Új privát üzeneted érkezett!

Berni!
Még azt szeretném kérdezni a tesz-vesszel kapcsolatban,hogy feltöltöttem egy ruhacsomagot 1 Ft-ról licitre,de nem adtam meg minimálárat,csak villámárat. Ez azt jelenti,hogy ha valaki 2 ft-tal licitál,akkor elvileg köteles vagyok annyiért eladni neki??? :roll: Köszi a választ előre is!

Réka merre csavarogsz? Orsi????

KépKép
Kép
patricia83

pat!
tesz-vesz:igen,azt jelenti :cry: én ezért nem rakok fel semmit 1 ft-ért,mert járta,m már én is így.na 1ft-ért még a kapuhoz sem megyek ki még1x :lol:
a kiflicsücsköket meg akkor tényleg gyűjtöttük,mert kiflibe töltött virslit sütöttem(nyam-nyam)
a hétvégén meg sütöttem kefíres csmellet fokhagymaszósszal és olyan sütit,mint a múltkor+túrótortát. :roll: :lol: plusssz 8000kalória :wink: :cry: édes a kistigris,nincs ilyen ruhánk csak plüsstigrisünk.most Márk mi volt? :shock: vagy semmi,csak vicceltél?

Kép
berni1

Sziasztok!

Berni nagyon édesek a képek!

Pat! Te két gyerekkel egyedül mész baba mama klubba? Én még nem mertem! Nagyon aranyosak a gyerekek.

Hűha! Sírás van, mennem kell!

Kép
szly27

Sziasztok!
Berni!
Köszi! Úha,akkor meg kell kérjek embereket,hogy verjk fel a licitemet! :lol:

Sly!
Jázminnak névnapja alkalmából sok boldogságot kívánunk!

Amúgy egyedül járok klub-ba,sőt már December óta! :) Bár ha azt nézzük,hogy Mirát tegnap 3/4 10-kor letettem a játszószőnyegre a többi gyerek közé,3/4 12-kor meg felvettem onnan,közben néhány db kukit adtam neki,akkor elmondhatom,hogy nincs nehéz dolgom! :lol: Olyan nyugiban volt végig,pedig egyszer még fel is borította valaki,de mivel a szájára volt tapadva egy kuki,így azzal volt elfoglalva és még oldalra borulva is azt ette! :shock:

Ja,Márkot nem tudtam beöltöztetni,mert péntek du tudtam meg,hogy hétfőn délelőtt lesz a buli,és már nem volt sehol,ahol valamit be tudtam volna szerezni. Én meg nem vagyok kreatív :oops: , így csak csinosban nyomta! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Basszus most visszakerestem...azt tudtam,hogy laptetőn van,egészen a 47. oldalig lapozgattam vissza,h megtaláljam a Hinta a Tigrissel képet. DE MIÉRT EMLÉKEZTEM ARRA,HOGY DORIÁN TIGRISJELMEZBEN VAN????? :oops: :oops: :oops: Nemhiába,már a memóriám sem a régi! :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Jázminnak én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Mircsinek meg boldog hófordulót! Nagyon tündéri a kistigrincs! :) Az első képen először azt hittem almát eszik! :oops: Márk is nagyon csini!

Berni!
Dorián továbbra is nagy kópé, de legalább jól lefoglalja magát! Fincsi dolgokat csinálsz! 8)

Csilla!
Édik a lányok is! :wink:

Asszem Patrícia kérdezte, hát igen, én örülük, ha csak 3x kel Vince! :cry: A ma éjjelünk egy horror volt, már nem is számoltam, hányszor kel, fél 5-től meg még aludni se volt hajlandó, és először cici se kellett neki, csak harapta, meg tépte, én meg csillagokat láttam (ilyet eddig nem csinált), végül fél 6-kor aludt el a vállamon, szerintem a foga lehet, mert nagyon harapott, és végül Nurofen-t adtam, utána aludt el! De 7-kor már kelt! :?
Eddig 1 foga van kint, 1 készülődik, gondolom, az viseli meg! Meg persze engem is! :?
Most a fogára fogom, de Vince kezdetektől sokat kel éjjel, abbahagyhatná már. És ő napközben se alszik túl sokat, val.leg örökletes is, mert Violka detto, mondjuk ő éjjel aludt/alszik, de nappal már 2 és fél éves kora óta nem! :shock:

Aki még szoptat, titeket nem harapnak a gyerkőcök? Hogy lehet erről leszoktatni?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

2 kép:

Kép hátulról

Kép szemből

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Évi,
N is harapott egy kis ideig, de abban a pillanatban kikaptam a szájából cicit. Lehet, hogy nem emiatt, de hamar abbahagyta.

Úgy néz ki, nálunk hamarosan vége a szopinak. Ennyi időnk volt. Bár még nem 100%, de nagyon úgy néz ki.

Mira tigris csodaszép!!!

Kérdésem van. :lol:
Miért kértek bocsánatot, ha valami pozitív dologról írtok? Biztos mindannyiunk nevében mondhatom, hogy nem a "neked se legyen jobb" gondolat vezérel bennünket. :wink: Hurrá az ügyes babóknak és az ügyes anyukáknak!

Szly,
egyre cifrább a sztori. Interpol? Huhhhh. Pedig nagyon drukkoltam én is.

Farsang
(Liviről nem sikerült olyan hűdejó képet csinálni, de sokan fotóztunk, hátha valakinél lesz. A többiekről viszont jó képeket csináltam. :lol: Nagyon aranyosak voltak a gyerekek. :D )

A jelmez Noddy, tesós anyukák biztos ismerik, egy mesefigura. Livinek ez a kedvenc meséje. Persze az öv, kendő, sapi rögtön elcsúszkált, csak addig volt rajta rendesen, míg ráadtam. :lol:

Kép
Kép

L és a Hóbarát :D
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Évi, Livi is 2,5 éves volt, mikor leszokott a délutáni alvásról. Mikor lecseréltük a rácsos ágyat... :x

Viszont olyan aranyos, mikor hétvégén itthon van nappal, akkor gondosan ügyel, hogy halkan, suttogva beszéljen mindenki, míg Nóri ebéd után alszik. :) Sajna a csukott ajtón is eléggé behallatszik a beszéd, tévé, mászkálás. :?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Igen! Már interpol és europol is játszik! Mi pedig már nem játszunk! Nem szabad válaszolnom nekik! Pedig jönnek ám az emailek! Na majd látjuk mi lesz ebből. De az már tuti, hogy átverés!

nagyon cukrok a gyerekek.

Évi! engem is szokott harapni Jázmin és már elég rég óta. Hiába veszem el tőle, nem számít és m@rhára fáj! Éjszaka ritkán csinálja, de ha ébren van, szinte mindig. Én álmában szoptatok emiatt.

Kép
szly27

Pat, köszi a hiányolást! Velünk nem történt semmi extra, csak eléggé be voltunk fogva a hétvégén... A babaúszás szuper volt szombaton, vasárnap meg koncerten voltunk (én énekeltem rajta) aztán meg társasoztunk egyet a keresztszülőkkel.. Máté meg egy tündér volt, mindent tűrt, a koncerten is jól viselkedett, a hegedűért pedig teljesen odavan :lol: Rájött a kéz-vonó-hangszer és kotta összefüggéseire is :D A tubától meg olyan tányérnyi szemeket meresztett, hogy öröm volt nézni :lol: Hiába, időben megfertőztük :oops:

Kistigris tündéri! Márk meg nagyon komoly kis fickó abban a csini szerelésben!

Dorkó nagy csibész, Vince sem semmi kispasi!

Gabi, drukk a szopinak!

Szly, rettenetesen szól ez a bálázós dolog! Van rá remény, hogy visszakapjátok a pénzeteket?

Évi, Máté is harap néha, de azonnal abbahagyja, ha felvisítok :lol: (ez akkor következhet be, ha orvul és előre nem sejthetően harap és hátradől egyszerre

nyüszi van, megyek.....................

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Réka! Én nem hiszek benne, hogy visszakapjuk a pénzt, bár az ügyvéd biztat. Hát nem tudom, jó lenne igaza lenne.

Kép
szly27

Sziasztok!
Évi,köszi a köszöntést! :wink: Nagyon szép a szoba,meg ügyes Vince! Ami a harapást illeti: először is ma,így 8 hónaposan végre áttört az első piciny fogacska,pedig tegnap még semmi nem volt,ma meg már recés!Haladunk! :D Szóval eddig fog nélkül is okozott meglepiket! :evil: Azt hallottam,hogy ilyenkor röviden,határozottan rá kell szólni!És kivenni a szájából a cickót minden egyes alklommal,mikor harap.

Gabuska!
Miért gondolod,hogy hamarosan vége lesz a szopinak? Kevesebb a tejed vagy Nórsz nem akarja? noddy nagyon kis cukker! :lol: És szerintem jól sikerültek a képek,és egyből megtaláltam a csoportképen is! :D
Majd én is kicsinítek hóemberes képet! :wink:

Réka!
Már eszembe jutott,hogy írtad a koncertet! És hogy sikerült? Máté szempontjából ezek szerint szuperül! :)

Joli? Megint el vagy havazva? :wink:

Egy Márk-szájra beneveztek???

KépKép
Kép
patricia83

Ja, a Márk-száj. :oops: Este ez a párbeszéd zajlott le köztünk:
Márk: Anya,fiú felül oda. (konyhapulton ül állandóan)
Én:Most nem tudsz,mert kiment a leves,le kell előbb törölni.
M: Anyaaaaaaa! Ha megint kimegy a leves,picsánrúglak!
Én: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Ez lennék én????????????????????? :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Mondjátok má' meg,hogy mé' ismétlik a Született feleségeket,ahelyett,hogy új részeket adnának??? :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Pat, ez egy másik koncert volt, amit írtam, pénteken lesz :)
Holnap jövök, reagálok másra is :oops: most hív az utód :wink:

KépKép KépKép
kindertojas

pat!
az lett volna a csúcspoén,ha a levest akarja picsánrrúgni :lol: :lol: dehát én még mindíg imádom a szövegét.amúgy ezt otthon hallja?bocsi,nem személyeskedés,csak nekem is van egy bnőm,aki csúnyán beszél,akkor szólok neki már időben.
[quote]B írta:asszus most visszakerestem...azt tudtam,hogy laptetőn van,egészen a 47. oldalig lapozgattam vissza,h megtaláljam a Hinta a Tigrissel képet. DE MIÉRT EMLÉKEZTEM ARRA,HOGY DORIÁN TIGRISJELMEZBEN VAN????? Nemhiába,már a memóriám sem a régi!
--------------------------------------------------------------------------------

na ez volt a másik,amin fetrengtem.örülök,h így hatok rád :lol: én tuti nem nyomoztam volna.

kinek volt fenn a habtapi asztalos gyerekszoba-kép?esküszöm hasonlít éviékére.kisáby mellett színes asztal,szerekőpult :lol: tudom,felületes leírás,de ez számomra poén volt.

réka!
gartula a koncerthez!majd hozzátok viszem Dorkót,iszonyatosan muzikális,a tv-re is akkor mered,ha zene van.és ránkszól,ha eléállunk :lol: nekem csak furulyám van vhol az óvónői multamból,de persze most nem találom,amikor szeretnék zenálni neki :twisted:

évi!
Vince detto Dorián:huncut mosoly,álldogálás... :lol: na őket nem szabad összeengedni :wink:

bocsi,mára ennyi tellett tőlem,kipurcantam.jó éjt mindnekinek!

Kép
berni1

Berni!
A 'picsánrúglak' inkább apa szavajárása,de nem mondom hogy (néha) nem csúszik ki tőlem is még cifrább is! :oops: És ami nagy igazság, egy gyerek egy 30 szavas mondatból is kiválasztja azt az egy szót,amit nem kéne! :? Mentegetőzök :oops: Igyekszem nem használni olyan szavakat,amiket nem szeretnék viszonthallani,csak néha egy felnőttnek olyan szó a kötőszava(pl. vezzeg) amit észre sem vesz!Mindenestre én beájultam a nevetéstől Márkon! :lol: A képet meg vissza kellett keresnem mert meg akartalak cáfolni,hogy nektek igenis van tigrisjelmez! :lol: És ráadásul a habicucc is nálunk volt a képen az asztalon! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Berni4
Én meg örülök,hogy így hatok rád! :lol: :lol:
[/quote]
na ez volt a másik,amin fetrengtem.[/quote]

Amúgy a meglátásod teljesen helyénvaló,már ami a szobák hasonlóságát illeti.Kiságy mellett asztal,ott a radiátorunk is,csak Éviéknél konyha van,nálunk szerszámpad. (bár még nem kizárt,hogy a nyuszi konyhával lepi meg a gyerkőcöket,csak hová tegyem???)

Réka!
Tényleg! :oops:

Sly!
várjuk a fejleményeket,és drukkolunk,hogy ha már bálázó nem lesz,a pénzt visszakapjátok(gondolom mínusz ügyvédi költség :evil: -bár ha visszaszerzi nektek :roll: ) Jázmint szoktatod már anyukádhoz? Vagy ez még nagyon korai,igaz? Ostoba kérdés volt! :oops:

Mi voltunk ma farsangi felvonuláson.Ott volt egész Bük..na jó csak a fele! :lol: A baba-mama klubos gyerekek kaptak kendőt,lufit,meg villogós cumit!A végállomáson meg forró tea/bor és fánkosztás volt!

Ja,mindenkinek köszi a képdícséreteket!
És a hóemberes kép:

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Szánalmas,hogy még idézni sem tudok! :oops: :oops: Hogy kell???? :oops:

Éjszakai műszak nem jelentezik be? Csilla,Gabuska,Joli??? Mindenki munkáját nem végezhetem egyedül,mi ez a lazsálás??? :lol:

KépKép
Kép
patricia83

szegény pat!mostanában tényleg egyedül viszi az éjszakai műszakot :lol:
tegnap akartam még írni,h Doriánnak felül egyszerre jön 4 foga,mindjárt kinn lesznek.remélem először a szemfogak jönnek és akkor mehet a móuuunika showba :lol: amúgy nálunk hangulatilga jele sincs,remélem így is marad.

annyira utálom ezt az időt,szétunom magam és ötletem sincs mit csináljak. :roll: tudom,ötletszegény vagyok,de ha shoppinghelyre megyek,az gáz,mert pénz az nincs :D ki mivel tölti az idejét ilyen f@sza időben?

Kép
berni1

Sziasztok!

Pat! Még nem szokatom anyuhoz Jázmint. De egyébként ha vigyázni kell rájuk, mindig ő jön. Ma is megyünk torkos csütörtöközni apával, és anyu jön a gyerekekhez. Jól el van Jázmin vele, pedig mostanában eleinte mindenkinél bőg. Na anyósom nem tud vele bánni. Írtuk a hülye leveleket ezeknek a szemeteknek bálázó ügyben. Ugye rajtam kívül senki nem tudja megcsinálni, gyerekkel az ölemben meg kicsit körülményesebb. Ott volt após, anyós, férjem, én meg a két gyerek. Hát amíg írtam, nem bírtak el Jázminnal. A végén az ölembe vettem és úgy írtam. Közben egy darab narancs héjat szedtem ki a szájából, még jó hogy nem fulladt meg! :shock: Meg süteménnyel akarták megetetni. Mindig kérdezik, hogy miért nem adahat neki. Már a végén mondtam, hogy azért mert ÉN MÉG NEM AKAROK neki ilyesmit adni! :twisted:
Nem értik meg!
Anyu legalább azt csinálja amit mondok, meg azért neki könnyebb megmondani, ha valamit nem jól csinál.

Berni! Valahogy én nem tudok unatkozni. Mindig mindennel el vagyok maradva. Kikapcsolódás egyenlőre a net. Néha jönnek barátnőmék, vagy megyünk hozzájuk(2 van, akiknek hasonló korú a babájuk).
De ha jön a jó idő, megyünk játszóra, sétálni. Kihasználom az utolsó kis időmet itthon. Bár a nyár jó része amúgy is szabad lesz nekem!

Kép
szly27

Berni, ha nagyon nincs mit csinálnod, rendezd át a kicsi ruháit! (én nemrég tettem, Máté imádta!) Akkor jó a dolog, ha összekutyulhatja a kiválogatott kupacokat :wink: (vettem ruhacsomagot és méret szerint rendeztem a cuccokat. Most egy mozdulattal elő tudom szedni őket! (csak rá bírnám venni magam a kinőttek átpakolására is :oops: ) Aztán járassad meg az ebet a latyakban, utána meg is fürdetheted :wink: (apukámnak pulija van, ilyenkor vizslára vágyik a család) Esetleg túrj a furulya után! :wink: Na jó, leállok :lol: Ha meg péntek este sem lenne mit csinálni, gyertek a koncertre! 8)

Pat, irigykedek a farsangi buliért! Klassz lehetett! Kérünk még fotókat!

Szly, drukk-drukk!
Tegnap este én magyaráztam apjuknak, hogy nem kaphat a májas-zsíros kenyérből az utód.... akkor sem, ha csurog a nyála! (a szőrösszívű anyát hallottuk)

jövök még.......(ha tudok)

KépKép KépKép
kindertojas

Halihó!
Réka: ezek szerint te is zenész vagy? Vagy ez csak hobby? Hol énekelsz?

Képzeljétek pénteken felhívtak a zenekartól, hogy mikor jövök már végre vissza, meg kéne most játszani 7-én koncerten, én meg bevállaltam. Tökre izgultam, hogy már kijöttem a gyakorlatból, de ma délelőtt a próbán megnyugodtam, hogy megy ez :lol: És persze marha jól esett. A gyerkőcök anyukámmal voltak addig és minden oké volt. Úgy néz ki 2,5 hét után végre kezdenek kifelé menni a betegségből. De az egészséges lét azért még odébb van...

Próbálok reagálni, de úgysem tudok egyszerre mindenkinek...:
Évi: Vince irtó cuki ahogy teper, Violka meg egyszerűen zseniális!!!!! És már korábban is akartam mondani, hogy Viola+Vince tökre hajaznak az én gyerekeimre :lol: De lehet, hogy ezt csak én képzelem be :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
deako

Úgyis adós vagyok még képekkel... :oops:
Csenge szülinapja:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
deako

És ennivaló kisfiam:
Kép
Kép

Kép
Kép
deako

Amúgy én sajna csak hobbiból zenélhetek - anno úgy gondoltam, hogy előbb TTK, utána Zak - aztán mire odajutottam, addigra milla fölé ment a féléves tandíj :cry: a lottót nem nyertem meg, ellenben kivénhedtem. (nők 28 éves korig felvételizhetnek, de 21 fölött már nem veszik fel, mondván másnak ilyenkorra karrierje van :twisted: ) Szóval hobby maradt.

Pénteken az Albinoni kamarazenekarral nyomulok - amúg y hosszú hallgatás után korábban meg a Tóth Aladár operastudióval ( bocs ,segítségem van) szóval nem vagyk profi, de azért én élvezem (áll ító lag a z is aki hallgat ja ) Fiam fel fedezte a szóköz billenty űt :roll: :arrow: :arrow: :lol: :lol: :lol: xyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

KépKép KépKép
kindertojas

Á_ UZ

A ,>>>>>>>>>>>C XXXXXXXXXXX-yyyyyyy;;;;;;;;;>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>,,,

>>>>>>>>.......................

>;9aZ ELEJÉT mANÓ ELTÜNTETTE:.........

ÍRTÓ ARANyosak a manóid Orsi és rettentően hasonlítanak rád! :lol:

Az én kicsim meg írt nektek szépeket :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
kindertojas

És mondd, hol fogtok játszani? És mit? Olyan jó, hogy hívtak! Manók hogy viselik ha gyakorolsz?

KépKép KépKép
kindertojas

Úgy látszik, nem csak az éjszakai műszak lustálkodik mostanában! :twisted: :lol: :lol: :lol: Hajrá lányok!

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok lányok!
Élek még, de nem jut időm a gép elé ülni, de ha mégis, akkor munkám van. De majd elmúlik ez az időszak is és akkor jövök!
Örülök, hogy sokan tettetek fel képeket(majd mindenki), nagyon szépek!

KépKép
Kép
el..né

helloka!
Mi ez a pangás anyukák??????? :shock:
Berni!
Az lenne a legjobb,ha alul-felül 2-2 foga jönne Doriánnak,akkor lenne igazi Mónika show-beli arca!Jó az ötleted,ha nem jutnátok be,még mindig ott van Joshi Bharat! :lol:
Ezt az időt én is rühellem,de Sly-hoz hasonlóan nekem sincs 2 gyerek mellett időm unatkozni. Meg manapság állandóan sütiket gyártok,ha van némi időm! Ma csokis-kókuszos sütit csináltam,majd hozok róla képet! 8) Ja,és Réka adott némi tippet az idő eltöltéséhez! :lol:

Orsi!
Végre ideértek a képek! :D Nagyon szupik,édesek a törpék! A szülinapi tortát te csináltad? Csoki volt? A te gyerkőceid hogy jönnek ki egymással?

Az én gyerekemnek ma is volt 1-2 édi megjegyzése.(nyugodtan szóljatok ha már nagyon unjátok :oops: , elvégre ez kisbabás topic)
Mira térdelt az ágynál,mi fent ültünk Márkkal. Egyszercsak megszólal:
-Tessék Mira,itt egy csont!
:shock:
(valószínű ahogy térdelt,kutyára emlékeztette :lol: )

A másik,azt asszem vehetem letolásnak. Pisztrángot ebédeltünk,de a fejét nem szereti senki,így kidobtam a kukába a szálkákkal. Sajnos nem tudom itt leírni a hangsúlyt,amivel mondta:
-Anyaaaaaaaaaa,mé dobad ki???? Ezt apa NEKED sütötte!
Bocsi...

KépKép
Kép
patricia83

Réka!
Máté hamar kezdi! :lol: Bár ha a csajok ma nem kapkodják el,legalább ő írja nekünk tele az oldalt! :lol:

Orsi!
Én nem is tudtam,hogy zenekarban játszol! De nagyon szuper,hogy hívtak,és hogy mész is!Mit kell ilyenkor kívánni?sok sikert? szól ez természetesen Rékának is! :D Évi gyerkőcei lehet,hogy hajaznak a tieidre,de a tieid egyértelműen rád!!! :D

KépKép
Kép
patricia83

Előbb kikapcsoltam a tv-t,hogy elaludjon Márk.a nagy csöndben korgott a gyomrom,erre a gyerk:
-puki vót,anya???
:oops:

Van 2 képem az alvó Mircsiről.
1.Találós kérdés: hol a másik láb? :roll:

Kép

2.Elfeküdt arc :lol:

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Pat: a tortát én csináltam, de nem csokitorta volt. Én nem vagyok egy nagy tortás, inkább a sütiket szeretem, így találtam ki ezt is: puha mézeskalács a tésztája, a rétegek közt házi baracklekvár (anyukám műve) és a teteje igazi belga csokimassza. No meg az elmaradhatatlan francia drazsé. Csenge mikor meglátta és már túl volt a gyertyák-ihlette extázison, megkérdezte: "Megehetem a magokat?" :lol: majd: "Hasonlít a borsóra!" :lol: Mintha valami vega-bio-baba lenne :lol:

Réka: a Zeneakadémián játszunk, José Cura fog vezényelni.
Hát a gyakorlás nem egyszerű, mivel Csenge is folyton csellózni akar közben, segíteni anyának, stb. Egyenlőre marad az alvás idő, persze akkor csak nagyon halkan. Meg majd, ha a férjem itthon van, akkor talán van egy kis esélyem félrevonulni.

Ja, és mi így fürdünk:
Kép

Kép
Kép
deako

[quote="deako"]
írta:
deakoJa, és mi így fürdünk:

Tudjuk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Jó reggelt!

Deako! Nagyon tündériek a gyerekek! Jó hogy jöttél!

Inerke nagyon régen járt már erre! Jó lenne tudni mi van velük!

Pat! Jaj nagyon édesek Márk beszólásai! Mira is cuki, az elnyomott arc a legjobb!

:lol:

Jázmin mindenütt feláll! Annyira látszik, hogy gyakorol. Eleinte úgy ment a dolog, hogy felállt, lábujjhegyre, enyhén hajlított térddel. Majd szívinfarktust kaptam, ahogy ott állt a remegő lábán. Most meg már egy kézzel is megy és szépen leül, ha már megunta. Azért még vannak balesetek, de ügyesen fejlődik.

Roli meg egyre több verset tud! Csak mondom mondom neki a verseket, meg az énekeket és egyszer csak tudja. Annyira aranyos ahogy énekelni próbál. Persze dallam ninics, csak elvékonyítja és elhalkítja a hangját és úgy mondja.

Gabuska! Merre vagy?

Ma jön a védőnő. Délután meg megyünk étterembe. Ezer éve nem voltunk!

Kép
szly27

Sziasztok!
Sly!
Jázmin nagyon ügyes,mindig (legalább) 1 lépéssel előttönk jártok,mozgásfejlődésben,a súlyról meg ne is beszéljünk!Meg troli is,ha így versel! 1-2 verset megoszthatnál velem is,hogy tanítani tudjam! :oops:

Ma mi is megyünk kajálni,csak mi legyen a gyerkőcökkel? :roll:

KépKép
Kép
patricia83

troli = ROLI bocsi :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Versek! Hát ezeket tudja: Mókuska, mókuska...., Csiga-biga gyere ki, Boci boci tarka, Ez elment vadászni, ez meglőtte ......, Cirmos cica haj, Bújj bújj zöld ág, Hegedül a kisegér(Violka előadása), Kisegér kisegér minden lyukba belefér, Egy kis malac. Kb ennyi. Szerintem ezeket te is ismered.
Én egyébként a fürdőkádban mondogatom neki és már megszokta, követeli is, hogy verseljünk.

Szólj, ha nem megy valamelyik, leírom!

Kép
szly27

Segítsééég! Csúszik a padló!

Kép Kép

Roli melegítőben:

Kép

Kép
szly27

Sziasztok!

De jó sok képet tesztek fel! Csak így tovább.

Berni, és még le is írod, hogy unatkozol, áááááááááááááá :lol: :lol: .

Szly, remélem, a pénzeteket visszakapjátok azoktól a szemetektől!
Jó szórakozást estére!

Pat, jó éjtvágyat, így gondolom Bükön vagytok. Megpróbálom, megint elküldeni a mail-t.

Mi jól vagyunk. Várjuk a felső fogakat, továbbra sem eszik egyebet :? , de különösebben nem izgat a dolog, ki látott már szopós felnőttet (ne tessék félreérteni :oops: :lol: ).

Bogi is mindenhol feláll, csak neki sokszor még az egyik lábfeje összevissza áll, de gyakorol. Meg már pár lépést araszol is kapaszkodva.

Gabuska elfelejtettem :oops: :
Kép
Szóval ez nálunk van így felszerelve, hivatalosan elég egy kiálló ajtókeret, és merőlegesen a 2 piros tappancs felakad, de nekünk sehol nem áll ki a falból, ezért e megoldás az ugrálóra.

Csak sütögessetek, én örülök, ha főzni sikerül :roll: .

Inerke, tényleg régen járt felénk, de nem akarok már megint a nyakára járni :roll: .

Toncsi jövő héttől megint megy játszóházba heti 2 napot. Azt hiszem, mindannyiunknak jó lesz, én haladok is meg Bogira is lesz időm, Toncsi meg gyerekek között, csak játékkal foglalkozik. És sokszor nem csak azt hallja, hogy várj egy kicsit :oops: .

Csilla

Kép

Kép
csillala

Na helloka!
Mi megjöttünka torkoskodásból.Igen, Csilla még itt Bükön! Nagyon jókat ettünk,végül mind a 4-en elmentünk,és kijelenthetem,hogy semmi gond nem volt egyik törpével sem,pedig végig ébren volt mind2. Ami meglepett a torkos cs-kel kapcsolatban,hogy ahol mi voltunk az ital árát is felezték! :shock: Pedig ez nem szokás... jajj ha tudom előre,felittam volna a whisky-készletüket! :lol: :lol: (életemben sem ittam még whiskyt,-csak Bailey's formájában :oops: ).A férjem nem bírta megenni a kajáját akkora adagokat adtak4 :shock: Én megbírtam 8)

Csilla!
Már kérdezni akartam korábban is,hogy melyik játszóházba "jár" Toncsi? Amúgy én azért sütögetek,mert szakács férj mellett nem kell főznöm,csak Mirára! :wink: Bogi is nagyon ügyes,ha feláll. Ilyenkor már Márk is állt,pedig azt mondják a lányok mozgásfejlődése gyorsabb. (meg a beszéd,de az már legalább látszik Mirán :lol: )

KépKép
Kép
patricia83

Sly!
Kisegér.kisegér?????Leírnád? Vagy tudod mit? Inkább énekeld el,és tedd fel a videót!Nos? :lol:
A képek nagyon szuperek,ahogy Jázmin kapaszkodik,az halálos!!!!! :lol: Meg ahogy Rolinézi féltőn!Olyan ari! :D És jó az új mackója,honnan van? :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Gyerekdalok( főleg Ringatón hallottam ezeket)
http://mazsolajatszo.hu/mondoka.htm

http://makvirag.extra.hu/Mese/Gyerekdalok/

A második linben el is éneklik a dalokat. Roli kedvenc oldala. A kisegér is megvan. Talán mégiscsak jobb így, mintha én énekelném :oops:

Kép
szly27

A melegítőt örököltük és kettő is van belőle. Ilyen jó annak, akinek iker unokatesói vannak! :lol:

Kép
szly27

Hahó!

Mi ez a pangás lányok?

Gabuska, Berni, Adri ti már elég régen írtatok!

Kép
szly27

Szia Csilla! Visszaküldtem neked az emailt. Megkaptad? Én most lusta vagyok az ilyesmihez. Messze van a posta!

Kép
szly27

sziasztok!
Tényleg nem nagyon akar betelni ez az oldal! :? Én sajna tegnap elaludtam 10-kor,így már nem tudtam jönni! az éjszakánk elég f@sza volt. Eldöntöttem,hogy véget vetek az éjjeli evésnek :roll: Mira 11:55-kor ébredt és egészen 01:46-ig üvöltött! :evil: :evil: :evil: A férjem a másik szobában elég toleráns voltak,bár ha átjött volna,tuti megkapta volna a beosztását ő is! :oops: Olyan idegállapotban voltam a majd 2 óra üvöltéstől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! végül elaludt,de 2 órakor kelt!Akkor már gyenge voltaméd magam mellé tettem a kanapén,elaludtunk,majd visszatettem 4-kor az ágyába,és mikor 3/4 7-kor ébredt, megetettem! 9-ig még aludt!
Remélem megértette,hogy mire megy ki a játék :roll:

KépKép
Kép
patricia83

Sly!
eljutottatok torkoskodni? Jó volt, Ott is féláron volt az ital is?
Írjatok csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegnap Márk annyra álmos volt,hogy a földön aludt el...és persze megint "csontot" adott Mirának!

Ja,tegnap kiabál az uram,hogy menjek gyorsan...Mira felállt! :D Kb. előtte 3 perccel mondtam neki,hogy tegnap panaszkodtam nektek,hogy Márk ilyenkor már állt. ...aztán hamar leesett,hogy ő állította fel! :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?