Sziasztok,
köszi a sok dícséretet, aranyosak vagytok!! Jó ide jönni!
A pocim tényleg elég nagy lett, de hihetetlen módon egy hétvége alatt nőtt meg, előtte nem volt ilyen nagy. Nem tudom, mekkora babóca lehet benne, remélem azért nem lesz óriás! Tőlünk nem örökölhet ilyesmit
Borka, azért grautlálok a két lánynak, ahogy már mondtam Tündének is: apának azért nagyon jó dolga lesz a sok csajjal!!!
Anita, a képen rögtön láttam, hogy van a baba, már kezdem magam kiismerni az UH felvételeken...
És neked is szép nagy a pocid, és csini vagy!
Amúgy aludni csak oldalt tudok, vagy pedig még egy az egyik láb felhúzva, féloldalt. Hát ennyi.
Mától elkezdek járni kismama tornára, hétfőn és szerdán egy-egy órára (9-10-ig). Meglátom, de vágyom egy kis mozgásra.
Valaki még esetleg jönne? XIII. ker. Visegrádi u. Nem fizetős, de állítólag jó!
Csemáról vagy újabb híre valakinek??
Egyre többen tudjátok már a nemét a babának, olyan jó! Remélem, kedden mi is meglátjuk, majd megesz a kíváncsiság.
Tegnap este volt egy kis félszem, hogy vajon hogy is fogom megszülni én ezt a gyereket....most először tört rám ez. Aztán mindig a sok nőre gondolok, aki már szült. Mondjuk ez nem vigasztalt. Apa mondta, hogy együtt megszüljük, nem lesz gond, és különben is fasza csaj vagyok.....jahhhh.....
Azért aranyos, és imádom, hogy ennyire kiveszi a részét. Szóval nálunk apás szülés lesz.
Mamacka, ha megírod az e-mail címedet, megírom oda, hogy mennyi, meg még egy csomó részletet is.
Tedd fel esetleg a profilodba.
Nem mintha az enyémben ott lenne....
Na jó, abbahagyom a kora reggeli ömlengést, puszi nektek, megyek torázni, este jövök!
Eszti
18+0