sziasztok,
Remélem a karácsony mindenkinek jól telt. Nekünk egy kicsit megterhelő volt, mert az anyukám azt hiszi csak neki van unokája és az anyóséknak nem.
((( ebből ment a sértődés, hogy hol aludjunk, meg a többi.... Végül 22-23 anyuék, 24 osztottan a két szülő (10 perc kocsira laknak egymástól), 25-26 anyósék.
Ma meg elvileg megyünk haza.(Hála istennek!!!)
Brigó, mikor mi hazajöttünk, nekünk sem volt széklete a babának egészen 26-ig, de tegnap szerencsére megérkezett a várvavárt...
4 nap szünet, biztosan az idegen környezet is tette, az nem lehet????
Most egy kicsit meg vagyok lőve szopi terén, mert nem tudom men nyit eszik, ugyanis itt nincs mérleg. Hát kíváncsi vagyok, hogy hízott-e vagy fogyott, bár a combikája vastagszik.
Egyébként az arcocskájáról, lassan kezd elmúlni, de szerintem nem a mosószertől volt a kiütése. Persze azóta múlik, amióta kammillában fürdetjük és neogranormont kenünk rá. A párom szerint a gyógyszertári mosdókenőcs marhatta meg az arcát és a fejbőrét, mert állítólag neki is kimarta a szárazabb újperceit. Hát nem tudom, de lehet, hogy inkább nem használjuk.
Sziszike, remélem már nem sokáig kell várnod...
Brigó, nagyon szép Zsombi baba, és az a kis mellény.
Most már úgy döntöttem, hogy én is öltöztetni fogom Danit, mert annyi szép kisrucija van, de otthonra eddig úgy gondoltam, mindek adjak rá olyan extra rucikat, ezért minig ugyanabban a lebüfizhető pár cuccában van, nem a szépekben, és így olyan mintha csak aza pár ruhája lenne.
Bunny, egyre több ember nyugtat meg, hogy az ő kisgyerkőcük is olyan életvitelű mint Dani.
NEm vagyok egyedül, de jó:))))
Maté nagyon jól mutat a hordozóban.
A férjemtől mit kaptunk Danival karira????? Bébikengurut, hogy tudjak napközbe házimunkázni is ne csak Danizni.
)))) Na most megyek Dani babához.
))