Új privát üzeneted érkezett!

Bettó:nálatok Debiben nem lehet kölcsönözni mérleget a védőben?Nálunk lehet.A sima hagyományos 1000-/hó a digitális 3000-/hó.ŰEgy kérdést megér talán?Persze ha csak nem tudsz kölcsönkérni valakitől! :D

Vivien:volt alvás az éjszaka?Mára voltál eredetileg kiírva! :D És lám már 2 másfél hónapos gyönyörű lányod van! :D

Ami:A holnapi nap a te napod!!!!Egyben vagytok még? :wink:

Kép

Kép
lecso

Volt alvás meg nyőszörgés is.
Most várom a volt párom apját, mert ő visz minket ma dokihoz. 10-re kellett volna jönni. Megetettem a gyerekekeket, felöltöztettem, erre még vagy fél óra, mert még beugrott valahova :evil:
Pedig mondtam neki, hogy marhára nem mindegy, hogy mikor indulunk, mert 3 óra múlva megint etetés, és nem akarok a kórház folyosóján etetni! :x
Erről ennyit...

Mi vettük a mérleget, mert kölcsönözve 3-4 hónap alatt behozza az árát. Digitális, és én meg vagyok vele elégedve. 3 kiló fölött vagyunk amúgy :D

Dagi csajok :D :D

Kép
Kép
labasv

Szisztok!
Köszönöm mégegyszer a dicséretet :wink:
Manka lehet kölcsönözni, de fél évre le kell kötni és akkor annyiba jön ki, hogyha vennénk egyet. Apa ma megy és rendezi is a dolot. Már nagyon várom, sokkal nyugodtabb lennék, hogyha tudnám mérni.

Amúgy tényleg kevesebbet eszik, mint ami termelődik. Sajna még mindig változó órákban eszünk. Most este 4 óra telt el, de kora reggel csak kettő. Gondoltam is, hogy hamarabb fog éhes lenni, mert most csak negyedórát cicizett, amúgy meg olyan fél óra, de volt már jóval több is. Remélem hamar be fog állni, mert így elé kiszámíthatatlan :(

Hm.. vajjudás? Nem kellemes :lol: Nevetni fotok, de annyira nem maradt me bennem a fájdalom. Kaptam az a gázt, de jobban idegesített. Rossz volt a szaga, mármint annak a guminak. Nekem ami nagyon kemény volt, az egy óra.

Ébredezik a leányzó :roll:

Az éjszakák? Cicin alszik el, ja és a fél éjszaka mellettünk van :shock: Amikor már teljesen beájul, akkor tudjuk betenni a kiságyba. Amúgy egyből nem megy. De nem is érdekel, beszéltük Gézával, hogy inkább, mint hogy sírás legyen állandóan. Tegnap délelőtt próbáltam nem bemenni hozzá, de véül bementem és szegény annyira sírt, hogy már tök kék volt a feje. Ínkább akkor elkapatom.

Szegény Vivien! Kitartás!

Kép Kép Kép

Kép
bettó

Hirtelen ennyi képet kicsinyítettem le, lesz még, csak KIncső drága ébredezik.

Ami! Ne félj, abban a pillanatban nagyon rossz, de látod, én pár napra rá már nem is emlékeztem.
:wink: De komolyan, már azt sem tudom megmondani, hogy hol fájt igazán. Egyedül a bordámra emlékszem, mert ott tényle annyira nyomott valamimet, hogy amikor bekeményedtem, azt hittem, hogy eltöri a bordám.

Majd még jövök!
Bocsi a g betű miatt :oops: :wink:

Kép
bettó

Kép Zalán 4 naposan Kép Hazahoztuk Kép szopizás után, jóllakottan Kép Anyával

Sziasztok!
Ígéretemhez híven küldöm a képeket Zalánkáról!
Ma már 11 napos.
jókat eszik, alszik!

Ági, Bettó ! Gratulálok a kicsik érkezéséhez.
Bettó! aranyos kis hajas babád van!

Zsuzsi
zsuzsi80

sziasztok!

Nagyon szépek a babák!!!! :D

Bettó én 1 hónapra béreltem ki anno a mérleget,de nem is kellett volna hogy őszinte legyek!Levi havi 1-1,5kg-okat hízott!2 hetesen kinőtte már a mini pelust(pedig betankoltunk belőle :wink:
) és jött a midi.Szemmel láthatóan hízott!

Levi 3820gr-al született és 52 cm-rel
1 hónaposan:5200
2 :6280
3 :7200
4 :8250
innentől már nem hízott ilyen ütemben.Tápszeres lett :wink:

Voltam ma nst-n.Volt egy kis fájásocskám amiből még bármi lehet ,amit én nem is bánnék! :)
Majd meglátjuk,de lehet még 29.-két is túllépjük a végén! :? :wink:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Lecso,mi meg egyben vagyunk.Igen,a holnap a mi napunk es ha holnap megszületik,akkor nagyon pontos a draga. :wink:
Mar hivogatnak a baratok,mindenki azt hiszi hogy mar biztos megszületett... :roll:

Juti,meg egyben vagytok??????

Kép
ami6

Sziasztok!
Nagyon szépek a babák.Nekem ezek jóslók már minden naposak még a végén lessz belőle valami elég lusta a babokám.
Ami:Holnap be is kell fekűdnőd vagy várnak még?

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Igen,nagyon edik a babak!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Szasza,nem fektetnek be.Ha minden rendben,akkor meg 10 napot varnak,ha pedig valami nem stimmel,vagy baj van,akkor viszont beinditjak a szülest.

Kép
ami6

Most jöttünk meg a dokitól. Minden rendben a lányokkal, bár kiderült, hogy amit távozáskor felírtak és mondtak, az semmi nem jó úgy. Még a tápszer is más kell lenni, más mennyiségű vas kell, más időközönként kell etetni. Látszott, hogy aki hazaengedett minket meglehetősen félválról vette a dolgot...

És most figyeljetek!

Kellett beutaló a mai vizsgálatra a körzetitől. A körzetit ha hívod a rendelőben, az üzenetrögzítő kapcsoll be, és bemondja, hogy ne hagyj üzenetet (!!!), hanem hívj egy másik számot. És amit megad, most kapaszkodjatok meg: 90-es!!! :shock: Ami azt jelenti, hogy 300ft percenként!!! :shock:
Mindez azért, mert a dokinak elege lett abból, hogy hülyeségekkel zavarják az anyukák!! Ezt Ő mondta! :shock:

Milyen világban élünk???!!! :x

Egy körzeti orvos megteheti, hogy emelt díjas számon legyen elérhető???

Kép
Kép
labasv

Vivien!
Hát Te aztán tényleg nem vagy könnyű helyzetben.

Lányok!
Üdv mindenkinek. Senkinek nem használt a hidegfront?
Nekem elkezdődött az éjszakai pisilés, eddig én csak napközben jártam sűrűbben, de akkor sem olyan nagyon sűrűn, az utolsó vizsgálat óta, napközben óránként járok, éjjel is voltam 3x. Jóslók vannak, keményedek rendesen, tegnap pedig úgy fájt ott lennt ülés közben, hogy alig bírtam megmaradni, de egyenlőre ennyi.
Niki holnapra van rendelve, mert holnap lesz anyu névnapja, de szerintem lustibb ő annál, vár még pár napot, de remélem jövő hét végéig meglesz és akkor nem kell befeküdnöm.

Betti! Zsuzsi!
A babák gyönyörűek.
Már annyira szeretnék én is babázni, bár szerintem ez a baj, hogy annyira szeretném, de ez van.

Na megyek még felmosok, mert lehet, hogy holnap már nem megy. :)

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!

Betti, Zsuzsi! Nagyon szépek a babák!

Vivi! Nem könnyű a helyzeted. A rokonok a dokid a védőnő, nem irigyellek.

Képzeljétek ma Anna mellből szopcsizott 80-at :lol: , hátha rászokik.
Viszont nem akart aludni egésznap, ezért kicsit drasztikusak voltunk, mert éhes nem volt, a pelust is kicseréltem, nem hasfájós, ezért arra a következtetésre jututtunk, hogy hiszti azért, hogy kézbe lehessen, ezért hagytuk sírni vagy 20 pecet és természetesen be is aludt, bár a szívem szakadt.

Mai képek:

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Még egyben!!! És jele sincs a beindulásnak! Pedig már nagyon várjuk!!!!

Zsuzsi, Bettó, nagyon szépek a babák, öröm nézni őket! Én is, én is szeretném már az én gyönyörűségemet mutogatni! :lol:

Képzeljétek, a férjemmel úgy kitoltak, meg velünk is! Márc.3-tól ki kell mennie dolgozni Németországba 1 hónapra! Micsoda kib@szás!!!!!! Ha meg is születik Milán a jövő héten, akkor is csak kb 1 hetet tud vele lenni, és már mennie is kell. Mert megkérték! De miért pont most??? Ja, és attól félünk, hogy ha nem vállalja el, akkor kirúgják. Eléggé rezeg a léc a cégnél, nem sokra becsülik az embereket. Ha egy elmegy, felvesznek helyette mást! Nekik mindegy. Nekünk viszont nagyon nem mindegy, mert kell a pénz, nem egyszerű munkát találni! Baromi mérges vagyok.
Csak az vigasztal, hogy hétfőn megy, és a következő csütörtökön jön vissza, aztán megint hétfőn megy, és a következő csütörtökön jön vissza! Szóval csak majdnem 1 hét, hogy nem látom! De 2szer 1 hét!!!

jutiboszi

Ja, Adri, nem szándékosan hagytalak ki, természetesen a Te ikreid is tündériek! Látszik rajtuk a változás, nem véletlen, már 1 hónaposak elmúltak!!! Megy az idő!!

jutiboszi

Driennke!

Én már hónapok óta ennyiszer járok pisilni, úgy látszik minden szervezet más! Az éjszakák a legrosszabbak, mert nem tudok aludni rendesen, mert folyton pisilni járok. Napközben nem is zavar annyira!

A jobb kezemen az ujjaim már annyira elzsibbadtak, hogy írás közben mintha ezer kis tű szúrná az ujjaim végét, olyan érzés. És már kimasszírozni sem tudom. Azt mondta a dokim, hogy szülés után elmúlik! Bár szülnék már!!!

Jó lenne minél hamarabb, hogy a drága párom minél többet lehessen vele! Elméletileg már csak 4 nap, és már nagyon türelmetlen vagyok. A doki mondjuk annak idején febr.22-t írt a kiskönyvembe, szóval a kórházban a pénteket számítják, remélem azért az előtt még megérkezik.

Most hétvégén jönnek anyuék, meg bátyámék látogatóba, úgy örülök, karácsonykor láttam őket utoljára! Milyen jó lenne, ha mondjuk szombaton megszületne, és vasárnap jönnének, mert akkor már láthatnák is a kisbabócát!

Na, megyek, visszapihenek, nagyon gyengének érzem magam. Mondjuk a sok fekvéstől is elgyengül az ember, de mit csináljak, ha egyszer képtelen vagyok bármire is?! Az egyetlen, amit most tenni tudok, a pihenés. Bosszant is rendesen, mert annyi mindent szeretnék csinálni, de majd ha lesz erőm.

jutiboszi

Gyönyörű az összes gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekünk még mindig szopi-gondjaink vannak :cry:
Ádám ciciből nem tud enni :cry:
Cumisüvegezünk
Vendég

Halihó!

Köszi az üdvözleteket!

Na újra idejutottam. Igazából azért is csak most regisztráltam, mert még mindig dolgozok. (Szerencsére megtehetem, mert magántervező vagyok, és amúgy is itthon dolgozok - na meg ki tudja, az apától mire számíthatok...) Valahogy jól esik a munka, talán, mert így kicsit másra is figyelek. Azt hiszem, ha csak várnám, hogy mikor indul ki Dani, teljesen becsavarodnék. Már igazából semmi más nem érdekel. Sőt a barátok, rokonok kezdenek kicsit bosszantani, a folyamatos érdeklődéssel. Persze aranyosak, meg figyelmesek, de én meg azt hiszem, egyre türelmetlenebb és hisztiseb vagyok... Már előre félek majd a látogatóktól. Remélem, azért ez a szipirtyóság majd elmúlik... Minden rokon tervezgeti, hogy jön majd látogatni, pedig azt hiszem, nagyon jól meglennék itthon majd meghitten a kicsivel meg anyukámmal.
Körülöttem mindenki fogadásokat tesz, hogy melyik napon érkezik Dani. Nekem teljesen mindegy :) húgom nagyon szeretné, ha 19. lenne, mert őt Zsuzsinak hívják. Nagyon megtisztelve érezné magát, ha épp aznapra esne :)
Tegnap voltam dokinál, megvizsgált. Egy ujjnyira vagyok kitágulva, de szerinte még nincs nagyon lent, és biztos nem jön 1-2 napig. Ez annyiból megnyugtató, hogy a vizsgálat után apróbetűkkel megemlítette, hogy most lelép síelni 4 napra, és kedd este lenne neki az ideális a szülésre. Hmmm... megnyugtatott, hogy nyugi, ha ő nincs, akkor max beugrik az édesapja helyette, aki szintén szülész. :)
Akik már szültetek!!! Mennyit mocorgott a baba a szülés napján? Mert bennem ma akkora ficánkolás megy, amilyen még nem volt. Nem tudom, ez lehet-e start előtti bemelegítés???
Na megpróbálok feltenni magamról képet.
Ja még annyi rólam, hogy 29éves vagyok, első baba, Budapesten élek, XI. kerben, Szt. Imrében tervezek szülni. És van egy tündéri nődokim, akit aznap ajánlottak, amikor megtudtam, baba lesz, és szülésznőt is választottam, aki szintén nagyon bíztató :)
Jajj és kicsit fájok lent... de ez még csak nem az...

puszi Nektek! Jóéjt!
pankamama

Sziasztok!

Remélem nem haragszotok meg érte, de fel szeretném hívni a figyelmeteket 4 új csoportra a XI. kerületben. Mindegyik csoport teljesen ingyenes, előjegyzés nem szükséges! Jöhetnek idősebb gyerekek is, a hely egy játszószoba, jó nagy tér, tele játékkal.

1. Baba-mama szopis csoport. Két IBCLC-re készülő anyuka vezeti, én pszichológus vagyok, társam pedig gyermekgyógyász. Oldott légkörben beszélgetés a leggyakoribb szopis kérdésekről, problémákról amíg a gyerekek játszanak, ismerkednek. Lehetséges témák: a szoptatás menete, tejmennyiség növelése, visszatérés a tápszeres pótlásról az anyatejre, hozzátáplálás, elválasztás, alvás, szopis problémák, a szoptatás örömei, előnyei, az 1 éven túli szoptatás, tandem szoptatás, stb, stb. Minden hónap ELSŐ péntekén 10-12 óráig.

2. Szoptatásra felkészítő csoport várandósoknak. A szoptatás alapjai, hogyan kezdjük jól, az újszülött viselkedése, a szoptatás normális menete, felkészülés az első időszak lehetséges nehézségeire. Ide is jöhetnek nyugodtan idősebb testvérek, van jó sok hely és játék. Minden hónap HARMADIK péntekén, 10-12 óráig.

3. ANGOL NYELVŰ baba-mama szopis csoport. Mint fent, csak angol nyelvű anyukáknak. Minden hónap MÁSODIK péntekén, 10-12 óráig.

4. ANGOL NYELVŰ várandós csoport. Nemcsak szoptatás, hanem a babavárással kapcsolatos összes téma angol nyelvű kismamáknak. Minden hónap NEGYEDIK péntekén, 10-12 óráig.

Helyszín: XI. Bártfai u. 34/A, Korai Fejlesztő Központ
Tel: 363-0270
Megközelítés: Piros 7/173 busz a Bártfai u megállóig (Szt. Imre kórház).
Parkolási lehetőség van a környéken.

Várunk mindenkit szeretettel! Légyszíves adjátok tovább az információt bárkinek aki esetleg érdeklődik egyik vagy másik csoport iránt!

Köszönöm szépen!

(UI: Erősen gyanítom, hogy a babanetes postafiókom megtelt, és ezért nem jön bele új levél... akinek gyanús hogy esetleg nem válaszoltam valamire, küldjön emailt! Az nem telik meg! rokica kukac gmail pont com)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Panka! Üdv köztünk! Ne vedd készpénznek, amit írok, de a barátnőm azt mondta, hogy neki szinte semmit sem mozgott közvetlen szülés előtt, viszont iszonyatosan kemény volt a pocija. Nála úgy kezdődött, hogy elkezdett fájni mensisen a pocakja alul, meg mintha tűk szurkálták volna odalent. Aztán volt valami kis apró véres nyálka, estefelé. Aztán éjjel 3tól jöttek rá a fájások, egyre sűrűbben. Éjjel 5 körül ment be a kórházba 10 perces fájásokkal, és délután 2 körül lett meg a kisfia. A magzatvíz csak a vizsgálat után folyt el, már bent a kórházban. A beöntést megnyugtatónak találta, azt mondta sokkal jobban lett tőle. Valaki ugye attól fél a legjobban.

De minden szülés más, szóval ki tudja, kinek hogy indul el. Nekem is fájdogál néha odalent, meg van olyan nap, hogy keményedik, fáj, meg szurkál is, de aztán elmúlik. A dokim mondta, hogy ne aggódjak, tudni fogom, mikor kell indulni. Most még csak felkészül a méh a szülésre. Gondolom Te is izgulsz, mivel első baba. Én már párszor azt hittem, hogy indulhatunk lassan, mert 40-50 percenként jött egy keményedés fájással, de aztán elmúlt. Persze nem fájt annyira, csak azt vártam, hogy erősödjön, meg sűrűsödjön a fájdalom, aztán elmúlt. Most is fáj, de azt hiszem ezt már nem is nevezem fájdalomnak, úgy hozzászoktam.

Hát, akkor szurkolok, hogy megvárja a kisfiad a dokidat a síelésből!

jutiboszi

Ami? Nos? Jön a Marc, vagy még marad? Hogy érzed magad?

Megnéztem Bettó táblázatát, vannak egy páran, akik jól eltűntek!!! Vadmálna, Gnesa, stb. Velük vajon mi lehet???

jutiboszi

sziasztok!

Jó reggelt!

Vadmálna:nem tudom mi van vele :? Írtam a héten üzit neki,mert a hoxán is írogat,de nem írt vissza :roll: .Szóval:passz

Ami:NAGY NAP! :D

Panka:üdv közöttünk!

Drukkolok mindenkinek hogy a "várva várt napon" bújjon ki a baba! :D

Nálunk:tegnap elég sokat fájt a pocim olyan mensisen,de semmi nem lett végül ,pedig már nem bántam volna.Na ez mára megváltozott!Levi éjszaka belázasodott(40,2 fenékben :? )+ hányt.Így kéretik még bent maradni Tominak! :wink: Remélem nem valami komoly és hamar meggyógyul.Biztos már megint valami vírus :evil: Ezért az éjszakánk kicsit furira sikerült!Éjszaka 2-3 között 2-szer mostam fel a padlót,ruhát mostam amit összehányt Levi.
Ma igen elvisszük az ügyeletre.Nézzék meg,ha kell adjanak gyógyszert és kezdjük meg minnél hamarabb a gyógyulást!

Reniről én sem tudok semmit!Azt hittem csak én maradtam le!Te Bettó talán?

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!!!! :D És babaesőt! :lol:

Kép

Kép
lecso

Juti!
Nekem a kiskönyvemben 23-a van, ezért mondta a doki, hogy legkésőbb márc. 1., mert az pont egy hét.

Ma egyébként nagyon sokat keményedik a hasam, fél óránként járok pisilni, de persze pisi az nincs. Most vettem le a melltartómat, mert a felül nagyon fáj a pocim, mintha le akarna szakadni a méhem, és gondoltam hátha a merevítő zavart, de így is fáj :) . Ja és ráadásul Niki is nagyon keveset mocorog, csak épp annyit, hogy a bordáimnál nyomja lefelé magát, és az egész hátam fáj. De még így sem tudok megülni a fenekemen, engem a hidegfront egyébként minidg felpörget.
Ma már megfőztem az ebédet, meg csináltam egy joghurttortát anyóséknak, amit hamarosan kiszedhetek a formából, és utánna megcsinálom anyuét, mert ugye ma van a névnapja (mára rendelte Nikit, de eddig semmi :) ), aztán megyünk anyósékhoz, este meg anyuékhoz. Tehát ez ma pörgős nap lesz.

Képzeljétek annyira fúj az északi szél. Nagyon hideg van nálunk.

Na, most jól kipanaszkodtam magam, és bár nem érzem olyan jól magam közérzetileg, nagyon fel vagyok dobódva.

Legyen mindenkinek nagyon szép napja.

Driennke

Kép
driennke

Én teljesen odavagyok a babáitoktól!!!!!!!!!! Olyan szépek! Én is egyre jobban várom, hogy kint legyen, ott szuszogjon a kiságyban, vagy a karjainkban... Eddig nagyon drukkoltam a bentmaradásért, most kezdek felengedni. Pláne, hogy a méretei is megfelelőek.

Betti, a hazafele menős Kincső-képen picit hasonlít rád. És a felfelé tekintő is gyönyörű. Amikor Szonja megszületett, ő is teljesen olyan volt, mint egy tündér (most meg olyan, mint egy angyalbőrbe bújtatott terminátor :lol: )
És elvileg a kellő mennyiségű kakis-pisis pelus mutatja, hogy elég kaja megy-e be, valamint, hogy mennyire nyűgös. De én is mérlegeztem. Most is fogok, de nem sokáig. Plussz teljcsit meg fagyaszd le, hátha jól jön valamikor. :wink:

Vivien, vérlázító a doki! Szerintem ilyet nem is lehetne megcsinálni! Basszus! :twisted:

Mindig úgy nyitom ki a topikot, hogy vajon ki szült meg... Erősen gyanítom, hogy Reni igen, azért nem jön. Majd biztos fog jelentkezni.

Panka, üdv itt és írjál sokat-sokat! Nekem Szonja nagyon sokat mozgott, van egy pillanat, amit soha nem fogok elfelejteni, amikor már bent voltam a kórházban, és lubickolt, én meg néztem a fagyos tájat. :) Én is a Szt. Imrében szültem, te kinél?

Laura, kitartás! Rendeződni fog a dolog. Én nem merek neked tanácsot adni, de keress valaki olyat, akiben megbízol, és egy elv mentén találj ki valamit, úgyis halassz majd 123123123 jótanácsot. Egyébként meg Ádám okos, mert cumisüvegből könnyebb ugye. :wink:

Nekem is keményedett tegnap elég gyakran, de nem erősebben, mint eddig. Ráadásul kivonatoztam a babás barátnőnkhöz Szonjával Dunakeszire, és jó volt, most már nagyon keveset fekszek.

Puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Driennke, Ami, Juti, hajrá!!!! Mi márc. 8-nak is örülnénk, mert a férjem névnapja akkor van!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Hali!

Nem voltam tegnap...asszem. Jázmint kórházba kellett vinni ma, mert a kontrollon kiderült, hogy súlyos vérszegény :(
Ma kapott vért. Csak pár órát voltunk bent szerencsére.
Amúgy a kőrzetit letolta telefonon a kórházi doki, hogy milyen felelőtlen, hogy 3 hét alatt egyszer jött csak ki, és nem utalta be kontrollra időben a gyerekeket. :)

Úgy kell neki!

Kép
Kép
labasv

Laura:biztos nem nagy vígasz amit most írok!A tesómnak a csepp lánya sem akart ciciből enni,de cumisüvegből zokszó nélkül megette.Rengeteg teje volt fejéssel is!Zsanin kívűl még egy másik baba is az ő tejét ette.Naponta 9 dl tejet vittek el tőlük.És 1 éves koráig evett anyatejet.Bíztos könnyebb csak mellre tenni és kész.Nem kell cumisüveget sterilizálni+mellszívót+...stb.De tesóm pl jobban szerette az üvegből etetést,mert akkkor mindig látta mennyit evett.Na persze erre jó a mérleg is :wink:
A másik topikban sok csaj járt valami szoptatási tanácsadónál,aki segítségével sikerült!Csak ő Budapesten rendel :?
Én sem tudok tanácsot adni! :(
KITARTÁST!!!

Kép

Kép
lecso

Vivien!!! :evil: :evil: :evil: A fene vinné el az ilyen orvososkat!!!!De szerencsére kiderült és megkapta a megfelelő kezelést!

Kép

Kép
lecso

Köszi Lecso az együttérzést :)

Kiderült az is, hogy már rég ki kellett volna vinni őket sétálni. A védőnő meg megtiltotta, hogy tavasznál előbb kimenjünk. Most amúgy hetente jáunk majd kontrollra a két csajszival, amíg rendben nem lesz tökéletesen a vérképük.

Képzeljétek, az új tápszer mérőkanala a doboz alján van. Tehát, ha ki akarom halászni, át kell rágnom magam egy egész doboz tejporon :) Vicces :)

Kép
Kép
labasv

Sziasztok csajszik!

Nalunk meg mindig semmi! :( Az ejjel mar azt hittem hogy szüles lesz,mert 2-orankent felebredtem hogy faj a derekam es a poci meg sürün kemenyedik.Meg wc-re is alig birtam kimenni,annyira rossz volt.Aztan reggel ugy ebredtem fel mint akit agyonvertek,nagyon faradt voltam.Ezert reggeli utan gondoltam meg visszabujok egy felorara...mire felkeltem,minden rendben volt,elmultak a fajasok.Most sincs semmi jele,hogy szülni fogunk. :roll: Pedig mara vagyok kiirva. :roll:

Kép
ami6

Ami:még nincs vége a napnak!!! :D

Kép

Kép
lecso

Ja Ami!És DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép

Kép
lecso

Az utolsó pocakképek egyike :D Szerintetek lent van????
Kép

Na, Ami? Juti? Azért ezek, amiket írtatok eléggé előjelek, nem? Gondolok rátok!

Vivien, én is megjártam az orvosokkal a hadak útját. Az egyik ezt mondja, a másik meg azt. A lényeg, hogy sínen vagytok, és ez két hetenti kontroll téged is meg fog nyugtatni. Én komolyan mondom, cseréld le azt a körzeti orvost! És kitartást mindenhez, egyébként tök jó kis talpraesett anyuka vagy, jól csinálod!

Jó éjt!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Hú ma nagy élményben volt részem. Este kimentem húgomékkal a férje anyujáékhoz vendégségbe. Van egy kutyájuk. Golden retriever. Féltek, nehogy rámugorjon, ezért nem akarták beengedni a lakásba. De a kutya csak beszökött. Mindenkit üdvözölt, mindenkire felugrált. Mellettem megállt, rám nézett nagy szemekkel, és megnyalta a hasamat. Hihetetlen volt. Mindenki teljesen ledöbbent. Mit érezhetett? Kommunikáltak vajon egymással? Annyira megható és felfoghatatlan volt. Később, amikor nagy box ment a hasamban, még egyszer odajött, még kicsit megnyalta a hasam. Valakinek van kutyája??? Vagy volt hasonló élményetek?

Manka! Én a Bálint Balázshoz járok. Elvileg nála szülök, ha megvárjuk a keddet. Szülésznőm pedig a Csizmadia Erika. Remélem, jó csapat leszünk. Bár icipicit kezdek aggódni, állítólag 4 kiló körül járunk...

Jó éjt!

Panka

KépKép
pankamama

Sehol egy újabb jövevény?

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Apa szerint Ádám rám van gyógyulva, vagy már sikerült elrontani :oops:
Nem szereti, ha le van téve a feneke.

Lecsó, Manka
Én nem problémázom azon, hogy Ádám cumisüvegből eszik. Csak az lenne a jó, ha kevesebb tejem lenne.
(lehet, hogy a prolactinom megint az égben)
Sterilizálás: mosogatógép 70 fokos programja tökéletesen megfelel erre a célra.
Vendég

Jó reggelt!

Manka, köszi :D

Képzeljétek tegnap a kórházban volt egy lány, akinek az AFP és a nyaki redő is azt mutatta, hogy minden rendben, és szüléskor derült ki, hogy dawn-szindrómás a baba!! :shock:
A lány 24 éves, és nem gondolta, hogy elmenjen ezek után külön genetikai vizsgálatra, ami amúgy marha sok pénz, és fennáll a vetélés lehetősége.
Amúgy gyönyörű baba volt, és semmi nem látszott rajta...laikus szemmel nézve persze.

A volt párom apja ma reggel közölte, hogy nem tud minket elvinni holnap kocsival a kontrollra, mert dolgozik, és menjek taxival.
Tegnap erről vajon miért nem szólt?

Na mindegy.

lányok, nagyon nehéz már az utolsó időszak nektek, ugye?

Kép
Kép
labasv

sziasztok

Laura:nálatok nincs lehetőség az anyatej leadására?Vagy nem is szeretnéd?Mellékesen még jól is fizet :wink:

Levi éjszaka nem volt lázas!Hála!Lehet megint egy napos vírusa volt!?

Vivien:meg vagy áldva a körülötted levőkkel! :?

Ami,Juti,Ildikó,Driennke:mi van veletek??????????????????? :D

Kép

Kép
lecso

Lecsó
Sajnos, nincsen :evil:
Vendég

BettÓ!

Neked hatalmas gratula!!

Csajok!

Bocsi,hogy így eltűntem!de volt rá okom :lol:
Február 11-én 17óra 10perckor megszületett kislányunk
ANtónia Laura :lol:
3570g és 48cm
Nagyon szép szülésem volt!
Sikerült megusznom a gátmetszést! :lol:
Ha lessz ídöm jövök és leírom bővebben a szülésemet! Kép Kép
m. reni

Sziasztok!
Reni gratula a kislányhoz, tündéri.

Mi még egyben, de a tegnapi napom nagyon rossz volt, azt hiszem leírtam, de éjjel semmi, ma is csak annyi, hogy mensisen fáj, meg sokat pisilek. Már csak arra kérem Nikit, hogy egy héten belül jöjjön ki, hogy ne kelljen előbb befeküdni, talán hallgat rám.

Driennke

Kép
driennke

Bocsi, de olyan dolgot kérdezek tőletek, főleg a Pestiektől, akik már szültek, amit már rég el kellett intéznem, csak még nem tudtam ezzel foglalkozni. Tudjátok miért. :oops: :oops:

Szóval: Hol kell Budapesten elintézni a gyest és az anyasági támogatást? Állítólag van itt iroda, és akkor nem kell Ceglédre levelezgetni. :oops:
Marha jó, hogy ezt eddig a munkahely intézte,, de persze ezt is jan.1-től változtatták meg. :?

Segítsééég!!! :cry: :cry:

Kép
Kép
labasv

Vivien, ha nem a munkahely fizeti, akkor az anyaságit az OEP-nél, ha oda tartozol, a gyest (de nem gyedet ill. tgyást kapsz?) az Államkincstárnál. Ha gyedet kapsz, az OEP-nél. De most változtattak, kérdezd meg telefonon, hova kell beadnod.
Képzeld, én nagyon jól érzem magam! Semmivel sem rosszabb, mint korábban. A derekam fájdogál, de az a 30. hétkönyékén is fájt, és kb. ugyanannyira keményedek. Ráadásul most már nem fekszek, és így annyira jó. Bár a többi csajszi előrébb van, mint én.

Reni, gondoltam ám! :lol: Nagyon várom a szüléstörténetedet! Gratulálunk!

Driennke, nagy drukk!

Ma az állatkerti játszóházban voltunk, Szonja nagyon jól érezte magát, persze most kipurcanva alszik. :D

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Gyors írok egy kicsit, aztán visszafekszem!

Gratulálok Reninek! Nagyon szép baba!!!

Bettó írt nekem, hogy minden oké, csak nem működik a net!

Nálunk is minden oké, tegnap voltak itt a bátyámék, meg anyukámék, még utoljára "egyben" meglátogattak minket! Aztán tök jól alakult, anyáék úgy döntöttek, itt alszanak! Olyan volt, mint a főpróba, mert ha Milán kibújik, akkor is ugyanígy itt alszanak majd.
És anya olyan aranyos, képzeljétek, letolt azért, mert eddig nem szóltam, hogy segítsen. És most gőzerővel nekiállt a gyerekszobának, meg a konyhának. Az egész gyerekszobát átrendeztette, meg vett mindnefélét, amitől még szebb lett. Majd csinálok képeket később, és megmutatom, nagyon szép lett!!

És anya üzeni Nektek, hogy ne legyetek olyan lükék mint én, és ha segítség kell, szóljatok az anyukátoknak, mert nagyon szívesen segítenek! Ezt szinte szó szerint üzente! Na, mit szóltok, hát nem rendes?????

És a bátyáméktól kaptunk egy hűtőt! Mert a mienk olyan pici, hogy alig fér el benne valami, és a bátyusom úgy döntött, meglep minket egy hűtővel. Kéééééész vagyok, hogy nekem micsoda családom van!!!!! :lol:

ja, ma elég sűrűn fájt a hasam, azt hittem ma is, hogy lesz valami, de eddig semmi. Néha jobban vagyok, néha fájdogál, mintha meg akarna jönni a mensim. De már jó lenne, ha nem a mensi jönne, hanem Milán!!!!

jutiboszi

Vivien:én már nem emlékszem anno hol is intéztük,meg azóta biztosan változott!

Reni:
Kép
Szép csajszi!!!! :D :D :D

Csajok hol vagytok,talán szülni? :D

Én:péntek óta fájdogál a pocim mensisen.Hol gyengébben,hol erősebben,hol meg egyáltalán nem!Már kezdek türelmetlen lenni :roll: pedig van még a kiírt dátumhoz 12nap.DE ha nem fájdogálna a hasam akkor talán türelmesenn lennék,csak így mindig várom,hogy esetleg lesz belőle valami! :wink: Na meg nyüszis is vagyok a fronttól vagy csak mert nem én irányítom az életem :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
lecso

Juti:tényleg nagyon rendes családod van!!!!!!!!!!!! :D
A mensis fájással én is úgy vagyok mint te!Idegörlő :lol:

Kép

Kép
lecso

Panka! Nagyon jó ez a kutyás történet! A barátnőm volt úgy az elején, hogy még szinte nem is volt pocakja, és elment egy társaságba, ahol volt egy kis lógó fülű kiskutyus. Nem tudom a fajtáját, olyan, mint a Columbo kutyája. És a kiskutya egész este a barátnőm pociján ült, mintha védenie kellett volna azt a kis magzatot odabent. Szerintem érzik a kutyusok! És úgy általában az állatok!

jutiboszi

Ja, Lecsó, az a baj, hogy ha már kicsit fáj, mindig azt hiszem, hogy na, most indulhatunk lassan.
És ez megy már jó pár napja. Most is fáj, és ahogy mozog, akkorákat tudnék kiabálni néha, de úgy érzem még csak a mocorgásától fáj. Már nem is mondom azt többet, hogy lehet, hogy menni kell, mert úgysem megyek! Már hetek óta ezt játzsom! Egyébként nem tudom mit izgulok, péntekre vagyok kiírva!!!

jutiboszi

Akkor én mit izgulok :wink: :roll: péntekhez még 1 hétre!
De már jó lenne túl lenni rajta.Ugye kicsit fosok :? Na meg ez a hasfájás miatt van nálam is a türelmetlenség szerintem!

Ez most a kedvenc számom:

http://www.youtube.com/watch?v=I0lIUM7MWWg

Kép

Kép
lecso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?