Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét,ideje felvenni a műszakot! :lol:
Orsi,picit megkésve:

Nagyon boldog születésnapot Csengének!
Hogy ünnepeltetek,Mit kapott a kisasszony? Várjuk nagyon a képeket(a szülinapról is)! Én azon vagyok meglepődve,hogy Csenge is kel éjjelente! :shock: Ő miért??? Levinek pedig jobbulást és gyógypuszit! :wink:

Berni!
Modern világ egyetértünk!!!!Mi a C&A-ban vettük a halálfejes pulcsit!Nem tom ismered-e az oldalt,de nézd meg szerintem (persze a többiek is) www.vampiregang.hu én mér néztem ki nyárra a gyereknek egyenpólót :oops:

Joli!
Teljesen jól látod a dolgot,annyira Márkra illik a vonalzó szövege...

KépKép
Kép
patricia83

Berni,
igen, igen, én is úgy használtam évekig, közvetlen szívás előtt. Aztán valakitől olvastam ezt az "átmosós" módszert, kipróba és tök jó. De lehet, hogy ezt is gyereke válogatja, kinél mi jön be jobban.

Vörös Oroszlánban voltam már talin másik topikkal, este, babák nélkül (akkor még Nóresz pocakban volt).
Nekem is az a véleményem kábé, mint Berninek, de én még nem voltam ilyen helyen babával, így könnyen vagánykodok, szóval bevállalom, legfeljebb szélnek eresztem a kis boszimat, hagy másszon az asztallábak között. Merthogy már mászik. :lol: De olyan kis bátortalan, tök sokára mer elindulni, aztán meg teper mint a szél, hogy minél előbb odaérjen a kiszemelt játékhoz, mintha félne, hogy útközben valami baj történik. Aztán mikor megáll, "huhh, ezt megúsztam" szemekkel néz körbe. :lol:

Valami játszóházas ötlet is felmerült a talira, ha jól emlékszem. :roll:

Orsi,
gyógyuljatok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

...a Mircsié meg lehet korai,de néhány helyen bóklászok a neten,és rengeteg félét láttam,olyat akartam,amilyet még nem láttam senkinél :lol: Amúgy,nekünk gyarló szülőknek semmi se jó.Te már tapasztalhatod,milyen ha már a saját kis életét éli a gyerek,akkor azért csak jobb,míg ránk szorul,nem?Néha elgondolkozok,hogy annyira ki kiszolgáltatottak,mi lenne velük nélkülünk?

Berni!
Tényleg jó,ha van egy (nagyon kreatív) nagytesó,és az is nagyon hasznos,ha olyan apukája van a gyereknek mint az én férjem! :evil: Ma ezt tette a lányával,míg mi Márkkal vacsiztunk!

KépKép
Kép
patricia83

Vöriori:
http://www.vorosoroszlanteahaz.hu/index ... Itemid=111

Boldog szülinapot Csengebaba!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jajj ezek a képek,mindig lemaradnak!De égő! :oops: :oops:

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Boci Napolini!De tudjátok,mi a legdurvább??? hogy meg is mosdatta,nekem már csak a képről mutatta! :lol:
Na és még 2 bónuszkép:

Tesók az utazóágyban:

Kép

Az átrendezett szoba egyik sarka :D

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Mivel nem jönnek az éjszakás kolleginánk kénytelen vagyok magamat szórakoztatni! :lol:

Joli!
Hogy válaszoljak kérdésedre,nem bántotta márkot senki a képen,csak huncutkodik,mert épp a füllhalgatót próbálja beledugni a fülébe! :lol:

Adri!
Ha megint nem jössz pár napig,tuti olvashatsz vissza legalább egy órát megint! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Pat,
miért korai Mircsi vonalzója? Nem értem. :oops:

Na, az jó pont, hogy megmosdatta. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!
Joli kérdezte,hogy nem korai még?Talán úgy gndolta,hogy még csak most múlt féléves... :idea:

KépKép
Kép
patricia83

Igen, olvastam Joli kérdését, de még mindig nem esett le. :oops:
Mi korai rajta? :shock:
Persze, hogy egy éves lesz, mennyi legyen, tizenegy? :lol:

Azt hiszem lefekszem, jobban járok. Meg Ti is. :lol:

Jó éjt! :arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Akkor én is lépek,Csilla ma nem vette fel a melót! :lol:
Jó éjt! :D

KépKép
Kép
patricia83

szép napot!
jók a cuccok azon az oldalon is.szerintem mi is fogunk rendelni 1-2t.
most csak gyorsan hoztam még 2 képet.na ezen szintén biztos sokan megütköznek :lol: :lol: :lol: (mármint nem innen)

Kép

Kép

Kép
berni1

ja,az uccsó képen azért könnyes a szeme,mert előtte próbálta kiszedni a földet a virágtól és rá lett szólva :lol:
pat!
édes a csokis kép.ő meg vigyorgott ezerrel :lol: :lol: sok répát kapnak?mert ahol egymás mellett fexenek,thök sárga az orruk,látszik,h tesók :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1

Berni! Ez a cumi nagyon jó! :lol: Hol vettétek? Én egyébként mindig veszek neki egy csomó cumit. Szeretem a szép és érdekes cumikat! :oops:

Pat! Jó a szoba és cukik a gyerekek! Még jó hogy apa megmosdatta Mircsit!

Kép
szly27

Sziasztok!
Berni!
Nagyon kemény a cumi !Beszarás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Márk egyáltalán nem eszik répát,sőt már Kubut sem iszik,mégis minden képen pici kora óta sárga az orra.Mira sem eszik sokat szóval nem tudom miért van??? :?: :roll:
Amúgy meg mi az,hogy nem kapargathatja ki a virágföldet???? :lol:
Most megyek,pizzát csinálunk,délután meg megyünk csúszdázni!Ha nem leszek nagyon kidőlve,este hozok képet!
Szép vasárnapot!!!!!!!!! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Tegnap bulizni voltunk, ezért nem jöttem.

Boldog szülinapot Csengének! Így jár, aki ritkán jön, nem tudjuk követni a vonalzóit :)

Ezt a cumit nem szabad megmutatnom apának, mert mindig ezzel nyúz :wink: .

Tegnap Bogika akkorát hányt, mint még sosem. Sugárban jött ki a tejcsi. Pont előtte szopizott, és aztán a hülye anyja magához szorította és jött is vissza rögtön. Hurrá :?

Tegnap először mentünk el Toncsival pelus nélkül és ott is szólt. Nagyon büszke vagyok rá :P .

Annak idején tőlem is kérdezték, hogy répával tömöm a gyereket így 3 hónaposan :shock: . De aztán elmagyaráztam, hogy mivel koraszülött volt, és egy hétig kék lámpa alatt volt, így lett ilyen bronzbabám. A kórházban is mondták, hogy most már nem lámpázzák tovább, mert egy kis cigánybabácskát kapok :lol: .

Most épp odafent apázik Toncsi és hallom, hogy mondja, hogy ez a bácsi nem csillagász, hanem holdász :wink: , mert a holdat nézi.

Majd én is hozok már képet, csak egy kis időm legyen.

Nagyon eltűnt a kis pocakosunk, remélem pihengetsz :roll: .

Pat, Márknak kék v. zöld a szeme? Nagyon édik, ahogy kukucskálnak.

Tegnap éjszaka, hallottam, hogy Bogi nagy nyögdécselésben van, odanéztem és ott ácsorgott a sötétben :D . Hogy nincs jobb dolga ennek a manónak az éjszaka közepén 8) .

Érdekel valakit könyves pilótajáték :oops: ?

Jók legyetek.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Most csak egy videó, Vince fő tevékenysége mostanában... :D

http://www.youtube.com/watch?v=6oS6XIxyrOU

Jövök nemsokára reágalni is!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Itt vagyok!

Pat, Berni!
Violának is sokáig ilyen volt az orra, nem tudom mitől, egyszer csak elmúlt!

Deako!
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Csengének!

Pat!
Jó a szoba, már nem emlékszem, te ott alszol vele azon a kanapén? És Márk külön van?
Nagyon szép kék szemük van a gyermekeidnek!

Csilla!
Hányás: :(
Gyerekek kivel voltak, amíg ti buliztatok?

Berni!
Ez a cumi nem semmi! :lol: Én se értettem a tokás képet, de most már leesett! :oops: Ilyen Vincének is van! :wink:

Talira én is irigykedek, aztán fényképezzetek sokat!

Ilyen éjszakánk még nem volt! Képzeljétek, este 10 órától reggel 6-ig aludt Vince! Akkor szopizott, és még 8-ig aludt! Szerencsére Viola is aludt 8-ig, ilyen se nagyon volt! :)

Azt tudni kell, h. Vince még nagyon taknyol és köhög is, de szerintem nekünk is a hideg párásító használt, amióta megvan, lényegesen kevesebbszer kel Vince! (Val.leg nem szomjazik úgy meg!) Nálunk egész éjjel megy, mert nagyon száraz a levegő! Mondjuk kis fokozaton használom, ha eléri a megfelelő páratartalmat, kikapcsol. De nem nagyon szokott kikapcsolni!

Lassan 8 hónapos lesz Vince, a héten veszek neki joghurtot, kíváncsi vagyok, eszi-e?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

sziasztok!

most megpróbálok reagálni is,ha apa és dorkó engedik :wink:

évi!
a mi mai uzsink volt 1 pohár natur joghurt banánnal,kölesse(amit persze kevesellt)+fél üveg hipp gyümi+gabona :lol:

pat!
szuper a szoba,de feltűnően nagy a rend :wink: :wink: így nem is gyerekszoba. :lol: thök jó az asztal.miért van rajta habtapi?és csúcs a szőnyeg is!!
szerintem Dorkó szobájába is habtapit teszek,ha még akciós.ja,valaki kérdezte:a gulliverben vettük 700/10db
a cumit nem tudom,honnan szerezte apa,a netről vhonnan és már kinézte a következőt :roll: nekem is nagyon tetszik,csak horror volt az ára,úgyh majd vmi alkalomra+elég nehéz súlyra,így nem sokáig tűri még a szájában.majd,ha nagyobb lesz.

deako!
sok boldogot nektek!

bocsi mindnekitől,ha nem írom,h boldog hófordulót,de mi nem tartjuk számon :oops: majd a szülinapba belecsapunk :lol: :lol:

pat!
milyen volt a csúzdázás?és hol?

megvettük a párásítót,este tesztelünk.ma úgyis ott alszom,legalább én is megfigyelhetem.

no,most ennyi,ha tudok még jövök.éjszakások húzzatok bele,tegnap nem termeltetek eleget :lol: azt bírom,mikor délelőtt bekapcsolom és azt sem tudom,hol tartunk :lol:

Kép
berni1

Sziasztok!

Én már megint sietésben vagyok :oops: De megnéztem minden képet, videót, linket :D Köszi mindenkinek! Igaz megérne több szót is, de mennem kell.
A talira nem sokan gyúródunk, eddig csak hárman a biztos, Inerke talán, Titi is kér még infót, hátha. Nekem a Vörös is jó, Oroszlán is jó, csak lehessen bemenni babakocsival is. Csanád elvan benne egy órát is :) Az ősszel akartunk egyszer menni teaházba, de csak pince vagy galéria volt a választékban, így nem sikerült :(
Ma valentin-nap alkalmából wellness-napot tartottunk apával, Csanád a bátyjaira volt bízva :D

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!
Éjszakai műszak jelen!! :lol:
Berni!
Rátapintottál a lényegre,írni is akartam,hogy a tegnapi szoba-átrendezés után,olyan rend volt,ami természetesen estére eltűnt. Én buzgó újra elpakoltam,de ami ma délutánig keletkezett! :shock: Mindenesetre megint rrendet kellet,hogy rakjak,mert éjjel ha megyek be a csajhoz,bukdácsolok a sok játékban. :lol: És hogy miért van a habtapi az asztalon??Hi-hi,mert tegnap mikor felmostam feltettem,oszt ottmaradt :oops: Ja,és pont én kérdeztem a szivacsot,köszi.

Évi!
Még múltkor kérdezted,nem is tudom hogy jutott ma eszembe,de én úgy tudom,hogy a baba 1 éves koráig kell a vizet forralni!
Márknak eddig elég kék volt a szeme,most kezd áthajlani zöldbe,pedig azt mondják a szemszín 1 éves kor után nem változik!

Csilla!
Könyves pilótajáték?? Toncsi nagyon ügyes,hogy szól,ha wc-re kell menni!!!!! Látod,megy ez gyorsan! Az meg hogy megráztad a csajt kaja után :lol: ...még mindig jobb,mintha betegségből hányna!De legközelebb várj 1-2 órát! :lol:

Évi!
Én a fiúkkal alszom,Márk sajna köztünk,és átmegyek Mirát etetni éjjel.Ha nem alszik vissza egyből,akkor a kanapéra teszem magam mellé,és egyből horpaszt.Ma hajnalban 2 órát aludtam ott.Amúgy fél 2-kor és 3/4 6-kor evett,majd 9:50-kor kelt Márk kiabálására! :D
Az éjszakádért irigyellek (téged is),reméljük így marad! Ki kéne próbálnom ezt a párásítót.Éjszakánként 1 liter löttyöt megiszok,néha mégis vattát köpök,úgy ki vagyok száradva! :shock:

KépKép
Kép
patricia83

Jaaaaaaaaaa,a lényeget mg nem mondtam!!! A déli hsz után,balra fordultam és Mircsike ült.Tudom ez nem nagy dolog,rajtunk kívül szerintem már mindenki (hetek óta) ül,de neki ma sikerült először.Le is fotóztam,Márk meg fel is döntötte! :evil:

Berni!
Az osztrák csúszdaparkban voltunk,szupi volt!Csak hát 300Ft-os € árfolyam mellett... :evil: :roll: Párásító honnan?
a tegnapi műszak nem rajtam múlt..Gabuska lelépett :wink: Csilla bulizott! :lol: Talán majd ma!

KépKép
Kép
patricia83

Feltöltöttem a képeket..hááát,elég szv@rok lettek! :evil: Homályos, szellemképes,vizes-objektíves!
Ez nem fürdős,előtte készült! Címe:
A basszusgitáros alszik! Ráadásul Mira ágyában! :D

Kép

Apával pancsiztunk!

Kép

Mira első találkozása a kukival! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Homályos,de a lényeg látszik..játszanak az öltözőben kialakított játszósarokban!
Kép

KépKép
Kép
patricia83

...éjszakai műszak megint becsődölt! :( Nem tarthatok monológot egész éjjel!!!Lépek,engem is kifárasztott a pancsi!
jó éjt,sajnálom Berni,hogy követni tudod az eseményeket! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Csak visszaolvasni jöttem, bár ki sem látok a szememen, olyan álmos vagyok.

Pat, Nóresz még nem ül. :wink: :lol:
Viszont már 100%os lett a mászás, ma volt alkalma gyakorolni egy játszóházban.

Berni, kivi vagyok mit mondasz a párásítóra.

Visszakaptuk a kölcsönadott fürdőkarikánkat, végre nem kell görnyednem, és nem egymás után, hanem egyszerre fürdenek, így feleződött a fürdésre elhasznált idő is. Juhhhééééééééé!

Kép Kép

Csilla, ez a jól megölelgetem :arrow: visszaküldi a kaját dolog még bennem is igen intenzíven él. :( Utálatos egy dolog.

:evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

jó reggelt!
párásító:elég 1szerűen megoldottuk-elmentünk a media marktba és ott vettünk 8000ért.aztán elgondolkodtam,h tényleg kell-e,mert nálunk akkora pára van a szobákban,h lassan penészedik az ablak :cry: na,nem baj,full egészségesek leszünk :) még ionizál is(na azt sem tudtam eddíg,h mit jelent :lol: )
gabi!
ma este 21fokra hűlt le a szoba(21-23 szokott lenni),így nem igazán érzékeltem a párásításból sokat :oops: ment fél10től éjfélig,aztán kikapcsoltam,mert megállapítottam,h én fényben n em tudok aludni,hiába olyan lightos,szép kék :lol: pedíg pont reggelre lett volna érdekes,mert hajnaltól indul a fűtés.gondoltam,h bekapcsolom,de Dorkó pont mocorgott és attól féltem,h felébred.

nekünk is van karikánk 6 hós kora óta,hát megváltás volt,bár kiskádban fürdik,de így is.

pat!
Dorkó is csak 1x ült fel eddíg egyedül,csak ha felültetjük,akkor ül pár percig :wink:

hétvége óta olyan jó kedve van a gyereknek,h hihetetlen.egyfolytában be nem áll a szája,nevet,dumál,csacsog és folyton belém akar kapaszkodni,h felálljon.a feltérdelés már profin megy :lol: és igai fiú:folyton verexik,harap.most is a földön ülök,ő meg üti a hátam,felkapaszkodik,elkapja az ujjam és beleharap :lol: megyek csinálni a 10óraiját,mert így elfogyok :D

Kép
berni1

ja,gabi!
és így vizet is spóroltok.na meg csak ülnöd kell és irányítani :lol:

pat!
irígykedem :twisted: :twisted: édes Mira,Dorkó meglátta a képeken és kiabált neki :wink: ez azért nem semmi :)

Kép
berni1

ja,gabi!
és így vizet is spóroltok.na meg csak ülnöd kell és irányítani :lol:

pat!
irígykedem :twisted: :twisted: édes Mira,Dorkó meglátta a képeken és kiabált neki :wink: ez azért nem semmi :)

Kép
berni1

Berni, azt hiszem, ami a lakásokban van pára "gyárilag", az meleg pára, ez a kütyü meg hideg párásító. :wink:
Olyat sem vettél észre, hogy állandóan olyan friss a levegő, mintha szellőztetnél?

Majd még jövök, csak vissza kell szaladnom az oviba csereágyneművel.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, rövid leszek:

akkor holnap 11-kor tali? Marad Garfield? (bocsi :oops: Vörös Oroszlán)

Csokis Mira, álmos gitáros, fogas Dorkó :lol: :lol: :lol: :lol:
Gabi, tündéri segítséged van a fürdetésnél! Nem vagy elkényeztetve kicsit? :wink: :lol: :lol: :lol:

Pat, miránk is ránktört az átrendezősdi-de most egy időre elég is volt belőle. Máté ágyát ugye eladtuk (a pelenkázót kinőtte, az ágyba meg nem tehettem a rácsok és a felállás miatt) így most maradt a szivacs. (mondjuk úgy is köztünk alszik)Ennek örömére átrendeztük a hálót :wink: Most olyan, mint egy járókába oltott gumiszoba :roll: :wink: :lol: Majd alkalomadtán teszek fel képet.

Máté egyre ügyesebb: profin mászik, bár még elég lassan. Ha elfárad, leül, ültéből vagy mászásból feltérdel, onnan feláll. 8) Eddig tudtam felállásilag visszafogni. Már rács sem kell, bármiben megkapaszkodik. Szombaton felmászott az ágyra is a nagypjához-jött megnézni a felálló kisunokát, erre az átment alpinistába, miután megmutatta mit tud. Ja és be nem áll a szája :wink:

Kristóf egy tündér, szépen fejlődik. Majd csak ír valamit az anyja is :)

Hidegpárásítós tapasztalatokat kérem, apja ráindult, lehet, hónap elején mi is veszünk. :)

Ennyit arról, h rövid leszek :oops:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Patr! Irigy a csúszdaparkért! Nagyon édik a lurkók! Grat a felüléshez!

Évi! Hát ez a Vince! Nagyon nagyon ügyes! Hogy mászik fel mindenre! :lol: A négykézlábazás is szuper sebességgel megy neki!

Gabuska! Én is gondoltam már, hogy együtt fürdetem a gyerekeket. Jázmin már nagoyn biztosan ül, szóval akár kis is próbálhatnám. Lehet ma meg is lesz. A szivacsát alá teszem és jó is lesz!

Kép

Bealudt etetés közben(ritkán vanilyen9

Kép Kép Kép

Kép
szly27

Szly, hajrá :D 8)

Nekem oké a holnap!

Réka, elkényeztetve? Dehogynem! Mikor megkérdeztem Livinyót, hogy kipróbáljuk-e milyen Nórival fürdeni, olyan örömujjongásban tört ki, mintha azt mondtam volna neki, hogy mától minden nap karácsony van. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

holnap=holnapután (szerda)

KépKép KépKép
kindertojas

de holnap tuti nem jó, csak idiótán már a keddben éltem... (délre jön az üveges, tegnapelőtt bevágta a szél az ablakot, és betört...)

KépKép KépKép
kindertojas

Szerda is jó, bár 10-re oltásra megyünk, elvileg időpontra, remélem nem lesz csúszás.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Délután hol volt mindenki? Vagy ti sem tudtatok belépni,mint én???
Joli,Adri,Ancsa,Csilla??? Orsi fotói is váratnak még magukra!

Gabuska!
Csereágynemű??? Annyira látszik Livin,hogy szereti Nóreszt!!!!Na meg fordítva is!Olyan édesek! Jó az a karika,de nekünk sajna zuhanyzónk van :(

Hú Réka,nem kis szél lehetett.Itt pont 6 napig volt akkora szél,hogy az embernek nem kimenni,de még kinézni sincs kedve!!Bük nagy lapos terület,úgy tud fújni,hogy néha mozognak a cserepek! :shock:

Berni!
Semmi kivetnivalóm Dorkó ellen. Ugyan elígérkeztünk Csanádnak,de ebben a bizonytalan világban nem árt ha több lábon áll valaki... :lol: Csalfa a kiscsaj ,na! :wink:
Elképzeltem a szobátokat: bal sarok: Ceresit stop pára, jobb sarok: párásító! :lol:

Sly!
Hihetetlen,hogy Jázminnak mindig ilyen jó kedve van. Már korábban is megjegyeztem,de úgy látszik szerencsére nem változott a dolog.Meg ahogy alszik,nagyoon kis cuki. Mira tegnap ülve aludt el az etetőszékben...ilyen sem volt még!

KépKép
Kép
patricia83

Pat, ma jövök veled tartani a frontot! Apa elutazott :cry:

KépKép
Kép
el..né

Réka, a vér meghűlt bennem, amikor írtad, hogy holnap tali :lol: Aztán nagy kő esett le a szívemről, amikor szerdára váltottál, meg is ütötte a lábujjamat :lol:
Kristófanyuka miért is nem ír? És tessék őt is elhurcolni a talira! Nem írtad, hogy babakocsizható-e az oroszlán!? Miért nincs sehol egy olyan játszóház, amit Patnál láttam a képen? persze, ez nem Ausztria! :twisted: Vagy van, csak én nem tudok róla?
Gabuska, ti milyenben voltatok? Én eddig amiket láttam egy kicsit nagyobb gyerekeknek való volt mind.

KépKép
Kép
el..né

Gabuska, nekem megérte, hogy az éjjel nyitva tartottad a szemed :lol: Olyan aranyosak a lányok ahogy fürödnek! Sajnos nekünk is csak zuhanyzónk van, pedig Karácsonykor nagyon élvezte Csanád apával a nagy kád vízben.

Tegnap úgy siettem, hogy meg sem írtam, hogy észrevettünk a szájában alul három kis fogacskát :P

KépKép
Kép
el..né

Berni, nálunk is olyan pára van, hogy az ajtó melletti sarkokban az előszobában folyik le a víz a falról:( Mert persze mindig nyitva van minden ajtó és ha főzök, akkor a gőz száll ide-száll oda. És főzök minden nap :roll: Tegnap például májat Csanádnak és krumplival keverve nagyon szereti. Gondolom te is adtál már Dorkónak, te mindent kipróbálsz :)
Nem gondolod meg magad tali ügyben? Várjunk tavaszig, amíg élőben láthatunk? :(

KépKép
Kép
el..né

Szly, most nézem, hogy a gyerekeid mennyire hasonlítanak egymásra! ugyanaz a szemöldök, orr és ajak! A szemük más, a szájukat nem tudom, mert Roli komoly, viszont Jázmin mindenütt vigyorog :)

Pat, gratula Mircsinek a felüléshez! Amúgy csak nem feküdtél le ilyen korán????

KépKép
Kép
el..né

Itt vagyok,Joli! :lol: Tegnap mivel nem volt társaságom,elkezdtem nézni a Pokoli tornyot,meg egy másik filmet a tv2-n,de 2-kor bealudtam,pedig mindkettő 3-ig tartott.

Ha lenne annyi pénzem amennyi nincs,csinálnék szombathelyen egy olyan szuper játszóházat,csúszdával,ugrálóvárral,puha dolgokkal,KONYHÁVAL-a fiam kedvéért,SZERSZÁMOKKAL-szintén Márk miatt :lol: , rengeteg játékkal,és lenne benne olyan "torony" amire különböző akadályokon lehet feljutni.Mert a közelünkben sincs ám semmi,ausztiába kell menni szórakozni! :lol:

Márk mai szösszenete.nézzük a vacsoracsatát,K.Armandot mutatják.
Márk:- Bácsinak van bajsza..papának is van -
Férjem:-És apának van?
M. (nagy bölcsen): majd lesz!..és anyának is!!!
:shock: :shock: :shock: :lol: Kösz,fiam!

KépKép
Kép
patricia83

Mutatom a fogam:
Kép

Ilyen vagyok cumisan:
Kép

Ilyen huncutkodva:
Kép

És ilyen komolyan(és nyálasan):
Kép

KépKép
Kép
el..né

Ja,3 fog egyszerre? És nem szenved szegény Csanád?? Remélem szereti a fogatlan csajokat,mert nekünk még mindig nincs...jele sem. :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Pat, ez a Márk! :lol: Csak nem akarta, hogy úgy tűnjön, hogy az apjával kivételezik :lol: Látnátok Csanádot este az ágyban kettőnk közt! Egyiktől a másikig rohan, nehogy valamelyik kevesebbet kapjon belőle! Vagy ő kapjon kevesebbet valamelyikünkből?! :wink:

Pat, köszi, hogy nem hagytál egyedül, lassan megyek lefeküdni. Ha olyan éjszakánk lesz mint a tegnap, akkor megbánom még, hogy nem feküdtem le hamarabb!

KépKép
Kép
el..né

Látod,már most olyan rafkósak,hogy kiharcolják nekik ami jár. :D Bár egyenlőre még csak a szeretetet...
Nagyon szörnyű volt az éjszaka?
Mira fél 2-kor és 3/4 6-kor ébredt...majd 9-kor.Mikor szokik már le erről????

KépKép
Kép
patricia83

Ja,menjél csak pihenni! Én is megyek,megnézem a különleges ügyosztályt! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Azért ezt még leírom. A tv-paprikán vagy paprika tv-n, :?: láttam a receptet és ma kipróbáltam,mi vacsira ettük,ott reggeli volt.Szóval a kiflit ki kell "belezni" :lol: .Nekem nem sikerült így csak levágtam a végeit...és kés végével csináltam benne helyet,belerakjuk a virslit.Forró tejben megforgatjuk,ettől még akkor is megpuhul,ha picit szárazabb (mint az enyém),vajjal kikent tepsibe rakjuk,jó sok reszelt sajttal megszórjuk,és megsütjük. 2-t ettem,de 4-et is meg tudtam volna!!! :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Úgy látom joli,eltetted magad holnapra! :lol:
Jó éjt,megyek én is!!!! :D

KépKép
Kép
patricia83

Sziassztok!

Én elaludtam a lányokkal, most vonszoltam ki magam, hogy egyek valamit.

Joli,
mi Veresegyházon voltunk most.
A másik játszóház, ahová jártunk egy időben, az Újpesten van, a Városháza környékén. Az kicsiknek való, olyan, mint egy bölcsi. Meg van a Pólus cenrterben is, de arról csak hallomásból tudok. Ja, és az Ikeában is azt hiszem.
Ez a Veresi (Kipp-kopp játszóház) minden korosztálynak jó, mert az ugrálóvártól a babatornázóig minden van ott. Egy légtérben, de mégis elkülönítve, hogy az idétlenke 3-4 évesek ne tapossák össze a kis négykézlábazó miniket. :)

Ja! Sztem a Vörös Oroszlánban, ha oda megyünk, akkor célozzuk meg az emeleti részt, mert ott nem székek meg asztalok vannak, hanem a földön, párnán kell ülni, ott a törpéket is le lehet tenni kicsit a szőnyegre társasági életet élni. Persze akkor, ha nem lesznek sokan. Mit szóltok?

Képek cukkerek! :D

Nekem most egy videóm van, sajna csak ide tudtam feltölteni :oops:

A hangját figyeljétek! :lol:
http://data.hu/get/1206276/MVI_9537.AVI.html

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?