Új privát üzeneted érkezett!

én pedig nem találom a babasarkos fotóalbumot!
Milyen címszó alatt fut?
Vendég

Ilona, ez nem egy publikus album. A freemail-edre máris küldöm az infot. Kép
eszter2004

Eszter
Nekem is elküldöd ezt a címet?Kép

Köszi a szobácska-dícséretet mindenkinekKép

Megvolt a vércukor terheléses vizsgálat is. Kíváncsi vagyok milyen lesz az eredménye. Múltkor 6.9 lett a cukros lötyi után 2 órával, tehát határeset. Nem bánnám, ha most jobban sikerülne. Holnap kiderülKép

Babus(31+2)

Kép
babus2005

Megvan a matracunk!!!! KépKép

Kép
orbis

Sziasztok!
Én is vagyok ám, csak olvasó üzemmódbanKép

Mackósajt. Nagy gratula a kislányodhoz és sok-sok tejcit neki. Képeket várunk ám!
Megnéztem a babasarkokat, és mind csudaszép. Irigy vagyok ám rendesen. Én még sehol sem vagyok vele. Éjjel azt álmodtam, hogy megszültem, de babónak se ágya, se semmije, még hordozó sem, mert nincs meg a szűkitő bele, és így egy pár napos újszülöttel rohangálunk üzletről üzletre megvenni ami még kell, és szegény gyereken még sapi sincsKép Na ettől teljesen leizadtam és modtam apának nem érdekel semmi, a héten meg kell venni ami hiányzik. Tudjátok ő olyan Pató Pál úr. Minden ráér, és végül az utolsó pillanatban kapkodunkKép
Na megint jól kipanaszkodtam magam.
Babus: ne izgulj, biztos jó lesz a cukrod. Megint cukroslötyit kelett innod vagy most zsömis volt?

Betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást. Küldök néhány gyógyító puszit
KépKépKépKép

Megyek megpróbálok kicsit még pihizni mig kicsiny fiam is alszik.

Legyetek jók!
Brigi
bombomanyu

Orbis: De jóKép
Gyorsan próbáld kiKép
bombomanyu

Eszter!Kép
Köszi, megkaptam és meg is néztem!Kép
A legjobban: az egymás pocakját nézegetősKép ill. Bagzer tetkós hasa tetszett! De jól néztek ki így együtt, pláne ahol a nevek is ott vannak, mindenkit be lehet azonosítani...
Vendég

Vagy ez ugyanaz az album, ahol a pocaktalis képek vannak?
Mert az a cím megvanKép

Babus

Kép
babus2005

Na sziasztok, otthon ücsörgő kismamik!!
(nem ám megsértődni, csak irigykedek..)

Jelentem mindenkinek, aki aggódik értem és a munkámért (vagy annak hiányáért), hogy ez az utolsó hétfő, amikor dolgozom, és volt már egy utolsó péntek is azt hiszem, mert valószínűleg pénteken nem, majd inkább szombaton dolgozom az utolsót. Irattározni valóm van, bár félek tőle, hogy kiderül, hogy más is van még, csak elfelejtettem (=düddőosztály)!! De mindjárt nekilátok, hogy haladjak. Ezt utálom legjobban, mert már csak adminisztráció, de az sok(kkk). Kép
de már látom a végét.

Kikupálódtam tőletek (persze, kitől mástól) TGYÁS ügyben, úgyhogy köszi mindenkinek.

Olvastam az ilyen-olyan nyűgeiteket (név szerint most nem idézem, mindenki tudja - sajna - a magáét), nekem is van ám bibibi!!! A hátam, derekam tud fájni megint, annyira, hogy hajnalban már csak forgolódom, mert fáj mindenhogy. Aztán szégyenszemre felkelek 8-kor (hétvégén), pedig nekem az korán van!! DE! Sikerült újabb párnavariációval ismét elviselhetővé tenni az alvást, remélem fog hatni egy darabig ez is. Próbáljátok meg ti is, akinek gondja van vele. Én most egyre magasabban alszom, de már a hátam-nyakam alá is tettem egy kicsi párnát, így fokozatosan emelkedik a fejemig a torony. Szóval, csak egy javaslat hátha másnak is beválik. Ja, és ami tuti megoldás volt: voltam masszőrnél, aki a hátamat- tarkómat-nyakamat masszálta, és az valami szuper volt, és utána tudtam aludni is. Voltam ott hetente, aztán annyira tünetmentes lettem, hogy kihagytam többet, (én marha) majd egy hét múlva megyek újra. De úúúúúúúgy várom, mint a messiást!! Ez a párnánál is tutibb ötlet, csak kicsit drágább..

A legszarabb nyűg nálam a nehézlégzés. Kinek van ilyenje?? Na?? Tegnap megint előjött. Volt ilyen szeptemberben, akkor hetekig. Azt jelenti, hogy szinte minden nap van néhány óra, amikor örülök, ha némi levegő belém jut, semmi másra nem vagyok alkalmas. Na ez itt bent volt mindig, az asztalon fetrengtem kínomban. A doki rögtön kiírt, két hét alatt kipihentem magam, azóta most jött elő újra. Úgyhogy tényleg kifáradtam, kell az a pihenő.
Szombaton végig talpon voltam estig, de aztán vasárnap bojkottáltam mindent (majdnem), és jó sokat pihentem-feküdtem-aludtam nap közben is. Jól is vagyok. A lakás meg koszos. Mit koszos, mocskos!!! A porcicák (macskák, fújj) ott dorombolnak minden sarokban. Mondjuk úgy a takarítást követő 2. naptól... de ugye most kimaradt, mert a párom szegény egész hétvégén a tesóinak segített építkezni, költözni. Ki is volt rendesen, le is feküdtünk este 10 óra körül. Ami nálunk naggggggyon ritka. Úgyhogy pihentem, de a mosáson kívül semmit nem lódítottam arrább, pedig lenne mit.

Olyan jó olvasni benneteket, ahogy készülődtök, vásárolgattok!! Nekem nincs hozzá energiám. Mondjuk rengeteg babaruhánk van kölcsön, szerintem az elég is lesz, de tudni kellene végre, hogy milyen kiegészítőket kell még venni. Meg kitalálni, hogy hova is pakoljak majd. Mert mi meg beépített szekrényre várunk immár hónapok óta. Várunk. Várunk...de nem jön...
Kép
de nem ám...Mert a sógorom megsértődik, ha nem neki szólunk, mert ő jól dolgozik és nem kér munkabért. De nem ér rá, mert hajtás van náluk, meg ők is építkeznek. Meg különben is, ugye nem sürgős??? ja, a terveket még az ősszel odaadtuk neki, mert azt mondta, hogy éppen nincs sok munkája és meg tudja csinálni. Már szóba sem hozzuk, mert tényleg állandóan (éjfélig, hétvégén is) dolgozik. De nekünk más is jó lenne, de őt meg megbántjuk vele!!! Most a januárban reménykedem. Illetve bekeményítek, és januárban követelni fogom!!!!!!!!!!!!! Mert akkor még ugye lenne időm az egész lakást átpakolni, és végre kimosni a gyerkőcgöncöket. Mert akkor lesz hova tisztán bepakolni. Ez a bánatom jutott most az eszembe, nem is tudom, miért most, holott már hónapok óta bánt a dolog...

Holott tulajdonképpen olyan jó kis nap ez, mert az utolsó hétfő, meg jól aludtam, meg pihent is vagyok (egy kicsit)...meg ti is készülődtök a holnapi sütkérezésre, amiből én újra-megint kimaradok...

Mackósajtnak meg gratulálok!!

És a képeket is meg kellene néznem végre.. hátha lopok némi ötletet... és azt nem is mondom el senkinek, így majd sütkérezek a dícséretekben...

sziasztok, Ttika, aki 30+2 és ez hihetetlen
ttika

jaj, szegény szegény Zsuzsa!!!
Elég szar ügy ez...úúúúúúúúúgy szeretnélek vígasztalni... de mivel???? NINCS erre megfelelő mozgó kütyüm!!! Segítség!!! (Hülye,a Zsuzsának kell segítség, nem neked..)
Szóval, mi itt mindannyian nagyon drukkolunk neked, és ez bizti, hogy segít!!

puszi, Ttika
ttika

Szegény Jimbone! De legalább nem halálos, nem? A szopi miatt meg ne aggódj, ha esetleg úgy is van, hogy nem szoptathatsz a műtét miatt, fejni lehet, és kiöntöd. És akkor megmarad a tejci, és ha már nem kell semmit szedned, akkor már majd szoptathatsz rendesen. Olvastam ilyen történeteket. Csak akkor előrelátóan kell megvenni a cumit, hogy ne legyen a baba cumizavaros, és a cumiból is meg kelljen dolgoznia a tejért. És mi mind drukkolunk érted. És tök jó, ha már karácsony előtt túlesel rajta, nem?

Szabiügyben meg ne hagyjátok magatokat, vagyis a párjaitok, mert nem a munka az első (mindig mondom Kép) és tényleg van ilyen törvény, vagyis a munka törvénykönyvében van benne. És emiatt még ki se rúghatják az embert, mert akkor lehet csinálni munkaügyi pert. Egyébként meg azt hiszem, a háziorvosa bárkit kiir, és arra viszont nem mondhatnak semmit... Hogy valaki pont akkor lett beteg, mikor szült a felesége. Szegény, pedig éppen elég baja van, és szegény asszonykának is mennyire nagy szüksége van a segitségre, azt most ápolhatja még a férjét is... borzasztó. Legalább a szabi is megmarad... Kép

Kikocska a bűnre csábitó, akinek mellesleg már nem fáj a torka, de azért most még nem merne találkozni veletek. És még mindig nem kapott telefonszámot Kép

kikocska

Kikocska!
Szerintem tuti nem lesz semmi baj, és tudsz jönni!!
De ha mégse, és minden kötél szakad, én beugrom érte! Végülis kocsim nincs, de nem sokat kell gyalogolni, a busz meg elbírja. Bár mint már említettem, fogorvostől jövök, úgyhogy nem tuti időre!

Jimbone, én is szeretnék mindenféle bíztatót meg vígasztalót mondani, de úgyis tudom, hogy most ebgem sem lehetne, úgyhogy csak annyit írok, hogy gondolunk rád, és tényleg jobb előbb túlesni rajta. Majd mindenképpen értesíts minket, hogy mikor izguljunk érted!!

Meg mindenkinek puszik, és holnap remélem sokmindenkivel találkozunk!!!
Orbis (32+6)
orbis

Sziasztok! Férjem ma nem ment dolgozni, így folytatódik a hétvégi semmittevés. Azért az OEP-ba elmentem ahol félórát vártam rossz ablaknál, majd megint felet jónál. Amikor épp zokogógörcsöt kaptam volna, hál’ Istennek sorra kerültem. Nem voltak túl készségesek, mert már ebédelni akartak, de megszereztem a szükséges infót. Aztán zöldborsó levest főztem és most azt eszem, Tomi meg alszik. A körzeti orvosnál csak holnap estére kapott időpontot. (?)

Orbis!
Tök ki vagyok azon amit apósod művelt veled. Látom HÚG sem hagy nyugodni. De majd holnap kipihened magad köztünk, mert ugye jössz te is?

Kikocs!
Orbisnak igaza van, ne cipeld egyedül a 8 kg-t. Ha kell én is érted mehetek kocsival. Már ha vállalod, hogy beülsz mellém. Csak küldd el a címedet, vagy küldöm a számomat a mobilodra. Tessék meggyógyulni!

Ttika!
Ne dolgozz szombaton, ha már a jövő héten egyébként se dolgoznál! Mivel a szombat az a jövő hét pénteknek felel meg, amikor is te ugye már táppénzen vagy.

Jimbone!
Reggel 10-től sokáig leszünk ám ott. Gyere mindenképp! Nekem is van egy 2-3 órás programom közben, de ott leszek az elején, aztán meg a végén. És higgy nekem, megéri a bonyolítást!
Jaj, ez a ciszta ügy nem hangzik túl jól! Azért szerintem kérdezz meg más dokit is mielőtt kés alá fekszel. Kitartás!!! Kép

Engem teljesen felháborít, hogy az apákat nem akarják szabira engedni. Mégis mit képzelnek? De ha ők nem korrektek, akkor ti is bevethettek egy-két illegális lépést. A körzeti doki biztos megértő és kiír egy vagy két hétre. Kevesebb pénz, de legalább megmarad a szabi nyárra.
Én úgy útálom, ha ilyen eszközökhöz kell nyúlni. Kép

Lili(38+2)

KépKép
savitri

Látom nem csak én gondolkodok gyarló módon Kép
Kikocs is velem van.

KépKép
savitri

Szemfüles Lili! KépKép
(azért írtam le úgy a szombatot, hogy megtudjam, ki figyel nagyon és kinek tűnik fel, hogy vmi mintha nem stimmelne....)

Azért akarok szombaton dolgozni, mert előtte pénteken meg nem tenném. Év végéig meg szabin leszek, 10 napom van. Tehát elvileg péntekig dolgoznék, szombaton már nem. De én is tudok ám bonyolítani, ezért lehet, hogy megcserélem a két napot. Pénteken ugyanis délben (!) van kismamatorna, amire el tudnék menni, szombaton pedig lehet, hogy előbb elengednek minket (szokásjog...)tehát lehet,hogy így jobban járnék.

Szerintem is ki kell találni valamit, mert apának igenis otthon a helye, akár két hétig is!!!!!!
Mi is így tervezzük, és ha Csabim a régebbi helyén dolgozna, tuti lenne nálunk is az ajánlott fondorlat. Most talán megoldható úgy is, hogy kb-re mondja meg a szabija időpontját, mert amúgy neki év elején az egész évit be kell jelenteni.

Mit szóltok, ma is dolgoztam és haladtam is!!!! Na, kérem ám a dícséreteket!!!

Ttika
ttika

Sziasztok!

Jimbone!

Neked szeretném mondani, hogy a tej miatt nem kell aggódni. Ha fejsz folymatosan jó fejővel (nekem Avent van), akkor ugyanúgy fenn tudod tartani a tejtermelődést. Én az első kislányom megszületése után egy hétre visszakerültem a kórházba és több, mint egy hétig nem szoptathattam. Folyamatosan fejtem 3 óránként, éjjel is és tényleg volt bőven tejem. Amikor már kiürült a szervezetemből a sok antibiotikum, próbálkoztunk újra a szoptatással, de semmi gond nem volt. Ilyenkor szokták javasolni a cumisüveg helyett a kiskanállal való etetést, de én azért megnézném azt a gyereket, aki éhesen ezt kivárja. Férjem sima cumisüvegből etette - mivel ő maradt itthon a kicsivel. De aztán az is lehet, hogy nem lesz semmi ilyen gondod. Mindenesetre szerintem rögtön szülés után próbálj minnél több tejjel feltölteni a fagyasztót. Ezt egyébként mindenkinek ajánlom, mert soha nem lehet tudni, hogy akármelyikünknek nem kell-e esetleg valami miatt néhány napig antibiotikumot szedni és akkor mégsem kell tápszerhez nyúlni, hanem elég kivenni a fagyasztóból az anyatejt.

Holnap megyek be a kórházba a vizsgálatokra. Ha minden igaz, akkor nem tartanak benn, dehát ki tudja. Néha fáj mindenem. A jobb csípőm néha teljesen kész, sokat keményedik és fáj a hasam. Jó lenne azért ha legalább egy kevés tágulás azért lenne.

Sziasztok

Csilla
spectro

Sziasztok, mire mindent elolvastam, rájöttem, hogy már mindenki mindebre reagált, úgyhogy ezt kihagyom.

Képzeljétek, tegnap mértem pocakot és tíz hét alatt csak 5 cm-t növekedett és 3 hete tuti egy centit se mozdult!
Bár a baba nő azt érzem ,meg látom is, de szerintetek ez nem baj?! Attól félek, nem lesz helye odabent és valahogy összenyomom. Kép

Katy, Bagzer!
Nekem sincs még nagyon kész a bébisarok. Van kiságy, meg rucik (bár őszintén szólva nem tudom miből mennyi), meg játékok, körömolló, de egy csomó minden hiányzik még nekem is és egyre jobban aggódom mikor szerzem be őket.
Bagzer, viszont nekünk se lesz pelenkázónk, sőt még pelenkázóbetétünk se biztos. Ismerek egy csomó mamit, akik ágyon pelusoztak és sose hiányzott nekik a pelenkázó.

Mi lehet a szomszédasszonyommal?! Edwigről beszélekKép, küldtem neki sms-t de nem válaszolt, és most megint aggódom érte, remélem minden rendben vele!!!

Tali:
Jövök, de 10-re biztos nem érek oda, gyarló módon nem hinném, hogy fel tudok majd kelni, de legeslegkésőbb délre ott leszek!

Kikocs!
Gyógyulgass és mindenképp gyere te is, furi lenne, ha nem lennél ott és nagyon hiányoznál!

Puszilunk mindenkit!
Aura+Erika
29+4
aura

Nem hiszitek el, irtam noéminak sms-t, mert azt álmodtam éjjel, hogy szül, erre most felhivott, hogy éjjel megindult neki a szülés, és bementek a korházba, és most infúziót kap, hogy visszatartsák. De ki fog jönni pár napon belül biztos. Most már nem is ideges, meg várja nagyon, de ne ezen a pár napon múljon... Szóval nagyon puszil mindenkit, és gondoljunk rá sokat, és csináljunk mézeskalácsbabát, ami életrekel neki Kép Ja, és nem jön holnap Kép Jobb programja van. Kép És üzeni Hulcsinak, hogy nem akar-e menni Kép Szól majd, ha van valami, és Petije is fog feltenni képeket biztos majd Kép

Ezennel sajt meg kenyér mégsincs a talira Kép

Kikocska az Álomlátó Kép

kikocska

Sziasztok

Csak egy gyors helyzetjelentésre futja az íróenergiámbül, de szakadatlanul olvasom minden szavatok Kép
Voltunk ma dokinál, és még mindig semmi. Egyrészről ez így még ok, mésrészről napról napra csökken az esélye, hogy itthon karácsonyozzak szülés után. Csütörtökön be kell feküdnöm a kórházba, és már most látom, hogy nagyon-nagyon fogtok hiányozni.

Rékacs
Köszi a paplanos tippet.Már baromi régóta szenvedek én is azzal a bizonyos szinte néha elviselhetetlen fájdalommal, de eddig semmi hatékony megoldást nem sikerült kifejlesztenem.

Eszter2004
én is szeretném elkérni a babasarkos paramétereket, nagyon várom, hogy láthassam a képeket, mindjárt be is írom a profilomba az emil címemet.

Nem tudom tudok-e írni még a héten, mindenesetre vigyázzatok magatokra, én meg Noémin keresztül adok majd hírt magamról.
Izgulok!!!!!

Sziasztok

Hulcsi(akinek csütörtökön kellene megszülnie a babáját )

hulcsi

NoémiKép
Mennek a drukkokKép

Babus

Kép
babus2005

Aura, aki 4 kilót hizik, az ne várja, hogy nőjön a pocakja. Egyébként én úgy emlékszem, hogy talán Rékacsék beszélték meg, hogy van valami időszak, mikor nem nőtt senkinek a pocakja hetekig. Csak nem emlékszem, hogy ez mikor volt. Valaki? Kép

Ttika, nekem is feltűnt a szombat, de én kilogikáztam, hogy emiatt valószinüleg. MOst büszek is vagyok magamra Kép (kivéve persze a kismamatornát, amit nem tudtam)
Én azt nem értem, hgoy a gergő minek megy be, neki csak 20-ig van szerződése, utána meg jan 1-től lesz, és ugye 24-et kell ledolgozni...

Spectro, hajrá! Képvárom az smst! Kép Smille-vel mi lehet?

kikocska

Sziasztok!

Nahát, ez a Noémi! Meg ez a Kikocs!!! Rólam nem álmodtál valamit? Pl. hogy el tudok-e menni a mézestalira? Mert mondjuk megbetegszik a telefonszerelő?Kép

Mackósajtnak gratulálok!!!Kép

Lányok, az előző táblázatban még benne volt Babar (dec.14-re kiírva), most már valahogy Mackósajt került a helyére, de jelentem, hogy Babar is megszült még 7-én, császárral, a baba neve Szonja, és mikor utoljára olvastam őket, jól voltak. Mindjárt rájuk kukkolok.

Most beindult a "hú de nagy a pocakod, hányadikára vagy kiírva?", mint már nálam szokás. Két nap alatt legalább hatan. Nézek rájuk, mi az hogy hányadikára? Hát hogy még karácsony előtt, vagy utána? MOndom, február. "Az nem lehet! Akkor biztos ikrek!!!" Én ezt mért nem tudom soha megúszni?!

Ma még a másik védőnéni is csodálkozott, hogy még van másfél hónapom, és azt mondta, hogy ekkora hassal szoktak szülni menni. De ő legalább nem kérdezte, hogy ikrek-e, hanem azt mondta, hogy ha ikrek lennének, az már biztos kiderült volna...Kép
Imivel a kórházi személyzet is azt hitte, hogy ikreim lesznek. Szóval én egy örök ikres mama vagyok, ami magyarul azt jelenti, hogy egy Óriási Bálna.KépKépKép

Ne is próbáljatok vigasztalni.

Egyetlen örömöm, hogy engem is mindig gyereknek néznek, és a szüleimet keresik, és ez mostanában abban nyilvánul meg, hogy senki se akarja elhinni, hogy nem az első babám jön, hanem a Harmadik. Jó érzés, hogy ha bálna vagyok is, legalább fiatalos bálna.Kép

Na megyek, ébrednek a kölkek a maratoni délutáni-alvásból.

Pusz:
Vica (32-33?)
mvica

Ja még!

Még ma este megírná valaki, hogy akkor kábé hánytól hányig lehet a Katiékhoz menni? Mert átolvastam most az elmúlt 5 oldalt, de nem teljesen világos. Hátha le tudom rendezni a telefonszerelővel, és akkor elmennék gyerekestül. Mert most van kocsi.

Köszi!!!Kép
mvica

10-től leszünk ott, ahogy magunkat ismerem, szerintem kidobhatatlanok leszünk 5-6 óráig Kép Vagy legalábbis azok, akik mennek, mert én még mindig nem tudom Kép

Ja, és javaslom esetleg üres tálca hozását, hogy tudjanak hol száradni a kalácsok, akik tojáshabot kapnak a tetejükre... Ez most jutott eszembe...

kikocska

Sziasztok, gyorsan átfutottam, remélem nem hagyok ki semmit.

Szabi ügyben csak vigyázat, mert a törvény úgy szól, hogy a szabit nem a munkávallaló veszi ki, hanem a munkáltató adja ki. Nagy különbség!!!!!

E-maileket küldtem mindenhova,akik kérték.

Kikocs, te tényleg látó vagy! Légyszi szólj ha álmodsz rólam jó?

Noéminek szurkolunk!Hulcsi neked is! Kép

Lányok, akkor ezek szerint én fogok legtovább dologzni, látom Ttika te feladtad. Kép Megmondom őszintén hogy nekem kutya bajom. Volt multkor az a pár görcs, de azota semmi. Este alszom mint a bunda, a derekam is csak akkor fáj, ha sokat kell állni, vagy ha rossz széken kell ülni. Szóval egyelőre nem látom értelmét hogy otthon maradjak. Kép

Edwig! Hol vagy? Kép

Sziasztok, lassan hazabattyogok.

Eszter
eszter2004

ja lányok, és nem értek ehhez a mézeskalács izéhez, gondoltam viszek sütit nektek, nehogy éhen maradjatok! Vmi mákosat ! Kép

Holnap délig leszek csak bent, aztán megyek Katyhoz, és 16 oráig tudok max maradni. Jaj de jo lesz! megint viszem a fotoapparatot!
eszter2004

Igazad van Eszter, de egyharmadát a szabadságoknak akkor köteles kiadni a munkáltató, amikor azt a munkavállaló kéri...

kikocska

Kikocska!
Köszi, hogy írtál nekem, olyan jól esett. Azt hiszem a többiek nem vesznek komolyan, pedig már komolyan kezdek irigykedni a normál óriáspocakokra. Jó, örülök, hogy nem hízok sokat, de én eszem rendesen és nem elég, hogy azon pánikolok nem túl pici-e a pocak, két napja álmatlanul forgolódom és azon töprengek jó mami leszek-e? Ez biztos a hormonok miatt van, de pont ezért nem tudok vele mit kezdeni! És, szóval olyan jó, hogy legalább te írtál nekem, köszi!

Aura
aura

Köszi Kikocs!

Akkor mi 10-re odamegyünk, és legkésőbb délben eljövünk, jó? Mézeskali nekünk nem kell, mert jövő kedden lesz nagy családi sütés, de lehet, hogy a gyerekek nem bírják ki pancsolás nélkül, úgyhogy azért a kötényeket elviszem.

Viszlát holnap! (A telefonszerelőn fogott az átkom, nem ő betegedett ugyan meg, hanem a munkatársa ment szabira, de nem tud jönni holnap)Kép

Vica + Mesi + Imi
mvica

Sziasztok!

Na, mi sem vagyunk normálisak, három nap alatt háromszor voltunk a Metro-ban. Igaz, ma Anyukámat vittük ki, de szerintem akkor is súlyos. szombaton még éjjel fél 10-kor ugrottunk ki, amikor rájöttünk, hogy a kinézett elektromos fogkefék csak aznap akciósak. Kép Viszont most már csak 2 dolog hiányzik az ajándékok közül és Petimét is remélem sikerül holnap beszerezni.

Hát Noémi aztán szépen beelőzött! Kép Fel is tűnt, hogy egész hétvégén nem írt, de gondoltam, biztosan a párja miatt. Hát nem... Szurkolok neki én is! Kép (És nagyon irigylem mellesleg Kép)

Hulcsi! Neked is minden jót, hátha mégis megérkezik a Babuci csütörtökre. Kép És Csillának is ugyanez, most néztem, hogy egy napra vagytok kiírva!

Lehet, hogy Smille közben megszült?!?!?!

Viszont Csilla és Hulcsi után én jövök a táblázatban, jó lenne, ha ezt Lilikém is tudomásul venné. Kép Apa esténként már kicsalgató dalokat énekel neki. Kép Bár megbeszéltük vele, hogy a hétvége lenne a legideálisabb, mert akkor karácsonyra hazajöhetnénk és Apa is kevesebbet dolgozik hétvégén. Szerdán doki, hátha valami kiderül... de már ÚGYSZÜLNÉKÚGYSZÜLNÉKÚGYSZÜLNÉK!!!!!!!

Aura! Én benne voltam a klubban, amit Kikocs említett, a 28. héttől állt meg sokunknál a pocaknövekedés, egészen a 32-33. hétig, ha jól emlékszem. És ahogy látom, Te pont benne vagy az intervallumban, szóval no para, Erikának van elég helye! Kép

Jimbone! Minden együttérzésem, remélem, a lehető legkímélőbb megoldást sikerül megvalósítaniuk a dokiknak! Veled vagyunk! Kép

Bagz! A pelenkázó nekünk is inkább a pakolás miatt kellett, nézd csak meg az óriás fiókomat! Kép

Na, búcsúzom. Jó talit holnapra, küldhetnétek postán egy kis mézeskalácsot, nekem már nincs energiám sütni. Kép

Pussz,
Katinka
38+4
katinka

Katinka

szia, köszönöm a drukkot, az én férjem is szokott kicsalogató dalokat énekelni, de sajnos ezek szerintem inkább elriasztóak Kép Kép
Drukkolok én is nektek, hogy Lili ne késlekedjen.

Eszter 2004
sajna nem kaptam meg a babaszobás címet. Megtennéd, hogy elküldöd a pocaktalis mail címre is. Talán onnan könnyeben hozzáférhető. Vagy hülye ötlet?
Előre is köszönöm

Hulcsi

hulcsi

Jimbo, nem vagy ismeretlen. Ezt biztos te is éreznéd, ha eljönnél egyszer. Kép A talik azért jók, mert ott nem kell gépelni, és ugyanezeket a dolgokat bezéljük meg, amiket itt, ráadásul terápiás hatása van a taliknak depi ellen Kép

Aura, csak nem neked is rossz kedved lett??? És ne aggódj, csak jó anyuka lehetsz, és úgyis el fogsz valamit rontani, úgyhogy tényleg felesleges bármi miatt aggódni. Azt hiszem, a gyerekneveléshez nem nagyon kell más, csak szeretet meg türelem, és azt hiszem, neked ez mind a kettő megvan. (sőt, a türelem a szeretetből fakad, úgyhogy csak szeretet kell hozzá.) Úgyhogy te leszel a világ második legjobb mamája, mert az első persze én leszek Kép De ezt meg kell bocsátanod nekem Kép Majd holnap szemrevételezlek, de nekem nem tűnt picinek a pocakod. Pont belefér egy fantasztikus cserfes kislány. Kép Alkati kérdés, hogy kinek mekkora a pocakja. Erikababa virgonckodik eleget, uh alalpján meg szépen fejlődik. Ne vesd vissza szegényt a növésben azzal, hogy nem alszol.
Egyébként ha eszel eleget, meg pláne ne aggódj, mert én meg nem eszem sokat, azt már szerintem lehet, hogy 15 kilónál is tartok, azt még két hónapom van hátra Kép

Katinka, nektek meg jó babacsalogatást! Kép Drukkolok, hogy otthon karácsonyozhasson a friss kiscsalád Kép

Pussz.
Eléggé kimerült mindenki a múlt heti nagy irogatásban Kép

Kikocs
31+4

kikocska

HahócseK!KépKép

Ma érkeztünk haza a kórházbólKépKép
lilónak kb egy nyikkanása nem volt a kórházban, amikor pedig hazajöttünk persze elkezdte "nyugis"kis életétKép
Remélem mindenki jól van, holnap megpróbálok egy-két napot visszaolvasni, hogy tudjam mi újság...
A szülés nem könnyűKép, bár gondolom hallottátok már..Kép, a történetét majd holnap leírom részletesen két szoptatás között...
ami szerintem nagyon rossz az utána lévő gátfájás, nekem az nagyonnagyonrossz...
de liló már kinn vanKépKépKépKépKép)
tettem föl három képet,maqjd még holnap rakokKép
millió pusz;esztyx őstopicparamami
esztyx

Sziasztok!

Most értünk nemrégen haza!Vásárlás, mozi meg ilyenek!

De örülök Noéminak!!!Itt van a hordozókendő leírása,és volt egy olyan érzésem, hogy nem kapja mostanában visszaKép!

Kikocs!
Tessék meggyógyulni holnapra, meg ha nem vagy szarul szerintem gyere el, mert gyógyító hatásunk az van, és kamilla teám is mézzel!Én nem örülnék, ha ennyit dolgoztál ezzel az egésszel, hogy nem vagy itt!Meg, ha szarul vagy, előbb hazamész!Légyszi!!!És nem félek a bacijaidtól!!!
És még színes papírt is vettem!

Noémi!!!Drukkolunk!!!Kép

Babart meg azért vettem ki a táblázatból, mert nem jelentkezett és már téynéeg nem tudom ezt az egészet követni!Most akkor mindenki bennt maradjon még az is,akiről hírt sem kaptunk? SEGÍTSETEK!

Orbis!Remélem estére jobb kedved lett!

Lányok!Ne aggódjatok eljön a mi időnk is!Mármint a szülésé!

Ja és ma találtunk ágyat Dávidnak!Persze megvenni még nem tudtuk!

Aura!Nekem egy centit sem nőtt abban az időben, amiben most Te vagy, úgyhogy ne aggódj, és a +4 kilóval a védőnők kedvence lehetsz, élj vele!

A szabadság kérdésében a férjemmel ue-t gondoltuk, hogyha nincs más megoldás, akkor táppénz, csakhát abból levonnak és majd akkor nem lesz mindegy, hogy mennyit kapunk!

Mindenkit nagyon várok holnap!
Kép

Puszi:Katy
Katy

Esztyx!!!

Gratulálok!!!

Millió puszi Nektek!!!
Katy

Esztyx, millió gratula a kislányodhoz! nagyon formás, gyönyörű baba!!!
Pihenj sokat és gyógyítgasd a sebeidetKép

Pusza, Kriszta
móki

Olvasgatok itt gyanútlanul, közben arra gondolok hol lehet Noémi és Edwig, meg még egy páran eltűntek a napokban. Főleg Noémi hiánya volt feltűnő, erre tessék. Mégis csak túlzsezsegte magát. Akkor most már csak babával jön ki? Jujj de izgíííí!

jajj és Hulcsi is!

Nagyon szorítok ám mindenkiért!
Tényleg, Képelfelejtettem homeo bogyót venni, hogy karácsonyra én is összehozzak valamit. őőőő… valakit Kép
Az enyhe menstruációs görcsök, azok már jósló fájások?
A pocak keményedést még mindig nem tudom behatárolni, de biztos azok is vannak (most már szeretném)

Aura!
A pocakok már csak ilyenek. Majd egyik reggel meg arra ébredsz, hogy hirtelen megnőtt.
( megsúgom: én azon szoktam parázni amikor felfújódik a hasam, hogy összenyomják a lufivá lett belek a gyereket)

Vica!
egyébként örülnél ha ikreid lennének?

Mindenki jöjjön talizni aki még egyben van!!!

Lili(38+2)

KépKép
savitri

jajj Esztyx!
de gyönyörű ez a gyerek!!!!!!
Még hogy pici lesz! Tökéletes!

KépKép
savitri

Sziasztok!

Egész nap mászkáltam. Vettünk babcikának autósülés-hordozót. Úgy örülök, már volt miatta álmatlan éjszakám, hogy nincs minden meg.
Ma egész nap barátnőztem és voltunk, ha valakit érdekel a Götz Babaáruházba. Végkiárusítás van. 50%-al le van árazva minden. Olyan jó játékok, ruhák, kiegészítők vannak. A cím: X. Bihari u. 8.

Babus
Gyönyörű a babaszoba!!! A pocakod meg nem semmi méreteket öltKép

Rékacs! Renben, védjél meg!Kép Ha már egyszer bevárlak a szüléssel és nem izélekKép Ennyi jár, nem?Kép

Noémi! Azt a mindenit, hogy belehúztál. Akkor lehet, hogy én még várok a homeós bogyóval,mert én 2005.-ös babát szeretnékKép

Nagyon begyorsultunk babaügyilegKép

Esztyx
Nagyon gyönyörű Lili baba! Várunk a két szopi között!

Megyek csicsikálni, mert holnap megyek a 3 ctg-re. Úgy gondolom,hogy nem fognak bent, mert hát úgy megyek, hogy one táska és randim van veletekKép

Puszi mindenkinek holnapig.
Márti(36+4)
hajdum

Noéminek drukkhegyekKép

EszyxKép
Neked mégegyszer hatalmas gratulaKép Béna vagyok, és nem tudom hol lehet megnézni a babádat...

AuraKép
Poci miatt ne aggódj! Rólam sem mondaná meg senki, hogy 36 hetes vagyok. De nézzük a jó oldalát, azért mégiscsak könnyeben mozog az ember kisebb pocival (sőt én még simánKép le is tudok hajolni). Pedig ez nekem már a 2. terhesség, és ráadásul az elsővel sokkal nagyobb volt a pocim. Remélem, most már nem aggódsz!Kép

Mézeskalács-sütés miatt irígy. Sajna Gergő is meg én is betegek vagyunk, meg messze is vanKép De az én mézeskalim hétvégén már elkészült (igaz, dekorálva még nincs).

Finiseseknek drukkolok ám nagyon!Kép

Pussssz
Tüni
tüni

Kikocs, Katy, Savitri, Tüni!!!
Nagyon szépen köszönöm! Most már sokkal jobban érzem magam és nincs olyan szörnyű világvége-hangulatom!
Holnapra majd boldoggá alszom magam és a talin már a régi leszek. Remélem.

Tényleg, Savitri!
Az egyetlen dolog amin ma jót nevettem
Hana-Apának köszönhető (részben). A hugom folyton zenét hallgat...Kép

Aggódom, hol lehet Edwig, hívtam is, de nem vette fel. Remélem csak elhagyta a telóját és más baja nincs!

Esztyx!!!
Én is megnéztem Lilit, nagyon jó nő Kép Kép Kép
Jó nektek, hogy már összebújhattok, nagyon gratulálok én is, Kikocs folyton írta a híreket és rengeteget gondoltunk rátok!
Kívánok Lilinek tejcsárdátKép és én is izgatottan várom a szüléssztorit.
(És így zárójelben, nagyon szép vagy te is, ahogy a Kislányod átkarolod, csak úgy sugárzolKép )

Kikocska!
Gyere, nem győzöm mondani, én se félek a bacidtól, sőt!!!

Aura(a bátor tintanyúl)
aura

Tüni!
Most nézem csak, Esztyx babáját a fotóalbumban tudod megnézni. Rákattintasz az E betűre, és Esztyx néven lesz album!
Ki ne hagyd, nagyon helyes!

Pusz:Aura
aura

Tüni!

Esztyx babáját a fényképalbumban tudod megnézni Esztyx néven!De ide másolom és csak rá kell kattintani!

http://babanet.hu/album/main.php?album=4073

Katy
Katy

Sziasztok Pocakosok,

hogy potyognak itt a babucik minden héten, nagyon izgalmas már! Gratula a druszámnak!

Jelentem összepakoltam, sajnos reggel jelenésem van a kórházban, remélem, hogy mindent renben találnak, eldöntik sorsunkat a szülést illetően, és legkésőbb pénteken kijöhetek. Nagyon fog hiányozni a babanet, teljesen függő lettem!!!

Mézeskalácsosoknak jó tracspartit holnapra! Érdekes látvány lehet ennyi pocakos egy helyen!!

Szorítsatok, hogy minden rendben legyen, most próbálom a pozitív oldalát nézni a dolognak, ismerkedek majd a kórházzal, a szülésznőkkel, ....lehetőségekkel.
Igyekszem jönni,
tamesz+ubulka

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Esztyx!!
Nagyon nagyon szép kiscsajsziKép De tényleg! Szép kis formás, nem néz ki egyáltalán picinek. Várom én is a sztorit!!!
Kép

Köszi az együttérzést, már sokkal jobb. Este jól feldobódtam. Én már régebben vettem egy kis mézet (csak 100g-ot) és másra úgyse használtam volna fel, mert egyikünk sem szereti, úgyhogy bemelegítettem. Csináltam mézeskalács házakat. Megmutatom nektek, igaz, még dekoráció nélküli!
Kép
Áron olyan aranyosan lelkesedett Kép Nem csinált ugyan egy ujjmozdítást sem, de már az is nagy segítség volt, hogy vidáman ugrándozott körülöttem, és mondta a nagy ötleteit. Kép
Ja, és ebből az akcióból maradt egy csomó cukormáz, amit kár lenne kidobni, úgyhogy elviszem holnap, remélem nem szárad addig ki, jól becsomagolom.

Amúgy meg viszek porcukrot, meg tortadíszt (csokireszeléket meg kókuszt, azzal olyan jó havasat lehet) meg egy kenyeret, meg egy fűszervajat. Jó lesz úgy? Vagy kell még valami?

És sietek ahogy tudok, addig is gondoljatok majd rám, hogy most épp kínoz a fogorvos Kép jaaajj

De majd az lelkesít, hogy taliKép, meg Kép, meg Kép, és közben Képés Kép.

Szóval holnap látjuk egymást, akivel nem azt sajnálom Kép
Kikocs:
Megoldódott a szállítás? Vagy segítsek???

Na pusssz holnapig:
Orbis (33!!!!)
orbis

lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sajna rossz hírem van, nem lesz tojáskrém!!!!!! most értünk csak haza!! és úgy tűnik én sem leszek!!! holnapra bejelentkeztek ketten is lakásnézőbe, és hát nem küldhetem el őket, eddig senki sem jött..... szóval, igaz hogy csak 6körül jön az első adag, de addig rendet kell csinálni meg ilyesmi.....

csak átfutottam a rengeteg írományt, Kikocs, jobbulást!! Esztyx baba ééédes!! gratula!!! Noémiről egyenlőre azt sikrült felfognom, hogy megindult, de visszatartják....hmm, ilyenről még nem hallottam!

mindenkinek köszi a kishányás-hátteret! legalább nem csak nekem van ilyenemKépKép

Orbis, jó a te álmod is!!!! gratula!! a lépcsőzés miatt meg nem irigyellek! szép kis história! meg a húgos rész is....együtt tudok veled érezni!

már nemtom ki kérte, de simán írjatok annak a szakemberkének, szinte mindenre tud választ!!!! itt a címe megint: szak.barbar@freemail.hu
bagzer
33+1asszem, illetve már 2

KépKép

KépKép
bagzerka

Én egyszer már írtam neki, de nem válaszolt.Kép
mvica

Sziasztok!

Bocsi, csak egy mondat erejéig jöttem: Orbis hozzánk már át se nézel (Margitos topic)?

Jó pocakosodást mindenkinek! Nikcsi (29+5)
nikcsi

jipppiiii, megyek megyek, dejó! Nem fáj a torkom, és nem is érzem magam betegnek. úgyhogy nemsokára megyek is, csak megirok 1-2 emilt.

Esztyx, Lilóbabó nagyon szép. Itt néztük este meghatottan Gergővel, és most először tudatosult bennem azt hiszem igazán, hogy nekünk is ilyenünk lesz nemsokára Kép

Bagzer, tök rossz, hogy nem jössz Kép Nemcsak a tojáskrém miatt, amibe már nagyon beleéltem magam Kép Azért remélem, leszünk egypáran. Most már senki ne mondja vissza. Se Noémi, se Edwig (szerintem lenn felejtette a szobájában a telijét, ő meg a szülőszobán van Kép), se Bagzer... De én megyek... Kép Kép
Egyébként azért tartják vissza Noéminél a szülést, mert még nem töltötte a 36. hetet, és pár nap alatt is rengeteget fejlődik a baba tüdeje, hátha igy majd nem kell inkubátorba tenni, meg semmi.

Aura, jó, hogy jobban vagy. Többit majd személyesen!

Márti, köszi a bababolt tippet. Nekem úgyis alig van megvéve valami, asszem elmegyek. Valaki csatlakozna?

Jöjjön mindenki találkozni!!!
Puszi,
Kikocska
31+5 (te jó ég, minnyá töltöm a 32-t!! Kezdek kétségbeesni!)

kikocska

Sziasztok!

Tényleg nehogy lemerje bárki is mondani!!!

A férjemet meg leküldöm szélsebesen valami ennivalóért!!!

Szeritnem tojáskrémet mi is össze tudunk ütni nem???Hamár ennyire rákattantunk!!!

Bagzer!
Én kértem és nagyon köszi!Meg nagyon swajnálom,hogy nem jösz!!!

Puszi:Katy
32+5
Katy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?