Új privát üzeneted érkezett!

Vivi, a védőnőnk nekünk is kb. ilyen. Veszélyeztetett terhes lévén, kb. 3x volt képes időt szakítani rám. No de nem is hiányzik, csak rémisztgetett,hogy milyen szörnyű hogy elkezdett nyílni a méhszáj stb... Dokit meg nemrég váltottam, elvileg szabad orvosválasztás van...

Edina, éljen!!!!! Mi megmondtuk! :lol:
Én is ma voltam uh-n, meg ctg-n, és Ábris teljesen megfelel a méreteinek, BPD 92 mm, a pocakja meg még jóval nagyobb, mint kéne lennie :D Súlyt nem tudok. És hihetetlen aktív volt, lerúgta a vizsgálófejet, meg ilyenek. Elvileg minden rendben. Engem is mindig vizsgált a doki alulról, a koraszülés megelőzése miatt. Szerencse, hogy nézett, mert 1 hónap pihenésnek köszönhető szerintem, hogy nem jön túl korán a bébi.
Pocakot én élvezem még nagyon. Nekem úgy hiányzott, amikor Szonja után eltűnt. IDESTOVA ÉPPEN 3 ÉVE!!! Ui. ma 3 éves a nagylány. :) Remélem nem egy napon lesz a szülijük, bár még elképzelhető... A derekam hasogat, mondjuk már elég régóta.

Juti! Olyan édes vagy! Tipikusan kismamás érzelemkitörés! :)

Adri, remélem így is maradnak a jó éjszakák. Csak aza baj, hogy fejlődési ugráskor mindig nyűgösebb éjszakák jönnek. De legalább tudod, hogy most fejlődésit ugranak. :lol: És szerintem mindenki a saját szülésének örül a legjobban, legalábbis én nagyon örültem , hogy hüvelyi úton szültem, most is ezt szeretném, persze a legelső, hogy egészséges legyen, akár egy császár árán is. :lol:

Bettóval én is sms-eztem tegnap, olyan gyönyörű ez a Kincső. Igen, azért császározták, mert nem fért volna ki, és a farcsontja is nagyon bent volt hozzá, hogy normálisan ki tudjon jönni. Tejcsi tegnap még nem indult be, gondolom mára már igen.

Puszi, pihenek!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!
Labasv:Nekűnk az espumizan csepp jőtt be napi 25 csepp én ugy csináltam hogy elosztotam az adagot az étkezésekhez hogy mindig legyen a gyomrába csepp mellé meg a mecsek teát használtam két étkezés között adtam neki a teát az is lazit a székleten de kell legalább egy hét mire a szervezete hozá szokik és látod a hatássát.Nekem a pici olyan szinten hasfájos volt hogy bevörösödött a kakilásnál mert a tápszer megcsomosodot a kicsi gyomrába.Mikor elkeztűk használni sokkal nyugottab lett és végre aludt is.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Nektek minden ctg után menni kell uh-ra mert ma voltam és semit nem mondtak még azt is ugy húztam ki a nőből hogy egyántalán az eredmény jó e.Jővő hétre kaptam megint ídő ponto hát én már jővő héten nem szeretnék menni.Jőnn velem valaki holnap szűlni?Ez csak vicc volt de azért nem bánnám.
Jutti:Nekem is ugyan az a véleményem mint neked nagyon jó a társaság szeretek veletek lenni.Itt mindenki olyan aranyos meg sem kőzelit más topikot.

Kép
szasza84

vivien,Manka:akkor jó pancser védőnőtök van.Vivien neked a dokid is társult hozzá. Levi születésésnél az én védőnénim 2 hónapos koráig +dokinénink 6 hetes koráig minden héten jött!Pedig semmi gond nem volt vele!!!Én akkor el lettem rendesen kényeztetve! :D Extra jók akkor!!!! :lol:

Szasza:nem kell minden nst után uh-ra menni itt sem,csak úgy adnak direkt időpontot nálunk az nst-re hogyha van más dolgunk a kórházban akkor egy nap le tudjuk tudni.Ne kelljen csak azért többször menni.

Kép

Kép
lecso

Manak:SZONJÁNAK NAGYON BOLDOG 3.SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!! :D :D :D

http://animaciostarhaz.atw.hu/szuletes.html

Kép

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Megjöttem NST-ről, egy kicsit rövidült a méhnyak 2100 jelenleg, de lehet, hogy a hétvégi hidegfront kihozza, tegnap egy óra alatt 2x, ma reggel negyed óra alatt 3x úgy bekeményedtem, hogy csak na. A doki is azt mondta, hogy jövő hétfőn találkozunk, hacsak nem jön egy front, az pedig valószínűleg lesz, hát majd meglátjuk.

Egyébként Juti én is így vagyok ezzel. Olyan jó idejönni és veletek beszélgetni, mert ti hasonló dolgot éltek át most.

Az én uram meg annyira be van parázva, hogy ha a szülésről van szó már elgyengül a lába és rosszul van, most gondolkodom azon, hogy este tényleg megkérem a barátnőmet, hogy ha hétköznap jön, akkor jöjjön be velem, mert lehet, hogy nem is nekem, hanem apának lesz szüksége valakire.

Egyébként a mai napom pocsék. A doki nagyon megvizsgált, nagyon fel kellett neki nyúlnia, azóta óránként járok pisilni és fáj is a pocakom majdnem egyfojtában, de aztán ki tudja még elszenvedgetek itt 1-jéig. Csak nehogy véletlenül 29-e legyen belőle. :)

Driennke

Kép
driennke

Ja, és az NST szerint - ha jól értelmezem - kb 40-es "fájásaim" voltak, azét ez már lehet, hogy jelent valamit, csak a dokival már nem tudtam beszélni.

Driennke

Kép
driennke

Kicsit irigyellek titeket, mert olyan izgi lehet várni, hogy melyik nap bújik elő a manó, mikor már csak tényleg pár nap van hátra. Nekem ez kimaradt ugye, mert jó korán jöttek váratlanul...

Kép
Kép
labasv

Sziasztok csajszik!

Remelem senki nem haragszik most meg,ha nem irok mindenkinek nev szerint..,de olyan sokat irtatok hogy mire a vegere erek,addigra elfelejtem hogy kinek mit akartam mondani. :oops:

Kepzeljetek,a tegnapi vizsgalat ota meg mindig jön valami barnas valami,gondolom ahogy megpiszkaltak. :shock: Nem tudom mit csinaljak??Nem sok,de azert latszik.Lehet hogy felhivom a korhazat.
A babo jol van szerintem,legalabbis normalisan mocorog.Ugy szeretnek holnap szülni,remelem teljesiti a kivansagom a kismano. :wink:

Kép
ami6

Boldog Szülinapot a kis Szonjanak!!!!! :D

Kép
ami6

Sziasztok lányok!

Végre oda jutottam, hogy írok Nektek!!!
Olvasom a fórumot már vagy 3-4 hónapja, mindent nyomon követek... Csak valahogy nem jutottam el a regisztrálásig, csak most...
Magamról annyit, hogy első kisbabómat várom. Sajnos egyedül (ill. szüleimmel, tesómékkel), mert a kedves apuka szeptemberben lelépett a volt nőjéhez, akit azóta el is vett... Danival febr 20.-ra vagyok kiírva, és borzalmasan várom már.
Jó nagyon, hogy olvashatlak Titeket :) Gratula mindenkinek, akinek már kibújt a babája/babái. És hajrá többiek!!! Kitartás! :)

pusz:

Panka

Ja ilyen babavonalzót meg fotót még igyekszem feltölteni...
pankamama

Sziasztok!

Giga megkért közöljem veletek is a jóhírt:

"Ma délután megérkeztem közétek 3150 grammal és 53 centivel. Anyukám és én is jól vagyunk. Kálmánchey Bulcsú"

KépKép
tüccs

pankamama: Szia! Üdv itt :)
Én is egyedül vagyok a két csjszival. Tudom milyen az... :(
De ha én kettővel elboldogulok, úgy ahogy :), akkor minden egyedülálló anyukának menni fog :)
Igaz, a volt párom anyja időnként itt alszik, hogy segítsen, ami végeredményben annyit jelent, hogy még őt is el kell viselnem, és tolerálnom...

Apropó! Mit csináltok, amikor kettő egyszerre sír?

Kép
Kép
labasv

Megelöztel Agi?????????
Gratulalok nektek!!!!! :D :D

Pankamama,üdv itt a forumon!Tuti jol fogod magad erezni,sok kedves csajszi van itt! :D

Kép
ami6

gyarapodunk :D

Kép
Kép
labasv

Gratulálok Ági!

Hát igen Ami, én is szeretnék holnap szülni, mert Valentin-napon kívül, nekünk holnap lesz az 5 éves évfordulónk, mármint 5 éve jöttünk össze, de szerintem ezt már írtam. :)

Driennke

Kép
driennke

Vajon mi lehet Renivel???

Kép
ami6

Senki sehol???? Lehet hogy mar min denki elment szülni? :roll:

Driennke,akkor nektek most duplan jo lenne a 14-e. :wink:

Kép
ami6

Gratulálok Ági!

Kép
szasza84

Jó reggelt!

Lettünk többen az éjszaka? :wink:

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!
Én ezt a ctg papit egyántalán nem értem hogyan lehet ezen eligazodni volt egy fájásom 50 főlőtt is akkor most mivan.Mindegyikre csak annyit mondanak jó.Az alsó vonalon minnél tőbb gőrbék vannak azt jelenti a kőzeli szűlést?

Kép
szasza84

Sajna nem tom, mert nekem ilyen nem volt... :(

Kép
Kép
labasv

Sajna nem tom, mert nekem ilyen nem volt... :(

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!
Tüccs köszi a jó hírt.Áginak nagy gratula!
Panka üdv köztünk!
Szasza:elvileg az 50 fölötti érték már valódi fájásnak számít azt hiszem.De ha csak egyszer volt ilyen a 20-30 perc alatt,akkor nincs gáz.Csak készülődik a méhed a nagy feladatra!
Mi ujság Jutival?Neki is volt egy olyan megérzése,hogy 14-én baba lesz.
Én még mindig nagyon jól elvagyok igy pocakkal.Bár lehet a front nálam is be fog kavarni...De még a dokim nincs itthol!!!

Kép

Kép
ildikó82

Jó reggelt!

Szonjának Boldog Szülinapot!

Ági! Gratulálok Bulcsú jöveteléhez!

Pankamama!
Üdv Közöttünk! Szerintem is menni fog a babázás a anyukádék és tesódék segítségével és majd nélkülük is

:wink: .

Vivi! Én még nem tudom mit fogok csinálni ha egyszerre sírnak, mert még itthon van Zoli. Tényleg, te mit csinálsz? Az etetést hogy óldod meg, meg büfiztetést? TÖk jó hogy 20 perc alatt megkajáltok, mennyit esznek a csajok? Nekünk az a baj, hogy nem mindig ugyanannyit.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Miért van az, hogy ha az ember kiteszi hosszbb időre a lábát otthonról, a kedves rokonai mindent tönkretesznek, elvisznek vagy kidobnak a lakásból? Hát gondolták az nekem úgysem kell, ami szétment, ahoz meg sosem az nyúlt akivel az ember épp beszél!!!!
Most mehetek és vehetek a mosógépbe mosószertartót, mert csináltak vele valamit amitől akadt. Keresztbe kasul kitisztítottam, de ugyan úgy akadt. Ma megadta magát és eltört. Ku...ra boldog vagyok! Mire a 76 éves nagyanyám (aki tönkretette a 70 éves húgával együtt) közli, hogy majd ő kifizeti. röhögnöm kell! Az 50 ezres nyugdíjából! Mintha elfogadnám! Mellesleg nem is az a 6ezer forint a gond, hanem, hogy el kell mennem és megvennem, mert ugye rájuk nem bízhatom! De a gyerekeket sem akarom ill.merem rájuk bízni! Miért mindennel nekem kell foglalkozni és miért tesz valamit tönkre az aki beteszi a lábát a lakásombaaaaaaaa!!!!!!!!

Ne haragudjatok, de ez nagyon kiborított! Minimum 2 naponta mostok! Most mivel mossak?

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Ági! Nagy-nagy gratula!!!! Várjuk a képeket, és a beszámolót!!! Nagyon örülök, egy kisfiúval többen vagyunk!

Mi is még egyben, tegnap délelőtt voltam nst-n, szokásuk szerint semmit sem mondtak, a fájásos görbe meg tök egyenes, vagy azért, mert be se kapcsolták azt a funkciót, vagy mert nincs fájás. Én mondjuk ritkán érzek erősebb keményedést, meg mensis fájást, de semmi rendszeresség. Tegnap már azt mondtam, hogy ez a manó bennem marad, nem akar kijönni. Ja, egyébként bocsi, hogy nem jelentkeztem tegnap, de a doki után olyan fáradt lettem, egész délután aludtam.

Bettóék otthon vannak már, szerintem lassan hozzánk is bekukkantanak!

Lecsó!

Olyan hülyeséget álmodtam: Megszületett Milán normál átlag súllyal, aztán rögtön utána született egy nagyon nagy kislányom is. És jött anyu, meg jött a Csabi, és mindenhova elvitték a babákat, sétálni, meg etetni, meg játszottak velük, és 2 nap után jutott eszembe, hogy én még nem is szoptattam őket, mert mindig mindenki elvitte őket! És ha végre hozzájuk jutottam, akkor csak bepelenkáztam őket, és már vitte is el valaki. Hát ez rémálom volt a javából!

Vivi!

Nagyon sajnállak a "kedves" rokonok miatt. Őrület lehet! Nem is tudom, én mit tennék a helyedben. Nekem nincsnek ilyen idegesítő rokonaim, szóval passz! Kitartást kívánok!

Ami!

Az nem jó, ha jön olyan barnás bigyó, de biztosan a vizsgálat miatt. Most már szerintem ne menj egyedül sehova, és aludj, pihenj amennyit tudsz, mert elvileg bármikor elindulhat!!! Én is annyit alszom, mint még soha! Szinte egész nap csak aludnék, ha tehetném.

jutiboszi

Panka!

Üdv közöttünk, mesélj magadról!
Jó sokáig haboztál, mire csatlakoztál! Jöhettél volna nyugodtan hamarabb is, nem harapunk! :lol:

Akkor Neked is közeleg a nagy nap! Hajrá, kitartást addig is!!

jutiboszi

Ja, Ildikó!

Volt egy olyan megérzésem, hogy 14-én jön Milán. Háááát, hiába hidegfront, hiába minden, Milán imád odabent lenni, szóval még marad! De már nagyon kíváncsi lennék, hogy mikor szándékozik kibújni! Kár, hogy nem tudja elmondani!

jutiboszi

Sziasztok!

Meg mi is egyben.. :!:

Juti,ugy latszik hogy nekünk kis makacs manoink vannak.Az enyem sem akar meg kijönni,pedig mar ideje lenne.

Vivien,ez mindig igy szokott lenni. :evil:
Engem az idegesit mostanaban hogy mindenki felhivja anyosom hogy van-e mar baba es hogy vagyok...ugy hivjak mintha ö szülne helyettem.Bezzeg engem senki sem hiv..hogy szemelyesen erdeklödjenek.

Kép
ami6

Ági:GRATULÁLOK!!! :D SOK TEJCSIT ÉS MÉG SOK JÓT KÍVÁNOK!!!!
Kép

Kép

Kép
lecso

Kép MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép
lecso

Juti:akkor te is tudsz hülyeséget álmodni! :?
Nálam éjszaka vagy 3 baba született álmomban.Nagyon foglalkoztatja az agyamat ezek szerint!Már nem bánnám ha megszületne,na nem azért mert nehéz,csak mert............... :roll: :wink: ÉRTITEK!

Kép

Kép
lecso

Vivien:NAGYON SAJNÁLOM!!!!MÉg mindig vannak látogatók,nem akarnak elfogyni? :(

Kép

Kép
lecso

Ja Juti:ne add fel :D még nincs vége 14.-kének!Éjfél még messze van! :lol:

Kép

Kép
lecso

Voltam ma nőgyógyásznál.Minden rendben.A méhszájam teljesen zárt , a feje nincs túl lent.Ha 29.-ig nem bújik ki akkor uh,majd vissza a dokihoz és utánna befektett a kórházba.Ennyi.De én reménykedem hogy kijön 29.-ig! :D Jönnek a frontok!!!!!!!!!!
Fiúknak a hidegfront kedvez , a lányoknak a melegfront állítólag!Csalogathatja ki őket! :lol:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Először is elnézést a betolakodásért. Minden, ami GAP baby, gyerek, felnőtt új ruhák a következő, linken: http://www.vaterabolt.hu/index.php?page ... eID=170099

Üdv.:
rubin

Mostmár a volt párom családtagjai bejelentés nélkül jönnek. Csak felugrottam egy pillanatra/fürdetésre/etetésre. Nem tudom, hogy koptassam le őket. A majdnem anyósom pedig a hátam mögött orvosi vizsgálatokat szervez a gyerekeknek. Ami egyfelől nem baj, mert jó, ha azt mondják minden rendben, de felfoghatná, hogy én vagyok az anyjuk, és ha semmi baj nincs, akkor a kiírtnál előbb miért mennék dokihoz olyan gyerekekkel, akiket még ki sem lehet vinni sétálni sem?!?! :evil:

Jadika: Az etetés tényleg 20 perc, csak az altatás nyúlik végtelen hosszúra időnként. Amúgy vagy- felváltva esznek
- egyik a babahordozóban elvan kaja után, míg a másikat etetem a karomban
- mindkettő a hordozóban és egyszerre esznek

Sírásnál ugyan ez, csak az etetést felválltja a vígasztalás, itatás, szájban cumi benntartás, mert kiköpködi és akkor sír és kéri vissza.

Amúgy észre vettem ,ha ingerülten beszélek vagy kiabálok valakivel, egyből elalszanak. :oops:
A volt párom sokat zaklatott és tett keresztbe a terhesség alatt, és vele rendszeresen vitáztam telefonon. Talán ezért. Megszokták... :oops: :oops:

Kép
Kép
labasv

Kép

Kép
bettó

Sziasztok!
Gyorsan próbálok írni, mert a dráám nem iazán akar alukálni :roll:
Visszaolvasgattam, köszönjük a gratut.
A többi újdonsült anyukának is gratu!
Röviden a sztori: :wink:
Pénteken este erősebb fájások jöttek, mint hétfőn, de ritkák voltak. Szombaton regel 7-től 10 percesek voltak, 5 körül mentünk be a kórházba, akkor már hol 3-5-7 peces fájások voltak. A doki megvizsgált, 2 újnnyi volt. Tágítót végül nem adtak, mert ahogy írtam, gyorsan tágultam. Akkor megvizsgált a doki és érezte azt a bizonyos farcsontot. Tolnom kellett kettőt, akkor érezte, hogy nem fog kiférni, és akkor döntöttek a császár mellett. Szóval majdnem sikerült, a tolási szakasz már nem is volt olyan vészes. Ja és a drága kislányom nem akart lentebb menni sem, és nyomta a bordámat, annyira, hogy még másnap is éreztem. Végül fél 10-kor megszületett a kis Tündérke. A doki azt mondta, hogy ha 20 grammal kisebb, akkor nem lett volna gond.
Tejcsi szerencsére van, csak a cickókat maszíroznom kell, mert nagyon begyült, annyira, hogy még fejni sem lehetett rendesen. Na Apa kezébe vette a dolgot tegnap este. Amíg Kincső az egyikből szopizott, addig Apa a másikat maszírozta :D
Mi még nem álltunk be teljesen, de kb a 3 órát kibírja.
Csodálatos dolog az tény. Tegnap menéztem a születéséről a képeket (sajna nincs itt Apa elvitte a pendit), még akkor is sírtam egyet annyira hihetetlen.
Amúgy viszagondolva, császár, vagy sima, én megint vállalnám a simát is. A vajjúdó űgyon már igaz keresztben szinte kersztbe feküdtem, de tényleg amikor éreztem a toló fájásokat, már megnyugodtam, hogy mindjárt vége. Csak ez a császár közbeszólt.
Vivi! Azt hiszem te írtad a sebet. Nem vészes a műtét után ahogy elmúlt az érzéstelenítő, már jobbra-balra mocorogtam, meg már itthon is elég szépen mozgok.

Kép
bettó

Bettó!

Gyönyörűséges!!!!!!!!! Olyan Boldog vagyok én is!!!

Majd jövök, írok még, de most megyünk Intersparolni, aztán jövök!

Kapok szép kanalat, meg villát, mert gyűjtöttük a pontokat!!! Úgy örülök!

Na, addig is minden jót!

jutiboszi

Juti! Te mé ki mersz így mozdulni? Köszönöm szépen a dicséretet, szerintem is szép csajt hoztunk össze.

Még egy jó hír! Sikerült fejni! :D El se hiszem, meint olyan könnyű a cickóm,mint régen :lol:

Hol vagytok? Mindenki szül?
Ja barátnőm is megszült hajnalban, ő egy nappal volt későbbre kiírva, mint mi. Születnek a szépséges gyerkőcök :D

Totál fel vagyok pörögve, annyira jó, hogy már ez a tejcsi dolog is meoldódott. Mostmár csak mérleget kell beszerezni, hogy Kincső baba mennyit eszek. Csak lenne valami jele, hogyha nem lakna jól. A síráson kívül lehet még valami? Aluszékonynak nem mondanám, mert nem alussza végig a 3 órát, nézelődni is szokott rendesen.

Na majd holnap jövök!
Puszi

Kép
bettó

Szia Bettó!De jó hogy már itthon vagytok!!! :D
Nagyon aranyos baba Kincső!!!Gartulálok mégegyszer!
Örülök,hogy tudtál fejni,ilyenkor még szükséges is,mert nem esznek annyit mint amennyi a ciciben termelődik!(legalább is nekem ez volt atapasztalatom Levinél!)

Mesélj majd milyen is nayának lenni :D ,milyen baba Kincső...stb!Várjuk az élménybeszámolót :D

Kép

Kép
lecso

Laura hol vagy?El vagy tűnve!Téged is megrohamoztak a látogatók? :D Mesélj mi van Ádámmal+képet is kérünk!!!! :D

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Bettócska! Háááát, egyedül nem mertem volna menni, de a párommal....úgy más. De jó, hogy jön a tejci! Bár már én is ott tartanék!!!

Bettó! Meg mindenki!!!! Biztos van sok szép képetek a babáról, halmozzatok el minket, én úgy szeretem nézegetni őket!!! Én is biztos majd teszek fel sokat, hogy mindenki láthassa!!!

jutiboszi

Betto,gyönyörü ez a kis tünderke!!!!! :D Nagy gratula!!!!De jooooo nektek,mar otthon vagytok. :roll:

Szegeny Vivi,nem irigyellek. :( Szerintem mond meg neki ha valami nem jo, te vagy a lanyok anyja,nem ö!!!!!

Megyek kicsit tv-i..
Pussz mindenkinek!

Kép
ami6

Betto,kertel fajdalomcsillapitot????KI lehet azert birni,ugye???? :roll: Nagyon felek. :?

Kép
ami6

Szia Bettó!
De őrűlők hogy itthon vagytok már.győnyőrű a babád sok tejcsit kívánok neked.Irigyelek hogy már túl vagy rajta.Mekkora volt a babád?Vajudásról tudsz majd még írni miket éreztél?JÓ babázást kívánok mesélj majd mindenre kíváncsiak vagyunk.

Kép
szasza84

Jutti:jó hogy itt vagy már arra gondoltam szűlni mentél.Tőlem is mindenki azt kérdezi egybe vagyok e még kezdem már unni egy kicsit.

Kép
szasza84

Sziasztok!

Süt a nap:)

Betti! Milyenek az éjaszakák?

Nálunk 2 napja nagy a nyűgösködés. Sok a sírás és kevés az alvás... Aggódom is egy kicsit. Ráadásul Jázmin elkezdte visszaköpködni a hamit... Nem minden etetésnél bukik, mondjuk minden 2. 3.-nál olyan 3 milit...Remélem nem refluxos... :cry: :cry:

Ma megyünk kontrollra, majd rákérdezek...
Elég aggódós dolog ez az anyaság...

Kép
Kép
labasv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?