Új privát üzeneted érkezett!

Szép reggelt (már azoknak, ahol süt a nap, mert itt esik)!
Melinda, én kenegetem a hasam aloe verás krémmel, de én is úgy gondolom, hogy ha nem kenném, akkor sem lenne másképp mintázva a pocim. Kép De van itthon...valahogy el kell használni.
Csibemanó, nálunk meg a férjem szíve eshetne meg rajtam... Tegnap kb. fél perc alatt bealudt. Egyszerűen nem értem, hogy tud valaki ennyi idő alatt totál kidőlni. Kép

Na megyek öltözni, időpontom van a fogdoki bácsihoz...fáj az ínyem egy kicsit, és egyúttal megnézetem vele az összes fogamat!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziastztok!
Itt még egyenlőre süt a napocska!
Megyek a fodrászhoz.

Szőkemelinda:a kép elsőosztályú,még fekete-fehérben sosem láttam ilyen jót,annyira jól látszik rajta a babátok.Ügyi volt a készitő!

Pannamari:nekem is szokott lenni menzis görcs néha,konkrétan emiatt nem mondta hogy feküdjek,de annyi minden alakul ott át ilyenkor,a fene tudja mi zajlik bennünk.

Kérdeztem tavaszi babásokat hogy volt e vkinek ilyen szúró jellegű fájdalam mint nekem volt két hete,azt irták arra is hogy igen,ilyenkor már minden lehet,nekem már joslófájások is.
Tegnap már akartam irni hogy tűzoltót kérek sos.,de aztán csak hatott a rennie,igaz jó sok idő eltelt.
Kisvirág:elküldted hozzám a gyomorégésedet?KépKépKép

Encus:az én dokim már szigorú diétára fogott volnaKépNem az a lényeg hogy milyen kevés súllyal indultál,hanem hogy magadhoz képest megterheled a szervezeted.Lehet figyelned kéne kicsit mit eszel,nehogy hirtelen szaladjanak rád a kilók,és baj legyen.Mondjuk ezt már beszéltük itt régebben,hogy teljesen egyéni kinek mennyi plussz súly teher-mármint a szervezetének.
De remélem nem érted félre amit irtam,nem kioktatni akarlak,meg ilyesmi,csak jó ha tudsz erről is.

Puszi.

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard! Köszi, hogy aggódsz, de nekem a dokim nem mondott semmit. Én úgy híztam, hogy az első 4 hónapban 5 kilót, oszt azóta még vagy négyet.Nem eszek nagyok sokat és amióta babát várok nem nagyon bírom a húst, sok gyümit és zöldséget eszek. Szóval nem tudom, hogy miből tudna még visszavenni a doki. Csokit, sütit nem nagyon eszek (tegnap ugyan befagyiztam, de az ritka eset Kép )Szóval, ez van. Ha enneél is kevesebbet és diétásabban ennék akkor már ilyen piritós kenyér, főttkrumpli eset lenne. Egyébként már lassan egy hónapja nem híztam semmit ... de még messze a vég... Kép

Nekem mensis görcsöm még mensikor sem volt, én csak dátum alapján tudtam, hogy mikor várható. Egyébként egyetértek Melindával: magnézium, pihi, doki.

Szép napot. MEgyek pancsi, hajmosi, délután meg bemegyek Pestre a dugóba Kép

Pusza

Enci és Eperke
Kép
encus

Üdv!

Encus, ilyen mensis gondom nekem sem volt...ill. mindig úgy, hogy jött egy kicsi, és rá két napra megjött. Kép

Megjártam a fogdokit. Be van gyulladva az ínyem, kaptam rá Parodontax és Sensod.. (nem tudom, hogy van tovább) fogkrémet, ha nem javul, két hét múlva kell visszamennem.
Ha meg minden OK, akkor meg aug. elején, mivel szopi közben is tönkremehetnek a fogaim...

Ági és
KépKép
exdeus

Ági: a Parodontax és a Sensodyne is nagyon jó. Én az elsőt a fogműtétém után használtam, de azóta is használom. Nagyon jó nyugtató hatása van és gyulladás csökkentő.
Én nem mentem be Pestre, lemondtam a megbeszélést. Ehelyett itthon pakolászok csak íziben mert az elmúlt napokba túl sokat "ugráltam" így meg akarom előzni a fogszuvasodást.. Kép Nem működött a babanet jó ideig, nem tudom mi volt vele. Itt borongós az idő és nincs kedvem kimenni, de el kell menjek majd a csajokért a suliba.

Pusza

Enci és Eperke
Kép
encus

Sziasztok!

Gondolom megint valami gond van a Babanettel, mert csak a tegnapi üziket látom, és kizárt, hogy ma még senki ne írt volna. Kép

Ma nagyon kiakadtam, ezt le kell írnom. Múlt héten voltam az OEP-nél TB kiskönyvet kikérni, mire közölte velem a nyanya, hogy hiányzik a januári táppénzes orvosi papírom, és addig nem adhatja ki. Csak pislogtam, mondtam neki, hogy tutira leadtam (fura is, hogy a februári megvan...), de ő meg állította, hogy nem látja a gépben. Végül abban maradtunk, hogy hétfőig visszahív, megnézi a papírjaim között. Hát, "elfelejtett" hívni, így ma elmentem a dokimhoz, kértem másolatot az "eltűnt" igazolásomról, és benyargaltam vele az OEP-hez, gondolván, hogy most már nem lesz akadálya annak, hogy megkapjam a kiskönyvem. Erre ma meg közli egy másik banya, hogy már múlt héten postázták, és különben is kedden kellett volna jönnöm. Hát, padlót fogtam... Enyhén idegesen rákérdeztem, hogy esetleg nem lehetett volna engem értesíteni erről telefonon, meg egyébként szó sem volt keddről, hétfőig ígérték, hogy hívnak, meg különben is, azt hiszik, hogy passzióból rohangászok 33 hetes terhesen?! A válasz csak egy vállrándítás volt, és várhatom, hogy megkapjam postán... Eddig semmi nem jött, ami felettébb érdekes, ha már múlt héten feladták.
Szóval, jól megfingatnak az oep-esek...

Ma reggel készült pocakkép, holnap töltöm a 33. hetet.
Később még benézek, hátha már látok üziket.

Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Már látom a mai írásokat! Kép

Itt nagyon ratyi idő van, majd megfagytam, míg mászkáltam, még jó, hogy a szél már nem fúj el.Kép

Encus, jól tetted, hogy lemondtad a pesti utat! Ebben az időben otthon a legjobb.

Ex, jobbulást az ínyednek! Kép

Pilchard, milyen lett a séród? Kép

Na, dobok egy szunyát, később bekuksizok.

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Nekem érdekes a derekam akar leszakadni, főleg, hogy minden d.e. min. 1,5 órát sétálgatunk a fiacskámmal, hogy legyen alvás ebéd után. Édesen aludt el ma, szobájában a földön, és a nagy kabala kutyájával takarta be magát, ilyenkor persze nincs egy jó fényképezőgép a háznál, épp most akarunk venni.
Gátmetszés: Nekem is volt, és mégis saját lábamon sétáltam be a szülés után a "helyemre", és ülve is tudtam szoptatni. Szerintem ez mindenkinél más, én szerencsés voltam, nem tudom most kell e vágni, de biztos nem úszom meg.
Más: Engem még nem vizsgált meg a doki "úgy", és lehet, hogy nagyon szőke vagyok, de mi az, hogy 2-vagy 3 ezres méhszáj, ezt, hogy állapítják meg nálatok? Engem az előzőnél is csak a 7. hónapban vizsgált meg, szerintem mert nem volt panaszom, vagy meg kellett volna többször is? Most megyek jövő héten, biztos megnéz már. Vicces, én is sextiltólistás vagyok, de nem tartjuk be annyira szigorúan...

KépKép
KépKép
colett77

Sziasztok Kismamik!!!

Pogi!Nagyon szép a pocikád,növeszd szorgalmasan!KépSok sikert kívánok az új lakáshoz,és boldog éveket!!!

Melinda!Jó nagy a pockód,és jó a kép a picúrkáról!!!Reméljük azért még a vizsgádat bent tölti a baba!Kép

Encus!A Corában nagyon jó kismama ruckók vannak!Halászgatya ilyen 4000Ft,és tök divatosak!Érdemes ott megnézni!
Remélem tudtam segíteni!Kép

Mézgombi!Nem semmi,a hülye parasztok!Jól tetted,hogy kemény voltál!
Tök szép a pocid,de te nem úgy vetted észre,hogy most abba maradt a növögetés!?Nekem igen,és láthatóan le van szállva a hasam!Kép
Gratulálok a 33.-héthez!
Jújj milyen közel vagyunk a szüléshez!

Ma létráztam (nem vagyok normális)takarítottam a szekrények tetejét,mondván itt a húsvét és szülés után úgy sem lesz időm!Még jó hogy Sanyi nincs itthon!Kép
Igaz,mire megcsináltam a seggemen vettem a levegőt,de csecse lett!
Még sem sikerűlt eladni a babakocsit!Kép

Exdeus!Sajnálom,hogy fájdogál az ínyed!Reméljük a doki féle dolgoktól rendbe jön!Kép

Ja a sexes témához:mióta beköltözött a baba a pociba,én nem kívánom!Nem tudom miért,egyszerűen nem(csak nagyon néha)!Sanyi persze szomorú,de ez van!Néha azért eléri amit akar!Kép
Ez biztos ilyen tudat alatti dolog!
Nekem is vannak ilyen kis fájásaim,lehetséges ez már jósló fájás?
A doki nekem is a magnéziumot javasolja,a keményedésre és a fájásokra is!

Mindenkinek szép napot!
Szilvi

Kép
szgoron

Sziasztok,

Encus, örülj neki, hogy nem tudsz a sex-eltiltásról Kép
A Jánosban egyébként a szülőszoba háromágyas és van ezek mellett egy "alternatív" szülőszoba, amiben azt hiszem egy dönthető háttámlájú szülőágy van.
A szobák különbözőek, vannak a simák, talán négyágyasak, van egy háromágyas, ahol bent van a fürdőszoba, és vannak alapítványiak (fizetősek), ebből két- és egyágyasak. Többet megtudhatsz, ha eljársz a szülésfelkészítőre, én nagyon ajánlom, pláne első babásoknak. Kedd délutánonként tartják (talán 5-től) az első emeleti könyvtárban. Hat alkalmas egy sorozat, és ha mázlid van be tudtok menni a szülőszobára is.
(van itt a babaneten János kórházas topik is)
A rácsvédőt én pont ezért (hogy belássak hozzá) eltolva kötözgettem fel Kép Tehát volt a feje tetejénél, és végig a fal mentén.

Pogi, a szórólaposokhoz sajna hozzá kell szoknod! Hozzánk is fű-fa becsönget, pláne ugye most a választási időszakban. A gyerek alvásidejében én le szoktam már venni a kaputelefont, bárki jöhet! Kép
Nagyon ari pocid van.

Hello, ma éjjel azt álmodtam, hogy összefutottunk, de igazán egyikünk sem ismerte meg a másikat, csak tudod, utólag...
Végre nem rémálmom volt Kép

Csibemanó, nem is tudom hogy a szerencsésebbek közé tartozol-e?, számomra igen, mert nekem vigyázni kell az édességgel, és nagyon-nagyon édesszájú vagyok. Kép

Kiváncsi Pilchard, én a múltkor, mikor hiányoltad a képeket, gyorsan feltettem a profilomba, hogy ne legyek személytelen Kép De nálad nem láttam!... Kép Pedig én is kiváncsi vagyok Kép

Mézgombi, nem akarlak elkeseríteni, de sajna ezek a terhességi csíkok leginkább genetikai tulajdonság. Van aki nem is kenegeti és egy szem sem lesz rajta, és van aki mindenfélét kipróbál, mégis nagyon reped a bőre. Kép
Nagyon csini pocakod van!

Exdeus, én megértem a férjedet, pillanatok alatt el tudok aludni Kép

Doren

Kép
Kép
doren

Sziasztok!

Ezt nem fogjátok elhinni!!!
Lehet, hogy hatott a sok drukk! Kép
Most jövök a dokitól: a 4 hete 3100-as méhszájam most teljesen zárt, 3000-es!!! A doki sem érti, hogyan lehet ez! Visszacsukódott! Kép Ráadásul 3. babánál még érthetetlenebb ez, mivel ilyenkor akár még normális is lehet az, ha egy kicsit hamarabb már kinyílik a külső méhszáj! És persze azóta sem tudom kímélni magam, mivel Pisti állandóan foglalkoztat, és folyton emelgetni is kell! Keményedek is rendesen, és mégis! Nadeilyet?!?!?! Úgy örülök!!! Kép

Az ellenanyagszűrés is negatív lett, meg a toxoplazma is (már átestem rajta a leletek szerint, de negatív). Szal minden a legnagyobb rendben van! És csak 1 hónap múlva kell mennem legközelebb! Addig semmi sincs az ég világon (mármint vizsgálat). Kép

Meli, nagyon-nagyon jó a kép, és nagyon édi a baba! Gratulálok! A pocid is nagyon szépen gömbölyödik! Kép

Colett, nekem is mindennapi program a délelőtti séta! Ma is, pedig iszonyú hideg van meg a szél is fúj! De muszály, mert megőrülnék itthon lenni bezárva egész nap, meg Pistinek is kell a levegő, mert ő is ilyenkor 2-3 órát alszik ebéd után! Mint most is! Kép Ari lehetett a kisfiad, tényleg kár, hogy nincs róla kép!

Gombi! Pont tegnap írtam Pogi esete kapcsán, hogy sajnos mindig lesznek bunkók a földön! Hát, itt van megint egy újabb példa! Kép Pihend ki magad, és felejtsd el őket! A pocid Neked is nagyon szépen növöget! Kép Csandyról azóta sincs semmi híred?

Szilvi! Jó egy ilyen megértő férj a háznál! Mi szerencsére nem vagyunk eltiltva! Hát még most, ilyen szuper hírek után! Kép Ma este meg is ünnepeljük! Kép

Ex, én is lufinak érzem magam, mégha a képek alapján nehéz is ezt elhinni! De akkor is! És nekem meg a combomon meg egyéb helyeken is elég sok a fölös lerakódás! De hát mit csináljak, ez van! Viszont egyáltalán nem aggódok, mert tudom, hogy szopi alatt le fog menni az egész! Pistivel is ugyanez volt, 1 éves korára csontváz lettem! Kép

Na sziasztok! Remélem holnap már jobb időnk lesz!

Hello (32+2)
hello

Doren, egyszerre írtunk... Kép Én is mindig leveszem a kaputelefont ilyenkor alvásidőben, sőt, az összes többi telefont is kiiktatom! Kép Fő a gyerek nyugalma! (No meg a mienk... Kép)

Most már tényleg összefuthatnánk valamikor, ha végre jön a jó idő! Áruljátok már a lakásotokat?

Ex, még akartam kérdezni (bocsi, ha volt már róla szó), de mi baja a férjednek? (Mármint egészségügyileg.) Számomra nem derült ki.

Üdv, Hello
hello

Hahó!
Bocs, h csak most jövök, egész sokmindent csináltam ma, pl sütöttem rakottast, hogy kipróbáljam a sütőt, és szupi az is!!! Kép Na meg előkotortam a varrógépem és nekiálltam a függönyöknek, de eddig csak egy lett kész, mert nem nagyon bírok sokáig ülni, le kell feküdnöm félóránként, meg marha figyelmetlen is vagyok, az egyik oldalt ki kellett bontanom, mert a rossz irányba szegtem Kép. Na de mostmár talán gyorsabban fog menni.

Encus: www.gportal.hu/elenorkismamaruha Megtaláltam a kismamaruhák képeit! Ez tartozik ahhoz a tegnapi emailcímhez. Ja, a Kriszti telefonszáma pedig: 06-70-360-6805.

Ex, az én férjem is kb nulla idő alatt bír bealudni, nem semmi!

pogacsa

Ex, Encus, szerencsések vagytok... én minden mensit végighánytam, elájultam a fájdalomtól, stb, csak a Cataflam segített... szóval nem nagyon hiányzik, amit most érzek, alig egy picike valami abból.

Gombi, nagyon szép pocid van!!! És mekkora!!! Kép Az OEP-es sztori se rossz... hogy mik vannak!

Szilvi, KÖSZI! Kép

Hello, hát ez szuper! Még nem is hallottam soha ilyenről! Amúgy hiába van csak rajtam plusz 4 kg, mert én látom azért a combomon pl a változást... azért az izmom alaposan átalakítottam hájjá... Kép

pogacsa

Sziasztok.

Szokás szerint csak ami eszembe jut.

OEP: Elég gáz. Gusztustalanok, ráadásul a múltkor érdeklődtem a GYES miatt munka alatt, mert nem volt a dolog egyértelmű, két helyről két választ kaptam, de a végeredmény az volt, hogy fogalmuk sincs.

Postaládatömítők. Hát vannak velük problémák. Mi egyszerűen kiiktattuk a kaputelefont. Mivel kóddal lehet bejönni, akit ismerünk az be tud jönni. Ráadásul földszinten lakunk, tehát mindig hozzánk csöngettek be.

Szex. Mi nem vagyunk letiltva. Én nem vagyok egy lepedőakrobata, de terhesen sokkal jobban kívánom mint alapból. Ez így volt az elsőnél is. Apa örül ennek, és szerinte a bőröm is sokkal finomabb. Kép

Mézgomb. cuki kis pocód van, csinos vagy. Kép Én nagyon el vagyok bálnásodva.Kép

Melcsi, tényleg tök jó a kép a babádról. Na és a lakhelyéről is. Kép

Pogi, Te is csini vagy, és biztos jó lehet a szép új lakásban. Legyen ott nagyon sok boldog évetek. Kép

Szilvi, tényleg nem vagy százas. (létrázás) Kép A kocsit láttam a babaszobán, hogy nem tudtad eladni. Sajnálom.

Kicsit magunkról. A lányomnak még mindig nem múlt el a taknya, de már nagyon unom, mert borzalmasak az éjszakáink. Én viszont nagyon rosszul viselem már a terhességet. Mivel alapból rámkerült már a 10kg súlyfelesleg most meg még legalább 6, egyszerűen nem bírom. Lihegek, röfögök, úgy megyek mint egy medve, szóval már nagyon túl lennék rajta. De még három hónap!!!

Milyen érzés, akinek már csak pár hét van hátra? Én kiváncsi leszek, hogy élem meg, mert nekem az első 4-5 héttel előbb jött. Kicsit be is vagyok parázva, mert attól félek, hogy ez nehogy még előbb jöjjön, főleg, hogy most nem tudom kímélni magam a lányom miatt.

Tényleg Csandyékról nincs hír?

Gátmetszés: Nekem volt, mert pici babánál muszáj. Nem volt kellemes egy pár napig, de összességében, nem nagyon korlátozott semmiben. Bár az is igaz, nem tudom, hogy ezért volt e, de utána 1 évig elég gáz volt a szex. Mindig egy erős szúrást éreztem behatoláskor, épp ezért lehet, hogy a 10 újjamon meg tudnám hányszor voltunk együtt ilyen módon a párommal. Remélem nem gáz, hogy ennyire nyíltan írok erről.

Most az idegesít, hogy megint köhögök és ettől nem tudom 100 százalékban tartani a vizeletemet, annyira kellemetlen. Ezt is utálom. Legyen már június.

Kicsit irigylem az első babásokat, mert nekik még csomó mindent meg kell venniük. Persze nem anyagilag. Nekünk meg mindenünk megvan, csak kocsit vettem. Meg azért még pár rucit. Tegnap voltam kint a cipő-ruha vásáron és az egyik gyerekcuccosnál (Piroska nagyker) volt egy turkáló. Ott minden 800 forintba került és nagyon cuncus kis kantáros farik voltak köztük. Be is ruháztam kettőre, és ettől tök happy lettem. Az meg még nem is meséltem, hogy vettem még egy babakocsit. Vagy már leírtam nektek? Nem is tudom. Szóval vettem Bergont, ami gyönyörű, de fél tonna, szóval BKV közlekedésre nem alkalmas. Egy anyuka a játszón éppen ki akarta vinni a börzére a Hauck kocsiját hordozóstúl, ami jóval könnyebb mint a Bergon, de csak egy irányból tolható. Megkérdeztem mennyit akar értem, 13-15ezerre gondolt a kettőért. Én mondtam, hogy csak a kocsi kéne, azért adok 10-et. Megbeszélte a férjével, és végül hordozostúl együtt odaadja 10ért. Hétfőn megyek érte. Teszek ide egy képet, ami egy újról készült, de ez kb. 1 éves. Szerintem megérte, de még apa nem tud róla.Kép

Kép

Bocsi, hogy ennyit írtam, de ritkán jövök és ilyenkor ami eszembe jut azt megosztom veletek.

Edit

Kép
Kép
kanyin

Sziasztok!

Nekem sem ment a bnet Kép

Pilchard: nem küldtem át a gyomiégést, nekem is meg van Kép

Ex: jobbulást az ínyednek.

Mézgombi: Hú de szép már a te pocid is Kép És grat a holnapi 33-hoz.
Jó megjártad. Olyan bunkók tudnak lenni ilyen helyen az ügyintézők. Ilyenkor magamba mindig azt mondom: remélem a te lányod, menyed... akárkid is így jár majd, ha valamit várandósan el kell intéznie.
Nem is értem a társadalmat. Oké, hogy nem betegség a kismamaság, de egy csöppnyi megértést azért megérdemelne minden kismama. Én régebben is örültem mikor segíthettem akár egy kismamának, vagy egy idősebb embernek, nekem volt jó érzés. Látszik vidéki vagyok...

Megkérem apát enyém pocakról is csináljon már képet. Mindig csak ígéri...

Szilvi: azért a létrázást már ideje lenne abbahagyni. Nem neked való az már Kép

Hello: örülök ennek az örömhírnek Kép nagyon szuper Kép Ezek szerint tényleg képes visszazáródni Kép

Colette: kézi vizsgálattal állapítja meg a doki a méhszáj állapotát.
A számok jelentése: a méhszáj hosszúságát, külső méhszáj, a nyakcsatorna ill. a belső méhszáj nyitottságát jelzi centiméterekben. A legjobb a C3000. Ha a szám C2000 akkor az azt jelenti, hogy a méhszáj kb. 1 cm-rel rövidebb a kelleténél, de teljesen zárt.

Mensi: nekem mikor megvolt időnként a falat vakartam. Kaptam egy számomra csodagyógyszernek nevezett gyógyszert (Apranax), amiből néha több szem is lecsúszott +algopirin egy kis cataflammal Kép Azt mondták, hogy ezen csak a szülés fog segíteni. Utána meg sem fogom érezni a mensit. Hát igencsak kíváncsi vagyok rá...

Megyek tanulok kicsit.
Puszika
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok lányok!

Annyit írtok mindig, ami jó:-) de alig tudom visszalolvasni.

Már úgy várom a hétvégét, mert megyünk megrendelni a kiságyat és pelenkázót:-)Nektek is vásárlási ingeretek kezd lenni így a vége felé?

Pogi,
aranyos a pocid nagyon:-)

Mézgombi,
nagyon édi a te pocid is:-)
sajnos holnap nem tudok menni tornára veletek, mert a házidokinál kell a táppénzes papírokat intéznem:-( A jégkrémet én is megkívánom mostanában pedig nem vagyok egyáltalán édesszájú különben.

Kanyin,
nagyon jó a babakocsi:-)

Hello,
csak nem Te is Rh negatívos vagy? Nekem is nézik az ellenanyagot mindig, meg állítólag nekünk nagyonn az esély, hogy besárgul majd a babánk és többet lesz kék fény alatt.Ja és grat a jó eredményekhez. A baba lehet ilyenkor negatívos és apa után pozitívos is ugye?

Norwel,
nagyon édes a kép, amit feltettél:-)
Különben az a furcsa nekem is, hogy eddig C3000 volt és persze hogy nem mondta a doki, hogy vigyázzunk, de most a C2000-errel nem lesz gond?

Szilvi,
azért a létrázással még vigyázz.

Kisvirág,
Voltam a felkészítőn nagyon aranyos védőnő tartotta és érdemes lesz majd szerintem az áprilisira elmenned ha jól leszel, de különben majd a korházban is lehet tőle , csecsemőstől és gyerekorvostól is kérdezni majd.

Nekem múlt pénteken C2000 volt, az nem jó? Nekem nem mondott semmit a doki, csak hogy többet pihenjek azért de tornázhatok meg minden? szerintetek?

Állítólag a szex, takarítás,meleg fürdő, lépcsőzés jó a vége felé ha már szülni szeretne az ember, mert megindíthatja, ez igaz vajon?

További szép napot Nektek!
Kari
(32+3)
kari

Sziasztok!

Nagyon unom már hogy fél napig nem lehet irni,olvasni,már ezt a kis örömöt is elveszik az embertől!Kép

Voltam fodrásznál,de mire hazaértem katasztrófa lett a hajam,eláztam kicsit,meg fújt a szél is.
Este lesz kép!
Képzeljétek hogy jártam!Találtam rácsvédőt,360x24cm-es,2200 ft-ért,örültem is mint majom a farkának,mert ilyen jó hosszút akartam hogy mindenhol legyen.Hazaérve fel is szereltem,gyönyörködtem benne,aztán jött a kisbogár a fülembe,hogy ez szép és jó,de ha lefekszünk az ágyra,onnan nem látok majd be hozzá.Hát ez eddig eszembe sem jutott.De aztán tőlem szokatlan módon,gyorsan kitaláltam amegoldást is,azon az oldalon ahol az ágyunk van a szélén duplára hajtottam,igy már fogom látni Amelit!Tiszta hülyének érzem magam ilyenkor!

De ma kaptam jó hirt is,eü.pénztár tag vagyok,és egy csomó mindent kifizetnek ha agyógyszertárba,vagy gyógyászati boltba veszem,és mivel van most a számlán sok pénzem ki is használom ezt.

Mézgombi,Pogi:örülök a képeknek,de én fejecskéket is szerettem volna látni hozzá.Már ugyis megmutattátok Magatokat!

Mézgombi:nagyon tetszik a fölsőd,tavaszi hangulatot idéz bennem.

Doren:nagyon aranyosak vagytok!!!Megmondom őszintén mostanában nem néztem a profilokat.
Este láthatsz.Amúgy volt fent képem,de most a plüssmacskám került be vhogy a helyére.

Kanyin:36 hetes vagyok-vagy ilyesmi,már én sem tudom.Milyen érzés?Nekem már semmihez nincs kedvem-olvasás,tv-és,zene,stbb,,-a babanet ami megy,úgy érzem lassan megy az idő,egyre lassabban.Nézegetem Ameli ruháit,elmélkedek,szóval már nagyon babáznánk!!!

Szilvi:Nagyon merész vagy,de most már állj le az ilyen akciókkal!!!!!!!!!!!

Csajok:biztos én vagyok hülye,de nem merem kimosni a ruhákat,mert attól tartok hogy nem lesz jó a méret-56-ak-és akkor nem tudom nagyobbra cserélni.Mert olvastam hogy tök nem egyformák a ruhák,hiába ugyanaz a méret.

Na most ennyi,ha megjön Peti,felrakom a képeket!

KépKép

KépKép
pilchard

Kanyin, négy-öt hét korábban, az nem olyan gáz! Én már kiegyeznék annyival... remélem, nem jön majd annál hamarabb! Nagyon pofás az a kocsi, tényleg látszik, hogy nem két kilós! Kép Az enyém sajna nem átfordítható karos, viszont pehely könnyű és esernyőre csukható. Majd meglátom, h beválik-e aztán újragondolhatjuk a másodiknál! Kép

Kari, igen, igaz!

Pilchard, a fejem egyszer rámegy, egyszer meg nem a képre, attól függ, h milyen messzire sikerül elugranom a géptől miután megnyomom a gombot Kép

pogacsa

Akkorát durmoltam délután, hogy az összes mérgemet kialudtam magamból...Kép
Már csak egy dolog egyre fárasztóbb, szegény férjecském holnap megy államvizsgázni, és már tök kivan, mondja fel ezerrel, nekem meg zsong a fejem tőle. És még milyen arcot vág! Mint aki kivégzésre készül...Olyan rossz így látni...
Ráférne egy kis drukk... Kép

A pocakkal kapcs. köszi a pocak nevében! Kép

Szilvi, anyukám szerint állandóan nő a hasam, de lehet, hogy már csak lentebb van. Én nem igazán tudom megítélni magamnak. Mindenesetre annyira nem bánnám, ha már nem lenne túl sokkal nagyobb. Viszont erre kicsi az esély, azért még van pár hét. Kép A létrázást már tényleg hanyagold!
Sajnálom, hogy nem jött össze a babakocsi eladása.

Doren, hát csak reménykedtem, hogy a kencék segítenek. Alapból nem vagyok csíkosodós, ezért gondoltam, hogy elkerülhetem. De még nem vészes a helyzet, csak ne is nagyon szaporodjanak! Kép

Csandyval kapcs.: már egy ideje gondolkodom, hogy mit csináljak, azt hiszem holnap ráküldök egy üzit. Ugyanis abban maradtunk, hogy felhív, ha otthon lesz. Eddig még nem jelentkezett, és én meg nem mertem zavarni, de azt hiszem most már eltelt annyi idő, hogy rákérdezzek nála a fejleményekre. Szóval, amint lesz infóm, megosztom!

Én a terhesség egyik legjobb velejárójának tartom, hogy ilyenkor nincs meg! Kép Én is iszonyatosan görcsölős, szenvedős vagyok! Szintén csak a Cataflam segít, meg melegítő párna a derekam alá.
Jó lenne, ha szülés után enyhülne...

Pilchard, ez azon fölsőim egyike, amely még rámjön, és elfogadható mértékben lóg ki a gatyám pocakbetétje. Kép A fejem már nem fért volna a képre, ez csak egy telcsis kép, és így is kicsinyítenem kellett. De Te már láttál, és én is Téged az iwiwen! Kép Azért kíváncsi vagyok az esti képre!

Kari, jövő héten meg nem lesz torna, egyébként én sem leszek Pesten, utána meg lehet, hogy már nem fogok járni. A férjem már így is aggódik, nehogy megerőltessem magam. De akkor majd elmagyarázom, hogy lehet odajutni.

Kisvirág, általában én is úgy vagyok, hogy már nem lepődök meg az embereken, de aztán mégis történik valami, amin fennakadok. Az, hogy a fiatal pasi a pofámba bámulva ücsörög a tömött metrón, miközben én előtte csüngök a kapaszkodón -már "természetes" jelenség...

Kanyin, jobbulást a kislánynak! Az utolsó hetekkel kapcsolatban hasonlóak a tapasztalataim, mint Pilchardnak. Jönnek a nyűgök, és a fáradékonyság zavar a legjobban, meg néha úgy szuszogok, mint egy 100 kilós ember lépcsőt mászva.

Hello, örülök a jó eredményeknek! Kép

Na, intézkedem vacsi ügyben. Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Pogácsa: Köszönöm a kismamaruhás infót! Te vásároltál már nála? Milyen áron vannak a nacik?

Gombi: Én is megyek az OEP-be jövő héten. Nekem általában mázlim volt eddig és mindig aranyos nénit fogtam ki…Sajnálom, hogy te így jártál…

Hello: látod, látod….biztosan jó kislány voltál és ezért záródott vissza

Kisvirág: Nekem az unokahugom volt ilyen szenvedős a mensivel. Neki nagyon korán megjött kb. 8 éves volt és az elején 2 hetente és valami iszonyú sok vért veszített. Egy ideig fogamzásgátlóra fogták, hogy az majd hormonálisan rendbe teszi, de az sem sokat segített. Egy idő után rendszereződött, de olyan erős görcsei voltak, hogy a kezdetén 2 napig mindig feküdt. Most már 23 éves és ő is görcsoldóval el bírja viselni. Egyébként meg mit tanulsz?

Ellenanyag: nekem az első vérvételnél megállapították, hogy van ellenanyag a véremben. Én nem tudom, hoyg ez mit jelent, de a dokim nagyot nézett, ugyanis állítólag annak szokott lenni aki már szült vagy volt nagyobb műtéte. El kell majd menjek, hogy megnézzék, hogy pontosan milyen… Ti tudtok erről valamit?

Encikő

Enci és Eperke
Kép
encus

Pilchard, Mézgombi: megkerestelek az iwiw-en és bejelöltelek benneteket. Remélem nem gond... Kép

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus

Sziasztok!

Gondolom, hogy a vége a legnehezebb, meg persze a várakozás sem könmyű. Nekem ebben nem volt részem, mert nem számítottunk rá, hogy megjön a babóca. Persze most utólag örülök, mert bztos könyebb volt megszűlni mint egy 3-4 kgost, de akkor azért nagyon meg voltam ijedve. Szerencsére nem volt vele semmi baj a sárguláson kívül. Viszont most már úgy érzem magam, minha a finishben lennék. Esküszöm kész vagyok. Ma elindultam gyalog a munkahelyemről a Naphegyről lépcsőn, mert ha busszal megyek körbe, akkor az 40 perc a dugó miatt. Félúton eszembe jutott, hogy ott hagytam valamit. Hát mit mondjak mire visszamásztam a lépcsőn, meg az emelekdőn majd kiköptem a tüdőmet és remegett a lábam ezerrel.
Kép

A kislányomnak köszi a jókivánságot, de most hogy ne legyen már egy kis örömöm, mire hazaértem már kétszer hányt, aztán hasmenése volt és hőemelkedése. Totál kivagyok. Most abban reménykedem, hogy tegnap hallottam egy anyukától, hogy a doki Kalcium ampullát írt fel a gyereknek az elhúzódó orrfolyás miatt és adtam neki kétszer. Hátha ez zavarta meg. Reménykedem.

Pogi. Ez a kocsi nem a nagyon nehéz, ezt vettem a BKV-záshoz. Kb. 8 kg. De a bergon, amiről már régen tettem fel képet legalább 15 kg, és bazi nagy.

Csináltam egy képet a két kis gyatyóról amit vettem, olyan édik, nem baj, hogy felteszem?
Kép

Kép
Kép
kanyin

Encus, visszaigazoltam! Kép Jók a képeid! Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Encus!!!
Nekem is volt ellenanyag a véremben!
Igen,jól tudod vagy azoknál van akik vért kapnak,műtét során vagy akik voltak már terhesek!!!
Ez az RH összeférhetetlenség!
Ált.az első terhesség teljesen veszélytelen,de a második nem!
Ha nem volt műtéted,akkor valszeg mint én,voltál már tudtodon kívűl terhes!
Azt mondják 80-90%-ban minden nő átesik ezen!
Ez menstuációval távozik,és sokszor fel sem tünik!
Most leveszik majd mégegyszer a vért,és nézik az ellenanyagot!Nálam,annyira nem magas,de én AB negatív vagyok a párom 0 pozitív,a baba utobbit örökölte,és nekem a szülés után 24 órával ellenanyagot kell kapjak,különben kampec!

Remélem tudtam segíteni!Kép

Kanyin!Jobbulást a kislánynak!!!Neked meg nyugi!Kép
Jó a babakocsi!Nagyon jó az ára is!
A rucik is aranyosak!Ez az üzlet XIV.kerületben van a Bosnyáktól visszább?

Mézgombi!Apjuknak megy a drukkkkkkkk!!!!Kép
Este,hogy fogsz alukálni?Kép

Kisvirág!Sikerült tanulnod?
Hogy van a gyomrod?
Lehet nagy a haja a babátoknak!Kép

Sok puszi!
Jó étcakát!

Szilvi

Kép
szgoron

Szép estét,
nem akarom elszólni magam, kivételesen a fiam olyan szépen elaludt ma Kép Ráadásul facér vagyok, férjuram mh-i vacsizik.

Kanyin, jobbulást a lánykádnak, a doki mit mond erre a nagyon elhúzódó nyavajára? Nagyon édesek a rucik.
Nekem még hét hetem van, nem szeretném ha előbb jönne manófej, de igaz, ami igaz, már nekem is nehezebben megy a sima séta is. A fiammal talán nagyobb pocim volt, és emlékszem, hogy azon röhögtem, hogy az utcán a nénik simán leelőztek...

Mézgombi, ha sikerül Csandyval értekezned, én is minden jót kívánok nekik Kép
A multkor a villamoson felszálltam a pocakommal, a kezemben a fiammal és a kismotorral, mindenhol ültek, jól körbenéztem, végül egy néni adta át a helyét... Még én éreztem rosszul magam, mert látható távolságban fiatalok ültek Kép No comment!

Szilvi, azért a létrázást talán kihagyhatnád, bár én nem szólok semmit, mert a fiammal az utolsó héten pakoltam vissza a könyvespolcra a könyveket Kép De kockáztatni feleslegesen tényleg nem kell. Sajna megvárnak ezek a feladatok.

Hello, szuper hírek! Gratulálok. Valamikor majd csak összejön a tali, mi hétfőnként tücsökzene után a MOM müv.ház játszóterén landolunk. A többi nap eléggé rapszodikusan alakul, mert most házügyeket is intézek. A lakást még mindig csak elméletben áruljuk Kép, van egy lehetséges vevőnk a házból és sajna ez ellustít bennünket.

A hétvégén remélem mi is kialakítjuk végre a kicsi vackát, meg elővetetem végre a férjemmel az elpakolt cuccokat. Hiszen szépen lassan parkoló állásba kell készíteni a kórházi pakkot is Kép

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
doren

Üdv!
Gombi, OEP-es nő egy nagy ****. Remélem, azért volt eszük, hogy min. ajánlva adták fel, tehát ha nem kapod meg, akkor tudsz reklamálni. De ne kerüljön sor erre!!!!
A párodnak mennek a drukkok: ++++++++++++++++ (és még egy egész szerelvénnyel!).
Pocak: nálunk anyukám majdnem "féltékeny" rám, mivel, mikor velünk volt terhes, apu nem mutatott iránta (irántunk) érdeklődést, az én pocakom viszont nagyon foglalkoztatja (vagy a benne lakó Kép ).
Hello, a köldöke alatt egy arasszal van némi urológiai probléma, amit a doki egyelőre kenőcsökkel próbál helyretenni néha több, néha kevesebb sikerrel, mivel a műtétet a férjem korában már nem javasolja. Viszont szvsz muszáj lesz, mert ez így nem állapot...
A méhszájas eredményhez grat, csak így is maradjon.
Edit, akkor végül hasonló babakocsiban fogjuk tologatni a bébijeinket.
A pisilés rossz dolog lehet, épp ma, a szuszogós óra előtt beszélgettünk erről a védőnővel, hogy a kismamának milyen rossz érzés, hogy még ez sem megy... Saját véleményem nincs, mert egyszerűen nem produkálok ilyet. Pl. a gyomorsavam sem magas, meg semmi "terhességi tünet". Én anti-hipohonder vagyok (nem tudom, hogy írják). Kép
Kisvirág, azért erről a mensigörcs nincs szülés után című akármiről majd számolj be, ha még akkor együtt lesz kis csapatunk. Engem csak úgy érdekelne, mert görcseim ritkán voltak - hál' Istennek!
Kari, a szex azért indíthatja meg a szülést, mert ugye az orgazmus (ha van) méhösszehúzódást eredményez. A meleg víz igazából nem erre való, az arra jó, hogy lazítja az izmokat, tehát elvileg kevésbé fáj, de tény, hogy ugyanakkor intenzívebbé is teheti az összehúzódásokat a forró vizecske (már aki bírja, én spec. nem).
Pilchard, látom, Peti még sehol, legalábbis kép nincs. Kép Én minden rucit kimosok...úgyis rég vettük őket, a blokk már tutira nincs meg, tehát becserélni így se-úgy se tudjuk őket, ha meg óriásbébink lesz, akkor átadom másnak, úgyis sok a kismama körülöttem. Kép
Encus, én is mindjárt megkereslek az iwiwen és bejelöllek!

A véreredményem: éhgyomri vércukor 4,51, a vizeletemben nincs (abban megint keton van, a múltkor is volt...). A többi része megfelelő, legalábbis nincs rajta csak eggyel több csillag. Kép

Jó éjt mindenkinek!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Encus, igen, vettem már két nacit tőle, darabját 3800-ért... és ha melegebbre fordul az idő, megint menni fogok vékonyabb nacikért! Meg most varrt egy csomó felsőt is, majd megnézem őket is!

Azt néztem a wiw-en, hogy már egy csomó mindenki van a "fórumos" kategóriámban! Kép

Kanyin, wow, pedig milyen masszívnak néz ki! Akkor nagyon szupcsi kocsit fogtál ki!!!!!

Na húzok aludni, puszi!

pogacsa

Jó reggelt mamikák!

Tegnap próbáltam írni de tudtam ellküldeni mert sz.. volt a babanet.

rácsvédő: nekem volt az első gyereknél de elég hamar letépte és engem is idegesített, hogyha benéztem a szobájába akkor nem láttam az ajtóból semmit. Ezért eszembe se jut, hogy feltegyem.

fénykép: nem azért nem teszek fel képet mert inkognitóba akarok maradni, hanem azért mert nem rendelkezésemre megfelelő technikai háttér.

Képzeljétek el az egyik ismerősömtől kaptam 6 db kismama nadrágot és 3 felsőt ( nagyon divatosak).
Annyira örülök neki csak az a kár, hogy már csak 9 hétig tudom hordani.

Tudom, hogy megbeszéltük, hogy nem politizálunk de remélem azért mindenki elmegy vasárnap szavazni, hátha jobb lesz.

Helló! 12 kg plusznál tartok én is. Rájöttem, hogy neked azért nem látszik annyira a baba mert magas vagy és így jobban elfér a pocakodba.

Kanyin! Nagyon jó üzletet csináltál a kocsival, szuper és ennyi pénzért.

Gombi!
Gombi Apának ezer drukk, biztos nagyon jól fog vizsgázni.

Pogi!
Vadonatúj lakásba költöztetek?

Lányok akik közel vagytok a szüléshez nagyon irígy vagyok ám rátok én már nagyon nehezen bírom a lányommal sokkal könnyebb volt.

Katus 30+4

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Rég írogattam Nektek...nagyon pörögtem a héten. De mentségemre legyen, hogy olvasni azért olvastam mindentKépSokszor este 10körül csak azért kapcsoltam be a gépet, hogy elolvassam a termést, de fáradt voltam bármit is írni.

Múlt hétvégén lomtalanítás volt otthon Veszprémben, aztán hétfőn nagytakarítottam itt Pesten....mindennek meg is lett a böjtje: két napig meg sem tudtam mozdulni, annyira fájt a derekamKép

Szépek a pocis képeitek, nekem még mindig nincs olyan amit feltehetnékKép pedig olyan büszke vagyok ráKépKépKépKép

Képzeljétek el én egy pozitív élményről tudok beszámolni. Tegnap elöl felszálltam egy tömött buszra, a sofőr kijött és megkérdezte, hogy kérjen-e nekem egy ülőhelyet? Mit szóltok hozzá? Még van ilyen isKépKép

Tegnap elött voltunk dokinál, minden rendben van. Nekem C: 2100, ami egy kicsit rövidült, meg a külső egy nagyon picit nyitott, de semmi korlátozást nem írt elő nekünk a doki.
A Manó épp a lábbújját rágcsálta az UH-onKép
Most négy hétig nincs semmi vizsgálat, de a 28. héten megyünk 4d-re....még egy hónap és kiderül, hogy fiu, vagy lány?

Vizsgázóknak, és vizsgázós párotoknak megy a sok drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem is el kellene kezdenem tanulni, de nagyon nehezen veszem rá magam.

Ma vagyunk pont 24 hetesekKép

Megyek és nyakamba veszem a várost...a jó kis pénteki pesti dugóbanKép

Zsu 24+0

Kép
zsu11

Sziasztok!

Sajnos Peti későn jött haza,és tök hulla volt,igy elnapoltuk mára a képfeltevést,most meg nem működik a progi,amivel le tudnám kicsinyiteni.Kép

Encus:jók a képeid!!De tök fura hogy mindegyiken milyen más vagy.Lesz még olyan lapos hasad,ne aggódj!!

Katus:fénykép:értettem,de sajnálom.Ez van.
Szavazni nem tudok,mert ahhoz haza kellene mennem Borsodba,még nem vagyok itt állandó lakcimen.Anyu akart ugyan papirt kérni,de tök pancserek voltak,igy nem lett belőle semmi.

Hogy aludtatok az éjszaka?Én nagyon szarul,virrasztottam pár órát,de már unatkoztam nagyon.Meg ha hajnalban felébredek akkor Ameli is nagyon beindul,úgyhogy remegett,hullámzott a hasam ezerrel.Persze közben éhes is lettem,nem szoktam hajnalban enni,de már annyira korgott a gyomrom hogy muszály volt.

Megyek ma abarátnőmhöz itt a faluban kicsit pletyózni,este meg dokihoz.
És persze felrakom a képeket ha a program hajlandó elindulni.Bár ahogy nézem elég horrorisztikus a kép rólam,a szemüveg vhogy nem jó fényben volt,vagy nem tudom,de bizarr lett a szemem igy.

Puszi.

KépKép

KépKép
pilchard

Helló lányok!

Tegnap olvasgattalak benneteket, de elég szarul voltam, mert ugye elmentem az OGTT-re (ellenanyagszűrés és teljes vérkép is most volt). Ez kínzás, mármint a cukorivás. Pedig volt már benne részem 5 évvel ezelőtt, de ezt most egy kicsit rosszul viseltem. Ráadásul 7-re mentem, jól kifogtam a "vérvevős néniket". Nagyon jó vénáim vannak, mégsem találta meg, így 3 szúrás lett belőle. Aztán megittam azt a löttyöt...Még itt nem is volt probléma, de a második vérvételnél már egy kicsit meguntam, hogy ott is másodszor találják el a vénámat, akkor már megint más nénike vette le. Aztán meg annyira éhes lettem... Azt hittem, hogy felfordulok. De hiába ettem, egész nap csak émelyegtem, és nagyon rossz volt a közérzetem.
Hát ennyi röviden a tegnapi napról. Ma fogják kipostázni az eredményt, tehát hétfőn fogom megtudni, hogy mi az ábra.

Szgoron, Encus!
Én is ellenanyagos vagyok, tegnap vették le a vért II. szűrésre. Az elsővel nem volt semmi gond, negatív lett. De ugye ezt folyamatosan (összesen4x-szer ha jól tudom) nézni kell. Legalábbis 4 alkalom vagyis 4 táblázatocska szerepel a papíron, amit mindig vinni kell magammal ilyenkor. Most egy kicsit megrémísztettetek, hogy a tietekben találtak.

Szerdán nagyon szép kismama holmikat vásároltam magamnak, pontosan olyanokat, amilyeneket elképzeltem magamnak. Hát annyira örültem. Főleg azért, mert esküvőre megyünk május 6-án, (remélem addig minden rendben lesz)és nagyon elegáns dolgokat is tudtam venni. Ráakadtam itt Nyíregyházán egy Gólyahír nevezetű üzletre, és annyira nagy a választék, legalább 15 színű és fazonú és anyagú nadrág... szebbnél szebb felsők, kosztümök, szoknyák...Ilyen nagy választékkal még sehol sem találkoztam, már 3 hete csak ilyen boltokat kutatok és nézelődöm.És ami a lényeg, elfogadható áron. Egy nadrág 7.000 forint. Székesfehérvári a készítő. A pontos címét és telefonszámát megnézem, ha valakit érdekel, hol forgalmaznak még ilyen dolgokat. Azt mondta a nőci, aki ráadásul nagyon kedves volt, hogy Marsi és Holló is ettől a készítőtől viszi-vitte a ruhákat.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!
Pilchard:akkor este várjuk a képeket!!!Kép
Én most jól alukáltam!Kép

Jurem:nem kell félni ettől az ellenanyagos dologtól!Ez akkor veszélyes ha nem veszik észre!
De mindannyian járunk rendesen vizsgálatokra,így kiszűrik!
Sajnálom ezt a terheléses vizsgálatot!Kép
Átérzem a helyzeted,csak nekem még jó szarok is a vénáim!Ált.3-om alatt én sem úszom meg!

Zsu:gratulálok a 24-héthez!Kép

Puszi:
Szilvi

Kép
szgoron

Üdv!
Jurem, azért remélem, mára jobban lettél! Nekem rosszak a vénáim (vagyis alig látsznak és könnyen sérülnek), két napja mégis elsőre sikerült megcsapolnia a néninek, és még be se kékült. Kép
Pilchard, várjuk a képet nagyon!
Katus, ha nem okoz gondot, légyszi írd már meg, hogy a kórházban milyenek a nőgyógyik. Van egy körösladányi ismerősöm, neki gyűjtök infokat (nemrég lett egy kétcsíkos tesztje).
Zsu, grat a kerekhez! A sofőrbácsi nagyon rendi volt, nekem valszeg nem lesz ebben részem...

Kedden megyünk este UH-ra. Majd előtte magamba borítok egy kis kólát vagy kávét, vagy mindkettőt. Aztán úgyis bealszok. Kép
Erről jut eszembe: a múltkor panaszkodtam, hogy kétszer keltem fel este. Úgy látszik, a köv. éjszaka a szervezetem, már csak az átlag megtartása végett, nem keltett egyszer sem! Kép Tegnapról mára pedig megint egyszer keltem, fél öt körül. Remélem, ennél rosszabb nem lesz...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ellenanyag:
Szgoron: köszönöm a felvilágosítást az ellenanyaggal kapcsolatban, de nem teljesen tiszta a dolog. Mi köze van az én ellenanyagomnak az összeférhetetlenséghez. A páromnak még nem is tudom, hogy milyen a vércsoportja. A dokim nem is kérdezte, nem is foglalkozott vele. Nekem meg azt mondta, hogy azért kell tudni, hogy mi az ellenanyag, mert ha komplikáció van a szülés közben akkor csak olyan vért kaphatok, ami olyan ellenanyagot tartalmaz, mint az enyém. Miért kell te kapjál szülés után 24 órával?
Jurem: 4x kell levenni? Milyen papírt kell vigyél magaddal??? Nekem az első vérvételnél megállapították, hogy van, ezekután a dokim azt mondta, hogy el kell menjek a Karolina úti OVSZ-be, hogy ott megnézzék, hogy milyen van, de az ráér bármikor a szülésig…

Pogácsa: ez nagyon korrekt ár a nacikért, figyelembe véve a piacot. Azt hiszem én is fel fogom keresni a hölgyeményt, bár amióta egy hete nem voltam bent a városban, viszketést kapok már a gondolattól is, hogy be kell menjek, főleg most az árvíz miatti dugók teljesen hazavágják a közlekedést… Kép

Iwiw: köszönöm a bókokat. Ági: Igen, sokan mondták, hogy sok arcú ember vagyok. (ez alatt nem kell ám kétszínűséget gondolni Kép )… nem hiszem, hogy lesz még olyan kockás hasam és mivel még nem szültem, rettegek, hogy a megnyúlt bőr a pocimon nem fog visszamászni a helyére. Tudom, hogy ez hűlye hiúsági téma, de nekem mindig nagyon szép pocim és popsim volt, mert tornász voltam. Aztán volt egy kis zűr az életemben és meghíztam majd hirtelen lefogytam és csíkos lett a fenekem. Most meg a pocim is haza lesz vágva. Tény, hogy Eperke mindent megér, de attól én még szeretném visszakapni a régi testemet Kép Kép Annyira irigkedek a barátnőmre akinek 5 éves fia van és nádszálvékony. Õ meg rám irigykedik, hogy megint babánk lesz (hihi)

Képzeljétek ma reggel majdnem elfelejtettem elmenni a védőnőhöz. Mindenki elment itthonról én meg leültem reggelizni a laptoppal az ölemben, mondván, hogy addig olvaslak benneteket, mire beugrik, hogy te jó ég!!!! 9-re kellett menjek, és 3/4-kor esett le. Ennek ellenére időre odaértem, bár vizeletet csak módjával tudtam produkálni, mert reggel eszembe sem jutott, hogy "készüljek"... A dologhoz előzményként hozzá jön még az is, hogy múlt hét pénteken sem tudtam menni, mert utolsó munkanapom volt... Kép

Pusza mindenkinek...megyek összeszedek egy kicsit a family után Kép

Enci és Eperke
Kép
encus

Encus, szerintem is lesz még kockás hasad, igaz, várni kell rá egy kicsit, de végül is nagyban múlik rajtad, hogy mi lesz! Kép
Nekem sosem volt, szerintem nem is lesz, de tény, hogy lassan már nagyon parázok, hogy a kezdetekhez képest még mindig mínuszban vagyok, ami a súlyomat illeti...
Ma megmértem a pocimat: 112 cm. Kép
Hozzám mindig kijön a körzetes védőnő, a tanácsadóshoz meg havonta egyszer kell menni, de mindig beírom a naptáramba, ez a tuti. Kép

Na lassan öltözök, mert ebédidő van.

Ági és
KépKép
exdeus

Ex!

Nem tudom konkrétan mire gondolsz.
Van ilyen is olyan is. Mindenkinek más az igénye az orvossal szemben.
Egyébként kb 10 vannak ebből nekem 3 abszolút nem szimpatikus. 2 orvost nagyon szeretek ( ebből az egyik az én orvosom)
Vannak ezen kívűl ifjú titánok ( talán 3 de őket nem ismerem)
Van-e a barátnődnek konkrét neve,mert akkor talán többet tudok mondani.

Az a szokás, hogy akinek va fogadott orvosa ahhoz más nem nagyon nyúl szüléskor csak amikor bemegy a kórházba szülni akkor megvizsgálja az ügyeletes.

Kérdezzél!

Kép

Kép
katus73

Üdv!
Katus, nem nincs konkrét neve, mivel nem olyan régen laknak Békés megyében. Tőlem érdeklődött, mivel ugye Csabán tanultam, de hál' Istennek ott nem volt szükségem nőgyógyászra, így sajna nem tudok neki segíteni.
Mondtam, hogy nézzel fel a babanetre, hátha talál hasznos infokat. Neked ki a dokid?
Zsu, na kellett nekem sopánkodni... Képzeld, jövök haza busszal a mamáméktól, és utánam száll fel egy idősebb néni. Az ajtónál levő ülésről felkel egy kb. 35 év körüli hölgy, és megkérdi, hogy leül-e. Én azt gondoltam, hogy az idősebb hölgytől kérdezte, és nem! Jól meg is lepődtem... Kép Aztán leszállásnál egy néni nekem jött egy kicsit a szatyrával, és bocsánatot kért. Persze a "hab a tortán" az volt, hogy odaállok az ajtóhoz, és aki mellettem ült, szó szerint majd' fellökött...pedig én is leszálltam! Hogy mi volt neki sürgős????

Fél óra múlva indulok a kozmetikushoz, fazongyanta. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ma is szép időnk van. Kép

Kanyin: szegény kislányod. Neki is biztos már nagyon rossz, hogy nincs jól Kép
Nem értem miért a júniust várod? Nem júliusra vagy kiírva?
Szerintem tök jó áron vetted meg a kocsit és jól is néz ki. Akkor most két kocsija is lesz a babának?
Édesek a kis gatyók Kép

Kari: végül hol veszitek a kiságyat? Mi még mindig nem tudjuk. Bár még van időnk.
Szándékomban áll elmenni májusban erre az előadásra. Jó is lesz, mert akkor épp szét lesz bombázva a lakás és legalább addig sem leszek itthon Kép
A C2000 neked már nem gáz, mert már a 32. hétben vagy, de azért ne kezdj nagytakarítani. Pihizzél sokat. Nekem azért volt nagyobb gáz, mert csak a 21. hétben voltunk. Ezért kellett feküdnöm sokat.

Pilchard: én és eü.pt. tag vagyok és az eddigi összes gyógyszeremet, vitaminjaimat, sőt a 4D-s vizsgálat árát is visszaigényeltem tőlük. Bár már lassan nincs pénz a számlámon. A múltkor vettem egy tök szupi cipőt és papucsot is a számla terhére Kép
Jó pletyózást neked Kép Majd írj mi volt a dokinál!

Mézgombi: este már nem írtam, de egész nap megy a drukk a párodnak!!!!

Encus: szegény unokahugod. Akkor ő is jól megszenved havonta. Nekem a dokim ajánlotta az apranaxot 275 mg. Nekem bevált. Próbálja ki hátha segít neki is. Körzeti doki is felírhatja. Olvassátok el mit írnak róla.
http://drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_inf&param=0100000001116
Tanulás: szóbeli nyelvvizsgára készülök lovári nyelvből. A múlt hónapban nem sikerült Kép De ha így haladok a tanulással, akkor most sem fog pedig jöv.hét. csütörtökön megyek Kép

Szilvi: tegnap a nagy tanulásból nem sok lett. Szavakat nézegettem át, aztán megjött apa és elkezdtünk tervezgetni, hogy mi hogy legyen a lakásban. Meg mikor kezdjük, meg hol veszünk cuccokat hozzá stb. Utána meg főzicskéltem vacsit és már nem volt kedvem a tanuláshoz. Egyszerűen nem bírom magam rávenni. Mindig kitalálok mást amivel foglalkozhatok Kép
A savam tegnap egész jó volt. Bár egész nap csak tejes dolgokat ettem. Szegény kicsikém már unhatja Kép
Hát lehet, hogy hajas baba lesz, mert a párom is és én is nagy hajjal születtünk Kép

Exdeus: grat. a jó eredményhez Kép

Katus: mi nagy valószínűséggel elmegyünk vasárnap.

Zsu: csoda, hogy vannak ilyen buszosok Kép
Csodálkozom, hogy a dokid semmi korlátozást nem írt elő. Engem C2000-nél már össze akart varrni. De szerencsére a sok pihi, fekvés visszafordította a folyamatot Kép
Annyira mások a dokik. Már az ember azt sem tudja melyiknek higgyen. Grat. a kerek 24-hez Kép

Jurem: hát te is jól kifogtad a vérvevős nénikkel Kép Drukk, hogy jók legyenek az eredmények!

Hú már fél kettő. Megyek csinálok valami fincsi kaját Mogyikának. Ma ugyanis 26. hetes a kis drága.

Puszi nektek!
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Hú kicsit lassú ma bnet. Úgy látom a fél kettőkor küldött üzim most ment be Kép
Mi közben meg már meg is ebédeltünk Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Ági: sok szerencsét a fazongyantához Kép Mi jó ideje nem barátkozunk egymással. A párom a "kislányos" fazont szereti. Megszenvedtem néhányszór, még a kozmetikusomnak is fájt Kép AZóta marad a borotva. Párom élvezi csinálni Kép Kép Kép

Én most végeztem a könyvelési cuccal, most állok neki kajcsizni. Carbonara spagettit csináltam ami az egyik kedvencem ,de estére a familynek pántott padlizsán és -gomba lesz fűszeres burgonyával, bár nem tudom, hogy a férjem mikor jön haza. Tegnap este 11kor elájultam a könyv felett, de ő még akkor dolgozott Kép

Ti mi finomat ettetek?

Csajok!! Nem lesz valamikor bnet randi???

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus

Kisvirág!Gratulálok a 26-héthez!!!
Fini volt a kajcsi?Kép

Szilvi

Kép
szgoron

Csajok! Eszméletlen ez a net, ma fél napig nem ment....Mi a fülem folyi itt?!?!?!

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus

Halihó!

"Jó" ez a bnet Kép Szerintem miattam van, hogy netezés helyett tanuljak Kép

Encus: nálunk is a "kislányos" a divat Kép. Csak mióta babát várok azóta sajna nem tudtam elmenni a kozmihoz. Õ Pesten van én meg vidéken, így marad nálunk is a borotva... Kép

Szilvi: hát a királyi lakoma spentót volt tojglival. Nekem ízlett, de szerintem Mogyika nem nagyon rajongott érte. Holnap sütök neki husikát, azt imádja Kép

Ma voltunk csempét nézni. Baromi szépeket láttam. Nem is tudok majd válaszani egyik szebb, mint a másik. Kép

Puszika
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Egész délután nem ment a Babanet, pedig már be akartam számolni, hogy sikeresen túl vagyunk az első államvizsgán! Kép Hármast kapott a férjem, ő kicsit el volt miatta szontyolodva (21 napot seggelt végig), és viszont mikor megláttam, hogy melyik bizottsághoz került, akkor azon drukkoltam, hogy csak meglegyen neki. A torna után odamentem a sulijához (5 percre van), és épp már bent volt vizsgázni, Julcsikával nyomtuk a drukkot ezerrel, és tökre megörült nekünk, mikor meglátott, bejött a meglepi látogatás! Kép
Utána elmentünk kajcsizni, megérdemeltünk egy fini ebédet, mondtam, hogy én azért, mert majdnem annyira izgultam érte, mint amikor én vizsgáztam.
És köszönjük mindenkinek a drukkokat!!! Kép

Olvastam, hogy a fazon is téma volt, elkezdtem magamban röhögni, hogy én már egy jó ideje nem látom, így nem is nagyon izgat most, hogy néz ki. Kép )A férjem meg abszolút megértő, és ha a tegnap estére visszagondolok, valszeg őt sem az érdekli. Kép ) Sőt, a lábepilálással már múlt héten úgy megszenvedtem, alig értem már el, hogy még ki kell gondolnom, mi lesz a következő szőrtelenítési módszer... Lehet, hogy családi segítséget kérek. Kép

Encus, Pilchard már egyszer felvetett egy babanet-tali lehetőséget, de már babákkal. Kép Asszem majd bevárjuk egymást. Kép

Pilchard, én is nehezen aludtam el, át is mentem a másik szobába olvasni, és addig olvastam, míg be nem álmosodtam tőle, de szerintem volt már 2 óra... Reggel meg hatkor keltem, úgy hogy pótolnom kellett délután.

Katus, én megyek szavazni, és én sem vagyok még Pestre bejelentve, így vasárnap utazunk haza, miután a férjem is leszavazott.
És valszeg a jövő héten nem is nagyon leszek net közelben, mert húsvétig Félegyházán maradunk. Kép De azért majd megpróbálok anyóstól jelentkezni.

Ex, én pár kiló plusszal indultam a terhességnek, kockahas én sem voltam soha, de már most él bennem az erős elhatározás, hogy gyorsan leadom szülés után. Szerencsés vagy, hogy Te még nem híztál eddig, tényleg tök ritka az ilyen!

KépKép
KépKép
mézgombi

Üdv!
Katus, én megyek szavazni. Kép
Encus, kibírtam a fazongyantát. Már megbeszéltük a kozmetikussal, hogy milyen jól bírom, mire én közöltem vele, hogy ha sikítok, akkor is ugyanúgy fáj, maximum plusz szolgáltatásként meg is süketülünk. Kép
Mézgombi, nekem a lábborotválás még megy. Tegnap lettem simabőrű éppen. Az intim helyen csak azért van gyanta, mert a borotvától (legyen akármilyen, és ehhez akár a legjobb zselé vagy hab) egyszerűen kipörsög, és min. két napig úgy vakarnám ott, mint akibe beleköltözött egy bolhacsalád...

Ági és
KépKép
exdeus

Ex: Énis kibírtam sikítozás nélkül, csak a tapétája bánta, amit majd lekapartam Kép A borotválás nekem is vakaródzós ügy, így mostanában igazából a szakállvágóval végiggyalogol rajta a férjem, hogy megelőzzük a burjánzást, oszt annyi. Egyébként én sem látom már...

Mézgombi: mégis vajon mit csinálhatott a férjecskéd, amiből te azt a következtetést vontad le, hogy minden ok a fazonnal?!?!?!?!?! Kép Kép Kép
Biztosan te is szoglmasan gyakoroltad vele az orális feladatokat, ezért sikerült olyan jól a vizsga :-))) Gratula mindkettőtöknek Kép

Kisvirág: a spenót tényleg királyi. Legalábbis ami engem illet. Nálunk az Eperke nem szereti a húst Kép

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus

Csajok! Ez a találka, ha megvárunk mindenkit akkor csak valamikor ősszel fog összejönni Kép Én Július végére vagyok ugyebár kiírva és egy hetesen nem viszem randira a kiscsajt, gondolom más sem. Szóval....?!?!?!? Addig nem talizhatunk? Legfeljebb majd újra talizunk később...

Enci

Enci és Eperke
Kép
encus

Nem látom a két órája elküldött üzimet...Kép
Most nem tom, hogy elküldjem-e még egyszer, vagy ott van, csak én nem látom...Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Most hogy írtam, megjelentek az üzik... Hát, érdekes ma ez a Babanet!

Encus, a férjecském leordította a hajamat, és engem sem érdekelt, hogy esetleg keményedni fog a pocim utána, de asszem nem részletezem tovább... Kép Jó ez a szakállvágós módszer! Kép
A taliban én is benne vagyok, akár korábban is. Van esetleg valami ötleted, hogy hol gyűljünk, és mikor? Kép

Sajna nekem a borotva semmiképp nem jön be, nekem irtani kell, mert elég "déli típus" vagyok, így két nap után borostás, ha borotválok. Kép Tehát nekem még a fazonnál is epilálni kell, hááát, tudnék ordítani én is!

Leugrunk tékába, mert nincs semmi nézhető a tv-ben.

Szép estét Mindenkinek! Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?