Sziasztok!
Hát megint gyarapodott a topicbabcik létszáma. Tök jó. Csak így tovább. Mindenkinek gratulálok. A babák gyönyörűek, és én minden egyes babás képtől csak MÉGJOBBANAKAROM!!!
Hétvégén nem voltam, a szombat jó sűrű volt, mindenfelé voltunk, vettünk pl. karácsonyfaégőket, meg találkoztam egy volt évfolyamtársammal, akinek most 11 hónapos a kisfia, és úgy szalad, mint a nyúl. És gyönyörű, majdnem megzabáltam
És kaptunk tőlük (igazából Bogyóka) egy rácsra szerelhető zörgős, csipogós zenélős plüssfigurát, nagyon jópofa.
Aztán csodák csodájára, este nemhogy álmatlanul vergődtem volna, de 11-kor már úgy aludtam, mint akit fejbecsaptak.
Ma meg nem fértem ide a géphez. Délelőtt heverésztünk, aztán amíg pakolásztam, takarítgattam, addig Áron elment segíteni a HÚGÁNAK valami diplomamunkát vagy mit írni, aztán elment a HÚGÁNAK elintézni a sulinetes új monitort, aztán átjött a HÚGA kinyomtatni a mi nyomtatónkon az írományát. Közben kifogyott a patron, és erre kiborult, és ordibált, és közölte, hogy ő előre szólt, hogy feltétlenül nyomtatni akar, legyen tinta, mi meg mondtuk, hogy volt is, csak elfelejtett szólni, hogy 2x 120 oldalról van szó. Aztán persze én még telefonálgattam este, hogy sikerült-e megoldani, merthát szegény szegény... Na mindegy, bocs hogy hosszú volt, csak olyan jó volt kipanaszkodnom magam
ÉÉÉÉS!! Holnap végre hozzák az új ágybetétünket. Épp ideje, november18-ra ígérték. Remélem mostmár tényleg. 4 hónapja egy 30 éves szivacson alszunk, ami ráadásul kissebb mint az ágy, és csúszkál, és érzem alatta az ágyrács léceit, és baromira nyomja a csípőmet. Szóval nagyon várom már.
Bagz! Olyan kishányás nekem is szokott lenni! Egész gyakran. Nem túl kellemes, de én is úgy tudom, hogy csak annyi, hogy nyomja a baba a gyomrodat.
Na most reagálni nem igazán tudok, mert közben azért olvasgattam, csak írni nem volt időm, de amit nem most olvastam, arra már nem emlékszem
(hormonagy) Holnap megpróbálom átfutni, de szerintem mindent írtak már.
A talit nagyon várom, akkor én viszek porcukrot meg díszt a kalácsra, meg nekünk is van kenyérsütőnk, úgyhogy tudok én is sütni, ha gondoljátok!
Ja, van újabb sztorim!
Ma megkértem Áront, hogy szedje ki a ruhákat a mosógépből. Aztán mikor elindult, utánakiabáltam, hogy akkor már hozza is ki a mosógépet a szárító mellé, mert messze van, és nekem nehéz. És észre se vettem volna, ha nem jön vissza leesett állal, és kérdezgeti, hogy Dehát...dehát?! Na ezen annyira röhögtem, hogy akkor leesett neki, akkor persze ő is röhögött. És azóta ezzel szekál.
Meg ma azon törtem a fejemet, mikor mossam ki a babacuccokat. Túl korán nem akartam, merthogy jobb frissen mosva. De túl későn se kéne, mert azért nem biztos, hogy jó, ha az Áronra kell végül bízni
És akárhogy is nézem, holnap betöltöm a 33-at. (És most beszélgettem a szomszéd házból egy anyukával, aki a 34. héten szült, úgyhogy egyre aktuálisabbnak érzem a problémát.) Szóval asszem lassan nekiállok mosni.
Na most megyek, de holnap jövök, és szorítsatok, hogy tényleg hozzák a matracot!!!
Pussz:
Orbis (32+6
)
Remélem ma is olyan jól sikerül aludnom!!
ja, álmomban szültem, és már második alkalommal volt, hogy tudtam a dátumot, és mindkétszer január 12. Végülis 37 hetes leszek akkor. Szerintetek érdemes foglalkozni vele? Bár úgyis jön, ha akar.