Sziasztok!
Timi!
Hidd el tapasztalatból mondom nagyon sok anyuka örülne ha ilyen sokáig tudná szoptatni a kisbabáját.
Orsi!
Sajnos az a baj, hogy ahány védőnő, annyifélét mondanak. Nagyon jó példának itt van erre a fejés. Én is hallottam már olyan dolgot védőnő, orvos szájából, amivel nem tudtam egyetérteni. Sajnálom, hogy Ti esetleg pont egy olyan védőnőt fogtatok ki, akivel nem vagytok megelégedve, de úgy gondolom, hogy senki sem tudhatja mindenre a helyes választ. Nyilván egy Anyukának, akinek van/vannak gyereke/gyerekei, több gyakorlati tapasztalattal rendelkezik, mint akinek nincs, de anyukák is tudnak nagyon határozottan butaságot mondani- ilyet is tapasztaltam már.
(Az én körzetemben is vannak, akikről tudom, hogy meghallgatták, amit mondtam, aztán csinálták a maguk modján, de szerencsére nagyon sokan vannak, akik még most is megállítanak az utcán és kérdeznek, ami nagyon jól esik. )
Momoska!
Sajnálom, ha Neked esetleg negatív tapaszatalod van a LLL-val kapcsolatban. Viszont nagyon sok anyukának tudtak segítséget nyújtani és én semmiképpen nem ítélném el őket azzal, hogy ráerőltetnek bármit is az emberre. Aki akarja felhívja őket, segítséget kér tőlük, aki meg nem akarja nem keresi meg őket. Nyílván ez vonatkozik az újságcikkekre, stb.
Edina!
Én 3 napig adtam a kúpot, aztán 4. éjszaka figyeltem, hogy reagál. Akkor aludt rendesen kb. 2 hétig, akkor megint nyűgösködés, újra adtam. Nem biztos, hogy így jól csináltam én csak azt vettem alapul, hogy ha megszűnnek a tünetek, ill. elérem azt a hatást, amit szeretnék, akkor abba kell hagyni, különben maga a homepátiás szer váltja ki a tüneteket.
Mikor én kezdem érezni, hogy valami betegség kerülget, akkor veszek be Echinacea cseppet, ami nekünk nagyon jól bevált. Reméljük nem lesz belőle semmi komoly.
Kora!
Dokitól nem kérdezted mitől lehet? Talán tényleg váladék okozza.
Évi!
Gratulálok Gerinek, nagyon okos és ügyes, hogy ilyen jól sikerült a felvételije.