Sziasztok,
Megjottunk mi is a nagyitol,karacsony ota ott voltam a gyerekekkel.
Leon baba jol birta a gyurodest,ugyanugy evett-aludt sokat mint itthon,ugyhogy nem viselte meg a kornyezet valtozas
Az unnep szep volt nagyon,elveztem hogy vegre teljes csalad vagyunk,meg mindig nem tudok betelni Leonnal.Olyan hihetetlenul jo vele,nagyon szulobarat O is mint Alex
Egesz delelott alszik,sot 3-ig aztan meg mar tarsadalmi eletet el,kezben vagy cicin van,este 11 korul szepen elalszik es ejjel csak egyszer kel enni.
Szoval nem vagyok faradt es latom hogy mennyivel egyszerubb a szoptatas mint az uvegezes volt.Ugyhogy elvezem minden percet
Kivanok minden meg pocakos topictarsamnak is hasonlo szepeket 2007-re
Gyorsan irok amig Leon apa kezeben van O meg felkezzel kalozhajot rak ossze Alexxal.
Ilgya
Nagyon meglepodve olvastam amiket irtal,ezek szerint ekkora a kulonbseg a fizetos vengeggel a korhazban??
Nekem sosem kellett odamenni a csecsemosokhoz es ott orvosolni a problemat,hanem szoltam es jottek par percen belul es addig voltak ott amig kellettek.Altalaban ebresztgetni es cicire rakni segitettek.De mindig lelkesen,segitokeszen.Az osztalyos noverek kozul is mindenki rendes volt,jottek ,kerdeztek mit segihetnek.Sot az egyik aki furodni segitett a csaszi utan,egyszer egy mellgyula kezdteten meg maszirozni es fejni is segitett.Nagyon jol elbeszelgettunk kozben
Egyebkent a messzi szobabkbol jottek es sorba alltak naluk..hat igen...
Szegeny zzobatarsad,en kb igy voltam Alexxal,hogy nem segitettek semmit a SOTEn csak elvetek a babat ,jol megetettek tapszerrel...aztan mar azert nem voltehes es aludt mint a bunda.
A dokik persze csak siettek,de az enyem naponta bejott es mindent meg tudtam tole kerdezni.
Az egyik kis fiatal dokit az utolso napon amikor vizitelt megkerdeztem hogy normalis-e hogy ennyire szur a sebem jobb
oldalan.A valasz:Hat azert van az az eles fajdalom,mert eles kessel vagtunk magaba
Hat vicces volt,de a nevetes is fajt
Sajnalom hogy neked ezek az elmenyek jutottak, de masodszorra gondolom annyira nem is viselt meg.
En pont ezert valasztottam ezt a korhazat,hogy mind a szules mind a benti napok jok legyenek es hogy a szopi is jol menjen.Osszejott
Reka
Gratulok a kislanyhoz!!!!!Irj hogy hogy telnek a napok.
Szana
Szupi hogy minden rendben!!!!
Brigo
Tunderiek a gyerekek,Zsombi tenyelg megszepult a kiutesek nelkul
Tunde
Aranyos a kepetek
Zita nagyon nagylany mar
Latom meg jo a felso
Viki
Varjuk nagyon a szulestortenetet,edes a kispasi nagyon
Zsanett
Tenyelg a baba az elso,remelem kihuzzatok meg sokaid,drukkolok!!!
Bunny
Masnis Mate tunderi!!!
Ja te mint nagy kutakodo a neten.Olvastal olyat hogy lehet-e szolizni szoptatas alatt???
Niki
Apa otletes volt az ajandekkal nagyon
Bar gondolom egy taki neninek jobban orultel volna
Zsuzs
Ez a kislany nagyon cuki es az a haj!!!
Winnie
Kivancsi vagyok majda kesz babaszobara
Sziszike
Gratulalunk Bencehez!!!
5 kg??Jezus,remelem te is jol vagy ,minel kevesebb varrattal
Nika
Reszvetem
Brigo
Vegyel Normaflort,antibiotkumnal ez rendbeteszi a belflorat.neked is mega babanak is,het iegy ampulla eleg Zsombinak.Mi is szedtunk amikor en kaptam gyogyszert.
Dorka
Nem baj ha fitt vagy,en is az voltam.Nem kell mindennek fajni.Sot ,elvezni kell.Elgalabbis en igy voltam vele.
50 kg-rol elttem 60. Most a szopi alatt visszajott par igy 55 vagyok,de legalabb most nem vagyok nagyon vekony
Az hogy ki mennyi hizik tenyelg alkat,en alapbol sosem tudok hizni csak babasan,de lemegy utana par honapon belul.
Cic
Nocid nagyon rozsaszin meg mindig
Te meg jol nezel ki ne aggodj
Beszti
Simon nagyon szep baba,inkabb rad hasonlit ugye??nem Natan meg Hanna hasonmas ugye jol latom?
Igazad van csaszi tenyelg csak annak jo akinek mas lehetoseg nincsa.Bar nekem lett volna,csa kepp nem akartam,de ez is egyenfuggo
Egyebkent Alex utan nagyon jol voltam mar masnap,mint az aki siman szult,most mar nehezebbvolt.De en ezta korra fogtam..tudod 30 utan
Snoopy
Hat ez nagyon tetszett
Mennem kell,
kata