Sziasztok!!!
Szücsi:
A minimum fél év az meglesz… mert hát anyagilag sem állunk úgy, hogy hamarabb lehessen. Meg aztán majd kiderül...
Magzatvíz elfolyásra:
;) Én fel vagyok készülve a legrosszabbakra, max nem úgy lesz, amúgy annál sokkal cikibb mint mikor a vércukor terhelés után rosszul lettem és hánytam a kínai üzletben már nem sokkal lehet. Mondjuk így vagyok a szüléssel is. mert Balázs már most programozza, hogy neki a nap melyik szakában lenne alkalmas. Én meg maximálisan fel vagyok készülve, hogy pont akkor jön rám amikor pont mást csinálnék, max ha nem akkor örülni fogok.
Exdeus, Csibemanó:
Amúgy ebben az ájulásos, szemkáprázós vércukor leesésben csak az a durvi, hogy akár mikor jöhet. mert lehet hogy eszek is előtte, de jobban megterhelem magam és az a kaja még nem szívódott fel közbe én meg szarul vagyok.
Sőt múltkor felemeltem Tomit, mert valamit akart a polcról akkor is rám jött, de akkor nyomban átváltott kettős látásba. Ne tudjátok meg milyen kótyagosan terelgettem anyámék felé Tomit, mert ekkor én sem mertem vele kettesben maradni. Mert kitudja...
Encus:
Balázs szüleinél rokon burkolt és ők neki sem adtak kaját... Délben a srác fogta magát beült a kocsijába hazament megkajált és vissza jött egy óra, másfél óra múlva.
Norwell:
Sajnos ott és akkor nem tudtam ez ellen tenni, vagyis ha tettem volna azzal csak rontom a helyzetet. Fel meg nem állhattam, hogy akkor én haza megyek.
Balázs kiakadt, de nem az a hőzöngős fajta. Vagyis utána persze, de akkor és ott ő is be volt szarva.
Amúgy ami érdekes, hogy nem is voltunk egyedül vagyis ugye ketten jutottunk egy szülésznőre, és a másik csajjal tök normi volt. Ja és akkor arról nem is beszélve, hogy aztán a csaj pár nap múlva szóvá tette, hogy elrontottam a szülésének az élményét azzal, hogy szenvedtem, meg hogy néha sikoltottam a fájdalomtól. Kiakadtam, de IQ-jának tudtam be így nem szóltam vissza, holott nála meg pont az volt, hogy annyira nem reagált az oxitocinra a szervezete, hogy semmi görcs semmi fájása nem volt. Szóval abszolúte nem érezte ugyan azt amit én. NA de már mindegy.
A kedvemet nem tudták annyira elvenni… mert pocakosnak lenni jó, babázni jó, ennél rosszabb meg már nem nagyon lehet a szülés. De remélem az ellenkezője lesz, vagyis békés háborítatlan
Mert nekem nem magával a fájdalommal volt bajom, hanem azzal, hogy megaláztak, és hogy plusz fájdalmat okoztak.
Edina:
Nekem amúgy is vannak rossz álmaim, de mostanában többször. Én arra vezetem vissza, hogy azért jó adag para van bennem a szülés miatt.
Mézgombi:
Hát Tomi olyan maradt... Nála állandóan recsegett a gép.Vagyis szülés előtti nap nem... szerintem akkor rápihent a következő napra.
Pilchard:
Lemértem a mi rácsvédőnk 25 cm széles. De semmi extra. Egy kb 155 cm hosszú 25 centi széles és vatelin van bele varrva. Ja és kis macik vannak rajta.
Jurem:
Na kiderítettem ám, hogy is van ez az én dolgom. Most hívott a Család Támogatástól a csaj. Mert pénteken hívtam, mivel ugyibár küldték a papírt a GYEShez.
No és úgy van hogy szülés várható időpontja előtt 28 nappal vagyis ápr. 17-én el megyek Terhes állományba-> attól kezdve TGYÁS-t kapok. Majd kiderül,hogy azt mi alapján számolják. Remélem nem szívom meg.
Na most nem is lettem hosszú!!!
Ma sűrű napom lesz..
Első körben kimentem Tomit a fogságból, mert már kiabál… aztán neki esek a konyhába a mosogatásnak, mert volt olyan galád és megvárt
aztán ha energiából futja akkor dagasztok be lángosnak valót mert megenném. Ja és 4 re mennem kell a dokihoz. És kérnem kell tőle sok sok mindent. Szegény csak be ne sokalljon és ki ne zavarjon hogy hagyjam máááá. Kiváncsi leszek mennyit változott a méhnyakam, méhszájam.
Szép napot!!