Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Sly!
mosz folytathatnám,hogy mi az az energiafű???? :oops: Nem semmi bátorság az előreutalás ilyen összegben,de biztos minden rendben fog zajlani!! Szorítunk!!!!
A gyerekek gyönyörűek!!És ezen a képen megint nagyon hasonlítanak szerintem!Nagy on cuki jázmin,ahogy ül,olyan nagylány :D És mi baj a roli szerkójával? :lol: :lol: :lol:
Az Aldi-s pelus 31Ft-ra jött ki kb. 2500Ft volt és 80 db van benne.

jó nektek talisok!!!

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Végre végigolvastam, vasárnap óta nem volt netünk! :evil: :?

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, majd teszek fel képeket.

A változatosság kedvéért Vince most náthás, és nagyon hurutosan köhög! :? :(

Vettem tegnap hideg párásítót, most egyfolytában megy, éjjel "csak" 2x kelt fel, lehet, hogy ez lesz a megoldás?

próbálok reagálni, de az agyam nagyon szita...:

Pampers nekünk se vált be, Libero viszont igen, eddig csak azt használtam, és talán 1 éjszaka ázott át eddig. Most Huggiest vettem, mert arra volt kuponom, tapasztalat?

Pat!
Köszi, én regisztráltam, nem tudtam eddig erről! :wink:

Én kezdetektől pohárból itatom Vincét, és ne vegyetek beképzeltnek, de szinte egy csepp se megy félre, pedig amióta főzelékezünk, 3-4 dl vizet is megiszik egy nap! :shock: Cumisüvegből a NUK-osat próbáltam, de mivel nem ekllett neki a táp, nem használjuk!

Jót derültem az elírásokon, valamint a gyerkőcök beszólásain! :D :D

Hú, Sly, nagyon komolyan hangzik, nagyon sok sikert kívánok nektek! Gyerkőcök le se tagadhatják, h. tesók! :D

Betegeskedőknek jobbulást, mi jövő héten kapnánk a Prevenar II-t, meg a Menjugate II-t, drukkoljatok, h. ne legyen végre beteg Vince! :oops:

Majd még eszembe jutnak remélem a dolgok, most ennyi, képeket én is várom, plusz küldök is! :)

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!
Hát már 1 órája csak olvasok-olvasok...Ez a bünti annak aki 2 napig nem jön :)

Csak ámulok azon, hogy milyen komoly kajákat adtok a piciknek! Én még nem nagyon bonyolitottam a dolgokat bevallom. Délelőtt, délután gyümölcskoktél, ebédre főzelék husival. És minden pépesen. De nekünk még 1 szál fogunk sincs :) Igaz, néha elmajszol 1 szelet almát, vagy kis kenyérhéjat, vagy kapott már 1 db sültkrumplit a mi ebédünkből. De én még nem merem a rendes kaját darabosra cserélni. Az ivás nálunk egy kicsit problémás, cumisüveget még soha nem látott Ártemisz, akkor nem 8 hónaposan fogom rászoktatni :shock: . A csőrös pohárból nem tud még inni, játszik vele. Rendes pohárból néha lemegy 1-2 korty...Nem tudom...

KépKép

KépKép[/url]
neirda

sziasztok!

a csőrös mellett Dorkó is pohárból iszik,neki is elég jól megy.főleg azokat a leveket,amikt én facsarok neki,mert abból mindíg aktuálisan 1 pohárral csinálok.
ma elhoztam apuméktól egy gyümicentrifugát,holnaptól indul az alma-,répa.,céklalé gyártás :lol: :lol: megnéztem,1000ft/l :twisted: hihetetlen!na majd itthon :lol:

a körme Dorkónak MINDÍG tövig van vágva(csak azért írom így,mert hihetetlen,h ennek ellenére folyton karmol :( )én is arra tippeltem,h vágni kell,de akkor szembesültem vele,h nincs mit :) na mind1,akkor nem egyedi eset,majdcsak elmúlik.

darabos kajáról most olvastam,h 8hós kortól lehet elkezdeni szoktatni(én sem azt akartam,h holnaptól azt egyen :) ,mert már annyira erős a fogínyük,h ha nincs foguk,akkor is szét tudják nyomogatni a kaját.beszéltem egy többgyerekes barátnőmmel és szóba került,és mondta,h neki is azt mondta a védőnő,h azért van így,mivel a tejcsihez van szokva,amit csak nyelni kell.szóval lassú folyamat,ezért én lassan szoktatgatom.hiszen már elmúltunk 8 hósak vagy mi a szösz :lol: amúgy a szétfőtt krumplit,meg a répát annyira szétnyomtam,h az már szinte pép volt :? nagyon furfangosak a gyerekek :lol: minden egyebet,amiket írtok ő is megeszi,csak a főzi legyen pép :lol: reggelizni is úgy szoktunk,h aprítok neki banánt a tálcára és ő azt szopogatja,rágcsálja.almát próbáltuk mi is régebben,de akkorát harap minden ilyen típusú ételből,h ha nem szedném ki a szájából,tuti megfulladna :lol:

energiafű :?: :?: :?:

ma feltöltöttem a fényképezőt,holnap nem kíméllek titeket :lol:

Kép
berni1

Sziasztok!
Örömmel olvasom,hogy aki hiányzik pár napig,becsületesen végigolvas mindent!! :)
Évi!
Remélem mostmár tényleg kilábal Vince ebből a sok nyavalyából!!Várjuk a képeket!!!

Adr!
mi szóról szóra így vagyunk az ivással.8 hónaposan nem akarok neki c.üveget adni,ha eddig nem kapott.A csőrösből ő sem tud inni, a rendes pohár (amivel próbálkozunk) meg .... minden a nyakában köt ki! Amúgy mennyi ilyenkor a szükséges napi folyadék-bevitel? :roll:

Mi túl vagyunk az oltáson,vastag combijain alig érezte,és csak egy pár másodpercig sírdogált! A súlyán viszont dobtam egy hátast. 5 hete volt 6890g most 7610g!!! Pedig nem is tömöm...viszont fél centit nőtt csak!

Ja,és hogy borzoljam a kedélyeket :lol: ma kinézte a számból a rakott krumplit Mira...kapott jól összetört krumplit meg tojás sárgáját.Úgy ette! :shock:

KépKép
Kép
patricia83

Berni!
Tőled is várjuk a képeket!!!

És hogy Márkról is írjak! Mirának van egy babája,Rozinak hívjuk!. Márk ma bevitte a szobába,felhúzta a pólóját és megetette (megszoptatta) a babát! :shock: :shock: :lol: :lol: Utána mondta:
-Fiú megetette ROZETTÁT!!!! Meg ROZETTA alszott is!!!! (szép magyar nyelvünk) :lol:

De azt ne kérdezzétek hogy hogyan lett Roziból Rozetta! :roll:

Sly!
Megérkezett a bálázó?????

KépKép
Kép
patricia83

Pat,
én sem tudom hogy miért, de pár napja Norítá és Livítá a két lányom. :oops: Nem nézek dél-amerikai sorozatokat, eskü.

Nekem a Margitsziget jönne be talira, de máshová is elmegyek. Bár nekünk nincs kocsink, így ha több átszállás van, akkor meg kell gondolnom. :(

Mennem kell, bocsi.

Majd éjfél táján jövök, gondolom. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Rövid leszek, de velőtlen: a Huggiest használtuk sokáig, jó pelus....... Nem ázik át, csak lassan, gyorsabban beszívja a terményt mint a libero és mindenütt rugalmas, így kicsi fiam nem túl kiálló fenekére is jó.
Most mi is pampers-ezünk, nekünk az is bejött, bár eláll, de nem nyomja meg annyira a combját és a pociját, ha akciózik a legény.

Gabi, kampányoljunk a Margit sziget mellett!!!! Csak múltkor annyira le lettem szavazva vele, hogy alig mertem leírni... :oops:
MInden esetre egészségesebb hely ilyen taknyos időszakban mint egy légkondicionált pláza... :wink:

Szly, drukk a bálázónak.. Csemetéidnél meg le sem lehetne tagadni, hogy testvérek!

Évi, prevanarnál figyeld a manó hőmérsékletét... Nálunk mindkét kicsinél elszállt a lázuk.

Pat, Mira egy hős. DRukk a nyugis éjszakáért!

Jó éjt

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Még Berninek akartam írni, h. nálunk is van fültekergetés, és karmolás, volt idő, mikor azt hittem, tuti "fülbajos", de ő is akkor csinálja, ha fáradt. Plusz hajtépés is van, főleg szopi közben! :roll: :)

Én is nagyon várom, h. együtt fürödjenek a tesóval, de amíg nem tud ülni... Vince felfedezte a kis kukiját, olyan édes, ahogy fürdés közben játszik vele, nézegeti, húzogatja, tekergeti... :D :lol:

Talira én is irigy vagyok! :oops:

Képeket én is holnap küldök!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Szép estét!

Csak bosszankodok, hogy nem tudok részt venni a társalgásban, pedig olyan jól pörög a topik :) De hát ahhoz minden nap többször be kéne jönni. Én többször jöttem, csak sosem tudtam elolvasni mindent, írni meg végképp nem maradt időm. Most is csak azt írom, hogy menni akarok a talira, talán a Margitszigeten sem fagyunk meg. ma amilyen szél volt :roll:

Minden babának egész éjszakást alvást kívánok!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Most értünk haza a vacsiból, lányok alszanak, rátok érek :lol: . Titeket választottalak a mosogatás helyett 8) .

Gab(l)uska :D , nagyon boldog névnapot Livinek!

Köszönöm a köszöntéseket, még Toncsi is készített nekem citromtortát, amíg én főztem az ebédet.

Bogi is főleg szopi közben szokta a fülét markolászni, meg ha fáradt. Berni, nem kell aggódnod e miatt. Egyik barátnőm elvitte a dokihoz a babáját, hogy egyik szeme nagyobb mint a másik :shock: , na így nézett a dokibácsi is :lol: .

Nekünk is lassan be kéne adatni a prevenar-t, gondolom már megérkezett, csak folyton beteg vagyok. Tényleg Anita, Te nem akarod beadatni, amíg itthon vagytok?
Darabosat még én sem adtam, bár ma a főtt krumplit villával törtem össze, de az szinte teljesen pépes.

Különben mi is Libero-pártiak vagyunk.
Én Bogit nem nagyon szoktam itatni, csak szopizik. Nekünk is van csőrös pohár, majd kipróbálom.

Toncsi is folyton szopiztatja a babáit, csak neki nem tejcsi jön a ciciből, hanem sültkrumpli :lol: .

Szly, érdekesen hangzik ez az energiafű. Remélem, épségben megérkezett hozzá a bálázó! Pályáztatok is valamire?
Nagyon hasonlítanak tényleg a gyerkőcök.

Akartam írni, hogy a Bookline-nál az Egmont Kiadó egyes könyveire 40% kedvezmény van febr. 15-ig.

Valóban régen jelentkeztek már néhányan!
Réka, Kristóf baba jól van? Róluk is már régen hallottunk.
Szly, Titi is rendben pocakosodik? A kisfia evése már rendeződött?

Pat, jöttök valamikor Egerbe? Egri tali??? Na nehogy már csak a pestiek? Szly, Nektek nem kell javíttatni a kocsit itt Egerben :roll: ?

Csilla

Kép

Kép
csillala

Szép estét!
Csilla,nagyon helyesen tetted,hogy minket választottál!!!A mosogatás úgyis megvár.. :? Hol volt a vacsi? Kettesben vagy a lányokkal? :D Hónap végén megyünk haza,és kb Március első hetéig otthon is leszünk!!!Jó lenne összefutni! :wink:

Livítának boldog névnapot!!!! :lol:
(Gabuska,fogadjunk hogy a rosalindán,homok titkai-n, titkok és szerelmek-en nőttél fel..naaa :lol: )

Joli!
Azért nem bosszankodj!Tényleg pörög most a topic,olyan jó olvasni,függő vagyok! :oops: Nézd a pozitív oldal,ti ott lehettek a margit-szigeti talin! (De mi is az egrin Csillával-esetleg Ancsa még Egerben lesz akkor?)

KépKép
Kép
patricia83

Köszi a köszöntéseket! :)

Pat, igen, igazad van, de mióta férjhez mentem satöbbi, nem nézem ezeket.

Hidegpárásítót én is 1 hete vettem, és egy állat vagyok, hogy nem előbb! Persze ezt csak utólag tudom. Szóval tök jó.

Csőrös pohár azért vetődött fel, mert megyünk vasárnap szülinapra, ami egy játszóházban lesz. Sokszor voltam már, mindig 40 fok van, és nem szándékozom 50 ember társaságában 15 percenként szoptatni, jó lenne, ha egy kis vizet meg tudna inni belőle. De nem nagyon akarózik. :(

Margitsziget tényleg csak akkor jó, ha jó idő van. Erre nem is gondoltam. Csak nekem nagy szerelmem, ezért egyből rávágtam. Amúgy hogy lenne ott? Pokrócozás kilőve, ha sétálunk, akkor nem tudunk rendesen beszélgetni, legalábbis mindenki mindenkivel. Bocs, ha butát kérdezek, csak én még babával nem voltam ott télen talizni.

Névnap...
olyankor ugye nincs torta. Magyarázzuk ezt meg egy 3ésfél évesnek. :lol: Szóval összetákoltam gyorsan egyet. Gyümölcstorta-lap, csokipuding, tortadara, tejszínhab, szóval semmi különös, de úgy örült neki. Ez még a félkész állapot.

Kép

Bébiőr jelez, :arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi!
Tudtam én! :lol:
A hidegpárásító jó ötlet,de olyan drága,nem?? Jó hatása van az éjszakai alvásra? :lol:
Olyan kis ügyes vagy,ahogy elnézem a tortát!Vagyis inkább ötletes (de persze ügyes is).Livikének meg igenis jár az a torta!!!!! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Esetleg a játszóházba vihetnél valami kis poharat,meg műanyag vagy nejlonos előkét,hogy legalább a ruhája ne ázzon el ha mégis abból itatod! Vagy...kiskanállal,az jó móka nagyon! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Látom az energiafű mindenki fantáziáját megmozgatta. Szóval tulajdonképpen ez egy fű, ami kb másfél méter magasra nő. Ebből szoktak brikettet készíteni (amivel fűtenek). Ez ilyen megújuló energia féle.

Csilla! Akarunk rá pályázni, csak olyan béna, mert októberben van a pályázat, vetni meg tavasszal kell! Szóval lehet ez az év kimarad, októberben pályázunk és jövőre vetjük el. Ami jó benne, hogy egyszer elvetjük. utána mindig csak nő és kaszálni, meg bálázni kell és viszi is el a termeltető.

Patr! Félreértettem, a bálázó csak jövő csütörtökön jön. Néztem is nagyot, hogy egyik nap kifizetjük a felét, a másik nap meg már itt van Angliából a gép! :shock: :lol: De így azért reálisabb a dolog.

Livinek boldog névnapot!

Hű, jó sokat írtatok.

Ja igen! Valamikor májusban vagy júniusban megyünk Egerbe, mert le akarjuk cserélni az autót. Szívesen találkoznék veletek! Majd még pontosítjuk!

Cumisüveg, vagy pohár. Nem megsértődni, ez csak az én véleményem és mindenki úgy csinálja, ahogy akarja. Szóval én Rolinak is cumisüveget használtam és Jázminnak is azt használok. Én nem értem, hogy mi baj van a cumisüveggel. Én biztos nem kínlódnék a pohárral. Mellé folyik, macerás, nem tud inni belőle a gyerek. Jó megtanulja, lásd Vince, de ha mennék valahova, mindig vigyek üvegben inni valót+ poharat, aztán csűröljem, itassam, pakoljam, zacskózzam, mert vizes marad. Szóval ilyenekre nekem nincs türelmem, meg kedvem. Roli gond nélkül átszokott pohárra és ezt sem erőltettem. Amikor láttam rajta már elég ügyes és érdekelte is, kapott poharat.

Csilla! Titi terhessége rendben van, már több mint 20 hetes. Hát Levi magához képest eszik. Nem rendeződött az evése, csak szerintem magához képest viszonylag jó. Éjszaka viszont nem alszik. Sokat kell éjszaka babakocsiban tologatni. Most valami alvásvizsgálatra fognak menni. Ha ott kiderül, hogy minden ok a kicsivel, akkor Titi megpróbálja megtanítani aludni.

Vettem aldis pelust! jónak tűnik! mondjuk mi eddig 3-asat hordtunk, de ez a 4-es is jó, csak jobban össze kell húzni.

Kép
szly27

Sziasztok!

Pat,
igen, kiskanállal is lehet, csak önző módon a legegyszerűbb módszerre gyúrok. :lol:
De lehet, hogy nem is viszem Nórit a játszóházba, egyfolytában szívni kell az orrát. Megyünk Livivel kettesben.

Szly,
cumisüveg nekem is oké, lévén Livi tápszeres baba volt, Nóresz viszont nem díjazza sajna. Egyelőre a csőröst sem, de nem adom fel.
Az egyetlen fenntartásom a cumisüveggel, hogy sosem adnám oda hogy nála legyen csak úgy, cipelje magával, rágja stb. Iszik belőle aztán letesszük. Az meg a halálom, mikor a gyerek az ágyában hanyatt fekve iszik/játszik vele. Én is mondom, hogy ez csak az én véleményem. :wink: :wink: :wink:

Nóri fél órája mászott 3-4 "lépést", de azóta nem. Alakul ez. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Szly!
Most már kiokosodtam energiafű ügyben. Jól hangzik. Gondolom, jó nagy területetek van.

Én sem vagyok cumisüveg-ellenes, csak anno nagyon nehezen szokott le róla a kislányom. (Mondjuk ő tápszeres volt fél éves korától). Gondolom, h. gyerekfüggő is, ki milyen ügyesen iszik, nekem onnan jött a pohár, h. ugye Vince 3 napig kék fény alatt volt, amikor megszületett, ezért itatni kellett vízzel a nagy meleg miatt! Megkérdezte a nővér, h. miből itassa, cumisüvegből vagy pohárból, én meg :shock: így néztem, h. tud pohárból inni??? Azt mondta persze, és megitatta előttem, és én nem hittem a szememnek, h. az újszülött kisfiam úgy iszik a pohárból, mint egy felnőtt, szépen nyeli le! Azóta ez nekem természetes, bár, amíg csak szopizott, nem itattam, fél évesen kezdtük el, és egyhuzamban megiszik 6-8 korty vizet mindenféle melléfolyás nélkül. Én mindig úgy indulok el, ha megyünk valahová, ahol esetleg nincs pohár, h. elrakok (otthon mindig van műanyag), és egy fél literes palackba vizet, azt ennyi! Persze, ha gyüm.levet, vagy teát inna, problémás lenne, mert ragad, stb, de nálunk a forralt víz bevált! Mi is csak vízet iszunk, ha szomjasak vagyunk.

Tényleg, meddig kell forralni nekik a vízet? Már elfelejtettem... :oops:

Gabuska!
Ügyi vagy a tortával, de miért írod, h. félkész állapot? :roll:

És akkor pár kép

Kép Szülinapos

Kép

Kép

Kép katicatorta általam kreálva Violka kívánságára

Kép anyuéknál is ünnepeltünk, oda túrótortát csináltam, plusz sünitortát Bartos Erika után szabadon :lol:

Kép Vince is evett volna belőle, de anya nem engedte! :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Katica torta - :shock: , marha jóóóóó!

Még körbe a szélére is fújtunk habot, meg szórta a habra is tortadíszt.

Én is láttam a kh-ban pohárból, fecskendőből itatni a babákat, de épp a fordítottját, mindenhová ment az anyatej, csak a szájukba nem. :roll: De láttam ismerősnél babát szuperül inni pohárból. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, hidegpárásító
Sokaktól hallottam, hogy a taknyos, köhögős betegségek, (krupp is) idején nagyon megkönnyíti a légzést, hát nálunk bejött. Van, aki éjjel-nappal használja, én nappal 2-3 órára kapcsolom be, és este 6 körül, addig megy, míg elalszanak. A hideg pára, amit ezalatt csinál a szobába kitart éjszaka. Livinek nagy problémája volt, hogy az orra kiszáradt nagyon, égető érzése volt. Nagyon utálta szegény. Ez is megszűnt már.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Évi! Nagyon édik a gyerekek és Violka nagyon csini! Te meg ügyes vagy a tortákkal!
Újszülöttet én is pohárból itatnék a szopi miatt.

Földünk van egy pár hektár, igen!

Gabuska! Innentől már nincs megállás, nézd csak!

http://www.videoplayer.hu/videos/play/314663

Kép
szly27

Csilla, boldog szülinapot kívánok!
Bocsi, tegnap mire végigolvastam, már elfelejtettm, mert siettem :oops: Toncsi annyira szereti a sültkrumplit? :lol: Az én fiaim is :)
Pat, remélem neketk is összejön az egri tali!
Én valamikor egyszer, amikor a gyerekek kicsik voltak, nekifogtam egy dél-amerikai sorozatnak. A következőt akkor szándékszom megnézni, ha már nem tudok kimozdulni a szobából és a tévé lesz az egyetlen szórakozásom :lol: Nehogy már a tévé oszza be nekem a napomat! Évek óta a Született feleségek az egyetlen sorozatom, azt is csak azért nézem, mert az első évadot megkaptam egyben és már nem tudtam abbahagyni.
Gabuska ügyes vagy, hogy a hevenyészett tortád is ilyen! Nekem a nagy gonddal készített talán ilyen sem lenne :oops: Boldog névnapot Lívinek!Gratula a mászáshoz Nórinak!!
Szly, akkor drukkolunk jövő csütörtökig a bálázóért! Mi is éppen egy majdnem hasonló kaliberű üzletben vagyunk Angliával, de a férjem elmegy ki és megnézi az árút, mielőtt megvesszük. Kösz a híreket Titiről! Aranyosak a gyerekek a videón! Nálunk Csanád szokott így sikítozni:) Szép nagy a lakásotok, van ahol mászkáljon Jázmin. A mienki kicsi, de amikor panaszkodtam rá egy barátnőmnek azt mondta:minek nagy lakás, a gyerek úgyis csak az első nenyúljhozzá-ig akar elmenni :lol:
Évi, te három tortát is sütöttél?! El kell bújdossak szégyenemben, mindenki más ilyen ügyes! :wink: Csini a szülinapos is, nem csak a torták :P , na meg az öcsikéje is!
Na tessék, most ideültem és az ebéd még sehol! Még a piacra is el kell menni! Igaz nálunk estebéd van 5 körül , amikor együtt a család.

KépKép
Kép
el..né

Joli! 5 napon belül visszaküldhetjük a feladó költségére ha nem tetszik.
a házunk 136 négyzetméter, úgyhogy amit láttál csak egy töredéke! De ne tudd meg, mindenütt játékok, egész nap megállás nélkül pakolhatnék, de nem teszem. Már várom azt az időszakot, amikor elvonulnak a szobájukba és ott molyolnak, csak enni jönnek ki!

Kép
szly27

gabi!
egyetértek a cumisüvegnemhordozással!!!!sógornőméknél hurcolják magukkal a gyerekek.meg is isznak vagy 1liter szörpöt.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :o hülyeség!amikor nálunk voltak vendégségben,akkor is,engem meg vertz a víz,mert összekentek az üveggel mindent málnaszörppel.SOHA! :twisted: na jó,nem lázongok :lol: :lol:
és vki írta a pohárvitelt,én sem csípném azt a csöpögést,macerát,de lehet,h csak azért,mert én már hozzászoktam az itatópohárhoz.tető rá és indulás,azt bárhol,bármikor tudom adni neki.ja,és ez csak vélemény! :wink: :lol: apumék mindíg hoztak turistapoharat,azt az összenyomhatót :lol: :lol: na,az sem volt túl csepegésmentes :lol: :lol:

energiafű :lol: :lol: már azt hittem vmi biohülyítés :oops: :lol: :lol:

Dorkó ma fél7kor kelt,de a ringatón mindenki panaszkodott,h hajnalban ébredt a gyereke.tuti a szél :cry: és képzeljétek,szokott puszit adni.elkapja a pólóm és bekapja az arcom, :lol: :lol: :lol: na utána nem elég a kéztörlő,fürdőlepedő :lol:
hétvége óta ő is úgy közlekedik,mint Jázmin,bár soxor még hason gyorsabb!belénk kapaszkodva meg folyton feláll,ha ülünk a földön és nem akar visszamenni :cry: mondtam is már neki soxor,h fiam,először biztonságosan ülj,mássz és utána felállhatsz :lol:

készítgetem a fényképhalmot,de ma elnéztem a gyerkőcöt és nem fogtok ráismerni,úgy kikerekedett a feje :oops: olyan tokája van,h lassan kisbuddhának fogjuk szólítani :oops: :oops:

na most léppek,szórakoztatnom kell,már megevett egy távirányítót :lol: ja,és kapott ma sajtos perecet sajt nélkül:IMÁDTA!!!(mondjuk mit nem? :oops: :oops: )

Kép
berni1

bocsi :oops: léppek=lépek,vertz=vert stb.
és kéztörlő nem elég,fürdőlepedő kell. :oops: :oops: a perecet meg próbáljátok ki,Dorkónak iszonyatosan bejött
(de béna vagyok)

Kép
berni1

Hali!

Én már úgy elfelejtettem ezt az időszakot. Polcokról lepakolást, fiók kirámolást, lépcső lezárás, vezetékek, virágok stb, stb. Minden perc egy szívinfarktus :shock: :D !

Ma is magára rántotta állásból Toncsi asztalkáját, poharastól mindenestől, utána a széket is. Most van egy kis bibi a pofikáján :( . Most már azt várom, kicsit biztosabb lábakon álljon, mert így mást se csinálok csak ugrásra készen figyelem.

Toncsi még a mai napig használ cumisüveget, az esti tejcsihez. Már az jó, hogy már nem kakaót iszik esténként. De most nem akarom még ezzel is nyúzni, elég most a szemére a tapasz, a szemüveg és a pelustalanítás. Az a következő projekt.

Jó kis torták, ügyesek vagytok!

Megyek enni 8) , jó éjt

Csilla

Kép

Kép
csillala

sziasztok!
visszatértem :lol: jön a fotódömping,gyönyörködjetek.sok lesz,aki unja,gördítsen gyorsan :lol:

ma Dorkó takarított:
Kép

Kép

Kép

és folyton pakol:
Kép

Kép

Kép

Kép
berni1

Dorkó és a perec:

Kép

Kép

hülyéskedtünk,pózoltunk:
Kép

Kép

és most egy olyan kép következik,amit remélem Dorián sosem fog megtudni,h valaha felraktam :oops: minden 18 éven aluli takarja el a szemét,elborzasztó kép következik:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1

az utolsó előtti képhez csak annyit:"ennek a gyereknek a szeme sem áll jól"

Kép
berni1

csilla!
gyógypuszi a bibijére.engem folyton ráz a hideg,h mikor töri össze magát.azokat a képeket fel sem raktam,ahol épp a lépcsőt tanulmányozza.hát igen,eljött a barrikád-építések ideje mindenhol :cry: reggel leültettem a szőnyegre,amíg felveszem a cipőm.épp elfordultam,mikor koppanás,sírás.hátradőlt és beütötte a fejét.gondolom,h 100 ilyen lesz még,de engem ezek megviselnek.persze igyexem úgy tenni,mintha semmi nem történt volna 8)

gabi!
(most odafigyeltem,mit írok :lol: )
ott alszol még a gyerekszobábban?te is érzékeled a párásítót?csak mert én is akartam venni,de mindíg lebeszéltem magam,de ez volt az uccsó löket.találtam jó állapotú használtat,de érdekelne,te mit tapasztaltál.Dorkónak napok óta szívogatni kell az orrát,de csak mindíg pici jön és semmi extra gusztustalanság.hátha ez előmozdítaná,h elmúljon.ma este is le kellet szívni és hiába nem szívom sűrűn,erősen,egy picit pirosas lett a váladék.gyorsan abba is hagytam és úúúúúúúúúúútálom az egészet,jó lenne,ha ez segítene.te mit tapasztalsz?csak a szájszárazságot múlasztotta el?

Kép
berni1

Csilla!
Örömmel tapasztalom,hogy nemcsak én eszek este 10 után! :oops:

Sly!
Már korábban is említetted,hogy Egerbe mész,vagy Csilla csak ráhibázott??? Dejó lenne összefutni! :D Nagyon édi a videó,ahogy látom,Roli is pakol Jázmin elől! Nálunk Márk még az üres papírt is kiveszi a kezéből,olyan irigy! Remélem nálatok nincs ilyen!

Berni!
Köszi a fotókat végre!És egyáltalán nem sok,szeretjük nézegetni!De mond már meg nekem,hogy mi a gond az utolsó képpel???Nem vágom! :oops: :oops: Amikor még csak a feliratot olvastam,azt hittem pancsis kép lesz,de hát még ruha is van rajta! Viszont neked könnyű így háztartást vezetni,ilyen segítséggel!Ja,szerintem (javítsatok ki ha tévednék) magadról még nem tettél fel képet soha!!Rejta,hagy lássunk téged is! :D

KépKép
Kép
patricia83

mond= mondd!!! rejta= rajta

Csajok!
Mondjátok meg nekem légyszi,hogy miért ébred minden este 11 és éjfél között a lányom,minimum 4-5 alkalommal.Keserves sírás,cumivisszaadás,alvás :evil: :evil:

Évi!
Violka nagyon csaj már most,olyan csini! :D Te meg nagyon ügyes vagy,hogy ennyi és ilyen szép tortákat csináltál!!!Saját kútfőből? :shock:

Sly!
Azt még írni akartam,hogy akkor csütörtükig izgulunk érted!!!Amúgy még szerencse is,hogy nem ma,péntek 13-án jött a bálázó!
Mira megint kelt!!!!!!Ez a 3.! :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83

na,újra itt! :lol:
Berni!
Nagyon cooool az a halálfejes kardigán6pulcsi Doriánon!Honnan van? Márknak is van egy,bár én kaptam érte hideget-meleget,hogy ilyet adok egy kisgyerekre! :lol: Teszek egy (még nyári) képet róla!

Kép

Képzeljétek ma megérkezett a Rama receptesfüzetem,amit vonalkódokért kaptam!Sütögethetek ezerrel.Ma csináltam (nem abból) lekváros buktát,és sajna nem hittem a receptnek,és túl vékonyra nyújtottam...nem lett olyan magas,de az íze jó volt! :roll:

Éjszakai műszak bejelentkezett már??? :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Bocsi,de engem ma nem lőttök le! :oops: A nap poénja lemaradt!Az egész úgy kezdődött,hogy a férjem volt a 2 gyerekkel a szobában...sokat sejtet,nem? :lol: Megyek be,látom Márk röhög,mint állat,Mira arcán van valami piros,meg ugyanaz a cucc nagy mennyiségben a haján!!!Szerintetek??? Hát persze,hogy a fogkrémjét kente a csaj hajára meg arcára! :evil: Lefotóztam volna,de nem találtam a gépet :? Mindegy a haját később azért lefotóztam..íme:

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Ne hari, most csak Berninek.
A hidegpárásítóból amit a saját bőrőmön érzek: olyan a szoba levegője, mintha folyamatosan szellőztetve lenne, friss a levegő, anélkül, hogy hideget csinálna.
Livi: mikor náthás, nagyon kiszárad az orra belül, égető érzése van, marhára elege van már belőle. Próbálgattam mindent, nem jött rendbe. Távfűtéses lakásokban amúgy is száraz a levegő. Nekem ez volt az utolsó löket, hogy vegyek egyet (7 ezer volt, Solac), hogy Livi ne szenvedjen tovább. Persze nem volt biztos, hogy beválik, de nem érdekelt, vettem. Minden este azzal feküdt le Livi, hogy "melegen veszem a levegőt" = ég az orra belül. Mióta megvan a párásító egyszer sem mondta.
Már nevet is adtam neki, úgy megszerettük. :lol:
Nem volt olcsó, de végülis csak egyszer kell megvenni. Hetente ecetes vízzel át kell mosni a vízkő miatt.

Képek fantasztikóóóóóók!

Livit a dokibácsi ma gyógyultnak nyilvánította, Norítá és én még göthösek vagyunk kissé.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Berni, ha van trutyi az orrában és nem jön ki, akkor fújjál az egyik orrlyukába sterimár orrsprayt, azzal egyidőben a másikba meg tedd be az orrszívót és szívjad. Aztán csere.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Sehol senki???

Akkor egy Márk-száj! :)
Márknak van egy beszélő számítógépe,nyomogatta,mikor mondta a "néni".
-Tanuljunk!smerjük meg a tárgyakat!Nyomd meg a gombot!
erre Márk:
-Jóóóóvan melyiket?? :roll:

KépKép
Kép
patricia83

volt már rólam kép,bár igaz régen :oops: mostanában nem szeretnék,majd,ha véletlen sikerült lefogynom. :lol:

gabi!
hol vetted 7000ért?mindenhol 10 fölött látom.amúgy fújkálom sterimarral.ma reggel félrenyelt a reggelinél,szívás és megint picit véres volt,de csak,mint egyhajszálér.így nem akarom szívogatni.

annyira szuper családi reggelink volt:Dorkót odaültettük a székével hozzánk és bevágott6 kölesgolyót,1 negyed zsemlét,majd kb 1,5 üveg gyümit :shock: áááá,nem zabagép :lol: ja és elhoztam apuméktól 1gyümicentrifugát.tegnap répalevet kapott(imádta),ma meg a reggelihez vagy 2dl almalevet.ha tudtok szerezni,próbáljátok ki!Dorkó imádja.úgy nyeli,mint én a csokit :oops: :lol: és nem utolsó sorban egészséges!

pat!
az utolsó képpel próbáltam poénkodni,hogy milyen kis undi tokája van :lol: 8)

Kép
berni1

pat!
márk-száj :lol: :lol: :lol: imádom!

Kép
berni1

Berni,
Saturn-ban vettem. Volt 7, 8, 10 és 14 ezerért is.

A sterimárt szívás közben fújod be vagy előtte? Közben a leghatásosabb, vagyis nekünk úgy a legjobb.

Micsoda kis zabagéped van! :lol:

Nóresznek is lecsúszott ma a gesztenyés-almás csirke.

Márk :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Pat! Sokszor kapja el a játékokat Roli Jázmintól, de főleg csak a sajátjait. Aztán megbeszéljük, hogy nem rontja el Jázmin, hagy nézze meg. Olyankor visszaadja. Meg van hogy magától ad oda valamit, de akkor arra büszke és rohan és meg kell dicsérni. Szóval azért nem olyan gáz a helyzet.

Igen valamikor tuti megyünk Egerbe, majd szólok, hátha! :lol:

Jók az új vonalzóid.

Csilla! Roli nálunk is cumisüvegből issza az esti kakaót. Már mondta egyszer, hogy ki kéne próbálni a bögrét! De aztán meggondolta magát. Majd egy kicsit később elveszem tőle.

Jó Mircsi haja! Ezek az apák nagyon tudnak vigyázni a kölkökre!

Berni! Nagyon jók aképek! És sohasem sok!

Nálunk Roli megfegyelmezi Jázmint: Baba! :twisted: Mi csinálsz? Aludjál!

Sokat mondja neki, hogy baba a neve helyett. Amúgy azt mondja neki, hogy Kázin! Pedig egyébként tisztán beszél, csak vannak szavak, amiket nem lehet kiverni a fejéből: kocok=cukor tiem=enyém , sokáig a cumi=kuji volt. Ha rászólunk, mindent kimond, de ha magától használja, a saját szavait mondja.

Kép
szly27

[quote]N írta:álunk Roli megfegyelmezi Jázmint: Baba! Mi csinálsz? Aludjál! Nagyon komoly! :lol: :lol: Na meg a kázin! :lol: Nálunk is vannak szavak,amiket saját rendje szerint használ pl. kavasszó=kalapács. lamba= labda sappa=sapka pedig ezeket is már ki tudja mondani! Van egy építő tornny,amin állatok is meg számok is vannak.Van rajta koalamaci,pandamaci,meg ő azt mondja pingvinmaci.
-mondom neki.
-Nem pingvinmaci,simán pingvin... Azóta azt mondja simánpingvin maci... :lol:

Berni!
Édes az a Dorián-toka,bár ha ennyi habszol,nem is csodálom,hogy van neki! :shock:

Képzeljétek,ma átrendeztem a gyerekszobát.Eredetileg csak takarításnak meg rendrakásnak indult (ráfért :oops: ),aztán a babaágy helyére került az ülőgarnitúra,időközben ideért a gyerekasztal (részben ezért gondoltam az átrendezést), összecsuktuk Márk utazóágyát...nekem tetszik! :lol:

Negyed órával ezelőtt 2 perc különbséggel alaludt mindkét gyerkőc.Ritka alkalom...

KépKép
Kép
patricia83

F@sz@ lett az idézet,bocsi! :oops: Csak Roli mondatát akartam kiemelni...

KépKép
Kép
patricia83

Berni!
Múltkor írtad,hogy jó áron vetted a habtapilapot,hol vetted???

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Gyorsan ezt elküldöm: mikor és hol lesz a tali végül? Írtam privit a többi pestinek is, akik írtak ide régebben: Inerke, Titi, Bacilivi és Orsi. Inerke azt írta, hogy 11-ig tornán lesz a Király utcában, tehát valamikor11 után a környéken ő is eljönne.
Berni, te nem ugrasz fel Dunakesziről?

KépKép
Kép
el..né

Na akkor:
Pat a vonalzóid: A Márké olyan jópofa, mint ő maga :lol: de Miráé nem túl korai még? :) Ki bántotta Márkot a nyári képen? Olyan rémülten néz.Mircsin azt látom, hogy a fiad frodszásznak készül:)
Berni, toka?! Látnád a barátnőm kisfiát! Mint egy kis hörcsög :P És hozzá még vörös a haja :lol: A kosár mögül olyan huncutul néz ki Dorkó, mintha tudná, hogy most rosszat tesz!
Szly, nálunk a nagyokat már nem lehet kivájni a szobájukból, de nekem az sem tetszik :twisted:
Csilla, puszi Bogink a bibijére :P
Gabuska, gratula Lívinek a gyógyuláshoz, neketek meg Nórival muszáj meggyógyulni szerdáig!
Szly, mi is sokszor nevezzük babának Csanádot-az apja kivételével, neki már nagy fia van! :P

KépKép
Kép
el..né

a 11 óra jónak tűnik, csak akkor a helyszínnél legyünk ügyesek.
Az Oktogonnál van egy Vörös Oroszlán. Mit szóltok hozzá? az akkor nyit.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

sziasztok!

pat!
így utólag:a felsőt angliai rokonok kűldtéka héten.mi imádjuk,pont letojom,kinek mi a véleménye,szerintem modern világabn élünk :lol: a tiétek honnan van?az is tetszik.és jó a sérója a kiscsajnak,ügyes fiad van :wink: lehet,h mégis jó egy nagyobb tesó? :lol: :wink:

joli!
nem hiszem,h átcibálom a gyereket a városon,főleg nem a belvárosba.parkolókeresés,stb.majd jó időben csatlakozom ígérem,vmi szabadtéri programhoz.Dorkó nem szeret egy helyben lenni,én meg nem szeretek kűzdeni vele :) ilyen helyeken úgy vagyok vele,kár volt elmennünk:senkire nem tudtam figyelni,semmiről nem tudtam beszélgetni,stb.bocsi a negatívitásért,ígérem jó időben javítok :lol: :lol: azért nektek jó szórakozást,majd meséljetek!!!

gabi!
köszi,holnap elmegyünk nézni párásítót.nekem a dokinéni azt mondta,előtte fújjek be az fellazítja.lehet,h az is jó,amit te mondasz,de magamnak is előtte szoktam,meg ez is van ráírva.picit előtte és az fellazítja.evvel nincs is gondom,működik,olyankor jön is belőle,csak 10 perc múlva van,h újra szörcsög.de szerintem ez most már egyértelműen csak a megfázás jele,hisz olyankor folyik az orr :lol: lekopogom,még más baja nincs,remélem nem is lesz.majd hétfőn rácsörgök a dokira,akarja-e látni.

annyira szuper napunk volt!!!!Dorkónak egész nap annyira jó kedve volt.egész nap be nem állta a szája,dumált,nevetett,visongott.apa elvitt minket étterembe ebédelni,ott is édesen viselkedett.2 órát voltunk,az alatt lepakolt az asztalról,megette az ebédjét,huncutkodott és tőle zengett az étterem :lol: :lol: igazi eleven volt,de jó értelemben :lol: aztán hazafele beájult(már ott a vállamon lecsukódott a szeme,majd 2 órát aludt :) és este folytatódott a jókedv.annak ellenére,h 4x kellett leszívni az orrát fél6 és fél8 között :cry: most már folyton bunyózik velünk,rángat,"harap",szóval hancúrozunk :lol: :lol:
bocsi az ömlengésért,de a mai nap volt az egyik csúcs eddíg :lol:

adri!
hogy vagy?nézed már az új jövevény topicját? :D

Kép
berni1

joli!
azt elfelejtettem,h jó a szemed.a fiókos képen,mi is kinagyítottuk az arcát és röhögtünk,mert ugyanezt állapítottuk mge,mint te.tudta,h rosszat csinál :lol:
jó éjt mindnekinek,hajrá éjszakai műszak!!! :)

Kép
berni1

Halihó!
Joli: kösz a privit, válaszoltam

Bocsánat, hogy csak ritkán jövök, de úgy egy hónapja elég rosszak az estéink. No meg az éjszakák. Csenge csak 1x 2x kel éjjel, Levi 228x!!! Körülbelül... Ráadásul egy hete beteg, szóval most legalább értem miért kel.

Tali: nem tudom, meggyógyulunk-e addig - most még nem úgy néz ki. Meg nem is igazán tudom, mit kezdenék a gyerekekkel egy teázóban :roll: Vagy ez a VÖrös Oroszlán nem az? No nem mintha elő tudnék állni sokkal jobb ötlettel...

És ma vagy holnap rakok képeket is ígérem!

Kép
Kép
deako

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?