Vivi, a védőnőnk nekünk is kb. ilyen. Veszélyeztetett terhes lévén, kb. 3x volt képes időt szakítani rám. No de nem is hiányzik, csak rémisztgetett,hogy milyen szörnyű hogy elkezdett nyílni a méhszáj stb... Dokit meg nemrég váltottam, elvileg szabad orvosválasztás van...
Edina, éljen!!!!! Mi megmondtuk!
Én is ma voltam uh-n, meg ctg-n, és Ábris teljesen megfelel a méreteinek, BPD 92 mm, a pocakja meg még jóval nagyobb, mint kéne lennie
Súlyt nem tudok. És hihetetlen aktív volt, lerúgta a vizsgálófejet, meg ilyenek. Elvileg minden rendben. Engem is mindig vizsgált a doki alulról, a koraszülés megelőzése miatt. Szerencse, hogy nézett, mert 1 hónap pihenésnek köszönhető szerintem, hogy nem jön túl korán a bébi.
Pocakot én élvezem még nagyon. Nekem úgy hiányzott, amikor Szonja után eltűnt. IDESTOVA ÉPPEN 3 ÉVE!!! Ui. ma 3 éves a nagylány.
Remélem nem egy napon lesz a szülijük, bár még elképzelhető... A derekam hasogat, mondjuk már elég régóta.
Juti! Olyan édes vagy! Tipikusan kismamás érzelemkitörés!
Adri, remélem így is maradnak a jó éjszakák. Csak aza baj, hogy fejlődési ugráskor mindig nyűgösebb éjszakák jönnek. De legalább tudod, hogy most fejlődésit ugranak.
És szerintem mindenki a saját szülésének örül a legjobban, legalábbis én nagyon örültem , hogy hüvelyi úton szültem, most is ezt szeretném, persze a legelső, hogy egészséges legyen, akár egy császár árán is.
Bettóval én is sms-eztem tegnap, olyan gyönyörű ez a Kincső. Igen, azért császározták, mert nem fért volna ki, és a farcsontja is nagyon bent volt hozzá, hogy normálisan ki tudjon jönni. Tejcsi tegnap még nem indult be, gondolom mára már igen.
Puszi, pihenek!