Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,

40 fokon mostam, és elcsesztem a dolgot. Egy piros, ami fogott, rozsaszinné varázsolta apa tökfehér drága ingét,és egy szines pamut ingén is ejetett két - három rozsaszin foltot. Mit kell ilyenkor csinálni??????

Hilfe! Help!

Eszter2004 a házitündér
eszter2004

Savitri,

igen, kölcsönkértem egy kárpitozó kiskütyüt, olyan mint egy erősebb tűzőgép és azzal rászögeltem a lésre, majd néhány csavarral a falra!

Szaladok függönyt felrakni, kész a következő adag, mert kikapcoslódásképpen ma ablakotpucoltunk egy órás séta után, és gyorsan az összes függönyünket is kimostam!
tamesz+ubul

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Eszter!
Szerintem gyorsan tedd az ingeket fehéítős áztatásba, vagy próbáld a vanish nevű csodaszert mosáshoz, vagy áztatáshoz. Ennél okosabbat sajna nem tudok mondani.

Tamesz!
Eszméletlen aranyos az a levélbaldachin!

Lassan majd csinálok én is valamit, aztán megtanulom, hogyan kell felrakni...lassan.

Jajj, nem tudom mi van velem, olvasgatlak titeket, de nincs erőm írni, olyan "lebegős" hangulatom van. Olyan, hogy most nem zsezsegek, de szomorú, vagy nyomi sem vagyok, csak...lebegős, na. Nem tudok rá jobb szót Kép

Megyek kifestem a szobám radiátorvíz által összefröcsizett részét. nincs kedvem, de túl akarok lenni rajta.

Aura
aura

Ha valaki tudja Eszternek a választ, mondja nekem is Kép Nekem is szookott ilyen néha lenni. Én vinni szoktam festeni a cuccokat valami más szinre, ha ilyent csinálok... Kép

Egyébként Rékacs, nagyon nem irigyellek. Nekem ez a hát-mellalattszúrás kismiska lehet a tiedhez képest. De a combba kisugárzó fájdalomról én valami rosszat olvastam, bár nem paráztatni akarlak, de kérdezd meg a dokitól. Akár telefonon is. Szerintem.

Ja, most állok neki nemsokára a kalácstésztának, szerencsére tavaly elküldtem nővéremnek emilben, mert az övé nem puhult meg, és most bediktálta nekem telefonon. Most vajon hányan megyünk, és mennyit csináljak? Asszem lesz 4 adag, 4 kiló lisztből, azt úgy csak jő lesz...

kikocska

na sziasztok! sajnos semmi javulás folt ügyben. Kimélő klorox-om volt itthon, semmit nem moccantak a rozsaszin foltok, pedig még vanish szappannal is megdörzsöltem. Még kimosom 60 fokban is és majd meglátjuk. Állitolag van egy csodaszer, ha megtudom a nevét megirom.

Na rohanok készülök mert megyek tanitani.

Pusza!

Eszter2004
eszter2004

Sziasztok!

Itt böngésztem a neten és emlékszem, hogy sokatoknak tetszettek Orbis gyönyörű falvédői!Találtam egy patchworkos oldalt!Középár kategóriás, vagy inkább több egy picivel!De gyönyörködni is érdemes felmenni rá!

http://www.maminka.hu/index_piros.php?target=alomkatalogus.php

Csók és további jó hétvégét!!!

Katy
32+4
Katy

Szaisztok!

Túlétem anyóshozmenést. és finom volt a kaja!

Ilona! semmiképp nem akartalak ijesztegetni, inkább magamat vigasztalom, hoyg ,másnak is van ilyen bajaKép!
Most amúgy kicsit jobb, már tudok lépegetni. És valóban a finom mozgás azt hiszem jobb.
Kikocs! A sugárzó fájdalom szerintem a görcs maradványa, de mindenképp megbeszélem a dokival, vagy a szülésznővel, majd meglátom melyikkel. De nem ma, mert mégiscsak advent harmadik vasárnapján nem zaklatok ilyennel senkit. Csak TiteketKép! de Ti eldönthetitek, hogy elolvassátok-e!

Délelőtt babaruhát szortíroztam. Ami összegyűlt, most mind átnéztem. Kiszedtem, amit tuti nem veszünk fel és szin szerint szétszedtem Most már megy az első adag mosi. A pelenkák, meg ágynemük,meg iylenek. Aztán vasalhatok! de jó!
Meg megállapítottam, hogy pulcsiban van hiány. Mert én olyan kisnadrágos kompléban gondolkodom, a tipegők annyira nem vonzanak. persze majd meglátjuk.Alvósnak való tipegőből 19 db van, és vagy 15-öt kiszortíroztamKépBodyból meg 22 hagytam meg. Az bőven elég nem? Ezek 56, 62-es darabok. Nektek hány van?

Eszter! KukaKép!Én leglábbis nem tudok jobb módszert. de ha nem muszály ne mond el, hol az az ing. Sőt te is háborogj, hogy hova bírta elbányászni és milyen írtó drága voltKép!

rékacs 36+4

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

December 7-én 8:40-kor megszületett az Isván Kórházban a lányom 3600 g-mal és 58 cm-rel, a terhesség 38 hét 6 napján. A szülést egy hét jóslófájás előzte meg és beindulása a magzatvíz elfolyásakor vált nyilvánvalóvá hajnali egykor. A kórházba már két centis tágulattal és 7 perces fájásokkal érkeztünk. Elég intenzív szülés volt, de nem kértem fájdalomcsillapítást. Ezúttal a gátvédelem is működött! Szuper.
Nagyon elégedett vagyok az Istvánnal, a szülészorvosommal, szülésznőmmel, az osztályos orvosokkal, nővérekkel.
Mindenkinek drukkolok!

Üdv.
Mackósajt
mackósajt

Mackósajt!!! Gratula!! Pont múlkor nézegettem a táblázatot, és gondoltam rátok, hogy már nemsokára te is jössz Kép Fénykép? És egyébként? Biztos most jó sok dolgod van, meg minden, de azért néha nézz ránk, és ha már egyenesbe jöttök, azért irogassál, és ha megjön a jóidő, hajrá a babástalikra Kép És nemsokára meg amúgy is több szükség lesz a tapasztalt anyukákra, mint a nyugtató kismamákra! Sok sok tejecskét, és pihenj amennyit tudsz!
Éljenéljen!!!!

kikocska

Kikocska!

Köszönöm szépen. Tej van bőven, kell is, mert a kis hölgy szépen fogyaszt.
Pihenésre kevés az idő, a fiam 3 éves lesz hamarosan. De mivel nem volt gátmetszés és zavartalan volt a gyermekágyas időszak (= 3 nap pihenés a kórházban), teljesen fittnek érzem magam. Jövök-megyek, mosok, vasalok, takarítok, szoptatok, pelenkázok, stb., stb.
Kívánok mindenkinek gyors regenerálódást!

Üdv. Mackósajt
mackósajt

Mackósajt, nagyon ügyes vagy, köszönjük hogy megírtad, és gratuálunk! Kép

Rékacs, a kuka már nem jó megoldás, teregetéskor lebuktam. Kép de még próbálkozom. Ruhák: a 22 body 56/62-es méretből több mint bőséges. Kép Nekem body-k vannak (ujjatlan, rövid és hosszu ujju), rugik (ujjatlan és hosszu ujju), van kis ing, meleg felső, két naci. Olyan 10 db van mindenből és ugy érzem sok lesz. De nem tudom. Ja meg van háloruha, hálózsák, meg kintre vastag zsák. Ja meg sapkák, kis cipőcskék, zoknik és harisnyák. Hamar kinövi az elején ugyis. Majd menetközben vesszük ami kell. A lényeg hogy legyen egy indulo pakk. Rékacs te nem fogsz rácsvédőt tenni az ágyra?

Eszter2004
32+5
eszter2004

MackósajT!Nagyon-nagy gratula!!!!Kép
Hogy hívják a kislányod?
Gyere gyakrabban, ha tudsz és fotót is szertnénk!!!Kép

Eszter! A kép elég régi, amit feltettem, majd frissitem. Rácsvédőt a brátnőm varrja, mire meglesz Hanga, kész leszKép! Meg van már zsebes is azt is ő varrta, de a képen még nincs felrakva. Szóval napról-napra több cók-mók van a szobábanKép!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Mackósajt! gratula!!!!! kérjük a képeket!!Kép

Eszter, én is szoktam ilyen jó kis mosásokat rendezni!! vagy eddig legalább rendeztem, de persze most ment tönkre a mosógépünk.....Kép tud valaki olcsón jót?? a wesswlényi utcában úgy hallottam van egy szépséghibás hely ahol jó olcsók a dolgok, majd megnézem....

no, marci most mondta hogy szilveszterkor is vetít, remek! nem mintha az olyan szupernagy ünnep lenne, különben sem szoktunk nagy ügyet csinálni belőle, de legalább együtt lennénk..... brühühühhűűűűű

bagz
33

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Mackósajt! Gratulálok a kislányodhoz!!! Kép

Ma délelőtt megjött a pelenkázó, szupcsi lett - naná, mi terveztük. Kép De tényleg nagyon jó és funkcionális. Tettem fel képet a közös albumba a babaszobákhoz. (és egy friss pocakfotót is a Katinka albumba) Persze délután lemostam és már tele is pakoltam. Kép

A szüleimtől meg elhoztuk az én régi felhúzós-zenélős-mozgós rózsaszín elefántomat (most épp az zenél), kicsit kifakult ugyan, de édi. Szóval üzentem is be a kislányomnak, hogy most már akár tényleg jöhet is, mindene megvan. Kép

Rékacs! Bodyból nekem is kb. ennyi van ezekből a méretekből, hosszú és rövid ujjú vegyesen. Szerintem elégnek kell lennie.

Eszter! Nekem a Domestos fehérítője működik egész jól, Petim szakácskabátjaiból elég jól kihoz minden foltot. Egy próbát megér szerintem.

Na, sétálunk egyet Apával, aztán meggyújtjuk a harmadik gyertyát. (Bár most bekapcsolta a TV-t és épp a Cserebogaras műsor megy, szóval lehet, hogy maradunk...)

Pussz,
Katinka
38+3
katinka

Sziasztok!!!

Mackósajt gratulálok nektek!!

A terhességem alatt én is mindig teszteltem a befér-e a kezem a hasam és a mellem közé, befért, még szülés közben is, nagyon magasan volt a baba feje, szóval, ez az aranyszabály nálam nem vált be.
Elfolyó magzatvízet nem lehet nem megismerni, folyamatos csorgás esetleg rövid szünetekkel, s persze nem érzel könnyebb a hólyagomnak című érzést, csak folyik belőlem valami érzés van.

Plüss és kord ruhákat célszerű kifordítva mosni és vasalni is, nem kopik ki annyira az anyag.

Fehér ing, piros szinezettel, ecetes olló és kuka. esetleg barna ruhafestékkel lehet még belőle hordható darab, vagy fekete!??

Jó benneteket olvasni, olyan happy minden itt.
Nekem tegnap a sütőm szabályzó gombja olvadt el kissé, persze ez nem az én hibám volt.

Sziasztok
Márti
márti05

lyányok!!
nekem mostanában alul, has alatt szokott lenni ilyen nyilalás-szerű, tényleg vonalban érzem, és mintha egy kicsit akkor azt érezném hogy pisilnem kell, na ez mi lehet??? ez a szalag nyúlás, vagy mifene??? ja, és ált. amikor elmúlik, nem is kell pisilnem valóban......
dr. Noémi, esetleg???

ja, tök jók a babasarkok!!! én nem tervezek pelenkázót, majd ahol épp kell, majd ott, vagy ez hülyeség???? és a babaágyat is csak karácsony-tájt kapjuk...jaj, én már most akaroooom!!!!
no, megint mákosgubával fogom tömni a fejem!!Kép
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Látom jöhettem volna este hozzátok, mert páran ne aludtatok. Eléggé elhúzodott a lakásszentelő, így éjszaka értünk haza, de már nem volt erőm bekapcsolni a gépet. Meg egyébként is amikor én vagyok éjszakai műszakos, akkor mindig mindenki tök jól alszikKép

Kikocsk! Brútusz kutyi egy tündér!!!!

Tamesz, Babus! Nagyon édesek a kiskrapekok a képeken!!!

Eszter2004! Én nem is eltántorítani akartalak a Matti-tól, ha netán úgy értetted, csak nekem nem jöt be. Habár mi akkor voltunk, amikor akcióval hirdette magát és lehet, hogy már addigra kifosztották amikor mi mentünk. De örülök, hogy ti szerencsével jártatok és mindent kaptatok:9
A foltra már mindenki elöttem leírta az ötleteket, én sem tudok jobbat. Nálam általában ezek közül valamelyik mindig beválik. Lehet, hogy ha úgy hagynád rózsaszínünek az inget, nem is lenne rossz. Én úgy tudom, hogy a 2004/2005 trendi szín ingekben a RÓZSASZÍN, mályva, keki. Na, mit szólszKép

Mackósajt! Nagyon-nagy gratula a kiscsajszihoz!! Képet kérünk róla(-tok)!!!!

Megyek,mert a kutyám hisztizik, hogy pisilnie kell. Meg vacsizunk is.
Még jövök.
Pusza:
Márti(36+3)

Ja, a talira akkor most végül ki mit visz? Irjunk már egy listát, nem?
hajdum

Bagzer, egyáltalán nem gond ha nincs pelenkázód külön. Csinálhatod azt hogy veszel olyan pelenkázó lapot aminek merev az alja, és amikor szükséged van rá, egyszerűen csak keresztbe rakod az ágyon. Szerintem igy csináld.

Mosógép: a mi környékünkön is van ilyen szépséghibás hely, nekünk is mindenünk onnan van, tök jó! A budafoki uton van, Domesztétika kft. www.domesztetika.hu. Előtte mindenképp hivd fel hogy milyük van, van-e épp egyáltalán mosógép. Ha találsz vmit, szivesen elmegyek megnézem neked.

Eszter2004
eszter2004

Márti, dehogyis nincs semmi gond, különbözhetnek a benyomásaink véleményeink. Nekem pl. a Megatoys nem jött be, pedig körülöttem mindenkinek aki él és mozog az a tuti. Hát igy van ez. Kép Persze lehet hogy rossz passzban voltam amikor ott jártunk. de a kiszolgálás ott is első osztályu volt.

Ez itt a reklám helye.

Pussz! Eszter
eszter2004

Eszter, kösziköszi!!! megnézem!
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Képzeljétek a 40 fokon összefoltozott ruhákat beraktam 60 fokba, és nyoma sincs a foltoknak!!!! Yuhey!!!! Nagggyon tuti! Azt ugyan nem tudom hogy ha ugyanez 60 fokon történik utána mit lehet csinálni...90 fok? Na mindegy, a lényeg a lényeg hogy hihetetlen de mégis igaz! Kép

Eszter a hős házitündér Kép
eszter2004

No, készen is van a mézeskalácstészta. Kicsit gyanús, hogy puha lett, de hátha az állásban jobban összeérik. Majd holnap gyúrok rajta még egyet. Áldom az eszem, hogy két részletben állitottam össze, merthogy majd ha az egyiket elrontom, nem az egészet kell kidobni a fenébe, hanem csak a felét. Nem tudtam volna összeállitani. 8 kiló lett a tészta... Kép Szóval bár terveztem, hogy azért még viszek valamit, ezt most tényleg inkább nem. Főleg nem gyúródeszkát. Hozzanak azok, akik kocsival jönnek Kép Azért hozok néhány papirt meg ollót a karácsonyfadisznek, ha még akar valaki csinálni, nem kell hozzá semmi más, csak szines vagy fehér fénymásolópapir.

kikocska

Bagzerka, karácsonytájt van Kép Nemsokára meglesz az a babaágy!

kikocska

köszi Kikocs!! de mikoooorrrr??? akarooom! mondjuk folyton az van a fejemben, hogy az sem baj, ha nem lesz rögtön, végülis velünk is alhat, megengedjükKép

KépKép

KépKép
bagzerka

Én kocsival megyek! Viszek gyúródeszkát+nyújtófát! Meg akkor még mit isKép! Üditő jó?
Ja, és csak én leszek az egyetlen akit még senki sem ismer? Én leszek az egyelten aki még nem volt? Azért zizizekKép

Márti
hajdum

Márti, ne zizizz Kép Pont úgy ismersz mindenkit, mint ahogy azok, akik már voltak. Olyan volt mindig, hogy ott folytattuk, ahol itt abbahagytuk. Kép
Én nem tudom az üditőt annyira. Szerintem a tea jó lesz, az legalább nem hizlal, nem? Kép
Azt beszéltük, hogy szendvicset csinálunk meg teát. Noémi bevállalta a sajtot meg egy kenyeret, Bagzer csinál fantasztikus tojáskrémet (ha lehet választani, én hagyma nélkülit választanék... Kép) De biztos megeszünk még egy kenyeret, meg valamikor péntek este vagy szombat reggel egy elképzelést arról, hogy mi kell egy szendvicshez Kép Ez volt:
"Kell kenyér, margarin/vaj/vajkrém/tojáskrém (foglalt (Bagzerka)/egyéb hiperszuper szendvicskrém, kellhet hozzá szalámi/kolbász (egészségtelen), felvágott (egészségtelen), sonka, tarjahusi, sajt (Noémi), főtt tojás, paprika, uborka, esetleg paradicsom. "

Szerintem lehet bátran válogatni Kép Kicsit nem érzem úgy, hogy nagyon kellene intézkednem, bocsi érte, de mintha nem annyira kezelné senki ezt most. Én meg amúgy is itt vagyok mindig.

kikocska

Na, jól van nem zizizekKép csak egy kicsitKép Akkor félig-meddig kézbe veszem az ügyetKép Akkor én tuti hogy, viszek:
1. deszkát+gyúrót és akkor one üditő, de lestoppolom a
2. zöldségeket(paprika, pari, ubi). Igy jó? (Márti)
3. sajt, kenyér(Nomémi)
4. tojáskrém (Bagzer)
5. sonka, stb. húsi ( ? )
6. szendvicskrém, vaj ( ? )
7. főtt tojás, de szerintem az nem olyan lényeg, ha úgy is van fini tojáskrém ( ? )
8. gyümi?

Na, én megyek nyúgvóba, mert álmoskás vagyok.
Jó éjt mindenkinek.
Puszi: Márti (36+3)
hajdum

Sziasztok!
Márti, nyugi, nem fogunk furán mustrálgatni, meg ilyenek, hanem ugyanolyan hiperaranyosak és oldottak leszünk, mint így írásban. Kikocsnak igaza van! Meg kérdezd meg mondjuk Noémit, ő is "későn csatlakozó" volt. Remélem ilyen emlékei vannakKép

Kikocs!
Én mindig örülök, ha kézbe veszed a dolgokat, valakinek azt is kell, és szerintem te ezt tök jól csinálod!

Én akkor vállalok vajat, meg margarint, meg májkrém esetleg?! Meg hozok még gyümit, mondjuk mandarint, jó Orbis?! Kép (Én is rákattantam egyébként, sőt a családom is Kép )
Bagzerka, én is a hagyma nélküli tojáskrémre szavaznék, ha lehet Kép
És természetesen hozok még kalácsdísznekvaló kütyüket.

Szerintem azért nem kell túlaggódni a dolgokat, éhen halni nem fogunk, ha meg hiányzik valami, majd elszaladunk a bótba Kép

Gondolkoztam, na jó, nem nagyzolok, csak eszembe jutott a "lebegős" hangulat, és így visszagondolva, teljesen úgy hangzik, mintha azt mondtam volna, hogx jól belőttem magam, pedig nem, kisdobdos becsület szavamra Kép Különben jelentem már jól vagyok egy szuper aromaterápiás fürdőtől, dejó!

És most, hogy megoszthattam veletek magvas gondolataimat, megyek aludni!
(És remélem nem ébredek sírva vagy 4×, mint múlt éjszaka, mert azt álmodom, hogy világháború van és az exkedves nem jön vissza...)

Puszz mindenkinek!
Aura
aura

sziasztok!
remek kérdéssel fogok előállni: nektek nem szokott lenni kishányásotok???????? -tudjátok, amikor kis büfi jön, és aztán jönne más is.....-Kép
mert nekem mostanában folyton, meg este is ha lefekszem, akkor is mintha ki akrna minden folyni....

sajnálom hogy ilyesmiről írogatok, de negem aggaszt, lehet hogy degeszre zabálom magam és attól van??????? vagy esetleg mással is van ilyen?
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Hát, hiába a két nap fekvés, Tomin csak elhatalmasodott a betegség, aminek csak előjele volt a fejfájás. Ma nem is alhatok veleKép Mondjuk tényleg nem hiányzik így szülés előtt egy betegség. Reméljük Hana megvárja míg apukája felépül és csak aztán indul útnak.
Azért köszi a tippeket fejfájásra.

Tamesz, kösz az infót, azt hiszem tudom milyen kütyüről beszélsz és a férjem bátyjának van is olyan. Kép

Rékacs, én a combra kisugárzó fájdalomról azt olvastam, hogy a szülési fájdalom az tud ilyet, na meg a jósló fájás. Úgyhogy nem biztos, hogy rosszat jelent, csak az hogy iszonyú érzés. Kép
Nekem bodyból van kb.10-15, rugiból 7, meg még 2 pulcsi szerű
De nekünk mindenért pénzt kellet adni ezért minimálban gondolkodtunk és majd idővel szerezzük be amiből úgy tűnik, hogy kevés van.

Mackósajt! Nagy-nagy gratula!
Képet is szívesen nézegetünk!

Katinka! Klassz a pelenkázó!

Bagzer! a nagy öregek mind azt állítják, hogy a pelenkázó nem létszükséglet. Csak hát olyan jó megvenni. Én végülis azért akartam mindenképp, hogy a derekamat kíméljem, meg hát eléggé főszereplő bútordarab az első két évben. De nekem tetszik a lazább hozzáállás is, előbb utóbb úton útfélen tud már pelenkázni a gyakorlott mama.

A múltkori tali előtt mindenki csak annyit írt, viszek egy kis sütit. Az eredményt több cukrászda megirigyelhette volna. Én nem aggódom azon, hogy éhen maradunk.
Én viszek avokádós krémet, meg valami kenyérfélét, és díszítő elemeket a mézeskalácshoz. Közben majd le kell lépnem a jógásokhoz, de aztán jövök vissza.
És Márti ne zizizz! Tök jó lesz higgy nekünk, mi már tudjuk.

Lili(38+1)

KépKép
savitri

bagzer!
a kis hányás valószínű attól van, amitől másnak gyomorsava, azaz a baba egy kissé fölnyomta a gyomrodat. Nem para, az utolsó hónapban amikor a baba alászáll, azaz beilleszkedik a medencébe, elmúlik.
Én imádom a tojáskrémet hagymával, de a többiek miatt kihagyhatod, majd viszek snidlinget.

Lili

KépKép
savitri

SziasztokKép
Egész nap nem tudtam jönni, mert pakolásztunk, takarítottunk, aztán pedig jött a rokonság babaszoba illetve babacucc-nézőbeKép
A végigolvasást majd holnapra hagyom, miután hazajöttem a vércukor terheléses vizsgálatról.

Akit érdekel, a következő oldalon megnézheti Kristóf szobácskájátKép
Még nincs teljesen kész. Függönyt például még másikat fogunk venni, szőnyege már van másik, egy aranyos, sötétkék Micimackós szőnyeg, csak még nem tettük le, hogy ne piszkolódjon addig feleslegesenKép
És még a falat is dekorálni fogjuk majd a későbbiekbenKép
De ami eddig kész van, az így néz ki:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4196

És végül készítettünk rólam is egy pár vadiúj pocisképet és kiegészítettem vele az albumomatKép
Íme ez vagyok én 32 hetesen 104cm-es pocikörfogattal:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4156

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Sziasztok!
Hát megint gyarapodott a topicbabcik létszáma. Tök jó. Csak így tovább. Mindenkinek gratulálok. A babák gyönyörűek, és én minden egyes babás képtől csak MÉGJOBBANAKAROM!!!

Hétvégén nem voltam, a szombat jó sűrű volt, mindenfelé voltunk, vettünk pl. karácsonyfaégőket, meg találkoztam egy volt évfolyamtársammal, akinek most 11 hónapos a kisfia, és úgy szalad, mint a nyúl. És gyönyörű, majdnem megzabáltam Kép És kaptunk tőlük (igazából Bogyóka) egy rácsra szerelhető zörgős, csipogós zenélős plüssfigurát, nagyon jópofa.
Aztán csodák csodájára, este nemhogy álmatlanul vergődtem volna, de 11-kor már úgy aludtam, mint akit fejbecsaptak.

Ma meg nem fértem ide a géphez. Délelőtt heverésztünk, aztán amíg pakolásztam, takarítgattam, addig Áron elment segíteni a HÚGÁNAK valami diplomamunkát vagy mit írni, aztán elment a HÚGÁNAK elintézni a sulinetes új monitort, aztán átjött a HÚGA kinyomtatni a mi nyomtatónkon az írományát. Közben kifogyott a patron, és erre kiborult, és ordibált, és közölte, hogy ő előre szólt, hogy feltétlenül nyomtatni akar, legyen tinta, mi meg mondtuk, hogy volt is, csak elfelejtett szólni, hogy 2x 120 oldalról van szó. Aztán persze én még telefonálgattam este, hogy sikerült-e megoldani, merthát szegény szegény... Na mindegy, bocs hogy hosszú volt, csak olyan jó volt kipanaszkodnom magam Kép

ÉÉÉÉS!! Holnap végre hozzák az új ágybetétünket. Épp ideje, november18-ra ígérték. Remélem mostmár tényleg. 4 hónapja egy 30 éves szivacson alszunk, ami ráadásul kissebb mint az ágy, és csúszkál, és érzem alatta az ágyrács léceit, és baromira nyomja a csípőmet. Szóval nagyon várom már.

Bagz! Olyan kishányás nekem is szokott lenni! Egész gyakran. Nem túl kellemes, de én is úgy tudom, hogy csak annyi, hogy nyomja a baba a gyomrodat.

Na most reagálni nem igazán tudok, mert közben azért olvasgattam, csak írni nem volt időm, de amit nem most olvastam, arra már nem emlékszem Kép (hormonagy) Holnap megpróbálom átfutni, de szerintem mindent írtak már.

A talit nagyon várom, akkor én viszek porcukrot meg díszt a kalácsra, meg nekünk is van kenyérsütőnk, úgyhogy tudok én is sütni, ha gondoljátok!

Ja, van újabb sztorim!
Ma megkértem Áront, hogy szedje ki a ruhákat a mosógépből. Aztán mikor elindult, utánakiabáltam, hogy akkor már hozza is ki a mosógépet a szárító mellé, mert messze van, és nekem nehéz. És észre se vettem volna, ha nem jön vissza leesett állal, és kérdezgeti, hogy Dehát...dehát?! Na ezen annyira röhögtem, hogy akkor leesett neki, akkor persze ő is röhögött. És azóta ezzel szekál. Kép

Meg ma azon törtem a fejemet, mikor mossam ki a babacuccokat. Túl korán nem akartam, merthogy jobb frissen mosva. De túl későn se kéne, mert azért nem biztos, hogy jó, ha az Áronra kell végül bízni Kép És akárhogy is nézem, holnap betöltöm a 33-at. (És most beszélgettem a szomszéd házból egy anyukával, aki a 34. héten szült, úgyhogy egyre aktuálisabbnak érzem a problémát.) Szóval asszem lassan nekiállok mosni.

Na most megyek, de holnap jövök, és szorítsatok, hogy tényleg hozzák a matracot!!!
Pussz:
Orbis (32+6 KépKép)
Remélem ma is olyan jól sikerül aludnom!!
Kép
ja, álmomban szültem, és már második alkalommal volt, hogy tudtam a dátumot, és mindkétszer január 12. Végülis 37 hetes leszek akkor. Szerintetek érdemes foglalkozni vele? Bár úgyis jön, ha akar.
orbis

hahó éjszakai műszak!
én még itt vagyok, ne bátortalanodjatok el!

Orbis!Kép mindig feldobnak a történeteid Kép

KépKép
savitri

Orbis, Savitri, köszi!
hú, az álomról jut eszembe, nekem tegnap olyanom volt, hogy ilyen kínai kungfus filmben vagyok, és valami copfos fickóval megyek a városban, hirtelen helyzet van és harcolni kell, aztán a fő rossz engem akar lábalól eltenni, és copfos nekiáll verekdeni értem, ez mind egy nagy benti piac-szerű helyen. és én nézem őket, és közlöm a copfossal, aki épp az én életemért küzd, hogy rögtön jövök, csak kakilnom kell, és kimegyek egy másik terembe, ahol meg tök jó bőr cipők meg papucsok vannak, és azokat kezdem el próbálgatni!! és lopok is asszem valamit, ezután az utcára tévedek, és észrevesznek, és futnom kell, és folyton picur jár a fejemben, és hogy jól van-e, erre kinyitom a szatyromat, belekukkantok, és babó egy tojásban van, vigyázok rá!! mutatom is közben valakinek hogy itt a feje, de ne túl erősen nyomkodja......

hát, nagyjából ez volt, ezekután kicsit félve megyek ma aludni.....KépKép ennyi hülyeséget....

no, Savitri, remélem kedvedben járhattam!!!
jó éjt!!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka!
Küldtem neked emailt Szent Imrés kismamáktól, ma kaptam.

Az álmoddal elégedett vagyokKép, nekem olyan Kill Bill-es hangulata van.

KépKép
savitri

Húúúú, köszikösziiiii!!!!!
most meg is nézem!
örülök hogy teccett az álom! nekem is bevallom....
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Elszánom magam és lefekszem aludni. Csak olyan nehéz, hogy nem fekhetek a Tomi mellé. Fura lesz. De megígértem neki, hogy ne aggódjon Hana baba miatt.

Jó éjt!
Savitri

KépKép
savitri

jó éjt mindenkinek, én is lefekszem mára.....
Savitri, köszi az olvasmányt, hasznos!!!Kép
írtam néked kb ugyanezt privátban isKépKépkösziii
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Ti nem szoktátok bogarászni a vérkép-leletet? Én mindig, és tök zavar, hogy nem tudom mit jelent, ami mellett csillag van! Ezt találtam ma, úúúúgy megörültem neki!!
Gondoltam felrakom, hátha más is ilyen őrült Kép :
weborvos

Orbis, aki lassan tényleg lefekszik!!
orbis

Sziasztok!Szép hétfő reggelt Minden kedves olavsónak!!!!

Olyan jó, fájdalommentes, végigaludt éjszakám volt!!!!Kép Megtaláltam a megoldást, azt hiszem(kop-kop). Magam alá tetetm egy óriás plédet háromrétegben hajva, tehát puha lett az ágy és így tudok forogni!!!
Szóval, hogy megosszam mindenkivel:
AKI FEKVE ALIG BÍR MEGFORDULNI, MERT TERPESZTÉSNÉL FÁJ A SZEMÉREMCSONTJA/DOMBJA STB. AZ RAKJON MAGA ALÁ PUHÁT!!!Hátha másnak is bejön!

Bagz! szerintem is a kishányás a gyomrodat nyomó babatest következménye. egyik barátnőm is ezzel küzdött a vége felé, és neki az jött be, hoyg feltornyozott egy csomó párnát és szinte félig ülő, balra fordult helyzetben aludt. ez így elég szarul, hangzik, de így tudott aludni! Bár nála addig fajult a kishányás, hogy nagyhányás is lett. egyszer. de attól sezgény nagyon kikészült, anno! A lényeg, hogy természetes, nem vagy egyedül, tehát ne szarj be!!!

Babus! Jók a képek, klasssz kis babaszobát kreáltatok!!

Orbis!Hogy Te milyen korán lefeküdtél?!Kép

tegnap este amúgy írtam egy csomót, de véletlenül rosszat nyomtam és minden elszállt, így bedühödtem és nem írtam le újra.
de azt leírom, hogy Márti! Ha akarodd én majd úgy csinálok mintha ezer éve ismernélek és megvédelek a támadó kismamák hadától, jó?Kép

Ma megyek a kisunokatesomhoz, aztán Corázunk, hoyg kariajit vegyünk.

Mindenki legyen jó kislány!
TTika, próbáld meg a héten befejezni az a fránya munkát!!!

Rékacs 36+5

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Babus
Gyönyörű lett a szoba, és a ruhák is nagyon aranyosak, meg minden, a micimaskók is, meg a tapétacsík is, és a bútor nagyon jó tervezés!!! látom már Ti is nagyon-nagyon várjátok a kisembert!:-))))
A pocak nálam is hasonló méretű már, majd jövő hétvégén teszünk fel rólam is képet, mert tegnap már nem volt kedvem fotózkodni!
tamesz (30+3 vagy 31+1? ki tudja már???)

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Jó reggelt!

Én vagyok a legelső? No szép!

Mackósajt!
Nagyon nagyon gratulálunk!Kép
Be is írlak Benneteket a táblázatba!Remélem a lányod nevét is tudom!?Kép

Bagzer!Jót mindig jót mulatok az álmaidon, én tovább megyek nem gondolkoztál filmrendezésen, vagy forgatókönyv íráson? Kiterjeszthetnéd a fotózás mellé!
Nekem a gyomorsavam szokott feljönni a torkomig, úgyhogy reménykedjünk, hogy lassan a mi babáink is leszállnak, és nem lesz ilyen problémánk!
Ja!És ha nem nagy gáz, élhetnék a kapcsolatoddal, mert a férjemnek nem akarják kiadni a szabiját arra az időszakra, amikor szülni fogok, és nagyon durcik kezdünk lenni tőle!Csak azt az 5 napot akarják kiadni, ami eleve jár, és nem rendelkezhet a többi fölött, mert tudjátok neki nyáron adják ki az összeset!Na de, ha mi nekünk most kell még legalább 5 nap?Szóval Bagz,ha ehhez is ért az ismerősöd, én nagyon hálás lennék!

Ma megyünk karácsonyi bevásárlára és nézünk babaágyat is végre, bár ez nem jelenti azt, hogy ma meg is lesz, de Bagzer ua.-t érzem, mint Te!Főleg, hogy már majdnem mindenkinek szupi felszerelt babakuckója van!

Kikocs, Márti!
Én nagyon örülök, hogy valaki kézben tartja a holnapi talis dolgokat!!!

Na puszi Nektek!Legyen szép napotok!
Kép

Katy
32+5Kép
(nekem is mindjá 33!!!)
Katy

No örvendjünk az új babának Kép!!!

<pre>
Név: Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
6. Smille 23 dec. 10. 1 ? Gyula
7. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
9. MackósajtKép 32 dec.7.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
10. Csilla 29 dec. 16. 2 ? ?
11. Hulcsi 28 dec. 16. 1 Benedek Bp./Szabolcs u.
12. Katinka 27 dec. 23. 1 Lili Székesfehérvár
13. Lili 31 dec.25. 1 Hana Bp./MÁV kh.
14. Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
15. Gabi 20 jan.6. 1 Zsombor
16. Noémi 23 jan.? 1 Levente, Donát Bp./Szabolcs u.
17. Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei kh.
18. Márti 29 jan.8. 1 Péter,Benjámin Bp./ Schöpf-Mérei kh.
19. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
20. Kire 33 jan. 11. 2 Erik ?
21. Tüni 28 jan.12. 2 Kincső Bp./MÁV kh.
22. Sys 29 jan. 16. 2 Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
23. Brigi 30 jan.11. 3 Miklós? Bp./ Bajcsy K.
24. Dorye 25 jan.21. 1 Vilmos/Johanna Bp./Szote,II Női
25. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
26. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
27. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
28. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Bp./Szt.Imre kh.
29. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
30. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
31. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
32. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
33. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
34. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
35. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Bp./ Schöpf-Mérei kh.
36. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
37. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
38. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
39. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
40. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
41. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>
Katy

Na szép jó reggelt.
PANASZKODÁS KÖVETKEZIK, AKI AKARJA UGORJA ÁT Kép
Ez a reggel jól indul. Csengőre ébredtem, azt hittem a matracot hozzák ilyen korán (azt megbocsátottam volna) de nem, apósom volt, ő a házban a közös képviselő. Kép én meg olyan álmos voltam, hogy vagy 3 kulccsomót végigpróbáltam, mire sikerült kinyitni az ajtót, de előtte fel is kellett öltöznöm hiperűrsebességgel. Szóval azért jött,mert fognak itt a lépcsőházban dolgozni valami munkások, és én úgyis itthon vagyok, ezért szólt, hogy hozzánk csengessenek fel, én fogom ki-be engedgetni őket. Ami azért extra kedves tőle, mert nincs kapucsengő, így fel-le kell majd rohangálnom a lépcsőházban, ami egyszer sem szokott jólesni, hátmég kitudja hányszor.
Aztán Áron telefonált, (miközben én épp pisiltem,) hogy nála maradt a matrac átvevőszelvénye. DE NEM BAJ, mert úgyis tthon ülök, szaladjak be érte hozzá. El kellett szomorítanom, hogy már lefoglalták a napomat Kép
Így sikerült 5 és fél óra alvás után pocsékul ébrednem. Ráadásul azt álmodtam, hogy engem már nem mert magával vinni, ezért elment a húgával nászútra Kép Na erre kössetek csomót.
Na nem panaszkodom tovább, mostanság csak azért jövök Kép

Kikocska:
Hűűű, nem irigyellek a 8 kiló miatt. Nekem nem nagy kitérő, el tudok menni az Oktogonig, és segítek ha gondolod, mert szerintem annyit nem kéne cipelned! Bár én picit később tudok csak menni, mert előtte fogorvos, de majd szólok neki, hogy siessen Kép 9-re megyek, talán nem akarja kiverni az összes fogamat, és hamar végzünk Kép

Rékacs: nekem ilyen bukás (szakkifejezéssel, hamár babanet Kép) csak nappal szokott lenni. Testhelyzettől függetlenül.

Na most megyek felöltözöm rendesen, mert előbb a csengetéskor nem volt sok időm, csak olyanokat vettem fel, aminek a hiánya látszik Kép

Orbis
mai hangulatom:Kép
orbis

brühühühühühü!! Kép
Éjjel arra ébredtem, hogy ki vagyok takarva, és rettenetesen fáj a torkom Kép Gyorsan jól bebugyoláltam magam, de reggelre mégjobban fájt. Most jól idevackoltam magam két gyapjútakaróval meg egy csomó párnával meg naranccsal meg kiwivel, iszom a forró mézes csipketeát, és reménykedek, hogy semmi nyoma nem marad holnapra. De ha mégis, akkor nem megyek megfertőzni titeket, viszont akkor valaki, aki kocsival jön (vagyis megy Kép), megtenné, hogy megadja a számát, hogy tudjak neki reggel szólni, és elkanyarodik ide a 6. kerületbe (Izabella u. Andrássyhoz közel) és elviszi a kalácstésztát, hogy legalább ti tudjatok sütni? igérem mindent megteszek, hogy tudjak menni, de egész hétvégén nem jutottam gyümihez, és a nagy tömegközlekedésben valószinü rámragadt valami, a tetejében meg még ki is takartam magam, és ez már együtt nem volt az igazi. Még jobb, hogy még mindig nincs rádiós-billentyű, se a normális gép (emil is nehézkes), igy még netezni se nagyon tudok, mert azonnal fájdul a hátam, ugyhogy csak néha jövök majd szerintem.

De azért gyorsan még irom, hogy Bagzer, nekem is szokott olyan kishányásom lenni, remélem teljesen megnyugodtál. És szerintem sokkal jobban jártunk, mint azok, akiknek gyomorégésük van. az sokkal tovább kellemetlen. És olyankor is szokott lenni, mikor nem eszem sokat, szóval asszem attól függ, hogy mit rodeózik odabenn a kismanó.

Márti, tök jó, hogy kézbevetted az ügyeket Kép Én is csak tippeket irtam, hogy szerintem mit lehet szendvicsre tenni, mert valahogy nem pörögtek a dolgok... Kép

Savitri, párodnak jobbulást, meg minden, márcsak a te érdekedben is! Kép

Orbis, legalább nemcsak én panaszkodok mindig Kép És nekem is nagoyn tetszenek, amik történnek veled mindig Kép

Uppsz, még irnék, de manóbaba is reklamál, meg már egyébként se jó ülni, de azért puszi nektek, meg minden. Irjatok, mert olvasni még tudok, csak az iráshoz kell felülnöm Kép

kikocska

Jó reggelt mindenkinek!

Aki nincs túl jól ma, annak jobbulást!!! Kép

Babus!
Nagyon jól néz ki Kristóf szobája!!!meg minden!Kép
Én is nagyon várom már a "készt",és,hogy tehessek fel én is képeket!Kép

Szép napot!

Ilona (31+1)
Vendég

Katy, törvény van rá, hogy a munkavállaló a szabadsága egy harmadával rendelkezik, és a munkáltató pedig a két harmadával. csak valami olyan megötls van, hogy előre kell szólni, hogy mikor veszed ki... Kép Ez meg a ti esetetekben nehéz Kép asszem ez az arány

kikocska

Bagzer, a gyomor dologra kaptál akkor választ, szoval no para, mert ez sajna normális. Majd a pocid leszáll, akkro megszűnnek ezek a bántalmak.

Savitri, apának jobbulást,te meg igen vigyázz magadra. Szellőztess sokat, hogy kimenjenek a bacik.

Babus, nagyon szépek a képek, majd fel kéne tenni egyet a babasarkos fotoalbumba.

Orbis, HUGI ügyben tök igazad van, gondolom az agyadra ment, főleg hogy még vele is álmodtál. Ez a lépcsőházas szaladgálós pedig felháboritó!!

Rékacs, a corá-zás helyett azt olvastam hogy corizás. Mondom magamban milyen vagány a Rékacs, hogy elmegy korizni. Kép aztán gyorsan rájöttem, hogy hey! ez képtelenség, és ujra elolvastam gyorsan. Kép

Kikocs - GYÓGYULJ MEG AZONNAL!!!!!!!

Eszter2004
32+6
eszter2004

Katy, nem találom hogy Kikocs mire reagált szabi ügyben. Mi lenne az eredeti kérdés?

Eszter
eszter2004

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?