Akkorát durmoltam délután, hogy az összes mérgemet kialudtam magamból...
Már csak egy dolog egyre fárasztóbb, szegény férjecském holnap megy államvizsgázni, és már tök kivan, mondja fel ezerrel, nekem meg zsong a fejem tőle. És még milyen arcot vág! Mint aki kivégzésre készül...Olyan rossz így látni...
Ráférne egy kis drukk...
A pocakkal kapcs. köszi a pocak nevében!
Szilvi, anyukám szerint állandóan nő a hasam, de lehet, hogy már csak lentebb van. Én nem igazán tudom megítélni magamnak. Mindenesetre annyira nem bánnám, ha már nem lenne túl sokkal nagyobb. Viszont erre kicsi az esély, azért még van pár hét.
A létrázást már tényleg hanyagold!
Sajnálom, hogy nem jött össze a babakocsi eladása.
Doren, hát csak reménykedtem, hogy a kencék segítenek. Alapból nem vagyok csíkosodós, ezért gondoltam, hogy elkerülhetem. De még nem vészes a helyzet, csak ne is nagyon szaporodjanak!
Csandyval kapcs.: már egy ideje gondolkodom, hogy mit csináljak, azt hiszem holnap ráküldök egy üzit. Ugyanis abban maradtunk, hogy felhív, ha otthon lesz. Eddig még nem jelentkezett, és én meg nem mertem zavarni, de azt hiszem most már eltelt annyi idő, hogy rákérdezzek nála a fejleményekre. Szóval, amint lesz infóm, megosztom!
Én a terhesség egyik legjobb velejárójának tartom, hogy ilyenkor nincs meg!
Én is iszonyatosan görcsölős, szenvedős vagyok! Szintén csak a Cataflam segít, meg melegítő párna a derekam alá.
Jó lenne, ha szülés után enyhülne...
Pilchard, ez azon fölsőim egyike, amely még rámjön, és elfogadható mértékben lóg ki a gatyám pocakbetétje.
A fejem már nem fért volna a képre, ez csak egy telcsis kép, és így is kicsinyítenem kellett. De Te már láttál, és én is Téged az iwiwen!
Azért kíváncsi vagyok az esti képre!
Kari, jövő héten meg nem lesz torna, egyébként én sem leszek Pesten, utána meg lehet, hogy már nem fogok járni. A férjem már így is aggódik, nehogy megerőltessem magam. De akkor majd elmagyarázom, hogy lehet odajutni.
Kisvirág, általában én is úgy vagyok, hogy már nem lepődök meg az embereken, de aztán mégis történik valami, amin fennakadok. Az, hogy a fiatal pasi a pofámba bámulva ücsörög a tömött metrón, miközben én előtte csüngök a kapaszkodón -már "természetes" jelenség...
Kanyin, jobbulást a kislánynak! Az utolsó hetekkel kapcsolatban hasonlóak a tapasztalataim, mint Pilchardnak. Jönnek a nyűgök, és a fáradékonyság zavar a legjobban, meg néha úgy szuszogok, mint egy 100 kilós ember lépcsőt mászva.
Hello, örülök a jó eredményeknek!
Na, intézkedem vacsi ügyben.