Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Amikor frissítek mindig kiugrik az oldalról és kezdhetem előlről... lehet valahogy máshogy is csinálni, hopgy láthassam a friss üziket?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most nagyon csinik vannak a c&a-ban! Bár nem azok a hétköznapi fajták. Én inkább olyan mindennapra valót vettem. A Brendon iszonyat drága! Pedig nagyon jó holmik vannak, de hát kinek van arra pénze! Örülök, hogy megtaláltam ezt a kismamaturit! Itt is külön fel vannak akaszgatva és kulturált az egész helység.
Már egy csomó gyerekruhát is vettem (már akkor mikor baba sem volt még Kép ) de azt inkább a Blahánál.

Kép
Kép
Kép
mamacka

...nem értem ezt az oldalt most éppen nem jeleníti meg az utolsó 8 üzenetet...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na jó... felhúztam magam... Kép megyek sétálni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nálam se jelentek meg az utólsó üzik, pedig 10 perce még olvastamKép.Aztán kiléptem-beléptem, és megvannak.
Én is megyek, kicsit pihizek, az előbb fájdogált egy kicsit a pocim.

Szép napot mindenkinekKép

(ui.:én se veszek többet a brendonba kismamagatyótKép, jól lehúztak akkor.)
vas

Megyek anyósékhoz a hétvégére Kép Jó pihenést midnenkinek Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Pocisok! Kép

De jó sokat írtatok! ;)

Mamacka!
Köszike a linket! Kép És jobban vagy már?

Nyúlanyó!, Lingelera!és a Többiek!
Nektek olyan szép, kis pocitok van már. Én még most is sehol nem tartok.Kép Mikor fog már nőni? Kép
Viszont megyünk ma Apával nacit venni.Kép Tudtok valami jó kis boltot, ahol lehet venni, és 5 után is nyitva van?

Tünde_sződ!
Remek, mert én is beszélek Hozzá... sok zöldséget.Kép Éneklést most nem vállalom, mert a Charlyt is űberelem, olyan rokkos a hangom (soha nem fogok meggyógyulni? Kép )

Titati!
Potyautas, az semmi. Hallanád a kedvesem, hogyan nevezi. Kis ufó, Ufó fejű, Kistakony. Olyan kis kedves, de persze szeretetből mondja neki. Magyaráz neki, és adja a puszikat a pocimra. Kép
Édes a Lánykád! Kép

Csemának nagyon-nagyon drukkolok!!!

A Családunknak egyből elkottyantottuk, hogy jön az utánpótlás.Kép Szüleim csak 240 km-re laknak tőlem, így kénytelen voltam telefonon elmondani nekik. Szegénykéim ott zokogtak a telefonba a boldogságtól. Kép Erre vártak már vagy 3 éve.Kép Párom szülei meg tőle tudták meg, én nem voltam ott. Bár nem akarta elmondani nekik nélkülem, de ott totyogott náluk a konyhába, mint kezdő buzi a gőzben, és Anyóspajtás kiszúrta, h valami van vele, valamit nagyon el akar nekik mondani.Kép

Hmmm... Tejbegríz. Nah, most jól megkívántam. Megyek és csinálok én is.Kép

Vas!
Aranyos a Picifiad! És az a kis huncut szemecske... Megzabálhatom? Kép

Pussz,
Nancsika 14+4

Kép

Kép
nancsika

Hupsz. Most olvasom. Szal azt mondjátok, hogy támadjam be a C&A-t az Árkádba, és akkor lesz cép mamanucim? Kép

Pussz,
Nancs

Kép

Kép
nancsika

Ildi a fiad nagyon édi, de a szeme sem áll jól! De ez így van jól!

Annácska! Én is drukkolok neked, hogy csak az idegességen kivül más baj ne legyen! (Bár az sem kellene!) Remélem a további vizsgálatok azt igazolják, hogy a babád egészséges!! Vigyázz nagyon magadra!!!

Mostanában írta már valaki hogy neki is fáj a dereka, nekem is most már minden nap érzem néha, és kicsit meg is szoktam néha ijedni tőle, hiszen nekem a menstruációkor is a derekam szokott fájni, és most is hasonlót érzek, remélem ez nem valami rossz előjel. A pocakom is szúr, és nyilal néha, de az számomra érthető, hiszen nő a hasunk. Ez nem idegesít!

Mamacka! Én is tegnap néztem meg az Ármánia nyitvatartását, amikor mentem a Schöpfibe vérvételre, de akkor meg nem volt nyitva (7 óra körül volt), de viszonylag jó a nyitvatartása azt hiszem 8-18-ig hétköznap, szombaton 9-től van nyitva, a honlapjának a címe www.armania.hu, kismama, baba és kisgyerek ruhák vannak ott. Én is fogok menni, majd amikor emberi időben megyek vizsgálatra, mert a dokimhoz meg este szoktam menni. Amúgy milyen a kínálat?

Sziasztok

Paga 16+3

Gabi
paga

Nancsika, Árkád:c&a, és a -1-es szinten van a babaház nevű bolt.A dm környékén.Ott vettem én isKép

kösziKép
megzabálhatod, de nekem is maradjon belőleKép

Ildikó
vas

Paga,szóval a szeme se áll jóóól????
Hát, mi ne mondjak elég huncutKép
KöszikeKép

Nancsi, a babaházba ócsóbbak a gatyókKép
vas

Megnéztem az armania.hu-t, tényleg jó cuccok vannak, de az a gond, hogy én soha nem járok arraKép
vas

Köszi Ildi. Szerintem megtámadom ma az Árkádot, ha már itt lakok mellette.Kép
Kiskrapekból, meg nyugi hagyok Neked is, most úgysem kívánom az *Édességet*! Kép

Lehet még ezt az Ármániát is megtámadom. Köszi Paga az infót! Vannak csini darabok. Kép

Azt vettem észre magamon, hogy a köldököm alatt mintha nagyobb lennék. De, mivel alapból nem vagyok egy kisdarab, így úgy nézek ki, mint egy dagadt coca. Kép Nagyon nem tudom, h hogyan növök, de olyan, mintha a hájacskámat tolná felfelé a cickóim alá. Ez így lehet? Mert most 2 nap után kimozdultam itthonról, és nem azt mondom, h nem jött rám a farmerom, csak nem akartam begombolni a felső gombot, mert nagyon nyomott volna.
Szerintetek mégiscsak nő az a pocak, csak nem látszik a zsíromtól? Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

AnnácskaKép

Nyugi! Irtam neked emailt a profilodban lévő cimre. Engem a dokim az I. női klinikára küldött a Baross utcába.

Ági
16+1

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nancsika!

Megnéztem a honlapodat. Nagyon aranyos, így most jobban képben vagyok rólad. Nehéz ilyent csinálni? Mi a módja?

Paga 16+3

Gabi
paga

Csemának sok-sok drukk! Remélem minden rendben lesz! Sokat gondolok rájuk!

KépKép
nicika

Sokatokat meg kell hogy dícsérjem, ugyanis nagyon szorgalmasak vagytok! Mármint ami a táblát illeti! Kép Már nagyon sok a kép a táblában és az egyéb adatok is telítődnek! Ez így tényleg nagyon áttekinthetővé teszi hogy ki hol tart! Kép Szóval köszike! Ki kell hogy emeljem Titatit, Borit, Tündét, Alinát és ez csak pár név a táblából! Szinte mindenkit felsorolhatnák, de épp a tábla eleje az ami nagyon szembetűnő! Várom továbbra is a hiányzó adatokat, poci fotókat és UH képeket! Kép Ezt így annyira élvezetes csinálni! Kép

KépKép
nicika

Szóval a holnapi tábla megelőlegezve mert már este van!
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Ma voltam az Árkádban meglestem a babaház nevü boltot... de nekem valahogy 6-7 ezer Ft túl sok egy felsőért... sajna azt nem találtam az Ármániában.

Paga
Én első nekifutásra vettem ott 4 db gatyót. Otthon vettem észre, hogy az egyik Noppies!!!! 1900Ft volt... eredetileg egy vagyon lehetett.
Babaruhából kisebb a választék azt a Renoválásban szoktam venni a Blahánál. Szerintem felsőt is majd ott vadászok.

Nancsika
MAMANUCIT nem tudom találsz-e Kép de a C&A-ban van egy csomó csini kismamanadrág.... nekem az olyan nagyon elegáns fajták tetszettek 7-8-9 ezerért lehet kapni.

Én ma is elég szarul voltam. Reggel visszafeküdtem aludni és olyan dél körül keltem. Nem nagyon bírok semmit sem megenni. Csak csupa egészségtelen kaját amit eddig szinte alig ettem: pizzát tésztákat kenyeret! szörnyű... ma rosszul lettem a virslitől is. No mindegy nem panaszkodom végülis rosszabbra számítottam, hiszen még egyszer sem hánytam... csak majdnem! Kép

A honlapcímeket amiről írtok hol találom?
Nekem csak esküvős van. Amúgy a gportalon lehet ingyenes (talán 250Ft nekem még ingyen volt) honlapot csinálni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nicika, nagyon jó a táblaKép Én ebben a formájában még nem is láttamKép

Plusz infók még: Kilók -9
Nucha 0,9 volt
Haskörfogatot inkább nem írok leKép ElszörnyülködtemKép Tudom hogy nagyon kövér vagyok, de hogy ennyireKép Na mind1

Nyúlanyó/AnitaKép örömmel látom hogy te is csatlakoztálKép Jó lenne már összefutni nem? Enikőékkel esetleg...

Fáj a fejem, hánytam, hasmarsom van, szóval kegyetlenül vagyokKép De lassan lehet lefeküdniKép Igaz aludni nem, mert meg akarom várni a páromat, ős csak 1/2 12-re ér haza szegényKép

Viszont mennem kell fürdetniKép

Zsu
15+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

NicikaKép
Köszi a dícséretet ari vagy, én is szeretnék feltenni képeket de jelenleg nem tudok szkennelni, nincs hozzávalómKép

Annácska
Most olvastam a rossz eredményt, és nagyon mérges vagyok hogy így felidegesítettek téged, amikor biztos minden rendben van. Ne aggódj a köv vizsgálatokon biztos hogy kiderűl, szép és egészséges a kisbabátok.

öltözködés:
Csajok, én szinte minden nap be kell hogy újítsak, mert dolgozom még és nagyon nem mindegy mit veszek fel és hogy, hogy áll. A héten vettem: 1 nadrágot, 3 nagyobb felsőt, 3 bugyeszt, 1 melltartót.
Eddig elég vékony testalkat voltam, de most szépen kerekedek mindenhol.
Szerintem kabátot is kell télre vennem, magassarkú csizma helyett alacsonyat, még legalább 1 meleg nadrágot....jesszus mennyibe fog ez kerülniKép

Bementem ma a Kenguruba, és vettem a kis tökinek cuccokat..olyan édesek..már alíg várom hogy öltöztessem.

Lányok!!! Nektek is nagyon érdekes megbarátkozni a tükörel? Olyan furcsa ahogy alakulok. Vagy csak nekem?

A.
Vendég

Sziasztok!

Van net anyóséknál is Kép

Teljesen megdöbbentem, anyósom azt mondta, látszik, hogy már nőtt a pocakom. Ez azért fura, mert Balut csak a 36. héten kezdték észrevenni, Zsomát valamivel előbb, de azért nem a 15. héten Kép Jó, ő tudja, hogy mit kell nézni Kép

Kismamaruha: az én méretemben ilyet már nem gyártanak, úgyhogy már kezdetekben tudtam, hogy egy számmal nagyobb nadrágot veszek majd, mint a mostani. És tegnap meg is látogattam egy Ulla Popkent, és vettem is magamnak egy tök jó farmer gatyát. Még lóg rajtam ezerrel, de majd belenövök. Ráadásul 4600Ft volt Kép

cory 15+2

cory
Budapest

Már megint nem működik !!!!!!

Bori

Kép
borkadorka

Szépeket!

Vas (Ildi)!
Köszi a tippet. Bejött a Babaház. Vettem 4 gatyót, meg 3 tunikát. Meg bigyikát is.. 5-öt.Kép És annyira nem drága. 6-7-8 ezer volt egy nadrág, és nagyon helyesek vannak. Vettem farmert is, meg csilivili szilveszterre való gatyótkát is. Édes volt a Párom. Úúúúútál vásárolni, főleg ruhát. De kis lelkesen hozta nekem a ruhákat, h még ezt is próbáld fel. Kép És a lényeg: Mikor öltöztem, akkor mondta, h az a pocak nem a hájacskámtól akkora. Kép
Sajna a C&A-ba már nem volt kedvem (vagyis a Drágámnak) bemenni, de majd még rábeszélem, h haladjon el velem.

Valaki járt már a Soroksári úton a Mega Toys Babaáruházban? Érdemes oda bemenni?

Paga!
Köszike, örülök, h tetszik a honlapom. Nem, nem nehéz. Bár, aki nem konyít egy kicsit a weblapokhoz, annak bonyolult. Az enyém Dreamweaver-el, készült, a képek pedig Flashben. Félig ez a *szakmám* is.Kép

Mamacka!
Majd megnézem a C&A-t is. De ez a babaház nekem nagyon bejövős. Annyi lóvét ott hagytam, hogy még ilyen kis ajándékokat is kaptam.
Remélem már jobban vagy. Ilyen majdnem rókarengeteg volt már nekem is, de igazából még csak 3x. Grrrr…

Melltartóbetét. Az mire jó? Nagyon tudatlan vagyok, de komolyan nem tudom. Nincs rajta egy deka magyar betű sem a csomagolásán. Arra kell, ha majd megindul a tejcsi, ne maszatolja össze melltartót? Vagy csak, hogy kényelmes legyen a cicinek? Vagy mi a csuda az?

Lassan aluszok. Joccakát Nektek!
Pussz,
Nancsika 14+4

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Kép
Mindenkinek nagyon köszönöm a megnyugtató szavakat Kép
Kicsit már jobban vagyok, de teljesen megnyugodni egyenlőre még nem tudok Kép

Mamacka Kép
Nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi baja a Pocaklakónak és egészséges kisbaba lesz Kép

Orsi Kép
A dokim tényleg nagyon alapos és biztosat akar ő is tudni. A keddi genetikai uh-ban most nagyon bízom Kép

Nyúlanyó Kép
Köszi az energiákat, most nagyon rám férnek Kép

Paga Kép
Igyekszem nem mindig ezen rágódni, de nem olyan könnyű. Ha csak az idegesség marad akkor és a baba jól lesz, akkor biztos megnyugszom Kép

Ági Kép
Köszönöm, válaszoltam Kép

Alina Kép
Aranyos vagy, hogy lelket öntesz belém Kép

Mégegyszer köszi Mindenkinek Kép

Annácska 12+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nancsika

Mi holnap megyünk férjurammal vásárolgatni az Árkádba!
A ruhák nekem is tetszettek ott is csak a C&A-ban beleszerettem egy nagyon csinibe és pont arra gondoltam, hogy ezek olyan üzletasszony kismamiknak valók, merthogy én hova is venném fel. Hétköznapi gatyókat én turkáltam olcsón. De lehet egy ilyen csinire is benevezek.
Én szerintem inkább még csak most kezdem a rosszulléteket ahelyett, hogy befejezném. Kép

Mi már jártunk a Mega Toysban kuponokat levásárolni. Jó nagy üzlet tele sokmindennel.... nem tudom mit írhatnék róla... nem valami olcsó de ezt gondolom lehet sejteni. A szeptemberi kuponok közül szeretnék egy-két dolgot venni, valamikor kimegyünk mostanában.

Jaj... a Babaházban ma nézelődtem én is a kismamaruhák közt egyszer csak hallom, hogy egy kispapa bőszen magyarázza az eladónőnek, hogy milyen szoptatósmelltartó kell neki... olyan aranyos volt... nem egészen volt világos, hogy mit is szeretne, de hősiesen kitartott és küzdött az igazáért! Kép Kép Kép

A melltartóbetét a tej miatt kell, ami előszeretettel folyik ha kell ha nem... jobb esetben...

Annácska

Biztos nem lesz semmi baj!!! Beszélgess babóval majd ő megnyugtat!

No megyünk aludni... hosszú volt a mai nap...

mamacka és 11 hetes pocilakója

Kép
Kép
Kép
mamacka

Még annyit, hogy itt is vannak aranyos kismamaholmik aránylag olcsó áron... bár a honlapon még csak a nyári rucik vannak.
http://www.mamimodi.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szép reggelt.Kép

Annácska!
Nyugalom! Biztosan semmi baj nem lesz a Babóval. Drukkolunk előre is a keddi UHhoz!

Mamacka!
Ti is itt laktok az Árkád közelében?
A Mega Toysban voltam már én is, de kábé 3 éve. Kép Mondjuk az ára érdekelne. Gondolom, h nem olcsó. Meg 4D-s UH-ra szeretnék oda menni.
Gondoltam, h valami tejcsis balhé miatt kellhet az a betét.Kép Remélem szükségem is lesz rá. Elvileg el vagyok látva cickókkal, bízom benne, h nem fog cserbenhagyni.Kép

Pussz,
Nancsika 14+5

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok lányok!

Én már csak hétvégi író vagyok,de most sincs időm vissza olvasni,mert szüleim költöznek és megyek segíteni takarítani.
Remélem mindenki jól van,és Csemánál is minden rendben.
A sztetoszkóp nagyon bevált,továbbra is minden este hallgatom,
de nem tudom leírni milyen érzés ezt hallani kell.Én nagyon élvezem.Már nekem is bugyborékol.
De írok a rossz dolgokról is,nekem is szurkál de nekem a hüvelyem írányába és mint ha ödémás lenne a külsö szeméremajak,mert nagyon ducika.És nagyon rossz érzés.Felhívjam a dokit vagy pénteken megyek AFP eredményért addig várjak??
Bár a nővéremnek is volt ilyen amikor terhes volt neki azt mondta a doki hogy van ilyen csak nagyon ritka hogy ott ödémásodik.Lehet hogy családi hagyomány nálunk.
Van valakinek ilyen tünete????

Nagyon jó a tábla!!!!

Nicika! plusz adat ha beírnád 3kg hízás,haskörfogat 17+0 91cm reggeli előtt,pocakos kép nincs de küzdők érte.

Nem tudok csak a pénteki írásba olvasni a többi eltünt.Nálatok is vagy csak nálam?

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Babetta 17+0

UI: Név: Ha lányka Dóra,fiú még nincs.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nancsika!

Végülis igen... Kőbányán lakunk. Ezért az Árkád aránylag közel van.
A MToys talán olcsóbb a Brendonnál. Bizonyos babakocsik hordozók esetleg olcsóbbak lehetnek a minimanónál is de ezeknek típusonként kell utánnajárni. Mi valószínűleg hsználtan veszünk majd.

Ma reggel is teljesen kész vagyok... nem bírok semmit enni... végül banánt ettem gépsonkával... ettől meg a férjem lett rosszul... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok! Velem már megint rossz dolog történt! Emlékeztek a perzsa cicámra? Na ma reggel őt is elütötte egy autó! De nem halt meg, csak eltörött a bal hátsó lába. Hogy van-e belső vérzése azt nem tudom, de kapott egy kis sokkot is! Annyira sajnálom! Felhívtam az orvost, azt mondta hogy ha elviszem akkor 3500ft a röntgen és 15000ft a műtét hogy sínbe teszik a lábát! Hát én ezt nem tudom vállalni! Úgyhogy most szegény cicuskám fekszik egy kosárban mint egy rakás szerencsétlenség és dorombol! Étvágya van és éber! Nem tudom mit tehetnék! Annyira sajnálom! Nincs valami ötletetek? Most megyek és egy kicsit kiviszem a napra!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Próbálok visszaolvasni...

Nicika
Szegény cica... lábát nem próbáltad rögzíteni? Két oldalra valami bot, léc... és gézzel körbetekerni....

Vas
nagyon szép, aranyos kisfiad van...
Lettymama2

Letty! Nem próbáltam rögzíteni, mert ugye hátsó láb és nem tudom hogy milyen szögben kellene!

KépKép
nicika

Nicika

Ha van cicusod akkor vigyázz vele mostanában, és kérjél toxoplazmózis vizsgálatot!
A cicák és a nyulak elég veszélyesek a kismamákra.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez már megint sz.... egész délelőtt nem műkszik...

Nicika
macska anatómiából nem vagyok profi....Kép
Lettymama2

Nicika!
Hol laksz,hogy minden cicusod így jár??
Remélem már jobban van szegényke!!

Megpróbálok küldeni az e-mail címedre pocak képet azt hiszem most sikerül.Ha nem baj?

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka! Toxoplazmára már vizsgáltak! Negatív lett és nem vagyok immunis! De hát ha ápolni kell, akkor ápolni kell! Utána mindíg alaposan kezet mosok! Egyébként a cicuskám már jobban van! Már tud menni! És mind a négy lábát használja! Annyira erős a drága!

Egyébként fő út mellett lakunk, ezért van a sok baleset! Ja és Babetta! Nyugodtan küldjed a képet!

KépKép
nicika

Nicika!

A pickwick-re kell küldeni?

Babetta!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Szerencsésen megérkeztem a külföldi konferenciáról, bár a 8 órás utazás nagyon megviselt. Nem tudom, hogy meddig maradok dolgozni, mert egyre fáradtabbnak érzem magam. Kép

Viszont hatalmas dolog történt az utazás alatt: teljesen egyérteműen éreztem Babó mozgását. (17+1 naposan) Olyan boldog vagyok! És most már Apa is erősebbnek hallja a mozgását. Kép

Tündinek nagyon szépen köszönöm az AFP laborok elérhetőségét, mert simán megmondták az eredményt, ami szerencsére jó lett. Kép Huhhh. Így holnap este megyünk UH-ra, de nem kell aggódnom legalább az AFP eredmény miatt. Remélem, hogy az UH-n is minden rendben lesz.

Ruhák: múlt héten vettem egy nadrágot a C&A-ban, mert már a legkövérebb korszakomból származó gatyák is szorítottak. Barna színű, nekem nagyon tetszik, és 7 eFt volt. Kicsit hosszú volt a szára, de megoldottuk. Kép Elképedtem viszont, hogy egy blúz/ing legalább 6-8 eFt-ba kerül! Így ma felhavtam a vidéki varrónőt, és hamarosan meglátogatom legalább 3-4 blúznak megfelelő anyaggal. Sokkal olcsóbb lesz így, és legalább mellben pontosan akkora lesz, ami rám illik.

Mindenkinek hatalmas drukk. különösen Csemának. Tud róla valaki valamit?

Kellemes pocakosodást.

Mariann
18+0

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Jó estét Mindenkinek!

Tegnap esküvőn voltunk, ami nagyon jól sikerült.
Estére hulla fáradt voltam és a gyomrom sem valami jó azóta.

Titati, Mariannka: Drukk a honapi Uh-hoz!

Mariannka: Örülök, hogy jó lett az AFP!! Különben mennyi?

Ildi: Tündéri a pici fiad!

Annácska: Nyugi, kedden biztos kiderül, hogy minden rendben! egyébként igaza volt annak (sajna már nem tudom ki írta), aki a vérvizsgálatot javasolta a down-kór szűrésre, az teljesen veszélytelen!

Zsuzsófi: Nekem is voltak napok, amikor szinte nem is érzemtem a babát, mostanában már egyre gyakrabban. Főleg ha éhes vagyok, akkor nagyon tud mocorogniKép

Cory: Sajnállak, hogy még mindig kűzdesz a hányingerrel, de annak örülök, hogy a dokinál minden rendben volt!!

Én sajnálok több tízezret kismamaruhára, mert utána már nem fogom tudni hordani. Persze muszáj egy-kettő, Vácon van egy jó kis bababolt, itt 2900,- a farmer hasbetétes. Itt érdemes babakocsit és egyéb kiegészítőket is nézni.
www.minimix.gportal.hu

Nicika: Szegény cicák!
A tábla nagyon csúcs!!!

Jó éjt!

Tündi

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Mariann: a kismama ruhák tényleg döbbenetes áron vannak. Főleg a fölsők brutálisak, de ha belegondolok, hogy egy-egy alsót is max fél évig használ az ember, hát azok is elég durvák Kép De sajnos minden ami esküvő vagy gyerek, az jóval többe kerül, mint normálisan Kép Én a gyerekruhákon szoktam mindig kiakadni Kép

Nicika: jobbulást a cicádnak!!

Anyósom szerint már láthatóan nőtt a pocakom nekem is Kép

cory 15+4

cory
Budapest

Sziasztok!

Mamacka!
Hol turkáltál olyan olcsón? Az engem is érdekelne!

Nicika!
Sajnálom a cicádat, de tök jó, hogy már jobban van!
Az utolsó táblából engem kihagytálKép Pedig az elözöben már bent voltam!

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Jó hetet mindenkinek! Remélem mindenki jól van! Én még mindig derékfájásos vagyok, de egyebek rendben vannak. Most telefonáltam és kértem időpontot UH-ra, és 6-án reggel 8-ra megyek. Remélem ott is minden rendben lesz.

Jó pocakosodást mindenkinek!

Paga 16+6

Gabi
paga

Sziasztok!

Pénteken voltam AFP-n, most izgulhatok az eredményért.
Remélem jól vagytok!

Scullyx
17+0

KépKép
KépKép
scullyx

sziasztok!
Irnek nehany infot a tablahoz. A 12. heti UH 12+6 naposan volt a SOTE 1. klinikan, a baba ulomagassaga 6.5 cm volt, es mindene nagyon jol latszott meg az ujjai is. A foton is teljesen meber formaju, de sajnos nem tudom digitalizalni egyelore. Nagyon aktiv volt a vizsgalat alatt, folyamatosan hadonaszott Kép Jovo heten megyek AFPre.
Nagyon beteg voltam 2 hetig, laz meg minden, persze nem engedtek semmilyen gyogyszert, de mar jobban vagyok. Jovo heten megyunk 4Dre, arrol majd talan tudok feltenni kepet.
katicuska

Sziasztok

Maminti
Ez egy kifejezetten kismamaruhaturkáló a Schöpf Mérei mellett.

Nicika
Ha nem vagy immunis szerintem az ápolását inkább bízd valaki másra. Vetélést és különböző születési rendellenességeket okozhat ez a betegség.... remélem nem érzed tolakodásnak de úgy éreztem ezt le kell írnom!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Két cím, ahol olcsóbban lehet kismamaruhákat venni:

http://www.mamimodi.hu/kapcsolat.html
http://www.kep.tar.hu/lorro

Kép
Kép
Kép
mamacka

...a második méretre is készít...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez pedig a turi oldala.
http://www.armania.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Látom minden kismami alszik még... no akkor megyek mosni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?