Új privát üzeneted érkezett!

Meg van az ajándék :lol: A pulcsiim mögé dugtam.De én ott kerestem legelőszőr :shock: ,csak én ezekszerint nem szelektív hallású vagyok hanem szelektív látású :lol:

Kép

Kép
lecso

Juti!
Én is jót mosolyogtam a málnaszörpös sztorin. :D
A mosógépben felejtett ruha nálam is előfordult már!
De a prímet eddig sógornőmék sztorija viszi. Nyaralásuk előtt kimosott egy adag ruhát, amit szépen benne is felejtett a mosógépben. Aztán amikor hazajöttek a 2 hetes nyaralásból a férje örömmel konstatálta, hogy még habosak a ruhák. Aztán amikor ki akarta venni, és megfogta rájött, hogy az bizony nem hab, hanem penész... :lol: :lol: :lol:

Lecso!
Málnalevéltea: én egy nap kétszer iszom 1-1 bögrével. 1 teáskanálnyi teafüvet teszek 1 csészéhez, és úgy mint Juti 10 percig áztatom. Aztán sokszor előfordul, hogy ottfelejtem, és van hogy fél órát is benne ázik... :wink:

Kép
Kép
giga1

Mire jó a málnalevél tea? :oops:

Kép
Kép
labasv

Agi,en is pont ezen gondolkodtam mostanaban,hogy kellene mar valamit magam ala tenni,mert meg elaztatom a matracot.. :lol: Lattad mar,mi egy napra vagyunk kiirva :wink:

Juti,olyan jokat irsz,mindig feldobsz engem. :D En is jartam mar hasonloan,es majdnem megallt bennem az ütö hogy verzek..
A bordaim nekem is nyomja meg a picur,pedig mar ereszkedett a hasam...Nem ertem miert irjak akkor a szakkönyvekben hogy a 37-hettöl leereszkedik a has es könnyebb a legzes,mikor nekem meg mindig nehez,neha mar ugy erzem hogy megfulladok. :roll:
Messze van a bolt amugy????Szerintem ne nagyon maszkalj mar,inkabb vard meg a parod.Vajon mi lehet Bettoval????Vele almodtam,csak mar nem emlekszem pontosan ra hogy mit. :roll: De jo neki,mar ö is a kezeben tarthatja Kincsöt. :)

Lecso,a malnalevelteat en van mikor elfelejtem,igy csak 1 bögre lesz belöle,vagy egysem :roll:

Vivien,allitolag segiti a tagulast es megkönnyiti a szülest....majd kiderül hogy igaz-e.Sokan dicserik,de persze van olyan is aki semmit nem vesz eszre a hatasabol...

Szasza,nem semmi lenne ha kisfiu lenne :D ,azert tenyleg jobb ha van egy fiunevetek is,biztos ami biztos. :wink:

Kép
ami6

Sziasztok!

Na, visszaértem. A barátnőm hívott kávézni, csak ide 2 utcával arrébb, persze kocsival mentem. Nem könnyű már vezetni, ennél hosszabb útra nem is vállalkozom csak szülés után!!! Aztán beugrottam a boltba is! Jó lassan megyek,mint az öreg nénik. De jól esett végre egy kis friss levegő.

Képzeljétek, már vagy egy hete nem vezettem, ezért az autó ott állt lent a parkolóban, ugyanazon a helyen. És mivel ez egy lakótelep, és nincs külön parkolója senkinek,ezért mindenki oda áll a kocsival, ahol épp hely van. Valakinek szúrta a szemét, hogy már egy hete ugyanott állok, és a szemét köcsög rádobott egy tojást a motorháztetőre. Szegény kisautó, nem is tehet róla, úgy megsajnáltam, majdnem sírtam. Gondoltam kiírom a szélvédőre, hogy a rántottát jobban szeretem, vagy ha lusta megcsinálni, csak tegye le az árát! Micsoda bunkó emberek vannak!!! Régen meg mindig a cigicsikket dobálták rá az ablakból. Hát ezek a parasztok nincsenek tekintettel a kisautóm lelkére!!!

jutiboszi

Ez a mocsok szomszéd még mindig nyomja a munkát. Már az agyamra megy teljesen!!!!!! Dübörög szünet nélkül!!! Remélem este azért hamar abbahagyja, mert ha nem én felmegyek, és jól leteremtem. ÁÁÁááááá, különben csak a szám nagy, nem merek felmenni. Jobb a jó viszonyt megtartani!

Edina!!!!! Én is vettem ajcit a páromnak a Valentin-napra. De csak egy képeslapot. Olyan édes! A szövege:
Valentin-napra valami különlegeset szerettem volna adni neked...
... de hogy lehet egy ölelést becsomagolni?

És a Snoopy öleli rajta a kismadarát.

jutiboszi

Ja, ez most jól számol... De már az ujjaimon számoltam a napokat, hogy most végülis hány naposak vagyunk. :oops: De 46! :D
És sírás rívás van idehaza.

Kép
Kép
labasv

Küldd át ide a sírás-rívást, és tartsd meg a mosolygásokat nyugodtan. Aztán ha nekem is sok lesz, majd visszaküldöm!!! :lol:

jutiboszi

Juti én sem nagy dolgot vettem2 db fekete zoknit,Garfield rajta egy nagy szívecskében!
A Pennyben árulták,lehet ti is találkoztatok vele!Hasznos dolog :wink: ,zokni mindig kell :)

Nem jön semmi front a net szerint ,de én mégis olyan nyüszis,kedvetlen vagyok .Lehet elfáradtam :roll:

Holnap megyek Uh-ra +nst-re.Megírom mi volt!Remélem csak szépet és jót hallok! :D

Kép

Kép
lecso

Megint senki nem volt :cry:

Akkor jó éjt! Kép
szép álmokat Kép

Kép

Kép
lecso

Lecso,en nemreg ertem haza a szülesfelkeszitöröl,azert nem voltam. :) Mar mindenki azon filozott ott,hogy vajon megszültem-e mar. :lol:
Holnap en is megyek nst-re es Uh-ra,de a korhazba.Kivancsi vagyok,eddig meg nem voltam nst-n,raadasul szamomra ismeretlen doki vegzi,ahol szülni fogok...
Remelem mindenki jol van csajok!
Jo ejt,szep almokat mindenkinek!

Kép
ami6

Jutti:igen én is elég sokáig fen vagyok naokőzbe a kisfíam lefoglal mire elaludnék már nem vagyok fáradt.Nekem is a kocsim már elég régota egy helybe áll sajnos most a műszaki is lejárt anyagilak meg nem futja.mindig valaki cédulákat tesz rá igy meg veszik ugy nem tudom kinek szúrja ennyire a szemét kőtelező minden nap használni sokszor felhúztam már magam rajta.
Giga:igen jól emlékszer kora szűlőtt volt Szabolcsom.Azért kellet most sűrű vízsgálatra járnom mert azt hitték most is korábban jőnn már decemberbe leereszkedet a hasam megrővidűlt a mélyszályam az orvos akkor azt mondta jó hogyha még négy hetet egybe maradok ahoz képest elég jól birom már február van és még mindig egybe.Bizom benne már hogy magátol beindul igy maradt egy kis esélyem még a sima szűlésre mert ha nem indul akkor a kí írt napon megcsászároznak ugy félek tőle az első után nagyon nehezen épűltem fel most meg két gyereket kell majd ellátnom.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Sziasztok!

Köszönöm szépen a hozzászólásokat az irományommal kapcsolatban! Nagyon sok jó tippet kaptam, úgyhogy kicsit át is írtam/szerkesztettem a cikket és raktam bele képeket, videókat pl a helyes mellrehelyezésről.

Íme az új verzió:
1202779432.588.txt

Jó babázást!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Küldött képet Betti Kincsőről:
Kép

Az üzenet szövege: "Csókolom! Én lennék Kincső."

A szülésrő:"A császár seb semmi ahhoz ahogy fájt a tolásig. Egyelőre 1 vagy másfél óra egy szopi. Amúgy minden csodás, bár még mindig nem tudom elhinni. Puszi mindenkinek"

KépKép
KépKép
jadika

Tündéri ez a baba :D

Kép
Kép
labasv

Vivi! Igen anyatejesek vagyunk, de nem szopcsiznak hanem fejek :cry: , de szerencsére bérlünk elektromos fejőt, de így is min. 30 perc.
A gyerekek meg lassan esznek ezért húzodik úgy el a kajálás.
Neked is egyre kevesebb a babák alvás igénye? Nálunk van úgy hogy 2 etetés között szinte nem is alszanak.

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
jadika

Hát igen... Csak általában végigordítják... Na nem ilyen vészes a helyzet, csak ritkán van az, hogy csöndben nézelődnek. Amit meg is értek, hogy unalmas, csak rengeteg dolgom is van ideheza, és nem mindig érek rá társalogni :)

Amúgy nálunk 2x van egy nap hisztiroham, de akkor általában egyszerre csinálják. Délután 3-6ig, és éjjel 2-4ig kb.
De azért jófej kiscsajok. Csak olyankor egy idő után muszáj fölvenni őket, mert a fulladásig sírnak... :?

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Még én is egyben.
Nagyon édes Kincső.

Én már annyira szeretnék szülni, hogy az csuda, bár úgy vettem észre, hogy megint lejebb van a hasam.
Meg elég sokat fáj ott lent, de éppen mondtam az uramnak, hogy Niki is olyan makacs, mint az anyja, akkor még bennt marad a végéig, ha nem tovább. :)

Driennke

Kép
driennke

Sziasztok!

Nagyon szép baba Kincső!
Adrienn jól látom,hogy Zalán lassan utoléri Annát ,olyan szépen nő?
Ma voltam nst-n,minden rendben.A doki csak annyit mondott,hogy egy hét mulva menjek megint.Elvileg akkorra vagyok kiírva.Hétvégéig szeretném ha bent maradna manó,mert a dokim oda van síelni,és szombaton jön haza.De mindenképp ugy érzem,hogy meg fogjuk várni.Ugyhogy szerintem még nem én leszek a következő....

Kép

Kép
ildikó82

Sziasztok!

Na voltam uh-on.Kiakadtam!A mostani uh szerint nem is lesz annyira pici!1 héttel fiatalabbnak nézz ki(nem 2)36+5-nek.A becsült súlya:2959g.Ahoz képest hogy másfél hete csak 2180gr-nak nézték.A doki szerint teljesen rendben van minden,a baba mérete is szupi.
Nem értem én ezt!!!!!!!! :shock: De az a lényeg,hogy jól van,növekszik(majdnem extra ütemben ha az előző uh-hoz nézzük.Csak vicceltem.)Valamit nagyon elnéztek eddig!Azért ez már hihetőbb súly!

Kép

Kép
lecso

ja!

BPD:92,01
AC:321,99
FL:70,78
Súly:2959gr

37+4 helyett csak 36+5-nek megfelelő,ami akár igaz is lehet! :D

Kép

Kép
lecso

Betti:NAGYON SZÉP LEÁNYZÓ KINCSŐ!!!!
Mostmár akkor megérted miért is szülnék én is inkább császárral megint mint simán! :roll: Engem is a tolófájások előtt vittek el a műtőbe :( 2-szeres élvezetett kaptam :lol: Vajúdhattam is +császár után is épülhettem!
Én még mindig félek a fájásoktól :wink:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok csajszik!

Gyönyörü ez a Kincsö baba!!! :D
En ma voltam a korhazban nst-n es uh-on.Minden rendben nalunk.Csajok nektek nem faj ahogy megvizsgalnak ott lennt????Nagyon fajt,pedig tökre ovatosan vizsgalt meg a dokicsaj,meg vereztem is egy picit. :shock: Most azon parazok,ha egy kis hüvelyi vizsgalat igy fajt,mi lesz ha szülök?? :shock: Az nst is nagyon klassz volt,olyan jo volt hallani a kis szivvereset. :) Az uh-on is alaposan megneztek mindent,mondta a dokicsaj hogy mondta-e mar a nödokim hogy jo erös kisfiam lesz??A mehszaj megvan amugy rövidülve..A magzatviz az kevesebb,de ilyenkor ez mar normalis.
Kivancsi vagyok mikor akar kijönni.Azt mondta a dokinö,hogy a megadott idöpont utan,10 napot szoktak meg varni,es ha akkor sincs semmi,akkor meginditjak.
A masik dolog amiert most izgulok,hogy ugyebar minden nap hizik a baba...mi van ha nem akar ki bujni,pedig mar most jo nagy baba :shock:

Kép
ami6

Edina,na ugye!!!! :D Remelem most mar megnyugodtal akkor! :wink:

Kép
ami6

ja most tök happy vagyok!Fel vagyok dobódva! :lol: Reménykedtem ,hogy a doki azt mondja na elérte a 2500gr-or ,erre :shock: :D !
Én ezt akkor sem értem,de mindegy! :D Mostmár akkor nem is bánom ha akár ma vagy holnap ki akarna bújni! :D

Ami nekem is szokott fájni a nődokinál a hüvelyi vizsgálat!Én mondtam is Apának,hogy hogy fog ott kiférni Tomi amikor 1-2 újjtól minden bajom van! :roll: Viccelődtem vele,hogy olyan rég szexeltünk(jún.23 :? ),hogy összeforrtam! :lol:
De én nem vagyok biztos,hogy nem lesz császár.Mostanában ha hevesen mozgolódik Tomi,akkor fáj a hegem.Ez pedig kutyapicsa ahhoz,hogy neki ki kellene ott férnie!A dokik meg nem kockáztatnak,félnek a hegszétvállástól.De ez csak akkor a vajúdás közben fog kiderülni.

Kép

Kép
lecso

Edina,örülök neki! :wink:

Nem tudjatok,miert kellett Bettot csaszarozni????

Kép
ami6

Juti,Szasza,jo bunko emberek elnek ezen a földön sajnos. :evil:

Kép
ami6

Ami:Én úgy emlékszem azt írta Bettó,mert túl nagy volt a baba hozzá!

Kép

Kép
lecso

Ami!
Én is ugyanettől félek, mint Te. Nekem ugye a 36. héten 2900 g volt Niki és az már 3 hete volt, ha minden héten 20 dekát híznak, akkor már 3,5 kg., és ráadásul már akkor majdnem 10 cm volt a kis feje, hogy fog az ott kiférni?

Egyébként a vizsgálat nekem is jobban fáj már, állítólag azért, mert mostmár jobban be kell nyúlni, hogy mindegyik méhszájat érezzék, meg hogy már nagyon fel van puhulva a nyálkahártya. Talán ezért.

Lecso!
Ezek az UH gépek már csak ilyenek. De örülök, hogy minden rendben. Most már gondtalan hetek várnak rád. Vagy napok? :D

Driennke

Kép
driennke

A kórházban feküdt mellettem egy nő, akiből kopréseltek egy 4,5kilós gyereket, gátvédelemmel. Erre szanaszét szakadt. Pedig előtte már volt császárja, mégis rendesen szülesztették. És ugye ha volt már csaszid, és utána rendesen szülsz, akkor a végén a doki benyúl, hogy belülről is megnézze a csaszi varratait, hogy biztosan minden rendben van e. Ezt általában altatásban csinálják, egí pár percre elbódítanak, de neki most ébren csinálták. Azt mondta azt hitte lerúgja a dokit....

Ezeket ő mesélte...nem bizti, hogy pontosan így volt/van a dolog...

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Mi is még egyben. Bettókának azért volt császár, mert nem fért volna ki. Olyan picurka Bettó!

Ma kényszerpihenőn vagyok, nem bírok csinálni semmit. Reggel többször is fájt, meg keményedett, úgyhogy ágyban maradtam. Meg kicsit PlayStation-öztem is mert az olyan megnyugtató! Egyre ügyesebb vagyok ám!!!!

Nagyon édes a kis Kincső, remélem holnap hazajöhetnek Bettóék, és ellát minket bőven fényképekkel! Olyan jó neki!!!!

Meg mindnekinek jó, elvégre is napok kérdése, és mi is anyucik leszünk!!! Hurrááááá!!!

A Csabi azt mondta, hogy szerinte a héten kibújik a kisfia. Szerintem nem! Szerintem megvárja a jövő hetet. De jó lenne tudni, hogy pontosan mikor jön, akkor jobban fel lehetne készülni. De én még mindig nem fogtam fel, hogy lassan szülni megyek! Olyan, mintha még minidg lenne egy csomó idő, pedig már csak napok kérdése. Hihetetlen!

jutiboszi

Juti ha gondolod cserélhetünk :lol: 37+4 megfelelő? :lol:

Kép

Kép
lecso

Ja, nem gondolom, köszi! :wink: Már inkább túllennék a szülésen is, ha nem baj! Majd a következő babánál újra "végigélvezhetem" a dolgokat!

Egyébként engem novemberben vizsgáltak utoljára hüvelyi úton, azóta csak Uh, 1 hónapja meg csak nst! Itt nem szokás "nyúlkálni" a kismamákban, szerintem itt csak akkor ellenőrizgetnek onnan bentről is, ha valamit nem találnak rendben. Legalább is remélem, hogy ez így van!

jutiboszi

Mármint hogy azért nem nyúlkálnak, mert minden rendben van. Máshol úgy látszik másképp is vizsgálnak! Szerintem ahány kórház, annyi féle módszer.

jutiboszi

Na itt Juti minden egyes vizsgálatnál.Ha 2 hetente megyek 2 hetente ,ha havonta akkor havonta.Csütörtökön menni kell megint a nőgyógyászhoz :? vizsgálat megint be fog játszani :( :evil:

Olyan nyüszi vagyok!Érzem ma sem fogok jót aludni,este is olyan nem jól aludtam.Most nem voltam ébren.Fel-fel ébredtem,de mindig visszaaludtam.Milliónyi darázs szállt felénk+leestem valami iszonyat magasból+megszült a sógórnőm,de úgy hogy a mellkasa is szét volt vágva és láttam a belsejét.Ilyen hülyeségeket álmodtam és fel-fel riadtam rájuk.Ma este iszom kamillateát hátha segít!Nektek nincs rémálmaitok?Már a málnalevél teára fogom,pedig csak tegnap óta iszom! :oops: :roll: :wink:

Holnap megyek a védőnőhöz+a gyerekorvoshoz a Tomi receptjeiért :D jó lesz már itthon látni őket,még valóságosabb lesz a dolog számomra így! :D
Na meg eélnézek talán a diabetológiára.Csütörtökön kellene,de akkor nőgyógyésznál leszek.Remélem holnap is ott lesz a prof.Pénteken meg megint megyek nst-re.

Csajok!Írjatok már magatokról!Mi lesz veletek ha már meg lesz a baba????Akkor ennyi időtök nem lesz mint most......!

Na jó éjt,szép álmokat!
Cuppantás!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Ma Ancsának napja volt, szinte semmit nem aludt, kiváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz. Zalán meg szinte végig aludta a napot Ő meg lehet, hogy éjjel nem fog?! Szegénynek szokott fájni a pocija, vettünk neki espumisan cseppet, remélem segít. Anna ma 3870 g volt Zalán meg 3030 g lassan utóléri a tesóját :lol: , hogy a kérdésedre válaszoljak Ildikó. Ő inkább nyúlik mint hízik már jók ránk az 56 cuccok.

A szüléssel kapcsolatban csak annyit , hogy úgy nézz ki így jártam a legjobban ahogy így olvaslak benneteket.

Jó éjt mindenkinek!

Puszi

KépKép
KépKép
jadika

Nagyon szép kincső remélem mesél nekűnk ha haza jőnnek.
Adri:Nekem is nagyon hasfájos volt szabikám ez a csepp nagyon jó sokat használtuk mi is lehet most is fogom hogy kőnnyebb legyen a széklete.Álitolag a fíúk mindig hasfájosak.
Lecso: már régebben is írtam neked én is igy jártam mint te.Nekem is már 3 kiló körűlire sacolták kiváncsi leszek mennyivel fog szűletni.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Sziasztok!

Edina! Mit írjunk magunkról???? Mire vagy kíváncsi?
Ja, az igaz, ha már meglesz a baba, biztos nem lógok itt ennyit, de mivel jó itt a társaság, tuti sűrűn megnézem, mit írtok, sőőőőt, én is fogok majd írni, mert jó megosztani Veletek mindent!

Annyit mesélek ám rólatok. Anyunak, barátnőimnek, Csabinak, ők is velem izgulják végig a születéseket, mindig kérdezik, ki szült meg...most olyan, mintha lenne egy láthatatlan baráti kör. És ez olyan jó, a barátnőm szerint ettől is viselem olyan jól ezt a terhességet, mert van kivel megosztanom minden nyűgömet. Mert az embereket általában nem érdeklik, hogy szétrúgja a baba a bordáim, vagy hogy finom a málnalevél-tea, vagy hogy már 95 mm a BPD! És Titeket érdekel, és jó elmondani Nektek!

Húh, most jön az érzelemkitörés:

Csajok, köszönöm, hogy vagytok Nekem, hogy megoszthatom Veletek minden apró nyűgömet, és mellettem álltok, meghallgattok, utánanéztek, segítetek, nagyon jól esik!!!! Jaj, úgy, de úgy örülök Nektek!!!

jutiboszi

Juti:mit írjatok magatokról? :lol: Mindent?Hogy érzitek magatokat,vizesedés,fájás,keményedés....stb.
Mit főztök,ennétek!
Hogy bírjátok már az utolsó napokat,mert hát vagytok már egy páran akik a 39.héten vagytok azaz a 40.hétben! :D
Na meg ami eszetekbe jut! :lol: Én mindig olyan érdeklődéssel ülök a gép elé,és szomorúan kell rádöbbennem ,hogy megint nem írtatok talán egy sort sem :(

Tényleg!A másik topikban ma kapta meg egy baba a 2 hónapos oltását.Az anyuka aggódik,hogy esetleg belázasodik!Kúp az nincs otthon :( Ti feltétlenül írassatok fel lázcsillapító kúpot,ha esetleg magától nem írna fel a dokinéni a többi cuccal együtt.Sajnos ilyen piciknek recept nélkül nem lehet kapni!!!És jó ha van otthon,sose lehet tudni!(de ne kelljen :D )

Az éjszakám egész jó volt!Lehet a kamillatea? :D De az is eszembe jutott,hogy előző este lehet az uh miatt voltam olyan mint amilyen és kihatott az álmomra :?

Ma lehet jön haza Bettó?!?!?!? :D
Reniről tudtok valamit?Én lemaradtam róla vagy tényleg nem lett írva,hogy megszült!

Kép

Kép

Kép
lecso

Szasza: Ti milyen cseppeket adtok a babának? Én INFACOL-t, de nem igazán veszek észre lényeges változást. Próbálnék mást, de az espumizánra azt mondta a patikus, hogy ugyan az van benne...

Kép
Kép
labasv

Vivi! M az espumisan kezdük el használni, úgy tünik beválik, de írt még vmit a doki néni csak nincs rajta az üvegen a neve. A gyógyszertárba állították össze a recept alapján, állítólag a kórházban is ilyet használnak.

Képzeljétek már a második jó éjszakánk volt :lol: , de nem akarom elkiabálni :wink: . Este 8-kor letettük Őket legközelebb 0:30 körül kelltek, utána meg 6 körül. Reméljük így marad.

Pocakos lányok, hogy bírjátok a nagy pocakot? Nekem nagy megkönnyebülés lett nélküle az élet.

KépKép
KépKép
jadika

Adri:ez szupi!!!!Öregszenek :lol: Én is szívből remélem,hogy így is marad az evésük!Végre többet pihenhetnétek! :D De jó lenne nekem is jó baba!!!! :D

Nálunk az espumisan nem csinált semmit :( ,ugyan úgy fájt a pocija.

Nagy pocak?Ha nagyon rugkapál vagy feszíti magát akkor kellemetlen a pocak,olyankor a császármetszés hege húzodik nem is kicsit,megmozdulni sem nagyon tudok akkor,csak hátradölve ülni.De egyébként teljesen jó minden!Energia dús vagyok,kiszaladnék a világból! :lol:

Kép

Kép
lecso

Akkor nektek rendes doktornénitek van. Kezdem úgy érezni, hogy a mi doktorbácsink pont olyan mint a védőnőnk... :(
Adott egy papírt, amin van 3-4 fajta szer, de ilyen csinálósat nem adott, pedig már én is hallottam arról, hogy van ilyen... :(

Itt, ahol én lakom, még 1 olyan orvossal, védőnővel vagy nővérrel nem találkoztam, aki rendesen végezné a dolgát.
Barátnőm ajánlott egy álítólag csúcsszuper dokinőt, de az meg fizetős. Viszont ha továbbra is ilyen marad az ellátás, kénytelen leszek hozzá fordulni. A gyerekek egészsége nem vicc, hogy az ilyenek szórakozzanak csak az emberrel!

Kép
Kép
labasv

Vivien:nekünk anno adott a dokinéni valami kutyulós dolgot,d enem jött be :( A hasa is fájt továbbra is+előre felhívta a figyelmem hogy feszült lehet a gyerek tőle.Ez persze bejött :( Úgyhogy mi pár nap után el is hagytuk!
a water grape-t kipróbáltátok?(remélem ez a helyes neve :? )Gyógyszertárban+dm-ben is lehet kapni.1 hónapos kórtól lehet adni.Múltkor néztem kb 1400-.A barátnőm esküszik rá! :)
Meg ha esetleg kapnak édesköményteát,az is csinálhat hasfájást :( .Sima forralt víz megfelel nekik tökéletesen.
Szorítok,hogy minnél hamarabb elmúljon a hasfájásuk!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Ez a kutyulós persze nem biztos hogy ugyanaz ami van Adriéknak :wink:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!
Én is jól bírom a pocakos létet.:)Semmi nyűgöm,bajom nincs.
A vizsgálatra visszatérve,engem a 9 hónap alatt egyszer sem vizsgált meg a doki kézzel,csak uh és az is csak hasi!Mikor először mentünk hozzá 8 hetesen (te jó ég milyen rég volt) akkor mondta,hogy nem nyulkálunk feleslegesen és ezt azóta is betartja!De szerintem most már ha keddig nincs semmi,akkor már meg fog vizsgálni,mert igy fogalmunk sincs a méhszáj állapotáról.
Képzeljétek tegnapelőtt,már az a "hír" volt a falunkban,hogy megszültem.Mentek a férjemhez gratulálni,ő meg csak lesett....hogy mi van???De vagy hárman is kérdezték,hogy hogy vagyunk,mennyivel született stb...
Nálunk tök rendes a doki is meg a védőnő is.A védőnő már kb egy hónapja összeírta a listát amit vinni kellesz a dokibácsihogy felíratni ha megszületik manó.A fürdetőtől a lázcsillapító kupig minden rajta van amire szükségünk lesz.Ugyhogy nekem csak jó tapasztalataim vannak a dokik,ápolók,védőnő téren és remélem szülés után is így fogom gondolni.

Kép

Kép
ildikó82

Ildikó, jó neked... Nekem, mikor megszültem, a védőnőt 1 hétre eá értem el, és meég neki állt följebb, hogy szabin volt. Még az sms-emre sem válaszolt, amiben tájékoztattam a dologról, mivel folyton kinyomkodta meg kikapcsolta a telefont. Majd hazajöttünk egy csütörtöki napon, Ő hétfőn jött el, a doki meg kedden. 5 percre van a rendelőjük. A kórlapon pedig rajta van, mivel koraszülöttek, fokozott orvosi és védőnői ellenörzés kell. Ezek után a 3 hét alatt a védőnő 2x, a doki 1x volt itt. Igazán lelkiismereteesn végzik a munkájukat, nem?

Kép
Kép
labasv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?