vagytok!

Én meg kitaláltam, hogy a kalácsok egy részét beviszem a volt munkahelyemre a hajléktalanoknak karácsonyi ünnepségre, és nagyon fognak örülni!És gondolom Ti is, hogy jó helyre kerültek!

Meg ha sikerül addigra festek pár darabot Noéminek is!

Ttika!Én úgy emlékszem, mintha Te is már a zsezsegős klub tiszteletbeli tagja volnál, legalább is Aura beválasztott!Kép
Fürcsizni még úgy tudom, hogy simán lehet, csak arra kell vigyázni, hogy ne túl meleg vízben!

Ja és csatlakozom sajna a vádligörcsdölőkhöz!Éjszaka megtörtént a nagy beavatás!KépPedig annyira büszke voltam magamra, hogy legalább ez elkerült!

És tegnap nem írtam, de Dávid is segített a csoportvezetésben, mert szerepet kapott, és nem szokott senkinek rugdosni, aki idegen és tegnap mint hivatást űzte a drága!Na ezt lehet, hogy nem értitek, dehát most fogalmam sincs hogyan írjam le érthetően!Kép

Na elmentem! Megint vásárolni próbálunk ajándékokat, és már előre fáj tőle minden porcikám!

Puszi:Katy
33 IIIGEN!!!Kép
Katy

Sziasztok!
Hát ma extra pocsék volt az éjszakám. 4-kor sikerült elaludnom, aztán 7.kor felébredtem, és onnantól kezdve vergődtem úgy 2 órát. Szó szerint. Sehogy nem volt jó, a végén már elfáradtam a sok forgolódástól, de ülve meg állva sem volt jobb a helyzet. Aztán a mocorgásra Bogyóka is felébredt, jól belerúgdosott a gyomromba, hogy nem hagyom aludni, ettől meg jó hányingerem lett. Aztán 9 körül visszasüppedtem valamiféle álom és ébrenlét közötti állapotba, amikor majdnem alszik az ember, de azért beszűrődnek a zajok meg ilyenek, és végül fél11 kor végleg felébredtem, de nem volt kedvem felkelni... és most fáj a fejem, meg minden másom...
Na most jó hosszan kipanaszkodtam magamat, bocsi, ha uncsi volt, de ilyenkor olyan jólesik kiírni az ilyesmit.

Kikocs!
A mézesek tényleg nagyon szépek! Ugye, milyen szép havas a kókusztól? Én még nem álltam neki, majd jövő héten, mert akkor Áron is itthon lesz.
A masszázs szerintem is jó ötlet, még ha Gergő meggyúr egy kicsit, szerintem az is jót tesz. Persze jobb egy profi. Mindenesetre gyógyulgassatok mindketten.
Noémihez nekem bármikor jó. Szerintem határolja be Bagzer meg Katy, mert Katynak úgy tudom 1/2 3-ra mennie kell valahova, Bagzer meg írja meg, mikorra tud felkelni Kép Szóval ők a tól-ig határ.

Ttika!
Köszönjük az oldal színesítését!! Eddig én is igyekeztem, de te felülmúlsz mindenkit! És virágot nálunk se lehet kitenni. Egyik szomszéd dísznövénykertész, egy ideig próbálkozott vele, aztán próbálkozott azzal, hogy kitett egy papírt: aki elvitte a virágot, az éj leple alatt bűntetlenül visszatehetné, és felejtsük el örökre, de soha nem jöttek be neki, úgyhogy behordta a virágait. Pedig sokkal szebb volt úgy a lépcsőház. Ráadásul ez kis lépcsőház, mondhatni családias, összesen 11 lakás van.

Ja, tudtátok, hogy néz ki egy ilyen sárga vigyori hátulról???
Kép

Na szófosi vége, pussz:
Orbis (33+2)
Kép
orbis

Sziasztok!Kép

Kikocs!Kép
A múltkor nem válaszoltál,hogy ki a dokid!?
Csak mert az enyém febr. 5 és 12 között síelni fog Ausztriába és gondoltam,ha már egy kórház, egy időben, egy szobában és ha szinkronban is szülnénk akkor rám is rám nézhetne néha!?Kép
Na,jó! Van állandó helyettese és amúgy is 13.-ától várom a bébit,de az csak egy dolog!Kép
És lesz jó szülésznőm is...csak hát!
Én megértem,hogy ez a dokimnál már 15 éves hagyomány,meg rokonai vannak ott és nem lehet ő sem ennyire kismama függő,de akkor isKép

Tegnap voltam dokinál, minden okés!Kép
Magzatom becsült súlya,ami ugye + - 10 % = 1975 gramm! Ezen jól meglapődtem és jól rá is volt írva az arcomra, de a doki szerint ez se nem nagy,se nem kicsi! És amúgy is a 33. hétre ír a könyv 2 kilót engem meg ettől "csak" 4 nap választ el és különben se volt óriásbébi körülöttünk!Kép
No para!Kép

Most ennyi...

Ilona(31+4)azt hiszem!?
Vendég

Szaisztok!

Harmadik kisérlet az éeltjeladásra!

Jól vagyok!
Bocs, hogy nem mentem, de azt hiszem megbetegedtem! Ma már egész sokáig bírom a függőlegest!
Majd írok hoszabban is, de mivel már kétszer elszállt, így most nincs kedvem!

Rékacs 37+1

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

SIKERÜLT!!!!!!!KépKépKépKép

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Ilona
1975 gramm????
Az én Kristófomat pont betöltött 31 hetesen saccolta a 4D UH 1354gr-ra és erre a súlyra mondták ott, hogy egy tök átlagos 3500-3800 grammos baba leszKép
Akkor most vagy neked lesz 5 kilós babádKép vagy nekem 2,5 kilós KristófomKép

Babus

Kép
babus2005

Ilonana, bocsi, Szabó György a dokim. Bár még mi sem tisztáztuk pontosan, hogy akkor megy-e sielni, de elsőre úgy tűnt, hogy nem. A baba meg jó, hogy jó nagy! Vagyis akkora, mint kell. Egyébként a mi kismanónk a 30. héten volt 1430 kb, ha ez viszonyitási alapnak neked jó. Kép

Rékacs, jó, hogy már vagy, irtam volna rád smst, ha megtalálnám a telefonom Kép

Katy, a lehető legjobb helyre kerültek a kalácsok! És én is szándékozok vinni Noéminak Kép éppen most fejeztem be az utolsók kisütését is. Vagyis még van kb fél kiló tészta, ami a leeső, de azt hiszem, ezt nekiajándékozom valakinek, mert nem megy. Elég volt.

Ttika, köszi az angyalkát Kép tényleg nagyon aranyos, Gergő is jól megmosolyogta, de Brútusz nem angyal, annak kis ördögszarvak kellenének Kép
És zsezsegj csak. Én meg most eldőlök. Gergő éppen az alaplapot vitte a megszerelőhöz (mert ennyire ugye nem beteg már.. Kép), szóval lehet, hogy nemsokára aktivabb leszek, és tudok majd hosszú i-ket is irni Kép

Kik.
32

kikocska

Babus!Kép
Ezért is lepődtem meg!mármint,hogy most voltál te is uh-on és viszonyítottam!
Most úgy számolom,hogy van még 8 hét, heti 200 gramm ( a könyv szerint) az= 1600 gramm plusz és akkor 3600 gramm alatt lesz!? Szerintem!
Szerintetek?
Vendég

Kösz,Kik!Kép
ha 30. hét 1430 g
31. hét 1630 g
32. hét 1830 g......az enyém meg 1975 g akkor megnyugodtam mert ez csak egy becsült súly,amúgy is!Kép
Meg ha a doki szerint ez se nem nagy,se nem kicsi akkor nekem tökéletes!Kép Bár gondolkoztam,hogy abbahagyom a maternát,de így nem, mert amúgy is tél van és kell a vitamin pluszba és különben is!
Kép
Vendég

és az a 4 nap nem sok ami a 33. héttől elválaszt és akkor már 2 kilós egy "átlag" és addigra lesz 2 kiló Marci is és és és most megnyugtattam magam!
De jó,hogy itt vagytok...Kép
Vendég

Na nem mintha engem zavarna, ha kisebb lenne KristófomKép Csak időre szülessenKép
Én egyébként mániákus pici baba imádó vagyokKép Az én eseteim a 2,5 - 3 kiló közötti hajasbabákKép A nagy haj remélem adott, mert apuci és én is nagy fekete hajjal születtünk, különösen én, állítólag még a csodámra is jártak, hogy hogy lehet egy újszülöttnek ekkora hajaKép
A súlyát én is keveselltem, meg is lepődtem, hogy mindenki szerint, doki, védőnő szerint tök normális.
Na mindegy, kár ezen filózni, az UH sokat tévedhet, ráadásul minden baba más ütemben fejlődik, ez is jó súly, az is jó súly, mindenkinek jó súlyú babája leszKép Kinek kicsit kisebb, kinek kicsit nagyobbKép Én bevállalom a kicsit kisebbetKép
Nekem egy 3 kilós, nagy fekete hajú Kristóf rendelKép

Babus

Kép
babus2005

csak hogy tudjátok: Asszem nem is irtam, hogy holnapra igérték magukat apósomék, ha eszi a fene a fenét. Nos, nem tudom, mi esz mit, de ők nem jönnek, az tuti. Ez ráadásul úgy derült ki, hogy felhivattam Gergővel, merthogy akkor kell ma főzni valami kaját, hogy holnap tudjak nekik ebédet adni...Kép Kár, hogy nincs olyan gif, aminek az egyikszeme sir, a másik nevet. MOst még vigyorgok rajta, de asszem nemsokára sirni fogok. És tudom, hogy sejtették, hogy ez lesz, mert ma reggelre felküldte az autó rendszámát meg forgalmiját apósom, hogy Gergő ki tudja vonni a forgalomból... Kép Most azt mondtam, hogy elegem van, és mondják azt, hogy január harmadikán jönnek, és akkor jöjjenek, de most már egy hónapja jönnek a jövő héten, és pénteken karácsony. Jó, feldiszitem a létrákat is. Most már ne is jöjjenek karácsonyig. Csakazértse. asszem kicsit durci vagyok, de már legalább nem bőgök meg hisztizek rajta. Azért remélem mire szülök, már nem lesznek itt. Persze apósom mondja, hogy bérel egy autót, aztán feljön, elviszi a szemetet, de akkor megint 25.000 ki az ablakon. Mert úgyis mi fizetjük ki. És attól még a lambéria nem lesz befejezve, nem lehet lekenni, meg nem lehet beszerelni a beépitett szekrényt meg az előszöba-falat... Még jó, hogy nem hagytam lekenni a meglevő lambériát. Ennyi idő alatt már egy csomó eltérés lenne a kétféle kenés között... (amit előbb olajoz le az ember, annak sötétebb lesz a szine) Hogy nekem mennyi eszem van! Na, befejeztem a panaszkodást, csak olyan szépen kiséritek figyelemmel itt a lakás-parámat, hogy gondoltam, azért megosztom veletek. És köszönöm az együttérzést! Előre is Kép

Ilonana, örülök, hogy megnyugodtál. Nincs értelme aggódni, ilyenkor még annyira változik!

Kik.
32

kikocska

Na most beszéltem a terhesgondozóval, ott fogunk majdnem szilveszterezni. 30-án kell mennem 1 és 2 között, aztán még előkeríteni a dokit megnézetni vele a ctg eredményt... de azt mondták, ők ott lesznek. Úgyhogy végülis mindegy.

És én úgy tudtam, hogy akkor lesz uh is, és most jól letörtek, hogy az csak a 38. héten. az meg január 2. hete. szóval jó soká. Na mindegy, csak kíváncsi lettem volna, hogy mekkora lett.

Rékecs!
Tényleg jó, hogy előkerültél!! Meg az is, hogy jobban vagy!

Kikocs!
Apósodékra inkább nem írok semmit Kép Az azért mindenesetre jó, hogy nem borulsz ki. Nem is éri meg. Vegyetek fenyőágakat, kötözzétek rá a létrákra, még fa sem kell Kép
Itt van Brútuszkutyának az angyal helyett!!
Kép

Engem meg most hívott Áron, hogy 4 helyett 6-ig kell maradnia, én bezzeg elbőgtem magam Kép Úgy utálom mikor utolsó pillanatban derül ki az ilyesmi.

Orbis
orbis

köszi a tippeket mindenki!! feladtam aprós helyekre is, hááátha!

hú, az este úgy dübörgött picur, minta kopogna, hello, ki szeretnék jönniiii!! aztán nekiállt valami egészen kellemetlent művelni, akkor hangosan kellett jajgatnom, talán kapirgált, nemtom.....

jó napot nektek!!
bagz

Kikocs, remélem ma télleg jönnek!!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Orbis!

Megelőztél... én is ilyesmit kerestem volna...de nincs olyan a repertoáromban (egyelőre), ami felülműlná a tiédet...
Kép
Ttika
ttika

Ja, a sárga vigyorgós popóján állatira kellett vigyorognom!!
ttika

Ttika!
http://natloz.znet.hu/
Itt is sok jó van!

Orbis, aki most elmegy tornázni, de tuti elkésik!!
orbis

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?