Új privát üzeneted érkezett!

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek :lol:
Bence+Évi+Zsolt
bendegúz30

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek Békés, Szeretteljes Karácsonyi Ünnepeket Mindannyiótoknak.

Csütörtökön kiderült, hogy kislányunk lesz!!!! :lol:

Bea+Ati+Szofi :lol:

Bea

KépKép
babzsak27

Szia Mindenki!

Remelem jol vagytok es nem merultetek ki a karacsonyi keszulodestol. Nekunk ez az utolso karacsonyunk "kettesben" (igazabol mar harman vagyunk es Zsebibaba ezt ertesunkre is adja, folyamatosan tapos :)), szoval az iden lezarul egy korszak es ez olyan izgi / szep / kicsit ijeszto is. Most sutom a kalacsot, aztan fadiszites, satobbi...

Ezuton kivanok Nektek is Boldog, Bekes Karacsonyt, lanyok-babak!

Puszi,
Kami + Zsebibaba
kami

Ezzel a kis verssel szeretnék nagyon-nagyon boldog karácsonyt kívánni magam, Balázs és Buksi nevében is! :D

Pohárnok Jenõ:
Karácsonyfa alatt

Eljött a nap, mit várva-vártunk,
Az égen csillagfény ragyog,
Jézuska fáját ím' elhozták
A halkan szálló angyalok.

Köszönjük neked, édes Jézus,
Hogy szíved minket így szeret,
S az angyalok dalával együtt
Dicsõítjük ma szent neved!

S ha elmúlik majd a karácsony,
Te akkor is maradj velünk,
Míg élünk, ezt a kis családot
Szeresd, ó édes Istenünk!

Timi
Kép Kép
timocska

Szellemes Karácsonyt!
Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Próbálom az új vonalzóm...

Bea

KépKép
babzsak27

Jóreggelt! :)

Remélem mindenki jól van és jól telnek a napok! :) Én már tuti híztam egy kilót legalább, de most nem foglalkozom vele! (olyan finomakat főztem, ki bír ellenállni? :wink: )

Csomó jó dolgot kaptunk karira, vagyis leginkább Buksi... apósomék vettek egy légzésfigyelőt, Barbi, Ági, olyat, mint nektek van, ez az angelcare pelusizével! :D Nagyon örültünk neki! :D Pár babás könyvet (Picik és kicsik, aztán dr.Spock könyve), egy csecsemőmérleget (amit nem akartunk venni) és rucikat is. De azért személyesen is kaptunk ezt-azt! :)
Ma az én szüleimhez utazunk haza, holnap jövünk!
Addig is megmutatom 28 hetes önmagam! :)

Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, apával komolyan leültünk neveket nézegetni, íme a közös alternatívák:

- Lilla
- Johanna
- Emma
- Noémi
- Melinda
- Miléna

Várom a véleményeket... :D (Vezetéknév: Mérő)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Végre sikerült eljutni 4D-re... majdnem megint le kellett mondani, mert Zsuzsa az egész ünnepeket végigbetegeskedte, még most sincs rendben szegény. :( Egyik komplikációból a másikba esik, ma is lázas volt, anyukám vigyázott rá, aztán szépen ő is belázasodott. :?

Szilvi baba jóóóó nagy, 2 kg-ra saccolta a szonográfus, és a legtöbb mérete egy-két héttel "idősebb" illetve nagyobb mint a kora. Hát Zsuzsával is ez volt, ő is jó nagy baba lett. Ami egy picit aggasztó, hogy több magzatvizet is látott a szonográfus, de hát ez lehet a cukrom miatt is, holnap megyek orvoshoz, megkérdem.

Remélem másoknál nyugisabban teltek az ünnepek!

Timocska!

Nekem a Johanna tetszik a legjobban a lehetőségek közül. Szerintem a ti vezetéknevetekhez egy hosszú név jobban illik, viszont szerintem nem hangzik jól ha a vezetéknév és a keresztnév ugyanazzal a betűvel kezdődik, ezért a Melinda és a Miléna nem olyan jó. És ismerek egy Johannát aki nagyon szimpatikus. ÉÉÉS nem egy mindennapi név, de nem is valami nagyzoló idegenül hangzó borzadvány.

Most jól megaszontam. :)

Jaj, és a legfontosabb majdnem lemaradt, a sztárfotó Szilviről! :)

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!
Mi a baja Zsuzsababának? Remélem azért már jobban van!

Nagy gratula Szilvihez, tényleg szép kis méretekkel rendelkezik! :) De hát ha ugyanolyan gyönyörű lesz, mint a nővérkéje, akkor ez tuti kárpótol a "nagy súlyért" :D Nagyon jók a képek, tök jól kivehető az arca is már!

Amúgy nekünk is talán a Johanna tetszik a legjobban, bár mi csak Hannának hívnánk, nem hiszem, hogy Johannáznánk. Persze, gondolom úgyis megmarad Buksinak! :oops: :D

Többi kismamik!
Hol vagytok??? Jelentkezzetek!!!!

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Nekem is a Johanna tetszik, Timo - bar en nem ertek egyet abban, hogy az alliteralo nev nem szep. A parom Gedei Gabor es szeintem nagyon szep a neve. A kolok lett volna ez, ha o nem ez. De hat izlesek es pofonok!!!

VISZONT szerintem a Mero Lilla is jo. En rovid nev parti vagyok. Lasd Nora, Aron... A Lilla kis "tokos" nev, jofej csajokra tudom elkepzelni. Nem is nagyon van egyebkent Lilla nevu ismerosom... de szerintem jo kis nev.

Roki, nem is nagy a babad! Epp ma akadt a WC-ben a kezemben egy Anyak lapja es abban meg van adva (OK, tudom, nem etalon, de megis valami), hogy melyik heten mi hany es mennyi az annyi. A 32. hetre ezt irja: 42 cm, 1800 g. Az en bebim 2 hete volt (asszem!) 1800 g... A 33. hetre (azaz holnaptol) 43 centi es 2030 g. Szoval a 2 kilod teljesen korrekt mai (vagy tegnapi, nemtom mikor voltal) eredmeny! Ugyse pontos, amit az UH kidob, meg a szules elott se (pedig akkor fontos lenne a pontos adat!), ugyhogy csak ne felj, nem tul nagy a gyereked, hanep epp normalis, tokeletes! Es helyes a kis pofija :) (Tudatosult mar benned, hogy holnap belepunk a 33. hetbe???)

Ehes vagyok, meg nem reggeliztem, teszek-veszek, jonnek tesomak mingyan!!!!! Ja, 1 kilot se szedtem fel karacsonykor - hogy ezt hogy csinaltam, nemtom, de orulok!!!!

Tovabbi jo pihenest, elvezzetek az otthon toltott napokat!

Puszi,
Kami + Zsebi
kami

Sziasztok!

Nálunk jól telt a karácsony, jó sok kaja volt nálunk is és anyósoméknál is, de szerencsére nem zabáltam túl sokat. :)
Karácsony előtt pénteken telefonáltak a bababoltból, hogy hamarabb mejött a bababútor. El is mentünk érte, apu és a párom két napig szerelték össze. :D :D
Karácsonyra anyósoméktól megkaptuk a babakocsit a hordozóval, a leendő dédmamától a baldahint. Így lényegében a nagyobb dolgok megvannak. :D Megpróbálok mostmár feltenni néhány képet. Most még kicsit üres a pici sarka, de majd lesznek képek, díszítő elemek stb.

Pici babakocsija
Kép
Hozzá a hordozó
Kép
Babaágy
Kép
Ágynemű huzat mintája
Kép
Pelenkázó sarok
Kép
Egybe az egész
Kép

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Hello lányok! Utólag is boldog Karácsonyt mindenkinek! Az ünnepek alatt sok-sok finomságot ettem, s épp ezért nem is mértem meg magamat. Most minek idegeskedjek, nem? Ez semmi, mert ma voltam a dokinőnél és az aszisztens is elfelejtett megmázsálni, én meg nem erőszakoskodom... De minden más rendben találtatott: Csenge baba szépen fejjel lefelé, ahogy illik, a méretei pont jók, s 2 kg-nak mérték. Bevallom, már kicsit zavart, hogy egy csomóan óriásinak látták a hasamat, meghogy tuti nagy bébi lesz, de most kiderült, hogy tökéletes méretű!!! Beszéltem a dokinővel, hogy most mi a pálya orvosválasztás ügyben, s azt mondta, hogy márciusig tuti nem lesz változás az Istvánban.Ajánlott szülésznőt is, olyat, akivel szívesen dolgozik. Aztán megbeszéltük, hogy 3 hét múlva megyek legközelebb, akkor már ctg-zünk, és egyébként onnantól kezdve már jöhet a baba :shock: Na ez egy kicsit sokkolt, mert hiszen 3 hét az iszonyú hamar eltelik. De azóta azzal nyugtatom magam, hogy Csenge okos kislány, és nem jön sokkal hamarabb. :wink:
Na további szép napokat és kellemes Szilveszterezést :!:

Kép
Kép
deako

Mostmár teszek fel rólunk is képet:

Esküvőnk most augusztus 5-én volt
Kép
Én kb egy éve
Kép
21 hetesen és 5 naposan
Kép

Frissebb pocis képet is teszek fel, ha apuci hazajönn a munkából.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a Karácsony!
Nekem borzasztóan ég a gyomrom napok óta, napközben is, és nemcsak ha lefekszem, hanem már konstans :cry: Nagyon kellemetlen... Aludni már csak félig ülve tudok, hogy a nyakam meg a derekam kitörik közben... Ja, és semmi nem használ rá :cry:

Na, de nem panaszkodni jöttem! :D

Timi! A név-javaslatokat illetően én elfogult vagyok :D ha érted mire gondolok :wink: Egyébként a vezetéknevetekhez szerintem is a Johanna passzol a legjobban! Valahol olvastam nemrég az Aliz nevet, amit meg ugye Lizinek lehet becézni, de az Aliz meg elég komoly felnőtt korban - na nekem ez is megtetszett :D

Róki! Sajnálom Zsuzsát! Nem lehetett egyszerű így a Karácsonyotok! Remélem jobban van már! Voltatok már azon a vizsgálaton vele, amit a múltkor írtál? Lehet már tudni, hogy a mi a baja szegénykének?

Lin! Nektek is szépen összegyűltek most a cuccok Karira :D

Babzsák Bea! Gratula Szofihoz! :wink: :D

Valójában a légzésfigyelős "multipackot" nekünk is anyósomék Jézuskája hozta :wink: Emma kapott még 2 mesekönyvet, mi is pár apróságot, de a bútor volt nekünk is a fő ajándék!

Ti mit csináltok Szilveszterkor? Mi ha minden igaz, akkor 2 baráti párral fogunk Szilveszterezni - mindhármunknál jön a baba :D Az egyik csajszi 1 héttel jár előbbre, a másik viszont január 3-ra van kiírva :shock: Na, náluk lesz a buli, ha Zsombor baba is úgy akarja, és megvárja a 2007-es évet :D
Na, most megyek, megyünk egy kicsit sétálni!
Legyetek jók!
Vendég

Kami!

Épp ma gondoltam rá, hogy szép észrevétlenül becsúszom a harmadik trimeszterbe!!! Vagy már ott vagyok? Húha... ez nagyon gáz... ennyire szétszórt lennék?

Timocska:

Köszönjük az együttérzést. Igazából nem tudni, mi a baja Zsuzsának. Múlt szerdán látatlanban (mert már szabin volt) a doki nénink beutalt a köhögése miatt fül-orr-gégészetre. Ez a köhögése már egy hónapja megvolt, de más tünete nem volt vele, kivéve azt hogy egyre gyakrabban hányt/bukott, és nem tudtam, talán emiatt-e vagy a tej miatt.

Jövendőbeli mamiknak itt és most leszűrném a saját illetve Zsuzsa bőrén szerzett tapasztalatot: egy krónikus, de enyhe tünettel NEM ünnepek előtt kell orvoshoz rohanni, mert ha a kezelés során bármilyen komplikáció lép fel, nincs elérhető orvos, csak ügyeletre lehet menni, nem látja kétszer ugyanaz az ember a gyereket, és mindenki tök mást mond.

Szóval SZERDA:
Mentünk fül-orr-gégészhez, aki azt mondta, picit piros a torka/füle és felírt Augmentint. Ez volt a híres nap amikor autóbalesetem is volt és el kellett vontatni az autót... szóval szerda este elkezdtük az antibiót. Ezzel együtt beszüntettem neki a tejterméket, mert ha emlékeztek, az előtte levő 4 napból 3-on hányt, de csakis tejterméket.

PÉNTEK:
Már NAGYON köhögött Zsuzsa, igazság szerint jobban mint az antibio előtt. Mivel a saját doki nénink szabin, felhívtam a rendelőben a helyettest, hogy adhatok-e neki köptetőt, hogy fel tudja köhögni a cuccot. Helyettes doki néni mondta, látatlanba nem akar semmit mondani, vigyem be. Oké, ez korrekt, gondoltam magamban, berongyoltunk a rendelőbe. (Második alkalom egy halom beteg gyerek között, EZÉRT sem volt ez az egész jó ötlet.) Helyettes doki néni benéz orrába-fülébe, elszörnyülködik hogy milyen piros és tele az orra/arcürege váladékkal, azonnal álljunk át a már megkezdett antibiotikumról egy másikra, és még felírt szteroidos orrcseppet is a tetejébe. A tejmizériánkra csak legyintett, hogy olyan nincs hogy a gyerek ne egyen tejterméket, mert "nőni kell." :evil: Zsuzsa múlt szerda óta nem kap tejterméket, azóta nem is bukott, annak ellenére, hogy köhögni még jócskán köhög. Úgyhogy felírt nekünk hipoallergén tápszert, ami azért jó, mert ugyanúgy van benne tejfehérje, tehát ha tejfehérje érzékeny, azt sem kaphat.

Ez nem tetszett nekem, hogy egy antibiotikumos kúra felénél át akar állítani valami másra, ez mindennel ellenkezik amit az antibiotikumról tudok, az se tetszett hogy a gyerekorvos felülbírálja a szakorvos (fülész) véleményésm, és azt sem értettem, hogyan lett egy enyhe, hónapos köhigcsélésből hirtelen ilyen komoly baj. Úgyhogy elvittem Zsuzsát egy családi ismerős gyerekorvoshoz, akit legalább ismerek, hogy akkor tegyen nekem igazságot a két orvos között. Ő azt javasolta, maradjunk az eredeti gyógyszernél, de felírt még mellé köptetőt, szteroid-mentes orrcseppet, antihisztamint (gyulladáscsökkentő), és Normaflore-t hogy a bélflóráját rendben tartsa az antibio mellett. Ellenben ez volt a harmadik rendelő tele beteg gyerekkel azon a héten. :(

SZOMBAT:
Zsuzsa reggelre belázasodott és iszonyú hasmenése lett, de olyan, hogy negyedóránként/félóránként teljes kosztümcsere, már attól féltem, kiszárad. A popsijáról lemarta a bőrt, és már sírt tisztába rakásnál. :( Úgy sajnáltam szegényt. Ekkor orvos már persze elérhetetlen, még az ismerős orvos is. :evil: Úgyhogy felhívtam az ügyeletet, azt mondták, ne vigyem be hacsak nem attól félek, akutan kiszáradt, mert nagyon sokan vannak, viszont az antibiotikumot hagyjuk abba, mert attól megy a hasa (a Normaflore ellenére).

VASÁRNAP (Szenteste):
Zsuzsa 39 fokos lázzal, de enyhülő hasmenéssel egész jól érezte magát. Szegény baba.

HÉTFŐ:
Még mindig eléggé köhögött, taknyolt, felhívtam megint az ügyeletet, hogy már mióta lázas, köhög, stb. Mondták, vigyem be, csak 1 ember van. Bevittem, addigra lettek ketten és életemben először appelláltam a nagy pocakra, hogy ugyan már engedjenek előre, hogy ne kelljen nekem is ott ülni a sok beteg gyerek között, Zsuzsáról nem is beszélve. Hát nem engedtek. :evil: Egy órát ültünk ott úgy, hogy Zsuzsát az ölemben fogtam, próbáltam minél távolabb helyezkedni a többiektől, nem mertem leengedni, nehogy közel menjen másik beteg gyerekhez... Egy óra múltán már nagyon unta a banánt, de én is. Egyre többen lettünk a pirinyó váróban, minden gyerekre minimum KÉT taknyoló, köhögő, prüszkölő felnőtt is, de volt olyan aki NÉGY személyes díszkísérettel érkezett. :evil: Akkor bőgve elmentünk onnan, teljesen ki voltam borulva, főleg hogy tök feleslegesen már megint kitettem Zsuzsát egy ilyen tömegnek, de egész egyszerűen már olyan sokan lettek, hogy nem mertem ottmaradni, Zsuzsa meg már nem maradt meg az ölemben, neki is elege volt.

KEDD:
Egy láztalan nap. Hurrá!

SZERDA:
Hálistennek vége az ünnepeknek, MUNKANAP van. Kihívtam a doki néninket, hogy nézze meg Zsuzsát, aki újra lázasan ébredt. :( És a doki néni pöttyöket is észrevett rajta, de azt mondta, a füle-torka szép, a tüdeje továbbra is tiszta (attól féltem leginkább hogy a megszakított antibio miatt majd ráhúzódik a gyulladás a fülére vagy a tüdejére). Arra tippelt, hogy a pöttyök és a láz valami vírusos nyavalyára utalnak, de ha ma (azaz csütörtök) estig maradna a láza, akkor elkezdjük a következő antibiotikumot. Amit nagyon szeretnék elkerülni.

Szóval ebből én nem találom ki, hogy most mi is a gyerek baja, mert ez szerintem már nem az amivel kezdtük, a hónapja tartó diszkrét köhigcsélés. Szerintem Zsuzsa elkapott valami nyavalyát a várók egyikében, és az antibiotikum meg a hasmenés még ráadásképpen jól meg is kínozta őt.

Szóval a tanulság: nem szabad ünnepek előtt orvoshoz rohanni egy krónikus tünettel... hacsak nem pont akkor csúcsosodik, de hát nálunk nem erről volt szó.

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Róki!
Azért remélem mostmár tényleg jobban van Zsuzsababa! Gondolom egy kisgyereket ugyanúgy kikészít egy hányás-fosás, mint egy felnőttet. Ha magamból indulok ki, akkor kb. felállni alig bírok, olyan gyenge vagyok! Szegény kiscsaj, úgy sajnálom! Meg persze titeket szülőket is, nem lehet ilyenkor könnyű!
Az emberek meg úgy bunkók, ahogy vannak! (gondolok itt a rendelős esetre)!!! :evil:

Lin!
Nagyon jó lesz a babasarok! Úgy látom mindenki jó előre jár a készülődéssel, mi még csak most kezdünk majd festeni ill.lerakni a laminált padlót! De azért remélem márciusra kész leszünk! :wink:
És ti is nagyon szépek vagytok a képeken! Egyre jobban gömbölyödik a pocid is! :P

Deako!
Na, ugye, én mondtam, hogy nem olyan nagy a pocid! :) De hát ez amúgyis mindenkinél változó, ezért nem születnek egyforma babák! :) Nagyon izgi, hogy 3 hét múlva már ctg lesz! :D Ez a pár hét tuti olyan gyorsan elmegy, hogy mire észreveszed, már ott fekszel a kis ctg-s tappancsokkal a hasadon! :D

Kami, Barbi!
Remélem ti is jól vagytok, majd tegyetek fel fotót, ha tudtok! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Roki, ha pottyospanni a lanyod, arra is vigyazz, nehogy TE elkapj tole valamit! Mert az sem szerencses :( A 3. trimeszterben mar rég benne vagyunk, a 7-8-9 honapok a 3. trimeszter - mi most leptunk a 8. honapba! Illetve ha a terhesseget 10 honaposnak vesszuk (10 x 4 het), akkor a 9. honapba... Mar csak 8 het van vissza max...

Tegnap voltak itt tesomek. Olyan jo volt! A csajok kicsit szedultek voltak, a nagyobbik bucsuzaskor adott tobb puszit is a pocakomra es mondta, "Szia Aron" :) Neztek a Zelefantot es en mar megint elbogtem magam az altatos reszen :) Szegenykek, aszittek valami baj van, pedig dehogy :) Es nezzetek csak mit hoztak nekem karacsonyra!

Kép

Este mar vele aludtam :) De meg hoztak egy rakas ruhat, sapit-salat-kesztyut pl, nagyon edes, Benetton (meg jo, hogy nem Olaszorszagban lakom, mert minden cucca Benetton lenne :) en magam is imadom ezt a markat), meg egy agyra akaszthato kis szerkentyut, ami vilagit-zenel-lejatssza az altatot anyu hangjan (fel tudom ra rogziteni az esti meset vagy altatódalt, amit en olvasok-eneklek), okos kis joszag. Ok anno hasznaltak, nekik nagyon bevalt. Meg persze jo kis borocskat is kaptunk, amit nana, hogy nem fogok inni meg egy darabig... Mar van vagy 3 uveg borunk toluk, amit csak kivulrol nezegetunk, mert ugyebar en is szeretnem oket megkostolni, de most meg nem lehet (meg egy ideig), igy aztan fel se nyitottuk oket...

Megyek mingyan kinai piacra oriasi Milka csokikat venni. Beszaras milyen csokik vannak ott, a boltban nem talalni ilyeneket es persze sokkal frissebbek is, mivel a piacon nincs felhalmozva keszlet, minden heten mennek az arusok beszerzokorutra. (Ja es az arak is csodalatrameltoak a legolcsobb bolthoz kepest is...) Es mostmar nagyon csorog a nyalam egy jo csokira, illetve tobbre is :) A paromnak meg veszek tukanos Haribot, az a kedvence. Hozok neki tobbet is, hadd nojon a feje :)

Nya, megyek oltozni. Olyan lusta vagyok, de ki akarok mozdulni, tegnap nem voltam sehol, ma muszaj mennem. Ennyi seta kell!

Ciao,
Kamillissima es Zsebibabissimo
kami

Sziasztok lányok!

2005 ősziből vagyok...

Teljesen ÚJ állapotú kiságyam eladó (7-8 hónapot használt)! 60*120-as 3 magasságba állítható, bükk. Akit érdekel szóljon!
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!
Na megjöttünk mi is.Nagyon jó volt otthon,csak ettünk és ettünk és ettünk.Kaptunk egy-két apró ajándékot,de mi inkább pénzt kaptunk,hogy vásároljunk be min dent amit kell Petinek!A legjobb ajándékot az 5 éves keresztfiunktól kaptuk,pontosabban Peti kapta.Máté a saját játékaiból csomagolt Petinek csörgőket,kisautókat,lufit. és ő maga csomagolta be.Ettől úgy meghatódtam,hogy sírvafakadtam ő szegénykém meg nem tudta,hogy most ,mi rosszat csinált. :P

Roki
Nagyon édes Szilvibaba pofikája!!! :P Remélem Zsuzsa már jobban van és már nem lázas és nem is megy a hasa.A hasa nem az anti- bigyótól megy esetleg?Már meg sem lepődöm,hogy milyen bunkók az emberek. :evil: Csak azt nem értem ,hogy tudják elfelejteni ilyen gyorsan,hogy mi volt akkor amikor ők terhesek voltak?! :evil: :shock: Mi van a cukroddal?

Lin
Gratula a bútorhoz,kocsihoz,nagyon szépek!Ja és ti is nagyon szépekek vagytok és már jó nagy a pocid na és most már még nagyobb lehet!

Kami
Nagyon helyes az a kis Zsebi!Látszik rajta,hogy annyira jó puha lehet! :lol:

Timo
Jó nagy már a hasad!!! :P
Bejelentkeztél már a Hábihoz?Megyünk együtt?
Vendég

Kami!
Majd küldjél fénypostával nekem is csokit, kinyitom az ablakot! :D :D Én a zselés szaloncukorra kattantam rá, tegnap is vettem a tescobol 99 Ft-ért megmaradt cucit! :D

Ági!
Még nem jelentkeztem be, próbáltam hívni, de nem veszik fel. Amúgy 3-án mennék inkább valamikor a délutáni órákban. Neked jó ez? Mert ha igen és felveszik, bejelenthetlek téged is. Vagy ha neked veszik fel, irass be légyszi! :D

Lassan összeirom, hogy milyen rucikat, kellékeket kell venni Buksinak még.
Ja, a nevekben annyi változás történt, hogy a Lilla és Johanna maradt, ebből a kettőből döntünk! :D (Szerintem Hanna lesz) :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Timo
Tudtam,hogy elfelejtettem valamit! :roll: Mérő Lilla!!!,én erre szavazom,a Hanna is jó,de csak így,nekem a johanna nem nagyon tetszik!
Jó a szerda,akkor én is hívom.Délután 4 körül vagy később-korábban?
Vendég

Nekem 4 körül is jó, ugyanis úrinő vagyok, már nem dolgozom!!! :D :D :D
Amúgy nekem is a Hanna csak így tetszene, de Balinak nem, ezért gondoltuk, hogy inkább Johanna, de majd csak Hannázzuk. Igéretet kaptam tőle, hogy év végéig meglesz a neve, úgyhogy 1-2 nap és végleg eldől! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, Peti kuckójáról nem teszel fel képet? :)

Lányok, megjött a kiságyunk, úgyhogy az is megvan! Persze, össze kellene szerelni, de az biztos nem most lesz! :( (ugyanis egyenlőre nem tudjuk hová tenni)

Timi
Kép Kép
timocska

Hát még nem tudok feltenni képet mert nálunk sincs összeszerelve a kiságy,majd karácsony után mert egy kis átrendezésre van szükség!
Lányok!
Ki ér rá szerda délután?Nincs kedvetek talizni velünk?Mátmint a Timivel és velem.Beülhetnénk valahová,de hozzánk is feljöhettek!
Vendég

Timo!
Sikerült bejelentkezni,de már csak 17.3o-ra és 17.45-re volt a legkorábbi időpont!
Vendég

Ági!
Köszi! :) Közben én is hívtam, de mondták, hogy már be vagyunk jelentkezve! :P

Csajok!
A tali tényleg jó ötlet, Kami, Barbi illetve mindenki, aki ráér és szeretne randizni, az jöjjön! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok,

én is itt vagyok vissza Debrecenből, ahol végre tényleg pihentem. De tényleg. Semmmit nem csináltam, csak heverésztem és ettem, mert az anyukám rámparancsolt, hogy végre pihenjek, nincs mászkálás meg éjszakai fordítás stb. Rengeteget aludtam, éjjel nappal (már amikor Boldi is úgy gondolta). És most érzem csak, h mennyit számít a pihenés!! Semmi haskeményedés, csak a boldog rugdalózás odabent :D Meg persze gondolom híztam is...

Róki, úgy sajnáltalak benneteket, ez nagyon strapás karácsony lehetett, szegény Zsuzsa, de most már úgy tűnik gyógyulóban van, ugye? Én nem értek hozzá, de a mi családunkban az Augmentin a mumus. Aki azt kap, az betegebb lesz mint előtte, ez több esetben is így történt, sőt nekem anno piros pöttyök is lettek tőle a lábfejemen... valami allergia, amellett, h semmit nem használt.

Barbi, már a Rennie se használ? Az a borzasztó mészpép? Nekem most fura, de csökkent ez a savasság dolog, pedig a mákos bájgli indokolta volna.. Banán is jót tehet azt olvastam.

Timi, én is a Hannára szavazok, akár Johanna is lehet, de a Hanna az tuti jó
:)

Lin, jók a képek!

Deako, szerintem pont jó méretű a hasad. Pont annyival nagyobb az enyémnél, amennyivel Csenge idősebb. És majd bolond volna hamarabb kijönni...!

Ja, és ma voltam megismerkedni a szülésznővel! Kicsit tartottam tőle, mert azt olvastam, hogy nagyon katonás, de nekem így elsőre szimpi volt. Még korai, de ha már ott voltam ferakta a tappancsokat és hallgathattam a Boldi szívét :P

További jó pihenést :D
Ági :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Kami:

Jó tanács, csak kivitelezhetetlen... nem tudok nem érintkezni Zsuzsával, úgyhogy maximum szándék szintjén tudom elhatározni, hogy nem kapom el tőle.

Ági és Ági! :)

Köszi az együttérzést! A hasmenés teljesen egyértelműen az Augmentintől volt, mert azután kezdődött, hogy elkezdte szedni (előtte nem volt semmi baja, csak egy diszkrét köhögése), és abbamaradt ahogy abbahagytuk. Viszont a láz meg a pöttyök, én eddig azt gondoltam ez valami vírus amit az egyik váróban összeszedtünk. Most már második napja láztalan, hálistennek, a pöttyök meg talán múlóban vannak. Egy anyuka ismerősöm azt mondja, ez a háromnapos láz, illetve ennek a hatmillió variációja közül az egyik, hogy a gyerek pár napig lázas, aztán elborítják a piros pöttyök/foltok. Tkp úgy néz ki, mintha márványos lenne a bőre, nem emelkednek a bőr felszíne fölé...

Viszont még mindig köhög. :? És taknyol. Olyan jó lenne már túllenni ezen... bár lehet majd csak a tavasz hoz enyhülést.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Öröm az ürömben, hogy mióta Zsuzsa beteg, azóta hatalmasakat alszik... és egyszer egy nap (legalábbis amikor nem lázas és kapja a lázcsillapítót ami kiüti többször). Már vagy harmadik napja alszik két órát vagy még többet délben...

Isten tartsa meg ezt a jó szokását...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nem tudsz folvenni maszkot, Roki? Tudom, furan hangzik, de...
kami

Csajok, nekem szerdan megint egesz nap itt vannak a tesomek. Viszont csinaljatok fotokat a talirol!
kami

Én meg dolgozok szerdán már, és egész januárban. Úgyhogy előre búslakodok, hogy minden potenciális taliról lemaradok :(

Te Kami, én hetente egyszer simán szoktam inni 1 deci száraz vörös bort. Karácsonykor kaja mellé is ittam, több nap is, szigorúan 1 decit. Mindenhol azt olvastam, hogy az még jót is tesz. És én nagyon nagyon kívántam, úgyhogy biztos jót tett :)

Kép
Kép
agiboldi

En nemtom de nem merek bort inni. Karacsony este ittam kb 1,5 decit a kajahoz, muskotalyt, nem eppen szarazat, de edeskes volt a kaja is (barackos-mozzarellas pulykamell) es olyan lelkiismeret-furdalasom volt, mindig arra gondoltam, hogy most tok sokat fejlodik az agya, en meg elzsibbasztom szegenyt. Igy nem is eri meg bort inni nekem, mert nem tudom 100%-ig elvezni... ezek meg olyan finom borok, amiket tesomek hoznak, chianti, most brunellot kaptunk, nem is tudom meg miket hoztak eddig, hogy 1 poharnal ugyse lehet megallni, szopogatnam sokaig oket, hogy nem akarjuk addig felbontani oket, mig en is maximalisan nem elvezhetem az izuket... pedig tudom, hogy az olasz kismamak is minden este lehajtanak 1-2 deci voroset... de nekem valamiert nem megy a dolog... :(
kami

Sziasztok Lányok!

Sajna én nem tartozom azon szerencsések közé, akiken nem hagyott nyomot a Karácsony! Egy kicsit megszaladt a mérleg.... :( Az a baj, hogy néhány napig tényleg csak vendégségből vendégségbe jártunk és ettünk, ettünk. Pedig én úgy éreztem, hogy visszafogom magam. :?
Most próbálok szépíteni, minden nap elmegyünk és egy-két órát sétálunk + tekerek a vadiúj szobabiciklimen. Merthogy ezt kaptam ajándékba a kedves páromtól! :lol: :lol: Hát nem épp kimama ajándék, de a védőnő engedélyezte (nagyon óvatosan, csak addig, amíg nem fáj, stb.) én meg azóta tekerek! :D :D
Védőnéninél meghallgattuk a baba szívhangját is, olyan jó hallgatni! Ha lenne itthon egy sztetoszkópunk, hallgathatnánk....

Nekem már a kóla ivástól is olyan lelkiismeret-furdalásom van, hogy meg sem fordul a fejemben az alkohol. Nekem is mondták már többen, hogy egy deci bort hetente nyugodtan meg lehet inni, de én nem lennék nyugodt tőle. Elég nekem a Gergő csontjai miatt aggódni (kóla), nem hiányzik, hogy még azon is agyaljak, hogy hány idegsejtjét tettem tönkre.

Nagyon-nagyon megy az idő! Amikor azt olvastam, hogy Kamiéknak már csak 8 hét van hátra, akkor esett le, hogy ez már tényleg az utolsó néhány hét!!! :shock: :shock:
Főleg, ha azt is beleszámítom, hogy a babák nem mindig várják ki a 40 hetet!
(És nekünk még mindig hiányzik egy csomó minden!!!)

Roki! Jobbulást Zsuzsának! Bevallom, el sem tudom képzelni, hogy hogy bírod ezt erővel! Én meg itthon nyavalygok, hogy itt fáj, ott fáj, pedig még kisebb is a pocim, mint a tiéd, és nincs hozzá egy beteg pöttömöm. :oops:

Agiboldi! Hogy volt a szülésznővel ez a találkozó? Nem is ismerted és úgy beszélted meg vele a találkozót? És ha nem lett volna szimpatikus? Megmondtad volna, hogy bocs, de mégsem? Úh. Már előre tartok ettől szülésznő-választás-felkérés szituációtól! Eddig a négy szülésznőből kettőt ismertem meg a szülés-előkészítőn, de egyik sem volt szimpi, úh. már csak két lehetőségem van...

Találkozó: elvileg nekem jó a szerda, ha van még hely... :roll: :)
Vendég

Szasz Pann!

Ne aggodj a sulyod miatt!!! Ami jol esik, azt egyel - a lenyeg, hogy ne degeszre edd magad, nem is a hizas miatt, hanem mert egyszeruen nem fogsz levegot kapni utana. Nincs ertelme. Ha ezt tartani tudod, nem lesz baj, barmennyit hizol is. Es setalj amennyit tudsz - illetve bringazz. Szerintem. Bar oszinten szolva a bringazas pulzusszam-novelo dolog, ami nem tul szerencses, de gondolom nem orult iramban taposod a pedalt, hanem szep nyugisan, kismamisan... en olyan lassan tipegek seta kozben, hogy szinte mar visszafele haladok :) De jol esik, elvezem a napsutest (amikor van - ma volt pl), nezem a szep kutyakat, imadom a kutyakat es ma lattam egy nagyon szep agarat, ritka latvany errefele, nezegetem a vadkacsakat a patakban es ez annyira lenyugtat, hogy sokszor mosolyogva setalok... es ez szamit! En egyebkent most jarok a 15. kilomnal (!!!) de mit sem erzek belole. Mindenki azzal jon, hogy az arcomon nem latszik a terhesseg - tenyleg csak a pocakom, a cicim es a sejhajom nott, talan kicsit a combom is, de ennek egy resze viz, ami szules utan par nappal ugyis megy, ahogy jott. Meg aztan aktiv kismama-eletre keszulok lelkileg, babakocsizas, kenguruzas, a setakat meg akarom tartani es amint hosszabbak lesznek az estek (nyaron), egybekotni azokat Gedeiapuval es a futassal: Gedeiapu taszigalja majd a babakocsit a patakparton, en meg kocogok egy kort. Szoval a tokomet se erdekli a 15 kilo. Semmim nem faj, se a hatam, se a labam, jo a kedelyem, remelem ez a hatralevo hetekre is igy marad. (Mondjuk en eredetileg is nagy sulyrol indultam, szoval nekem a 15 kilo kb annyi, mint egy 50 kilos lanynak a 9 kilo %-os aranyban. Valszeg ezert sincsenek fajdalmaim, mert a labaim es a hatam mar hozzaszoktak amugy is a terheleshez...)

Na, miutan jol megaszondtam a frankot taplalkozas-egeszseges eletmod teren, most megyek es ledolok. Megiscsak jobb vizszintesben, mint ucsorogni, nem??? :)

Tovabbi szep estet nektek, legyetek jok!
Pusz,
Kam+Zseb
kami

Sziasztok!

Teszek fel frissebb képet, ami ma készült.
Kicsit szemcsés, mert a telefonnal csináltam, mert a fényképezőgép le van merülve.
Kép

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok! :)

Nem volt túl jó éjszakám, az alattunk lakók szülinapoztak, úgyhogy gőzerővel ment egész éjszaka a "lesben áll egy cápa és társai" :P :P Ráadásul a basszustól nagyon dübörög a padló... :evil: :evil: (kicsit utálom a szomszédainkat most)

Pann!
Hol tartasz kilóknál? Kaminak van igaza, inkább sokszor és keveset próbálj meg enni. Semmit nem szabad megvonni magunktól! :) (lásd nálam zselés szaloncukor) :) A séta meg nagyon jó, nekem is kellene, de egyedül nem jó, a párom meg olyan lusta ember.... így marad a RR dvd! :wink:
Nekem Barbihoz hasonlóan állandósult a gyomorégés, akármit eszek, akármennyit, tuti, hogy a torkomban érzem a végét (bocs).. a Rennie sem nagyon segít, így hát tűrök!

Lin!
Nagyon szépen gömbölyödik a pocid! :D

Ti mit főztök újévre?

Timi
Kép Kép
timocska

Sági!
Talizunk a doki előtt fél 6 előtt egy kicsivel? :)
Aztán 6 körül csatlakoznál hozzánk Pann? :D Ott a körúton van egy jó pár kávézó, valamelyikbe beülhetnénk. Persze, ez csak az én javaslatom! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Jó reggelt Mindenkinek!

Köszi a nyugtató szavakat, de attól tartok, rajtam nem víz van...
:? legalábbis ránézésre hájnak tűnik. Lehet, hogy zsírnak álcázza magát a víz? Lehetne??? :roll:
Egyébként +10 kg-nál tartok, de a védőnéni szerencsére ezt nem tudja, én meg erősen titkolom. Szerinte csak 6-7 kg-nál tartunk, mert mire eljutottam hozzá, már rajtam volt +3-4 kg. :oops:

Ma megyünk baba látogatóba! :D Egy hónapos kisfiú, tapasztalatnak jó lesz! Voltam egy másik egy hónapos kisfiúnál is, de ő nagyon sírós volt, remélem most ellenpéldát fogunk látni! Furcsa ez, hogy melyik baba lesz sírós....akinél már voltam, őt olyan nagy szeretettel várták, és nyugalom, harmónia veszi körül, tényleg tökéletes helyen van, mégis sír. Csak remélni tudom, hogy Gergő nem ilyen lesz, de ez a legkevesebb. Lényeg, hogy egészséges legyen. Meg szép és okos. És természetesen legyen tehetséges zenében, sportban és egyebekben. :lol: :lol:

Timo! Nekem továbbra is jó a szerda, és ha csak hat után találkozunk, talán már mások is odérnek...

Csináltatok egy pocak-képet, ha minden jól megy felteszem!
Vendég

Íme a kép:

Kép [/img]
Vendég

Sziasztok!

Na, itt vagyok én is, csak kicsit besűrűsödött a progink :D

Róki! El is felejtettem írni, de tényleg nagyon kis édes Szilvi pofikája :D Remélem Zsuzsa jobban van már! És igaza van Kaminak, azért nehogy elkapj tőle valamit Te is!!! Tudom, ezt könnyű kívülállóként mondani...

Sági, Timi! Én benne vagyok egy taliban szerdán! Én sem dolgozom már! :D 6 után nekem is jó!

Kami! Nagyon cuki a Zsebi, amit a tesódék hoztak! Megnyugodtam, hogy nemcsak én alszom még plüssel :D Bár az enyém már nagyon öreg, pár hónapos koromban az első Karácsonyomra kaptam, és azóta is hűséges társam :D Dilis vagyok, mi? :D
Ja, csoki nekem is jöhet! :D Mi egy csomó marcipánt kaptunk, mintha összebeszéltek volna a szülők :D Én most "azokon élek" édesség gyanánt mióta anyum zserbóját befaltuk :D

Sági! Mi is pénzt kaptunk idén - mind a bútorba ment :D

Ági! Örülök, hogy pihiztél végre egy kicsit! :D Majd ez lebegjen a szemed előtt, ha januárban megint túl akarnád hajszolni magad! :wink:

Pann! Én is tuti híztam az elmúlt 1 hétben... Azt meg már meg sem merem írni, hogy hány kilónál tartok összesen (20-án mért a doki)... Na jó mégis: +12 kiló... Szar a tudat... Mondjuk eszem amit megkívánok, az tuti. Ismerősök szerint csak a pocakom nő, de tuti jött valamennyi a fenekemre meg a combomra is - Kami, jó lenne, ha ez tényleg csak víz lenne :D Sebaj, én sem kesergek - anyum hasonló alkat és ő 17 kilót hízott velem.

Séta: mi majdnem minden nap megyünk, ha nem is hosszan, na meg alkalmazkodva az én pingvin tempómhoz :lol: , de azért levegőn vagyunk és mozgunk! Én Emmával is menni akarok majd, amint csak lehet! Remélem jövőre lesz tavasz, nem úgy, mint idén :?

Na, megyek, én is csináltatok ma pocifotót! :D
Vendég

Sziasztok,

nálam karácsony előtt már megvolt a + 10 kg, úgyhogy mostanra tuti, h megvan 12 is... Tetszik a víz elmélet (bár rajtam is inkább hájnak tűnik csípő tájon), de, biztos csak víz :D Az nyugtat, h a karom és arcom semmit nem hízott legalább, csak has, fenék és comb...

Azért írjátok már meg, h hova ültök be szerdán, mert én 7-re megyek a dokihoz, előtte hátha be tudok kukkantani munka után egy fél órára.. :) ha a belvárosban valahol.

Lássuk a pocifotókat, én is csináltatok ma :)

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Kami!

Jót nevettem a maszkos ötleten. :) És amikor tisztába kell rakni vagy fürdetni vagy etetni vagy altatni? :) Vagy egyszerűen oda akar bújni hozzám mert én vagyok az anyukája? :) Vagy rámprüszköl és belémtörli taknyát-nyálát a nagy nyüzsgésben??? :lol:

Szerintem kivitelezhetetlen hogy ne érintkezzen az ember a gyerekével mikor beteg... meg nem is lenne jó, akkor őt ki ápolja?

Egyébként a foltjai szerintem a láztól lettek, mert mára teljesen elmúltak, viszont tegnap a fürdője kicsit melegebbre sikeredett mint máskor, és újra kijöttek ott ahol a víz érte. Szóval melegkiütések.

Pann:

Az az igazság, hogy néha elég nehezen bírom... főleg idegekkel. :? Most nagyon megharagudtam az ünnepekre, bár biztos igazságtalanul, de amíg normális hétköznapok vannak egy egészséges gyerekkel, és Zsuzsa fél napokat bölcsiben van, az nagy-nagy segítség. De otthon bezárva egy beteg gyerekkel, és úgy hogy bolt, gyógyszertár, orvos mind csak ügyeletes van, és tombol a tömegnyomor, hát ez eléggé megviselt idegileg.

A még húzósabb az lesz, mikor David következő szemműtétje lesz (valószínű januárban), és akkor hetekig nem emelhet semmit/senkit. :? Na az gáz lesz... 8 hónapos terhesen úgy hogy apukája nem tud segíteni az emelgetésben... de hát más is megcsinálja valahogy.

Ja, és én is szoktam nyavalyogni, hogy itt fáj, ott fáj... a medencém őrülten recseg-ropog pl mikor este forgolódom az ágyban...

Alkohol:

Szerintem a harmadik trimeszterben már bőven belefér egy-egy deci bor megfelelője hetente. Én is szoktam belekortyolni David sörébe. El is határoztam, hogy holnap este rumos kakaóval fogjuk köszönteni az új évet! :)

Barbus:

Köszi szépen, Zsuzsa már jobban van, most én taknyolok. Igaz, még ő is. De nem lázas, nincs hasmenése, nincsenek pöttyei. Úgyhogy ott tartunk mint másfél héttel ezelőtt, vissza a start pozícióhoz.

Hízás:

Pann, nyugtatásképpen:

A baba súlya: 2,5-4,5 kg
A magzatvíz súlya: 1-2 kg
A plussz vér súlya: 1-2 kg
A megnövekedett mellek súlya: 1-2 kg
A méhlepény súlya: 1-2 kg
Zsírtartalék a szoptatáshoz: 3-4 kg
Vízvisszatartás: 1-2 kg
-----------------------------------
Összesen: 10,5-18,5 kg

Ez persze a terhesség VÉGÉRE, de ezek a normális, átlagos értékek.

Nem érdemes túlaggódni magad, viszont az egészséges és mértékletes étkezésre érdemes odafigyelni, mert a többlet súlyt több idő alatt fogod leadni terhesség után, és ha valami oknál fogva nem szoptatsz, akkor iszonyú nehéz leimádkozni azt a súlyt, ami nem jön le azonnal a szülés utáni hetekben.

Egyébként én Zsuzsával borzasztóan vizesedtem a végére, kellemetlenül puffadtak a lábfejeim, a bokáim, és azt hittem, majd szüléssel azonnal lemegy rólam a víz... hát nem... pár hétbe tellett míg az ödéma eltűnt.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Timo
Akkor legyen a szerda 6 után a tali a többiekkel,hátha nem lesz csúszás.
Kérdezted,hogy mit főzünk?Mi holnap sütünk egy kis malackát,párolt lilakáposztával,krumplival és korhelylevest,elsején pedig szigorúan lencsefőzelék lesz!!! :lol:

Kilók:Most tartok 8 kilónál és az okos dokim ugyis leszúr majd,hogy most egy kicsit több jött fel,de sajna lepereg rólam.Ez legyen a legnagyobb probléma!!! :lol:

Roki
Örülök,hogy jobban vagytok!!! :P

Alkohol
Bevallom én szoktam inni néha egy kis vörösbort,még a védőnő is javasolta a vérképem miatt,ennyitől nem lesz a babónak semmi baja.Kamit meg megértem,kár felbontani azokat a jó borokat ha csak egy keveset lehet belőle inni... :lol:

Pann
Szépen nő a pocakod! :P
Én olyan kicsinek látom az enyémet! :roll:
Vendég

Sági!
Akkor a dokinál talizunk, aztán meg Barbi és Pann is csatlakozik hozzánk. Hová üljünk be?
Amúgy biztosíthatlak, hogy nem kicsi a pocid, szerintem nagyon csini vagy! :D

Bevallom, én is szoktam egy-egy pohár bort meginni, sőt szilveszterkor sangriát fogok! :) Ja, biztonság kedvéért vettünk egy kölyökpezsit is! :D

Én eddig 5 kilót híztam, bár lehet, hogy most már átcsúsztam a hatodikba! :P

Timi
Kép Kép
timocska

Nya szasztok. Ma volt itt anyos es Gabor occse, most vagyok eloszor gepkozelben.

Roki: maszk alatt azt a feher, hatul megkotos dokiszeru maszkot ertettem (tudod, amiben a kinaiak is bringaznak, hogy ne szivjak be a madarinfluenzat :)) es teljesen komolyan gondoltam. Lattam mar ilyet, kifejezetten cseppfertozo kisbabak melle ajanljak varandos kismamaknak :) Nem az arcod takarod el vele, csak az orrod meg a szad, ezzel egyutt ugyanaz maradhat a napi rutin, mint azelott. Barmit csinalhatsz benne, csak eves elott vedd le :)

Alkohol: mi is vettunk finom Asti Cinzano pezsgot szilveszterre, a kedvencemet - de vegul nem fogunk pezsizni, megbeszeltuk. Majd kesobb valamikor megisszuk, jol jon az barmikor... Kolat is alig iszom egyebkent, miota babat varok, pedig azelott nagyon nagy kolalajtos voltam. Mostmar csakis ha faj a fejem, akkor iszom, arra mindig nagyon jo. En is Zsebi csontjait feltem, de emellett meg az aspartam miatt is aggodom... inkabb kihagyom.

Hizas: fura modon a 15 folszedett kilobol egyik se decemberben jott fol. Decemberben egy dekat se hiztam, de tudom is miert: nem eszem kevesebbet, mint azeltt, de fizikailag sokkal aktivabb vagyok, mint mikor meg dolgoztam. Akkoriban egesz nap az irodaban ultem - most viszont jovok-megyek egesz nap, vagy legalabbis a nap nagy reszet aktovan toltom es emiatt lehet az, hogy nem szedek fol ujabb kilokat. Pedig mindenki azt mondta, na, majd az utolso 3 honapban ramjon meg vagy 5 kilo... eltelt az elso a 3-bol es maradt a +15...

Vettem ma popsitorlot, NIVEA-t, 3 az egyben promo van a DM-ben es ha leosztjuk, kozel olyan arban van a tolro, mint a sajatmarkas Babylove, pedig az egysegar majdnem a duplaja a Babylove egysegaranak. Nem birtam otthagyni... OK, Babylove-ban 80 db van, ebben talan 70 db / csomag, de mindegy... mosma popsitorlonk is van itthon :)

Na jo, megyek Gedeiapuhoz pihizni. Szegenynek ma nagyon faraszto napja volt... meg a telefonjat is elhagyta (fonthagyta valszeg a kocsi tetejen es elhajtott a kocsival...), ugyhogy vettunk neki este egy ujat... es meg mosogatott is... teljesen kivan szegeny faradt ferfiember... :)

Puszi nektek!!!!
Kam
kami

Nya szasztok. Ma volt itt anyos es Gabor occse, most vagyok eloszor gepkozelben.

Roki: maszk alatt azt a feher, hatul megkotos dokiszeru maszkot ertettem (tudod, amiben a kinaiak is bringaznak, hogy ne szivjak be a madarinfluenzat :)) es teljesen komolyan gondoltam. Lattam mar ilyet, kifejezetten cseppfertozo kisbabak melle ajanljak varandos kismamaknak :) Nem az arcod takarod el vele, csak az orrod meg a szad, ezzel egyutt ugyanaz maradhat a napi rutin, mint azelott. Barmit csinalhatsz benne, csak eves elott vedd le :)

Alkohol: mi is vettunk finom Asti Cinzano pezsgot szilveszterre, a kedvencemet - de vegul nem fogunk pezsizni, megbeszeltuk. Majd kesobb valamikor megisszuk, jol jon az barmikor... Kolat is alig iszom egyebkent, miota babat varok, pedig azelott nagyon nagy kolalajtos voltam. Mostmar csakis ha faj a fejem, akkor iszom, arra mindig nagyon jo. En is Zsebi csontjait feltem, de emellett meg az aspartam miatt is aggodom... inkabb kihagyom.

Hizas: fura modon a 15 folszedett kilobol egyik se decemberben jott fol. Decemberben egy dekat se hiztam, de tudom is miert: nem eszem kevesebbet, mint azeltt, de fizikailag sokkal aktivabb vagyok, mint mikor meg dolgoztam. Akkoriban egesz nap az irodaban ultem - most viszont jovok-megyek egesz nap, vagy legalabbis a nap nagy reszet aktovan toltom es emiatt lehet az, hogy nem szedek fol ujabb kilokat. Pedig mindenki azt mondta, na, majd az utolso 3 honapban ramjon meg vagy 5 kilo... eltelt az elso a 3-bol es maradt a +15...

Vettem ma popsitorlot, NIVEA-t, 3 az egyben promo van a DM-ben es ha leosztjuk, kozel olyan arban van a tolro, mint a sajatmarkas Babylove, pedig az egysegar majdnem a duplaja a Babylove egysegaranak. Nem birtam otthagyni... OK, Babylove-ban 80 db van, ebben talan 70 db / csomag, de mindegy... mosma popsitorlonk is van itthon :)

Na jo, megyek Gedeiapuhoz pihizni. Szegenynek ma nagyon faraszto napja volt... meg a telefonjat is elhagyta (fonthagyta valszeg a kocsi tetejen es elhajtott a kocsival...), ugyhogy vettunk neki este egy ujat... es meg mosogatott is... teljesen kivan szegeny faradt ferfiember... :)

Puszi nektek!!!!
Kam
kami

Halihó!
A szerda 6 után nekem is jó, mert fél 5-5-ig tart a szülésfelkészítő. Most már csak azt mondjátok meg, hogy hova menjek?
Karácsonyra mi is sok szép dolgot kaptunk, többek között egy nandu hordozókendőt, amit amúgy is kinéztem már magamnak. Elkezdtem tanulgatni, hogyan is kell megkötni, de nem is olyan egyszerű!! De idővel majdcsak belejövök. És persze jöttek az elmaradhatatlan rózsaszín/fehér rugik :lol: Az uram egy sárga csíkos kiscipővel lepte meg Csengét: a cipők orrán egy-egy nyuszifej, ami csörgő :D :D :D Nagyon édes kis darab.
Ajövő héten nagyon bele kell húznom, mert még egy csomó minden hiányzik és még a szoba sincs kész :? Ráadásul még az ajándékba kapott puzzle-t is ki akarom rakni, mert CSenge mellett esélyem sem lesz :)
no, minden jót és boldog új évet :!: :!: :!:

Kép
Kép
deako

Sziasztok!

Kicsit elvesztem, de szerdától újra többet leszek :wink: :wink:

Most szeretnék mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni!!!

Gabi

Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?