Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pocsék éjszaka után egy annál jobb napom volt, csak nagyon fárasztó. 11-kor elindultunk ügyintézni, aztán vásárlás is kerekedett belőle, meg 2 órát voltunk Anyuéknál, szóval 6 után értünk haza. De annyimindent elintéztünk és tökjó! Kép

Tegnap bejelentkeztünk a gyerekorvos néninél, aki nagyon aranyos és felírt mindenfélét Babucinak, azokat is kiváltottuk ma. Kép Ja, állítólag Vigantolból (D-vitamin cseppek) hiány van jelenleg országosan, finishes kismamik szerintem próbáljátok beszerezni!

Aztán elkeveredtünk a Metroba és sikerült megvennünk a karácsonyi ajándékok kb. 70%-át. És olyan jó volt, csomó szupi ötlet jutott eszünkbe vásárlás közben. Kép És magunknak is vettünk jó puha, meleg házipapucsot (az enyém leopárdmintás!) Kép És estére kivettük a harrypotter 3. részét, már várom a jó kis mozit. Kép

Márti! A homeos bogyó a Caulophyllum 5CH, ezt szedte Dia is, csak ő asszem nem az 5CH-sat. És ezt a szülés számított időpontja előtt két héttel kell elkezdeni.

Kikocs! Én a mell alatti szúrásban vagyok sorstársad, néha annyira tud sajogni, hogy kibírhatatlan. Kép Szerintem ebben Babucik a bűnösek. Kép

Orbis! Akkorát nevettem a hormonagy sztorijaidon! Kép És képzeld, én is csoki- és mandarinfüggő lettem, utóbbival asszem Te fertőztél meg. Kép

Bagzer! A csuklásos sztori nálam is lejátszódott és én is beparáztam, hogy megfordult Picurkám, de azóta voltam dokinál és még mindig fejvégű. Kép Úgyhogy nyugi!!!!

Lili! Én úgy tudom, hogy a szülési szabit Te döntheted el, hogy a szülés előtti negyedik héttől vagy a szülés napjától kéred, onnantól 168 napig tart és kapod a TGYÁS-t. Én pl. csak a szülés napjától, mert anyagilag nekem így jobb. Addig meg táppénz.

Tamesz, Jimbone, Gabiii! A többieknél okosabbakat nem tudok már mondani, de nyugtatópuszikat azért küldök! Kép Kép Kép

És Edwig! Szerintem sem túl kicsi a babád és tökjó, hogy befordult! Kép Együttérzek Veled a sok bizonytalanság miatt, de tuti minden rendben lesz és egy hét múlva már ott lesz veled a gyönyörű Babucid!

Na, letöltöm Noémi sírós cikkeit és várom Apát, hogy mozizhassunk.

Pussz,
Katinka
38+1
katinka

Sziasztok!!!

Vagyok ám még én is csak erősen korlátozott az időm.

Fertőzés, nálunk végeznek ilyen vizsgálatot szülés előtt pár héttel, és a pozitív eredményt kezelik. Nekem hála negatív volt.
Szülés közben kaptam antibiotikumot, mivel x óra eltelt a magzatvíz elfolyásom óta, s akkor kell adni a fertőzések megelőzése végett. Szóval fura, hogy valahol még fertőződhet szülés közben a bébi.

Gigi szépen fejlődik, már egész sokáig tartja a fejét és már nem elengedi amikor elfárad hanem szépen leteszi. Kezd cici függő lenni, csak ott jó neki. Nagyokat szoktunk sétálni persze végig durmolja, max mielőtt hazaérünk ébred fel s akkor tragédia van, mert nincs egyből cici.
Élvezzétek ki a szabadságotokat, hamarosan vége, s csak irányított programjaitok lesznek. Persze ez napról napra jobb.
Tettem föl ár új képet
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3913

Mindig irigykedem a találkozóitokra, pocakos koromban a veszélyeztetetség miatt nem mehettem, most meg.....
No majd ha már ti is babáztok, és lesznek akkorák, hogy tudunk talit szervezni, akkor talán én is menni tudok majd.

Nagyon jó szórakozást kívánok hozzá.

Kellemes hétvégét
Márti
márti05

Sziasztok!

Kikocska
KitartokKép Ja, és tuti front volt,mert nekem végig dörbikézte a babci az éjszakát!

Katy
Köszi az e-mailt! Szerintem menni fogok. Eddig semmi sem jött közbeKép

Zsuzsa
Nekem is csinált ilyen kenet-vizsgálatot a doki és már lassan végzek is a felírt kúpokkal. Elősször én is meglepődtem a vizsgálaton, ki is tárgyaltuk a csajokkal, de azóta már olvastam kismama újságban is, hogy ez kötelező és nem kérni kell.

Nanácska
Én is elég sokat vezetek,amitó visszakaptam a kocsim és megmondom őszintén, sokszor mosolygok magamba amikor rallyzok egy kicsit, hogyha tudnák, hogy a volán mögött ekkora hasú kismama ül, akkor mit szólnánakKép Mindig mondom Petimnek is,hogy tuti autóversenyző lesz BenikénkKép Erre ő mit mond: ja, vagy utálni fogja a kocsitKép

Rékacs
Tök jó, hogy voltál Uh-on és megtudtad, hogy mekkora Hanga. Apának nagyon tetszik ez a név. Én csak a 38.héten megyek, de már úgy várom, hogy most tényleg mekkora. Van az ismerősők között is egy szülésznő és ő is azt mondta, hogy a hasam alapján nem mondja, hogy nagy babám lesz. Ezek szerint azért vagyok ilyen nagydarab, mert belül üresen tátongokKép, befelé nyomul az óriásbébimKép

Márti(36+1)
hajdum

Sziasztok!

A jegyzeteimnek a felét kihuztam, mert ahogy haladtam sorban, láttam hogy mindenre jött megnyugtató válasz. De azért még vannak magvas gondolataim:

Lili, a TGYÁS-t jól irták neked,szóval a szülés várható ideje előtt 4 héttel már el lehet kezdenia 168 napot, vagy a szülés valódi időpontjától. Az előbbihez értelemszerűen gondolom a táppénzes papir kell, az utobbihoz meg a születési anyakönyvi kivonat.

Orbis, minden kismamának gyenge a vérképe, ezért szedünk vasat. Ha neked kritikusan alacsony, akkor a legjobb növelni a vastabletta adagot, illetve ahogy Lili irta olyanokat enni amiben sok a vas. Pl. máj. De a dokival konzultálj!

A talira megpróbálok ugy elmenni, (ha összejön), hogy mondjuk 1-kor lelépek, és egyenesen odamegyek. De 5-kor találkozom volt csoporttársaimmal a Népligetnél. Bagzer hozd a tojáskrémet, és hozom az Abonettet hozzá! Kép

Tüni, én azért eszem ilyen hülyeségeket, mert ezt mondták nekem. Kép

Szemölcs téma: Nekem olyan dolgaim vannak, hogy időnként észreveszek magamon ilyen egészen apro, de a testtől elálló pici anyajegyeket, amik egy idő után leszáradnak és leesnek. (???) nem foglalkozom velük. Kép

Orbis, Bazger!! Majd leestem a székről a hormonagy sztorikat olvasva! Kép Tibikémnek is felolvastam, de a röhögéstől alig értette hogy mit mondok neki. Kép Én is kiegésziteném egy szösszenettel: a multkor amikor a doki végre alulról is megvizsgált hogy kenetet vegyen, én ugy jöttem elő a paraván mögül hogy rajtam maradt a bugyi. Kép Egy kissé zavartan nézett rám a doki. Otthon vettem észre a tükörben hogy a bugyimon a következő felirat állt: crazy girl. Kép

Eszter2004
32+3
eszter2004

Kivételesen nem akartam írni, de ESZTER! Győztél, eszméletlen vagy!!! Akkorát nevettem, hogy még Kép

Orbisnak igaza van, könyvet kéne írnunk. Amilyen iramban termelünk, szerintem már kettőt is összehoznánk. Beszéljük meg a talin, nehogy elcsóreszolják Orbis tuti ötletét, valami topicbanditák Kép

Aura
aura

Eszter!!!!
Mesélem anyámnak a hipersztorit, lelkendezek, hogy dejó, nem vagyok egyedül a hormonaggyal, és vígasztalom magam, hogy állítólag ez később elmúlik.
Hááát, nem biztos. Édesanya röhögve elmesélte, hogy mikor kicsi voltam, megbetegedtem, ő készült a boltba, de előtte gondosan megmérte a lázam, megállapította, hogy jó magas, majd bevette a lázcsillapítót Ő! és lement a boltba. Ott ugrott be neki, hogy ezt nem egészen így szokás Kép
aura

Aura! Kép nem semmi!!!! Kép
eszter2004

Sziasztok lányok!Kép

Ma is sikerült kizökkenem a szürke hétköznapokból, bár veletek nem is olyan szürke!Kép
És mivel nekem is hormonagyam van, én veletek ellentétben nem tudok most írni semmit, nem jut eszembe semmi, csak az,hogy jó napom volt aztán kész!Kép És,hogy miért azt hosszú lenne leírnom, ígyhát: csak JÓ ÉJSZAKÁT! van.

Ilona (30+5)
Vendég

Ezt a tempót már nem lehet bírniKép Pedig mint ahogy az üzeneteim számából látszik (1000 fölötti, csupán augusztus ótaKép)), én is nagyon szeretek írogatni, de ez azért már sokKép Szerintem tuti ez a legforgalmasabb topik az egész BabanetenKép Lehetetlen végigolvasni is, nemhogy reagálni rá!Kép
Így Ilonához csatlakozva én is rövid leszekKép: megpróbálok alukálni, holnap nem leszek, megyünk a Praxisba, aztán pedig vásárolgatni mindenféle hiányzó babacuccotKép csak este érünk haza PestrőlKép
Jó éjt illetve jó virrasztást és levelezést mindenkinek!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Babus a Praxis-rol feltétlenül számolj be, nagyon várom hogy mit mondasz. Kép

Holnap mi is vásárolni fogunk, kimegyünk a babadepo-ba (matti) Budaörsre, és lassan elkezdem összekésziteni a korházi csomagot is. A karácsonyrol ne is beszéljünk, legalább 20 fele kell vásárolnunk, és még csak két darab ajándék van. Kép Ja , és holnap megnézzük a hirhedt Lidl-t is Dunaharasztiban. Ma este is kinéztünk oda, de bombariadó volt, és igy nem tudtuk megnézni.

Na pusza, ma kivételesen én is sokáig voltam fent, ilyenkor már durmolni szoktam, és alszom mint a bunda 6-ig. Most legalább 8-ig fogok, juj de jo! Kép Nekem nincsenek éjszakai pisilések! Meg egyáltalán, nekem nem kell gyakran pisilni. És a baba sem dörömböl egész éjszaka a hasamban, néha néha rug egyet, na jo kettőt. Kép

Na jo éjszakát,
pusza
Eszter2004
eszter2004

Ma krumplisütés közben fontos felfedezéseket tettem! Szerintem ha összefognánk Savitrivel, megválthatnánk a világot is.
Szóval:
- A fogókesztyű jól ég!!
- Az olaj meleg Kép És most fáj a kezem, mert lefröcskölt.
- A szedőkanál nem hőálló Kép És többé már nem is szedőkanál Kép
Mondjuk ebből kettőt ezidáig is gyanítottam. ( a kanál nem volt egyértelmű)
Aztán vashiány miatt apa itatott velem vörösbort a vacsorához. Legalább ittam volna reggel, akkor arra foghatnám a mai idiótaságomat.

A talira én is jövök, de nem tudom, mikor érek oda, mert fogorvoshoz megyek. És ha lezsibbasztják a fejemet, akkor csendestárs leszek Kép Hozok én is formákat, van 12 féle, egész picik, én mindig mézeskalácshoz használom.
És mit vigyek még? Mire nincs még jelentkező? Vinnék pl. porcukrot, meg olyan színes tortareszeléket (vagy mi az). Más ötlet??? Ja, meg nyújtófát meg szendvicshezvalót DE MIT?!

És ma egész este keményedek. Folyamatosan. De mindig csak néhány másodpercre, aztán elmúlik, aztán megint. Szokott valakinek ilyen lenni? Nekem már máskor is volt, de mindig ijesztő.

Aura, a könyvet mindenképpen védessük le már most!!

Na most más nem jut eszembe, (ha egyáltalán van nekem olyanKép)
Na megyek ledőlök. (azt írni sem merem, hogy alszom)
Kép
Orbis(32+4, pont mostantól!)
orbis

Katy!
Én még eddig nem is láttam, most találtam meg véletlenül az albumodat. Nagyon nagyon szépek vagytok! És a ruhád meg a nyakláncod nagyon szép, tényleg.

Amúgy mi újság az Éjszakai műszakkal?
Bagz, Áron hetekig úgy volt, hogy megy erre a koncertre, pont tegnap derült ki, hogy mégse. Mondtam, hogy te mész, és azt üzeni, most irigy!!! Kép
orbis

Eszter
Mi most megyünk harmadszorra a Praxisba a Győrffy-hez és eddig mindig meg voltunk elégedve vele. De azért majd este leírom, hogy most milyen volt, meg teszek fel képet a nagyfiúrólKép

Babus, aki nagyon álmos, mert csak fél 2-kor tudott elaludni és már fél 6 óta ébren vanKép

Kép
babus2005

JAj!

Nem is olvasok el semmit, mert azonnal panaszlodni akarok!!!

Olyan történt velem éjjel, amit senkinek nem kívánok!!!
Már napok óta fáj a szeméremdombom. Illetve lehet még régebb óta. Olyan izomláz szerűen. Főleg este felé. meg az ágyban forduláskor, terpesztésnél. Tegnap a dokit is megkérdeztem, hogy ez oke-e, azt mondta igen vele jár. Meg egy régi Kismamában már egyszer találtam is egy cikket, hogy fellazulnak a szövetek és ahogy tágul a medence ott fáj. Hát gondoltam így van,oszt annyi.
Na, mentem a szokásos pisimre háromkor, és siettem vissza az ágyba, hogy fel ne kelljek. Már kifelé is alig bírtam kimászni, mert eddig én aludtam belül, aztán visszafelé, ahogy négykézláb kúsztam a helyemre. Azt hittem kész itt meghalok! Begörcsölt az az izom, ami a szeméremdombon tapad és megy lefelé a belső combban. NA, ertre nem jöttem rá rögtön, csak azt élrezet, hogy szétszakad a punim. Kicsit maradtam mozdulatlan, hogy ne keltesem fel Zolit, mert ma hatkor kellett kellnie. de aztán csak felkeltettem, mert éreztem kell magnézium, de nem tudok megmozdulni.
Szegény kis Zolim úgy megriadt, de aztán teljesen urrá lett a helyzeten. Hozott magnéziumot, meg ő is olvasta ezt a cikket, mert a wc-n volt és tudta, hoyg ez nekm fáj és rögtön neki is eszébe jutott, hozta is az újságot. És írta a cikk, hogy maszírozni kell. Hát én addig nem nyúltam a combomhoz, csak a szeméremdombomat éreztem, ő meg gyorsan elkezte maszírozni és ekkor konstatáltuk, hogy tök be van görcsölve. Kőkemény vol a combom belső fele.
Na, kimaszírozta, meg magnézium, aztán nem nagyon mertem forgolódni és most keltem fel. kicsit még fáj, de már csak olyan görcs utáni reggel, tudjátok, JA, meg még négyszer kellett kimennem éjjel pisilni, az első kettőre kikisért Zoli, mert nem tudtam lábra állni.
Hát ez volt az éjjelem. jó szar volt, pedig ez igen messze van aszülési fájdalomtól. Amúgy mint Dr. zsólyomi Réka, azt gondolom, hogy leszállt Hanga és az váltotta ki. Persze megvárom, hogy a családom észreveszi-e, mert én nem látok változást!!!

Na, írok kicsit jobbat is. Lili! Aztálmodtam, mindezek előtt, tulkép erre keltem, hogy az anyósod beírt, hogymegszültél és tök elkeseredtem, hogy nem karácsonykor, mert Te akkor szertnél!Kép Hány ennyire babanetfüggő lettemKép!

Na, elolvasom az éjjeli műszakot

rékacs 36+3

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Hihetetlenek vagytok a hormonagyatokkal Kép Kép Gergőnek boldogan mesélem a sztorikat önigazolásként, hogy nem csak én vagyok béna Kép Mindig mulat rajtam ő is nagyokat. Én inkább csak elfelejtek mindent. Pl. azt, hogy mit is akarok mondani éppen annak, akit abban a másodpercben szólítottam meg Kép Mindenki megnyugtatva, igazándiból nincs is hozzáfűznivalóm semmihez, mondjuk a könyv jó ötlet, és szerintem ha nem védetjük le, akkor is védve vagyunk, mert ennyihülyeségetokosságotsatöbbit senki nem tud írni Kép Hiába koppintana az összes többi topic.

Ja, még annyi, hogy szerintem a március 19 nincs olyan soká, és 4 hónap múlva meg már tökmindegy lesz, hogy kinek mikor született a gyereke. Mire én megszülök, Márti babája, aki hihetetlen szép, itt csodáltuk Gergővel megint, gratula apukának anyukának érte Kép. Szóval több mint 3 hónap lesz köztük. Egy márciusi babával meg ugye 1 hónap. Arról nem is beszélve, hogy a november tél vajon? Kép Mégis hogy szeretjük a novemberi kismamákat is Kép Kár, hogy már nem tudnak nagyon írni. Na, sebaj, nemsokára mi sem. Kép Vagyis én sokára, de nem bánom Kép

Taliügyben mondanék egy két javaslatot, hogy mi kell a szendvicshez, ha valaki annyira hormonagy lenne, hogy nem tudná. Kép
Kell kenyér, margarin/vaj/vajkrém/tojáskrém (foglalt (Bagzerka)/egyéb hiperszuper szendvicskrém, kellhet hozzá szalámi/kolbász (egészségtelen), felvágott (egészségtelen), sonka, tarjahusi, sajt, főtt tojás, paprika, uborka, esetleg paradicsom.

A kalácshoz viszem a tésztát, egyébként kell még 3 tojásfehérje, meg kb fél kiló porcukor (foglalt, Orbis)

Na,m ost megyünk vásárolni
Pussz

Kik.
31+2

kikocska

EszterKép
Remélem, nem voltam sértőKép Szerintem, ha úgyis méred folyamatosan a cukrodat, akkor egy próbát megér, hogy mondjuk korpás zsömlét reggelizel (vagy esetleg simát). A CH mennyiséget nem léped túl, és ha nem viszi fel a cukrodat, akkor miért kínoznád magad? Nekem van sok dolog, amit így kísérleteztem ki (pl. a tészta nem viszi fel a cukimat nagyon, úgyhogy abból merek kicsit többet enni, viszont a rizstől még akkor is elszállok, ha a megengedett felét eszem).

TGYÁS: Szerintem annak aki rendesen be van jelentve, jobban megéri csak a szülés után megkezdeni a szülési szabit, és előtte táppénzre menni. KatyKép ezt nem jól tudod, mert nem vagy köteles akkor sem szülés előtt megkezdeni a szülési szabit, ha előtte táppénzen voltál! (Tudom, mert Gergővel 1 hónapig én is táppénzen voltam).

RékacsKép
GörcsKép Nekem is szokott ilyen lenni (bár szerintem nem ennyire durva), de volt már, hogy az utcán görcsöltem így be, és nem tudtam tovább menni. Gergőnek meg nehéz elmagyarázni, hogy kicsit várjon, míg anyából kiáll a görcsKép

Pusssz
Tüni
tüni

Jó reggelt! Kép jó szürkeKép.

Mosogatással, kezdtem a napot, mert már pár napja hanyagolom ezt a tevékenységet, ma viszont benéznek anyósék, ezért legalább a látszatát fenn szeretném tartani annak, hogy képes vagyok vezetni egy háztartást. Ebédelni a városban fogunkKép(egész héten nem tudtam kiverni a fejemből azt a csodás meglepetéses vanília pudingot amit a Menza nevű helyen adnak) így arra is van esély, hogy a konyha megmarad mostani állapotában. Tegnap éjjel elkészültem a falra akasztható zsebes izével, amit a pelenkázó mellé gondolok és ma fel is rakjuk, úgyhogy este már csinálok képet is a készülő babasarokról.
Tök vidám vagyok, mert Bagzer mindentudó email címe már válaszolt is: nem kell mellékelnem a baba születését igazoló iratokat, majd csak utólag, addig elég egy szülés várható időpontjáról szóló igazolás vagy a kiskönyv. Hurrá! Hurrá!
Bagzer! Köszíííííííííííí!!!!!!!!! Megmenekültem.

Márti!
Gigi nagyon szép! Zabálni való.
Ha küldesz egy email címet ide: pocaktali@freemail.hu akkor elküldjük a jelszót amivel a közös képeket megtudod nézni. Legalább virtuálisan köztünk lehetsz. Kép

Crazy GirlKépKépKép

Orbis! utánozhatatlan vagy! mondjuk Aura mamája se semmi a lázcsillapítós sztorivalKép

Én is megnéztem Katy-t. Jól néztek ki. Mit jól, csodálatosan.

jajj Rékacs, ez elég szar lehetett. Kicsit lelkiismeret furdalásom van. Velem álmodsz és ez ilyen görcsöket eredményezKép. De ugye nem fekszel le többet magnézium nélkül?

Lili(38 tádáám!)aki most felkelti betegecske férjecskéjét, hogy elinduljon a nap.

KépKép
savitri

Tüni!

KösziKép!
Nekem a védőnő modta és jó, hogy írod, mert a 13.havi fizum emiatt nem akarják kifizetni!

Lili!
Én is úgy kelltem, hogy nemsokára babád lesz (nem tudom miértKép)!

Orbis!
Aranyos vagy, kösziKép!(Tegnap tudtam megcsinálni, hogy végre látszódjon az e-mailem, meg a kép elérhetőségem!Jó gyors vagyok fejlődésileg mi?Kép
Ja és egyidősek lévén nekem is esténként keményedik, és ez nem probléma, mert a dokimtól megkérdeztem!

A talihoz nálam lesz szénsavmentes ásványvíz, meg a teából is még mindig itt van amit hoztatok füveket!Meg kéne valami normálisabb kenyér, ami egészségesebb...

Szegény Rékacs!Tök szar lehetett!Bár ilyenről még nem hallottam az tuti!
Kép

Na elmegyek összeszedem magam bevásárolni!

Puszi:Katy
32+2Kép
Katy

Felkeltem innen az előbb, hogy pisiljek és csillagokat láttam. Aztán befeküdtem az 120-as kádunkba, de az még a méreteitől eltekintve is nagyon jól esett. MA azt hiszem ki sem mozdulok és nagyából feküdni fogok, hátha akkor tényleg elmúlik ez a fájdalom!!Kép

Lili! Látod, milyen "látó" vagyok, eddig nem szólt a fáma az anyósodról, erre ma jönnek! CSak nehogy tényleg bejelentse, hogy megszültélKépJa, és attól is el voltam kenve álmomban, hogy nem tudsz akkor jönni keddenKép!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Na, leülök hozzátok egy kicsit pihenni. Az ebédből semmise lett, mert Tomi teste fellázadt a hétvégi terv ellen és migrénnel bünteti szegényt. Lesötétített szobában fekszik egy vizes pelussal a fején és még morogni sincs energiája. Közben várom anyósomékat.

upsz! mindenki velem álmodik? meg a babámmal? mit szól ehhez a C3000-es méhszájam?
Azt hiszem hétfőtől elkezdem szedni a Dia által bejáratott homeobogyót és felélem a málnalevél tea készletemet. Nagy terv. HűKép
Pedig már sűrűsödik a jövő heti program. Hétfő: OEP, Kedd: tali+ egy frissen bejelentkezett szülésfelkészítő(amiről már azt hittem nincs több), Szerda:ctg, Csütörtök: ZozoKép
(a gyerek akin leendő anyaságomat csiszolgattam az elmúlt években)szülinapja az állatkertben.
Hát hol van nekem itt időm fájni, meg szülni. A babaruhák még ki sincsenek vasalva.

Lili(38)aki most kapucnit fog varrni a poncsójához

KépKép
savitri

Anyósék már be is jelentkeztek. Poncsóvarrás ugrott, legalábbis egy időre.
Amíg meg nem érkeznek, itt fogok lógni, úgyhogy jó lenne ha előkerülnétek.

KépKép
savitri

Sziasztok!

Tegnap este még akartam jönni hozzátok, de elaluldtam. Aztán mondjuk az éjszaka, meg már nem igazán.

Rékacs
Ha hiszed, ha nem, tuti van valami a levegőben, hogy idő kérdése és mindent egyszerre csinálunkKép Ugyan is az éjszaka nekem is úgyan ilyen görcsökkel volt tele, sipitoztam, hogy nem tudok -nem tudok kiszállni az ágyból. Majd nem bepisiltem fekve, mert megmozdulni nem tudtam, teljes görcsbe voltam. Szegény Petim nálunk is jól megijedt. Aztán babóka is matatott valamit amiért nem tudtam aludni. Úgy hogy jól telt az este. Gondolkoztam, hogy betársulok az éjszakai műszakhoz, de ha egyszer kiülök a géphez akkor már tuti, hogy nem tudom, visszaringatni magam egy kis szunyára.

Babus! Milyen volt a praxisban? Mekkora babcika? Képeket kérünk.

Eszter2204! Én biztos tudatlan vagyok, de megkérdezhetem, hogy mit árul Lidl? Hogy hirdették azt tudom, de hogy milyen áruház azt nem. Ja, és kiváncsi vagyok hogy hogy tetszett a Matti, mert mi olyan gyorsan végigfutottunk rajta, hogy csak na. Nem nyerte el a tetszésemet. Eléggé szedet-vedet.

Katy! Nekem is van nyújtófám és gyúródeszkám és kocsival megyek. Vagy van már rengeteg? Én viszek akkor innivaló ücsit, a kocsi elbírja.

Megyünk egy barátunkhoz lakászentelőbe, este jövök még.
Pusza: Márti(36+2)
hajdum

Sziasztok!

Bocsi, hogy belekotyogok a beszélgetésetekbe, de találtam egy érdekes cikket, érdemes elolvasni.Kép

http://www.tminfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=93

Sziasztok

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok Mindenki!
Hát nem semmi volt mire végigolvastalak benneteket.
Nekem elég zürös volt az elmúlt két nap. Bömbinek jön a foga. és ezért elég nyüszi. Alig bírok vele. Meg én sem vagyok igazán a toppon. Ma egész nap sírhatnékom van, csak tudnám, hogy mitől?
Aura: anyukád sztoriján viszont jót nevettemKép
Én a minap a mosatlan edényt keztem el bepakolni a hűtőbe a mosogatógép helyet. Nézett is a párom mint a hülyére.
Egyenlőre úgy néz ki megyünk a talira, de az biztos, hogy 10-re nem leszünk ott. Akkor végül is ki mit visz? És én mit vigyek? csak olyat tudok, ami nem túl nehéz, mert én ugye babakocsizok és melette bkv. Ha viszek aprósütit az jó? Persze boltit, mert sütésügyileg analfabéta vagyok. Mondjatok valamit.
Na most befejezem, mert pici fiam hiányol apa meg elvitte Danit szülinapi buliba.
Egyébbként én is zsibbadok, beg mindenhol fáj, és aludni sem igazán kényelmes. Sőt elárulom, hogy minden terhesség más, és aki azt gondolja, hogy a következő majd konyebb lesz, hát nem tudom?
Na most már tényleg eldugulok, csak még annyit, hogy senki ne parázzon, az összes topikbaba időben épen és egészségesen fog megszületniKép

Pusz Brigi
bombomanyu

Az én gépemmel van a baj, vagy tényleg nem írtatok 16:30 óta?
Ennyire hétvége van?

KépKép
savitri

Ez döbbenet.

KépKép
savitri

Biztos mindenki tesztelKép
tüni

nekünk gergő tönkretette megint a gépünket, és mire rájött, hogy nem tudja megcsinálni, és átszerelt mindent, ennyi idő lett. MIndig ez van, mikor új számitógép-alkatrészt veszünk Kép most vettünk vinyót, mert várható volt, hogy el fog romlani, erre elromlott az alaplap, amit azért buherált meg, hogy kezelje az új vinyót, és a tetejében a régi vinyó nem is ment tönkre Kép
Du meg igazoltan voltam távol, ugyanis bútorokat néztünk, meg fürödtem, meg ilyenek voltak. Meg benéztem, de valahogy nem volt kedvem irni nagyon... egyébként meg vettünk hordozót. Nagyon jó volt. hoztuk haza, és mindenki belenézet, de nem volt benne baba Kép bútort is találtunk sokat, de nem vettünk még, majd még holnap megyünk. Viszont itt a másik gép előtt ülni kell, úgyhogy nem megy nagyon Kép az ülés mármint. Ja, és vettem mézet a mézeskalácshoz, most már csak a receptet kell előbányásznom Kép Meg remélem elöl van a szegfüszeg meg a fahéj. Vagy megyek boltba holnap Kép Na, most ennyi. Meg kaptok egy képet majd a kutyáról, ahogy péntek hajnalban aludt, mert hihetetlen.

Na, jó, megdicsérem kismanónkat nyilvánosan, mert meg lehetett vele beszélni, hogy vettünk neki hordozót, és ha már kapott ajándékot, ne szorongassa azt az ideget az oldalamban, amitől nem tudok menni. egészen szót fogadott, és még a piacot is meg tudtuk járni. Ezek voltak ma.
Meg álmos vagyok nagyon.

Kik.31+2

kikocska

Ja, még ahol vettük mi a hordozót, nagyon el voltak keveredve azzal, hogy 3 funkciós babakocsi, a neve, és állitólag márkás(utánajártam, gergőnek kevesebb a felejtőhormonja, és emlékszik, hogy chicco volt), és tényleg szerintem jó is volt. 70000 volt (mózeskosár, hordozó, ami rátehető a sportkocsira, sportkocsi) elég masszivnak tünt tényleg. Ha érdekel esetleg valakit.

kikocska

Na most csak gyorsan írom, hogy én a talira vinnék vajat, meg sajtot. Jó? És sütök egy kenyeret kenyérsütőbe. Emellé még kell, de ez is valami. Azért ezeket viszem, mert nem tudok cipelni.

Lili, én nem gondoltem, hogy szülsz. De 3000-s méhszájjal is lehet, csak akkor kell kitágulnia. Állítólag érzi az anyuka.
Én érzem. Be vagyok sózva. Aztán lehet, hogy még hetekig itt fogunk nyüglődni. Mert Rékacs, én is inkább itthon vagyok, mégha mehetnék is, annyira kellemetlen. És tök befér a pocakom fölé a kezem. De ilyen görcsöm még nem volt hála Istennek, szegényKép

Minden hormonsztorit elmeséltem Péternek, aki nem tud tanulni a hangos kacagásaimtólKép

Most nem írok, mert le kell gépelnem Péternek egy anyagát.

Ja, Lili, állítólag megérzi az ember, mikor jön a baba, és hirtelen be akar mindent szerezni, úgyhogy ne aggódj, hogy nincs még meg egypár dolog.

Puszi, én már 10 perceseket görcsöltem, mikor bevettem a gyógyszert, és elmúlt...

Puszika,
Noémi
34+6!!!!!! LÁTJÁTOK???? Ilyen ügyesek vagyunk, holnap 35!
vghnoémi

Sziasztok!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek a biztatásokat, ma voltunk délelőtt a Praxisban és Győrffy nagoyn megnyugtatott, elmeséltem neki a cukor és kórházba fekvés dolgot, kértem, hogy alaposan nézze meg a babót ilyen szempontból is.
Megnyugtatott, hogy semmi olyat nem lát ami problémára utalhatna, a megzatvíz is megfelelő mennyiségű, állítólag ez jelezhet problémát. Ő is mondta, hogy ez rutin, hogy a cukrot nézik, és ne aggódjak, ez ahhoz is kell, hogy eldöntsék hogy lehet-e hagyományosan szülnöm, vagy a baba érdekében jobb a császár.

A mi "Ubulkánk" bújócskázott velünk és nem is volt túl aktív, Győrffy próbálkozott már mindennel, de csak 4 képre tudta elcsípni a kislegényt.
Egyébként azt mondta szép kis pufi arcú baba, az orrát tőlem örökölte, és állítólag már nem is áll el annyira a füle, mint ahogy a 19. héten Hajdú doktornővel láttuk.

Marcellünk méretei: a fejátmérője 83 mm, a súlya kb 1,627 Kg és ők továbbra is február 13-ra írják a várható érkezését, az én dokim kicsit későbbre, majd meglátjuk, egy biztos, nem lesz picike!!

Ma elkezdtem felrakni néhány képet az albumunkba!

Remélem jövő héten is minden rendben lesz a kórházban!

Képsajnos a fekete folt a medencecsontom, mert amögé bújt el!
tamesz+ubul (30+1 vagy 30+6?)

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Na így aludt a Brútusz tegnap hajnalban:
Kép

kikocska

hellllóóóóó mindenki!!!!
huh, végre a vége....

Kikocs, édes a kutyi!! majd én is jövök egy vili-cica alszikkal, mert a napokban lekaptam, és kb ilyesmi volt ő is!!

Savitri, örülök hogy tudott segíteni a csajszi, télleg mindettudóóó!!

örülök hogy általában pozitív a reakció a tojáskrémre, remélem ízleni fog az enyimé! ja, van aki nem kedveli a hagymát????? mert lehet azzal, és anélkül is készíteni, mi legyen???

Orbis, add át kedves férjeduradnak hogy ejnyebejnye, kár hogy nem jött tegnap, jóóó volt!!! de ha azért nem hogy veled legyen, akkor jól tette viszont! dehát te is eljöhettél volna, akkor legalább nem éreztem volna magam ufónak ott a "normál" alakzatúak közt...néha igen furán néztek rám....nembaaaaj

Tamesz, édes a picid!! télleg jó dundi! nekünk szinte semmi nem látszott főleg nem ilyen konkrétan amikor mi voltunk kb 29-30 hetesen praxisban.... mindegy, nemsokára személyesen is találkozhatunk picurral, ez vigasztal!

Rékacs, elég rosszul hangzik a görcs-sztorid!! nekem max vádli volt eddig! de az sem semmi!!! jajaj! remélem ma este kellemesebb lesz!

no, megyek, a tegnap esti kis kiruccanás mondhatjuk elég későn ért véget.....vagy már inkább korán, szóval hulla fáradt vagyok!!!
jó éjt mindenkinek!!!!!!!!
bagzer
32+6(jujujujuj deizgííííííí!!!!!!!!!!!)

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!Kép

Végre ideértemKép Meg se próbálom végigolvasni a mai terméstKép
Szóval a 4D UH-on minden rendben volt, Kristófkának mindene tökéletesKép, megfelel a korának, megkértem a Győrffy-t, hogy a múltkori hasraesés miatt ha lehet még alaposabban nézze meg, nem lett-e semmi baj. Rendes volt, még a köldökzsinór áramlást is megnézte plusszba, de semmi rosszat nem talált.
A súlya 1354gr, szerintem nem egy nagy baba, de Győrffy szerint pont tökéletes a mérete és a születési súlya is átlagos lesz majdKép
Ismét megmutatta, hogy kissrácKép Immár ötödször. Itt már tévedés kizárvaKép
Aztán jött volna a mozi része. Na de a kis drágánk megmakacsolta magát, kezét-lábát az arcocskája elé tette, olyannyira, hogy én még ezt se tudtam volna kivenni, ha a Győrffy nem mondja. Abszolút semmi nem látszott. Simiztem, beszéltem hozzá, a Győrffy is piszkálgatta, jobbra fordított, balra fordított, még mindig semmi. Apuci kopogtatott be neki, ez sem érdekelte. Mondta, hogy álljak föl, vagy guggolgassak, újra nézte, de semmi. Aztán kitalálta, hogy egy 20 percre menjünk el sétálni, egyek csokit, mert attól elvileg felélénkülnek(de tényleg igaz, ezt múltkor itthon is megtapasztaltamKép), aztán pedig megpróbáljuk újra.
Így is tettünk, a séta után ismét UH, ekkor már úgy-ahogy megmutatta magátKép Kinyújtotta a nyelvét és hatalmasakat ásított isKép
Mi ismét meg voltunk elégedve a Győrffy-val, mindent megtett, hogy jó felvétel készüljön KristófkárólKép Kétszer is szánt ránk vagy 20-20 percetKép

Íme álmaim pasijaKép:

Kép

Utána elmentünk vásárolni, illetve nem, már a Praxis előtt voltunk a Mini-Manó BababoltbanKép Nagyon meg voltunk elégedve vele, relatíve jó árak vannak és nagy a választék, szinte mindent meg tudtunk venni egy helyenKép És rengeteg jó ruhájuk van és nagyon jó áron 2000Ft körül már gyönyörű plüssrugikat lehet venni. Vettünk is egy párat, meg még mindenféle szépet és jótKép
Le se merem írni, mennyi pénzt hagytunk ott, de a lényeg, hogy majdnem minden meglettKép A Praxis után pedig a Megatoys-ban voltunk(mert szinte már csak az volt nyitva), ott már csak egy pár apróságot vettünk.
Hazafelé benéztünk még az Auchan-ba, ott is sok szép és olcsó babaholmi volt, viszont akkora tömeg volt, hogy viharsebesen végigszaladtunk, vettünk egy-két apróságot(pl.Kenguru Gold-os kisbody 499Ft), aztán irány hazaKép
Itthon aztán irány a babaszobaKép Matracunk ugyan még nincs a kiságyba, de lelkesen dekoráltuk az ágyikótKép Felhúztuk az ágyneműt, feltettük a baldachintKép Apucit rég láttam már ilyen lelkesnek, csak úgy szerelte fel a mindenféle zenélő-forgó játékokat, igazgatta az ágyikót, dekorálta a falatKépSzóval egészen bezsongott a drágaKép
Aztán kipakoltam az összes babaruhánkat és itt gyönyörködtem bennük, meg rendezgettemKépAnnyira tündériekKép
Hát eddig is teljesen be voltam már zsongva Kristófka születésére, na de most aztán?! Annnyira nagyon februárt akarok már!!!! És babázni!!!!!

Majd a többi 4D-s képet holnap felrakjuk a profilomba és majd csinálunk babaszobás képeket isKép

Tamesz
Mint már a másik topikba is írtam, nagyon édes a kis UbulkátokKép

Na jó éjt mindenkinek!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Ma a változatosság kedvéért görcs helyett(kop-kop) éjjeli műszak. Azért ezt szívesebben vállalom!

TAmesz! Nagyon helyes a kölök és szép a babasarok! CSak nem IKEÁS?!Kép

Babus, meg mindenki. Lehte, hogy amúgy is tudjátok, de tanultam babaás barátnőimtől, hogy a plüss cuccokat kifordítva kell mosni, meg vasalni. Én nem tudtam, mert amúgy nem a kedvenc anyagom a plüss!KépLegalábbis felnőttbe!

tegnap kész lettem a takaróval, majd lefotózom, hogy mindenki meg tudjon dicsérniKép,meg megvarrtam az ágynemü huzatot is.
Meg estére már egészen elmúlt a fájásom a sok pihitőlKép

na, ennyi
rékacs 36+4

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Ja, BAbus és Kristóf is álompasi!

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Én nem nagyon szoktam éjszakai műszakos lenni, de tegnap úgysem tudtam jönni és kinyomultam ide a nappaliba, mert csak forgolódtam.

Jajjaj, én is kezdek paramami lenni, vagyis rettegek, hogy nem veszem észre, hogy pl. elment a magzatvíz. Kép Tegnap pl. zuhanyzás előtt nem kellett pisilnem, mikor meg beálltam alá, alig bírtam visszatartani, olyan furi érzés volt. Apát is riasztottam, de csak vaklárma volt. Erre az előbb megint olyan furi volt a pisilésnél, meg a combom is fájt belül, meg görcsöltem meg keményedtem, de aztán semmi azóta. Ebbe fogok belehülyülni, hogy állandóan figyelgetem magam. Kép

Tegnap szinte az összes kariajit megvettük, Petimé hiányzik még sajna, pedig az ötlet már megvan, csak uyge szabin volt a héten és így nem tudtam megvenni. Remélem, még szülés előtt sikerül beszereznem. Kép

Babus, Tamesz! Édesek a Picurok! Mi a 24. héten voltunk 4D-n utoljára, most előszedtem a képeinket, kíváncsi vagyok, mennyit változott azóta Lilikénk. Kép De most már csak élőben derül ki. Kép

Rékacs! Részvétem a görcsök miatt, szerencsére engem végig elkerültek. Marha ijesztő lehetett!

Noémi! A sírós cikkek tényleg sírósak voltak, Petim is bevallotta, hogy az apásnál nagyon elérzékenyült. Kép Előtte meg a sógorom írta le a kis 26 hetes ikreik születését meg eddigi napjait, azon is zokogtam. Ha nem lenne ilyen személyes a hangvétele, fel is tenném Nektek.

Ja, és holnap (azaz ma) délelőtt hozzák a pelenkázót, már alig várjuk! Kép Estére majd teszek fel képeket a kész babasarokról.

Na, visszabújok Apa mellé és próbálok még aludni.

Szép Advent 3. vasárnapját,
Katinka
38+3
katinka

Jó reggelt kívánok!Kép

Tamesz és Babus!Kép
Tündériek a kisfiúk szerintem is!Kép

Babasarok ügyben azzal nyugtatgatom magam,hogy én várandós vagyok, tehát várakozom... Kép
Nálunk majd csak a két ünnep között lesz kifestve a háló és majd csak utánna jöhet a gyerekágy meg minden a helyére!
És ha eszembe jut,hogy január első teljes hete már a 35. hét lesz akkor mondogatom Marcinak,hogy nem ám előbb jönni!KépPersze apát már mindenre felkészítettem...Képmár amennyire lehet!?

Ma reggelre úgy begörcsölt a vádlim,hogy perceken át hiába nyújtottam,csak nem akart elmúlni!
A derekam sem a régi már, nehezen fordulok egyik oldalamról a másikra!
A szeméremcsontomról nem is beszélve.Olyan nyomást érzek ott amikor felállok, gyakran!
Tönkre mentem...Kép

Mindenkinek szép napot!

Ilona
Vendég

Kristóf köszöni szépen a dícséreteketKép

Rékacs
Köszi a jó tanácsotKép Mindenképp megfogadomKép

Babus+Kristóf, aki ma megkezdte a 32.hetetKép

Kép
babus2005

sziasztok!
Tegnap nagyon sürü napunk volt, azért nem irtam.

Orbis, Katy én is sokat keményedek éjszaka, néha félálomban megfogom a pocim, és kőkemény. Reggel amikor indulok a wc-re (mert én éjszaka nem szoktam Kép ), akkor is kőkemény.

Rékacs, ez a görcs sztorid rettenetes volt, nem irigyellek. Nekem olyan volt, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy egy nyujtozás során begörcsölt a vádlim. Próbáltam kinyújtani de nem ment. Viszont innentől fogva akármerre nyujtogattam a lábam, abba az irányba görcsölt be, végül három helyen is görcsölt. De aztán kicammogtam, és elintéztem magam. (te jo ég, olyan dezsavüm van! lehet hogy ezt már irtam?! Kép)

Tüni, dehogyis bántottál meg! Ne bolondozz! Sőt! Mi cukorfalatok tartsunk össze. Kép Én is kisérletező tipus vagyok, és rájöttem hogy ha bűnözök, akkor azt jobb este tenni mint reggel. Képzeld, már 4 napja egy mézes vajas kalács lebeg a szemem előtt, és nem birtam tovább.Tegnap este ettem két picuri szeletet. Vércukor: 3,8!!!!!!! Ma reggel ettem szintén kit pici szeletet de narancslekvárral. Vércukor: 7,2!!! Nem semmi! Kép

Hajdum, a Lidl Dunakeszin nyilt, és ez egy élelmiszer bolt, és talán vannak benne más dolgok is, de annyian voltak, hogy döbbenet. Nagyon olcsó minden, szinte beszerzési alá ár mennek, ezért támadják őket. Német cég, olyan mint az Aldi szintén Németo-ban. A Matti nekem állatira tetszett, a kiszolgálás több mint szuper! Vettünk utazó ágyat 17.000 Ft-ért, két funkciós CAM babakocsit 25.000 Ft-ért. Gyönyörü bundazsákot vettünk neki 4500 Ft-ért. Szóval nekem bejött. A www.bambino.hu-n vannak termékeik, mert interneten is lehet tőlük rendelni. A CAM termékek (olasz) náluk a legolcsobbak.

Savitri, cuki a fotod! Kép Apával együttérzek fejfájásilag, én nagy migrénes vagyok...

Tamesz, Babus, köszi a Praxis-os beszámolót, ezek szerint nektek tényleg jó volt. A képeket külön köszönöm, nagyon érdekesek,és gyönyörüek! Gratula!

Lányok, akartam venni magne B6-ot, mert ugye azon élek, és hiánycikk. Adtak helyette Béres Magnézium és B6, ami igy elvileg ugyanaz. De arra az van irva hogy csak napi 1-et lehet bevenni. Szedi ezt valaki? Félek hogy nem lesz elég. Ti pezsgőtablettában is isszátok a magnéziumot?

Köszi, puszi,
Eszter2004
32+5
eszter2004

Még gyorsan dobok fel két képet a mi kis drágánkrólKép

Ezen épp kinyújtja a nyelvét:

Kép

Ezen pedig ásít:

Kép

Babus

Kép
babus2005

Babus! Nagyon édiiiiiii! Már én is alig várom a 20-át amikor megyek. Kép

A Pocak-os albumunkat egy picit átneveztem, pontosabban csak a babasarkosat, plusz a talishoz beirtam hogy az én fotoimat is tartalmazza. Remélem nem baj. Már hamarosan én is felteszem a babasarok fotomat, de még hiányzik egy-két simitás. Eddig három van fent, most néztem meg milyen szépek. Kép

sziasztok, vasalok egy kis babaruhát, baba ágyneműt. (hallod Lili? Kép )

Eszter2004
eszter2004

Tüni, még akartam irni hogy a rizstől nekem is az egekbe szökik a cukorszintem, még egy kanálnyitól is. De a töltött káposztától nem. Pedig abban is az van. Biztos a káposzta egyensúlyozza. Kép

Kikocs, nálam is mindennapos jelenség hogy megszólitok vkit és már nem is tudom mit akarok tőle, illetve felállok a helyemről, és megtorpanok, mert elfelejtettem hogy hova és miért indultam. Kép
eszter2004

EszterKép
Te kis bátorKép Szerintem ha egy diabetológus meglátná, hogy mekkora adag sajtos tésztát szoktam megenni, agyvérzést kapnaKép És 6 fölé nem megy tőle a cukrom. Ja, még azt akartam írni, hogy nem tudom, hogy tudod -e, hogy a Tóth Ágnes legközelebb csak dec.28-án lesz. Bocs, ha már írtam, de olyan rövid az agyamKép

BabusKép
Képek nagyon jókKép Főleg a nyelvnyújtogatós teccikKép

Pussssz
Tüni
tüni

Igen Tüni tudom, 28-án kell mennem laborra meg vérvételre. Egyébként semmi értelme nem volt eddig se hogy mentem hozzá, mert ujat nem tud mondani, ideje meg szegénynek semmi hogy nyugodtan beszélgessünk. Kép
eszter2004

Sziasztok!

Nem akar múlni ez a frány fájás. Már alig bírok járni, mert a járáshoz viszonylag terpeszteni kell a lábat és aterpesztés az naygon fáj!!!Kép
Azt nem tudom eldönteni, hogy mozgás vagy pihenés?! Mert ha sportolás következménye lenne, akkor egyértelműen rádolgoznék. de így nem tudom?! És azt sem tudom, hogy kitől kérdezzem meg. merta dokinak mondtam pénteken és Ő csak annyit mondott, hog velerájója. Na, de akkor még nem volt a görcs.
Amúgy szerintem Ilona, neked ez a szeméremcsont fájás az lehet, ami nekem fáj, mert én is így fogalmaztam, csak most már konkrétan a szeméremdomb a góc és onnan sugárzik.

Szerintetek pihenés vagy mozgás?!

Meg amúgy is elgyötörtnekm érzem magam. Pedig nem aludtam kevceset, mert 10-kor keltem és 11-kor feküdtem. persze két óra éjjeli minusszalKép Mert az fontos, hogy az ember megszakítsa az alvást, nemKép?

na, kicsit eldőlök, mert aztán megyünk anyosékhoz ebédre. Nem tudom, hogy foigom bírni?!

rékacs 36+4

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!
Látom, éjjelre azért beköszöntetek egy páran. Én akkor már aludtam, kimerülve az egésznapi semmittevéstől. Tomi még mindig vacakul van, ezért kétséges, hogy bármivel is haladnánk, pedig már én is nagyon szeretnék babasarkos képeket föltenni.

Tényleg Tamesz, nagyon tetszik a szobátok. A falvédőnek szánt szőnyeget, hogyan raktátok fel? először rászögeltétek a lécre, vagy csak azzal a pár csavarral odafogtátok a léccel együtt?

Eszter2004!
Én szedtem béres magnéziumot, abból azért csak egyet lehet, mert nagyobb adag. Pont azért tértem vissza MagneB6-ra mert azt jobban lehet adagolni, meg finomabb a cukormáz rajta.Kép
Szerintem ha bevetted a napi adagodat és még mindig görcsölsz, nyugodtan bevehetsz mégegyet. Nekem a dokim úgy javasolta az extra magnéziumot, hogy mellette Elevit-et szedtem, ami ugye szintén extra magnéziumot tartalmaz.

Rékacs! szerintem mozgás, de finoman, nem úgy mikor az izomlázat akarod ledolgozni. Csak épp szoktatni a testet, hogy bírnia kell a terhelést. És magnézium kúra. Az egyik könyvem szerint a kalcium hiány is okozhat görcsöket. Nagy bajt biztos nem, tehát szerintem kalciumot is adagolj magadnak. Ha tartasz a tablettáktól akkor: olajos magvak tele vannak kalciummal, meg a tej. Magnézium: csoki, mandula

Lili(38+1)

KépKép
savitri

Hu Rékacs nem irigyellek! Nem is tudom mit csinálnék. Talán feküdnék, és massziroznám a fájdalmas részeket. Uff!

Lili köszi!

Még mindig vasalok! Már nem sokáig birom! Kép
eszter2004

Lili, fejfájásra az uradnak:qualerin, ha nem jön be, akkor algopyrin és 20 perc mulva egy nospa. A kettő együtt ütős. Vizes borogatás, és imádkozás. Jó lenne ha tudna hányni. Kép
eszter2004

Rékacs!
Ne ijesztgess!Kép
Nekem a combomra nem sugárzik át!persze még megteheti.
Amúgy olyan érzés konkrétan mint ha a baba feje oda jól ránehezedne és nyomná! Ha tágul a medencém,mint ahogy írtad azt nem bánom,de nekem még korai lenne ha leszállna a gyerkőc!
Na jó, átmentem paramamiba!Kép Szedán randizok a dokival,de már tudom a válaszát is!Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?