Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lányok!

Bár most inkább a mézeskaláccsal törődtök és igazatok is van, mert tök jó lehet..

Kikocska!

Gratulálok, nem is vagy düddőmami, mert ilyen szépen rájöttél arra a szombatra!!!

Eszter2004!

Nem adtam fel!!! Nem és nem!! Már hónapokkal ezelőtt kitaláltam, hogy mostig dolgozom és tudtam tartani a tervet. Ez nem feladás. Mindenképpen szabin lennék most, csak majd nem jövök vissza januárban. Mondjuk sajnos igazolt a nehézlégzés, ami pár napja előjött, ma reggel is, tök szar volt a buszmegállóban állni és közben kapkodni a levegőt és izzadni és bízni abban a dög buszban, hogy jön is. Most egy kicsit jobb, de nem rózsás...Kép
Ja, és tegnap először volt olyanom, mintha keményedne a hasam. Du. sikerült összepakolnom néhány cuccot bentről, hogy én költözöm haza..(most látom, mennyi személyes gönc-kütyü stb. van bent a szobámban..)Kissé elméreteztem a pakkot, majd megszültem, mire a buszmegállóba értem, meg onnan aztán haza, pedig közel lakunk.. Egész estig olyanokat éreztem, hogy mintha összehúzódna a hasam egy ponton, aztán kicsit kiengedett. Párom szerint is keményebb volt ott, mint máshol. Ez olyan "nemjóérzés" volt, de nem fájt. Szerintetek ez a keményedés? EGészen elkámpicsorodtam tőle..

Aura!

Én is írok neked, jó? Nekem is vannak időszakok, amikor nem nő, aztán meg egyik pillanatról a másikra "megugrik". Egyébként sokan azt mondják, hogy olyan kicsi a hasam. Én egyáltalán nem bánom. És szerintem soha nem a méretek, a számok a fontosak, hanem a baba=Erika jóléte. Az meg megvan, nem?? A kicsi hasnak sok előnye van ám!! Pl. egészen közel marad olyankor az ember lába, cipője...

Én most látatlanban kijelentem, hogy itt MINDENKI NAGYON NAGYON JÓ ANYUKA LESZ!!!!!!!! Na. Mert azzal, hogy itt vagyunk, és agyalgunk ezen meg azon, azzal máris bizonyítjuk, hogy jók leszünk, és aggódunk érte, meg ilyenek. Nekem is előjön ám néha (néha?) ilyen gondolat, csak akkor a kedvesem rögtön megnyugtat. Mert ő biztos abban, hogy jó szülők leszünk. Én pl. sokáig nem is szerettem beszélni a terhességről, nem nagyon érdekelt, nem paráztam, tettem a dolgomat, persze, vigyáztam, meg nem hasizmoztam, nem mentem bándzsizsámpingolni stb..KépDe alig-alig gondoltam rá, szerencsére nem is volt gondom soha. Aztán jött a rossz AFP eredmény, és én az UH-ig bőgtem, meg nem tudtam aludni.. Ez döbbentett rá arra,hogy igenis foglalkozom a babával, szeretem és aggódok érte eszméletlenül.. És azóta jobban elhiszem magam is, hogy jó anyuka leszek..

Esztyx!

Nagy-nagy örömöt és boldogságot kívánok, no meg lehető legtöbb pihenést neked és a kislánynak!

Kép

Orbis!

Naggggggggggggggyon szép házikókat gyártottál!! Kedvem volna beköltözni az egyikbe..

pussssz, Ttika, aki irigykedik a mézeskalácsozókra, meg a találkozókra, de akinek már ez az utolsó dolgozós keddje...jejeje...je
30+3
ttika

Látom, nagyon mézeskalácsozik a társaság..

Kép
ttika

Ttika!
Köszi neked is! Ha ügyesebb lennék, raknék föl bömbölős gif-et, mert olyan kár, hogy te nem jössz, de majd ideképzeled, mint én a rózsádat Kép!

Bagzer!
Te is hiányozni fogsz, nem akarod inkább Katy-ék lakását mutogatni, akkor jöhetnél...na jó csak vicceltem. Kép

Talisok!
Ha valaki bekukkant ide, most indulok, szóval egy körül már ott is leszek, sietek nagyon!!!

Puszi addig is!
Aura+Erika
aura

köszi hogy hiányoltok így előre is.......
jaj, úgy sajnálooooooommmm!!
soksok képet szeretnék látni fent az este!!

télleg, Esztyx mikor jön ki?? várom a beszámolót!
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Még egy utolsó bejelentkezés, aztán egy darabig biztos nem lesz időm és alkalmam. Ma reggel voltunk vérvételen, holnap reggel kell befeküdnöm a kórházba és csütörtökön vagy pénteken lesz a császár.
Már ide írtam a férjemnek minden információt, hogyan tud benneteket elérni és remélem tesz majd fel képet.

Mindenki vigyázzon magára.

Sziasztok

Csilla
spectro

Ttika! Én ezt csak viccesen irtam, semmi szemrehányás vagy ilyesmi nem volt benne! Kép Az bizony keményedés volt. Nekem naponta többször van ilyen és már tök rég óta. Örülj hogy eddig nem volt. Nem kell megijedni, normális, segiti a babát hogy a megfelelő pozba kerüljön.

Na rohanok a talira!
eszter2004

Esztyx
Nagyon szép a Lili babaKép

Babus

Kép
babus2005

Eszter2004!

Nincs ám gond, meg nem is hánytam, nem is hánytam szemre... És téged nem gyengít le ez a dolog? Mert azt írtad, hogy semmi bajod és ezért dolgozol, erre keményedsz már régóta.. szóval nem zavar?? De jó neked!! Én tegnap készen voltam teljesen. Bár lehet, hogy azért, mert teljesen új érzés volt, és nemjónemjónemjóóóóó! És kérem szépen én ehhez nem vagyok hozzászokva...nyafnyaf

Aura!

Köszönöm, megkaptam a bömbölőset. Nem írom,hogy aranyos, de nagyon kifejező. Ül a kismókus gumibugyorban és körülötte tócsában/dézsában a könny..és dörgöli a szemét nagggggggggggyon ám!!! És kétségbeesett... Szóval, kedves vagy, biztos jó lenne az a randi, meg a kalács...hmmm
Tényleg, nem te írtad valamikor, hogy jársz esetleg Móvárra?? Mindig elfelejtettem írni, hogy de jó lenne...

na, éteri puszi mindenkinek, Csillának hajrááááá, Ttika
ttika

NAMIVANMÁÁÁÁÁÁÁ!
Kép

Senki más nincs a közelben, mindenki találkozik?? Jó, Bagzerkának hivatalos kimenője van, de akkor is..
ttika

Ja, BAbus itt van, de jóóóóóóóóó!!
ttika

Na, ttika, itt rád sem rézfánfütyülnek..
Mi lenne, ha újra nekiugornál a dolognak?? EGy kis irattár, meg miegymás..
ttika

ÁÁÁÁÁ, azt már unom rohadtul..
Meg olyan kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek azok a kalácsok..
Tényleg, fel kellett volna szerelni a lakást kamerával, de legalábbis mikrofonnal, ami rögtön a fórumba írná az ott elhangzottakat és az ember unatkozó lánya reagálhatna rá..innen messziről is. Mert így igenis ki vagyok rekesztve!!! brühühü

Ttika, aki most aztán tényleg elmegy dolgozni Kép
(csak ne ijesztgetné magát annyira..)

Kép
ttika

Ttika
Én egész nap netközelben vagyokKép, de itt általában akkora forgalom van, hogy hozzá se tudok szólni, csak csendes szemlélődő vagyokKép
Közben pedig küzdök a náthámmalKép Fáj a torkom, fejem, meg minden, ami (nem) kell.

Babus, aki pont ma lett negyedévszázadosKép

Kép
babus2005

CsillaKép
Drukkolok, hogy minden rendben menjenKép A császár az már tuti?

BabusKép
Isten éltessenKépKép És gyógyulj meg gyorsanKép (velem együtt, mert hasonló bajokkal küzdökKép)

TtikaKép
Vagyok ám én is, csak éppen nem volt mondandóm (munkám annál több).

Pusssz
Tüni
tüni

Tüni
KösziKép

Babus

Kép
babus2005

Jaj,de jó szia Tüni!!

Meg Babus!! Boldog szülinapot!! HURRÁÁÁÁ

Kép

Tessék meggyógyulni!!!

És most igazán hozzá lehet szólni, mert nincs is mihez...hehe. A nagydumások személyesen ontják az okosat, most itt a lehetőség szegény elnyomottak, lehet bármiről csevegni, mutassuk meg itthonmaradottak, és dódozók, hogy tudunk mi is írni, ha hagynak minket....

Fórum elnyomottai, bontakozzatok!! KépKépKép

És félre a fránya munkával!! (Kikocska után szabadon..)
Kép

Mivel kúráljátok magatokat??

Ttika, képzeljétek, már csak 3 munkanap!!! Kép

Kép
ttika

Most nézem, Babus, honnan szedted össze ezt a rengeteg hozzászólást?? Ezervalahány...nem semmi.. Akinek ennyi van, az hogyhogy csak csendes szemlélő..ezt nem veszem ám be... itt valami furmint van...

Kép
ttika

Jajjj, Ttika a szívem szakad meg, de muszáj elmennem az OTP-beKép Pedig végre felemelhettük volna hangunkatKép 1 óra múlva itt vagyok, ha még akkor leszel.....
tüni

Ttika
Ez az 1120 hozzászólás csak ezzel a felhasználói névvel és csak augusztus óta gyűlt összeKép Előtte más néven voltam regisztrálva, azzal is megközelítettem már az 1000-etKép
Úgyhogy összesítve biztos megvan már a 2000 hozzászólásom február ótaKép
Amúgy azért lehet ilyen sok, mert nagy szófosó vagyok én isKép, csak ez itt még nem derült ki, mert itt már egy elég összeszokott banda van és nehéz hozzászólniKép
Én viszont nagy 'babaprojekt előtt állók' topiklátogató vagyok,(anno még onnan indultamKép), ahová naponta vagy 15-20 levelet biztos írok nagy ráérésembenKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!!

Ejnye, ha ennyire ráérsz, ide is írjál, bármit, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy reagálnak rád..bizony. És nem semmi a mennyiség!!

Tüni!

Háááááááát irrrrgumburrrrrgum, milyen dolog az, hogy OTP-be mész, ahelyett, hogy ide írogatnál??? Meg nekem vége a munkaidőmnek, mindjárt megyek is,mert du. kismama-kispapa tornára megyünk kettesben (bocsi, hármasban, ugye, picurral). Lélegzünk meg ilyenek, apuci pedig megtudja, hogy majd miben fog segíteni nekem. Mert szerinte semmiben. Izgi kicsit...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, elcsesztük lányok a Nagy Esélyt, hogy megmutassuk a kalácsosoknak, hogy nélkülük sem hal ki a blabla.

Megyek haza.. sziasztok, Ttika
ttika

EGyetlen előnye van a kevés írogatásnak, hogy holnap reggel kevés idő megy majd el az olvasással. És lehet gyorsan dódozni...

Kép

Hopp, ez a kép némi freudi elszólás lehetett, no nem baj.. Kép
ttika

Sziasztok!

Úgy látom a taliból nem sokan maradtunk távol!?Kép
Vajon milyen lett a mézes süti!?
Én is alig várom,hogy gyártsam mert imádom,csak nem merem előbb mint a jövőhét mert addig járnék rá amíg tart!Kép

Babus!Kép
Isten éltessen sokáig!!!
Kép

Én is megnéztem LILI-t és nagyon aranyos!!!Kép
Bárcsak én is ott tartanék már...
Vendég

Sziasztok " elnyomottak" Kép

szerintetek segíti a babát a kibújásban, ha táncikálok kicsit????

Hulcsi

hulcsi

Hulcsi!! mindenképp segít! különben is, a vajúdás alatt is úgy alakul, hogy általában egy tánc-féleség jön ki a ritmusból, ami két fájás között van-ezt az otthonszülős tanfolyamon tanultuk!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

HulcsiKép
Te még itt?Kép Mármint arra gondolsz, hogy segít -e neki elindulni? Sose lehessen tudni... Többi ősi módszert próbáltad már?

Tüni
tüni

Bagzerka, köszi ezt csak úgy gondoltam, nem is sejtettem, hogy tanítanak is efféléket.
Tüni
csak csütörtökön kell kórházba mennem, de szeretném ha már elindulna addig. Ősi módszernek csak a lépcsőzést hallottam...mi van még????
Mindent bevetek Kép

Hulcsi

hulcsi

Hulcsi!Kép
szexKép a spermában van méhszáj lazító anyag és ha itt az idő akkor beindítja nálad a dolgokat!Kép
Eddig is "köztudott" volt,de 2-3 hete a tv-ben is láttam erről szoló dokumentum filmet, talán a National Geografic-on...
Sok szerencsét!
Vendég

Na hello Kismamik!

Alig bírok itt ülni, jól kifárasztottam magam a vásárlással. És persze ajándék nincs Petimnek. Kép Egy komolyabb könyvet szerettem volna a digitális fotózásról (esetleg CD-melléklettel), de nem nagyon van választék. Akkor elkezdtem sötétkék melegítőalsót nézni Neki, de abban sem nagyon jártam sikerrel. Kép Alszom még rá egyet, aztán meglátom.

Köszi mindenkinek a drukkot, ma a munkahelyemen is azt mondták, hogy lent van a hasam, szóval hátha tényleg... Kép Holnap újra doki, biztosan mond majd valami okosat.

Hulcsi! Az Ilonana által javasolt módszerről én is tudok, állítólag az eszkimó asszonyok így időzítik a szüléseiket az időjárási viszonyokhoz. Hét vége felé bevetjük mi is szerintem. Kép

Esztyx! Gyönyörű a kislányod és Te is nagyon gyönyörű vagy vele együtt! Kép Azért irigyellek ám nagyon! Sok-sok örömöt kívánok mindhármótoknak! Kép És várom én is a beszámolót!

Csilla! Megy a drukk 1000-el! Kép

Babus! HAPPY BIRTHDAY!!!! Kép Kép Kép

Húúú, majdnem elfelejtettem ma mennyire kiakadtam. Kép Bementem a terhesgondozóba a táppénzes papíromért (itt fehérváron elég bonyi a rendszer, nem a saját dokim adja ki), és közölték, hogy akkor mától ki is írnak szülési szabira. Mondom nekik, hogy én a szülés napjától kérem majd. Erre ők, hogy nem kéne, mert ki tudja, mikor szülök és a TB-től kaptak vmi tájékoztatást, hogy ejnye-bejnye lesz, ha visszamenőleg kell kiadni. Pedig mindig visszamenőleg adják ki (ma is 12-éig kaptam). Ja, meg hogy kitől hallottam ezt. Mondtam nekik, hogy a náluk dolgozó védőnőtől. És a csajszi már meg is írta a papírt. Akkor rákérdeztem, hogy most lehet a szülés napjátől kérni vagy nem. Hát lehet, deeee.... Ja, ha lehet, akkor megköszöntem és eljöttem. Persze a papírt kénytelenek voltak kidobni, hihi... Kiakasztó, nem?! Na, jól kidühöngtem magam.

Most már megyek, mert sürgősen vízszintesbe kell helyezkednem, nézek egy kis kézilabdát.

Csók,
Katinka
38+5
katinka

Helló Mézeskalácsosok és Többiek!

Katy, Kikocs, Orbis: csak azért jöttem, hogy tájékoztassalak titeket Mesikém hányatott sorsának alakulásáról. Még jó, hogy nem volt otthon ropi, mert azóta is rögtön kihányta, ha kapott, így viszont megúsztuk hazáig "szárazon". Viszont aztán egész nap ment tovább a műsor, vécébe, lavórba és lavór mellé... Lázas viszont nem lett, csak estére 37,5. Dunsztom nincs, mi lehet ez, mert a vírusoktól ő mindig jól belázasodik. És hát baromira legyengült.
Na mindegy, most lefektettem őket már 7 körül, lavór az ágy mellett, aztán reméljük, holnapra jobban lesz. Ráadásul Iminek holnap lesz a 2. szülinapja, nem szeretnék ilyen gyászos hangulatban ünnepelni.

Hát így állunk, no. Remélem, jó lett a kalács.
Puszi:

Vica
mvica

Sziasztok kismamikKép
EsztyxKép
Gyönyörüüüüüü babád van, és egyáltalán nem picike, formás és nagyon nagyon szép.

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a talira, de csak most engedtek haza. Holnap is mennem kell a kórházba, nst, ctg, meg uh is lesz. Már ezen a héten bent akartak fogni, hogy maradjak, de én azt mondtam, hogy ááááááááá dehogy megyek haza. Ha kell, majd jövök.... Azt mondta a doki, hogy valószínű magától is ki akar majd jönni a kis manó, de ha mégsem segítenek nekiKép
Izgulok mostmár eléggé, zsibbad a kezem, dagad az újjam, a bokám, fáj a derekam, úgyhogy remélem már nem sok van hátra. Egy nap elég sokszor keményedik a pocakom, szerintetek az jó vagy inkább nem????
Ezt már meg sem mertem kérdezni a dokitól....
Kíváncsi vagyok milyen lett a mézeskaliKép úúúúúgy irigykedem, szerettem volna még talizni veletek mielőtt jön a bébi, de nem jött össze....sebaj majd jöttök ti hozzámKép
Várjuk a beszámolókat a talirólKép
puszi mindenkinekKép
edwig 38+2
Vendég

Ilona, Katinka
Nektek is kösziKép

Én most egy kicsit letörtemKép
Felhívtam a szülésznő-barátnőmet. És sokkoló, bár egyben boldog hírt kaptam tőle. Kisbabát vár, végre, 2 év próbálkozás után, már 8 hetesKép Miután megvolt a petevezető-átjárhatósági vizsgálat, a következő hónapban spontán sikerült a babaKépEnnek természetesen nagyon örülökKép
DE, így nem vállalhatja a szülésemet februárban, legalábbis kicsi rá az esély. Max. ha nappal lesz és akkor is csak akkor, ha minden rendben lesz velük. Ami érthető is.
A külön szobának is lőttek, illetve napi 10oooFt-ért lehetne, na de kinek van arra pénze.
Hát ez vanKép

Ja, és még mindig elég ramatyul vagyok, bár eddig a hőm még nem ment följebb 37,1-nél. Szerintetek, ha elérné a 38-at, amit remélem nem fog, akkor milyen gyógyit lehet rá bevenni? Az Algopyrint ajánlották a legtöbben, de azért nem vagyok nyugodt effelől. A papírján is az van, hogy terheseknek nem ajánlott(bár tudom, szinte mindenre ez van írva) A dokim egész nap eléthetetlen, őt se tudom megkérdezni.
Tömöm magam mézzel, mézes teával, hagymateával, nem tudom segít-e.
Micsoda egy születésnap...

Babus(31+3)

Kép
babus2005

Edwig!
Keményedik a pocakod? Hát készül a szülésre!Kép(szerintem)

Babus!
Ne törj le!
Bármelyikünknél előfordulhatnak váratlan dolgok,amikről azt hisszük,hogy úgy lesz majd, és közben mégsem úgy alakul majd, ahogyan azt elképzeltük!?Kép

Az én dokim minden évben megy síelni a gyerekével februárban és bár beírt engem a naptárjában és több mint 10 év ismeretség után igazán szeretnék nála szülni, ki tudja mi lesz... fel vagyok készülve! Az vigasztal,hogy egyetlen dokiról sem hallottam negatív véleményt a kórházas topikban.Sőt!Kép
És az "én" szülésznőm se vállal már szülést; most a dokim mégis rákérdez nála, hátha!?merthogy anno ez a csaj ajánlotta nekem a dokim.

Na, szép estét!
Vendég

Lányok, a talirol készült képeket feltettem az albumunkba. Az én babasarkommal pedig bővült a babasarkos fotoalbum is. Na majd később visszaolvsok mindent.

Egyébként nagyon jó volt a tali, szépek lettek a mézes sütik is. Kép

Puszi,
Eszter2004
33+0
eszter2004

és lázra? nincs tapasztalatom,de a hugomnak terhesen a rubophent ajánlották! persze inkább egy dokit kellene megkérdezni mert szerintem az algopyrin is jó!?

10 000 ft a szoba?te jó ég! hány ágyas? én is attól tartok,hogy az idei árak már nem lesznek mérvadóak jövő februárban.bár én mindenképpen fizetősbe megyek a szülés után,csak legyen hely is...Kép
Vendég

Ja!
Jól néztek ki nagyon így együtt mézeskalács sütés közben is!Kép
És Eszter2004 babájának is jó kis helye lesz!Kép
Vendég

Na most olvastam végig! Kép Tetszett nagyon az "elnyomott topikosok" levelezése!!!! Jó fejek vagytok!

Babus!!! Boldog szülinapot!!! Füled érjen bokáig! Kép A szülésznő miatt ne törj le, lesz majd másik, az is ugyanolyan jó lesz, hidd el.

Edwig, nem irigyellek hogy ennyit kell bejárkálgatnod.....Kép

Ttika, ez a keményedés nem tul kellemes, de végül is külön görccsel nem jár. Ha érzem, akkor hátradőlök egy kicsit. De inkább este szokott itthon. A munkahelyemre félig kocsival, félig metroval járok, igy nem fáraszt ki az utazás. Januárban ha nem lesz semmi gond, akkor még be fogok járni, de sokszor leszek szabin is, szóval azt már csak ugy mutatóba. Kép

Szóval a talira én 1 után érkeztem, és 4-kor el kellett jönnöm. Nagyon klassz volt, Kikocs hozta a tésztát, és miután szereztek nyujtofát (igy hivják?) akkor elkezdte kinyujtani a tésztát, aztán a lányok kiszaggaták a formákkal, aztán be a sütőbe. Ja, meg a lényeg hogy még mielőtt bekerült a sütőbe diszitgettük gyönyökkel, cukorkákkal. Mondjuk ezt főleg a többiek csinálták. Kép Én Kikocs-Anyutól azt a feladatot kaptam, hogy a kész sütiket kiszedtem a tepsiből. Kép És ettünk sütit, meg szendvicset. Orbis és Katy csinált tojáskrémet, Savitri pedig hozott avokádos fokhagymás és még nem tudom milyenes krémet, nagyon finom volt mindkettő.

Puszi MINDENKINEK!!

Esztyx, te hős mami, várjuk a beszámolód!

Eszter2004
eszter2004

Ilonana, köszi. Kép Egyébként algopirint ugye tutira be lehet venni, és magas lázra az egyébként is nagyon jó. Sajnos most mindenki nagyon beteg. Kép

Eddig mindehonnan azt hallottam hogy a privi szoba 10.000 Ft/éj. (máv,szt.imre)

Eszter2004
eszter2004

hátfájás miattt másra most nem reagálok, csak mondom, hogy lázra, amig nem magas, szerintem kamillateát folyamatosan. Az a hőemelkedést leviszi, és biztos nem ártalmas. Sőt, akkor se ártalmas, ha ninsc lázad.
Kik.

kikocska

Szegény Kikocs.... Kép biztos a sok állás, és tészta gyúrás, nyújtás...feküdj le, és pihizz sokat....
eszter2004

Sziasztok!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a talira, de ez a mai kórházasdi dolog teljessen kiakasztott. Pedig mindent bekészítettem. A nyújtó+gyúró még mindig a kocsiban van.
Rékacs volt? Mivel csak az ő mobilját tudtam, neki írtam meg, hogy mi történik velem bent.
Írni, meg csak azért most tudok, mert Petim nem engedte, hogy eddig a gép elé üljek, mert nagyon megijedt ő is.

Na, ha nem tudnátok esetleg és nem untatlak titeket, akkor leírom a mai nap szörnyűségeit.
Kezdem ott, hogy éjszaka csak 3 órát aludtam összesen, de annyi erőm nem volt, hogy bekapcsoljam a gépet, mert egész éjszaka keményedett a hasam , hánytam, hasmenésem volt. Tehát mocskos szarul éreztem magam. Így mentem reggel a dokihoz. Annyira voltam csak fáradt, hogy kaptam dobozkát pisinek, én meg rendesen el is mentem pisilni, leraktam a dobozkát és pisiltem rendesen. Aztán amikor végeztem, láttam, hogy jól leraktam a dobozkát a mosdóra, ott is maradt én meg rendesen elvégeztem a dolgomatKép Hormonagy?
Aztán megtörtént a ctg. Kicsi méhösszehúzodásokat már mutatott. A baba szívhangja elvileg jó volt, csak nem mozgott. Jól megnyomogatták a hasam, úgy fájt erre ő rugdosott egy kicsit. Így elfogadható a ctg. De ami rossz volt, az a pisi(fehérje volt benne) és a vérnyomás(140/90). A doki bent akart fogni, hogy ez annyira rossz eredmény, hogy meg akar figyelni. A szülésznőm szerint ebből az eredményekből valószínű, hogy császár lesz. Nagyon nagy az esélyem rá. Aztán kialkudtam a dokival azt, hogy ha hazamegyek lefekszem szigorúan és alszom egy kicsit és óránként mérek vérnyomást és este felhívom. Ha rossz kórház. Na, így is tettem. A vérnyomásom kicsit jobb lett, mint reggel de a per feljebb ment. Azt mondta, hogy vegyek be 1 szem Valeriana-t és feküdjek le. Reggel amikor felkelek mérjek megint és hívjam őt. Ha rossz akkor holnaptól be kell feküdnöm. Ha elfogadható, akkor úgyan úgy óránkénti mérés és csüt-ön megint ctg+stb. Akkor majd eldöl megint, hogy maradok-e vagy nem. Azt mondta, a szülésznőm, hogy általában azért kell befeküdni, mert ha 1-2 napon belül nem javulnak az értékek, akkor nem várnak semmit, hanem kikapják a babát.
Azért izgulok egy kicsit.

Na, ennyit a mai napomról. Teljessen kimerültem. Félek egy kicsit, hogy nehogy baja legyek babcikámnak. Már lehet, hogy az lenne a jobb, ha kivennék...

Jól sikerült a tali? Sok mindent sütöttetek? Hányan voltatok végül? Remélem nem volt nagy gond, hogy nem tudtam szállítani a beígért cuccokat.

Megyek alvóban, mert szerintem most kezd hatni a Valeriana és álmos vagyok.
Drukkoljatok, hogy jó legyen a reggeli vérnyomásom, mert akkor itthon maradhatok!!!!!!

Puszillak titeket
Jó éjszakát
Márti (36+5)
hajdum

Ja, még annyit.

Csilla
Ddrukkolok. Biztos minden rendben lesz.

Babus
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!
hajdum

Márti!
Jó,hogy megosztottad velünk ezt a mai napod!
Én drukkolok neked és ne izgulj annyira(az árt
a vérnyomásnak) csak egy kicsit.Lassan betöltöd a 37. hetet és nem lehet nagy baj! szerintem!

Ilona (akinek ma délutántól szófosása voltKép)szerintem.
Jó éjszakát!Kép
Vendég

Márti, rettenetes lehetett, nagyon sajnálom. Viszont örülj neki hogy ha már ez van veled, akkor most van és nem hamarabb volt. Már semmi baja nem lehet a picinek ha kiveszik. A te problémáid is azonnal meg fognak oldódni. (magas vérnyomás). Szorítunk neked! És azért ha kell inkább feküdj be a korházba, az a tuti.

Szia,
Eszter
eszter2004

Hééééééé, hahóóóóóóóóóóóóó!

A mézeskalácsosok Katynél aludtak és még mindig takarítanak, vagy mi???
Vagy annyira kidumálták magukat, hogy semmi mondandójuk nincs??
ÉN ez el nem hiszem..

Ttika, a gyanakvó

Márti!!
Nagyon szorítunk neked, és pihenj, és ne aggódj, mert már biztosan semmi baja nem lehet a kisbabának.
ttika

Sziasztok!!!

Márti hiányoztál nekünk!Az üzeneteded megkaptuk, de Rékacs is ramatyul volt és Ő sem jött!!!Kép

Kikocs!
Végül csak sikerlüt itt hagynod valamit!Kitalálod?Remélem jobban vagy!

Én nagyon köszönöm a tegnapi napot, nagyon jól éreztem magam Veletek, és tök jó volt!!!

Ttika!Többször gondoltunk Rád, hogy kár, hogy nem vagy Pesti!Kép!

Bagzer!
Igen Te is hiányoztál!Még ha igazoltan is voltál távol!

Sajnálom, aki nem tudott vagy nem jött el!Nekem nagyon sokat számít, hogy személyesen tudunk ilyenkor találkozni!

Megyünk karácsonyi bevásárlásra, úgyhogy millió puszi mindenkinek!
Kép

Katy
32+6(mindjá 33!!!)
Katy

Katy!

Tényleg?? Mondjuk eddig nem bántam sosem, hogy nem a naffaluban lakom,de most egy kicsit igen...
De kedvesek vagytok!!

A képek meg klasszak, a jó hangulat meg lejött.

Aura!

Jól helyezkedtél, szinte az összes képen rajta vagy.. Kép Ugye jól látom? (ha mégsem, akkor elsüllyedek szégyenemben..és beigazolódik, hogy milyen rossz az arc-név összepárosító funkcióm).

puszi, Ttika, 30+4
ttika

Eszter2004!

Nagyon tetszik az a babasarok! Pl. azért is, mert imádok mindent, ami kockás. Mi az a cipzáros, zsákszerű kütyü, ami a kiságy rácsán lóg?? Megesz a kíváncsiság..

Ttika, aki még ma is dódozik..
ttika

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem, mielőtt kicsiny lilikém sírni nem kezd...
hát az első napok...azt hiszem életem legrosszabb napjait éltem át!!Kép
mármint lilóka a legnagyobb boldogság, de hazajöttünk, és a gátsebem olllllllllyan szinten kezdett el fájni, hogy szöööörnyűűűű! mozdulni alig bírtam, a vécéig kimászni óriási feladatnak tűnt..még életemben nem éreztem magam ilyen magatehetetlennek és kiszolgáltatottnak, közben meg a babyt, kellett ellátni, szóval...a párommal meg csak vitáztunk, hogy ő így gondolja a gyereknevelést, én úgy, úgyhogy ez egy tanács próbjátok ezeket előre átbeszélni!!pl. mikor, mennyi sírás után vegyük ki a gyereket az ágyból, feküdhet e be közénk a nagyágyba..., meg ilyenek...nekem kézenfekvő volt, hogy az első pár napot mellettem töltse, mert nem bírtam ülni se..,a párom viszont kifejtette, hogy nem kell kivenni, közénkrakni...szóval had ne elemezzem
(ettől független ő a legjobb férj a világon, csak a kezdeti nehézségek,,,)
amire még nagyon tessék felkészülni, az a szoptatás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engem a kelleténél sokkal felkészületlenebbül ért, és ez nagyon rossz volt...és olvassatok el minden babagondozási könyvet, mert én most nagyon megsínylem, hogy csak a terhességgel foglalkoztam ...most meg itt állok mint egy hülye...
egyébként tegnap elmentem szabódoki magánrendelőjébe mert már a halálomon voltam, és mondta hogy felülfertőződött a seb, és addott gyógyszert, estére viszont iszonyat magas lázam lett...szabó doki is jól megijedt, és folyamatos telefonkapcsolatban voltunk...
a láz mára lement, a csípő fájás még megmaradt..de talán az is elmúlik már egyszer...
szóval az első napok nem a legidillikusabbak és talán majd a szoptatásba is belejövünk...
ja, és ne ijedjetek meg , ha kint csuklik a baba, én kaptam egy kisebb pánikrohamot...szóval ezerrel szakirodalom olvasás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ja, vegyetek bimbóvédőt, nekem rettenetesen fáj a szoptatás, így egy fokkal elviselhetőbb,
légyszí valaki küldje át nekem e-mailen azt az archívot, ahol a nekünk szóló esetleges gratulációk vannak, mert nincs erőm,meg lilóval időm visszakeresni, de nagyon elolvasnám!!!vagy az is jó ha megírjátok melyik archívrészben találom...
no most megyek mert ébredezik a leányomKépKép
Millió pusz, és egy kicsit sikeresebb első napokat kívánok nektek...ha jól vagyok jövök este, ha nem, akkor majd holnap!!
pusszz-esztyx
esztyx

Esztyx!
Én gratulálok neked mégegyszer így "ismeretlenül" is, gyönyörű a kislányod!
Jobbulást neked és a kezdeti nehézségek után minden jót kívánok!
Köszönjük a jó tanácsokat!
Én pont ma kaptam a védőnőtől egy szoptatós füzetet és csak belelapoztam,mostmár el is fogom olvasni!!!
MINDEN benne van a legapróbb részletekig...

Ilona (31+3)
Vendég

EsztyxKép
Gratula mégegyszerKép Kitartás, hamar bele fogsz rázódniKép Viszont ha szoptatással kapcs. bármilyen kérdésed van, van itt a Babaneten egy tök jó topic az Anyaságról/Szoptatás című. Bármi gondod van, kérdezz tőlük nyugodtan! Van az LLL-nek is honlapja (www.lll.hu) , ott vannak segítők, akiket akár telefonon is el tudsz érni. Az azonban nem "nomális", hogy fáj a szopiKép Biztosan a baba technikájával van gond, amin könnyen lehet segíteni. A bimbóvédő nem az igazi megoldás. Nem emlékszem, hogy milyen a védőnőd, de elvileg neki is tudnia kellene segíteni.

Ja, párodnak meg mondd meg nyugodtan, hogy egy ekkora gyerkőcöt még nem lehet elkapatni azzal, hogy kiveszed. Ok nélkül nem sír a baba, kis időbe telik, míg egymásrahangolódtok, és tudni fogod, hogy éppen miért sír. Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy drasztikus változás ez neki is, szoknia kell még a külvilágot. Momentán te vagy neki az egyetlen biztos pont, és ezért vágyik folyamatosan a közelségedre. Nem utolsó szempont az sem, hogy ha melletted van, ő is nyugodtabb, és ti is jobban tudtok pihenni.

Most hirtelen ennyi. Észosztást befejezemKép

Pussssz
Tüni
tüni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?